Český souboj v Antverpách vyhrála Plíšková, v semifinále je i Záhlavová-Strýcová

13. 2. 2015, 15:42
Aktuality 568
Turnaj v Antverpách může být letos už druhým podnikem WTA, na kterém si o titul zahrají české tenistky. Karolína Plíšková dnes vyřadila svoji krajanku Lucii Šafářovou a postoupila do semifinále. V něm je také Barbora Záhlavová-Strýcová, která svou skvělou formu potvrdila proti Němce Barthelové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se v utkání s Lucií Šafářovou pomalu rozjížděla. Hned ve druhém gamu čelila třem brejkbolům, ale odvrátila je, stejně jako čtvrtý v osmé hře. Tie-break zvládla hůře Šafářová, která udělala za stavu 4-4 dvojchybu a Plíšková toho využila.

Ve druhém setu už Plíšková podávala výborně a zkušenější soupeřce a patnácté hráčce světa Šafářové při svém servisu nic nepovolila. Jediný brejk získala rodačka z Loun na 2:0 a zápas ukončila po hodině a půl přímým bodem z podání.

"Není snadné hrát proti krajance," řekla Plíšková na kurtu. "První set byl vyrovnaný, ona byla o něco lepší a já hůře podávala. Ke konci první sady jsem ale našla svůj servis a ve druhém setu jsem se cítila o mnoho lépe," řekla světová dvaadvacítka, která vyhrála už pátý zápas v řadě a navíc bez jediného prohraného setu.

V semifinále se Plíšková střetne se Španělkou Carlou Suárezovou, kterou před měsícem porazila ve třech setech na cestě do finále na turnaji v Sydney. Pátá nasazená hráčka odstartovala dnešní souboj s Francescou Schiavoneovou špatně, rychle prohrávala 0-3 a čelila dalším brejkbolům své soupeřky. Favoritka ale získala dalších sedm her, díky tomu i první set a po zbytek utkání už byla tou lepší hráčkou na kurtu. Ve druhé sadě neuhrála Schiavoneová od stavu 2-2 ani game a s turnajem se rozloučila.

Pokud Plíšková proti Španělce uspěje, mohou být diváci v Antverpách svědky druhého českého finále na okruhu WTA během pouhého měsíce. Právě Plíšková bojovala v Sydney o titul s Petrou Kvitovou a v Belgii může být její soupeřkou Barbora Záhlavová-Strýcová.

Aktuálně 23. tenistka světa hraje v prvních měsících sezony ve vynikající formě, kterou si přivezla i do Belgie. Domácí Wickmayerovou i nebezpečnou Francouzku Cornetovou vyřadila ve dvou setech a podobně přesvědčivě porazila i Monu Barthelovou v dnešním čtvrtfinále.

Němka, která ve druhém kole otočila zápas se světovou sedmičkou Eugenií Bouchardovou, dnes znovu začala nejistě a třikrát po sobě ztratila podání. Barthelová často chybovala, česká tenistka navíc využila v prvním setu každou šanci na brejk a sadu vyhrála 6-2. Rychlým brejkem pak Záhlavová-Strýcová zaskočila soupeřku i ve druhém setu, v němž už jí náskok jednoho brejku stačil. V sedmé hře navíc prolomila soupeřce servis znovu a zvítězila 6-2 6-2.

Do semifinále prošla plzeňská rodačka už podruhé v sezoně, poprvé se jí to povedlo v Aucklandu. Její další soupeřkou bude Andrea Petkovicová, která vyřadila Dominiku Cibulkovou.

Poslední páteční duel byl dramatický jen v úvodním setu, v němž slovenské tenistka ztratila své rychlé vedení 3-1 a za stavu 3-5 musela odvracet první setboly turnajové trojky. To se jí podařilo, v další hře smazala další a za stavu 5-6 pak odvrátila dokonce pět setbolů. Petkovicová ji ale nakonec zlomila v tie-breaku, po kterém už se Cibulková nezmohla na odpor. Ve druhé sadě nezískala ani game a prohrála 6-7 0-6.

V semifinále proti Petkovicové bude mít Záhlavová-Strýcová dvojí motivaci. Ve hře totiž není jen finále - pokud česká hráčka zvítězí, dostane se poprvé v kariéře do nejlepší dvacítky světového žebříčku. Její příští soupeřka se po tomto týdnu vrátí do top 10 bez ohledu na výsledek semifinále.

"Mám z toho skvělý pocit, protože jsem hodně bojovala se zraněními a nikdy by mě nenapadlo, že se vrátím do top 10. Dokázala jsem sobě i těm, co o mně pochybovali, že to zvládnu," radovala se Petkovicová, která českou hráčku porazila ve dvou ze tří vzájemných soubojů.

"Je to nevypočitatelná soupeřka. Má skvělý cit pro míč a dokáže vás prohánět po kurtu. Má skvělé voleje a je to ohromně chytrá tenistka. Budu muset předvést to nejlepší, co umím," řekla na adresu Záhlavové-Strýcové Němka.

Výsledky - Antverpy (tvrdý povrch, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Karolína Plíšková (8-ČR) - Šafářová (4-ČR) 7:6 (7:5), 6:3
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Barthelová (Něm.) 6:2, 6:2
Petkovicová (3-Něm.) - Cibulková (6-SR) 7:6 (7:2), 6:0
Suárezová (5-Šp.) - Schiavoneová (It.) 6:3, 6:2
Semifinálové dvojice: Záhlavová-Strýcová - Petkovicová, Karolína Plíšková - Suárezová
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

568
Přidat komentář
sprchon
Dneska obě holky předvedly parádní běžecké výkony... Škoda těch chyb na střelnici, mohly být obě na stupních vítězů... :)

Tu jsou dnešní běžecké časy:
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=13142391436116
Reagovat
slacker
Davej si pozor o cem pises. Lycan je alergicky i na biatlon a rychlobrusleni.
Reagovat
EllNino
hele a tohle není vyvolávání hádky, ze který si mě nedávno napomínal ? Chováš se uplně stejně ...
Reagovat
smazaný uživatel
1/ Tezko mu cokoliv vysvetlis, je to jeho ignorant stajl...napominat, a ihned se chovat jako napominany...takze uplne bez zasad.

2/ Nejsem alergicky ani na biathlon, ani na brusleni... jen jsem uvedl jednu komickou prihodu, ktera se mne stala;))) Myslenka byla, aby jsme neskoncili v pruzeni vseho...a pak uz se tu nebudem ani orientovat vuuubec...a nebude kam slapnout...Ovsem Slackerova interpretace jako vzdy, tzv. po svojemu, a jeste co ma rad se do krve o tom hadat, nejlepe na pul roku;)))

3/ Myslim si, ze za pul roku z neho vyrostlo pekne "kvitko", jestli to lze tak nazvat, ale s nim to je porad o nicem....zvaneni, zvaneni...

4/ ale pochopeni, pro jeho desinterpretaci mam, musi byt uz trosku alergicky na nick Vlk-v-Zime...no, ale ja zase chytl slusnou alergii na Slacker...nejlepe Flakac, ono i lepe zni;)))

Takze asi tak;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pro presnejsi doplneni:
Takze mne ty sporty nejak nevadi, na co jsem alergicky, je nick Slacker...
takze se snazim mu rikat Flaakac, abych to nejak tu alergii zmirnil...pomaha i Paluba, ale nic moc zatim...
Reagovat
sprchon
Žádného "Lycana" neznám a jak jsem si všiml, dost lidí tu biatlon sleduje. Nevidím tedy problém v tom, když se tu chci k tomu vyjádřit. ;)
Reagovat
VlS
Jojo, i Gábina dneska byla rychlá, Škoda Verčiny střelnice
Reagovat
misa
Rozhovor s Luckou dám pod článek o Dubaji.
Reagovat
EllNino
Tak Jary je v hlavní soutěži, dneska už to byl daleko suverenější výkon ...tak ještě postup Lucic a zároveň se do hlavní dostane i Julinka :)
Reagovat
Cico93
A už ten glóbus nepustiť!!!
Reagovat
George_Renel
Ne každé děvče z východu musí mít ve jménu sh. Například toto se jmenuje Darja.
Reagovat
blixa
Jemu už hrabe z toho "Masha Sharapova" :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
ale čítal som aj niektore članky na http://www5.biathlonworld.com/en/ a tam tiež niekde písalo Dasha :) :D
Reagovat
George_Renel
Vím. Proto jsem to uvedl ;-).
Reagovat
Cico93
ale ale....ona má takú prezývku. Stačí počúvať ako jej fandia počas závodu. Aj na wiki to má uvedené ako oficiálnu prezývku. Takže sa ukľudnite!
Reagovat
Cico93
zdroj wikipedia: Domracheva's nickname is Dasha
Reagovat
blixa
Ale my i vy máme v jazyce "š" a nemusíme používat anglizmy jako je "sh", víme ? ;-)
Reagovat
Cico93
Píš si to jak chceš. Ja mená a prezývky píšem tak ako to ma byt. Alebo budeme písať Krozby?, Džokovič?
Reagovat
fretek
Jenomže to se čte anglicky přibližně daiareia což taky může znamenat průjem
Reagovat
Frick
Veronika 3 kiksy = hrozný :-( Zase.

Naopak Gábi se začíná chytat běžecky. S nulou by to bylo bedna. To jsme taky před časem neslýchali.
Reagovat
smazaný uživatel
Gabča chytá formu před MS, to je moc dobře. :))
Reagovat
EllNino
jojo Verča suvereně nejrychlejší běh, ale 3 chyby ://
Reagovat
misa
Dělá si už někdo k*rva prdel???
Reagovat
EllNino
je to děs, já tentokrát doufám, že to dopadne opačně, ikdyž zatim Lucka neporazila ani Puigovou :)
Reagovat
Frick
Ale vlastně nic.... byl bych vulgární.
Reagovat
EllNino
to je v pytli, Kája může bejt při shodě okolností dokonce vejš než na žebříčku než nasazená Lucka a to je sakra pech ...achjo
Reagovat
smazaný uživatel
je to HROZNÝ..
Reagovat
smazaný uživatel
No teď jsem chtěl napsat, že to není tak hrozné :D Já jsem docela spokojený, jen Klára to zase schytala nejvíc :D
Reagovat
EllNino
Klára nevím, ta má náhodou losy skvělý, narozdíl od svých krajanek, ale při její "formě" je to asi jedno, kdo stojí na 2. straně, protože do 2. kola dostala tu nejpřijatelnější 16. ...nojono
Reagovat
lars
zalezi komu fandis :))
Reagovat
smazaný uživatel
češkám, Venus, Aze a Alizé
Reagovat
lars
spatny Karolina, Lucka, a Bara jsou moc blizko sebe
Petra asi zacne se Svitolinou
Reagovat
tommr
to je na úvodní zápas pro Petru velice nepříjemná soupeřka ... :(
Reagovat
misa
Je to hodně těžké 2. kolo, navíc, když Petra 3 týdny nehrála.
Reagovat
tommr
rozehraný soupeřky budou Petru čekat i v případným třetím kole. Celkově bych řek, že Petra má o dost těžší los než Halepová ...
Reagovat
EllNino
Tlač Jarku a Lucic, pokud to daj, je Julča v hlavní soutěži :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, co k tomu dodat. Asi už všechno bylo řečeno níž... Antverpy asi mrzely víc, ale dneska to je taky velká škoda. Timea určitě není špatná hráčka (v žebříčku jenom o 14 míst za Katkou), ale ten průběh mi prostě hlava nebere. :(

Na druhou stranu, i přes ty poslední dva neúspěchy v kvalifikacích si Katka letos pořád vede líp než její vrstevnice a moje další favoritka Donna...
http://www.tenisportal.cz/hrac/vekic/?annual=2015
Reagovat
Roger_Federer
No, ono je to ale dost tragicke z Katerinou.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslyš, ty si vždycky docela rád smlsneš na českých tenistkách. :D Katka letos porazila Begu, Shvedovou a Vesninu, což rozhodně není špatné. Teď se jí nepovedly dvě kvalifikace, ale De Vroome (přestože je v žebříčku nízko) nakonec v Antverpách porazila Pironkovou a uhrála set proti Cibulkové. No a proti Timee byla Katka opravdu jenom mírnou favoritkou...
Reagovat
EllNino
Katce se povedla Austrálie a Shenzhen no, v těch ANtwerpách to nezvládla a tady je to číslo u Timey fakt jen číslo, je to hráčka se skvělýma uderama ...něco jako JArmila, tak snad pujde nahoru :)
Reagovat
lars
na AO mela jit o kolo dal
Reagovat
EllNino
hele, pokud vím, tak Begu tam pak došla do 4. kola a sebrala set Bouchard, takže jakýpa měla, navíc její soupeřka byla vejš v žebříčku a Katka měla problémy s rukou ...musíme koukat na tom, že jí je stále 18 let, není to žádná zkušená tenistka, kolik hráček pod 20 let je ve stovce ...je to super, že už je v 18 v tom 80 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jestli jsem se teď dobře koukal na žebříček, tak jenom jedna mladší hráčka je před Katkou - Belinda Bencic.
Reagovat
lars
tak kurz byl 1.74 - 2.04 pro Katku
a 5.1.2015 Begu porazila v Cine
Reagovat
EllNino
ale pořád byla Begu favoritkou, nějaký kurzovky, navíc když hrála Katka poprvý ve 2. kole GS ...
Reagovat
Roger_Federer
Ale houby, podle me uz by mela zacit prefvsdrt nejake stabilni vysledky..Ne vypadnout 2x v kvalde..-to je slabota.
Reagovat
Roger_Federer
predvect.:)
Reagovat
EllNino
jojo, jak říkám, kolik hráček, který jsou mladší než ona, má lepší výsledky ? :) ...a která tenistka předvádí stabilní výsledky ?
Reagovat
smazaný uživatel
To ti řeknu úplně přesně - v 18 letech žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
spodní půlka mi přijde mnohem našlapanější, ach jo.
Jestli Muguruza bude hrát tak jako proti Halep ve fed cupu, tak je podle mě favoritkou na finále.. a vlastně i na titul. Jestli, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Biatlon-Spritny mužů a žen (Gabča, Evča, Verča, Litka, Ondra, Michal)
Alpské lyžování-slalom ženy (pojď Šárko!)
Rychlobruslení-500m ženy (Kája Erbanová)
Tennis-Bára a Kája
Reagovat
smazaný uživatel
Alpské lyžování - slalom ženy... Come on Mikaela! :)
Reagovat
sprchon
Nejvíc se na biatlon a na tenis...
Reagovat
blixa
Na všechno !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na všechno, pokud se opět nezačtu a nezapomenu se dívat. :-) Gabča mi dneska udělala radost, ale škoda poslední rány v ležce.
Reagovat
zpilat
a co berďa!
Reagovat
smazaný uživatel
no jo na něj jsem úplně zapoměla
Reagovat
EllNino
Co ta Katka zase kravne tyjo ...dyť to bylo na dobrý cestě ...
Reagovat
EllNino
to je fakt super no...
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to být podobné jako proti De Vroome. Když už to po jasně prohraném 1. setu začíná vypadat, že to Katka otočí, tak to zase jde do kopru. :( S tím rozdílem, že teď to opravdu nevpadá, že by 3. set došel až do tie-breaku...
Reagovat
EllNino
nechápu tenhle blackout zase, je to uplně stejnej pruběh, jako včera s Bychkovou, ale tentokrát v opagným gardu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně... :(

Včera: 6:0, 4:6, 6:1
Dneska: 1:6, 6:4, 1:6
Reagovat
smazaný uživatel
Katka se ve 2. setu zvedla. Ani jednou neztratila servis a dopodávala čistou hrou... Vyjde obrat? :)
Reagovat
EllNino
snad to bude obrat s lepším koncem než v Antverpách :)
Reagovat
janek_da
Timea se celkem snadno sesypává, to by Katka měla dát
Reagovat
smazaný uživatel
Katka už má brejk... :)
Reagovat
janek_da
Ted nepovolit, a za stavu 4:0 odolat zurivym atakum Madarky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, vzápětí je po brejku... :(
Reagovat
janek_da
TImeu by prece mela porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to 1:3. :( Já nevím, proč Katce vydrží servis vždycky jenom jeden set...
Reagovat
EllNino
To TBA tam vlastně mají všechno semifinalistky Antwepr, tak že by podobný pravidlo jako z Wuhanu do Pekingu a budou mít volno ? :) je to až moc velká náhoda :D
Reagovat
Roger_Federer
Pavlasek tece set z hracem 898..ten kluk se neposuvou.?
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová-Plíšková, možný zápas ve 2. kole :/
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi rychlejší - teď na to taky zírám!!! - http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015
Reagovat
EllNino
akorát nechápu ty TBD :)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky, říkal jsem si, že snad asi nějakej Asiat :D
Reagovat
EllNino
už teď je jasný, že nasazená jednička v kvaldě má jistotu main draw, takže Jarka může dát dárek Eguchi :DD ...a třeba místo těch TBA pujdou další 4 LL :) je to tam letos nějaký rozpadlý ta startovní listina :)
Reagovat
Roger_Federer
No ted skrecla sestra sestre...;)
Reagovat
EllNino
no ale to má smůlu, obě byly nenasazený, takže ta druhá nemá šanci jako LL bohužel :) ...ale je to hodně divný, Arina se proskrečovala do hlavní soutěže :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky jediná možnost, jak se tam mohla dostat... :D
Reagovat
EllNino
:D ...jono, škoda Terky, byla to víc než hratelná kvalda ...ale koukám, že Káťa má 2. set, tak to je paráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už to píšu nahoře. :) No právě, Tereza by jinak určitě vyhrála... Jinak mně teda není sympatická Anastasia, zatímco Arinu moc neznám.
Reagovat
EllNino
Arina je moc pěkná, letos hrála finále WC Play off proti Gavrilove ....docela pěkně hraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
ta zkratka by měla znamenat "to be announced" (bude oznámeno).
Je to proto, protože volný los budou mít finalistky z Anverp. K hráčkám, které dneska prohrají prostě přiřadí soupeřku do 1. kola. Hráčky, které dneska vyhrají, mají v 1. kole volno.
Reagovat
EllNino
joo takhle, tak to děkuju za vysvětlení :) a tem dvěma co dnes prohrají, se přidělí tedy ty dvě zbývající jo ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
no nějaké jo, ale vůbec nevím které :-)
Logicky by měly 2 hráčky v losu teď chybět a ty se pak rozlosují mezi ty dvě, co dneska prohrají. Ale které to sou, to fakt nevím..
Reagovat
EllNino
chybí tam Nasťa Pavlyuchenkova a ta figuruje v startovní listině ale ta druhá nevím :)
Reagovat
sprchon
No super. :(
Ale Bára to bude mít docela dobré...
Reagovat
smazaný uživatel
Gabi porazila Julču. O to víc je cennější Terčin výkon v Kanadě.
Reagovat
EllNino
nooo tak to je teda docela šok, když jsem ciděl Gabu hrát v Kanadě, nechápu, jak s ní mohla Julie prohrát :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zdálo, že ji v Kanadě trochu svazovala nervozita, ale hlavně mi připadalo, že Tereza hrála výborně!
Julča bohužel hraje nahoru dolů. Dokáže porazit snad kohokoliv, ale naopak i prohrát. Ale Gabi postup přeju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková - Timea Babos 1:6

Tak na postup do hlavní soutěže to zatím nevypadá... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má v ČF Agu. Jinak Serena a Genie se odhlásily, takže je druhá nasazená.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena kvůli nemoci, Genie má zraněný rameno.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra druhý kolo Coco/Svitolina. To potěš ... ://
Reagovat
Lenca45
Kde to sledujes? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak různě na Twitteru, ale moc toho tam není. Cely pavouk, aby se dal přečíst, jsem nenašla.

Taky dobrý no... :

[13] CSN vs. Bye/Next In
[PR] Zvonareva vs. Giorgi
Vandeweghe vs. Svitolina
[2] Kvitova vs. BYE
Reagovat
kada.tom
celý pavouk už je na: http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015
Reagovat
EllNino
skvělý, 2. kolo zase Kája s Luckou -_- to snad ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že postoupí Monča. :)
Reagovat
EllNino
Zapomeň, taať si vyhraje Pattayu, ale v Dubaji ji Lucka nepustí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. :) Jinak je to takový častější jev, že na sebe dvě hráčky opakovaně narážejí na po sobě jdoucích turnajích. Vem si letos třeba Caro a Strýcovou - hrály proti sobě v Aucklandu, v Sydney a mohly spolu hrát i na AO (kdyby tam Caro neměla Viku)...
Reagovat
EllNino
:D to je pech tyjo :) a tvoje kobylky teď dost často pachtí s Češkama :/ to mě taky mrzí, protože fandím oběma táborům, Katka v 2. setu našla servis, tak snad to ještě zdramatizuje, ale Timka je na servisu zatim brutální :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Už podruhé je tam potenciální zápas Karolína - Lucka, přičemž proti Lucce hraje zase moje favoritka (v Antverpách Kiki, v Dubaji Monča). Taky bych si dokázal představit lepší los...
Reagovat
EllNino
Navíc jim tam ve 3. kole číhá letos skvělá Venus, takže paráda vážně :/
Reagovat
smazaný uživatel
vysvětlit tento jev, to by stálo za nobelovku doufám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče zápasů Caro - Strýcová, tak v Aucklandu se utkaly až v semifinále. Potom ale hned v 1. kole Sydney a na AO se mohly utkat ve 3. kole, což je taky celkem brzy...
Reagovat
slacker
Funkce random v dobe pocitacu jak odbornici vi je pouze pseudorandom.. Asi zapominaji pokazde dat jine random seed
Reagovat
PH94
Dopuručuji si dnes koupit Deník Sport :) Je v něm velký rozhovor s Miroslavem Černoškem :)
Reagovat
Frick
favorizují na finálový souboj vysoké a štíhlé :o)
Reagovat
smazaný uživatel
ja taky - aniz bych Karlicku jakkoliv podcenovala.. :-)
Reagovat
George_Renel
pátek třináctého budeme vzpomínat v dobrém. Uvidíme co na to Valentýn :-).
Reagovat
Frick
Bára s Jakubem se budou usmiřovat :o)
Reagovat
Frick
Náhodou jsem se probíral v PC starejma fotkama a došlo mi, že jsem holky při jejich jedinym předcházejícim zápase fotografoval. Bylo krásný květnový večer. Jen bylo trochu chladno - důkazem budiž Lucčin asexuální fusak. Pak jsem již upaloval dom, aby stihl alespoň část ČF Česko - Švédsko :o)

http://blueflash.rajce.idnes.cz/Tenis_-_Sparta_Prague_Open_2012/

Nebyla Kája trochu silnejší tehdy?
Reagovat
Frick
No jo vlastně. Z těch známnějších tenistek nemám nafocenou jen Petru, Nicole a Terku.

Lucku, Káju, Báru, Kláru, Petru C., Katku, Denisu, Lucku H., Kristýnu, Báru K., Andrejku, Terku M.

Snad to napravím. I když asi jen v případě Terky a Nicole.
Reagovat
Frick
- odstavec = již jsem fotografoval

Chce to slunečno. Pak ani příliš nevadí, že máte na svém low-low-endovém teleobjektiu 75-300mm clonu 5.6, protože nemusíte se svojí low-low-endovou DSLR jít na ISO vyšší než 200-400... :o)
Reagovat
Frick
Fotografujete někdy tenis? Nepočítám-li nějaké ryze rámcové dokumentární fotky na mobil.
Reagovat
smazaný uživatel
ani zadne hlubokomyslne uvahy o leginach naostro.. no ps! :-) Ale prima fotky.
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/B9u1O0AIYAAko5a.png
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtfinále turnaje v Antverpách.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj v Doha. Odečtené jsou z toho důvodu, že se letos posunul kalendář o jeden týden.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Antverpách do semifinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9776 (+3485)
2. Sharapova 8210 (+1919)
-----------------------------------
3. Kvitová 6291
-----------------------------------
4. Halep 5672 (-619)
5. Wozniacki 4565 (-1726)
6. Ivanovic 4425 (-1866)
7. Bouchard 4365 (-1926)
8. Radwanska, A. 3975 (-2316)
9. Makarova 3285 (-3006)
10. Petkovic 2865 (-3426) *
11. Williams, V. 2731 (-3560)
12. Kerber 2645 (-3646)
13. Pennetta 2441 (-3850)
-----------------------------------
14. Šafářová 2420 (-3871)
-----------------------------------
15. Suarez Navarro 2380 (-3911) *
16. Errani 2362 (-3929)
17. Cibulková 2236 (-4055)
-----------------------------------
18. Plíšková, Karolína 2140 (-4151) *
-----------------------------------
19. Cornet 2125 (-4166)
20. Keys 2100 (-4191)
21. Jankovic 2070 (-4221)
-----------------------------------
22. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4236) *
-----------------------------------
23. Peng 2050 (-4241)
24. Muguruza 1845 (-4446)
25. Stosur 1830 (-4461)
...
Reagovat
tommr
Naše nejlepší tenistky si tento týden vesměs vylepší svoje pozice a v optimálním případě se můžou do první dvacítky vměstnat 4 Češky ...

Petra Kvitová sice tento týden nikde nehraje a příjde o 189 bodů, ale přesto se posune na třetí místo před Halepovou, která příjde o body za lonskej titul v Doha ...

Lucka Šafářová se díky postupu do čtvrtfinále v Antverpách posunula na 14.místo před Erraniovou, která příjde o body za lonský čtvrtfinále v Doha.
Lucku ale ještě může předstihnou Suarez Navarrová pokud porazí ve semifinále Karolínu nebo Karolína v případě zisku titulu ...

Karolína Plíšková se díky postupu do semifinále v Antverpách posunula na 18.místo.
Pokud Karolína porazí v semifinále Lucku tak se posune na 17.místo a pokud získá titul tak se posune dokonce na 14.místo před Lucku ...

Bára Strýcová se díky postupu do semifinále v Antverpách posunula na 22.místo.
Pokud Bára v semifinále porazí Petkovicovou posune se do první dvacítky na 18.nebo 19. místo v závislosti na tom jak si povede Karolína a zisk titulu by znamenal posun na 17.místo před Karolínu ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku vypadnutí Kerberový z první desítky kam se místo ní dostala Petkovicová a propady Erraniový a Jankovicový ...
Reagovat
Frick
TOP 10 je hodně nízko nyní.
Reagovat
lars
vcera byla niz:))
Reagovat
tommr
vloudila se mi tam chyba - správně tam má být:
... Pokud Karolína porazí v semifinále Suarez Navarrovou tak se posune na 17.místo ...
Reagovat
VlS
byl jsi rychlejší
Reagovat
VlS
Ve čtvrtým odstavci se vloudila chybka .....asi pokud karolína v semifinále porazí Karlu, Lucku porazila v QF
Reagovat
tommr
za tu chybu se omlouvám - delší příspěvky se v tom malým okénku velice špatně kontrolujou a navíc jsem už dost ospalej ...
Reagovat
VlS
Není důvod se omlouvat, já jsem se nechtěl vytahovat, že jsem ti bašel chybu, tys to opravil sám, ale já to už měl otevřený v okně a uviděl jsem to až po vystavení, takže se spíš omlouvám já :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hold českým holkám a jinak pardon, že jsem byla taky sprostá, holt to jsou ty emoce... Hezký zbytek noci. :)
Reagovat
FulnekUltras
Máme prostě mezi našimi tenistkami i nadále kam sáhnout... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vy chlapi urcite :))) jinak preju vsem, co to slavi, hezkeho Valentyna.
Reagovat
vytah
Nápodobně,dobrou noc
Reagovat
FulnekUltras
Všechno sympatické hráčky - fandit budu Karličce a Barče.
Reagovat
Frick
Jsem si myslel, že touto úchylkou trpí jen Menty25
Reagovat
FulnekUltras
???
Reagovat
Frick
Fandění cizinkám proti našim.
Reagovat
FulnekUltras
Jo tááák, na Karličku mám ve srovnání s KaPličkou prostě slabost... ;-)
Reagovat
Fandina
Je hezčí, že?
Reagovat
FulnekUltras
Tak nějak přirozenější... ;-)
Reagovat
Fandina
Já mám jiný vkus, ale nejsem muž ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna u Carly to pro mě o kráse až tolik není... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
myslím takové té prvoplánové...
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, mně je Carla docela sympatická, předloni, když jsem byla v Linci, tak dělala vedle mě rozhovor s Barbarou Schett a byly obě příjemné.
Reagovat
blixa
Co se Karličky týče, u ní mi ta krása přijde jaksi pomíjivá ... mžik a už ji nezachytíš ... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Když loni udolávala ve třetím Mařu, připadala mi krásná furt... ;-)
Reagovat
George_Renel
Já hi zase vidím jako Karlíčka. Nemyslím to nijak homofobně. Spíše jako Karlícka z továrny na čokoládu.
Reagovat
smazaný uživatel
a ja te tentokrat (i kdyz se fakt poctive snazim!) zase vidim na te lavicce.. skoda, ze neotviras montyho odkazy.. ;-)
Reagovat
George_Renel
Neotvírám ani jeho ani jiné, a ani nebudu :-).
Reagovat
Frick
Vzorná reprezantka porazila flákačku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to teda Češky měly prohrát, protože u Kanaďanek se flákala jen Genie, ale u nás se flákaly dvě hráčky. Takže kde je teda ta spravedlnost, Nejvyšší?
Reagovat
Frick
Cibule se flákala už loni. Navíc nyní se to hrálo vedle v Nizozemsku.
Reagovat
Fandina
Takže Wiljemsky a Sharapova by vlastně neměly vyhrávat, když reprezentují jen jednou za čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se taky "flákala", když se hrálo ve Španělsku, tak co máš dál? Jen aby bylo pochopeno, není to vůbec nic proti Petře a našim hráčkám, což ale snad ostatní pochopili. Jen čekám, co náš Nejvyšší vytasí.
Reagovat
Frick
Petra byla indisponovaná.
Reagovat
kada.tom
Čobolka out, super :-)
Reagovat
FulnekUltras
Z důvodu národnosti se v tomto případě teda neraduju... ;-)
Reagovat
lars
Ani ne. vitezstvimi Petko. se vzdaluje top 10 Lucce a Karoline :((
Reagovat
Frick
Bára musí zítra pomoci.
Reagovat
lars
tipuji, ze s ni ma spatnou H2H
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/zapas/IgG3TdR4/#h2h;all
Reagovat
Frick
za 3 ze 4 posledních Premierů byly dvě Češky ve semifinále.

Šafářová, Siniaková, Kvitová, Plíšková 2x, Strýcová :o)
Reagovat
smazaný uživatel
je to krása. Jen škoda že je Petra jediná která dokázala loni Premier vyhrát
Reagovat
Frick
Tak škoda Moskvy. V Sydney mohla vyhrát jen jedna a v Antverpách zatim nevíme.
Reagovat
Fandina
Andrejka nakonec s kanárem. Domča do toho řezala a pospíchala a ve druhém setu už to bylo hlava nehlava. Kdyby se tohle odnaučila, nepospíchat, mohlo to dopadnout jinak. Báře držím proti Andrejce palce. Podle toho, jak hrála dneska s Monou, tak by to mohla dát. A na Andrejku to chce velkou trpělivost. Báro pojď!!!
Reagovat
VlS
Dominika měla nějakej svalovej problém na noze.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Cibule, chtěla jsem vidět česko-slovenský boj co by měl náboj :)
Reagovat
Frick
A hlavně by to šlo samo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ahoj. Vým že jsem dnes pár lidí znovu naštvala, tak za to se omlouvám někdy jsou hold emoce silnější než já :(
Reagovat
sprchon
To teda výš
Reagovat
EllNino
hlavně, že to "výš" ...:)
Reagovat
VlS
Kvitovko, a proč to děláš, když víš ( i když ty asi natvrdo výš), že lidi naštveš? To tě baví?
Reagovat
smazaný uživatel
ne nebaví mě to jen když hraje cibule tak jsem hodně emoční
Reagovat
smazaný uživatel
když nehraje cibule tak nenadávám, nevím proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Bolo potrebné Cibuli zraziť hrebienok!
Reagovat
PH94
Jak je to vlastně na Slovensku s popularitou Cibulkové? :) Moc lidí jí tam asi nemusí co? :)
Reagovat
Frick
proč lezly na Andreu kurzy až k 2,50? Kor, když loni Cibuli 3x smázla.

Gratulace všem, kteří si vsadili.
Reagovat
PH94
Já vsadil :) Taky jsem to nepochopil
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam Petkovičová smázla cibuli. Zítřek je hodně nabitý. Dvě hráčka v SF, Biatlon sprint mužů a žen, Alpské lyžování-Šárka Strachová. Takže zítra je na co koukat
Reagovat
tommr
a Tomáše nepočítáš? Jeho semifinále se Simonem bude mimořádně zajímavý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že by kanárek?
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to že ano
Reagovat
sprchon
Já ho slyším. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a je tam
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si že je hotovo, to už Andrea nepustí
Reagovat
Frick
se ta únava z velkého vytížení projeví zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
Neprojeví, Andrea je terminátor. Ale Báře věřím i tak.
Reagovat
FulnekUltras
Bude to řež...
Reagovat
smazaný uživatel
To už je příznivý stav, ale ještě není vyhráno stále je to kus cesty. Zápas Báry s Andreou může být zajímavý
Reagovat
lars
Jak se to vezme. Petkov. ziska vetsi naskok pred Luckou a Karolinou v zebricku
Reagovat
smazaný uživatel
to zas jo ale když cibule prohraje a Kája porazí Karlu tak se dostane před cibuli
Reagovat
Frick
Je to tak. Tu je to pršť jak uhoď.
Reagovat
lars
myslim, ze ne Cibule obhajuje hodne bodu v nejbliz. mesicich
Reagovat
Frick
V březnu 885
V dubunu 180
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petkovič vede 2:0, ale známe Petkovičové hlavu a dnes svojí "psychickou odolnost" ukázala v celé kráse
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby se taková bachyně na tebe vůbec podívala, tak bys slintal blahem. Proč sem musí chodit takoví blbci, kteří neumí slušně reagovat, i když jim nejsou hráči sympatický? to je výkvět poslední dobou, fakt..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi jediná které slova jako bychyně, kráva vadí. Nikdo jiný si neztěžuje jen ty
Reagovat
EllNino
já si taky stěžuju tak pomlč :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale né nahlas :)
Reagovat
sprchon
Mně se to taky nelíbí, ale nemíním nikoho navádět, co má nebo nemá psát...
Reagovat
LukasH
Myslím si, te to vadí více lidem, ale nijak se k tomu nevyjádří. Samozřejmě ti nikdo nemůže bránit v tom, abys takhle psala, ovšem tímhle tempem se z tohoto portálu stane jedna z dalších diskuzních žump. A je to dost škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
hele ale nejsem jediná je tu spostu lidí co tu vulgární komentují + Frick a jeho Monako
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud dáváš jako vzor a příklad tohoto psychouše, tak to je no comment. Jsi jak malé dítě, co ukazuje prstíkem, že něco dělá druhý, tak já budu taky. TP je nejlepší portál na tenis, co vím, je tu pár individuí, ale aby někdo tady psal, že je hráčka svině a ještě si to obhajoval, to jsem tady ještě nečetla, i když sem nechodím tak dlouho. Kašlu už na tebe, že jsou ostatní ticho je jejich věc, mě tu prudíš fakt jen ty tímhle svým virtuálním chováním na úrovni pomocné školy.
Reagovat
janek_da
tak jo budem tady všichni fukovat do sviní. to bude paráda. už se těším.
Reagovat
smazaný uživatel
začneš ty nebo já? Hodíme si mincí nebo dáme Kámen, nůžky, papír? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tim, ze Wilhelm s Flakacem, Kadakem (ikdyz u neho je to svazano s Evzenii) atd... dost posunuli tu latku vysoko, takze ta blbka (damam se omlouvam, ale to se opravdu jinak napsat neda;D) co tu porad strasi s tou cibulofoobii ma pocit ze svine je ok...tak jako z tohoto hlediska se neni nicemu divit, ze ma pocit, ze je to ok...bohuzel...tak to porad opakuje jak postizena dokola...
Melyby se nekde pod sport.cz nebo nejaky obecny portal o sportu asi zavest anonymni nicky, jinak se to nakonec presune vsechno tady, a za rok se tady budem prodirat mezi biatlonem danenim a bruslenim...;D)

Jinak ja fakt nejsem uplne celkove ve sporte v obraze, takze celkem komicka prihoda...vcera...jsem videl vips jasajici, ze Martina vyhrala, ja fakt myslel, ze Navratilova nekde hraje nejaky vetrany, nebo Hingis treba debla;D))))
Tak hledam jak jelito...no a nastesti se pak objevily dalsi a mne to doslo;D))))
Reagovat
blixa
To víš, je to tady pro všestrané sportovce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední svobodná diskuze v CZ :-) Všude jinde musí člověk ukazovat občanku a zodpovídat za ty nesmysly, co píše :)
Reagovat
VlS
No, ve Štrasburku už rozhodují, že to bude závazná norma, ale mě to nevadí, snažím se vystupovat tak, abych se za to nemusel stydět.
Reagovat
mrafe
Reagovat
mrafe
Z mého pohledu je lepší přeskočit vlákno o sjezdovém lyžování, hokeji, fotbalu když mě to nezajímá. Pokud to má tady potřebu někdo řešit a je slušný tak je to v pohodě, ale nejsem ochotna tady číst tu žumpu 456 a řešit daně na tenisovém portále. Tak je nejjednoduší si dát žumpu a jí podobné do ignoru a pak mám klid a nemusím ty zvratky číst, není každý dokonalý.
Reagovat
smazaný uživatel
ac mam v zivote celkem prisne a treba jinak rozdelene priority, stojim jednoznacne za Vlckem, nenechat sirit smrdute zvratky je velmi dulezite pro nas vsechny, nebylo by totiz za chvilku kam slapnout a to nikde!
Reagovat
mrafe
Ale já jsem nepsala, že s ním nesouhlasím. Má pravdu, že jsem chodí pod rouškou anonymity exibovat různá individua, která tady obtěžují ostatní. Ty je potřeba vyštvat někam jinam s tím plný souhlas. Ale jenom mi trochu vadilo, že mu vadí komentáře o Martině Sáblíkové.
Reagovat
smazaný uživatel
jiste, rozumim, ale pises o zumpe v ignoru.. :-)
Reagovat
mrafe
Nechci, aby to vyznělo, že bych se s tebou nebo Vlkem chtěla dohadovat, to v žádném případě, protože Vaše komenty patří mezi top. Jasně, máš pravdu já volím jednodušší cestičku. Já prostě na to nemám energii a ani nechci věnovat čas komentům např. 456, kde jediná slušná slova jsou spojky a předložky.
Reagovat
smazaný uživatel
Úroveň vyjadřování např. Fricka a Kvitovky mi taky vadí.
Od Fricka se člověk občas doví aspoň nějakou zajímavost. Od Kvitovky nic, snad jen to, že nezvládá emoce a češtinu :-)
Reagovat
VlS
tak 7:6 máš, tak teď 6:7 a pak zase 7:6, jo?
Reagovat
tommr
jj jen at se před zítřejším semifinále navzájem co nejvíc unaví - a je celkem jedno, která to nakonec vyhraje ...
Reagovat
Frick
No mne by se celkem líbil zápas Bára - Domi. By to mohl bejt masox.
Reagovat
FulnekUltras
To bude i s Petkou, ale holt s míň řevu...
Reagovat
Frick
První set.

Tak druhý v podobném duchu, co se týče času a v opačném duchu, co se týče výsledku.
Reagovat
smazaný uživatel
duham , že budu až tri sety ! :) a všetky v 'podobnom duchu' :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andrea ma nakoniec prvý set :/ :D
Reagovat
smazaný uživatel
No hurá Andreo, ale ta hlava ta hlava. Hlavní je že 1.set je tam
Reagovat
smazaný uživatel
Hm Tiebreak. Andreo skrečuj a jdi si vyšetřit hlavu. Tolik nevyužitých setballů při svém poddání. Takhle zkušená hráčka to má využít. LABILKO
Reagovat
EllNino
notak :) ...zase tě přemáhaj vášně
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka TOP 15 tohle nevyužít. To není normální
Reagovat
EllNino
ježiš tak dala tb, prosímtě :)
Reagovat
sprchon
No sláva! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea je strašná labilka měla tak 9 setbolů při svém poddání zatím nevyužila ani jeden. Ta holka to nemá v hlavně v pořádku
Reagovat
sprchon
To není možný ty vole. :D Zase nedopodávala, bude tiebreak... Cibuli jsem dlouho neviděl a ani dnes mi není sympatická. V SF ji vidět nemusím... Báře je to asi celkem jedno a já věřím, že si s vítězkou dnešního duelu poradí.
Reagovat
smazaný uživatel
mě není cibule nikdy sympatická. Loni v Kuala Lumpur dala Kája dvojchybu a trpaslík zavře pome přes celý kurt jako kráva.
Reagovat
Fandina
Dělat by to neměla, ale není jediná, kdo se projevuje emotivně. Ten expresivní slovník je ale určitě zbytečný. Stačí to napsat slušně.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ona to zavřala jako kráva. To byl hluk
Reagovat
Fandina
Jak říkám, není jediná, takových na okruhu je, co řvou.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, ale řvát na dvojchybu za nedůležitého stavu není dobré
Reagovat
Fandina
pokaždé na dvojchybu neřve, neměla by nikdy, ale asi to bylo důležité, někdy dvojchyby přijdou i na mečbol a druhý se raduje. Takže neměla by, ale děje se to a není sama.
Reagovat
smazaný uživatel
není sama ale mě není sympatická, hlavně svým chování a svými výmluvami
Reagovat
Fandina
Nesympatie ještě není důvod k nadávkám. Zaregistruji to a tím to pro mě končí.
Reagovat
Fandina
Nadávat někomu, kdo nadává mě, tomu rozumím. Ale co máš z toho, že nadáváš druhému, aniž ti něco udělal. To je ubohé.
Reagovat
Fandina
oprava mně
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jako kráva to zase musíš okomentovat. Dej se vyšetřit, nejsi normální nebo jdi do háje, když hraje Cibule.
Reagovat
smazaný uživatel
to už nemůžu říct ani kráva. Můžu říct vůbec neco
Reagovat
blixa
A to si říkáš jemná dívka ?? ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, až se naučíš normálně vyjadřovat, piš si co chceš, ale dokud budeš sprostá, máš smůlu. Jsi jediná, na kterou takhle reaguju, nejsem na to pyšná, ale ty jsi normální psychopat.
Reagovat
smazaný uživatel
jako pardon, ale slovo kráva není sprosté
Reagovat
smazaný uživatel
U tebe není sprostého nic, to jsem si všimla, svině, kráva apod. jsou zřejmě tvoje běžné výrazy, tak si je používej v reálu a neotravuj tady vzduch tou svou nenávistí, pokud jsi schopná to vůbec pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
TAK NA MĚ NEREAGUJ. Když tě někdo štve tak si ho nevšímej. Akorát přiléváš benzin do ohně
Reagovat
smazaný uživatel
a jestli se ti nelíbí co píši tak na mě nereaguj, nehodlám s tebou ztrácet čas
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ho neztrácej na TP a věnuj se radši něčemu, co zvýší tvoje vyjadřovací schopnosti, uděláš dobrý skutek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš reagovat na vše. Jestli se ti to nelíbi ignoruj to
Reagovat
smazaný uživatel
aby ses náhodou nezbláznila
Reagovat
EllNino
sprostá a někdy ještě negramotná -_- :)
Reagovat
janek_da
v důležitých okamžicích i Petra po nevynucené chybě soupeřky řve "pojď"
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá to Anča i jiné hráčky, i Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
ale mě se to moc nelíbí, samozřejmě když je to stav 5:5 a 30:40 tak si hold hráčka zakřičí i při UE ale při dvojchybě...
Reagovat
Fandina
dvojchyba nebo UE, vyjde to nastejno, nemělo by se, ale někdy ten fiftýn člověk moc potřebuje
Reagovat
smazaný uživatel
když je stav 0:0 a 15:0 a hráčka při UE zakřičí tak mi to přijde až trapné ale když je to vyrovnaný stav tak to chápu
Reagovat
VlS
Hele , hold = pocta se někomu vzdává, pro slovo zkrátka je náhrada slovo holt. Holt je lepší používat slova, která znáš. Já jen aby si někdo nemyslel, že jsi třeba kráva.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D
Reagovat
Frick
V Sydney člověk myslel v rovině - "No to je jasný, Kája půjde před Lucku.", kolem FC + Antverp zase "Lucka je pořád ještě lepší, Karol si počká" a teď zase o 180° jinak.

Ovšem Lucka je skutečně s Češkama marná. Pětici loňských proher s Petrou předcházela předloňská prohra s Klárou v Torontu, pak ještě loni prohra s Bárou jako "mezichod" a nakonec zákusek v podobě dnešní prohry s Kájou.

Ano, jsou tam ty výhry nad Hradeckou v Melbourne a Smitkovou ve Wimblu, ale to se asi nedá úplně relevantně počítat. Jak Lucka H., tak i Terka byly kvalifikantkami, toho času mimo TOP 100.
Reagovat
sprchon
Já o Káje nepochyboval ani na chvíli. Lucce jsem docela věřil po HC. Od té doby to ale zase není ono, kdežto Kája předvádí už víc než půl roku vyrovnaný výkony... A vypadá to, že se to jenom zlepšuje. :)
Reagovat
Frick
Je to tak. Poslední krize přišla v Americe před US Open. Pak už ne. Výpadek v 1. kole Pekingu omlouvám obrovským vytížením z Hong-Kongu, Soulu a Wuhanu, výpadek v 1. kole Moskvy omlouvám zdr. indispozicí, která Káju téměř připravila o titul z Lince.
Reagovat
lars
neni . v Brisbane padla s hrackou Kudryavtseva z 2.stovky
Reagovat
Frick
Ale tak nevypadla v prvním kole, porazila předtim Azu.
Reagovat
lars
Pises o krizi :)
Reagovat
Frick
Krize - tak dejme tomu - dlouhodobější pásmo slabých výsledků.

Třeba Lucka je nyní trochu v krizi.
Reagovat
sprchon
Nebo Klára
Reagovat
Frick
Tak to už je zase úplnej extrém.
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat Kláru a Lucku? :-) Klára - to už není krize, ale tenisová klinická smrt. Ještě aspoň ten debl trochu. Lucka má v krizi psychiku při big pointech, ale jinak to špatný není - prohry se Stosur, Shvedovou a Plíškovou nejsou tragédie, potíž je, že se sešly takhle za sebou a mezi nimi žádný pozitivní výsledek.
Reagovat
Frick
Až na Kiki. Snad se odrazí. Musí.
Reagovat
blixa
Andrejka , tradičně, nedopodávala !!! Držte mě nebo jí roztrhnu jak hada !!! :D
Reagovat
sprchon
Nebudu tě držet... Ona to dá ;)
Reagovat
blixa
Jo, asi dá, ale víš kolik mi přibude bílejch vlasů ??! Proč já musím fandit takový psychošce ??!! :D
Reagovat
sprchon
Máš si dát pět piv jako já. :D Sice si to asi tak neužiješ, ale šetříš vlasy. :D
Reagovat
blixa
Já si dávám španělský červený. Pivo už moc ne a 5 by mě zabilo. Doby, kdy jsem smlsnul 15 dvanáctek a sháněl se po fernetu jsou dááávnou minulostí :D
Reagovat
sprchon
Tak tohle už mám taky za sebou, ale jednou, dvakrát do měsíce si na to kvasnicový do pivovaru zajdu... Červený víno je super, prefuruju spíš moravský než španělský... :)
Reagovat
blixa
Bílý moravský, krásný kousky se tam najdou, to jo, ale červený ???? Škoda půdy a práce, to teplo a sluníčko prostě chybí. s tím nic nenaděláš ...
Reagovat
sprchon
Fakt škoda práce? Já si teda nemůžu stěžovat. Ale je pravda, že nic jinýho pořádně neznám. :D Brzo se vydám studovat do Portugalska, tak si třeba rozšířím obzory...
Reagovat
blixa
Všechno je to o možnosti srovnání. Jak člověk nezná nic jinýho, tak je spokojenej ale jak ochutná něco podstatně lepšího, tak je ztracen. Ale to platí skoro o všem co vnímáme smysly, nejen o víně ...
Reagovat
sprchon
To nepochybně. Ale co kdo považuje za lepší, to už je zase věc názoru. ;)
Reagovat
blixa
Jojo, to je jasný, ono se to prostě vytříbí ;-)
Reagovat
Fandina
Andrejka je úžasná osobnost, má charisma a to je ten důvod. A také umí zahrát dobře, takže se jí dá moc dobře fandit.
Reagovat
Frick
Skutečně jsem si říkal, že sice není v krizi, ale ani v nejlepší fazóně a že jí Lucka po tom, co nedala Kiki šanci, porazí. Ale bylo to tedy jinak. Nabízí se otázka - nenaučila se zkrátka Kája učit rozvrhnout síly a když vidí, že bude stačit hrát na 70-80%, tak prostě na těch 70-80% hrát bude?
Reagovat
EllNino
určitě naučila, bylo to vidět v Kanadě, proti Lucic i proti Annice, tenis ne stoprocentní, ale když teklo do bot, tak zabrala, najednou přišla hráčka světovýho formátu a Kája zapla vyšší level, umí s tim už docela dobře pracovat :)
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Lucka dá hrásný úder, ale někdy mám z ní pocit, že ho zahraje náhodně, ne v okamžiku, když to potřebuje, třeba za takového stavu, aby už nic nezvrátila. Já se ráda na její rány dívám, ale určitě i dneska hrála efektivněji Kája. Zahrála ty důležité big pointy, zabodovala, když to bylo potřeba. To je její přednost. A má na to í úderově. V tomhle Lucku jednoduše přetlačila. Když bylo potřeba, tak zabrala a bylo to.
Reagovat
sprchon
Nevím, jestli se to dá takhle říct... Ale něco na tom bude. Kája hraje každý zápas trochu jinak a většinou se dokáže dobře přizpůsobit. Je úžasné sledovat ten pokrok. :)
Reagovat
Frick
je i v luxusní pozici, co se týče výsledků na povinných turnajích. Např. Indian Wells R32, Miami R96, Madrid R64, Peking R64...

Pokud se jí nepovede nějaký menší turnaj, snadno si vytáhne ze slamníku nějakejch 60 bodů, co nyní nemůže počítat.
Reagovat
sprchon
Pokud jí to půjde, může být do Wimbledonu v top 10. :)
Reagovat
smazaný uživatel
na Wimbledone Karoline verím :) s jej hrou sa tam dostane ďaleko :)
Reagovat
sprchon
Takže to Wimbledonu top 10 a po Wimbledonu top 5? :)
Nechci přehánět, ale vidím to u ní lépe než u Lucky...
Reagovat
smazaný uživatel
na TOP5 je ešte čas :D
ale TOP10 vidim realnejšie u nej ako u Lucky :/ tiež.
Reagovat
smazaný uživatel
Petkovič vs Cibule zápas dvou "servismanek" by mě zajímalo jestli si ještě jedna znich udrží v 1.setu servis
Reagovat
smazaný uživatel
procenta vyhraných 1.servisů
Andrea 22%
cibule 33%
to mluví za vše
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=Xwd74o1K6Mc ...a tohle je taky hodně :))
Reagovat
Fandina
Nádherně se na ní dívalo. Monu přehrála, měla víc vítězných a na síti byla super. Celkově super. Gratulka Barčo, pojď!!!
http://2i.cz/2i/i/54de70f6/9e5aac50cb01f6c5ba5b8e25a308ced1/9cf3b69c4f.f.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Po včerejší demolici všeobecně obávané Cornet předvedla i dnes s místy nepříjemnou Barthel naše "diva(á)" Bára výborný výkon - ukázkově zvládla především klíčový šestý game druhého setu, kdy bylo třeba udržet servis a nedat vytáhlé sokyni "čuchnout". Barča je momentálně ve velké pohodě a moc hezky se na ni dívá - zdaleka nejen zezadu v předklonu, jak si to dnes hned třikrát po jednom jejím obzvlášť vydařeném křižném kontrakraťasu vychutnala belgická režie... ;-)
Reagovat
rosm
Marná Safarova, s timto tenisem do top 10 je velka odvaha, zadna technika, voleje hruza jak amaterka a cop v nedohlednu.
Reagovat
VlS
Ještě jsi z minula zapoměl na špatnej BH, jinak to tady píšeš pikaždý když Lucka prohraje furt stejně deb-pilně
Reagovat
gigin
Tak ale cop by si mohla udělat, vlasy na to má.
Reagovat
Fandina
tak tak mohla :-)))))))))))))
Reagovat
rosm
Ale napsal, bh=cop. No nemuzu si pomoct s tim nic nenadelas...
Reagovat
Frick
Mýt nádobí? Nechat si dat na zadek rákoskou? Sledovat Růžovku?
Reagovat
EllNino
nene, Růžovku Bára vrcholně nesnáší, pamatuju si, jak petra v jednou videu říkala, že sleduje Ordinaci a Bára to komentovala slovy "Ordinaci v růžový zahradě...je todle normální ? :DD" :D
Reagovat
Frick
Pamatujete nějakou jinou hračku, co by byla tak vysoko a zároveň neměla na kontě ani jedno OF na GS?
Reagovat
kada.tom
to všechno přijde :-)
Reagovat
Frick
Snad. Ale zatim se to nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jo, na RG bych se sice hodně divil, ale kdyby se dostala do nasazené šestnáctky, tak proč ne. Jeden dobrý turnaj na antuce už měla (Norimberk). Ale to je ještě dost daleko a forma (nejen její) může být tou dobou úplně jinde.
Reagovat
sprchon
Po dnešku zase 100% spokojenost. :) Ve dvou SF máme dvě Češky. Bára i Kája mají velkou šanci na finále. Dneska paráda, těším se na zítra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to zajímavý, podle mě Kája tak 50/50, Bára minimálně 60/40, ať bude hrát s kýmkoli.
Reagovat
tommr
škoda jen, že postup Karolíny odnesla Lucka. S tím se ale nedalo nic dělat ... :)
Reagovat
sprchon
Dnes se možná ukázalo, kdo bude už brzo českou dvojkou... :)
Reagovat
tommr
pokud Karolína získá v Antverpách titul tak se v žebříčku posune před Lucku a bude česká dvojka ... :)
Reagovat
Frick
Neví někdo, co ji teda bylo? Je to škoda, mohla se tam předvést.
Reagovat
sprchon
To by mě taky zajímalo... Snad se něco objeví.
Reagovat
EllNino
snad to není nic vážnýho, byla by to velká škoda ...
Reagovat
Frick
Možná, ze to souviselo s tou změnou prostředí?
Reagovat
EllNino
klidně možný, jet z Kanady do slunné Dubaje, mohly to bejt klidně křeče, které, jak víme, nejsou brány za zranění a není na ně medical ..
Reagovat
Frick
Zase toho losu. Věřím, ze mimo Káji a mozna Bary by Lucka všechny jiný dala.
Reagovat
VlS
pěkně, 6:2;6:2, dobré skóre. Barunka je při volejích móóóc šikovná.
Vlčku (Janekdo, Sojko), to je binec co? Ta holka, co hrála včera s Genie dneska ztratila sebevědomí a zbylo z ní tak 20%.
Reagovat
blixa
Proti Báře v současný formě se to sebevědomí těžko udržuje :D
Reagovat
tommr
Barthelový vyhovujou spíš ranařky, který hrajou podobným stylem jako ona ...
Reagovat
janek_da
Prosim tě. Tohle byl od Mony ještě fajny zápas. Horší jsou jeji propady z jasně vyhraného zápasu do dramatu, zase jasně vyhraný zápas, dramat a nakonec tragedie.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka!!!!! Hodně štěstí v SF. Báro pojď ! :)
Reagovat
FulnekUltras
Je to hratelné až do konce !!!
Reagovat
PH94
Tak a ted pojd Petko! :D
Reagovat
blixa
Dokonalej byl ten záběr na Kubu Záhlavu jak si drbe hlavu :D :D
Reagovat
PH94
jojo :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně Báře tajně fandil, aby měl doma klid, úplně ho chápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako tak Záhlava nemůže být úplně nespokojen :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Bára prohrála, tak by se asi bál domů, jestli je tam stejně ostrá jako na kurtu.
Reagovat
blixa
Já myslím že je rád ! Jinak už to vidím ... "Cos jí to na mě poradil !! Plesk ! Tos jí musel všechno vykecat ??! Plesk !!"
Reagovat
smazaný uživatel
Martina zlatá, Kája bronzová. v Tenise 100% no krása. Kéž by zítra vyšla medaile i Šárce Strachové to by byla krása. A biatlonistům by vyšli stupně vítězů. To by byla paráda
Reagovat
tommr
v tenise to dneska 100% bohužel nebylo - radost z postupu Karolíny trochu kalí to, že to bylo na úkor Lucky, která je ted v docela složitý situaci ... :)
Reagovat
EllNino
v jaký ? :) před Antwerpama si psal, že ti bude stačit, když dojde do čtvrtfinále a teď, když se povedlo, tak je to málo :)
Reagovat
tommr
jediná výhra od začátku roku je na hráčku v postavení Lucky žalostná bilance - trochu mi to připomíná lonskej tragickej začátek Petry. Snad se z toho Lucka taky postupně vyhrabe ...
Reagovat
EllNino
je, ale tak mohla to bejt bilance 0/3 a body 0 ...takhle je z toho levný čtvrtfinále, rozhodně to tu mohlo dopadnout i hůř :) škoda losu no, Kája je rozjetá
Reagovat
slacker
Obe postoupit nemohli. A obe maji podobne ambice (doufam). Tady se strhavat procenta nemela.
Reagovat
smazaný uživatel
Herně na tom špatně není, ale potřebuje se chytit. Zatím má ještě čas, ty větší obhajoby teprve přijdou. Asi trochu škoda toho HC, sice si tam připsala kvalitní výsledky a mohla si tím zvednout sebevědomí, ale v rankingu je z toho 0. Hlavně kvůli tomu, jak málo chybělo k top 10. Potřebuje prostě kliku na los, hlavně se vyhnout Češkám :-) Z té 2. desítky má na kohokoli a na některé (radši nejmenované) hráčky 1. desítky má taky.
Reagovat
slacker
Kliku na los mela, Stosur Svedova hodne hratelny
Reagovat
Frick
90% nenasazenejch by bylo snazsich než Járka.
Reagovat
slacker
To je mozny, ale porazet musi i vetsinu s dolni poloviny nasazenych
Reagovat
lars
Sved. na 1.kolo GS je tezka
Reagovat
Frick
Hlavně projeb.ala tu Moskvu. I kdyby nevyhrála, tak aspoň to finále.
Reagovat
slacker
Proje.bala toho vice. mimojine zapasy s Li Na a Sarapkou
Reagovat
Frick
Ale tam nebyla favoritka. V Moskvě ano a výrazná.
Reagovat
slacker
Opakovane nezvladnute koncovky. Karolina ukazuje ze je v tomhle ted mnohem lepsi a proto bude mit o tridy lepsi vysledky postavenei v zebrizku nez Lucie.
A Karolina si tipnu ze bude prvni kdo prerusi viteznou serii Petry s ceskymi hrackama na okruhu, zrejme uz letos
Reagovat
FulnekUltras
Na tenhle tip bych případně uvolnil i nějaký ten švýcarský frank... ;-)
Reagovat
lars
ale skrec Terky je spatny:((
Reagovat
tommr
jj na tu jsem úplně zapomněl. Hlavně aby se z toho rychle dostala ...
Reagovat
EllNino
Báro výbornej tenis, doufám, že vyhraje Dominika a že bude cz/sk battle dvou prcků :)) ale máš na obě dvě ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
S Domčou by to mohlo být zajímavé, ta má taky formu, takže dvě pinďata na scéně :D
Reagovat
VlS
Dvě pinďatabostrý jako břitva :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš hrou nebo slovy? :)
Reagovat
tommr
nepřesvědčivá Petkovicová by asi byla pro Báru schůdnější soupeřka, ale v současný formě může Bára porazit i Cibuli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Barčo!
Reagovat
kada.tom
Bára moc hezky :-))
Reagovat
slacker
Dalsi sportovni den bez kazu. Hurra
Reagovat
smazaný uživatel
Barča má z našich hráček nejlepší techniku, i Cetka, ale ta bohužel hraje málo. Velká gratulace :)
Reagovat
EllNino
je to škoda, bohužel se příští tejden propadne k 90. místu a to je hrozná škoda :/ ...ale koukám, že je přihlášená do Indian Wells, takže už ji možná zase za pár tejdnů uvidíme, to bych chtěl :)
Reagovat
VlS
Tady je jakási nostalgie po Petře Cetce, ale ta nikdy neměla tak šikovnou pazourku a hlavně neměla Bářino rváčský srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
Srdce asi ne, ale vloni ukázala pár skvělých zápasů, má jiný styl než Bára, ale i tak byla hodně dobrá. Tuším, že když hrála s Vinci, Angie nebo s kým ještě.. bohužel jen hádám, nevím to jistě.
Reagovat
kada.tom
Bára předvádí fantastickej výkon :-)
Reagovat
PH94
Tak kdo dnes předvedl lepší výkon? Barča nebo Karol? :D
Reagovat
slacker
Zatrolim si ze MArtina :-))
Reagovat
PH94
Taky názor :D
Reagovat
smazaný uživatel
Káju jsem neviděla, ale Barči tenis mě rozhodně baví mnohem víc. :)
Reagovat
EllNino
Dávám hlas Báře, její tenis je prostě nádhera pozorovat :) ...ale Kája hrála taky velice dobře, koneckonců ani Lucy nehrála špatně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mnohem lepší publikum :) Bára hraje neuvěřitelně a takový aplaus si zaslouží!!
Reagovat
janek_da
všichni nalezli, aby viděli její zadeček :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přece jak hrála s Caro, tak i když prohrála, tak jí publikum tleskalo, protože to je hra, co diváky baví a ne pinkačka od BL.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi, jako když si Barča říká, jestli si má sundat prstýnek nebo ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím :D
Reagovat
slacker
No asi uz se rozvadet po dnesku nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
komentátoři prej říkali, že bude.. ale nevím, já to nepostřehnul. Ale prej jo.
Reagovat
FulnekUltras
tak "strykova" - to už dneska má zvuk... ;-)
Reagovat
Jabadu
Já jsem odezíral z úst a říkala: Na p*ču!
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl Barča neskutečná :)
Reagovat
EllNino
vidíš a před třemi letyby si rozhodně nemohla dovolit 3 smeče v gemu přímo z podání :)) a ten doběhnutý drop, to byla lahudka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí v té době nesledovala vůbec, až od loňska jí fandím. :)
Reagovat
EllNino
jen říkám, že ten servis je teď alfa a omega, na její vejšku až neuvěřitelnej :)
Reagovat
janek_da
Možná Barče pomohlo, že už se ji nerozptyluje Ivet :)
Reagovat
EllNino
to je možná taky fakt :) ale je pravda, že její debl s Ivet byl skvělej, muj nejoblíbenější, stejně jako kdysi Ivetka :/ :)
Reagovat
janek_da
tak muj taky. Ivet se mi víc líbila než Bára. No, tak mi zbyla Bára :)
Reagovat
EllNino
Ivetka a její gold leftie :) škoda, že nedávala tenisu uplně všechno a byla taková psychopatka :) ...jinak krásná holka
Reagovat
FulnekUltras
Třeba má svůj vrchol ještě před sebou...držím všechny palce co mám hlavně její achillovce.
Reagovat
EllNino
já myslel teď Ivetu :)
Reagovat
FulnekUltras
to je to moje rychločtení... ;-)
Reagovat
pepin
Tak určitě velká gratulace Martině. Co tenhle človíček dokáže je neuvěřitelné. Martino, obrovská poklona.
Reagovat
PH94
Zdá se, že má Bára nějaké problémy s dýcháním :/
Reagovat
janek_da
tommrovsky napíšu, že to byla velká škoda, že neproměnila BP. Taky se mi to moc nelíbí, jak se občas lapá po dechu.
Reagovat
slacker
On by nezapomenel dodat ze ji to bude urcite jeste mrzet.
Reagovat
EllNino
a ":("
Reagovat
sprchon
Martina super!
Bára to dá! :)

Na nic víc se nezmůžu, stova jsem došel z hospody... :)
Reagovat
EllNino
Baru, takovýhle tenis prostě ve špičce chybí, ty seš klenot, pečovat o tebe, radost se na to koukat :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je to, proč je dobře, že nejsou jen ranařky, i Fran dneska ukazovala co v ní je.
Reagovat
EllNino
Fran jsem měl vždycky rád :) Ale Barča je letos fakt výborná, dělá mi radost, hlavně ten zlepšenej servis a FH, hned má víc možností k přechodu na síť a když jí hřeje fakt, že servis není její slabina, ikdyž by při její vejšce mohla být, může se víc dovolit na returnu a je to prostě skvělej pohled :)
Reagovat
PH94
Obrovský progres od Báry :)
Reagovat
sprchon
A nejen letos... Už minulej rok to byla paráda :) Krásně se na to kouká. :)
Reagovat
blixa
Martina famózní, ale Claudie ve 42 letech 6:56,53, neskutečný !
Reagovat
smazaný uživatel
A pokud Martina získá na MS ještě dvě zlaté. Tak je nejlepší rychlobruslařka v historii a to je Martině 27 let. Já i po těch osmi letech nemůžu uvěřit co dokázala ČR vyplodit za královnu
Reagovat
slacker
A prej treti misto ve Sportovci 2014. SKANDAAAAAAAL.
Reagovat
Kozoroh
Jakýpak skandál? Rychlobruslení je v porovnání s tenisem malý sport, takže jaképak copak...
Reagovat
PH94
Přesně :)
Reagovat
slacker
2 medaile z OH, navic obhajena zlata (nikdo z Cechu pred tim nedokazal). Po X-te v rade vyhrany svetovy pohar. A to jsme na spoustu dalsich veci zapomel. A je z toho az 3 misto, to by jeden brecel nad tim biasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nemůže vyhrávat jen Martina. Petra si to vítěztví zasloužila. Ale je dobře že má český sport tolik skvělých sportovců
Reagovat
slacker
O 2 hlasy druha ale byt az treti za dalsim velesportem waterbording?
Reagovat
PH94
SOuhlasíms tím, že určitě měla být před Samkovou :) Ale jestli měla vyhrát Petra nebo Martina to už je hodně subjektivní :) Ani jedno z toho se ale určite nedá označit za skandální..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, to, že jí porazila Kvitová, nepovažuju za tak kontroverzní jako to, že byla s tak velkým odstupem za Samkovou, která získala na OH jen 1 medaili, navíc ve sportu s ještě menší konkurencí než je v rychlobruslení. Ale žíly mi to netrhá, aspoň to naplno ukazuje nesmyslnost téhle ankety.
Reagovat
Fandina
Hlasovalo 199 nebo kolik žurnalistů. Pro někoho byla zlatá Samkové na OH v tom roce víc. Vyrovnané byly spíš body mezi Petrou a Evou. Co hlava to názor.
Reagovat
smazaný uživatel
A v tom vidím tu nesmyslnost. Udělování medailí je objektivní (ve sportech, kde rozhoduje výkon a ne rozhodčí). Anketa je subjektivní. Rychlobruslení je relativně malý sport, snowboardcross ještě menší. Martina měla zlato + stříbro, k tomu vyhraný SP a x závodů. Eva měla 1 zlato. Hype kolem ní vytvořila média, pro která je Martina už okoukaná a nemá dostatečně kontroverzní life style. Rozhodovat o tom, kdo je nejlepší sportovec napříč všemi sporty v republice, je podle mě asi totéž, jako kdyby měla nějaká anketa mezi novináři (nebo kýmkoli) určit, jestli je hezčí zvíře slon, tygr nebo papoušek.
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, je to anketa o oblibě a také připomenutí jednotlivých výkonů na společenském večeru. Takže proč ne, že.
Reagovat
Oin
Nic proti Sáblici, ale Samice je prostě hezčí, no.
Reagovat
Fandina
Jenom o oblibě to není, je to i o výkonech, ale jak se říká, každý upřednostňuje něco jiného, dopadlo to takhle.
Reagovat
kada.tom
Martina oěpt zlatá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Martina byla, je a bude vždy borkyně, skromná, sympatická, obrovský talent.
Reagovat
smazaný uživatel
Martina je na MS V Nizozemsku dvojnásobná Mistryně světa a celková DESÁTÁ ZLATÁ Z MISTROVSTVÍ SVĚTA, NEUVĚŘITELNÉ
Reagovat
tmora
Vázne Báry manžel trénuje Barthel???
Reagovat
blixa
Jojo :D
Reagovat
PH94
Tomu já říkám víc než pikantnost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co? :O manžel Strýcové? :D
Reagovat
slacker
Zatim jeste manzel :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak ona i ta Mona má svým způsobem něco do sebe... ;-)
Reagovat
PH94
Ty stopbally...neuveřitelné
Reagovat
smazaný uživatel
Na 99,6 % je Martina mistryně světa je zatím na 1.místě v úžasném čase, teď se jede poslední jízda Petschein a Vorhojsová, ale Martinu těžko předeženou
Reagovat
kada.tom
Bára má set a Martina zatím první :-))
Reagovat
smazaný uživatel
dobře Baruško, jen tak dál
Reagovat
PH94
Barča hodně s přehledem 1. set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, tam je i Kim :) (Ne ta sprostá)
Reagovat
blixa
Tak ona je šéfová turnaje, ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak set máme za sebou, Mona vůbec nehraje svoji hru jako včera.
Reagovat
blixa
Má jinou soupeřku, že by to bylo tím ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
čoveče, to mě nenapadlo :)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
slacker
To nema ze sve hlavy
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo, blixa?
Reagovat
slacker
yes :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to přišlo podezřelý :D
Reagovat
slacker
me zas tolik ne :-)
Reagovat
PH94
Barthelzatím absolutně neví kudy kam
Reagovat
smazaný uživatel
Jako včera Genie ne?:)
Reagovat
Oin
Divá Bára míří do top 20.
Reagovat
Roger_Federer
rict to pred 3-5 lety kazdy by se smal.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co... budou dnes po kurtu společně s míčky lítat i (_!_) ?
Reagovat
blixa
Určitě nějaká poletí :D
Reagovat
smazaný uživatel
monty bude házet svoje obrázky na kurt nebo co? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To byla narážka na to jak pěkně umí Baruš vyslovovat slovo "prdele" což tu minule tak hezky a zvučně předvedla :D Ale dnes Bára jede opravdu pěkně.
Reagovat
EllNino
:D :D to umí ..."prrdele" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, na co byla tvoje narážka, já zase narážela na montyho p...l, navíc vystrčenou, kterou taky pořád posílal. :)
Reagovat
blixa
Jestli fandí Moně tak možná bude :D
Reagovat
PH94
Bára tu hraje opravdu vynikající tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Má zlaté ruce :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ano. podání by však mohlo být lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Mona se s podáním taky trápí, teď navíc DF, s Genie jí to šlo líp ne?
Reagovat
slacker
Po prvnim servisu podle stats vyhrala jeden micek. divny :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hraje velmi slušně :)
Reagovat
slacker
Se svoji prorizlou pusou?
Reagovat
smazaný uživatel
ano ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte prosím někdo stream na Báru?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.shiftyland.net/ - ale seká se mi chvílemi
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :)
Reagovat
PH94
Famozní začátek Báro :) To jsou úhly
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že i komentátoři se nad tou dnešní pikantní zápletkou pobavili :)
Reagovat
blixa
Kuba Záhlava se tváří jako oukropeček. To bude facek jestli Bára prohraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
od Jeremyho? :D
Reagovat
blixa
Taky ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, krásnej prohoz, Barča začala pěkně. a hezky špulí zadek :D
Reagovat
FulnekUltras
Příjem zezadu a z podhledu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
věřím, doufám, fandím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký máte názor na kurt a jeho vlastnosti, počet diváků a na haly?
Mně osobně se tento turnaj moc nelíbí. Málo diváků, taková nudná atmosféra. Kurty se mi zdají vcelku dobré.
Reagovat
PH94
Diváků je málo což je velká škoda :) Co já bych za to dal abych tam mohl sedět od rána do večera..:D
Reagovat
PH94
Ale zdá se, že na ty večerní zápasy už přeci jenom je hala daleko více zaplněná :) Ted to vypadá na velice dobrou atmosféru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, vypadá to lépe :)
Reagovat
PH94
Tak jak vidíte semifinále mezi Karolínou a Suarez Navarro? :) Karol bude muset chodit servis jinak v těch dlouhých výmenách to bude hodně nepříjemné. Každopádně si myslím, že to zvládne a třeba se ve finále dočkáme i dalšího českého finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase jsem více fandil Lucce , ale vyrála Karolína a nemrzí mě to :)
Lucka pokud bude chtít vyhrávat tak ty breaky bude muset využívat , Karolína ukázala , že umí hrát i bez servisu parádního , ale dofuám , že se jí zase vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá medaile pro ČR na MS v rychlobruslení je na světě, Kája Erbanová jela pardáně a to ještě večer pojede hvězda Martina Sáblíková. GRATULACE
Reagovat
slacker
Ale proc ty 2 americanky jsou o 2 parniky pred ostatnima nepochopim.
Reagovat
slacker
Novakův vlhky sen o 5 medailích na jedněch OH se muze zacit rysovat.
Reagovat
lars
Ty jsi tu vlhkost s Novakem sdilel ? :)) ze to pises tak jiste
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je paráda, skoda ze jsem to neviděl
Reagovat
slacker
Karolina Erbanova, premirova mediale mezi dospelima, superrrrrrrrrrr.
The Day of Carolinas.
Reagovat
Holahej
Lucko, škoda, první set si byla lepší, ale v TB se nesmí dělat tolik UE, když tak ať si body uhraje soupeřka sama..., ty jsi jí body dala svými UE, servis Ti psal celý set a v TB zklamal, bez prvního podání, plus dvojchyba..., chce to se soustředit na údery /techniku provedení/, ne na stav, moc chceš, k úspěchu je vždy malý kousíček a přijdou UE /LiNa, Šarapka, SerenaW/ a ...svazuje Tě to, Karolína se pak zklidnila a narostl jí hřebínek /..v 1 setu házela raketou../, je si vědoma, že se jí těžko proráží servis, je to obrovská hráčka, dlouhé nohy, ruce, krátké tělo, servíruje z velké výšky a své výsledky dělá servisem.. i díky tenisovému počítání.....dnes Tvoje Total Points 64:65!, některé gamy se ani nehrálo....jen servis a konec..to jí šetří síly, podívej se na své těsné, prohrané zápasy zpětně na obrazovce a pouč se, fandím!
Reagovat
misa
Když vyleze KaPle na kopec, nepotřebuje ani rozhlednu :-)

No jo, když přijdou kritické momenty s dobrou hráčkou, začne Lucka moc přemýšlet...
Reagovat
smazaný uživatel
a Káji gratuluji
Reagovat
blixa
Tak Fran přeci jen došlo palivo. Ani stará stodola nehoří věčně. No bude to zejtra mazec s Karličkou.
Reagovat
Frick
Sydney 2.0
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že na HC hraje Lucka jako bohyně. Ale když jí jde o body tak hraje hrozně, Lucka by si měla najmout kvalitního psychiatra.
Reagovat
misa
Spíš psychologa.
Reagovat
slacker
Safare :-)
Reagovat
Frick
Není to tajnej brácha?
Reagovat
slacker
Pry nejsou pribuzny
Reagovat
lars
Tak, kdyz je tajny :))
Reagovat
Frick
Jasně no. Není to tak raritní jméno. I když je fakt, že mimo Lucky znám už jen Andulku. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejhorší divácká kulisa na turnaji WTA v historii. I na turnajích v Maroku, Thajsku, Malajsii, Kolumbii bylo víc lidí. Dokonce i na české extralize, ITF v Midlandu bylo víc lidí. Nemyslím si že turnaj v Antverpách má nejakou šanci se udržet v kalendáři. Kdyby se v Praze postavila velká tenisová hala se třema kurtama, tak by se mohl hrát WTA Premier v Praze
Reagovat
smazaný uživatel
A kde by se na to asi vzali peníze? I int. v Praze beru jako malý zázrak.
Reagovat
blixa
No nedělal bych si iluze, že by v Praze bylo nějak přeplněno, ale ty Antverpy, to je extrém. Pak se nedivme, že časem polovina turnajů skončí v Číně ;-)
Reagovat
misa
Číňany do hlediště stejně nahání strana a místní vládci.
Reagovat
smazaný uživatel
no kdyby tam Hrála Petra, Lucka, Kája, Bára tak by tam určitě bylo víc lidí než v Belgii. By mě zajímalo kolik na turnaji v Antverpách organizátoři prodělali.
Reagovat
smazaný uživatel
15- ?
Reagovat
Frick
Hokejová hala by určitě šla přehradit na dvě části.
Reagovat
Enterprise
Myslím, že by to bylo možné. Takhle se v devadesátých letech hrál třeba turnaj v ostravské ČEZ Aréně. Ještě si pamatuji, jak jsem se byl podívat na Agassiho :-)
Reagovat
lars
to byla ale 250
Reagovat
Frick
No a co? Nebylo to takto prehrazený i třeba v Moskvě?
Reagovat
lars
A kolik tam bylo kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne tak docela. V určitém období se v Ostravě hrál turnaj s dotací 975 000 USD, tedy zhruba stejně jako v Dubaji, Basileji nebo Moskvě. Kdežto například v Praze (ano, v ČR se tehdy hrály dva turnaje ATP) byla dotace jen 340 000 USD, podobně jako třeba v Sydney, Umagu nebo Šanghaji. Rozdělení na kategorie bylo tehdy jiné, ani jsem nenašel, kolik bylo za který turnaj bodů. Ale o kvalitě turnaje jednoznačně vypovídá jeho obsazení v roce 1998, viz http://sport.idnes.cz/zacala-hlavni-soutez-5-rocniku-turnaje-ipb-czech-indoor-pgo-/sporty.aspx?c=981019_142941_sport_toy
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Kája má větší potenciál než Lucka. Kája má větší šanci dostat se do TOP 10 než Lucka. Hlavně proto že Kája je na tom psychicky mnohem lépe než Lucka, Káje je také mnohem vyrovnanější. Lucka hlavně loni nezvládala roli favoritky na turnaji (Washington) a na turnaji Premier 5 a Matadory se jí nedařilo. Lucce už přestávám věřit že se dostane do TOP 10, ale Kája na to má
Reagovat
slacker
Ja tomu nikdy moc neveril ze se probije jako druha po Petre do desitky. V Karoline je vetsi potencial a proto sem pral viteztvi v derby prave ji. Lucka je proste mrhacka, nevyuziva nabidnute sance ani s poloviny jsk by mela
Reagovat
Frick
Vlastně to pořádně využila jen ve Wimblu.
Reagovat
vendulkabendulka
Ja mam Lucku radeji. Jako cloveka. Ale Karolina je proste bezhlava, nekompromisni, talentovanejsi a "krutejsi" hracka. A bude brzy v Top10, coz se Lucce asi nikdy nepovede.
Reagovat
Frick
Na jednom Petra - vyhraje s jakoukoliv Češkou.
Na druhém Lucka - prohraje s jakoukoliv Češkou.
(Unavenou Terku ve Wimblu nepočítám)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tadyten backhand v behu, ktery liznul caru. Skvele Karlicka. I jestrab potvrdil :-)
Reagovat
Frick
Ach jo, tak zase nic. Ano, za chvíli je tu další turnaj a pak další, další a další. Ale kde bude mít Lucka tak velkou šanci vyhrát nějakou cennou trofej? Charleston, bude-li si chít dát Serena oraz?

A pokud jde o TOP 10, tak to bohužel Lucině utíká mezi prsty. A jak jsem jí dříve hájil kvůli zlému losu, tak v poslední době to již příliš nejde. Begu, Stosur, Shvedovova, Plíšková.... To prostě vesměs nejsou tak těžké soupeřky.

Ale tak nezdá se, že by Lucka byla nějak vyloženě z formy a hrála jak mátoha, ale bohužel, něco chybí.

A ještě něco - pořád si řikám, že jestli my fanoušci nechcem vidět Lucku vyhrát nějaký turnaj o něco více než ona sama. Proč nebyl Rob v Moskvě, proč nebyl tady? Jakoby to Lucka rozlišovala jen v rovině "malý turnaj (Premier a horší)" X "VELKÝ TURNAJ (P5, MAN., GS)" A ne i v té rovině, že "malá šance na obrovskou trofej" X "CELKEM VELKÁ ŠANCE NA CELKEM VELKOU TROFEJ"....

Ano, když Lucka byla v SF Wimblu bylo by to super, kdyby se dostávala do ČF, SF P5 / Mandatory turnajů, tak by to bylo skvělé, ale pořád to znamená, že v tom ČF / SF prohraje....
Reagovat
misa
Celý 1. set servíruje jako bohyně a pak přijde tie-break a ona skoro nedá 1. podání + dvojchyba. Je to prostě u ní problém v hlavě a vzhledem k jejímu věku...

Pokud bys měl zájem, můžu tu zítra dát nafocený rozhovor s Lucy, který vzniknul po jejím příletu z AO. Je tam mj. odpověď proč Monako.
Reagovat
Frick
Určitě zájem je.
Reagovat
misa
Tak zítra pod nějakým článkem z Antverp.
Reagovat
Frick
Díky. Pro ostatní: K obsahu rozhovoru a tím i monacké problematice se vyjádřím. Dost možná kriticky, ale věřím, že korektně.
Reagovat
slacker
Vystraha pro zapnuti ignoru? :-))
Reagovat
misa
Budeš mít co kritizovat, to je mi jasné už teď...
Reagovat
blixa
Nevím sice , co ten jůhelák píše ale umím si to domyslet. Vůbec to sem nedávej, nebo nebudu mít co číst. Jen záplavu infa, že autora mám v ignoru :D
Reagovat
misa
Proč bych sem neměl dávat rozhovor s mou oblíbenou hráčkou? :-) Ať si fanoušci Lucky počtou, s ní moc rozhovorů nevychází. Můžu tě ujistit, že až narazím na něco s KaPlí, tak to sem dávat rozhodně nebudu.
Reagovat
blixa
No jak myslíš, já tě varoval. Ti dva "duševní giganti" na tom budou zase tejden exhibovat. Mě je to nakonec jedno, já to číst nebudu, ale ty si užiješ ;-)
Reagovat
slacker
Zato ty tady par dni uz exhibujes s ignorem :-)). jezuita zahnany do kouta
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))
Reagovat
misa
Dám k dispozici jen veřejně přístupný materiál. Neručím za to, co si z toho kdo vezme :-)
Reagovat
Frick
Pro někoho exhibice, pro někoho věčná diskuze na zajímavé a lehce kontroverzní téma.
Reagovat
misa
věčná diskuze snad ne, raději věcná :-)
Reagovat
Frick
Naseptavac :-)
Reagovat
mrafe
Já bych si ten článek ráda přečetla. Dáš ho sem prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
http://2013.rolandgarros.com/images/pics/large/b_02-06-Suarez-Navarro-Carla-01.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jako, zeby Karlicka jela na titul;)
No tak Vamos, no...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No sacrifice, No victory! Ted uz musime, kdyz druhy konicek nedal :-(
Reagovat
janek_da
No nic du spat. Dota ceka.
Reagovat
ta-dah
ze v Antverpach na hracky zira jen prazdne hlediste a momentalne jim tleska jenom ozvena Francescina hlasu:-(((
Reagovat
janek_da
Fran na siti a Karla rozdava pasy
Reagovat
smazaný uživatel
Karlík a Franta...
Ahý to ale nepřeju..vrcholně nesportovní hýkání..Vamos Karli..
Reagovat
janek_da
Co si to tam Karla sype????
Reagovat
janek_da
Parádní tenis. Jsem v 7. nebi další Cvokhausen derby.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš Fran s Karlou? Jestli ano, tak jsem to teď zapla a zrovna skvěle na síti. Ovšem Fran řve na konci ne Hi ale Hu. Třeba jí to pomáhá víc, ale je to hrozný teda :)
Reagovat
janek_da
Ze? V tej hale se to hodne rozleha.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvlášť když jsou tam asi 3 diváci :D škoda, vidět jednoručačky hrát spolu je už dost vzácné. :) Já ani nevím, komu fandit.
Reagovat
janek_da
Líbí se mi Franiny lobíky. Na Karlu teda plati obzvlast.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zrovna před chvílí to bylo vidět :) A Fran krásný return z BH, luxus.
Reagovat
janek_da
What a point!
Fran běhá a Karla je zadýchaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejne Te maaaammmm nejradej... Lucieeeee!
Skvelyy turnaj!!! Diiiiikyyyyyy moooocccc!
Reagovat
misa
Pochybuju, že turnaj s jednou výhrou je skvělý.
Reagovat
tommr
nechci ti brát iluze, ale hra a hlavně výsledky Lucky mě začínají trochu znepokojovat. Letos má zatím na kontě jen jednu výhru nad slabě hrající Mladenovicovou a to je pro hráčku s jejíma ambicema opravdu hodně málo ... :(
Reagovat
misa
Hra Lucky v Antverpách mi přišla dobrá, v rozhodujícím tie-breaku ji zase zradila hlava. Mít 13. 2. jednu výhru na okruhu je pro hráčku top 20 hodně zlé.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nezvládla z prvních vrcholů. Stačilo na dobře dotovaném (i bodově) turnaji zvládnout 4 zápasy a o desítce by se už nemuselo jen snít.
Ale třeba Lucka někde ještě překvapí, i když...
Reagovat
VlS
No, tak teda, Káje přeju štěstí, ale tuhle výhru vyloženě uhaluzila. Za celej zápas si vypracovala jeden brejk a on jí vyšel.
Jste všichni zelenáči ve fandění Lucce, já to s ní táhnu už 12 let, může bejt i podstatně hůř. Kdo na to nemá nervy by si měl vyhlídnout jinou oběť, s Terkou si taky užijete :-))
Reagovat
misa
Podstatně hůř jednou bude. Ne každý zakončí kariéru jako Sampras.
Reagovat
blixa
Uhaluzila první set. Druhej už měla zřetelně navrch. Jeden break v pohodě stačí, když máš jistotu na podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jako vis, ze pro Lucku udelam vsechno;D))))
Ale souperka uhaluzila? No nevim...na cislech z prvniho to tak vypada,
ale v realu...Plisek si drzela serv silne...v hale na hardu...70% vitezstvi...
dobre herne Plisek zadny ohnostroj,
.....Lucka pekne prechody na sit a tak...
jenze v TB se proste nemuzes polozit...ikdyz Plisek mela taky co delat na zacatku TB...bylo to takove nervozni z obou stran, jenze to DF...to neni haluz...
To Pliska nakoplo, a ve druhem nedala Lucy uz sanci...
ta se proste jeste sbirala, z toho TB...
...se nedivim, pekne tvorila hru, vsechno slapalo, proste cajk, herne prevysovala.... pak jeden crak, a cus...
to boli hodne...ale tohle bylo opravdu bez haluze...

Jinak pochopitelne Lucka je nej;)))) Co si budem povidat.

Taky tlacit tuhle hracku, to je jeden z nej. majstyrstyku na okruhu;)))

12 let, to je na velky kloboucek...ale obcas je treba byt soudnym...
Reagovat
VlS
Ale jasně, já jsem to neviděl :-). Jen prostě odmítám katastrofický scénáře. Jo, těžkej začátek se Sam, Jarkou a teď Kájou a tommr už začíná zdvihat prst a psát varovný scénáře. Taky už spadla za padesátku pár let zpátky. No a co?
Reagovat
EllNino
neboj, prosímtě, tommr takhle trapčí pořád, nejde Lucku odepisovat, zvlášť v tak vratkavé hře, jakou tenis je :D
Reagovat
janek_da
Taky gratuluji Karol. Karol dobrá obrana. Škoda, že jí musela taky pomoct Lucčina hlava. Takhle jsem si to nepřál.
Reagovat
smazaný uživatel
jeste ze jsem to nevidel :-( Povestna Luccina hlava, dokazu si to predstavit.

Tak snad aspon tedkon postoupi Karlicka. Souboj obourucaku si necham libit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
no já myslím, že mají každá obě ruce :)
Reagovat
EllNino
Jenom pro zajímavost, na to, jak málo se hraje přes rok turnajů v hale, se Barča s Monou utkaly v hale už 4x a 4x to bylo na jiným místě ...v Kodani, Quebecu, Paříži a Lucemburku...tentokrát jim přibyde zápas v Antwerpách :) ...ještě jim zbejvá Moskva a Linec a bude to komplet :D
Reagovat
Fandina
Kája dobře. Ze začátku to nevypadalo, ale zlom nastal v TB. Potom už byla lepší. Super podání a pohodová hra, to je to, co se mi na ní líbí. Tak držím palce dál. Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Karolíně a Lucce hodně psychické síly.
Reagovat
PetaM
Gratulace! :) Doufám, že po neděli budeme mít novou 2! :) Nic proti Lucce, ale Kája od té doby, co se tak zlepšila, mi přijde jako větší kandidátka Top 10, než Lucka ... Jak v minulém roce říkalo spoustu komentátorů ... Tenis je na Top 10, ale hlava ne. Ale samozřejmě, pokud bude v Top 10 Petra, Kája i Lucík, tak mi to vůbec vadit nebude :D Tak hodně štěstí v SF, ať už bude proti komukoli :)
Reagovat
sprchon
Já to s tou desítkou taky vidím lépe pro Káju. Ta vypadá, že je schopná vyhrávat turnaje za pomoci hlavy. :D
Reagovat
PetaM
Uvidíme no .. :) Chtělo by to každopádně titul z Premieru a výše ... :)
Reagovat
sprchon
Super zápas, skvělá podívaná! :) Po prvních třech gamech jsem se trochu bál, že to bude celou dobu takhle nervozní a nepohledné (Lucka tam udělala snad víc chyb než při včerejším utkání, Káje nešlo podání).
Ze začátku byla Lucka suverénní na podání, Káje se ze začátku naopak na servisu nedařilo. Přežila ale první krizi, odvrátila pár BB a pak už byl celý set vyrovnaný, Kája se pozvolna zlepšovala, zatímco "Loosy" pomalu přestávalo podání chodit. Pak v tiebreaku přišla její nejspíš osudová dvochyba a Kája urvala set.
Ve druhém setu se hrál pěkný tenis, nebyla nouze o winnery a esa na obou stranách, Kája získala break a pak už se hrálo opět bez ztráty podání až do konce.

Shrnu to tak, že Lucka neměla tak dobrý den jako v minulém utkání a těch UE bylo oproti Káje moc. Jinak velmi vyrovnaný zápas, Karolína mě hned několikrát potěšila. Nejprve když odvrátila ty BB (tam jsem se trošku bál), potom mě potěšil vyhraný tiebreak (s Petrou dva tiebreaky prohrála) a nakonec to, že ve druhém setu (poprvé na tomto turnaji) při stavu 4:1 nenechala soupeřku vzít si break zpátky. Samozřejmě více es než v minulém utkání, prostě paráda. :)
Kája se tu zápas od zápasu zlepšuje a myslím si, že při této konkurenci má šanci na titul. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist