Simon si dává pauzu: Nemám na to srdce cestovat a hrát za těchto podmínek

27. 2. 2021, 19:56
Aktuality 2
Zkušený francouzský tenista Gilles Simon si dá nespecifikovaně dlouhou pauzu od tenisu. Bývalá světová šestka se necítí psychicky dobře kvůli současným podmínkám.
Profily hráčů
Gilles Simon (© AFP)

"Nemám srdce na to, abych cestoval a hrál za těchto podmínek. Proto si bohužel musím dát pauzu, abych se dal dohromady psychicky. Doufám, že se moje morálka co nejdříve zvedne," uvedl na Twitteru Simon, jemuž aktuálně patří 68. místo v žebříčku.

Vítěz čtrnácti turnajů ATP letos odehrál tři turnaje. V Austrálii na Murray River Open v Melbourne po povinné čtrnáctidenní karanténě porazil Švéda Eliase Ymera a následně nestačil na krajana Jérémyho Chardyho, na Australian Open utrpěl v 1. kole debakl se Stefanosem Tsitsipasem. Tento týden na domácí akci v Montpellier podlehl ve třech setech Rakušanu Dennisi Novakovi.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Proto si bohužel musím dát pauzu, abych se dal dohromady psychicky. Doufám, že se moje morálka co nejdříve zvedne," uvedl na Twitteru Kamil, jemuž aktuálně patří domek a nafukovací bazének.
Reagovat
FulnekUltras
plně chápu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist