Švedovová je po 10 dnech na samotce s rodinou. Ale ještě v domácí karanténě

28. 3. 2020, 12:44
Aktuality 3
Jaroslava Švedovová byla jedním z prvních tenistů, které museli kvůli pandemii koronaviru do povinné karantény. Po 10 dnech na samotce už je kazašská tenistka doma s rodinou, ale musí dodržovat dalších 10 dní v domácí karanténě.
Profily hráčů
Jaroslava Švedovová (© Instagram)

Jaroslava Švedovová se letos v únoru vrátila na kurty po takřka tříleté pauze, během které v říjnu 2018 porodila dvojčata (chlapce). Představit se však stihla pouze na dvou turnajích v Dubaji a Dauhá, kde prohrála jeden duel ve dvouhře i oba zápasy ve čtyřhře.

Dalších tenisových akcí už se 32letá Kazaška nedočkala, neboť všechny turnaje byly postupně na dobu tří měsíců zrušeny kvůli pandemii koronaviru. 

Švedovová se tak 12. března března vydala na cestu do rodné vlasti. Jenže po přesunu z Indian Wells do Kazachstánu přišly další nečekané komplikace. Místo cesty domů musela do povinné desetidenní karantény.

Bývalá 26. hráčka světa totiž po přestupu v Miláně letěla do kazašské metropole Nur-Sultanu společně s cestující, která byla pozitivně testována na nemoc COVID-19.

Na svém instagramovém profilu pak bývalá světová trojka ve čtyřhře Švedovová zvěřejňovala videa, jak si čas na samotce krátí různými cvičeními.

Až když měla po deseti dnech negativní test na koronavirus, mohla se vydat z nemocnice konečně domů za svou rodinou. Svobody si ale užívat nemůže, protože musí zůstat další deset dní v domácí karanténě.

"Konečně na cestě domů. Ale moje svoboda byla krátká, musím teď zůstat 10 dní v domácí karanténě. Ale jsem šťastná, že už alespoň mohu být s rodinou," napsala Švedovová v fotkám na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#happiness

Příspěvek sdílený Yaroslava Shvedova (@yaroslavashvedova), Bře 26, 2020 v 7:26 PDT

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
jen ještě pořád pozor na ty mokré froté ručníky

https://www.sport.cz/ostatni/ostatni/clanek/1316624-do-prahy-se-vratil-profesionalni-sport-prymula-nebyl-proti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null#hp-sez
Reagovat
jirkaS
co jsem jí viděl hrát, tak měla
moc dobrou postavu :-o
Reagovat
Krisboy
Tak hodně štěstí a zdraví tobě, dětem i všem blízkým, Jaruško. Jsem si říkal, co s tebou je, teď už to vím :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist