Šafářové se odveta nepovedla. Plíšková otočila zápas a zahraje si o finále

19. 2. 2015, 13:38
Aktuality 1048
Z českého čtvrtfinále na turnaji v Dubaji vyšla vítězně Karolína Plíšková. Světová osmnáctka se po týdnu utkala s Lucií Šafářovou, kterou znovu porazila, tentokrát ve třech setech. O finále si Plíšková zahraje s Garbine Muguruzaovou, jíž se v souboji dvou Španělek podařilo otočit zápas s Carlou Suárezovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková, která hraje na čtvrtém kontinentu za poslední čtyři týdny, nastoupila proti Lucii Šafářové jen týden poté, co v Antverpách svou krajanku poprvé v kariéře porazila. V Dubaji dokázala 18. hráčka světa otočit bilanci na svoji stranu, přestože Šafářová měla v odvetě našlápnuto k vítězství.

v úvodu zápasu Plíšková více kazila a v přestávkách mezi gamy působila ve třicetistupňovém vedru unaveným dojmem. Šafářové stačil k zisku první sady jediný brejk za stavu 3-2, závěr setu už si pak pohlídala.

Do vedení se brněnská rodačka dostala i ve druhém dějství a za stavu 3-1 se zdálo, že je rozhodnuto. Dvaadvacetiletá Plíšková ale po pohovoru s trenérem Jiřím Vaňkem během výměny stran znovu zabrala a začala zápas otáčet. Vyrovnala na 3-3 a v desáté hře měla při podání o šest let starší soupeřky setbol. Ten ještě nevyužila, sadu ale dotáhla do zkrácené hry, v ní za stavu 5-4 zahrála nechytatelné "prasátko" a měla tak dvojnásobnou možnost poslat utkání do třetího setu. První z obou setbolů Šafářová odvrátila přímým bodem z podání, v další výměně ovšem byla málo důrazná při svém útoku na síti, a bylo srovnáno.

Na vítězné vlně se Plíšková udržela i v úvodu rozhodujícího setu a světovou patnáctku dostávala při jejím podání pod tlak. Šafářová, která odehrála téměř tříhodinový zápas už ve druhém kole s Casey DellAcquaovou, vadla a první game získala až po velkém boji za stavu 0-4. Manko už ale nesmazala a po dvou hodinách a 28 minutách Plíšková proměnila první mečbol.

"Včera to s Anou Ivanovičovou bylo stejné - byla jsem set a brejk nahoře a šlo to do tří setů," citují sedmnáctou hráčku v pavouku stránky WTA. "Byl to podobný zápas, ale dnes se to přiklonilo na moji stranu, za což jsem moc ráda. Musím říct, že Lucie hrála výborně. Řekla bych, že si taky zasloužila vyhrát, ale to samozřejmě může jen jedna z nás. Trochu je mi jí líto, ale byl to skvělý zápas," dodala.

Plíšková, kterou od nejcennějšího titulu v dosavadní kariéře dělí dvě vítězství, se o finále utká se Španělkou Garbine Muguruzaovou. Také venezuelská rodačka dnes musela otáčet zápas a svou deblovou partnerku Carlu Suárezovou porazila až po téměř dvouapůlhodinovém boji.

Čtyřiadvacáté hráčce světa se nevyvedl vstup do utkání, v němž rychle dvakrát ztratila své podání a prohrávala 1-4. Muguruzaová se nevzdala a byla velmi blízko tomu, aby divoký první set získala pro sebe - za stavu 5-4 měla dva setboly, které neproměnila, a za stavu 6-5 pak ještě jeden. Suárezová však vybojovala zkrácenou hru a tu vyhrála 7-4.

Od té chvíle už se ale začala prosazovat mladší z obou Španělek, která bez ztráty podání získala druhou sadu a vynutila si rozhodující set. V něm dvakrát ztratila svůj náskok, ovšem v klíčové osmé hře prolomila servis Suárezové znovu a tentokrát už brejk potvrdila.

Plíšková se utká s Muguruzaovou podruhé v kariéře, na antuce při French Open 2013 česká tenistka prohrála 1:2 na sety.

Po třísetové výhře postoupila také nejvýše nasazená Simona Halepová. Třiadvacetiletá Rumunka zdolala 6-3 1-6 7-5 Rusku Jekatěrinu Makarovovou, které tak oplatila vyřazení ze čtvrtfinále letošního Australian Open. Letošní bilanci vylepšila už na 13-2.

"Dnes to bylo tak trochu nahoru dolů. Nebylo jednoduché mít celý zápas pod kontrolou, protože ona je dobrá hráčka," řekla Halepová. "V prvním setu jsem hrála velmi dobře, ale ona pak začala hrát razantněji a já se dostala dál za základní čáru, což pro mě nebylo dobré," komentovala druhou sadu, v níž přišla o všechny tři servisy.

"Ale snažila jsem se uvolnit a trefovat míčky rychleji. Jsem ráda, že jsem nakonec po těžkém boji vyhrála," oddechla si světová čtyřka Halepová, jež proměnila až pátý mečbol. "Na konci jsem byla trochu nervózní. Nevím proč, ale někdy se tak prostě cítím. Musíte zůstat soustředěný a bojovat o každý míček."

O druhé letošní finále se Halepová utká s Caroline Wozniackou, s níž před třemi lety v Dubaji prohrála, ale o rok později v New Havenu vzájemnou bilanci vyrovnala. "Už jsme spolu nějaký čas nehrály, budu muset požádat tátu o pár tipů," řekla Wozniacká, jež dnes porazila 7-5 6-0 Italku Flavii Pennettaovou, s níž vyhrála už sedmý z osmi soubojů.

Dánská tenistka si v prvním setu dvakrát prohrála podání, ale vždy si ho dokázala vzít zpět. Od stavu 5-5 už mělo utkání rychlý spád.  Bývalá světová jednička získala osm gamů v řadě a zápas ukončila ziskem devíti fiftýnů po sobě.

"Dnes to bylo hodně o dlouhých výměnách. Jedna byla téměř nekonečná a říkala jsem si, jak mám hrát takto celý zápas," uvedla Wozniacká. "Ale bylo to zábavné. Zápasy s Flavií si vždy užívám, protože hrajeme hodně dlouhých výměn a máte pocit, že musíte trefit každý úder. Každý úder vás nutí se učit a vy si to musíte užívat," dodala čtyřiadvacetiletá Dánka.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,513 milionu dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Karolína Plíšková (17-ČR) - Šafářová (11-ČR) 3:6, 7:6 (7:5), 6:1
Muguruzaová (Šp.) - Suárezová (13-Šp.) 6:7 (4:7), 6:3, 6:3
Halepová (1-Rum.) - Makarovová (6-Rus.) 6:3, 1:6, 7:5
Wozniacká (3-Dán.) - Pennettaová (10-It.) 7:5, 6:0
Semifinálové dvojice: Halepová - Wozniacká, Plíšková - Muguruzaová

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1048
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ach bože Andreo. Zase si prohrála, na stovku nemáš ani náhodou. Být tebou hraji jen singla
Reagovat
EllNino
:D a to dává smysl :DD ...
Reagovat
PetaM
Dneska od Kvitovky všechno dává smysl ... Teda, ne jenom dneska :D :D
Reagovat
EllNino
nemáš na singly tak je hraj :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak když neví, jestli je chlap nebo ženská, tak se nemůžeme divít, že nic nedává smysl. To je těžká rozpolcenost, vedle píše v mužském rodu... tak nevím no.. :D
Reagovat
blixa
Hele, nebuď zlá ! Třeba je Jika hermafrodit. Ale i takoví najdou v naší vyspělé společnosti uplatnění ;-)
Reagovat
blixa
pardon, "Jirka"
Reagovat
Chrenda
je na ručník. Sice se ve druhém setu brání hoževnatě, ale mladá Slovenka podává na vítězství.
Reagovat
sprchon
Konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je sice pomalá, ale zato má velkou ránu a dává hodně winnerů. Snad jenom Serena má mega ránu, super podání a super pohyb. Navíc se ukazej že větší rána je lepší než rychlí pohyb. Protože běhavky (Aga, Sára, Caro) GS nevyhrají protože jejich styl je k ničemu, ale Petra i přes horší pohyb má dva GS. Protože ve Wimblu všechny přetlačí a ostatní hráčky se jen brání.
Reagovat
blixa
Petra je pomalá ? Bože :D Hraje jednu z nejrychlejších her na okruhu :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím tím v běhu. Že nedoběhne míče jako Erraniová
Reagovat
sprchon
K ničemu to není, ale GS se s touto hrou v dnešní době fakt nevyhrávají... Jinak souhlas. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Halepko a Caro chceme vidět zápas 7:6 6:7 7:6 a je jedno kdo vyhraje (Snad Caro)
Reagovat
misa
připomíná mi Petru v roce 2011, střílí tam čáry, bez tlaku si užívá tenis. Kam asi letos dojde? Oproti Petře má jinou postavu, dobře se hýbe, takže je výborná i v defenzivě. Těším se, že letos někde sejme Šarapku, hlavu na to má dobrou :-)

Tři hráčky v top 15 jsou pro český ženský tenis obrovský úspěch!
Reagovat
sprchon
Díky za uznání. :) Přecejen do finále došla Kája zaslouženě a nemůže za to, že jí do cesty nalosovali Lucku.
Reagovat
EllNino
wow, ty ses vytáh :) překvapil jsi mě ...
Reagovat
misa
Jsem to přehnal včera...
Reagovat
sprchon
Budiž ti odpuštěno. :)
Reagovat
EllNino
v pohodě :) budiž ti odpuštěno :)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo hraje jako Petra i pohyb má podobný, ale bojím se aby zvládla ten tlak. Petra ho zvládla a udržela se v TOP 10 ale od Káji teď budou všichni očekávat hodně. A Sparta Prague Open by nakonec mohl vidět hráčku v TOP 10. Kája bude určitě největší hvězda v Praze. Cibule by neměla být ani nasazená
Reagovat
blixa
Na Káju by nemuselo tak foukat. Není tam jediná, Petra je přeci jen daleko výraznější, jak úpěchy tak mediálně, na Káju by zase nemusel být nějakej velkej tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je dobrá, přijemně mě překvapuje a těší mě, že se prosazuje. Ale oproti Petře nemá tu sílu a rychlost, bohužel. Petra je rychlejší, pokud jí to padá a je ve formě smete soupeřku jak nic. To Karolína asi ne, ale má jiné přednosti. Jen mám také obavu, aby teď ustála ten tlak. Doufám, že se jí to podaří. Jinak nám fandům taky dokáže zatopit, to si vsaďte.
Reagovat
vrabejka
Že Petra ho zvládla. Na normálních turnaji dělá max čtvrtfinále to samé na Grandslamech, nebýt Wimbledonu tak je někde jinde
Reagovat
PetaM
Nebýt ... Kdyby ... Skoro ...

Naprosto zbytečná slova ...

Právě, že má ten Wimbledon, tak je tam, kde je.

Kde by byla Lucie bez SF Wimbledonu? Kde by byla Serena bez AO, USO, apod.? Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co Aze to nějde nikde. Petře to jde alespoň v Asii, Wimblu a New Havenu. Aze to jde trochu v Kanadě. Buďme za Petru rádi
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se již od roku 2011 drží v TOP 10 a není to jen zásluha Wimbledonu, ten vyhrála pouze 2011 a 2014. A říkat nebýt Wimbledonu, to je vůbec mimo - nevíš, že W je nejcennější GS ? Uf!
Reagovat
Chrenda
100% Souhlas. Hýbe se líp, protože oproti Petře má o 15 kilo míň. je to ve váze. Přestože Petra zhubla, je to proti Káje furt mašina, která má co dělat rozhýbat to tělo. Ale jde hrát i s nadváhou, důkazem toho byla Davenportová, co vypadal, že nedoběhne žádný kraťas a jak kralovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra pohyb nepotřebuje (Pokud má svůj den). Protože Petra většinou diktije výměn
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, to myslíš vážně????
Reagovat
misa
Petra má jinak stavěné tělo, ne že by měla nějakou nadváhu, navíc už tady proběhlo, že má taky horší koordinaci pohybů.
Reagovat
PetaM
Petra především špatně reaguje. Než ta se rozběhne, je 5 výměn pryč. Štíhlá je dost, ale reakce má občas pomalé :D
Reagovat
blixa
To by ses možná divil, Kája je těžší než Petra ;-) Kája má 72, Petra 70 (a to kdoví jestli, po tom co zhubla), Garbine má 73. Kája se nezdá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kája, ale uvidíme jak zvládne tlak. Teď hraje bez tlaku nikdo od ní nečeká vítěztví ale to se brzy změní.
Reagovat
Davor1
Presne ako som čakal, rozhodla hlava. Muguruza herne lepšia, ale Plíšková na big pointoch ustojí to, čo som u žien nikdy nevidel. Garbine ak by premenila tie BP za stavu 4-3, tak by zrejme vyhrala ona. Zase ale totálne zlyhala predovšetkým pri tom druhom BP, kedy Plíškovú zatlačila a už jej stačilo len prehodiť loptu na druhú stranu po defenzívnom údere Karolíny, samozrejme to ale nezvládla a trafila sieť. To bol jasne rozhodujúci moment zápasu. Že potom nedokázala rebrejknúť ani zo stavu 40-0 v poslednej hre ma vôbec neprekvapilo, akurát to demonštrovalo psychickú silu oboch hráčok v kľúčových momentoch.

Zajtrajšie finále je podľa mňa jasné, či už postúpi Simona alebo Caro, tak obe budú po fyzickej stránke na tom neporovnateľne lepšie, herne a predovšetkým takticky sú to obidve top hráčky, Plíškovej dávam tak 10%...
Ale už to finále je neskutočný úspech po tom zápasovom maratóne v posledných dvoch týždňoch, to je niečo nevídané...
Reagovat
misa
Jak nikdy neviděl? Serena nevyhrává ty grandslamy náhodou.
Reagovat
lars
Ty jsi ale cakal, ze Kajina bude uz vysilena
Reagovat
Nola
nesuhlasim, lepsia hracka vyhrala, Karolina mi vyzorom tak trochu pripomina Adelu Banasovu :D, jej hra vyzera na prvy pohlad tak nejak neucesane, ale to je iba zdanie, ktore klame, pozor na nu !!!! zda sa mi, ze nabehala toho o dost menej ako Garbine, mozno sa mylim, sledovala som iba treti set....
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála lepší ! První set Muguruza úplně marná, škoda druhého setu, kdy Karolína dvojchybou ukončila. Třetí jsem neviděla celý, ale vyhrála rozhodně lepší a Muguruza jak se vztekala .
Reagovat
blixa
Jo, hraje neuvěřitelně efektivně. To se nedá naučit, to je prostě vrozený.
Reagovat
Roger_Federer
vysvetli zdejsim Kvitistum, kdo je v letosnim zebricku ceska jednicka..prozatim
Reagovat
smazaný uživatel
není pouze v Race Rankingu, a to se může změnit. Petra češky vždy poráží a ukazuje svojí dominanci
Reagovat
PetaM
No však ano ... Proto psal "v letošním žebříčku" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečně pletete dohromady žebříček jako takový a race ! Když někdo chce mluvit o race, tak ať to uvede hned a nezavádí zbytečné diskuze. V žebříčku WTA je a stále bude českou jedničkou Petra. Dokud Lucka nebo Karolína neráčejí vyhrát nějaký GS. Na Petru jim schází kolem 4000 bodů. Ta se již od roku 2011 drží v Top 10.
Reagovat
Roger_Federer
To vubec nepopiram..laicky ale podle letosnich vysledku je pr proste Kaja lepsi..ma vice bodu je jednicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Houbeles! Naschvál, protože nemáš rád Petru, tady směšuješ jablka s hruškami. Když chceš říct, kdo má lepší výsedky v letošním roce, tak to tak řekni a nemotej do toho žebříček.
Reagovat
PetaM
Kája. Je to snad tak těžké? :D
Reagovat
EllNino
...pomatuju si, jak do března byla loni českou jedničkou 2014 Klára o.O :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Reagovat
EllNino
ale to hrála fakt dobře, mimochodem porazila ve Florianapolis ve finále Garbine ze 4:6 2:5 ...na 4:6 7:5 6:0 ...dodnes nechápu, jak KLÁRA dokázala tohle otočit :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Je sice únor, ale Kája i Petro jsou zatím v osmičce. Bylo by super kdyby jsme měli v Singapuru dvě hráčky
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, že je ten únor! Na Singapur ještě nemá cenu myslet....
Reagovat
smazaný uživatel
ale já na něj myslím. Loni byla Petra v tuhle dobu kolem 20.místa v Race rankingu, ale teď nemá takovou ztrátu a nebude muset dotahovat
Reagovat
PetaM
No vidíš, loni (nebyla 20. byla až někde kolem 35., myslím :D ) jí všichni odepisovali, že v race není ani v top 20, radši bych brzdil i teď :D
Reagovat
Frick
Mysleme na to, že tolik bodů, co už Kája letos vybojovala, sbírala 37. hráčka žebříčku celých předchozích 52 týdnů.

Čili - kdyby Kája letos už nic neuhrála, dost možná by sezonu skončila v TOP 40 :o)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě se může stát všechno, jedno blbý došlápnutí a ahoj Singapure, na to teď nemá cenu myslet.
Reagovat
tommr
Karolína vs. Muguruza
esa 13 x 8
dvojchyby 10 x16
winnery 42 x 45
nevynucený chyby 44 x 59
získaný BP 2/14 x 1/14
body na síti 2/6 x 18/26

překvapující je na tom jen to, že Karolína měla nakonec i lepší využití BP. V průběhu zápasu se mi to tak být nezdálo ... :)
Reagovat
PetaM
Taky vidíš jen to špatné :D To, že odvrátí BB tě nějak nezajímá, jen to, že sama nevyužije ty své :D
Reagovat
lars
A zajimavy je , ze v 3.setu asi 0 DF
Reagovat
sprchon
Nejsem si jistý, ale ve třetím jich bylo fakt minimum. :) To je jen dobře.
Reagovat
VlS
tys nám teda dneska dala pokouřit. Velká gratulace. Asi potřebuješ tohle párkrát zažít a vstřebat atmosféru takhle důležitejch zápasů. O chybách nemá smysl mluvit, na obou stranách jich bylo hodně. Největší point z dneška asi je v hlavě zvládnout příležitosti a nevyhodit se na BP. Na obou stranách po 14 BP a jen 3 brejky za třísetovej zápas. Teď si ohřeju polívečku - proč sakra musíš bejt tak efektivní proti Lucině?
Reagovat
tommr
vypadá to, že si českej fanoušek s Karolínou moc nepolepší - nervy to jsou stejný ne-li horší jako s Petrou a Luckou ... :)
Reagovat
PetaM
Kája je teda mnohem více v pohodě, než Lucka s Petrou :D Ty dvě to vypsychaří, Kája si tam střelí esa a je vymalováno :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že to tak je, uvidíme jak se Karolína bude prezentovat dál. Dnes to bylo fakt o chlup, ale spravedlivé.
Reagovat
PH94
Pro takový zápasy přeci milujem tenis :)
Reagovat
dadaft
podivuhodný mač ------- 28 brejkbolů za zápas a jen 3 brejky (v každém setu jeden), které rozhodly.
Reagovat
PH94
a 2 z toho po DF :D
Reagovat
sprchon
Jo, no... darovaný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Errani zatím teče s nějakou Brazilkou, 3:6, 0:1, break dole.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sáře už to nejde ani na antuce. To bude propad jestli bude v tomhle pokračovat
Reagovat
PH94
Ta brazilka je talent jako prase :)
Reagovat
dadaft
Polonu Hercog, která je na antuce dost dobrá, v předchozím zápase zpráskala jako psa. ((
Reagovat
tommr
kéž by to ta Brazilka dotáhla - zajistila by tak Karolíně dvanáctý místo v žebříčku ... :)
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do finále! Velkej nervák až do posledního míčku. Kája opět prokázala dobrou hlavu. Kájo pojď ! ! ! :)
Reagovat
PH94
Já se kelpu jako ratlík ještě ted :D
Reagovat
Chrenda
Máš štěstí, že se jenom kelpeš, to kdyby jsi se KLEPAL, to by bylo špatný! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano ! Uf, to byla práce! Mohlo být kratší, kdyby Karolína využila šancí v začačátku od marné Muguruzy. Ale jsem ráda, že to dopadlo, tak zítra finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, začačátku. Pochopitelně v začátku.
Reagovat
vrabejka
Karolína už je česká dvojka! Po Wimblasu snad česká jednička!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj, už je to tady...
Reagovat
smazaný uživatel
nene ani náhodou :) protože Petra Wimbl vyhraje
Reagovat
PetaM
Odkdy jde 6.000 - 2.000 = 3.000/2.500 ....?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jseš ale nějaká chytrá! Karolína bude mít ještě velkou práci s přestupem do Top 10 , jestli se jí vůbec podaří....
Reagovat
Chrenda
Taky myslím, že už začíná být lepší než Petra. Příště jí už dá, o tom jsem přesvědčený. Ale, že by jí nějak rychle přeskočila v žebříčku, to tedy asi nehrozí i kdyby vyhrála Wimbledon. Ztrácí na Petru hodně přes 4 tisíce bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc Petra tento rok skoro nic neobhajuje pouze Wimbl, Wuhan, Peking a něco i z Madridu. Takže je velmi malá pravděpodobnost že Kája Petru preskočí možná až za 2-3 roky, ale letos ne
Reagovat
PetaM
Jo no ... "Pouze" Wimbl :D :D :D
Reagovat
Roger_Federer
No rozhodne hraje koukatelnejsi tenis nez Petra.
Reagovat
tommr
momentálně ztrácí Karolína na Petru přesně 3775 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Káje, trága koncovka pro Garbu!
Reagovat
Chrenda
No zítra ale asi bude zugrunt. Nevím, jestli je schopná se dát trochu dohromady. Šiklo by se, kdyby se Carol se Simonou dneska taky pořádně vyšťavili. No ale i finále je SUPER a pokud to fakt vyhraje, je bude to faktická bomba! Držím palce.
Reagovat
vrabejka
je to tady, čekal sem že ji budete hned odepisovat :D
Reagovat
Chrenda
Já jí vůbec neodepisuji, já už jsem na začátku turnaje psal, že to vyhraje celé. Ale když jsem jí dneska viděl, jak je hýn, tak samozřejmě bude mít velký problémy se zregenerovat za nějakých 24 hodin. Držím jí palce, ale bude to těžký.
Reagovat
VlS
Buď v klidu, nijak vyčerpaně nevypadala. Nemyslím, že si v tréningu dávají míň. Doufejme, že si Caro se Simonou dají dneska pořádnou atletiku ba 3 sety a projeví se ty 3 hoďky na relax navíc.
Simina taky včera dostala s Káťou pěkně do těla, tak doufejme, že to dneska s Caro zvládne a bude jak hadrák taky.
Reagovat
Chrenda
Jo přesně na to sázím taky. Že bude soupeřka taky vyšťavená. No ale Karolína dneska už na líp umístěné míče ani nereagovala, to bylo vidět, že nemá už palivo aby se rozhýbala. No tak teď rychle na masáž, hodně Macy a Alagarroba do sebe a hodně se vyspinkat a budeme se těšit na TITUL! :-)
Reagovat
VlS
Tak tos jí asi viděl poprvé, to dělá úplně normálně a děsně mě tím ......re :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka by to asi prohrála ta by ten tlak nevydržela, ale Kája i Petra umí divy
Reagovat
Chrenda
Petra jo? Ta už dávno nemá hlavu na vypjaté zápasy. Předvádí nám to na každém turnaji, kterého se účastní. Čest výjimce v Sydney. Ale bohužel, to je fakt, který naprosto zřejmý.
Reagovat
misa
Ano Petra je hrozná, někteří tuto myšlenku mají v hlavě už roky a stále ji ne a ne vypudit. Pokud náhodou vyhraje Wimbledon, Wuhan, New Haven, dojde do finále Pekingu, omlouvá se to štěstím na los a nepřítomností kvalitních soupeřek.
Reagovat
smazaný uživatel
štěstím na los nejsi ty krá.va proč sakra musíte na ni něco mýt Bartoli měla 100x lehčí los ale to tu nikdo před 2 lety nezmínil. Petra je skvělá hráčka jinak by nebyla v TOP 4
Reagovat
EllNino
nechápeš ironii ? :D ...
Reagovat
EllNino
jo a misa naní "ona" :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
456 alias Jirka Havlát nechápe zásadně nic, hlavně, že si zase může zanadávat. :) Není krásné mít prostý život? :D
Reagovat
EllNino
:D :D jono, já vím, že nechápu nic :))
Reagovat
misa
:-D
Reagovat
Chrenda
Nic takového jsem nenapsal. Musíš uznat, že Petra už dávno není ten chladný stroj na vítězství bez jakýchkoliv nervů. Karolína na sobě nedá znát nic, co se jí děje v hlavě. Na Petru se poslední dva roky stačí podívat během zápasu a přesně víš v jakém je rozpoložení. To vidí i její soupeřky a pak to mají lehčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Kája nemá nervy ze železa, viz Fed Cup.
Reagovat
VlS
Myslím, že Lucka by to dneska dala v pohodě ve dvou.
Reagovat
Chrenda
Jo kdyby...kdyby se do SF dostala, ale bohužel. Lucka by podle mně dala ho.no, nemá na to hlavu, pro ní je SF vrchol všech turnajů a o finále velkého turnaje si bohužel může nechat leda zdát. Ne, že by mně to těšilo, ale to je realita.
Reagovat
misa
Já nevím, ale v polovině roku 2013 si většina o Lucce určitě říkala, že se do patnáctky nikdy nedostane a při vyslovení sf. Wimbledonu by si všichni klepali na čelo (až na 1 GSL).
Reagovat
SubOptikT
Málem jsem u toho streamu zdechnul, ale je to tam!!!!! Zas se mám proč zítra těšit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo zase drama ten konec.. no ale je to tam. Gratulka.
Reagovat
tommr
horror se štastným koncem pro naší hráčku. Karolína opět potvrdila, že je žena bez nervů ... :)
Reagovat
rib
jj, je fakt, že ten její klid je veliká kvalita!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Kájo, doufám že zápas Caro s Halep bude co nejdelší. A to je dost pravděpodobné
Reagovat
PH94
Ta její HLAVA..to je neuvěřitelné
Reagovat
EllNino
Wow Karolíno, ty seš prostě neskutečná ! :))
Reagovat
smazaný uživatel
opravdu, co Kája ustojí, momentální největší český mentální titán. Gratuluju jí ke skvělému postupu do finále.
Reagovat
Frick
Teď si pustit Maxipsa Fíka, Rákosníčka nebo co máš ráda a pak alou do postýlky, Karolíno!
Reagovat
Frick
sama - žádný synchronizovaný plavání :o)
Reagovat
smazaný uživatel
:))))
Reagovat
kohlik
Kája je 12. na světě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nemusí být. :D
Reagovat
kohlik
už je
Reagovat
PetaM
To ještě ne, Errani může být.
Reagovat
misa
Errani mi zatím dělá radost :-)
Reagovat
vrabejka
Vaněk je bůh :D Gratulace. Říkal tu někdo jak ve 3.setu odpadne :D Věřím ji i ve finále!!!
Reagovat
Jabadu
Nevzpomínám si.
:-)
Reagovat
vrabejka
půlka TP
Reagovat
blixa
Já ne :D Dneska jsem věřil že to tam spadne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji. Úžasná bitva. Toto je úžasný úspěch, ale stále může být větší - a to už klidně zítra :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Káje. Úžasný závěr zápasu!!!!!!!!!!!!!!§§ Gratulka Kájo!!!!!!!!!!!
Reagovat
d@ve
Tak konečně.. už můžu s klidem jít. :)
Reagovat
PetaM
Ona je prostě neuvěřitelná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooo!!!! To byly nervy na konci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam, ale byli to neuvěřitelné nervy
Reagovat
aligo
neuvěřitelný zápas...:))))))))))))))))))))))))
Reagovat
PH94
Pooooooooooojd!!! To neni člověk!!! :D Naprosto TOOOOOP
Reagovat
Chrenda
Já to říkal, je to tam, velká gratulace. Máme novou šampionku!!!!
Reagovat
aligo
pojď!!! :)
Reagovat
majkl005
Kája Garbinu psych. deptá
Reagovat
d@ve
Tak to musí být opravdu frustrující.. :)
Reagovat
PH94
Neskutečnej backhand
Reagovat
PH94
Achjo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední 4 kroky. Neklopýtne Kája?
Reagovat
smazaný uživatel
3 kroky zpět
Reagovat
aligo
už 3 klopýtla...:((
Reagovat
smazaný uživatel
Prsa prsa
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je má větší! Nene, vydechla...
Reagovat
smazaný uživatel
A finální nádech!!!!
Reagovat
tommr
Karolína má ted jedinečnou šanci dopodávat zápas. Doufám, že to zvládne ale moc tomu nevěřím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávat!
Reagovat
rib
tož včil mudrujte...
Reagovat
PH94
Karol prosím! Prosííím :)
Reagovat
Jabadu
No toto?
No proto! :-)
Reagovat
kodkar
No to byl dárek.
Reagovat
PetaM
Poooojď Kájo!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo, toto musíš dát. Prosííííím :)
Reagovat
aligo
joooooooooooooooooo :DDD už jsem začínal bejt zoufalej :D
Reagovat
PH94
Pooooooooojd!!!
Reagovat
majkl005
brééééééééjk !!!!!!!!!!
Reagovat
aligo
40:0 pro Káju :)))))
Reagovat
slacker
Kajo, teeeeeeed
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, Kája je fakt jak sfinga..
Reagovat
smazaný uživatel
Slušnéé :D
Reagovat
smazaný uživatel
konečně fungoval první servis :)
Reagovat
majkl005
já být na místě Káji tak už padnu na zem a rozbrečím se tam :D ale ona ne, ona si tam seká esa :D
Reagovat
smazaný uživatel
5:4:))) Očekávám Káju následně na poker tour. Neverbálně sděluje - začíná mne to bavit:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Eso vytažený zpodsukně:))))
Reagovat
smazaný uživatel
A teďka break pravdy?
Reagovat
molda
Stejně je ta Karolína neuvěřitelná co je schopná ještě zvládnout po skoro dvě a třičtvrtě hodině na kurtu po tom, kolik toho strávila na kurtech v posledních týdnech!
Reagovat
PH94
Já už nedýchám
Reagovat
majkl005
pro Káju nejdůležitější game toto !
Reagovat
PH94
Neskutečný! Pojd Karol!!!
Reagovat
aligo
psycho.......!!!!!
Reagovat
Chrenda
Rozhodující game. Kdo ho dá vyhraje.
Reagovat
aligo
v tomhle zápase není nic rozhodující....
Reagovat
Chrenda
No je to horor, ale Kája vyhraje, protože ustála tu osmou hru. Myslím, že je mentálně silnější.
Reagovat
smazaný uživatel
je taky pěkně uřvaná teda..
Reagovat
Chrenda
Začíná to být hustý, Garbi hraje líp, ale ještě není konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný den přeji a pokračování hororu. Fandíc Garbě si nepřeju prohru Káji:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Kája má nervy jak Křížovej Pete! No, občas střelí mimo...
Reagovat
d@ve
A začíná přituhovat.. :(
Reagovat
PetaM
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=0718&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

V kvalifikaci hraje jen Klára, která dostala Hsieh, je 4. nasazená, ale do cesty se jí můžou postavit jména jako Vesnina, Mladenovic, Georges ...
Reagovat
smazaný uživatel
pojď holka. to dáš :)
Reagovat
PH94
To je škody :/
Reagovat
vrabejka
Super gem Karol!
Reagovat
PH94
Nádherně karolína :)
Reagovat
Jabadu
Když to po.ere Petra, tak je to alespoň pokus o winner. Ale jak fandit něčemu takovýmu!?
Reagovat
vrabejka
Si fandí jenom Kvitovej, která u mí hrát jen jeden turnaj :D
Reagovat
PetaM
Tak ty jsi slušně vedle ...
Reagovat
tommr
Karolína je dneska při proměnování BP tragická - zatím nedokázala proměnit ani jeden i když jich už měla nespočet ... :(
Reagovat
EllNino
jeden jo :D ...
Reagovat
tommr
ten ovšem neproměnila Karolína ale Muguruza ... :)
Reagovat
majkl005
a jak vyhrála Kája první set 6:4 ??? zázrakem ?
Reagovat
EllNino
jo to je fakt :D ...
Reagovat
PetaM
Jak mohla Muguruza proměnit BB při svém servisu? Zase trochu uvažuj ...

Muguruza ho darovala, ale proměnila Kája.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to nejspíš myslel, proto ten smajlík.
Reagovat
PetaM
Víš, co se o myšlení říká, že? :)
Reagovat
PH94
Mugu začíná být lepší :/
Reagovat
tommr
to už je bohužel od začátku druhýho setu ... :(
Reagovat
vrabejka
OMG Plíšková 2 brejboly zagebat zbytečnými chybami
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skoda, to se uz nemusi nabidnout. Byla po tom preslapu rozhozena
Reagovat
d@ve
a další nevyužité BP. :(
Reagovat
majkl005
Garbina Káje pomáhá....2 DF zasebou....ale hned na to zas eso
Reagovat
slacker
Tak Kartolina je schopna neco uhrat ted na returnu sama?
Reagovat
majkl005
dělá strašně blbý chyby na BP :(
Reagovat
PH94
Pojd! 2-2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nahodou druhy set se povedl, myslim herne, byly tam i fajne vymeny z obou stran,,,fakt jsem doufal, ze to Karol do-esuje,,,ale je tu treti dejstvi,,,pri te posledni DF akci jsem i zavyl, nebot to bohuzel nedokoncim,,,casove omezen, takze skrecuji,,, musim bezet vstric jinym dobrodruzstvim;),,,
Mno, tak to prezijte ve zdravi, a dotlacte to nejak do zdarneho konce;)
Cus;)
Reagovat
Jabadu
Teď tam Vaněk leze! Když už je po ní. Ale že by přišel na konec druhého setu, to ne!
Reagovat
majkl005
Kája si ho volá kdy ona potřebuje...
Reagovat
Fandina
Tak tak. Většinou si hráčky volají trenéry sami, je to na nich.
Reagovat
Fandina
samy ... úsměv
Reagovat
d@ve
Karolin return je ten tam.. :(
Reagovat
PH94
Dobřee! Důležitej game :)
Reagovat
smazaný uživatel
bože :O Karolinaa :/
Reagovat
EllNino
Tak teď to Karolína hrubě podcenila ...
Reagovat
smazaný uživatel
presne. zlý výber strany , kam to zahrala. :/
Reagovat
smazaný uživatel
ktorý turnaj sa vám páči viac?
Dubaj alebo Doha?
Reagovat
Kozoroh
Dubaj. Daří se tam No1emu :)
Reagovat
tommr
a Karolína to tentokrát už nezvládla. Druhej setbol ještě odvrátila, ale třetí už darovala soupeřce dvojchybou ... :(
Poměr sil se ve druhým setu dost změnil. Španělka se trochu uklidnila a přestala tolik chybovat. Karolína naopak vypadá čím dál tím unavenější a začíná se vyhazovat ... :(
Reagovat
Chrenda
Nejhorší je, že při únavě trpí nejvíc servis a to je jasně vidět. je moc vysilující a Kája toho už má plný brejle. Ale Garbi na tom není o moc líp, fakt myslím, že teď už to bude jen vůli a touze po vítězství. Možná by mohla rozhodnout Káji klidná hlava.
Reagovat
Jabadu
Radši tam měla být Lucka. Plíšková už je totálně grogy. Třetí set odchodí.
Reagovat
d@ve
Souhlas! Zřejmě by to byl pohlednější tenis.
Reagovat
majkl005
je jasné, že ať vyhraje Kája nebo Garbina, tak ve finále si zřejmě kvůli únavě ani neškrtnou
Reagovat
vrabejka
Neříkalo se to o Káji už v semifinále jak si neškrtne :D Prosím vás nedělejte z ní chudinku. Jirka ji zase nahecuje a předvede 3.set jako včera proti Luce.
Reagovat
Chrenda
Jo to máš asi pravdu. Na finále už nezbudou žádné síly, to je vidět.
Reagovat
vrabejka
tak ho vzdá jak Carla.
Reagovat
Chrenda
No obávám se, že Garbi teď hraje líp než Kája, tak snad jen to štěstí by mohl zase naší šampionce pomoci.
Reagovat
Chrenda
No obávám se, že Garbi teď hraje líp než Kája, tak snad jen to štěstí by mohl zase naší šampionce pomoci.
Reagovat
slacker
Neeeeeeeeee, ja chtel TB. Zase bude zacinat na servisu Megahruza
Reagovat
smazaný uživatel
snáď uvidíš TB v 3. sete :)
Reagovat
slacker
Ja hlavne chci aby konecne zacinala na servisu Karolina. Ve vsech 3 setech zacinala spanelka. Pak to konci v koncovce setu takto
Reagovat
Fanda67
Kája vyhrála los a nechala podání soupeře ... tak ji to třeba vyhovuje ...
Reagovat
aligo
To je teda střašnej zápas... ://
Reagovat
EllNino
jako s Anou ...snad to nedopadne stejně jako na RG :) zatim je výsledek uplně stejnej
Reagovat
misa
Řev po dvojchybě nevidím rád, i když znamená získaný set :-(
Reagovat
smazaný uživatel
teraz uvidíme, kto je na tom lepšie .. :)
Reagovat
Chrenda
No jak jsem psal, teď zvítězí větší vůle po vítězství, protože síly už nemají žádné.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak uvidime :)
Reagovat
PH94
Asi zasloužene to jde do 3. setu :)
Reagovat
kohlik
v druhým setu nic moc hlavně na returnu to byla velká bída, štěstí že to byl ubec takhle dlouhý set.
Reagovat
smazaný uživatel
:/
Reagovat
d@ve
..a další :( Takhle teda odevzdat set je velká škoda.
Reagovat
tommr
a další jasná hra na podání pro Muguruzu. Karolína ted bude muset zabojovat o TB. Trochu se o ní začínám bát ...
Reagovat
EllNino
pšt ! :)
Reagovat
tommr
Karolína musela odvracet setbol což se jí povedlo pěkným winnerem. Poměr sil se ale začíná nepatrně obracet ve prospěch Španělky ... :(
Reagovat
Chrenda
Uff, jen tak tak.
Reagovat
vrabejka
Ty nevyužité šance by mohli Garbine zlomit.
Reagovat
majkl005
Kája odvrátila SB famózně :)
Reagovat
babolat.cz
a teď break
Reagovat
smazaný uživatel
ale nie . chce to tretí set aby sme videli , ktorá z nich to lepšie zvládne :)
Reagovat
PH94
Famozně Karolína! :)
Reagovat
kodkar
Bože, to jsou šoky.
Reagovat
smazaný uživatel
POJD! hecuj sa! :D
Reagovat
smazaný uživatel
chýbajú mi v tomto zápase nejaké emócie :/
Reagovat
aligo
emoce z obou stran :)) sice se s nima šetří ale na setbal boly :))
Reagovat
d@ve
Už jsou náznaky na obou stranách.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
konečne :)
Reagovat
Chrenda
Teda plouží se obě po tom kurtu jak mátohy. Mají toho dost. jestli to dospěje do 3 setu, tak už to bude vyloženě jenom o vůli. To jsem zvědavý.
Reagovat
tommr
Karolína je ve druhým setu na returnu opravdu marná ...
Reagovat
PH94
Škoda
Reagovat
tommr
Karolína ted prohospodařila slibnej náskok 30:0 při podání soupeřky ...
Reagovat
PetaM
Prohospodařila? ... Garbine zahrála dobře.
Reagovat
EllNino
no minimálně míček na 0:40 vyhodit nemusela :)
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2015/02/1970-tiebreaker-introduced/54116/

V letošním roce uplyne 45 let, kdy byla zavedena zkrácená hra, tzv. tie-break. V článku, jehož odkaz je na počátku mého komentu, se dozvíte o okolnostech, které vedly Jamese Van Alena, otce TB k největší změně v historii pravidel bílého sportu.
Reagovat
Chrenda
teď musíš brejknout, je na to ten pravý čas! Pojď!!
Reagovat
tommr
asi jsem to zakřik a Karolína se dostala do velkejch potíží při vlastním servisu - i když už při něm vedla 40:15. První dva BP ale odvrátila esama, při třetím zkazila Muguruza return a při čtvrtým zahrála Karolína hezkej backhand. To byla velice důležitá hra ...
Reagovat
Davor1
To je proste neskutočné, už mi je Garbine ľúto. Pracne, skvelou hrou si vypracuje 3 BP a z toho na 2 tam dostane eso a na tretí skvelý druhý servis, to ju musí psychicky strašne ubíjať. Hneď sa to aj ukázalo, ako sa na konci gamu brutálne povyhadzovala...
Reagovat
smazaný uživatel
jj serv Karoliny je drzak,,,;)
porad ma v zapase na 1DF v zaloze jedno Eso;)
porad se pohybuje na te hrane rizka ok.
mozna to pujde do TB, ale spis tipuji, ze garbina padne driv na servu za stavu 4:4, to bude 4;5. A pak tri esa nakonec;)
Reagovat
Davor1
Tiež to tak vidím, Garbine určite všetky servisy nepodrží, psychicky na to nemá, už sa strašne vyhadzuje...
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale ted Garbina zabrala;) spis se zase vyhazela Karolina;)
Tak asi ten TB mozna uvidime,,,
Reagovat
tommr
ve druhým setu se naopak na servisu hodně zlepšila a omezila DF na minimum ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, ale Karol ma porad esa v zaloze...;)
2. set 4/1 na esa;)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak k te mezihre, ta Karolina tam dava z tech BH opravdu neskutecne uhly,,,;)
To podle mne je pro tu protihracku dost smrtelne,,,je treba videt, ze Garbina jeste neco vybere, i vrati,,,
,,,,co je ovsem zvlastni, ze ta Karolina, jakby nevi co dal...
na FH ji ty uhly jdou taky celkem dobre;)
Reagovat
Davor1
Na Plíškovej je unikátne hlavne to, že tie najlepšie údery vytiahne vždy na Big Pointy, vtedy takmer nechybuje a vychádzajú jej neskutočne riskantné veci. Ako odvrátila ten SP, neskutočné...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale ted ji to uplne nevyslo, tak aby ji to jeste nemrzelo...
Reagovat
PH94
Paráda karol :)
Reagovat
d@ve
Ajajaj, to se snad přetahujou, kdo dá víc DF a kdo víc odvrátí BP? :/
Reagovat
aligo
Chudáci diváci...
Reagovat
aligo
sem tak krásný údery ale jinak děs....
Reagovat
majkl005
ale přesto, že ten zápas moc nelahodí oku tak má náboj...i přesto
Reagovat
aligo
furt lepší než divácká kulisa v Antverpách...
Reagovat
PH94
Karol krásně používá udery se spodní rotací :) Z toho už se Garbine několikrát vyhodila :)
Reagovat
tommr
ve druhým setu se zatím Karolína při podání Muguruzy moc nechytá. Zatím jí ale aspoň funguje její vlastní servis a tak se pořád drží v kontaktu ...
Reagovat
Davor1
Muguruza má o niečo lepšiu medzihru a podľa mňa aj väčší talent, ale zase je veľký rozdiel v tej hlave. Robí množstvo ľahkých, zbytočných chýb, ktoré vyplývajú aj z toho, že nie je psychicky v pohode. Podľa mňa s tým bude mať problém celú kariéru...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdovi,,,vypada na to, ze je ambiciozni,,,
---
Ale ovsem ty jeji dnesni stats na DFkach a forma na servisu davaji slusnou sanci Karoline na postup, ikdyby uz hrala jen s jednou nohou;) Porad jeji servis je drzak, a to podle mne rozhodne,,,to bude pro Karol ve dvou;)
Reagovat
lars
5df za set je moc
Reagovat
smazaný uživatel
...jo, ale pokud se behem setu nejak ty DFka rozlozi, je to porad jeste u te servismanky nejak unosne,,,Karolina ma v 1.setu 5es na 5df> takze je tak nejak na pomyslne nule, v nejakem tom pomyslnem plus,minus

9dfek se rozklada uz podstatne hur v setu,,, 5es na 9DF,,, byt v tzv. minusu 4 servy,,,to uz zacina byt fatalni,,,;)

Pochopitelne, jde to i hur;)
Reagovat
Chrenda
vydržet. To dáš a vyhraješ celý turnaj. Ve finále smeteš Carol! Držím palce ty naše nastupující hvězdo!
Reagovat
majkl005
Kája nemá v pohodě levou nohu, několikrát se za ni chytala během prvního setu a procvičovala si ji
Reagovat
blixa
Říkám že má dost. Docela bojim, aby vydržela.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to videt ze mele z posledniho. Ta cesta do Kanady ji vzala dost sil
Reagovat
majkl005
mě nepříjde, že by bylo extra vidět, že mele z posledního....víc unavená mě příjde Garbina, o hodně víc
Reagovat
blixa
To se zdá, Garbine to daleko víc dává najevo. Je to přirozený extrovert a je na ní všechno vidět, Kája je v tomhle opak.
Reagovat
majkl005
tak pak ale nevím podle čeho soudíte, že mele z posledního...páč pohyb má lepší než kolikrát po měsíční přestávce :D
Reagovat
blixa
Řeč těla ;-)
Reagovat
PetaM
Ať holka vyhraje titul a dá si voraz ...
Reagovat
vrabejka
mindgames :D
Reagovat
sprchon
Super, první set je doma! :)
Rozhodčí, resp. Garbiňe darovala Káje jedno eso. Dvojchyby jsou sice šlechetná gesta, ale mně se to moc nelíbí...
Reagovat
PH94
Garbine pokračuje ve výkonu z konce včerejšího debla :)
Reagovat
janek_da
psst
Reagovat
tommr
Karolína set doservírovala i když s menšíma problémama. Zatrnulo mi hlavně při tom když Muguruza málem odskočila na 0:40 - naštěstí byl jestřáb proti ... :)
Reagovat
VlS
obě jsou úplně paralyzovaný nervozitou, je mi jich líto, chudinky holky.
Reagovat
tommr
jj je jasně vidět, že se význam utkání na obou výrazně podepsal ...
Reagovat
PetaM
Tý jo a co budou dělat zítra chudinky ... :D
Reagovat
blixa
Ani ne tak nervozitou, jako jsou obě úplně hotový.
Reagovat
majkl005
Garbina brečí, pokud vidím dobře...
Reagovat
janek_da
tak to pozor! Brečící soupeřky jsou nejhorší!
Reagovat
vrabejka
No Kája sicee mohla vyhrát set 6:0 za 30 minut, ale beru i vítězství 6:4 za hodinu a 5 minut :D
Reagovat
blixa
Kája má taky fyzicky dost. Jen to nedává najevo. Pokerface ;-)
Reagovat
vrabejka
Ale nemusela se tak nadřít na servisu, nemyslím se že je na tom tak špatně jako proti Lucce, je to bojovnice.
Reagovat
PH94
Come ooooooooooon! Opět klobouk až na zem!
Reagovat
PetaM
Pojď!
Reagovat
janek_da
dopr ted. porad pres 2.serv ke konci setu
Reagovat
aligo
Taky vám připomíná Sharapku?
Reagovat
George_Renel
Ano náhodou.
Reagovat
PetaM
Strašně. Ale moc jí neumí.
Reagovat
aligo
ale vražednej kukuč má stejnej :D
Reagovat
PetaM
Nevím nevím ... Umírající má všechno vyšperkované k dokonalosti ...
Reagovat
blixa
"Umírající za strašných bolestí" je úplně jinde. Kam se Garbine hrabe ...
Reagovat
aligo
není řeč o herní stránce ale o chování a kukuči :D
Reagovat
janek_da
Nechapu tech 56% prvního servisu u Garbine
Reagovat
smazaný uživatel
Asi napsano o dboku,,,;)
,,,ja spis nechapu ty voleje Garbiny na siti,,,
,,,"ty jsou fakt neskutecne;)"
Ale obdivuhodne je, ze ona si i prez to pro ty voleje jde znova a znova, to je zase plus, to jo;)
Reagovat
Davor1
ten posledný jej zrejme prehral prvý set...
Reagovat
janek_da
jj
Reagovat
janek_da
ne, to byla onlajn stats.
V tomhle hraje podobne jako ja :DDD. Co chces delat, kdyz jsi v tlaku, nez jit na sit?
Reagovat
aligo
s tím se opravdu nedá vyhrát... :D
Reagovat
PH94
Pokud Kája dotáhne 1. set, tak to vidím hodně optimisticky :) Garbine je fyzicky evidentně uplne v háji
Reagovat
blixa
Obě jsou fyzicky v háji ale na Garbine je to víc vidět.
Reagovat
tommr
a brejk nekompromisně potvrzenej čistou hrou! :)
Reagovat
d@ve
Chce to hned vzápětí další brejk a myslím, že 2. set bude jen v režii Káji.
Reagovat
d@ve
Škoda, nepovedlo se. Tak snad to teď doservíruje.
Reagovat
VlS
Teď sis prošla peklem ...,,
Nevím jak Kája, ale já teda jo. 10 neproměněnejch BP , Uf
Reagovat
janek_da
:DDDD
Reagovat
Atoidi1
Přátelé,

nějak mi nefungují upírské streamy (live.dracula) a live.shiftyland už pár dní taky ne - přehrává se tak dokola jen jakási znělka s WilliSharap&comp... Můžete někdo doporučit nějaký alternativní www.? Podotýkám, že nejsem u TV ani satelitu ...

Předem díky!
Reagovat
d@ve
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-ka-pliskova-muguruza-wta-dubai-tennis-wta-11862.html

Funkční..
Reagovat
janek_da
v mikro okýnku je strým na tipsportu, ale je to asi celkem na nic rada.
Reagovat
smazaný uživatel
mě drakula funguje, tak nevím
Reagovat
Atoidi1
asi tu bude nějaké hloupé nastavení sítě, kde jsem ... mám zřejmě smůlu, ale díky všem za rady... hezky si to užijte, vypadá to nadějně!
Reagovat
janek_da
Snad to Garbine ještě víc roztřepe a ne naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Co bys nechtel, vzdyt ta Garbina uz nasazela 8Dfek behem 4 servisnich gemu;)))
Tak teoreticky to jde i hur,,,to je fakt,,,nez jse to dopsal tak 9vate DFko, k tomu 25UE;D)
Reagovat
tommr
a po sérii dalších promarněných BP Karolíny (celkem jich neproměnila devět v řadě) přišel konečně jeden využitej - i když jen díky dvojchybě Muguruzy (celkově osmý) ... :)
Reagovat
d@ve
Tak snad to teď Karolina už udrží..
Reagovat
majkl005
tak až desátej BP :D :D a to ještě musela Muguruza vyřešit za ni :D
Reagovat
PH94
Jinak by tam hrály ještě měsíc :D
Reagovat
majkl005
možná 53 BP by Kája využila :D
Reagovat
vrabejka
Trenér Vaněk na scénu :D
Reagovat
historik
na 10. breakboll
Reagovat
vrabejka
No to teda trvalo. Na 10. pokus už to vyšlo :D
Reagovat
Frick
Ale byl to porod.
Reagovat
vrabejka
hlavně že to vyšlo
Reagovat
d@ve
Konečně! I když s velkou pomocí Garbine.. :)
Reagovat
Jabadu
... a to jako není další české Psycho?
Reagovat
PH94
Tak ted už ale!
Reagovat
PH94
To není možný
Reagovat
PH94
Tak ted! :D Vždyt je uplne hotová :D
Reagovat
PH94
Tak ted :D
Reagovat
PH94
Yeeeeees!!! :D
Reagovat
Atoidi1
Přátelé,

nějak mi nefungují upírské streamy (live.dracula) a live.shiftyland už pár dní taky ne ... Můžete někdo doporučit nějaký alternativní www.? Podotýkám, že nejsem u TV ani satelitu ...

Předem díky!
Reagovat
George_Renel
Když mi nejdou tebou jmenované, zkouším často s úspěchem Lemon sport.
Reagovat
tommr
a přišlo i první zaváhání Karolíny na vlastním servisu - oba BP soupeřky ale naštěstí odvrátila ...
Reagovat
janek_da
Jak to ta Karol dělá s rozhodčími?
Reagovat
smazaný uživatel
Treba vyuzivat challenge, muguruza miesto toho len sklopi usi a ide na druhu stranu baseline, strasne ma vytoci ked v takychto spornych momentoch hracka neberie challenge a pritom ma este vsetky 3
Reagovat
Frick
Je zvyklá z antuky?
Reagovat
janek_da
Tak co? Je to pěkný tenis? Mi se tedy moc nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
nahodou to prasatko Karoliny fajne,,,vylozene tvoje skola;)
Reagovat
PH94
Mně jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak je fakt, ze tech DFek jeste neni nejak moc,,,jen 4/5
se da jeste zkousnout;)
Reagovat
tommr
zatím se sice bojuje jen při servisu Muguruzy, ale na výsledku se to bohužel nijak neprojevuje ...
Reagovat
historik
tolik neproměněných breakballů hned v prvních dvou gemech
Reagovat
tommr
a další tři promarněný BP ve třetí hře - celkem jich už Karolína nevyužila pět v pouhých dvou hrách ...
Reagovat
d@ve
Škoda no.. aby to pak Karolinu ještě později nemrzelo. :/
Reagovat
PH94
Ta Muguruzu mi připadá ještě víc utahaná než Karol :) :D
Reagovat
PH94
1.set bude klíčovej :)
Reagovat
tommr
trochu smolnej začátek - dva promarněný BP hned v první hře ...
Reagovat
patriks
dočetl, že hráči dle názoru některých diskutujících by měli pomáhat rozhodčím v jejich dobře placené práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to tak, nasli se tu takovi jedinci...:), jen dve opravne pripominky,,,
opravil bych to konkretne na Vlk a Janekda (nepouzival bych to nekonkretni > nekterych, aby se to pripadne nekoho nedotklo, kdo s tim nema nic spolecneho:)
a dale bych to poupravil i trosku ideove, abychom si to vysvetlili
...ti dva utopisti vlk a janekda by si prali, aby hraci obcas tomu na empajru to stizili, a rekli jak to je, a aby jim trochu zatopili na te sedacce,,,kdyz uz tam sedi a berou ty penizky jak zminujes, proste aby tam nebyl na okrasu;)

Jinak ten vpis mas spravne;)
Je to tak;)
Reagovat
lars
z dnesni singlu
Reagovat
tommr
Kristýna dneska ve čtvrtfinále turnaje v Kreuzlingenu (ITF50) smetla Doloncovou a vyhrála tak už osmej zápas v řadě. První stovka je tak zase o kousíček blíž ... :)
Ještě připomínám, že Doloncová je bývalá hráčka první stovky a v prvním kole vyřídila Denisu Allertovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
zatím ok. cca 2 esa na jeden servírovací game.

Ale fakt by to chtělo, aby se prosadila časem i mimo haly a trávu.
Reagovat
sprchon
8 podávacích gamů, 12 es. Zápas ukončila esem a pomstila Denisu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ke konci si tu statistku trošku pokazila. Po šesti gamech jich měla 11, pokud se nepletu :-))
Reagovat
tommr
12 es je na dva sety víc než slušnej počin - zdá se, že Kristýna konečně začíná napodobovat sestru aspoň co se týče toho podání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ona ten servis měla vždycky asi dobrý. Neudělala minulý rok nějaký rekord (víc jak 30 es v zápase)?

Ještě bych byl opatrný. Ona už podobné turnaje v minulosti vyhrála.
Reagovat
tommr
opatrnost je samozřejmě na místě. Nicméně šnůra vítězných zápasů je velká změna k lepšímu oproti konci minulý sezóny kdy měla naopak šnůru proher ... :)
Reagovat
lars
a ona hrala na podzim 25K :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro zajímavost - Karolína už stihla za letošní rok (před Dubají, tj. za 6 týdnů) nastřílet 102 es a v absolutním počtu vede (v relativním ne, Serena je o dost výš - 12,6 na zápas oproti 7,3 u Karolíny). Ve vyhraných výměnách po prvním servisu jsou v první desítce 4 Češky, stejně tak i ve vyhraných servisních gamech (ale tam je BZS místo Lucky Hradecké).
Reagovat
PH94
Týna Plíšková :O
Reagovat
sprchon
Jo, zatím slušně likviduje Dolonc. :)
Reagovat
tommr
že by se konečně taky rozjela? :)
Reagovat
sprchon
Kéž by. :) Tyhle výhry by jí mohly zvednout sebevědomí...
Teď se o ní dlouho mlčelo, co? Nevíme, jestli třeba neprošla nějakými změnami (např. trenér)...
Reagovat
tommr
jj po tý katastrofě na letošním AO se po ní na čas trochu slehla zem a je možný, že v tom mezidobí nastartovala nějaký změny ... :)
Reagovat
Fredy
Mi dělá taky velkou radost. Ale trošku se nám zasekla Maruška B. Juniorky už nehraje a v ITF letos nic neuhrála ... :(
Reagovat
blixa
Docela zajímavý rozhovor s Gábinou.
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-biatlon/228222/soukalova-ma-vyzivoveho-poradce-dortiky-mi-ale-nezakazuje.html

Z toho je zřejmé, že její problémy s nějakým tím kilem navíc mají hlubší kořeny a nejsou zase až tak triviální, jak by se mohlo zdát.
Reagovat
slacker
Je to trivialni - dortiky :-)
Reagovat
pepin
Tak já jsem to četl již dříve a Gábina přiznala, že před sezonou měla o 5 kilo navíc. Takže to přesně souviselo s její životosprávou, špatně a nevhodně se stravovala. V současné době píše, že má ještě 3 kila navíc oproti lonské sezoně a že se snaží s výživovým poradcem tu váhu ještě upravit. Takže se není co divit pokud nosila 5 kilo navíc, že v běhu nestačila a zaostávala. Také se zmínila, že po olympiádě také tak trochu ztratila motivaci a tak to souvisí jedno s druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice trochu pozdě, ale ještě se vrátím ke včerejšímu čtvrtfinále. Chtěl jsem napsat včera večer, ale usnul jsem u fotbalu... :D

Flavia vstoupila do zápasu hodně aktivně a výsledkem byl brejk hned v prvním gemu, na který ale Caro zareagovala rebrejkem čistou hrou. V těch prvních pěti gemech Caro nechávala Flavii moc hrát a přenechávala jí iniciativu. Proto Caro až do pátého gemu neměla žádný winner. Od šestého gemu (druhý rebrejk Caro) už Caro začala hrát víc aktivně a bylo to znát. Sice se to pořád mohlo překlopit na jednu i druhou stranu, ale Caro měla větší šance. Za stavu 5:4 na returnu vedla 30-0, ale pak se vyházela. Za stavu 6:5 už to ale vyšlo a Caro proměnila hned první setbol. Přestože Caro až do pátého gemu neměla winner, tak nakonec jich za celý set měla devět (Flavia deset). Jinak ta výměna o 46 úderech ve čtvrtém gemu byla možná i nějaký rekord sezony...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10142442768111

Druhý set byl docela podobný jako v zápase proti Alizé. Spíš bych řekl, že ještě jednodušší, protože Flavia dělala hodně chyb. Naopak Caro se po tom slabším začátku chytla a ve 2. setu už hrála hodně efektivně. Takže z toho byl kanár jako proti Alizé... Jinak jsem si všiml (a Piotr to při jedné svojí návštěvě taky naznačil), že Caro trochu pokašlávala. Asi je nachlazená, tak snad ještě vydrží se silami...

Dneska proti Simoně to bude opravdu těžká prověrka. Caro je v Dubaji už popáté za sebou v semifinále, ale od roku 2012 (v r. 2011 turnaj vyhrála) tam zároveň vždycky skončila. Tak by bylo fajn, kdyby se to povedlo zlomit...

Možná se dneska podívám i na semifinále mezi Karolínou a Garbine. Přece jenom jsem je tady označil za hráčky, které můžou mít průlomový rok, takže jsem docela zvědavý. Už teď je jisté, že finále bude soubojem dvou různých stylů...
Reagovat
blixa
No to by ses měl podívat, ať taky jednou vidíš, jak vypadá pořádnej tenis .. :-P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přestřelka ještě nemusí nutně znamenat pořádný tenis, ale budiž. :)
Reagovat
blixa
:D :D :D Bóže ... zkus jednou nebýt seriozní diskutér ale prostě si jen dělat srandu ;-)
Reagovat
tommr
Wozniacki sice postupuje, ale po herní stránce se zase vrátila k totální defenzívě a kopcovaný jako v jejích "nejlepších" létech ... :)
Reagovat
blixa
To je fakt, ale moc to nechápu. Konečně začínala hrát hezkej tenis a najednou "zpátky na stromy".
Reagovat
janek_da
A co má dělat? Hraje jak nejlíp umí. Každý má nějaký styl. Viděls jak dala smeč na lajnu a Pennetta ji málem doběhla?

Jinak u Caro jsem si všim, že winner není jako winner. Typický winner Caro je, že soupeřka je mimo střed napalí ránu, když Caro stranu uhodne, tak to Caro prostředkem kopečkem vrátí do prázdného prostoru. A lup, je tady známka agresivní hry - winner :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si zase všiml, že Caro útočí převážně z rohu. Ze středu málokdy, ale jak jí soupeřka dá pomalejší míček k lajně a Caro je u něj včas, tak je z toho útok (většinou z bekhendu) a zpravidla winner pro Caro. :)
Reagovat
slacker
Nejzakernejsi je utocit zezadu :-)
Reagovat
janek_da
No, řekl bych lepší termín je, že se brání a tou obranou vykouzlí winner. I když občas i ze středu dá winnera do boku. Ale fakt jenom obcas. Já ji to ale nevycitam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověď už víceméně máš v mém prvním příspěvku. Do pátého gemu byla Caro hodně pasivní, pak už to bylo lepší... Nějaké kopce tam byly, ale já proti tomu nic nemám, protože to je prostě součást herní taktiky. Ale možná by bylo dobré, kdyby Caro po těch kopcích častěji chodila na síť (jako to jednou předvedla Flavia)... Jinak už jsem psal, že Caro ten povrch v Dubaji sedí a konkrétně na tomhle turnaji nemusí vymýšlet nic moc nového, když jí tam její hra dlouhodobě přináší výsledky.
Reagovat
VlS
Ježíšku, po kopci jít na síť? To je čistá nahrávka na prohoz, vždyť ti to tam bude pálit ze zhora, kam si zamane.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vždycky to asi nejde. Ale když se povede soupeřku tím kopcem pořádně zahnat a donutit ji zahrát krátký míč, tak už je to na síti bod zadarmo. Včera se to jednou povedlo Flavii...
Reagovat
VlS
Kopcem nikoho nedonutíš zahrát krátkej míč. To že to někdo zvoře je jiná věc.
Reagovat
smazaný uživatel
No, když se to někdy musí hrát pomalu od lajnových rozhodčích... :D
Reagovat
VlS
A nebo drivem ještě před dopadem, což je těžší, ale je to pecka. Proč myslíš, že u chlapů skoro kopec nevidíš?
Reagovat
VlS
V čem vidíš tu různost stylů? Já bych naopak řekl, že jde o hráčky s podobnou hrou, bighiterky od základni lajny s dobrým servisem a občas schopné si dojít pro bod na síť.
Reagovat
zpilat
finále
Reagovat
sprchon
Byla řeč o finále. ;) Ale dneska to bude boj dvou Karolín. :D Česká proti španělské verzi...
Reagovat
Atoidi1
tuhle tady nedávno někdo analyzoval předváděnou hru v ITF v Kreuzlingenu jakoby na základě visuálních vjemů - jde to někde vidět na www. ?? Díky!
Reagovat
tommr
odkaz na stream nemám, ale tady je aspoň dobrý live scoring:
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C50-SUI-01A-2015
Reagovat
smazaný uživatel
slušná. Jediná hráčka do ČF, která jim nevyšla je Lucka (tipovali Venus)

Jinak to sedí.

http://www.wtatennis.com/news/article/4487935/title/ubha-dubai-expert-predictions
Reagovat
sprchon
Semifinále vyšlo přesně. :)
To mně se to až tak nepovidlo.

https://drawchallenge.wtatennis.com/tournaments/dubai-duty-free-tennis-championships/bracket?user_id=sprchon
Reagovat
smazaný uživatel
tvl akurat som to išiel pridať :D :D
že ako slušne im ta predpoved vyšla ! :)
Caro do finale a či už postupi Karolina alebo Garbine , proste to bude pekný zápas, pekný tenis :) :)
Reagovat
janek_da
Myslím, že Garbine s Karolinou nebude moc hezký tenis. Dnes ne.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že bude :D
a dufam, že obom pojde prve podanie.
Reagovat
VlS
Uvidíme, jsem na to docela zvědavej. Věřím Káje.
Reagovat
janek_da
Ještě k včerejší 4hře Muguruza+Navarro.

Rodionovy nezařízla Azderaki, ale špatní lajnoví. Ti několikrát v klíčových, co nejsou klíčové body ve 4hře ;-), zahlásili aut španělkám zrovna ve chvíli, kdy to měly Rodionovy dobře rozehrané. Azderaki pak jenom řekla correction. A asi správně protože to většinou bylo kousek od ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze strany kaji tam byly stastne balony. Sporny balon, kdy seopakovalo 1. Podani a pak prasatko v tiebreaku. Nicmene kaja dotahovalo celou dobu, nezesypala se a srovnala. Lucka tak jako casto, 3 set uz nezvladla hlavou. Proto se nikdy nepodivala do top 10 a asi uz nikdy nediva
Reagovat
Frick
http://youtu.be/SWnWTYNIQM0?t=1h6m20s

- Karolína to podle všecho viděla dobře
- Lucie měla být tvrdší (pokud to pravidla vyloženě nezakazují) normálně rázně na tu Karolínu zařvat "Řekni, jak to bylo, viděla jsi to!"
- ALE HLAVNĚ - Proč si Lucka nemohla vzít jestřába na ten svůj return? Neumožňují to pravidla nebo technika Hawkeye? Pokud platí první možnost, tak je to naprostá stupidita, ale.

- Jsou vůbec lajnoví instruování k tomu, aby i po zahlášení autu dál sledovali míč nebo po "OUT" jejích pozornost končí?!

- hrát se na antuce, zkontroluje se stopa míčku (na místě dopadu Lucčinýho retrunu) a byla-li by tam teč lajny, nastala by opakovaná výměna?

- docela by bylo zajímavý, jak by se chovala emotivnější hráčka jako je Bára, Petko, Alizka a mnoho dalších

Upřímně řečeno, jestli fakt ta Karolína ten míček viděla (ve dvorci) a zamlčela to, tak je to od ní dost podlý. To už snad fakt radši třískání raketou a další scény než chladná, úmyslná a vypočítavá lež. Zrovna proti někomu, jako je Lucka.
Reagovat
Carter
Niečo pobodné sa stalo Daniele minulý rok na French Open. Ale tam to rozhodnutie rozhodcu bolo najhoršie, čo som videl v živote. Daniela podala, Kerber zreturnovala, zahlásili jej out (Daniela ešte odohhrala loptičku a tá dopadla do stredu dvorca), rozhodkyňa išla pozrieť Kerberovej otlačku, bola dobrá a dala jej bod. Daniela sa hádala 5 min. no nepomohlo. A kerber bola ticho.

https://www.youtube.com/watch?v=Ip4b4otl-c0
Reagovat
janek_da
Jestli to nebyla ta samá, co na Wimbledonu van Uytvanck dala warning při podávání na vítězství proti Cibulce. Přitom měla celkem normální pauzy.
Reagovat
ptpc
Tam jej rozhodkyňa dokonca fiftín ubrala.
Reagovat
janek_da
Jinač k Hantušce. Bylo to velmi hloupé rozhodnutí od umpire, zbytečný supervisor a velmi nesportovní Angie, tím mě teda zklamala.

Naopak Danka prokázala velký charakter. Nevztekala se, na konci podala ruku rozhodčí. Já bych na to asi neměl, přiznávám.
Reagovat
smazaný uživatel
No uprimne, znam pouze jednoho hrace, ktery by sel argumentovat na GS s empajrem, aby podporil soupere,,,John Isner,,,
,,,nepamatuji si, zeby to nekdo zvladl jak on,,,tedy na GS,,,a myslim v "novodobe historii",,,
Obcas je to videt na mensich turnajich.
Jooo, ted jeste Tim Smyczek uplne vpohode dal moznost opakovani servisu Rafovi,,,ale tohle jsou spis ridke pripady,,,
Jinak spis klasika >>> mrtvy brouk,,,

Nepochopitelne ovsem je, ze kdyz se zahlasi aut, tak uplne bohate staci, jak se dotknes micku, casto,,,a uz se opakuje vymena
...a potom jak vidis, ze to ten hrac normalne zahrava do kurtu, a nic, zadne opakovani vymeny,,,tak fakt nevis, jestli to mysli ti na te sedacce vazne,,,

Lucku zarizli uplne stejne, jenze ona se nedokaze nejak o to hadat,,,ale jak jsem videl tak pri vymene stran,,,jeste Lucka sla k te empajrnici, a dohadovala se, tak tady bylo jasne ze je to supa, z ktere se asi uz neposbira,,,

Mno, ale z druhe strany,,,o tom take je ten tenis, no;)
Uprimne, ruku na srdce, ono v prvnim setu, jak rupla struna te Karoline, tak projela podle mne diky tomu set, uplne ji to vyhodilo z toho jejiho schematu,,,ale uplne,,,bylo videt, ze vubec neni schopna reagovat na takovou situaci...a mohly to byt klidne vysledkem Antverpy-2 jak prez kopirak,,,jak by se ji to nestalo

Takze, zapas se da hodnotit asi takhle,,, praskla struna, zarez empajru, prasatko a spatna smec, trisetovy match. Kdy rozhodovaly tyhlety na prvni pohled malickosti...no a slusny souboj nervu to byl,,,
Reagovat
janek_da
To že to nikdo kromě Johna na okruhu nedělá, vlastně ještě rytíř David Ferrer na FO přiznal eso místo druhého podání, neznamá, že to není nesportovní. Je to nesportovní. A já to umím uznat i u u mojí srdcovky.

U Karoliny to chapu, těsný míček, nedívala se, mohl být aut od Lucky. Čarový zařval až po odehrání míčku Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti rozumim,,,proto Isner u mne na prvnim miste;)

Jestli jde o Karolinu, tak si myslim, ze to NEJEN videla,,,ze zpomaleneho zaberu je videt, ze zatina pest - nebot si myslela, ze micek jde do autu,,,,ma nejake zpomalene mysleni Karolina, nebot si pravdepodobne ten zpozdeny aut spojila s tim neautem Lucky,,,asi,,,jenze to dopadlo na lajnu, a ona na to rychle reagovala tim, ze se otocila a supajdy pro rucnik,,,,

Janekda, tahle hracka u mne asi neee...;))) a muze mit uhly jake chce,,,ale empajr jako dost mimo,,,

,,,delala jako by ten Luccin mic byl v autu,,,
,,,si proste sla pro rucnik, jako ze hotovo dvacet,,,
,,,lepe receno, nepochopila asi zahlaseny aut - takze prvni mrtvy brouk,,,
,,,pak se zorientovala, byl jeji challange,,,
,,,dostala bod,,,
,,,Lucka argumentuje opakovani vymeny,,,
,,,Empajrova si je podle mne vedoma mozne chyby,,,
,,,Interpretuje tedy Karoline, ze ji dava bod za to a za to, vylozene to "nechava na te Karoline", dost mimo tyhle empajrove hratky,,,
,,,Karolina nechape, proc by jako ten fiftyn nemela dostat - druhy mrtvy brouk,,,

,,,a to jsme nebyli ani na GS,,,
Reagovat
smazaný uživatel
No a nebo Janekda, asi to nebude ta jedna z tech nejinteligentnejsich hracek na okruhu,,,potom se muzu eventualne s tebou nejak shodnout;)

Ale obecne to je nakonec suma fuk,,,pravdu ma vzdy nacelnik empajr,,,
,,,takovou supu musi proste Lucka ustat,,,
Reagovat
janek_da
Toz takhle jsem tu chybu nestudoval :)

Me Lucka neskutecne zklamala stylem hry doprostred kurtu. Srovnej Karličku, jak ta proháněla Garbine. Rozhodčí už byla jenom taková "třešinka".

Tu kvalitu umpajrových nechápu. Už jsou tam skoro jak paňáci, co jenom oznamují stav. A když mají něco rozhodnout, tak to ještě pohnojí. Zas jak píšeš, je to tenis. Lucka by se s tou s situací měla umět srovnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle mne se zacala bat tech uhlu Karoliny,,,
,,,zacla strasne hrat na jistotu,,,je fakt, ze tim stredem se karolina obcas vyhazovala,,,prineslo to nejake UE,,,
...ano to mne take trochu zklamalo, ze Lucka zacla vic spolehat na to, ze Karolina pretahne uder,,,

,,,nejak asi dokazu pochopit, ze se tech uhlu bala,,,dobre, ale da se to vzit po lajne, a znovu po lajne,,,to plati na vsechny, a na to Lucka ma, ne ze ne,,,tohle kdyby promixovala s tim stredem, podle mne by bylo ok,,,

A proto s Tebou rozhodne souhlasim s tou siti, kde na siti da cross, te je smrtelne,,,ale to je klasicka reakce,,,takze z toho se da asi vydedukovat, ze proste mentalne lehla,,,

Po empajru lehla jako viditelne,,,
,,,takze, prisla, chtela, nezvladla;)

S Karlickou se to tezko srovnava, je malinka, ma 160cm,,,musi maknout na mixazi uderu, jinak bude vzdycky zarizla,,,tohle Lucku tolik netlaci,,,ta je pomalu o 20cm vyssi,,,

Na okruhu hlavne chybi nova Justine!!! Karlicka to asi nezachrani,,,
Jinak to pujde do kopru, a budem sledovat,,,

Eso, DF, ESO, DF, DF, DF, Winner, Aut, Sit, Winner, Aut, sit, winner, aut, sit, DF, DF, DF, Eso, DF,,,jupi vymena,,,

A za chvili, jak hracka udela jednu vymenu, bude to vracecka a blbka uplna,,,
,,,jima mne hruuuza, jen z te myslenky, ktera se stava pomalu realitou;D)

Kdyby ty servismanky, aspon chodily pro ty voleje,,,eh,,,
Reagovat
blixa
Nějak prskáš po ránu ... špatně ses vyspal ? ;-)
Reagovat
tommr
doufám pánové, že se z 1GSL nestane spolek plačků. Ten jeden spornej míček zápas nerozhod a pomlouvat Karolínu, jenom proto, že vaše oblíbenkyně nezvládá důležitý mače není hezký ... :)
Reagovat
blixa
Jo, z běžného sporného míčku, drobet nezvládnutého madam rozhodčí, kterejch bejvá na turnajích hafo je aféra nejmíň na měsíc a z Káji je příšerný zločinec, který oloupil chudáka Lucinku .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme preci nenapsali,,,
Priste se budeme bavit s janekdou o biatlonu,,,aby panove byli spokojeni,,,
Reagovat
blixa
Nenapsali, nenapsali ... ale myslíte si to ! :D :D (a kdyby seděl, stejně by nepustil !)
Reagovat
smazaný uživatel
snad nemyslis vazne...;)
...priste budu taky argumentovat, ze si neco myslis, suma fuk co pises,,,;D)))
Reagovat
blixa
Čtu mezi řádky ;-) :D
Reagovat
janek_da
To je zajimavy. Nejsem blbej!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jisteeee;)!
Priste napisu, ze Lucka je nase tunta a kopyto, a o jinych vecech pomlcim;) Abych ti usetril praci;) s meziradkovanim;)

nehlede na to, ze jsi jaksi vypustil i s tommrem mou dulezitou poznamku, ze kdyby Karoline neprdla struna, tak by to bylo ve dvou pro ni,,,
,,,TO JE NA TOM TO NEJZAJIMAVEJSI...!!!;)
Reagovat
blixa
Že já něco vůbec psal ... jak jsem starej, tak jsem blbej ... tak promiň že žiju ...
Reagovat
smazaný uživatel
Spis placky jste vy, nevim kdo tu tri dny breci jak decko dokola, kvuli Karlicce,,,
Podle mne jsme vyslovili normalni legitimni nazory a pohledy,,,
,,,a vzdy na konci potvrdili, ze tyhle situace musi Lucy proste zvladat,,,ze to jinak nejde,,,

Spis vy asi nezvladate jiny odlisny nazor se mne zda,,,a jen si prijdete kopnout,,,a jeste blbe,,,z prominutim,,,
Nebot vyberete si z toho, co se vam hodi,,,

Ja proti servismankam nic nemam, to by bylo pak divny, zebych mel rad Isnera,,,ale u holek, ty servismanky, no nevim,,,kdyz kouknu na Martinu, jak si pekne po tom servisu naslapla na sit, tak bych si to pral i videt u tech servismanek...takze se mohu jeste omluvit Venus;) to je fakt...
,,,ale obecne nevim, co je na tom spatne,,,chapu ze se to nemusi libit, ale proc hned placky;-O???

Mozna nejsem s janekdou mainstream,,,ale uz je to tady zase,,,aby pak clovek premital hodiny, co vlastne smi napsat nebo ne,,,
Reagovat
blixa
Já teda nevím , do koho jsem kopnul ... ááále nic, raději soustředím své mentální síly na druhou hodinu ;-) Vidím, že to budeme mít těžký ;-) :D
Reagovat
tommr
psát si můžeš co chceš, ale pak se nesmíš divit, že se někdo ozve. Tohle rozebírání jednoho spornýho míčku kolem dokola prostě vypadá jako klasická výmluva po porážce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak porad dokola?
To jako my s janekdou, ze to tady rozebirame porad dokola?;)))
Aha tak jo, nekdo to tady asi neco neunesl;D)))
Ty tady pises cely tyden dokola ty svy breky kolem Petkovic a Karlicky,,,a ted nam predhodis, ze pisem porad neco dokola;)))

Ja se Ti tedy hluboce omlouvam,...:))))
Reagovat
slacker
Ja o tom co napsat/nenapasat nepremitam hodiny, rozhodnu se obvykle v sekunde. Obcas si to rozmyslim pred odeslanim.
Reagovat
VlS
Po pravdě, Lucka to vrátila do kurtu takovým kopcem, že nebejt toho nešťastnýho rozhodčího, tak by ji z toho Kája zalila a bylo by to stejně, ale to špatný posouzení rozhodčí mohlo Lucku vykolejit.
Nevím, jestli by se jiná hráčka zachovala jinak, umpire nemá co přehazovat rozhodování na hráčky. Jestli Kája řekla, že neví, tak bych jí to nevyčítal, jiný kafe by bylo, kdyby se začala hádat, že to byl aut.
Reagovat
janek_da
Myslis, jak to slo dozadu, ze by do toho bekhandem praskla winnera? Mozne to je...
Reagovat
VlS
Jo, přesně, ale ten kopec byl tak vysokej a pomalej, že vy si ho mohla i oběhnout na FH.
Vlk - jasně, že po něm nešla, když byl zahlášenej její aut.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ze se nechci k tomu uz vracet,,,;)
By se to pak tady zacyklilo,,,;)
,,,dulezita je ta posledni janekdova a moje veta,,,
hrac tohle musi ustat, jinak je out,,,i bez jestrabu,,,;)
Reagovat
VlS
O tom žádná, Lucka prohrála, protože si připustila, že prohraje.
Reagovat
janek_da
Ted se samozrejme bavim uplne hypoteticky. Uz to ani nevztahuju k tomu zapasu.
Myslim, ze Karolina neni moc ten behavy typ, ktery ma daleko kvalitnejsi forehand, takze si obiha jasne backhandy. Mozna ze ale u tak duleziteho mice by to udelala. Ja bych se spis klonil k tomu, ze by hrala backhandem.
Reagovat
VlS
A ještě můžeme rozvinout teorii, jestli po lajně nebo cross :-D
Jen jedna poznámka k diskusi : Zaplaťpánbů se konečně zas jednou bavíme o tenisu
Reagovat
smazaný uživatel
jsem spis pro ten cross;)
Reagovat
smazaný uživatel
teda BH cross;) s uhlem ala Nolda...
aby to bylo presnejsi;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Hypoteticky nevim, to je spis platne hraci jak mrtvemu kabat,,,bych rekl,,,
Ale kdyz uz to tady Vls otevrel...a ty prodlouzil tu vymenu,,,tak hypoteticky, pokud by to byla normalni vymena bez zarvani autu, tak si nedokazi predstavit duvod, proc by to obihala, dala by tam normalni supu z BH, uhel k lajne a byl by skoro na sto pro winner,,,;)
Ale timhle zpusobem by hypoteticky Bethanie vyhrala kazdy zapas, s tou jejim umeleckym dropshotovym potencialem ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No prave ze nezalila,,,nebot evidentne se chovala, ze to jde do autu, nez ten mic vubec dopadl,,,tak ono to tak fakt vypadalo, ze to tam skonci, tuhle lajnu - nevim kdo by odhadl,,,
,,,ale nebudu to tady uz fakt rozebirat,,,

PLATI PRESNE TO, CIM JSME TEN ROZHOVOR a TEMA S JANEKDOU ZAKONCILI,
TOHLE NEMUZE LUCKU ROZHODIT,,,IKDYBY SE KAROL DOHADOVALA...

Ale vidim, ze jsme se dotkli tady citlivyho mista,,,
,,,takze to vypada, ze ten biatlon nakonec bude vic bezpecnejsi;D))))
Reagovat
janek_da
Jak psal Vlk.

Co je spatneho nad tim spornym, nebo vlastne blbe zahlasenym micem, diskutovat? Kor kdyz se jednalo o jeden z klicovych micu.

A klidne napisu, ze tenhle mic sice byl jeden z nejdulezitejcich. Ale je to problem LUCKY, ze se s takovymi okamžiky nedovede srovnat. A prece jsem psal, ze daleko vic me stvalo jak hrala.
Reagovat
slacker
Me z toho zaznamu zaraila jina vec. Stav 40:40 a po sporne situaci hned zacina Lucka na servisu :-)) Takze 2 zikane fiftyny jednou vymenou
Reagovat
smazaný uživatel
+1;)
Reagovat
Frick
ještě jsem ti pouštěl po okýnkách v 720p kvalitě, z o obou nabízených pohledů. Osobně nemůžu říct jednoznačně. Chtěto by to více fps a větší detail. Tipl bych si, že hawk by ukázal těsnou teč.
Reagovat
freeteepek
Třeba si Karolína nebyla jistá. A přiznat něco, co se nestalo? Pokud si nebyla jistá, tak bylo určitě lepší do toho nezasahovat. Od toho je tam rozhodčí, aby věc podle pravidel posoudil.
Reagovat
VlS
Tam přece mělo být opakování i kdyby lucka ten míč vůbec neodehrála. Výkřik byl prakticky s dopadem balonku a minimálně mohl hráčku vyrušit - naprosto typická situace pro nový míč. To, že míč byl odehraný a dopadl na lajnu, to je jen tuplum
Jen si srovnávám reakci Lucky s reakcí Petko na prakticky stejnou situaci.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm to zase ne. Teď sem se na tu situaci podíval a prostě ten výkřik zazní pozdějc.. a to celkem o dost.

Když si představím tu samou situaci, ale s rozdílem, že by ten míček od Lucky šel jasně do outu, pak bych jednoznačně považoval opakování výměny za ukřivdění Karolíně.
Reagovat
VlS
Máš pravdu, podíval jsem se znova, nicméně míč šel podle mě na lajnu, měl být nový míč.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina se k tomu vyjadrovala v rozhovoru, ze po zahlaseni autu se nedivala kam mic dopadl, ale zaroven uvedla, ze rozhodci nejspis udelal chybu. Jak bylo receno, na antuce by ten problem asi nebyl
Reagovat
slacker
Na Antuce by byl ten samy problem, jak z otisku micu vybrat ten spravny :-)
Reagovat
blixa
Přesně tak, koukal sem na záznam asi třikrát a bylo evidentní, že po zahlášení autu se přestala koncentrovat na míček, tudíž je jasný, že věděla prd jestli byl in či out. To by možná přesně nevěděla ani při plné koncentraci. Jinak podle mě tohle má bejt novej míč bez ohledu, zda to bylo in nebo ne. Ale já nejsem rozhodčí.
Reagovat
lars
a proc to neresil jestrab ?
Reagovat
slacker
Zajimavy dotaz. Uz se nekdy jestrab pouzil 2x na stejnou vymenu?
Reagovat
blixa
Dobrá otázka, ale nevím, jestli to jde. Vlastně by se musely vyhodnotit dvě situace po sobě. To je jako rozhodčí, jak se zahlásí aut, tak už ten další nikdo nehlídá. Otázka je, jestli to tak není i u toho jetřába, jestli ho někdo nezastaví a nečeká, jestli se použije na ten hlášený aut. Zatím jsem takové dvě vyhodnocení po sobě nikdy neviděl.
Reagovat
Frick
Re: moje odhady pro 2015 = reálnej cíl/když se bude dařit
Karolína P = 50/20

------------------------------

Je 20. února, Karolína má v race 1025, což má v žebříčku 46. hráčka.

Myslim si, že Karolína s udrženim TOP 50 už tolik práce letos mít nebude (= žádnou) :-D
Reagovat
lars
a to na AO dostala brzo silnou Makaron jinak by CF mohlo byt
Reagovat
tommr
a co se ti na tom jako nezdá? Tipoval jsem, že pokud se Karolíně bude dařit bude v top-20 a to zatím stoprocentně vychází. Tak kde vidíš nějakej problém? :)
Reagovat
Frick
Přijde mi vtipný, že ten základní / reálnej cíl splnila už po půlce února, no :o)
Reagovat
Frick
To, že Lucka prohrála, tak z toho jsem skoro stejně "smutný" jako kdyby prohrála s cizinkou

Když prohraje Petra s cizinkou, tak z toho smutný prakticky nejsem. Bohužel. Cítim se hrozně, ale nejsem schopen najít nějak to nadšení v sobě. Začalo to loni v Austrálii. Ještě si dobře pamatuju, jak jsem v ČF Sydney absolutně nevěděl, jestli fandit Petře nebo Lucce. Pak mne ale Petra naštvala tim kiksem, byl jsem z toho rozladěný, považoval jsem AO (z českého pohledu) už za takové odpískané, když naše největší hvězda vytekla už tak brzy. Navíc, když jsem viděl, že Šafi má do 3. kola tak těžký los. A pak ten zápas přišel, jak Šafi Číňanku drtila, tak jsem si uvědomil, jak je ta holka dobrá, a jak může Petru nahradit. No, nakonec to dopadlo velice smolně, těžko říct, kam mohla Lucka tenkrát dojít, vzhledem k celkem lehkému pavouku, který mohla Lucka mít namísto Li. Ale je fakt, že nebyla 100% fit. A od té doby fandím hodně Lucce, a naopak, emoce ku Petře ve mne ochladly :-( A nějak jse nejsem schopen znova nahřát, že bych jí fandil stejně jako třeba Báře nebo Káje.

No a když je české derby bez účasti Lucky nebo Petry, tak mi na výsledku někdy i tolik nezáleží. Když třeba teď v Dubaii hrála Kája s Bárou, tak mi to bylo celkem volný, jak to dopadne. Na druhou stranu jsem ale třeba více přál v Šenzenu postup Terce na úkor Katky.

Rovněž bych v českých soubojích asi více fandil Denise (možná jí bych, jakožto tenisové popelce, snad i možná přál výhru i nad Šafi, možná), Kláře (z úcty k veteránce), Petře C. (z úcty k bjovnosti) či Nicole (protože jí skutečně dosti přeju úspěšný comeback).

Naopak bych asi tolik nefandil Katce S. nebo Andrejce....
Reagovat
Frick
..vlastně se až skoro "bojím" toho, aby neochladly emoce vůči Karolíně - ze "vzteku" že tak trápí Lucku.
Reagovat
FulnekUltras
KaPlička nám zřejmě bude ještě muset opakovaně předvést něco aspoň opticky lidštějšího... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Adios v Kataru...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale máme přece ještě Karolínu. Stojí to za to jí zítra fandit. Ale chápu, když naše srdcovky vypadly....
Reagovat
FulnekUltras
Kája přece jenom není Petra nebo Šafi... Zápas s Garbinou budu sledovat neutrálně.
Reagovat
lars
To teda asi nejsi CzechUltras :))
Reagovat
FulnekUltras
Už tomu skákání ve stádě moc nedám, no... ;-))
Reagovat
lars
To bysis mel asi zmenit username :))
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že to tady kolikrát působí jako slušné mimikry... ;-))
Reagovat
blixa
Co je ??? Výsledky nemají chybu !!! ;-)
Reagovat
lars
Halep to pokazila
Reagovat
FulnekUltras
Pokud ještě letos v Dubaji něčemu fandím, tak aby turnaj vyhrála zástupkyně "naší" polovičky - tj. vítězka utkání mezi Kájou a Garbine.
Reagovat
smazaný uživatel
... se nějak divně potí, asi mu dneska nesedly steroidy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar jirko, jeste je treba abys tady vyplnil formular pro nasi mistni personalni oddeleni magerku;)

1/Komu fandis-tlacis v ATP
2/Komu fandis-tlacis ve WTA
3/Tvuj oblibeny turnaj
4/Tvuj oblibeny outfit hrace/cky
5/Tvuj konicek
6/Specialni otazka, tvuj vztah k Federerovi;)
7/ celkem ted popularni, tva nejoblibenejsi knizka;)

Takze jestli sis myslel, ze ta registrace byla narocna, tak teprve ted to zacne byt zajimave...;)

Odpovedi hod pod ten vpis, magerka si to rano odebere a zalozi do kartoteky.

Takze vitej synku...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha. Já to ještě nevyplnila.... Mám mínus. Vlku, jak to, že ta Lucka naše milá nevyhrála ? Stejně mě potěší, že vždy s krásným úsměvem podá soupeřce ruku, ať vyhraje či prohraje. A Karolína je v partě.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě - jirka 39 už asi spí....
Reagovat
smazaný uživatel
No to je chyba;) Ale muzes to jeste napravit...;)
Reagovat
Frick
mne ale mile překvapila, že postoupila a to ve dvou setech. Zázrak, dalo by se říct.

Za to ta mladá Bára je letos nějaká špatná. Měly by si na to s Janou sednout a přijít na to, proč to tak nejde.
Reagovat
Frick
mne ale mile překvapila, že postoupila a to ve dvou setech. Zázrak, dalo by se říct.

Za to ta mladá Bára je letos nějaká špatná. Měly by si na to s Janou sednout a přijít na to, proč to tak nejde.
Reagovat
Frick
Ať se Lucka v tom, že třeba nebude česká no. 2 moc nehňahňá a myslí jen na svý postavení. Lepší být česká no. 3 v TOP 15 než česká no. 1 na 25. místě.
Reagovat
slacker
A je lepsi ceska 4 na 22. miste nez 1 na 25. miste?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka tohle jistě neřeší, navíc ty odstupy hráček na 12 až 20 pozici jsou tak těsné, že jsou až nestabilní, že není, co řešit. A Lucka dosahuje nejvyšších umístění kariéry - tak co!
Reagovat
lars
Ale mohla byt uz v top 10 kdyby nehrala HC a vyuzivala dobre sance
Reagovat
Frick
Je to tak, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Postupně , hoši, postupně. A trpělivost, moře trpělivosti.....
Reagovat
Frick
BTW: Nevíte, proč se to takto přehodilo a Dubai je Premier 5 a Doha pouze Premier?
Reagovat
smazaný uživatel
třeba se to po roce střídá, ale nevím.
Reagovat
EllNino
každý 3 roky se mění statusy Dubaie a Doha, od 2018 do 2020 bude DOha zase Premier 5 a Dubai Premier :)
Reagovat
Frick
Jo aha. Já jsem si myslel, že pokud nějaký cyklický střídání, tak by bylo po roce :o)....
Reagovat
EllNino
nene po 3 letech :) po roce se střídá třeba Rogers Cup - Montréal a Toronto :)
Reagovat
slacker
A novy turnaj JT Open bude taky putovni po ceskych mestech a hajich. Praha, Plzen, Budejovice, Kutna hora, Brno, Prostejov
Reagovat
slacker
a proc se prohodilo i poradi :-)
Reagovat
EllNino
Vždycky je nejdřív Premier 5 a pak až Premier, bylo to tak vždy ..nevím proč :)
Reagovat
slacker
No lepsi by bylo aby premier byl rozehravka na premier 5. Aspon by Petra vypadavala predcastne na mene bodovanym turnaji
Reagovat
EllNino
jojo, třeba po titulu z Paříže 2011 prohrála v 1. kole Dubaie Premier 5 s Moritou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj lidi :) tak konecne se mi nedavno po delsi dobe podarilo zaregistrovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to fakt záhul, vyplnit ten krátký registrační formulář :D vítej
Reagovat
smazaný uživatel
no to teda je zahul :D ale ono to vzdy hlasilo, ze registrace jsou docasne pozastaveny..
Reagovat
FulnekUltras
zkouška mentální síly nového kandidáta ÚV...
Reagovat
FulnekUltras
myšleno kandidáta úspěšného vstupu...
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtfinále turnaje v Dubaji.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj nižší kategorie pořádaný taktéž v Dubaji.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Dubaji do semifinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8210 (+1815)
-----------------------------------
3. Kvitová 6395
-----------------------------------
4. Halep 6021 (-374) *
5. Wozniacki 4730 (-1665) *
6. Ivanovic 4425 (-1970)
7. Bouchard 4365 (-2030)
8. Radwanska, A. 4025 (-2370)
9. Makarova 3420 (-2975)
10. Petkovic 3150 (-3245)
11. Kerber 2650 (-3745)
12. Suarez Navarro 2585 (-3810)
-----------------------------------
13. Šafářová 2555 (-3840)
-----------------------------------
14. Pennetta 2506 (-3889)
15. Errani 2421 (-3974) x
-----------------------------------
16. Plíšková, Karolína 2385 (-4010) *
-----------------------------------
17. Williams, V. 2366 (-4029)
18. Cibulková 2236 (-4159)
19. Keys 2100 (-4295)
20. Muguruza 2095 (-4300) *
21. Peng 2080 (-4315)
-----------------------------------
22. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
-----------------------------------
23. Jankovic 2030 (-4365)
24. Cornet 1925 (-4470)
25. Stosur 1835 (-4560)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová si zatím drží třetí místo před Halepovou, ale ta jí může předstihnout pokud v Dubaji získá titul což je bohužel vysoce pravděpodobný ...

Lucka Šafářová se zatím posunula na 13.místo, ale můžou jí ještě předstihnout 3 hráčky: Erraniová (pokud získá titul v Rio de Janeiro), Karolína Plíšková (pokud postoupí v Dubaji do finále) a Muguruza (pokud v Dubaji získá titul) ...

Karolína Plíšková se zatím posunula na 16.místo, ale může se ještě v případě dalšího postupu posunout až na 12.místo (pokud postoupí do finále a Erraniová nezíská v Riu titul) nebo dokonce až na 11.místo (v případě zisku titulu).
Sama ale může být ještě předstižena Muguruzou pokud ta získá v Dubaji titul ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posuny Suarez Navarrový a Muguruzy a propady Venus Williamsový, Jankovicový a Cornetový ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, dobrý,ale pozor ( ty tommre o tom víš, když to tak sestavuješ). Máme tu takové skupinky. Od 12 místa do 20 tého je strašně nahuštěno - pohybují se okolo 2000 až 2500 bodů. 5- 8 místo 4000 až 4700 bodů. 2 - 3 Petra Simona 6000 až 6300. V těchto skupinkách je pak dosti snadná změna pozic ! Takže Karolína se posouvá, ale je to taková zatím velmi křehká pozice . To platí i pro Lucku. Ale jinak před Karolínou klobouk dolů, ale teď to nebude snadné( další posun a vůbec setrvání na pozici). Lucka mě mrzí - potřebuje dobré výsledky jak sůl. Zítra pro změnu fandím Karolíně( jediné naší trvalce - snad budu mít štěstí a uvidím zápas). A jinak vyhlížím Dauhá.
Reagovat
tommr
jj top-25 se nám rozdělila do tří skupin: v tý první (1-4) jsou hráčky který by mohly bojovat o post jedničky, v tý druhý (5-10) jsou hráčky, který budou bojovat o účast na TM a v tý třetí - nejvyrovnanější (11-25) jsou hráčky který budou bojovat o účast na béčkovým TM ... :)
Reagovat
freeteepek
Nějak nechápu, že je Muguruza v zítřejším zápase s Karolínou pasována do role poměrně velké favoritky. Jednak je v žebříčku zhruba o 5 míst níže, druhak dnes hrála dlouhý čtvrfinálový zápas až po Karolíně a ještě navíc čtyřhru se Suarezovou. V té době už Karolína měla dávno po masáži a odpočívala na lehátku u hotelového bazénu:-)
Je pravda, že Karolína se CSN nedávno prohrála a Muguruza ji zrovna porazila. Je pravda, že porazila v Dubaji Radwaňskou. No a co?
Karolína zase porazila Šafářovou. A porazit Radwaňskou v současnosti není zase až takový umění. Muguruza hraje tvrdě, ale má problémy s konzistencí. Její hra je fyzicky náročná a podle mě jí zítra síly v zápase s Karolínou budou chybět. Pokud Karolína zápas dobře začne a udrží se psychicky nahoře, tak vyhraje.
Reagovat
slacker
A pokud dobre nezacne, tak otoci :-)
Reagovat
blixa
No a hlavně taky porazila Aničku ;-) Oni ji pořád ještě nějak nechtějí vzít vážně, ale však si zvyknou :D
Reagovat
VlS
Tak dobrá příležitost vydělat, ne?
Reagovat
freeteepek
Mám vsazeno, že to Karolína celý vyhraje. Kurs 41:1. Kdyby ve finále prohrála, tak je to jen 20,5:-)
Reagovat
lars
vitezka asi bude Halep nebo Caro
Reagovat
VlS
No ale na těch moc nevyděláš
Reagovat
freeteepek
Uvidíme:-)
Reagovat
janek_da
Víš, co mě ještě překvapilo? Že nejlepší kurz byl v Tipsportu :-O 2.75. Ted uz zpevnil na 2.47
Reagovat
Davor1
Plíšková má v nohách už 10 singlových zápasov za posledných 12 dní, z toho 2 ťažké trojseťáky za 2 dní, to je obrovská porcia. Plus množstvo nalietaných km a adaptácií na iné podmienky a časové pásma... V Antverpách v semifinále sa to prejavilo a teraz to bude mať ešte ťažšie. Muguruza predsa len odohrala za ten čas o 4 zápasy menej, to je dosť výrazný rozdiel, ktorý môže zohrávať rolu aj pri dnešnej regenerácií.

Garbine musí byť favoritkou, kurz na ňu je ale dosť podstrelený, podľa mňa by skutočnosti zodpovedal približne taký, aký bol dnes na Luciuv(1,7- 2,1)
Reagovat
lars
Mugu ale hrala o 2 zapasy v deblu v Dubaji vic. a byla mnohem vic vytizena v FC
Reagovat
janek_da
Z FC už je odpočatá. Debl je celkem sranda a ve dvouhře toho odehrála míň.
Reagovat
lars
tu "srandu" jsem videl loni v DC ve Francii
Reagovat
janek_da
Chlapi, 3 sety, antuka. :)

Každopádně debly jsou daleko rychlejší, míň se naběhá. Servíruje se jenom jednou za 4 hry.
Reagovat
lars
ale neni to sranda. nejake sily to bere. snizuje cas na dobrou regeneraci.
A na koho jsi vsadil ?
Reagovat
janek_da
Tak za 2.7 jsem musel Karolinu.
Reagovat
Davor1
plus hrá sa aj na výhody, čo na bežných turnajoch odpadá :-)
Reagovat
Davor1
Po FC mala týždeň voľno, takže do Dubaja prišla úplne čerstvá, zatiaľ čo Plíšková ťahá nonstop. Ono sa to zdá, že to v pohode zvláda, ale keď sa to na ňu nazbiera, tak dostane podobnú čočku ako v sobotu.

Štvorhru by som do toho ani nerátal, tá je na fyzičku neporovnateľne menej náročná, viem to aj podľa seba, niekedy som po jednom sete v singli takmer mŕtvy, zatiaľ čo po trojsetovom zápase v debli by som si ešte strihol tú dvojhru :-))
Reagovat
lars
debl nejake sily bere. snizuje cas na dobrou regeneraci.
A na koho jsi vsadil ?
Reagovat
Davor1
Zatiaľ som nevsadil, kurz na Garbine nie je zaujímavý a Karolíne už po fyzickej stránke neverím. Keby stúpol kurz na Muguruzu aspoň o 2 desatiny, tak by som ju hral.
Zajtra asi skúsim dvojtip Schmiedlová + Monfils
Reagovat
janek_da
Zas je fakt, že v tej 4hře toho měla ke konci celkem plné zuby. A dost vypovídající o ůnavě je průběh zápasu. Než se rozehřály tekly 0:4 a v 2.setu z 4:1 to bylo 4:4. A to tam hlavně hrála Karlička.
Reagovat
Davor1
Tak mala toho dosť preto, že mala ťažké nohy z toho singlového zápasu, plus im určite trvalo, kým sa obe preorientovali z dvojhry, ktorú hrali len tesne predtým...
Neviem ale, ako je na tom Garbine kondične, možno jej robí problém už aj takáto porcia zápasov, ťažko povedať...
Reagovat
janek_da
Podíval jsem se na její historii. A nepřipadá mi zas nějak dobře na tom kondičně. Když nepočítám Serenu tak její porážky následovaly po delších zápasech
i když vlastně i Serenou to platí
AO - hrála s Hantuchovou 3 sety(1:30) a pak musela s Bascinskou zase hrát 3 sety přes dvě hodiny a pak pukla se Serenou, když první set vyhrála
Sydney - Radwanskou porazila za 2 hodky a pak prohrala s letos jalovou Kerber(první set ale vyhrála 6:0)
Wuhan - porazila Halep za 2:10 a na zápas se Svitolinou nenastoupila
Tokyou - porazila DellAcqua za 1:57 a s Wozniacki prohrála (vyhrála druhý set)
Haven - porazila Peng za 1:49 a prohrála s Giorgi

Podle mě to přece jen trochu svědčí o slabší(relativně) fyzičce
Reagovat
lars
Mugu hrala 3 sety v dubaji s Gajdos
Reagovat
janek_da
jo ale to trvalo hoďku a pul :D
Reagovat
VlS
No, ke konci tam už Mugu jen stála a vypadala, že má fakt dost.
Reagovat
tommr
Muguruza má dost robustní postavu - hlavně ve srovnání s Karolínou - a únava by se proto na ní měla projevovat dřív ... :)
Reagovat
FulnekUltras
venezuelská šťavnatost nejde brát evropským fyzickým metrem...
Reagovat
lars
metr ma vsude stejnou delku :))
Reagovat
FulnekUltras
ale šťáva uvnitř je jiná... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
i pro mě je Muguruza favoritkou, celkem jí věřím, bohužel.
Reagovat
lars
A kdo ma aktualne lepsi formu Ana nebo Aga ? :))
Reagovat
janek_da
zaleží co je důležitější. Palec nebo horní cesty dychací?
Reagovat
lars
Nedelal jste nekdo porovnavaci analyzu letosniho a lonskeho zapasu Petra - Suarez ?
Reagovat
slacker
Srovani c.1 Loni prohrala az v TB, letos ne.
Reagovat
slacker
Srovnani c.2. Loni vyhrala prvni set letos ne
Reagovat
PH94
Ty by jsi mohl pracovat ve Statistickém úřadu
Reagovat
slacker
srovnani c.3 loni se hralo na turnaji Premier a letos Premier 5
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že letos to bylo od Petry až do konce mnohem bojovnější, i když mnozí s tím možná nebudou souhlasit. On Zátopek míval řeč těla taky příšernou... ;-)
Reagovat
PH94
Vanková-Galfi 6-4 6-3..Zápas jsem viděl a musím říct, že hra Katky mě opravdu baví :) Katka hraje takový chytrý tenis od základní čáry, bohužel trochu tomu chybí lepší servis. Snad jí forma vydrží co nejdéle :)

Krejčíková-Lottnner 4-6 4-6..Opět takový podprůměrný výkon. Bára by se ted potřebovala chytit nějakým lepším výsledkem :)

Kr.Plíšková-Kania 6-4 6-2..Bravo! :) Týna pokračuje na vítězné vlně. Bohužel z jejích zápasů nejsou streamy, takže těžko můžeme hodnotit herní projev ale stoprocentně bude lepší než na konci lonské sezony :D

Staněk-Metreveli 6-4 6-3..Takový střípek z mužského okruhu :) Snad se u Robina blýská na lepší časy.
Reagovat
smazaný uživatel
To je Metreveliho vnuk?
Reagovat
tommr
a na Andreu si zapomněl nebo jí neuvádíš schválně? :)
Andrea Hlaváčková na turnaji ITF ve švýcarském Kreuzlingenu zdolala 7-6(5) 6-2 sedmou nasazenou Němku Lauru Siegemundovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm změří síly s osmnáctiletou Slovenkou Rebeccou Šrámkovou ...
Reagovat
slacker
Rebeccou? Asi rodice zapracovali na tom aby slovenkou nebyla :-)
Reagovat
slacker
A je opravdu Sramkova nebo uz Sramek?
Reagovat
PH94
Andreu nesleduji :)
Reagovat
tommr
copak, šlápla ti na kuří oko? :)
Reagovat
PH94
Ne, to ne :D Já jí beru jako deblovou hráčku a její výsledky ve dvouhře mě nikdy moc nezajímaly :D
Reagovat
majkl005
nevíte někdo jestli má Kája naplánovanej taky už nějakej odpočinek ? myslím tím vynechání nějakého turnaje...páč to už táhne docela dost dlouho...aby se nám ještě nezranila
Reagovat
PH94
Taky se toho začínám bát :/
Reagovat
VlS
Po doha má pauzu do IW
Reagovat
vendulkabendulka
Uz loni hrala strasne moc a letos v tom tempu vicemene pokracuje. Doufejme, ze to neprepiskne, byla by to velka skoda.
Neznam jeji rozvrh, ale doufam ze ted jeste zkusi Dauha a pak si da pauzu az do IW. Ale kdyby Dauha vypustila, taky by se nic nestalo.
Reagovat
majkl005
kdyby vypadávala v prvních kolech, tak klidně ať si jezdí někam každej týden....ale takto, když začíná být pravidlem, že se většinou dostaneš až do SF, tak už je to vcelku záhul....a plus si dává ještě debla, to jí na odpočinku taky nepřidá :(
Reagovat
blixa
Aspoň že v tom deblu vypadává včas :D
Reagovat
tommr
pokud Karolína v Dubaji dojde až do finále tak by asi stála za úvahu vypuštění Doha. Jinak by to ale byl zbytečný pokud se Karolína necítí vyloženě zle. Ona má dost ekonomickej styl takže se tak nevyčerpá jako jiný hráčky. Týdenní pauza před IW by jí měla bohatě stačit na zotavení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a nehrozila by jí třeba nula do žebříku? Vím, že Petra kdysi vynechala Dubaj a Dauhá a pak sebou táhla celý rok dvě penalizace.

Ale asi je to i o tom, že se tam ukáže osobně a nějak to tam zdůvodní. On vlastně není ani moc problém zůčastnit se, ale tak trošku to vypustit. Něco jako v Moskvě minulý rok proti Mladenovic.
Reagovat
tommr
přesně tak - ani není třeba vynechávat turnaj stačí vypustit první zápas. Karolína a její tým určitě vědí jak postupovat, aby se nedostala do zbytečných potíží ... :)
Reagovat
majkl005
no on když s ní dneska na kurtu mluvil Vaněk, tak Kája přiznala, že už je dost unavená, tak nevím no :( přece jen už táhne třetí týden
Reagovat
freeteepek
Jenomže pak se probrala a přestala být unavená. Muguruza toho zítra v nohách bude mít mnohem víc, protože nebude mít dost času na regeneraci.
Reagovat
janek_da
Zase ale z tej unavy tolik nedelejme. Je mladá, tělo rychle zregeneruje. Myslím, že únava bude hrát velmi malou roli. Snad ke konci 3.setu.
Moc jsem nechápal, proč tak bojovaly ve 4hře ...
Reagovat
janek_da
Myslím únava jako rozdílový faktor. Obě budou celkem stejně unavené.
Reagovat
tommr
v Dubaji jsou slušný prachy i za debla a Muguruza s CSN mají kromě toho i hodně velkou šanci probojovat se na letošní deblovej TM ...
Reagovat
janek_da
Tak to je snad nějaký omyl s tím TM. Muguruza je na síti dřevěná :-D
Reagovat
tommr
já je ještě neviděl hrát takže to nedokážu posoudit. V aktuálním deblovým žebříčku ale figurujou jako pátej nejlepší pár na světě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
,,,ja taky ne, ale jeji voleje jsou fakt obcas fatalni,,,
podle mne na to janekda narazi,
....a jestli se mylim, at se propadnu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Petra ještě hodně dlouho ono dostat se do TOP 10 Kája zvládne ale potom je to horší dostat se do TOP 4 nezvládne každá hráčka a Kája to bude mít extrémě těžké Petru překonat. Kája je momentálně česká dvojka, ale i přes dobré výkony je Petra lepší. Kája hraje letos vážně úžasně a nepochybuji o tom že se letos dostane do TOP 8, ale uvidíme jak zvládne hrát pod tlakem. Petra to celkem zvládla i po vítězném Madridu a Wimbledonu 2011 měla skvělé výsledky a vyhrávala další a další turnaje. Lucka se tam možná dostane ale pochybuji že to bude dřív než Kája. Pokud by holky hráli takhle dál tak bychom mohli mít 2-3 hráčky na Turnaji Mistryň, ale je teprve Únor do konce sezony je ještě hodně času
Reagovat
PH94
Jde o to, co je pro tebe dlouho :) Každopádně by bylo skvělé mít v top 10 2 hráčky :)
Reagovat
Jan
3 :)
Reagovat
VlS
Dlouho je do Wimbledonu?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie je momentálně česká dvojka...
Reagovat
slacker
jen formalne, ktera 2x po sobe prohrala s "trojkou".
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud nebude v řebříčku Karolína před Luckou, Lucka je pořád dvojka. Pozitivní H2H dvojku z Karolíny nedělá.
Reagovat
slacker
jeden zapas a je to i formalne potvrzene
Reagovat
smazaný uživatel
no však sem zvědavý, jak zítra bude držet krok. Pokud to dá, tak se samozřejmě tou dvojkou stane.. Pokud.. Jináč těch zápasů bude muset nakonec vyhrát víc.

No budu jí držet palce, fandím jí. Ale nic jednoduchého ji nečeká.
Reagovat
slacker
Bazirujes vice na slove momentalni nebo zebrizkova? Aktualni vykonost Karoliny jen nad urovni Lucky uz od zacatku roku (v kazdem turnaji uhrala lepsi vysledek).
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě je momentální dvojka = žebříčková dvojka.
Reagovat
slacker
Koho by jsi za 14 dni postavil do FC aby jsi mel nejsilnejsi tym? Kdyby se hralo.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, upřímně nevím. Z Karolíny bych měl trošku strach, kvůli jejím zkušenostem. Proti Kanaďankám mě moc nepřesvědčila.

Ale fakt nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale má to více hledisek... A Karolína mě zatím také úplně nepřesvědčila na FC. Měla velkou trému a dost kazila s velice slabými soupeřkami. Ale to byla cenná zkušenost a musela přijít, aby ve FC pokročila dál...příště to bude lepší. Lucku bych postavila i přes nevydařený začátek sezony - ve FC se jí mimořádně daří a s Petrou tvoří velice dobrou dvojku a vítěznou dvojku....
Reagovat
freeteepek
Taky si myslím. Už teď je to lepší, ale zatím o tom nevíme:-)
Reagovat
Davor1
Rebríček ale neodráža aktuálnu výkonnosť. V race je Plíšková jednoznačne pred Luciou...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale to by taky člověk mohl říct, že je Plíšková českou jedničkou.
Zase je to takové sporné... protože race žebříček běží teprve měsíc a půl (respektive déle, ale v prosinci se přeci jenom nehraje).
Beru tvrzení, že má teď lepší formu, ale ne, že je už česká dvojka.
Reagovat
blixa
Rozšlapejte si vzájemně bábovičky :D Není to úplně jedno ? Hlavně že jsou holky zdravý a hrajou dobrej tenis ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
není to jedno :-)))))

Každopádně tahle rivalita mě baví. Kdo ví, třeba nakonec holky budou šlapat na zadek i naší jedničce a bude to ještě zajímavější .-)
Reagovat
blixa
Nooo.. to ještě dost vody uplyne, pokud vůbec. Kája má aktuálně výkonnost, se kterou může už relativně brzo aspirovat na druhou pětku TOP10. Ale první pětka, to je pořád ještě jiná káva. Jestli na to má se teprve ukáže. Já tedy doufám že jo .. časem ..
Reagovat
slacker
Z Petry spadne balvan ze nemusi obhajovat jednicku a konecne zacne hrat bez UE
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak já sem to myslel spíš ve smyslu, že Petra nedá nějaké ty obhajoby z druhé poloviny roku a trošku se propadne :-))
V ten moment by se k sobě přiblížit určitě mohly.
Reagovat
blixa
No to doufám že ne !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale zajímavý by to bylo! :D
Reagovat
tommr
a bohužel je to i dost pravděpodobný. Když porovnáš momentální hru Petry a třeba takový Makarovový tak to srovnání pro Petru není příliš lichotivý ...
Reagovat
EllNino
neboj, to se zlepší, známe Petru :)
Reagovat
smazaný uživatel
staci, aby si PK nasadil na travu;)
Reagovat
lars
jasne , ze je Lucka ceska dvojka a Kajina 1 , pac Peta je z Moravy :))
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
slacker
Jak se pozna Cech narozeny na Morave od Moravaka narozeneho na Morave?
Reagovat
tommr
Lucka je přece taky z Moravy když už se v tom chceš takhle vrtat ...
Reagovat
lars
3 Cesky na TM je velmi nepravdepodobne
Lucie nevyuziva dobre sance na uspech a miva smulu na los
Reagovat
VlS
totálně odpadla, lilo z ní jak z kropícího vozu a už to holt neuběhala, Caro jí uštvala.
Reagovat
janek_da
A Caro vede, Pjotr přišel radit :DDD
Reagovat
blixa
Teď už nemá co zkazit, Flavia je úplně marná.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl strašný výkon od Flavie v tom 2. setu.. Bude se muset sebrat.. Obhajuje titul v IW..
Reagovat
VlS
Ten neobhájí a půjde někam kolem 30 místa.
Reagovat
janek_da
Ted byl vtipný moment. Sekl se mi stream ve chvíli, kdy Flavia zahnala Caro daleko za Dubaj v rohu a Caro odvrací míč zády. Přitom byla Flavia pěkně na prostředku. Kouknu na live score, fiftýn pro Caro
Reagovat
Davor1
Caro to vyškriabala oblúkom na téčko, ale Flavia pri smeči trafila jej stranu, tak jej to vrátila takým poloobhodom a Flavia sa na sieti musela načahovať a poslala to do siete...
Reagovat
janek_da
A Pjotr varoval Caro, že je zmenšona. To by mě zajímalo, co znamená u Caro :)
Reagovat
Davor1
To je v poľštine unavená nie? :D
Tak to vyzerá, že zajtra uvidíme slušne zmenšone semifinále :DDD
Reagovat
janek_da
jj. prý nemá jít do servisu celým tělem :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale vetsinou v poradku, hraje horni polovina tela a spodek obstarava pohyb.. :-)

Jinak ja se divam na Labuti jezero.. ;-))
Reagovat
janek_da
Nesměju se té radě, ale Pjotrovi. Caro vyhraje servis a radí, prohraje serv a je v hledišti.
Reagovat
smazaný uživatel
miva horsi timing.. :-))
Reagovat
janek_da
Tos jako tím "celým tělem" myslela servis ala Milan Šrejbr?
Reagovat
smazaný uživatel
spis jsem myslela, ze je potreba po servisu neupadnout.. :-)
Reagovat
janek_da
když by z toho byla esa, tak by to nevadilo
Reagovat
smazaný uživatel
nerozesmivavej me, Labut je brejknuty a soli z FH sama UE.. :-) Na nejlepsi BH sveta jeste mrknu.
Reagovat
smazaný uživatel
...;)
,,,tak to je fakt, ze nevadilo, ale musis hlidat tajming mezi servisama, jak na antuce zahucis do cihly, chvili muze trvat nez se seberes, a oprasis ze sebe tu cihlovou drt, takze ti zase hrozi warning...za zdrzovani...
Ale fakt je, ze tady to je na hardu, sice hrozi, ze urves kotnik, nebo prehodis ceesku, ale obleceni neni usmudlane, takze nic nemusis otrepavat,,,
V kazdem pripade mne to zaujalo;)
Reagovat
smazaný uživatel
a jsem v teorii ale s tatikem, prece..
Reagovat
smazaný uživatel
dotaz!
Kdo dnes toho Cajkovskeho diriguje...?;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tatik je u pultiku, ale do prvniho dejstvi zjevne nezasahl.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no otevrel jsem druhe dejstvi,,,a nestacim se divit,,, velmi zajimave zpracovani, tedy;)
Takove odvazne, excentricke, ale nejsem si jisty, jestli tohle se ujme u sirsiho publika...
Reagovat
smazaný uživatel
kde je vubec gigin? Ty FH jsou tak zoufaly, ze se na domaci ukol z BH nemuzu soustredit.. :-(
Reagovat
gigin
Je to šílené. Pokud nenastane radikální změna, tak je to finito. Nemyslím jen dnešní mač. Jsem zoufalý :((((
Reagovat
janek_da
No jo hala. Dyk on tam ani nestačí rozpažit a už musí hrát. Dělá to jenom tak napolo.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ja si take vsiml, ze jednou to byla takova rychlovecka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ogare, jak Ernest vyhuci z top50,,,
,,,obrat se na nas s Janekdou, jsme specialisti na tyhle komplikovane zatracene umelce a ztracene pripady,,,muzem i pomoct, ale hracema do TOPpadesatky se vubec nezabyvame;)
Reagovat
VlS
Těžký úděl génia :-))
Reagovat
smazaný uživatel
...to nevim, kde lita, ale ten BH se da zmaknout celkem rychle, pokud je clovek znalcem atletiky,,,
Jeho BH jsem nazval styl Koji Murofusi, na cest japonskeho kladivarskeho umelce...
...a rekl bych, ze je stesti, ze ho hraje obouruc, jinak by mel mnoho gymnastickych problemu,,,
Reagovat
janek_da
A koukám na Karolinu, s Garbinou, klesl kurz z 2,05 na 2,73 :-O
Reagovat
janek_da
A už stoupá(nebo klesá:)) na 2,57
Reagovat
PH94
Podle mě ty kurzy odpovídají :) Taky považuji Garbine za favoritku :)
Reagovat
janek_da
No a teď tě dostanu. Podle Tajného zdroje je jasným favoritem Karolina :)))
Reagovat
blixa
kašlete na kurzy. Rozhodnou zbytky fyzických a mentáních sil. Já bych viděl šance značně vyrovnané, s tím že doufám že Kája ze sebe vydoluje trošku víc ;-)
Reagovat
Davor1
Wozniacki v šiestej hre zahrala konečne PRVÝ WINNER :-))
Reagovat
Davor1
to je strašná pinkačka, preťahovaná o každý servis...
Už nech začne ten Gulbis :D
Reagovat
VlS
Tak na to Flavia nemá, ta by maratón neuběhla. Caro jí uhoní.
Reagovat
mrafe
Co má Caro s tím kolenem?
Reagovat
VlS
Minule potřebovala pauzu, tak si vzala MTO a nechce, aby to vypadalo, že jí nic nebylo.
Reagovat
mrafe
dík
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
Frick
Ono se i na WTA hraje debl bez výhod?!
Reagovat
EllNino
blik ...
Reagovat
aligo
ty seš blesk :D
Reagovat
Frick
Jsem myslel, že jen na ITF se tak hraje.
Reagovat
EllNino
nene na WTA taky a už dost dlouho, ta samý na ATP ...
Reagovat
Davor1
myslieť je ho*no vedieť :-))
Reagovat
VlS
Na GS ne, jinak ano, už několik let.
Reagovat
Davor1
slečna Fognini hrá tiež veľmi slušne, celkom mi pripomína tú vlaňajšiu fantastickú jazdu v IW...
Reagovat
PH94
Pojd Flavio :) Pošli tu nudnou Caro domu :)
Reagovat
PH94
ted výměna o 46 úderech :D
Reagovat
Davor1
a asi 6-7 kopcov ako Mount Everest :DD
Reagovat
PH94
:D Tohle Flavia asi dlouho nevydrží :/
Reagovat
EllNino
Wow Mugu bude zejtra asi hotová, ale to samý Kája :D ...
Reagovat
Davor1
Simona tiež nebude najčerstvejšia :DD
Reagovat
PH94
Tak tenhle match vyhrála spíš dvojice Suarez/Azderaki :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hej nechte Evičku bejt! :DD

Ne, neviděl jsem to, ale to je vážně tak zařezávala? :-))
Reagovat
PH94
Fakt docela hodně :D
Reagovat
VlS
No, díval jsem se na to jen 3 gemy před koncem, tak nevím co Asderaki, tam nic mimořádnýho nebylo, ale jinej pistřeh - Garbine je pěkně zrychtovaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím máme v Road to Singapore 3 Češky v TOP 10: Petule, Plíšule a Bára
Reagovat
blixa
No jo, tož to by byl masakr :D
Reagovat
lars
to bude dulezite vedet asi az v zari :))
Reagovat
janek_da
ty wogo, ta Azderaki neskutečně zařezáva Rodionovy. Samé correction point, když segry maji utok
Reagovat
PH94
to teda :) ale Muguruzu začíná uplně odpadat fyzicky :)
Reagovat
tommr
to rád slyším ... :)
Reagovat
janek_da
:DD

oni jsou snad domluveni s čarovyma. Ti zahlasi aut a Azderaki pak correction point

:D
Reagovat
Frick
Nyní má 2385, co by mohla přidat v dalších měsících (i kdyby zítra prohrála)?

8) Doha, loni Dubai (jakožto obyčejný Premier) 25 b., letos tipuju 100 b. za ČF = 0 b. (nyní nepočítatelný výsledek)
9) - volno -
10)
11) Indian Wells - loni R32 za 65 bodů, letos tipuji 120 za OF = + 55 bodů
12)
13) Miami - loni R96 za 10 bodů, letos tipuji 120 za OF = + 110 bodů
14) - volno - loni v Monterrey ČF za 60 bodů, nyní mimo započítatelné výsledky = 0 bodů
15) FED Cup - loni SF v Kuala Lumpur za 110 bodů, nahradí Dohá (100 b.) = - 10 bodů
16) - volno - minulý rok též volno = + 0 bodů
17) Praha - loni volno, letos tipuji finále za 180 bodů (100 bodů za Doha se stane opět nezapočítatelnými) = + 80 bodů
18) Madrid - loni 30 bodů, letos 120 bodů za OF = + 90 bodů
19) Řím - loni Praha za 28 bodů, v Římě tipuju OF za 105 bodů (nezapočítatelné) = 0 bodů.
20) - volno - loni Norimberk, kde udělala finále za 180 bodů, nahradí 105 b. ze Říma = - 75 bodů
21)
22) French Open - loni 70 bodů, letos tipuju OF za 240 bodů = +130 bodů
23) - volno - loni v 1 b. za Brimingham
24) Birmingham - loni 18 bodů za poslední kolo kvaldy o Eastbourne, letos tipuju 185 bodů za SF = + 80 bodů (vyřadí 105 bodů ze Říma do nebodovaných)
25) Eastbourne - loni první týden Wimbledonu, letos tipuji v Eastbourne 100 bodů za ČF (nezapočítatelné) = 0 bodů

Před Wimblem by mi to vycházelo na 2850 bodů, což by vycházelo na místa těsně pod destíkou.

Bohužel, u Karolíny je to prostě hodně o těch vyrovnaných výsledcích, načež spoustu bodů nemůže započítat.
Reagovat
tommr
ale na druhou stranu má zase dostatečný rezervy pro případ, že by se jí z nějakýho důvodu přestalo dařit ... :)
Reagovat
Davor1
Záležať bude aj na Petkovič, tá pravdepodobne neobháji množstvo bodov za SF na RG a víťazstvo v Charlestone, tým sa poriadne prepadne a uvoľní sa desiate miesto. Som zvedavý, kto sa tam dostane, najpravdepodobnejšie to vidím práve na Pliškovú, ale možno sa preberie Angie...
Reagovat
slacker
Prognoza bez fantasie a invence. Sama OF
Reagovat
Frick
Invence by přišla až ve Wimblu - ČF

Ale tak prostě vycházim z nasazené. A když bude v TOP 16, tak jí to skutečně bude vycházet na ty postupy do OF.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně zbytečná prognoza, která se blíží realitě tak maximálně jmény turnajů :)
Reagovat
PH94
Muguruzu se se ted začala v deblu hrozně trápit :)
Reagovat
blixa
Docela jí dochází, jsem na ni zejtra zvědavej. Teda ono i na Káju, abysme se nekoukali na dvě mátohy. kdy vyhraje ta která udrží dýl raketu v ruce :D
Reagovat
PH94
Kája to musí urvat :) Jakkoliv :D
Reagovat
blixa
Taky doufám, že Kája bude ta lepší mátoha :D
Reagovat
VlS
O káju nemám strah, ta vydrží fšechno.
Reagovat
janek_da
Simona mi u rozhovoru připomněla scenku, kdy se spolu bavi studenti ze všech koutů světa anglicky. Jenom angličan je potichu a nemluví. Nikdo mu totiž nerozumí.
Reagovat
VlS
:-) - jo, na tom něco je. Má takovou hodně školní anglinu z východní Evropy.
Reagovat
FulnekUltras
Pořád ovšem lepší než Miloš... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Simče k vítězství a oběma za neskutečnou podívanou. Od finále RG loni snad nejhezčí tenis.
Reagovat
Davor1
Tak Simona to nakoniec v "domácom prostredí" zvládla, ale bol to neskutočne ťažký zápas, ktorý ju stál množstvo síl. Zajtra to bude ťažké. Podobne ako včera veľké problémy pri premieňaní BP, dnes je to číslo fakt šialene nízke, s tým treba niečo robiť.

Kaťu mám čím ďalej radšej, už dlho patrí do tej mojej druhej vlny obľúbenkýň, verím, že bude v týchto skvelých výkonoch pokračovať a dostane sa ešte vyššie, kľudne si ju viem predstaviť pred Agou, Ivanovič aj Bouchard...
Reagovat
VlS
Genie bych ještě neodepisoval, ale před Agou určitě. Zápas krásně ukázal na jednu věc - co dělá vtažení do hry a nasazení na 100%. To tomu dodalo tu šťávu, kterou zápas měl.
Reagovat
Davor1
Neodpisujem ju, len si myslím, že v súčasnosti je Kaťa schopná hrať lepší tenis ako Genie a v rebríčku by mohla byť pred ňou.

Presne, dnes to bolo super v tom, že oba išli totálne na doraz, to nasadenie bolo neskutočné, zatiaľ jeden z top zápasov tohto roka :-))
Reagovat
tommr
no pokud bude Makarova hrát tak jako dneska i nadále tak je to opravdu jen otázka času kdy se dostane do elitní osmičky a na čí to bude úkor ...
Reagovat
Davor1
Tie jej výsledky na GS rozhodne nie sú náhodné, QF vo Wimbledone a semifinále USO a AO ukazujú, že tenis na osmičku určite má, takže sa dá čakať, že sa tam už v tejto sezóne dostane...
Reagovat
blixa
Tak nakonec Simona, asi zaslouženě. Ale ta její blonďatá fanynka, tak by neměla chodit na tenis nebo jí praskne žilka :D
Reagovat
smazaný uživatel
náhodou byla dobrá, pořád lepší, než unuděné kamenné obličeje. :) byla vtipná :D
Reagovat
smazaný uživatel
a bude tahat nohu :DD
já myslím, že to byla asi sestra (pokud Simona má) byla jí totiž hodně podobná
Reagovat
VlS
Myslím, že to byla buď mamka nebo sestra, ale byla bezva, v posledním gemu tak 5 x umřela :-)
Jinak Káťa je taky dobrá členka cvokhausenu, ten pislední gem si vysloveně prohrála zbrklejma UE.
Jinak slušná atletika, ale se Španělkama se to srovnat nedá, to byl lepší tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Simča s odřenýma ušima teda, za pomoci Káti, která se vyházela. Ovšem holky díky za krásný 3. set, drama jak má být, k tomu rumunští fandové udělali Simče pěknou atmosféru, velká gratulka vítězce. :)
Reagovat
blixa
V tom vyhazování si neměly moc co vyčítat, každá chvilku tahala pilku :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale Simča měla 7 DF, menší procento proměněných BB, nakonec vydržela ta, která trefila kurt :D
Reagovat
smazaný uživatel
tenis fantastickej jak Sporty od Maruš. Nádhera, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já bych bonbony od Mašeny nikde nejedla, a vůbec, co mě s ní pořád otravuješ? :D Nevím, proč sis vybral zrovna mě? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neklávesí se "otravuješ", ale "oslazuješ" v případě Sugarpů. Proč jsem si Tě vybral? Jsi mi sympatická (už jsem psal...). :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je sympatických nicků víc, a dokonce fandí Mašeně, na rozdíl od mě. Tak mi ty sympatie neprojevuj takhle příšerným způsobem nebo se celá sladkostí rozteču :D:D
Reagovat
lars
Jako Petra fan bysi nemela Halep fandit, nebot ji muze preskocit v zebricku. a Peta bude na brambore :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to víš, já žebříčkem žiju a podle toho fandím. :) Když si to hráčka neuhraje sama, tak já jí to nezachráním. :) Petra teď hrála blbě, proto vypadla. Je sice moje Nr. 1, ale mám i jiné, kterým fandím, jinak bych si tenis teda moc neužila, kdybych fandila jen Petře :)
Reagovat
lars
kdyby hrala blbe, tak by nevyhrala 3 sety :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hrála dobře, tak by nevypadla a já se radovala dál z jejího vítězství.:)
Reagovat
lars
Sak Ty fandis i Kate. Tak preco si fandila dnes Halep ?
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to není důležité, ale mám tři oblíbenkyně, Nr. 1 je Petra, Nr. 2 je Sam a Nr. 3 je Simča, pak jsou ostatní jak Káťa atd.
Reagovat
mrafe
tommrův syndrom? :-)) Tak sympatickým a pěkným tenistkám se fandí bez ohledu na žebříček :-) :-)
Reagovat
gigin
Ty baby to je fakt psychocirkus...
Reagovat
VlS
Jo, to byl, ale dobrá zábava, ne?
Reagovat
gigin
Tak to každopádně :) Začínám přicházet WTA na chuť :))
Reagovat
blixa
No vida, a je to tady ! Za chvíli mu propadneš :D
Reagovat
gigin
Jj, už si tvořím stáj. Jako už něco mám dlouhodobě, to je jas, ale asi se na to zaměřím důkladněji, je to fakt sranda s těma cérkama :DDD
Reagovat
mrafe
Šetři síly, budeš je o půl deváté potřebovat :DD.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, nastoupí Che.
Reagovat
smazaný uživatel
Babči hrajou teď zajímavější mače. A jsou hezčí než chlapi:)))
Reagovat
gigin
mrafe: já vím, však už tu přešlapuju a su nervozní jak panna za soumraku :DD

enym: jj, fakt paráda!! Miluju psýčka :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tam už chyběj jen havrani:)))
Reagovat
mrafe
Tak přeji hodně štěstí, ať kluci prolomíte tu smůlu :-)
Reagovat
PH94
Simona si to nakonec zasloužila o něco málo víc :) Skvělý tenis :)
Reagovat
slacker
To uz je konec? Bez sance na rebreak? Unfair :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta mařka tam dostala mále mrtvici :D
Reagovat
kada.tom
ta rumunská "fanynka" je hustá ... :-D
Reagovat
PH94
Tu jednu pani už asi trefí...:D
Reagovat
blixa
Se holky střídají v tom která vyhází game.
Reagovat
slacker
Lunej uz po tech nepromenenych MP lezi asi na zemi
Reagovat
smazaný uživatel
No to určitě, já se po zemi neválím :D zatím.
Reagovat
blixa
Zatím , jo ? :D
Reagovat
Davor1
že to takto nevyšlo na predchádzajúcom servise :/(
Reagovat
Nola
nadherny tenis predvadzaju obe hracky, bitka o kazdu lopticku, dobre sa nicia, zajtra bude mat Caro asi lahku pracu s unavenou superkou, asi je jedno s ktorou
Reagovat
PH94
Zítra Caro skončí at už bude hrát s kteroukoliv z nich :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se právě bojím, že Káťa třeba vyřadí Simču a s Caro zahraje tragicky, jako minule se Šarapkou.
Reagovat
PH94
Snad ne :) Mně se ten Caro tenis nelíbí...je to hrozná pinkačka od základkní čáry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky ne, ale myslím, že Simča na ní umí líp zahrát, Káťa je větší ranařka a víc se vyhazuje, když pod tlakem. Ovšem Simona už zahodila 2. matchball, bože můj.
Reagovat
blixa
Zítra bude další epická třísetová bitva s nejistým koncem .. ;-)
Reagovat
Davor1
Caro už je tam ??
Reagovat
slacker
Hungarismy jako lopticka na TP nepatri. :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
slacker
Labilni Halepka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi si na brusle, fandíš Češkám, tak se necpi do cizích hráček :P :)
Reagovat
slacker
Skoda ze se nehraje na 3 vitezne sety
Reagovat
smazaný uživatel
Vytočil sis nový rýč u Mountfielda ve slevě? :P
Reagovat
slacker
Beda Travnicek uz ohlasil nove kolo stesti? To je teda buh.
Reagovat
PH94
Nechci nějak přehánět, protože koukám až na 3. set, ale ten je pro mě zatím možná nejlepším a nejpohlednějším letošním setem :)
Reagovat
PH94
Ted si Simona vybrala trochu slabší chvilku na returnu..5-5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
od obou!!! 3. set je úplně super, obě hrají velmi dobře.
Káťo, jedéééém!!!!
Reagovat
blixa
Káťa v krizi čaruje !!!
Reagovat
EllNino
what an angel ? :OOOO
Reagovat
ta-dah
do u mean ANGLE?
Reagovat
EllNino
ne, to bylo záměrně takhle napsáno :D
Reagovat
slacker
what the fuck?
Reagovat
dadaft
ufff, tak Simona má asi rozhodující brejk.
dneska holki tlačí na pilu.
dokonce to má i atmosféru.
Reagovat
dadaft
tak ne, skvělé výměny,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
blixa
Jooo, ale dopodávat, to je peklo .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ne, Simča nedopodávala a pochybuju, že brejkne Káťu, když vidím, jak BB proměnuje. Jinak atmoška fakt dobrá, ta blondýnka co jí zabírají často je ségra Simči ne? Její jí podobná.
Reagovat
Davor1
Už 5 BP v čude... len len že sa to nevypomstilo.
Ale jednoznačne najlepší zápas turnaja, niektoré výmeny fakt dychberúce, Kaťa hrá na big pointoch svoj najlepší tenis. Zaslúžene je v top10 a určite má potenciál ísť ešte vyššie...
Reagovat
smazaný uživatel
Simča 25% proměněných brejkbolů.
Reagovat
Davor1
a ďalší...to už je fakt zúfalstvo :((
Reagovat
smazaný uživatel
teď se to teda rozjelo, uf,
Reagovat
smazaný uživatel
Teď měla Simča z p....e kliku, že to byl fakt out. Jinak mám pocit, jako když se hraje v Rumunsku :D
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto luxusní výměny a cross údery..
Reagovat
Davor1
neskutočná rezba :DD
A brejk !!
Reagovat
janek_da
Koukám na debla a španělky celkem bojují.
Reagovat
PH94
To je moc dobře :D
Reagovat
PH94
To je naprosto brutální tenis :)
Reagovat
blixa
Dneska samé epické tříseťáky ! Paráda ;-)
Reagovat
PH94
Hlavně Makarova předvádí tenis snad z říše snů :)
Reagovat
smazaný uživatel
naprostá řežba, skvělý pohyb obou hráček. :)
Reagovat
tommr
jj úroven dnešních zápasů je dost vysoká. Kam se na to hrabe nudnej mužskej tenis ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušci Simči jsou slyšet všude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Nádhernej tenis, mj.9.hra.
Reagovat
Michaelus
Jede vám Shifty?
Reagovat
PH94
Mně nejedou :/
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky ne, už od rána.
Reagovat
PH94
Tak to máš ještě dobrý :D Mně už stávkujou asi 2 dny :D
Reagovat
Michaelus
Mně taky :/
Reagovat
smazaný uživatel
shifty mne jedou a fachci,
...ctrl s altem taky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem holky si dávají teda do těla, to je běhando.
Reagovat
Michaelus
;-)
Reagovat
slacker
Potvrzuji. Vlk nelze. Shifty bezi oba, i oba CTRL, jen ALT a ALT GR se chovaji obcas jinak
Reagovat
Davor1
Musí sa prebrať. Ten druhý set bol úplne katastrofálny. Snáď sa v treťom vráti k svojej hre a uhrá to, kvalitatívne je inde...
Reagovat
PH94
Nemyslím si, že je kvalitativně jinde :)
Reagovat
Davor1
Keď hrá svoj najlepší tenis, tak je. Tu ale sedí ten povrch viac Kati...
Reagovat
ta-dah
...ten ale hrala naposledy ve finale RG...:-)
Reagovat
Davor1
Vo Wimbledone tiež, až kým sa v semifinále nezranila. Nevyšli jej až americké hardy a Peking, Wuhan. Na TM bola výborná...
Reagovat
PH94
To možná ano, ale momentálně bych je viděl na uplne stejné urovni :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje momentálně opravdu bídně. Takto hrozně jsem ji dlouho neviděl... A snad tak zůstane do konce zápasu a konečně si zabalí kufry a odjede!
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je jednou z nejinteligentnějších tenistek, rychle se učí, nejen z chyb, ale i od ostatních. U ní je to hodně o sebedůvěře, a díky zkušenostem a výhrám půjde dál nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
...Az si ten post precte janekda, to bude supa...
...ktera ho muze polozit i na tyden...;)
Reagovat
janek_da
:-DDDD
Reagovat
Chrenda
A divný tedy je, že na tom zápase Káji s Luckou bylo strašně málo diváků, jako by se hrálo první kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim přesně, jak je to s časovým posunem, ale řekla bych, že v tu dobu bylo ještě hodně lidí v práci. Kdyby se hrálo večer, určitě je tam diváků daleko víc. :)
Reagovat
George_Renel
Časový posun není až tak výrazný - 3 hodiny. Takže první mač začal ve 14 tamního času. Spíše to podcenili pořadatelé a dohrávat ye bude skoro o půlnoci.
Reagovat
tommr
příjde na to jak dlouho se tam vlastně pracuje. Nemívají tam taky dlouhou polední pauzu jak bývá u zemí s teplejším klimatem zvykem? :)
Reagovat
Frick
A nebyli na modlitbě všcihni?
Reagovat
Chrenda
to celé vyhraje a poskočí na 11 místo žebříčku. je to rozená šampiónka, přímo to z ní vyzařuje. Taky doufám, že její výkony povzbudí Kristýnu a ta se znovu probije do první stovky. Držím palce.
Reagovat
Chrenda
bezva. Kdo to tady psal, že vyhrává jen náhodou? Že její hra je nic moc? No ona jí to Lucka prostě darovala, že? Jako aby potěšila mladší hráčku.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji. Garbine je pro ni lepší soupeřka než Carla. Tak snad se jí to povede a bude ve finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se koukáš, jak "kulička" vede už 4:1 :P:P:P:P
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám i na sexy "podsukní", nejrajcovnější na okruhu. A mýlíš se, je to 4:3 :))
Reagovat
smazaný uživatel
taky od té doby uběhlo 5 minut :D A holky hrají brejkovanou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš Simonu? :D tak teď jsem se díval, jak vystřihla 2 dvojchyby za sebou. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a teď má 1. set, jsem ráda, že máš radost :D
Reagovat
smazaný uživatel
no obrovskou -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, teď Simča utekla vůbec z placu. Hrají dvě sympaťačky, což mi umožňuje smutnit i radovat se zároveň po každý výměně.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Simčo, co ty DF? Uf, zaber holka...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, už ten 2. set došmrdlejte a doufám, že ve 3. Simona zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyplněno. Simča je jak vosa, jenže Káťa na to jde s plácačkou. Hezkej tenis s ženskými prvky, mj. vyhozenými tutovkami. Jak kdybych vočima cucal Flirty:)))
Reagovat
smazaný uživatel
ty fandíš proti Kátě? Tssss.
Reagovat
smazaný uživatel
Néé, oběma, Kátě víc jen malinko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to reakce na mě, tak samozřejmě, Simča má přednost, jinak fandím i Kátě.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to bylo na Lunejku...
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, třeba na tebe :)
Reagovat
mrafe
Lunejko, tak tu odpolední šichtu ti dneska nezávidím. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš to fandění nebo ty hatery? :D
Reagovat
mrafe
Myslím, že obojí je jistě náročné, protože Ondra spol mají top formu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ondraa je milej jako vždy :D
Reagovat
tommr
jsem rád, že postoupila Muguruza - jako soupeřku pro Karolínu jí preferuju před CSN a navíc vždycky přeju spíš útočnejm hráčkám proti defenzivním motorovejm myším ...
Při pohledu na dnešní zápas mi bylo ale hodně smutně, protože jsem tam čekal Petru. Doufám, že se aspoň pozorně dívala, aby už příště věděla jak se má proti CSN hrát. Když se proti ní hraje s rozmyslem tak to není zase tak nepřekonatelná soupeřka ...
Reagovat
smazaný uživatel
,,,no ty si taky takova motorova mys;)
Reagovat
VlS
Vlčku, všiml sis, že se Karlučka chce zlikvidovat? Má tam zapsané příští týden Doha, pak Accapulco a pak IW. To fakt chce jet až do Mia bez přestávky? To vypadá ba brzskej průšvih.
Reagovat
smazaný uživatel
...ne nevsiml,,,
ja ty holky nechavam dychat, holky si delaj co chteji;) zadny utahovani voditek, jak tady nekteri praktikuji;)))
[[nemyslim tebe, pochopitelne, >>> pro jistotu pisu:)]]
Reagovat
tommr
jen at se klidně v tý honbě za bodama uštve. Doufám, že Lucka a Karolína budou v první desítce dřív než ona ... :)
Reagovat
misa
Přesněji Doha a Kuala Lumpur.
Reagovat
ta-dah
...no, nazvat Carlu motorovou misi je uplne mimo misu...:-((((
Reagovat
tommr
tak úplně ne. Možná není tak defenzivní jako Errani nebo Wozniacki, ale taky toho hodně oběhá a vrátí ...
Reagovat
ta-dah
...:-)))vidim, ze do tvych parametru motorove mysi se bez problemu vejde vetsina hracek a hracu - Simona, Aga, Nole i Andy, abych to neprotahovala zbytecne...,ale stejne si dovolim stat za svym - Carla ne:-)))
Reagovat
tommr
ona nejen že je, ale jako myš i vypadá ... :)
Reagovat
ta-dah
...ach jo:-)))(
Reagovat
smazaný uživatel
tak na ty dvě se těším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, paráda, Flavie a Kája slibují též slušný tenis. Tomuto turnaji chybí jen vítězící Maruš:))) V hekání ji dnes docela zastoupila Lucka, asi to myslí s postupem v žebříčku vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď té lásky a když už mi sem lezeš, tak bez Maruš jo? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale to Tě nenaučím Maruš milovat. Kdepak, musím vydržet:))
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bys to dělal, když je to naprosté maření času a tvého úsilí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, zatím Maruš fandíš skrytě, je to ukryto a nevíš o tom. Pokud vydržím - prozřeš. Vydržím, dělám to pro Tebe. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
a čím jsem si zasloužila takovou péči? :P :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš sladký jméno, evokuje to Maruščiny Sugarpy (Sporty?). :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, piš mi raději Lunej, nechci evokovat žádné Mašeniny bonbony nebo jiné věci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl bych Tě oslovovat rovnou třas Sporty, to by se Ti mohlo líbit :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi předseda mého fanclubu, že jsem ti tak nesympatická a proto mě srovnáváš se sladkou příšerností od Mašeny? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mi sympatická moc - to proto ... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, na jednu stranu mě to těší, na druhou stranu nejsem vůbec odvázaná z toho, že mi projevuješ sympatie formou přirovnání k Mašeninýmu výrobku :D To ty sympatie přehodnoť teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, a já se tak krotil. Původně jsem chtěl psát Flirty místo Sporty, ty jsou sladší a s variacemi chutí. Nojo, počkám, až prozřeš :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, život je krátký, věnuj čas něčemu smysluplnému, já v životě Mašeně nefandila, nefandím a fandit nebudu. Howgh :D
Reagovat
smazaný uživatel
To "howgh" mi dává naději na úspěch:))
Reagovat
smazaný uživatel
no to prrr, lip Marusku napodobuje Garbina;)
Na RG2014 se prekonavala, uuuplne k nerozeznani;)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) však taky patří k oblíbeným.
Reagovat
blixa
No konečně !!! Garbine vypadala po mečbolu docela hotově, tak snad se síly s Kájou vyrovnaly.
Reagovat
sprchon
Já jsem spokojen. Těším se na zítra. :)
Reagovat
VlS
No, tak v deblu by si mohla ještě trochu naložit navíc, ne?
Ale jinak krásnej tenis od obou holek. Garbine už je ve dvacítce taky. No, doufejme, že pavouk nám přestane kanibalizovat holky mezi sebou, teď to byl děs.
Reagovat
blixa
No ještě že Kája z debla svižně vypadla !
Reagovat
smazaný uživatel
no řek bych, že jí to bude proti Garbine prd platný. To je hráčka jak řemeň. Né jak to naše kopyto.

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ktere kopyto mas na mysli???
Reagovat
smazaný uživatel
Petru :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslel sem Karolínu, ale Petra je kopyto taky. A jelito k tomu.
Reagovat
sprchon
Mi dělají radost. :D Koukat se na to docela dá a hlavně to vypadá, že až bude konec, obě budou mít dost. :) Jsem zvědav, jestli si střihnou toho debla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Loučí se Kája vůbec s diváky, když jde z kurtu?
Reagovat
EllNino
proč by ne ? :) už několikrát jsem to viděl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne, proto se ptám.
Reagovat
EllNino
jojo :) zdraví, třeba po zápase s Azou určitě zdravila diváky, pak v Sydney :)
Reagovat
sprchon
Jo, občas pozdraví. ;)
Reagovat
blixa
Teď už jo, asi ji trenér sprdnul :D Je fakt že dřív to často nedělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji právě viděla hrát v nějaké hale, už nevím s kým a tam právě vyhrála a hned se pakovala, přitom tam asi 4 lidi seděli, tak těm obzvlášť měla poděkovat, že jim za to stála, že tam koukali :)
Reagovat
tommr
po zápasech s Luckou a Ivanovicovou divákům děkovala jak se sluší a patří, ty předtím jsem neviděl ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný den, Lunej, loučí se ... když vyhraje, zvedá 2 sousední prsty, když prohraje, zvedá jen jeden :))))
Parádní tenis a Garbinka pokračuje...
Reagovat
smazaný uživatel
tobě taky, děkuju. A který zvedá při té prohře? :D
Reagovat
blixa
Prostřední :D :D Nééé, on kecá ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ále, ten jako kalousek a topolánek:))) Jinak si taky všimni, že lže Vaňkoj, říkala mu, že prohraje. No, jestli lže, tak i krade - dnes např. Lucině body a zápas.
Reagovat
blixa
A kdo krade, může i zabít ! Ty její pohledy ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) jo, a má vražednej servis. Blixo, dneska nás Garbinka potěšila, že?
Reagovat
blixa
Ano, dnes potěšila dvojnásob :D Oko potěší vždy a dnes přidala i výsledek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivil bych se, kdyby to vyhrála celý.
Reagovat
janek_da
A hele. Garbina si zarvala po lehke chybe Karly z kříže.
Reagovat
smazaný uživatel
...uz si pisu do vlciho tenisoveho zapisnicku,
Garbina si zarvala z krize...
Reagovat
mrafe
A měl by jsi přát Karličce odpočinek, vypadá hodně unavená :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten zaaaver se fakt nepovedl...;)
Reagovat
janek_da
Co chceš, tentokrát dokonce 2 prasce
Reagovat
smazaný uživatel
No z tveho pohledu se podaril, ty si na tyhle paradicky expert,,,z meho pohledu tedy moc ne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase Garbinu beru,,,;)
,,,takze neni to nejak uplne utrpna prohra,,,
Reagovat
blixa
Trochu sis to vyžehlil ... malinko ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tsss, ja ju uz znam,,,uf,,,dlouho
tos jeste nebyl na TP svete;)
Reagovat
blixa
Znáš , znáš .. ale houby fandíš ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry nevlezla se do zakladni sestavy,
ve VlciTlupe je kamarade slusny pretlak,,,
v Dubaji Garbina zahrivala lavicku,,,
to vis zadna nejaka prachobycejna Dulciena montyho25;D)
Reagovat
smazaný uživatel
u nas hledime pekne na tenisovou kvalitu;)
jsme esteeeti;)
Reagovat
blixa
Jo estéééti .. :D Garbine je nejestetičtější hráčka na okruhu, jenže vám učaruje jeden BH jednoruč a už nic jinýho nevidíte .. je potřeba vidět věci v celé šířce .. výšce .. a délce :D. Prostě komplexní pohled, že ano, nejen BH .. estéééti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Garba vypadala jako Karlička, tak bys jí jistě nefandil, ale já vím, ty nefandíš kvůli kráse :D:D
Reagovat
blixa
Já to beru prostě komplexně, že ano ;-) :D
Reagovat
blixa
Heslo dne splněno ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co tam mas za heslo na celou petiletku;)?he?
Reagovat
blixa
Pětiletky nevedu. A akční hesla dávám výjimečně jen na den ;-)
Reagovat
George_Renel
se v Marseille ani neohřál.
Reagovat
PH94
To je boj! :)
Reagovat
smazaný uživatel
dost drsny, je to az do posledni kapky potu,,,
,,,evidentne obe uz dost vystavene,,,
Reagovat
janek_da
Tak zase konetator s udivem "nobody can hold serve!" a buch Garbine tam prskla 3 super servy
Reagovat
smazaný uživatel
Bych ty komentatory roztrhl;)
Dneska taky, Lucy plays incredible,,,a za chvilu empajrova supa...;D)
Reagovat
janek_da
Nastesti se pak z toho Garbine vzpamatovala
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem opet rebrejk...Karlicka uz nema silu na servis, ale bude mixovat udery, celkem ted pekne Garbinu pohonila na kurtu;)
Reagovat
smazaný uživatel
a uklidila Garbinu tzv. do rohu...
...
Reagovat
PH94
Tak španělsky si dávají taky dobře do těla :D
Reagovat
janek_da
A Karla už vypadá fyzicky hůř. Už se nepokládá dobře do úderů a dělá UE.
Reagovat
smazaný uživatel
...no a Garbina ta se zase do tech uderu opira az moc...takze rebrejkujeme...
...Karlicka je drzak,,,ta jeste nejaky ten uderovy mix vymysli,,,
Reagovat
smazaný uživatel
...ale bude to muset vyrebrejkovat;)))
...jinak to asi nepujde,,,uz;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti umpirovy uplne otras, kazdy rozhoduje inac, teraz to bol jasny late call, bod mala mat muguruza ale vymena sa opakuje, cisty idio.tizmus
Reagovat
janek_da
jj. Poškodili prakticky obě hráčky, Lucii i Garbine. K smůle Lucky, ji zařízli za důležitého stavu.
Reagovat
janek_da
A hele. A ted se míč opakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za posledních 14 dní tedy o Fed Cupu už tady byla řeč o časech na kurtech tak tady nějaký shrnutí je to bez dnešních zápasů.
Antwerpy
Muguruza nehrála.
Karolína strávila přesně 5hodin.
CSN 6h a 57min .
-----------------------
Čtyřhra Dubaj
Karolína 1h 16 min
Muguruza 2h 15mina to samé i CSN.
---------------------------
Dvouhra Dubaj
Karolína 4h 42min
Mugurza 3h 47min
CSN 3h 24 min.
------------------
Dubaj celkově
Karolína 5h 58 min
Muguruza 6h 2minuty
Csn 5h 39minuty.
--------------------
Celkově 14 dní.
Karolína 10h 58minut
Muguruza 6h 2min.
CSN 12h 36minut .
Takže i podle tohoto si myslím , že pro Karolínu bude lepší soupeřka CSN , kteröu čeká ještě čtyřhra a vzhledem k tomu , že měla nějaký zranění.
Reagovat
PH94
Taky bych byl radši :)
Reagovat
freeteepek
Tak CSN tu 4hru hrála s Muguruzou. Takže Muguruza bude zítra toho mít v nohách rozhodně víc než Karolína. A ještě mnohem míň času na regeneraci.
Reagovat
Frick
a stejně tě mám radšu než tu drmolící vychrtlou žirafu :o)
Reagovat
smazaný uživatel
to ti nevadí, že žije v Monaku? Pokrytče.
Reagovat
blixa
A Kája má přitom nad hlavou daňovou svatozář ...
Reagovat
PH94
Trefa do černého! :D
Reagovat
misa
a tobě to vadí, že na to často upozorńuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to nevadí vůbec, já to říkám z důvodu toho, že Frick tady s tím vopruzuje u Petry, ale u Lucky mu to nevadí. Tak ať o tom nemluví vůbec a dá pokoj a nebo ať měří stejným metrem. A neber v tom u mě žádný útok na Lucku, mně vadí Frick a jeho kecy. Ok?
Reagovat
misa
Však jsem psal, že raději nebudu kritizovat, protože to pak někteří budou používat proti ní...
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad úplně něco jiného ne? Frick je prostě šílenej, to nemůžeš srovnávat.
Reagovat
misa
No jo, jenže on nenapsal o Petře a Monaku v těch 15:19 jediné slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě jsem si rýpla, z důvodu co jsem ti psala. Tak to neber tak osobně, mně Lucka vůbec nevadí a je mi jedno, kdo kde bydlí, kolik vydělává, co dělá atd. :)
Reagovat
Frick
Poslední daňový megaflamem, který nastal po zápase FC jsem vyprovokoval právě u Lucky, když zveřejnila fotka, jak jse dívá na FC zápas a já se divil, že by v Anverpách chytala ČT Sport. Pak někdo podotkl, že se asi ještě dívá doma a já se provokativně podivil nad tím, že v Monaku chytá ČT Sport.
Reagovat
misa
To jsem podotkl já a už s tím zase nezačínej!
Reagovat
Pavol
Pliskova sa dostala cez Ivanovicovu a aj dnes hrala vyborne a mala vacsie sebavedomie v dolezitych momentoch. Ma to v hlave dobre poukladane je s ceskych hracok najstabilnejsia.Taketo zapasy sa nerozdavaju ani kamaratkam.
Reagovat
Frick
ke kritice nepřítomnosti Roba. Tohle skutečně mohl být další ze zápasů, kde by jeho přítomnost mohla zápas pozitivně ovlivnit.

Za největší průšvih stále ale pokládám tu šílenou Moskvu. I kdyby to Lucka pak nakonec nezvládla s Pavlu, tak i tak přišla o pěkných 120 bodů navíc. :-(

No nic. To už je zahraný v autu.

Teď ještě otázka, zda by skutečně se Lucka neměla podívat po nějakym Internationalu (Prahu nepočítám). Ale musela by tam samozřejmě se vyvarovat nějakýho kiksu, nic nepodcenit a jet tam s myšlenkama na výhru a jednim Kanaďanem s nemožnym účesem.
Reagovat
misa
Není moc kam. Před FO je Norimberk, ale před ním je dlouhá antujová šňůra, takže to padá. A pak jsou ty turnaje před startem zámořských betonů. Kdyby Lucka skončila brzo ve Wimbledonu, tak by asi některý zkusila. Ovšem výbuch ve Wimbledonu si určitě Lucy nepřeje, že...

Ve vzdálenějším období by připadal v úvahu třeba Quebec, místo jejího posledního titulu. Kdo ví, co bude v září.
Reagovat
Frick
Neměla se do toho vložit i Kája? Vždyť to asi musela vidět, že to bylo IN, ne?
Reagovat
misa
Raději bez komentáře.
Reagovat
Frick
Tim chceš, že se Karolína nezachovala čestně?
Reagovat
EllNino
prosímtě, zachoval by se tak myslím každej, pokud to není vyloženě nějaký lidumil, takovejhle přihlížejících, co ví, že to bylo tak, a neřeknou to, těch je plno ...možná to Kája mohla říct, ale taky nemusela, je to práce rozhodčích, ne její ...
Reagovat
Frick
Petra nebo Lucka by to dost možná uznaly.
Reagovat
misa
Nevím, co viděla, tak to nebudu dál rozvádět. Ale rozhodčí se zachovala v tak důležitém stavu k Lucce hodně necitlivě.
Reagovat
sprchon
Třeba to už nesledovala, když byl zahlášen aut. Spíš byla zvědavá na jestřába... Mně by v tu chvíli taky asi nenapadlo sledovat míček dál, ale spíš bych se soustředil na to, jestli ten můj byl nebo nebyl dobrej. ;)
Reagovat
vrabejka
aspon bude tříseťák :)
Reagovat
tommr
kéž by ... :)
Reagovat
janek_da
myslím, že to bude ve dvou. Garbine se nedaří urvat na 2 brejky.
Reagovat
PH94
Yes! CSN má 1. set :)
Reagovat
lars
Kajina to mela dnes "nechat" Lucce, kdyz prohrala 1. set :))
Nechapu , ze se tak nedohodly, ze bude rozhodovat 1.set , kdyz spolu hraly debla:))
Mozna Lucka uz nemela sily na SF, tak to nechala Kajine :))
Reagovat
aligo
neví někdo co je se šifty? ://
Reagovat
smazaný uživatel
můj shift funguje :)
Reagovat
Frick
MŮJ SHIFT TAKY FUNGUJE
Reagovat
misa
Třeba odhalil tento stream majitel autorských práv.
Reagovat
slacker
Prezidentskym dekretem doslo ke znarodneni tenisovych prav :-)
Reagovat
Holahej
Lucko škoda, dobře rozehrané, velká šance, ...Karolína dělá přímé body z podání, jak na běžícím pásu, hodně si věří, že každý nepříznivý stav odpálí podáním, na příjmu riskuje.., to bylo i v předcházejících utkáních, v druhým setu smůla, tam byly možnosti..., break k dobru, 15:40 při jejím podání, dá kus čáry,...sporné rozhodnutí rozhodčí, tiebreak...zase má lehké body přímo z podání, to ?prase? a pak dobrý tlak..., bohužel běžela na tu stranu, je dlouhá, dosáhla...obranná plachta...zase nejtěsnější možná TB prohra/dva body/, ve třetím setu na co sáhla to jí vycházelo...
Reagovat
PH94
Ta Navarro má ten jednoručák opravdu skvostní :)
Reagovat
blixa
No ještě ty jí chval ! ... :D
Reagovat
PH94
Mně se ten její tenis líbí :D
Reagovat
blixa
To je snad komplot, tohle ... ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
protože nejsme jako někteří, kteří fandí jen kvůli kráse nebo žebříčku, my fandíme tenisu !!! :D:D
Reagovat
blixa
No ještě mě obviňuj že fandím podle krásy a žebříčku ... teda dííík :(((
Reagovat
PH94
Promin :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte Carličku? JJ, ta ho má skvělý, řekla bych lepší než Fran.
Reagovat
PH94
Taky si myslím :) Ale celkově ten její tenis je parádní :)
Reagovat
jirkomar
Přijde mi, že je do hry tak správně heclá. Navíc je to takovej typ jako Bára Hrzánová....nic moc krásy, ale mně je sympatická...rozhodně víc jak kukurůza:-)
Reagovat
PH94
Já musím říct, že jsou mi moc sympatické obě dvě, ale herně se mi líbí víc ta CSN :)
Reagovat
blixa
Blehhhhh .... zklamali jste mě , soudruzi ... :D
Reagovat
jirkomar
Srdci neporučíš :). Jinak jasně, že v semi potlačím Káju a CSN bude nepřítel č.1
Reagovat
smazaný uživatel
boze skaces tu od rana jako koza, podepisujes nam tady porad nejake ty prispevky, my ti slusne odpovidame, a ty nam jeste nadas do soudruhu...;D)
...ty ses dobry pripad teda...
Reagovat
blixa
No, dobře no, díky za zpětnou vazbu, už držím hubu ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty zpetna vazbo;D)))
...klidne skakej, jen neee proboha do soudruhu...horsi jak blb;)
Reagovat
blixa
Šak to nebylo na tebe .. já vím co kdo snese .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
spravne,,,vlk je celkem plache zvire, ale jak do neho stournes klackem, tak nejake radostne vyti by predpokladal jen najivni silenec,,,jasne ze hryzne;)))
Reagovat
Frick
A asi bych měl říct i něco k soupeřce.

Vážení, o tu strach nemám. Ano, to období zaří - říjen bude poněkud krvavější, ale má to slušně rozložené, a vyhrát případně znovu nějaký ten International (+ finále) by nemuselo být tak složité. Tváří se to prostě snadněji než to nějaký "kámen" v podobě semifinále Wimbledonu.

A hlavně - Karolína má velké rezervy na GS a povinných turnajích.

Pokud beru u Šafi TOP 10 jako takový sen, navíc třeba i na kratší až velmi krátkou dobu, tak Karolína nyní tam jasně směřuje.
Reagovat
tommr
s lepším nasazením příjdou určitě i lepší výsledky na velkejch turnajích. Karolína není jako Petra a nebude se tak trápit s neznámejma soupeřkama ... :)
Reagovat
Frick
Mohla by být letos i českou no. 1?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi po zápasech s Kudryavtsevou, Rodinou a Dodin docela optimista :)
Reagovat
tommr
s Kudryavtsevovou to byla výjimka potvrzující pravidlo, že Karolína v poslední době většinou se slabšíma hráčkama neprohrává ...
Na žádný její zápasy s Rodinovou nebo Dodinovou si nepamatuju. Nepleteš si jí náhodou s nějakou jinou hráčkou? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepletu, 1. a 2. kolo AO :) S Rodinou byla 1. set dvakrát break dole, pak se konečně chytla. S Dodin to bylo peklo, při kterém mi polovina vlasů vypadala a ta druhá zešedivěla.
Reagovat
tommr
ale neprohrála s nima - s Rodinovou vyhrála hladce ve dvou setech a Dodinová je megatalent takže jakákoli výhra nad ní je cenná. Nakonec na AO vypadla ve třetím kole, ale s Makarovovou což byla nasazená desítka. A přesně tohle se jí ted nebude moct stávat, protože bude mezi první šestnáctkou nasazenejch ... :)
Reagovat
Frick
Když Lucka brejkla Káju ve 2. setu, tak jsem si skutečně myslel, jak je prakticky hotovo. Asi jsem se příliš nechal unést spekulacemi o možné únavě Káji.

České TOP 100 prokletí Lucky se tedy protáhlo na dost neuvěřitelných devět zápasů v řadě. Akumulovaný kurz by vycházel na číslo 277,90 (Tipsport).

Derby Karolína - Lucka má našlápnuto k tomu se stát obdobou loňských derby Petra - Lucka. Také jsou už po arabském Premier 5 odehrány dvě, také první Lucka prohrála 0:2 a druhé 1:2...

BTW: Poslední zápas, který Lucka prohrála i když vedla o set + brejk je legendární 3. kolo s Li na AO 2014. To byl zároveň i poslední zápas, který Lucka prohrála i přes zisk první sady (bez ohledu na průběh 2. setu).

Ale asi bysme neměli být úplně neskromní. Chybělo velmi málo k tomu, aby se Lucka balila už po 2. kole. Místo toho srdnatě zabojovala, následně porazila Venus (její výhra nad Američankou byla hodnocena kurzem přes 3,00 - to se Lucce naposledy povedlo proti Aně na FO, kde to bylo skoro 3,50). Letos tedy má arabském Premier 5 turnaji již 300 bodů, to je již skoro stejně jako měla po arabském Premier 5 loni (335). Pokud dá v Dohá aspoň to ČF, tak bude ve srovnání s loňským rokem na nule (od začátku sezóny do Arábie).

Ale pokud chce Lucka do TOP 10, tak musí být samozřejmě (ve srovnání s loňským rokem) v plusu. Kde to nahnat? Počítám, že Lucčin diář bude letos jiný.
Reagovat
Frick
Viděl bych to na:
Indian Wells - loni jen R32, tak by byla šance nahnat aspoň o to kolo více
Miami - také loni jen R32, platí to stejné
Charleston - loni čtvrtfinále, letos by se mohlo podařit i třeba něco více. O účasti Sereny není psáno. Zatím účast přislíbily Makarova, Lisicki, Petkovič, Kerber
Fed Cup - tak teoreticky by si ho Šafi mohla odpustit. Pokud by hrála Petra, Kája a Bára, nebylo by to v zásadě oslabení týmu.
Stuttgart - loni vypadnutí v prvním kole po epickém tripple-TB boji s Mašou, ale Lucka je jen člověk, tak by si asi potřebovala taky někdy dáchnout. A možná by to bylo nejlepší právě v tomto týdnu. Raději tu než v Charlestonu, kde asi bude slabší pole.
Praha - Bude zřejmě nasazená NO. 1 nebo NO. 2, samozřejmě úspěch by se čekal. Tak to finále, no. :o)
Madrid - Loni OF, vypadnutí s Petrou. No, chtělo by to to OF opět. :o)
Řím - Loni startovala na ITF v Praze, kde ostudně kiksla v 1. kole. Bude to vlastně pro Lucku novinka. Tady by mohla něco nahrát
French open - Loni osmifinále. Bohužel, tady bych to viděl tak na tu obahajobu toho OF.
(...)
Přípravné turnaje před Wimbledonem budou (možná) poslední šancí pro Lucku, jak se do té TOP 10 podívat. Dvakrát vytekla v 1. kole, neobhajuje. Jen teď nevím, kdy se vydá poslední žebříček s body za Wimbledon....?

A pak to přijde. Bohužel, s obhájením SF asi se nedá úplně počítat. Reálně bych to viděl tak zase na to obligátní OF, což by byla meziroční ztráta 540 bodů. Za rozumný cíl bych pak v této situaci považoval to, že by Lucka Lucka byla v dosahu TOP 16. Po wimblu bodů tolik neobhajuje a tak by se před US Open mohla do té TOP 16 zase vrátit.
Reagovat
PetaM
Hm, poslední žebříček s body za Wimbledon bude asi vydán během Birminghamu, v pondělí, kdy bude Eastbourne, už bude asi bez bodů z Wimblase, ale mělo by se nasazovat stejně podle toho žebříčku, který byl s těmi body ... :)
Reagovat
Kozoroh
Nikoliv, body za loňský Wimbledon se budou odečítat až po proběhnutí letošního ročníku.
Reagovat
tommr
chce to uhrát na všech velkejch turnajích aspoň o jedno kolo víc než loni a desítka jí nemůže utéct ...
Jedinej problém bude obhajoba semifinále ve Wimbledonu. To se Lucce nejspíš nepodaří a ztratí nějaký body. Ty by si ale měla bez větších potíží nahrát v Praze, v Římě a na nějakým přípravným turnaji před Wimbledonem na trávě ...
Reagovat
misa
Vypadá to na papíře snadně: To obhájí, tam přidá nějaké kolo, atd. Ale konkurence vzrůstá, hraje plno strašně těžkých soupeřek. Třeba Doha je našlapané jak blázen, tam se Lucka nevleze ani mezi nasazené. Těžko takhle předpovídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Karolíne i když jsem více fandil Lucce jinak ta CSN je pekelnice odhlásí se z finále a do týdne je ve čtvrtfinále :) Jinak myslím , že by mohla být vhodnější soupeřkou pro Karolínu , Muguruza prohrává jen díky tomu vyhazování kdyby se nevyhazovala porazila by i Karolínu v semi..
Reagovat
Davor1
Škoda Lucky, zase raz nedokázala predviesť svoj top výkon ako v predchádzajúcom zápase, veril som, že postúpi, predovšetkým kvôli tej obrovskej porcii zápasov, čo už má Plíšková v nohách od začiatku roka. Tá je ale ako terminátor bez nervov, to je naozaj neskutočné, koľko toho zvládne. Len aby sa to potom na ňu nenabalilo v podobe nejakého zranenia.
Myslím, že Karolína je už aj regulérnou českou dvojkou, ešte chvíľu potrvá, kým sa to prejaví aj na rebríčku, ale kvalitatívne už je určite nad Luckou.

Keď postúpi z druhého QF aj Carla, tak to bude semifinále dvoch mimoriadne unavených hráčok, neviem si predstaviť, že by niektorá z nich dokázala vyhrať aj finále. Každopádne, oba už budú na dostrel prvej desiatke a bude len otázkou času, kedy z nej vyprevadia Andreu...
Reagovat
smazaný uživatel
tak na žbeříčku se to může projevit už jedním vyhraným zápasem, pokud to vidím správně.
Reagovat
tommr
v letošní Race je už Karolína naše nejlepší hráčka .... :)
Reagovat
VlS
A to tam Carla má ještě do IW dva turnaje ( Doha a Accapulco) ostatní jen Doha. No, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandil jsem víc Lucce, ale gratulace Karolíně. Asi s Muguruza by to mohl být zajímavý zápas.
Reagovat
PH94
CSN opět řádí :)
Reagovat
blixa
Mě z ní trefí ....
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě Carle fandím, už jen proto, jak jste tady na ni všichni hnusní, místo abyste ocenili její tenisové umění a jednoručák, tak akorát řešíte, že je ošklivá a jak vadí kvůli žebříčku. Carlo, jedeme :)
Reagovat
blixa
Neřeším ani její krásu ani žebříček. Ale fakt mi v poslední době likviduje všechny favoritky, a to jich tolik zase nemám !! Všeho moc škodí !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jejich vina, že se nechají likvidovat :D
Reagovat
blixa
To je sice pravda, ale to ji neomlouvá !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe ale taky ne !! :P
Reagovat
blixa
Co já ? Já nic nedělám ! Já si tiše zoufám !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tiše? Pořád tu čtu, konec Carly, už jí bylo dost atd., takže jsi nějak moc hlasitý...:P
Reagovat
blixa
No dobrá, tak občas i hlasitě zoufám ... :D
Reagovat
tommr
snad se Muguruza ještě vzchopí. Preferoval bych jí jako soupeřku Karolíny v semifinále ...
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by to lepší pro Karolínu i z hlediska žebříčku.
Reagovat
tommr
jj kdyby Karolína porazila v semifinále Muguruzu dostala by se až na 11.místo ... :)
Reagovat
misa
od Lucky. Po tom špatném startu sezony celkem vzpruha, sny a velké cíle zůstávají dál...

Zápas se zlomil asi tím špatným rozhodnutím rozhodčí. Ne sporným, ale špatným, tohle bych rád podotkl. Pak už to s Luckou začalo jít z kopce a definitivně ji dorazilo to prasátko v tie-breaku. No, a když už je na druhém turnaji v řadě bez trenéra, kdo ji měl uklidnit a povzbudit? Jasně, je to velká holka a měla by si pomoct sama. Škoda, ale věřím v další dobré výsledky a jednou třeba padne ten premier i top 10 :-)

Co se týče TP, v posledních měsících jsem si ověřil, že se tady fandí spíš tenisu nebo všem Čechům, takže intenzivní podpora jedné hráčky proti krajance dokáže dost lidí naštvat... K Plíškové se už vyjadřovat nebudu, doufám jen, že se bude Petře s Luckou vyhýbat. Klidně, ať to tam vyhraje, je mi jedno. Hlavně nechci, aby se moje kritika KaPl obrátila proti Lucii, proto s ní končím.
Reagovat
sprchon
Vždyť víš, že Lucce ten titul a top 10 přejeme. :) To je ale tak jediné, co můžeme dělat. To ona si to musí uhrát. Za minulý rok tam je znát velký pokrok, dneska se ale ukázalo, že to pořád není ono a že spousta věcí bude potřeba doladit. ;)
Reagovat
tommr
taky doufám, že naše nejlepší hráčky budou losovaný co nejdál od sebe a budou se potkávat leda v semifinále nebo ve finále ... :)
Reagovat
LukasH
Petra je naopak potřebuje právě cestou do toho semifinále.:-):-):-)))
Reagovat
tommr
k tomu jí musí stačit nějaký níže postavený Češky, kterých máme v první stovce víc než dost (Klára, Tereza, Katka, Denisa nebo druhá Petra) ... :)
Reagovat
Jan
Myslím, že loňská výhra Petry ve Wimbledonu byla také za velké pomoci Češek, na které si věří a hraje s nimi s přehledem. Kdyby tam potkávala cizinky, kdoví, jak by to dopadlo.
Reagovat
LukasH
Ale tak v tom Wimbledonu jí to fakt jde o hodně líp než na jiných turnajích. V podstatě neměla ani v jednom zápase slabou chvilku, kdy by jí pomohla soupeřka. Venus byla 2 fiftýny od postupu, ale Petra skvěle servírovala. Nene, na loňskej Wimbledon byla Petra tak připravená a odhodlaná jako snad nikdy. Spíš v tom roce 2013 se dostala do čtvrtfinále zásluhou velikýho štěstí...
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem nevšimla, že by někomu vadilo, že fandíš Lucce, nebyl jsi přece jediný, Plíškovců tu bylo podstatně méně. Já třeba jen reagovala na to, že tě Kája sere a máš ji dost, to mi připomnělo queshe, ale jinak je přece jedno, komu fandíš.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
tommr
???
Reagovat
smazaný uživatel
Asi vsadil na Lucku..
Reagovat
blixa
A hodně ...
Reagovat
sprchon
Doufám, že to dá, Carly už mám taky za poslední týden dost. :D
A hlavně chci zítra vidět zápas Kája vs Garbiňe. :)
Reagovat
VlS
prostě to nedopadlo podle mýho přání. Neviděl jsem to. Gratulace Káje. Kájo, jestli to semi odflákneš tak, jako minule, tak si mě nepřej.
Luci, vím, že tam s sebou máš rodinu, nepochopím, proč tam nemáš Roba. To taky patří k profi přístupu, neříkat si, že to nějak dopadne.
Reagovat
misa
Trenér chyběl.
Reagovat
Neor
Karolína až do konce roku mimo dvou titulů a dvou finále z 280tek moc bodů neobhajuje. Obrovskej potenciál je na turnajích vyšší kategorie a hlavně na GS. Navíc jako nasazená na téměř všech turnajích bude mít snazší cestu. Tuším u ní velkou sezonu. Už případným finále nebo titulem by předběhla Lucku v žebříčku a přiblížila se na dosah top10.
Reagovat
George_Renel
Štve mě, že na Digi to useknou hned po zápase a nepočkají na interview.
Reagovat
sprchon
Ani Match summary jsem neviděl. Ale já vlastně koukal na BT sport
Reagovat
tedi
musis vyckat. davaji oboji az po reklame.
Reagovat
sprchon
Nedá se říct, že by Lucka začala nějak dobře. Sice chvílemi hrála svoji hru (to i pak později), ale na Karolínu to platilo se štěstím jen v prvním setu. Pak si na to Kája asi trochu zvykla, Lucka jí to posílala přímo na raketu a to byl problém. Řekl bych, že po tom jestřábovi na konci 2. setu se měla výměna opakovat. Lucka to nejspíš vrátila do kurtu a navíc aut byl zahlášen až po odehrání toho míče. To ji na sebevědomí moc nepřidalo. Naopak Kája byla třetím setu nekompromisní a chladnokrevná, Lucka se snažila, ale už to nestačilo.

To tu bylo keců, jak už Kája nemůže a že je rozhodnuto. Vzpomeňme si na konec minulého roku. ;) Vypadá to, že pomalu přebírá Petřinu funkci likvidátora českých hráček. :D Příště už dá Kája i Petru a bude to definitivní. :)
Reagovat
blixa
Hele, keců, trošku sem si "zatommroval" a hned začla Kája jít nahoru, tak neprskej :D
Reagovat
sprchon
No nejenom ty... Už to nebudu dohledávat, ale byla to vyloženě serie takových "tommráků", kteří Káju odepisovali. :D
Reagovat
George_Renel
Já jsem si tedy skoro jistý, že po tom neautu to šlo od Lucky do autu. Proto byl fiftýn popsán Karolině.
Reagovat
sprchon
Ukazovali to ze strany, takže to šlo těžko poznat... Já to viděl spíš tak, že to bylo na čáře. Škoda, že nám režie nenabídla záběr z vysokorychlostní kamery. Míček, po kterém byl ale zahlášen aut, asi není tak důležitý... To je jedno, nemůžeme s tím nic dělat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mne tezka situace, ale na rozdil od nekterych,,,
Gratuluji Karoline k peknemu vitezstvi, a peknym tenisovym uhlum, za ktere by se neusel stydet ani Djoko...

Lucy, bylo to lepsi nez v Antverpach, ale ceka nas jeste hodne prace;)
Jinak jako vzdy dik;) Jsi pro mne porad nej;)
Reagovat
PH94
Tak ted už konečně může Kája do toho bazénu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo, jsi neskutečná.

Teď by bodly 3 TB ve španělském derby ;) A co nejdelší výměny.
Reagovat
PH94
Moje řeč :D
Reagovat
sprchon
A další dva tiebreaky v deblu. :D
Reagovat
PH94
Pravda! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě v deblu vypadnout to už by pomohlo Karolíně.
Reagovat
PetaM
Kááááááááááájo! Gratulace k postupu do SF!!! Naprostá bomba, skvělé skalpy ... Ale hlavně pokračovat, nenechat se únavou zlomit a vyhrát to tam!!!! Pojď!!! :)

Luciku, škodaaa. Snad bude příště lepší los a nenarazíš na Češku, protože na ty to prostě neumíš (ne, že bys to neuměla na Petru, ty to neumíš ani na jednu z dalších 2 nejlepších :D).
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to čekal, že zrovna Kája bude hrát o finále že jo? :D
Reagovat
PetaM
Já doufal a trochu i čekal :D Proti Aně jsem jí věřil, bál jsem se Venus, ale tu vyřadila Lucka a proti Lucce jsem byl relativně v klidu ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak já nedoufala ani nečekala, to se přiznám, Kája jde nějak mimo mě, ale musím ocenit, jak poslední dobou teda jede a jak se jí daří.
Reagovat
PetaM
Začínám Káju poznávat a je to fakt krása :D

No, poslední dobou se jí daří a vypadá, že ani sama neví, jak k tomu přišla. Přitom v hlavě to moc dobře ví :D
Reagovat
LukasH
Já tedy jo. Ač mě ona jako hráčka nebaví, má mnohem větší potenciál než Lucka a hlavně hlavu (pokud se na to úplně navyflákne jako třeba s Karlou.:-)) Má větší cit pro míč a na svou výšku úžasnej pohyb. Lucka to jen sterilně rozdává ze strany na stranu.
Už v Sydney ve finále s Petrou hrála Karolína skvěle. Petra hrála hodně dobře (jako vždy ve finále) a měla hodně co dělat....
Reagovat
smazaný uživatel
Mám to stejně, Lucky hra mě připadá jednotvárná, Káju jsem nikdy pořádně nesledovala, takže nemůžu soudit.
Reagovat
smazaný uživatel
mně
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist