Sinner v Antverpách porazil krajana Musettiho a je ve čtvrtfinále

21. 10. 2021, 13:20
Aktuality 0
Souboj italských mladíků ve druhém kole halového turnaje v Antverpách vyhrál o rok starší favorit Jannik Sinner, který porazil Lorenza Musettiho 7-5 6-2. Ve čtvrtfinále se dvacetiletá nasazená jednička utká s Francouzem Arthurem Rinderknechem.
Jannik Sinner

Jannik Sinner před třemi týdny obhájil titul v bulharské Sofii. Poté se kvůli jednomu turnaji vydal do Ameriky, aby na Masters 1000 v Indian Wells porazil Johna Millmana a prohrál s Taylorem Fritzem a mohl se vrátit zpět na halové akce do Evropy.

Včera večer v Antverpách začal proti o rok mladšímu trápícímu se krajanovi Lorenzu Musettimu a roli favorita potvrdil. Dvacetiletý Ital zvítězil 7-5 6-2 a dál drží reálnou šanci kvalifikovat se na Turnaj mistrů. 

"Jannik by měl letos na Turnaji mistrů hrát, protože aktuálně patří mezi osm nejlepších tenistů světa. Dnes to rozhodně potvrdil," vysekl poklonu svému krajanovi devatenáctiletý Musetti. 

Sinner si o zopakování předloňského semifinále zahraje s Arthurem Rinderknechem (h2h 0-1), s nímž prohrál letos na antuce v Lyonu. Francouzský tenista dnes zdolal ve třech setech osmého nasazeného Srba Dušana Lajoviče.

• ATP 250 ANTVERPY •
Belgie, tv. povrch / hala, 584.125 eur
středeční výsledky (20. 10. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Harris (7-JAR) - Bergs (Belg.) 7-6(4) 6-3
• Dvouhra - 2. kolo •
Sinner (1-It.) - Musetti (It.) 7-5 6-2
Davidovich (Šp.) - Garín (3-Chile) 4-6 6-3 6-3
Rinderknech (Fr.) - Lajovič (8-Srb.) 6-3 4-6 6-2
Brooksby (USA) - Van de Zandschulp (Niz.) 6-2 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist