Šok v Madridu: Trojnásobná šampionka Kvitová vypadla hned na úvod. Dohrály i Fruhvirtová, Vondroušová a Muchová

27. 4. 2023, 13:01
Aktuality 175
WTA MADRID - Petra Kvitová letos poprvé nezvládla vstup do turnaje a stejně jako loni skončila v Madridu hned na první soupeřce, se třemi triumfy nejúspěšnější hráčka turnaje nestačila na trápící se Jule Niemeierovou. Ve druhém kole dohrály i Linda Fruhvirtová, která získala jen tři gamy proti Jeleně Ostapenkové, Markéta Vondroušová po bitvě s Magdou Linetteovou a také Karolína Muchová, jež nestačila na Rumunku Irinu Beguovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová až na svém sedmém letošním turnaji nezvládla úvodní zápas. Třiatřicetiletá Češka, která dnes absolvovala svůj první duel po parádním vystoupení na březnovém Sunshine Doublu, kde po čtvrtfinále v Indian Wells slavila v Miami svůj první triumf na akcích WTA 1000 od Madridu 2018 a celkově 30. titul, musela vstup do antukového jara odložit kvůli zranění pravé nohy.

V Madridu je se třemi triumfy nejúspěšnější hráčkou v historii turnaje, ovšem ve španělské metropoli už druhým rokem po sobě ztroskotala na první soupeřce. Loni byla nad její sily Jil Teichmannová a set neuhrála v Caja Mágica ani letos. Tentokrát prohrála 6-7(9) 1-6 s Jule Niemeierovou, která si ve svém 17. letošním utkání připsala teprve pátou výhru.

Kvitová v úvodním dějství nepotvrdila brejk a po dvou odvrácených setbolech nedokázala set, v němž vyrobila dvojnásobek nevynucených chyb oproti vítězným úderům, za stavu 6-5 dopodávat. V tie-breaku zlikvidovala manko 3-6 a po dalších čtyřech setbolech Němky měla sama dvě šance sadu ukončit. Maratonskou zkrácenou hru nakonec prohrála 9-11. V úvodním gamu druhého dějství nevyužila dva gameboly, očividně se opět fyzicky trápila a na poslední chvíli, brejkem v šestém gamu, zažehnala potupného kanára.

Niemeierová, která poprvé v sezoně porazila dvě soupeřky po sobě, bude na své premiérové osmifinále na podnicích WTA 1000 útočit proti Elise Mertensové. Nasazená Belgičanka si poradila s Rebeccou Marinovou.

Statistiky zápasu Kvitová - Niemeierová

Linda Fruhvirtová schytala od Jeleny Ostapenkové výprask po Dubaji i o dva měsíce později v Madridu. Sedmnáctiletá Češka tentokrát uhrála o game více, ale i tak grandslamové šampionce podlehla jednoznačně 0-6 3-6. Lotyška ve svém premiérovém třetím kole na Mutua Madrid Open narazí na Ljudmilu Samsonovovou. S Ruskou vyhrála oba předchozí souboje.

Starší z talentovaných sester dokonce se stejnou soupeřkou prohrála 19 gamů v řadě. Ve španělské metropoli se na výsledkovou tabuli dostala až za stavu 0-6 0-2, kdy Ostapenkové začala poprvé v zápase selhávat mířidla. Do té doby trefovala jeden vítězný úder za druhým a Fruhvirtová jí pomáhala dvojchybami. Bývalá světová pětka měla ovšem utkání nadále pod kontrolou.

Statistiky zápasu Fruhvirtová - Ostapenková

Ve druhém kole neuspěla ani Markéta Vondroušová. Třiadvacetiletá Češka, která začínala v kvalifikaci a musela hrát už čtvrtým dnem po sobě, podlehla po téměř třech hodinách 6-7(1) 6-4 4-6 světové devatenáctce Magdě Linetteové z Polska a nenaplnila roli favoritky.

Rodačka ze Sokolova může litovat hlavně ztraceného úvodního dějství, v němž nepotvrdila ani jeden ze čtyř brejků, a navíc jej nedokázala dopodávat. Stav utkání se jí sice podařilo srovnat, nicméně v rozhodujícím setu se dostala jen jednou do vedení a v závěrečném gamu nevyužila dva brejkboly.

Semifinalistka lednového Australian Open bude další soupeřkou rozjeté Mirry AndrejevovéPatnáctiletá Ruska pokračuje v letošní jízdě. Po grandslamové finalistce Leylah Fernandezové porazila také světovou čtrnáctku Beatriz Haddadovou Maiaovou a po vítězství 7-6(6) 6-3 je v aktuální sezoně stále neporažená (15-0).

Statistiky zápasu Vondroušová - Linetteová

Černý den českých tenistek v Madridu nezachránila ani Karolína Muchová. Ve Španělsku sice i na sedmém letošním turnaji vyhrála svůj úvodní zápas, na včerejší skalp Anett Kontaveitové ale navázat nedokázala. Nasazené Rumunce Irině Beguové podlehla 4-6 5-7 a prohrála tak i druhý vzájemný zápas.

Statistiky zápasu Muchová - Beguová

Až zítra do turnaje vstoupí Barbora Krejčíková, jež se utká s Dankou Koviničovou, a Marie Bouzková, která vyzve Aliaksandru Sasnovičovou

Popáté v kariéře v Madridu startuje Aryna Sabalenková a teprve podruhé začala vítězstvím. Předloni to nakonec dotáhla až ke svému stále jedinému antukovému  triumfu, letos si na úvod poradila 6-4 6-3 s Rumunkou Soranou Cirsteaovou a oplatila jí nedávnou porážku z Miami.

"Byl to skvělý zápas. Od příletu ze Stuttgartu jsem tu na centru kurtu nehrála, takže jsem šťastná, že jsem vyhrála a navíc proti soupeřce, s níž jsem naposledy prohrála. Je to pro mě důležité vítězství. Jsem spokojená s tím, jak jsem se soustředila a bojovala o každý bod," komentovala Sabalenková, jež v neděli prohrála finále ve Stuttgartu s Igou Šwiatekovou.

"Z porážky jsem byla pochopitelně zklamaná. Ale dodalo mi to další sebevědomí, ze Stuttgartu jsem odjela s dobrým pocitem. Teď jsem ráda, že jsem tady. Mám na tento turnaj dobré vzpomínky," dodala vítězka letošního Australian Open, jež vylepšila svou letošní bilanci na 24-4.

V dalším kole světovou dvojku čeká Kolumbijka Camila Osoriová (h2h 1-0).

• WTA 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 7.652.174 dolarů
čtvrteční výsledky (27. 4. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Niemeierová (Něm.) - Kvitová (10-ČR) 7-6(9) 6-1
Ostapenková (19-Lot.) - L. Fruhvirtová (ČR) 6-0 6-3
Linetteová (17-Pol.) - Vondroušová (ČR) 7-6(1) 4-6 6-4
Beguová (31-Rum.) - Muchová (ČR) 6-4 7-5
Sabalenková (2-Běl.) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 6-3
Garciaová (5-Fr.) - Putincevová (Kaz.) 6-3 6-4
Gauffová (6-USA) - Burillová (Šp.) 6-4 6-1
Sakkariová (9-Řec.) - Rusová (Niz.) 6-4 6-4
M. Andrejevová (-) - Haddadová Maiaová (13-Braz.) 7-6(6) 6-3
Samsonovová (14-) - Zaněvská (Belg.) 6-2 6-3
Masárová (Šp.) - Vekičová (20-Chorv.) 6-1 7-6(5)
Mertensová (24-Belg.) - Marinová (Kan.) 6-3 6-1
Badosaová (26-Šp.) - Cocciarettová (It.) 6-3 4-6 6-4
Šarífová (Egypt) - Kalininová (30-Ukr.) 6-2 7-6(3)
Osoriová (Kol.) - Kosťuková (32-Ukr.) 3-6 6-4 6-3
Rogersová (33-USA) - Bogdanová (Rum.) 6-2 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

175
Přidat komentář
tenisfan178
No tady pán Dobrý-den měl velkou pravdu. Skleněnky se nám rozbily,Linda se propadla s první příčky žebříčku hráček s nejvíce DF na, počkat vlastně furt je první. A Kvítí,naše jediná naděje prohrála s přiblblou němkou. Letošní Madrid je opravdu skvělý.
Reagovat
NovacekTP
Zdála se mi nějaká unavená.
O vedlejších účincích se vědělo | Vojtěch Thon (you)
Reagovat
smazaný uživatel
Melo to sejmout 33% popolace s nejnižším IQ. smilesmile
Reagovat
NovacekTP
smile Zeman zázrakem přežil. Oni ti primitivové jsou životaschopnější. Já to vidím na sobě, očkovaný nejsem a kovid jsem neměl. Ale to je život.
Reagovat
Stippy
Neměla by v Madridu taky být? Díky.
Reagovat
tommr
Linda minulý týden skrečovala zápas v Oeiras kvůli nějaké nevolnosti a zřejmě je ještě pořád nemocná ...
Doufám že v Římě už bude moct hrát protože jinak by to bylo hodně špatný ...
Reagovat
Drzymalski
Niemeier mě svou hrou překvapila. Výborným servisem i druhým, vyrovnanými a dlouhými údery z obou stran, minimem UE. Kvítka soupeřku podcenila. Výkon ve druhé sadě ostudný.
Reagovat
hanz
Rambice Nýmajer hrála jako vždycky, ale Kvitka byla mizerná ve všech aspektech, tak umožnila Rmabice zviditelnění (podobně jako Pryscilce Honojc, o který - jak jsem správně tušil - zase neuslyšíme až do Ostrálie.
Reagovat
Titan
Šok pro koho?
Pro Kvitovou ne.
Pro fanoušky ne.
Pro redaktora ne.
Sakra, ta umělá neinteligence píše i články...
Reagovat
Blondie
Kruci, kočky popadaly jak hrušky, černý čtvrtek.
Ale co, jsou to jen lidi :-)
Reagovat
Krisboy
To je tím počasím! smile
Reagovat
annah
Jeste zbývá jahodova Maruska a Bara Krejcikova. Snad se jedna chytne. :-)
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Někdy jsem ráda, že se nemůžu dívat na celé zápasy.smile
Až bude v první stovce 30 českých tenistek, pak určitě nějaký postup do třetího kola bude.smile
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
lenka258
Jasně, jsou ženský, můžou mít i své dny, ale určitě je neměly dnes všechny smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
i když jsem ji sledoval jen útržkovitě, tak je to pořád to samý - nadbytečné čopy z BH, které pomáhají soupeřkám do tlaku, dneska strašidelný return, DS padaly do outů a servis taky nevykonal službu, co by měl.

Nevím, už tady se mnou při její předchozí prohře myslím EllNino nesouhlasil, když jsem její hru kritizoval, ale prostě to tak vidím. Dneska hodně chyb a nevyužitých BB.

Snad se dá dnešní prohra aspoň zčásti přičíst antuce, na kterou Muška tak úplně nepasuje postavou, ani hrou. Jestli je za tím i břišák, pak je to velmi mrzuté.
Reagovat
Mony
Neměla žádnou zbraň , jen velké riziko, kde šla do mínusu.. V té pinkane trochu upadla. Na těchto základech si Kotyza přece jen dal záležet trochu víc..Snad ale jiné hračky sednou víc, Begu zraje jak víno.
Reagovat
tommr
černej čtvrtek pro český barvy nezachránila ani Muška. Nejhorší na tom je že všechny dnešní soupeřky našich byly hratelný a ve třech případech byly dokonce naše hráčky považovaný za poměrně jasný favoritky. Realita ale byla nakonec úplně jiná ... smile
Zítra očekávám něco podobnýho. Marii soupeřka spláchne a Bára nezvládne roli favoritky ...
Reagovat
lenka258
Člověk se těší na Madrid, že bude mít na týden zábavu s Češkama a takhle povypadávají :D.
Reagovat
Blondie
Asi tak :D
Reagovat
makro99
hmm, po českých hodech na všech 3 třech předchozích tisícovkách - 2 tituly, 3 čtvrtfinalsitky v Dubaji, 5 osmifinalistek v US atd. - bohužel Madrid češkám zatím vůbec nevychází.. souhlas s tím, že mrzí ty vesměs hratelné soupeřky, včetně včerejší Brendy..:/
Reagovat
lenka258
Jj, třeba překvapí v Římě, který nebývá jejich tak oblíbený, ale kdo ví :). Petra vyhrála neoblíbené Miami, je možné u každé z českých tenistek cokoliv smile
Reagovat
makro99
dílčí náplastí sou postupy českých mládežnic - Nikola ubojovala velmi cennou výhru - jedná se o 1. čtvrtfinle po půlroce! to by jí mohlo pomoct k obnovit sebedůvěru...
a Lucie H. s Dominikou Š. si zahrají čtvrtfinále v Osijeku - proti dvěma nejvýše nasazeným, domácím Chorvatkám.
Myslím, že tu ještě nezaznělo, že Dominika v Osijeku obhajuje svůj životní titul (a největší body); a teď jí čeká další slavná juniorka - Marcinko...
Reagovat
tommr
každá výhra se počítá, ale důvody k přehnanému jásotu to nejsou ...
Nikola tento týden obhajuje svoje největší finále z Istanbulu takže i kdyby turnaj vyhrála žádný body si nepřipíše. Mnohem pravděpodobnější je ale že skončí už ve čtvrtfinále, body ztratí a bude muset do kvalifikací i na těch nejmenších turnajích ...
Dominika sice Osijek bude obhajovat až v květnu ale jinak pro ní platí v podstatě totéž co pro Nikolu ...
Reagovat
Stippy
Jsou spíš ranařky.
Reagovat
lvicek
Ja myslim, ze cesky tenisovy buh dnes sledoval navrat Jirky na kurty a na zensky uz se nedostalo...
Reagovat
makro99
to je přesně vono! taky mě to včera napadlo..
Reagovat
com
pokracovani zitra smile
Bouzkova je jasna.. Ta uz nevyhrava ani na ITF, tak v Madridu muze leda tak soupat nohama smile
no a Krejcikova to uz nevytrhne smile
Reagovat
Krisboy
Jak selky u Chlumce. smile
Reagovat
aape
jojo, černej den jak vyšitej smile
Reagovat
Otmar
Škoda, že někdo nepráskl, že holky mají na zítřek objednaný charter. Nebo ještě v noci? Dnešek hrůza a běs.
Reagovat
zfloyd
tak to nevyšlo , ta Begu má stálou výkonost , nelepší se ,ale ani se nehorší , a každé dá práci ji porazit
tak nezbývá než fandit Arynce smile
Reagovat
aape
tak to zas ne smile
Reagovat
elsky
Tak to byl dneska výplach.. Mušce bych ale nic nezazlíval, Begu při solidní intenzitě úderů prakticky nekazila. smile
Reagovat
hanz
Měla jí to nějak zarazit, změnou rytmu, ale hrála si ty svý vypalovačky.
Reagovat
elsky
Dropshoty teda nešly..
Reagovat
Mony
Tak nám toho tam v Madridu moc nezbylosmile
Reagovat
hanz
Ty vodpadnou zejtra, hnus turnaj v podání našich.
Reagovat
hanz
Starej Begjů stačí zásobovat Mušin bekhend.
Reagovat
Mony
Ta Begu se nezdá, ale nasazena omylem tedy není.. v základních úvěrech Mušku vyučuje.. Muska je sice napaditejsi, pestrejsi a odvaznejsi, ale moc vypinkaná, jako za Kotyzy, i za Blechy, tedy moc neni.
Reagovat
hanz
Přesně, neumí prásknout, přitom sílu na to má, parádičky jsou pěkný na efekt, ale ve hře k ničemu, když je kazí. Stačily by základní údery. Stará Begjů má Madrid ráda.
Reagovat
mirablondak
začínám být alergický na hlášení komentátorů kde se která narodila - stokrát za zápas... rodačka z Loun, rodačka z Prahy,...je to jak mor.
Reagovat
com
na rodacku zLoun mi nesahej smile Kdyby nemel Kájísek rymicku, tak by je tam vyfackoval v Madridu vsecky smilesmile
Reagovat
hanz
Taktak, bylo by fackando grando pro Kájíska.
Reagovat
Drzymalski
Rodačka z Bílovce, rodačka ze Sokolova... nyní obyvatelky Mte. Carlasmile
Reagovat
makro99
hezkej nick.. byste to tady mohli dát s kolegyní dohromady :)
Reagovat
aape
smile
Reagovat
zfloyd
zadovka - úder turnaje smilesmile
Reagovat
hanz
Jo, nějaký parádičky umí, ale pořádně do toho bouchnout, to už ne, to raději vypalovačky do autu.
Reagovat
tommr
a aby toho nebylo málo tak je ještě ožralej kameraman ... smile
Reagovat
tommr
to jsou hrůzostrašný chyby ... smile
Reagovat
Astarin
Dneska se naše holky nějak společně rozhodly, že to balí?
Reagovat
Mony
Vypadá to, že jdou někam společně povyrazit
Reagovat
Astarin
Tak snad budou Mája Bouzková a Bára Krejčíková za outsiderky a nebudou si zítra chtít taky někam vyrazit.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
podezřívat, že včera byly společně na nějaké pártysmile
Reagovat
com
synchronizovaly se jim periody smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Aneb nemusí pršet,jen když kape ...
Reagovat
tommr
zdá se že ani Karolína to dneska nezachrání. Začala bídně ... smile
Reagovat
Jon61
Dneska naše holky mají den blbec. smile
Reagovat
com
Prece nebude trhat partu.. Kdyz uz prohrat, tak vsechny v jeden den a pekne jedna za druhou smilesmile
Reagovat
Mantra
Irina není žádný vořezávátko mladý, takže pokud Moucha dneska vodletí, ani to nebude překvapení smile
Reagovat
hanz
Stará Begjů do toho umí prásknout.
Reagovat
tommr
ještě se někdo diví že tak talentovaná hráčka jako je Markéta získala v kariéře jen jeden MM titul? Dneska jsme mohli názorně vidět proč je na tom tak bídně. Ona je schopná odehrát maximálně 2-3 dobrý zápasy v řadě a pak jí vypoví službu bud tělo nebo hlava popř. obojí jako dneska ... smile
Reagovat
hanz
Nedivím, není stavěná na tituly. Nemá na to ani silově, ani mentálně. Občas někoho překvapí, ale pak zase vyhučí. Soupeřky jí maj dávno přečtenou a je jim jasný, že hraje jen forhend cross a bekhend cross, když jí zahrajou silou do bekhendu, tak je nahraná. Pořád stejná písnička.
Reagovat
horska.kraslice
Viděla jsem jen první set, ale byl jasně znatelný rozdíl mezi čerstvou Linette, která šla na první zápas, a unavenou Markétou, která šla na čtvrtý zápas během 4 dní. Každopádně Markéta bojovala a podle výsledku odešla se ctí.
Domnívám se, že kdyby dnes Markéta vyhrála, tak na zítřek by jí proti dravému mládí M. Andreevy už nezbyly žádné síly.
Takže resumé: doufám že se Markéta krůček po krůčku vrátí do vyšších pater žebříčku (tam, kde byla před operací) a nebudu muset na turnajích typu Madrid plýtvat silami v kvalifikacích.
Reagovat
horska.kraslice
..nebude muset...
Reagovat
dadaft
říkal jsem si, že není možná, aby vypadla i Muška

ale asi je
Reagovat
tenisfan178
To nám to krásně začíná. smilesmile
Reagovat
com
Tak Kvitovic nenasadila latku moc vysoko, a jelikoz to je nase nejlepsi hracka, tak ji ostatni tezko prekonaj smilesmile
Reagovat
tommr
no spíš už to končí. Ledaže by se Muchová nebo Krejčíková zdravě zbláznily ale moc jim nevěřím ... smile
Reagovat
aape
turnaj sotva začal a už skoro není komu fandit smile
Reagovat
hanz
Letos vo ničem, Řím je nudný, počkám si až na RG.
Reagovat
zfloyd
Tak snad Muška to zachrání
Reagovat
hanz
Ta určitě, před zápasem se odhlásí s břišákem jako obvykle.
Reagovat
jirkaS
smilesmile
Reagovat
Mantra
Úplně bez překvapení. To byl zápas, kde mohla vyhrát 2x 6-2 stejně jako prohrát (bé je správně) a nikdo se nemůže divit.

Jen sázkaři, kteří hráli Vondroušovou v tom šíleném kurzu si teď drbou hlavu. smile
Reagovat
Dobry-den
Makýsek nás taky pěkně vypekl. Kurz 1,18 proti hráčce top 20. No chápete to??? smile
Reagovat
hanz
No, tak ona vždycky vykape, když má nějakou snazší soupeřku, to je její specialita.
Reagovat
Mantra
to mohl hrát za 1.18 jen blázen smile
Reagovat
hanz
Přesně, jedině dát tento zápas opačně, pak to má smysl.
Reagovat
Dobry-den
Ale kdo tohle vymyslel? A to je pokaždé. Kurzy má, jak kdyby byla hráčkou top 5...
Reagovat
hanz
Páč jedině na antuce něco kloudnýho dokáže uhrát, holt si mysleli, že Pšonku přejede, jenže ta je ta samá pnkalka jako Vondroušová, akorát, že má stabilnější servis a umí hrát i po lajnách.
Reagovat
Mantra
taky nechápu ten hype na ní - já to nesázím ani proti ní, ale dát si na Vondru 1.18? tam by bylo hratelný tak 1.55+ myslím. Pro mě je tahle hráčka nobet - kdykoliv může rupnout i vyhrát, je naprosto RANDOM smile
Reagovat
hanz
Já dávám překvápka v prvním kole na GS, tam vždycky nějaká favoritka rupne hned na začátku.
Reagovat
Pavol
Na také kurzy kakal biely tesák. smile
Reagovat
hanz
Český hnus na entou, koho by tak chtěly? Takový snadný kořisti a nakonec je zařízly ty kořisti samy.
Reagovat
com
Po šokujícím vypadnuti Kvitovic, nas ted bude šokovat i Vondrousova smilesmile
Reagovat
GrandSlamMan
Při pohledu na Sabalenku v druhé části pavouka, by mohla stejně jako v Dubaji, všem soupeřkám i skarohlidum, jedna hráčka vytřít zrak smilesmile.
Reagovat
hanz
Saba se směje už teď, co jí tam zbylo z nicky.
Reagovat
GrandSlamMan
Saba končí dnes na Soraně smile
Reagovat
tenisfan178
No Kvitová se dneska předvedla opravdu skvěle. Už jenom to že s trápící se němkou hrála tiebreak který nakonec prohrála po nevyužití 2 set ballů je strašné. Druhý set si snad nezaslouží komentář. Nezbývá nic jiného než přát hodně štěstí do dalších turnajů.
U Lindy jsem viděl první set ve kterém absolutně na Ostapenku neměla. Ve druhém se asi zlepšila nebo se Ostapenka zhoršila. To nevím neviděl jsem 2.set.smile
Reagovat
jirkaS
Nikolka to nakonec dalasmile
po 3,5 hodináchsmile
Reagovat
hanz
Jaká Nikolka?
Reagovat
com
jo tady zname jen Lindicku smile
Reagovat
hanz
A Kájískasmile
Reagovat
tommr
takový trápení s neznámou hráčkou z pátý stovky ale moc nesvědčí o dobrý formě ...
Reagovat
hanz
Nene, na ty naše primadony se nedá dívat, dokavaď nezlepší servisy, naprostá šílenost od všech.
Reagovat
hanz
Vondroušová humus na servu, zase dably na BB.
Reagovat
zfloyd
vidíte vy škarohlídi 1:1 a jdeme do třetího smile
Reagovat
jirkaS
smilesmile
Reagovat
hanz
Lindička Dablová si chtěla pinkat a Vosty jí ukázala, jak se má hrát tenis.smilesmile
Reagovat
jirkaS
Nikolka nedopodávalasmile
Reagovat
jirkaS
*nedoreturnovala
Reagovat
aape
tak to vypadá, že se rýsuje hezký český černý den smile
Reagovat
Jan
Badosa hraje na jedné noze a snaží se, kdyby se Petra víc snažila a soustředila, tak to musí dopadnout jinak. Petra se snaží až ve finálových kolech, první kola nebere tak důsledně.
Reagovat
jirkaS
Miriam v publikusmile
Reagovat
tommr
to byla i na předchozích zápasech Markéty. Netrénuje jí náhodou?
Reagovat
jirkaS
nevim, momentálně nikde nehraje (nenašel jsem)
tak asi na výletěsmile
Reagovat
tommr
Markéta odehrála první set stejně tragicky jako Petra. Nedokázala potvrdit žádnej brejk (a to měla celkem 4), nedokázala set dopodávat a v TB zcela selhala. Očekávám že i druhej set odchodí stejně jako Petra ... smile
Reagovat
zfloyd
dneska vypadá jako by jí to moc nebavilo , spousta úderů odfláklých , no uvidíme jestli se z toho probere
Reagovat
dadaft
mnó, tak to bylo hustýýýýýýýý smile
Reagovat
Mantra
ta nepostoupí smile
Reagovat
Krisboy
No konečně!
Reagovat
tommr
Markéta soupeřku brejkla počtvrtý a bude podávat na set. Moc jí ale nevěřím že to dokáže ...
Reagovat
Krisboy
Tak to je dobrý, dokáže to! smile
Reagovat
Krisboy
smilesmile
Reagovat
tommr
tak tohle byla od Markéty doslova fraška ... smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
Hrozný. Stejně jako tajbrejk.
Reagovat
dadaft
Markéta to začíná hrát jako Polona Hercog -- 4m za BL
Reagovat
Krisboy
J1rka zkušeně. V prvním setu si ho oťukal a potom už si s ním hrál jako kočka s myší. Matchbal až exhibiční.smile

smile
Reagovat
zfloyd
nevím kdo čekal něco jiného ,Ostapenko je zarputilá ,šikovná tenistka a Linda se svým stylem jí nemohla nijak ublížit , bude na sobě muset ještě trochu pracovat
Reagovat
com
nejak nemuzu najit v rozpisu na dalsi kolo Peťulku smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Já Plíškovic taky ne.smile
Reagovat
tommr
třetí pokus o potvrzení brejku ...
Reagovat
tommr
a zase nic ... smile
Reagovat
tommr
první brejk Markéta nepotvrdila snad se jí to podaří napodruhý. Už by to chtělo aby dneska taky vyhrála některá z našich ...
Reagovat
tommr
tak zase nic ... smile
Reagovat
Patik
No hej..Lvice no.smile
Reagovat
Dobry-den
Linda uhrála o gem víc než minule. K tomu jen 9 dvojchyb. smile

Nechci to zakřiknout, ale ona nám výkonnostně vyloženě roste před očima. smile
Reagovat
tommr
dneska to byl sice další výprask, ale jinak Lindě ta jedna výhra co si z Madridu odveze stačí aby si v žebříčku opět o něco polepšila ...
A to ještě může něco uhrát se sestrou v deblu ...
Reagovat
r176
0:6 0:2 Linda se nezdá smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Ostapenková s Lindičkou opět nemilosrdně zametá. smile
Reagovat
lvicek
Moje ty ocicko, copak to ma zase ta Ostapenko na sobe...
Reagovat
dadaft
jj, její vkus je poněkud zvláštní smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězka Miami Open. Hvězda, která má údajně na další grandslam. Ano, to určitě. Nádherný výkon této hvězdy. To zas bůh nebyl doma, když vyhrála v Miami.
Reagovat
Krisboy
Ten není doma už dlouho...

https://m.youtube.com/watch?v=W9mhsW5aWJM&pp=ygUgdG9tIHdhaXRzIGdvZCdzIGF3YXkgb24gYnVzaW5lc3M%3D
Reagovat
Blondie
L
Reagovat
Blondie
Lol, mě nikdy nepřestane bavit, jak se tady podobná stvoření přijdou předvádět, když Petra či Karo prohrají :D
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
se nekonalo. Kdo Petru zná opravdu dobře, tak ví, že měla v deníčku zapsáno 27.4. Madrid - letecký den.

Do programu se jí navíc zřejmě vejde i návštěva el Escorialu, Realu Madrid a možná zvládne i výlet do romantického Toleda.

Doufám, že takový odpočinek zúročí na příští akci.smile
Reagovat
Marduch
Asi tak. Řekl bych, že to s tréňou mají tak 50:50 tenis vs společné výletění po světě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná večer losovali a padlo to na výletění po vyletěnísmile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Mantra
klasika.

Mirra Andreeva - sejmula i Hádu, to už je pěkný v 15letech. Myslím, že Brendě brzy dojdou na WTA divoké karty a bude muset taky zabrat. Tahle Mirra ovšem... smile
Reagovat
EllNino
Myslím, že ve 3. kole porazí ve třech setech Markétu
Reagovat
Mantra
nedivil bych se (pokud tam M.bude) smile
Reagovat
tommr
myslím si že Markéta už bude nad její síly (pokud se k ní Markéta vůbec dostane což není tak úplně jistý) ...
Reagovat
Mantra
no že by byla Markéta nějak lepší než Háda se mi moc nezdá smile
Reagovat
darek.vrana
Tak hlavně hraje úplně jinak
Reagovat
Mantra
jasně, to každá, a taky hraje jak kdy smile
Reagovat
EllNino
Ale co, Miami máme, 30 titulů taky, já myslím, že teď už Petřinou motivací je pouze Wimbledon a OH, případně rychlejší US Open :))

Dneska se na to po tom prvním setu jednoduše vy ...smile
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
d@ve
smilesmile
Reagovat
tommr
čekal jsem že se po tý pauze kvůli (údajnému) zranění bude Petra trápit, ale že prohraje zrovna s takovou tragédkou jako je Niemeier mě opravdu nemile překvapilo. Dneska Petra nepředvedla nic za co by jí mohl člověk pochválit ... smile
Reagovat
Otmar
To, co jste napsal je kruté, ale pravdivé. Pětimetrové auty jsou opravdu z jiného světa.
Reagovat
Drzymalski
Trenér Vaněk nestačil nasazovat a sundávat sluneční brýle. Dneska nefungovalo ani ječení, ani sundávání čelenky, ani pojďování, výkřiky o české lvici. Mám podezření, že Petra s Jirkou mají jako omluvu to, že vypadli v Madridu v prvním zápase i vloni. Bodová ztráta minimální, letíme na další štaci (Řím?)
Reagovat
tommr
jj body Petra neztratí a nehrozí to ani v Římě a na FO kde taky skoro nic neobhajuje. Je ale škoda nevyužité příležitosti nahrát si nějaké body do zásoby na horší časy které příjdou s velkými obhajobami na konci roku ...
Reagovat
Walda58
ude to chtít pokoru. (Ukrajina _ Jiná pravda HD)
Reagovat
Blondie
Jau... jau... JAAAAAAAAAAAAAAAU, moje oči XD dneska se fakt pokazilo, co se pokazit mohlo.

Nevadí, velký titul už je v kapse, teď zase z Petry spadne tlak. Škoda, očekávání tu byla :)
Reagovat
Walda58
smileByla. smile
Reagovat
Dobry-den
Česká jednička sice v Madridu končí po prvním zápase, ale není třeba smutnit, ostatně Petra sama říkala, že letos už má titulem z Miami splněno. smile

Navíc pořád máme ve hře spoustu dalších želízek, mimo jiné
-hráčku big 4
-hráčku, která má sezónu plně pod kontrolou
-hráčku atakující první příčky v počtu dvojchyb na okruhu
-2 skleněnky, které se mohou kdykoliv rozbít

Jedeme! smilesmile
Reagovat
Otmar
To je tak přesný, až mě mrazí. Že by některá vystoupila ze škatulky??
Reagovat
makro99
Přesný... přesný je to, že máme letos 3 hráčky v Top 12 a 7 hráček v Top 40.
Reagovat
tenisfan178
Bohužel souhlasím.
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Jimbo
Nešťastný konec tie-breaku a pak rychlý konec zápasu. Ve druhém setu se totálně hra Petry rozsypala.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ta byla rozsypaná od chvíle, kdy začaly hrát.smile
Reagovat
soloo
hlavne že rozbije Rybakinu smile
Reagovat
Drzymalski
Niemeier nevyužila sedm setbolůsmile o jaké smůle je řeč?
Reagovat
makro99
tam žádnou smůlu nevidím? a slovo "nešťastný" se vedle významu smolný, používá taky ve smyslu "neblahý", "smutný" apod...
Reagovat
Drzymalski
Neber mě za slovo. Rozumím...
Reagovat
makro99
Dobře, zkusím si to pamatovat..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist