Švýcarky byly opět nad síly českých tenistek. Muchová a Plíšková v semifinále neuhrály ani set

12. 11. 2022, 16:43
Aktuality 314
BILLIE JEAN KING CUP - Cesta českých tenistek na Billie Jean King Cupu skončila znovu po roce na Švýcarkách. V dnešním semifinále v Glasgow bylo rozhodnuto už po dvouhrách, v nichž po Karolína Muchová nestačila na Viktoriji Golubicovou a Karolína Plíšková prohrála s Belindou Bencicovou. Švýcarky si finále zahrají druhý rok po sobě, letos vyzvou Australanky.
© Pavel Lebeda / sportpics.cz

České tenistky ve skupině porazily Polky a včera i favorizované Američanky, vítěznou euforii do dnešního semifinále si přenést nedokázaly. Znovu po roce ztroskotaly na Švýcarkách, loni v Praze s nimi prohrály přímý souboj o postup ze skupiny.

Kapitán Petr Pála při nominaci na dnešní zápas musel hodně kalkulovat se zdravotním stavem svých svěřenkyň. Do úvodní dvouhry poslal Karolínu Muchovou a věřil, že znovu po necelých dvou měsících dokáže porazit Viktoriji Golubicovou. Česká tenistka ale na výhru z Tallinu navázat nedokázala a prohrála 4-6 4-6.

Muchová nezačala duel s Golubicovou dobře. Po dvou ztracených servisech prohrávala brzy 0-3. Brzy se jí sice podařilo snížit, za stavu 3-4 ale nevyužila dva brejkboly a Švýcarka set dopodávala.

V úvodu druhé sady se oběma hráčkám nedařilo držet podání. Muchová dvakrát smazala manko brejku, po třetím ztraceném servisu se jí to už ale nepodařilo. Golubicová odskočila do vedení 5-3 a duel za hodinu a 33 minut zakončila při svém podání. Češka doplatila na 24 nevynucených chyb.

"Byl to těžký zápas. Musím soupeřku pochválit, hrála velmi dobře. Dostávala mě do těžkých pozic. Byla jsem trochu stažená, musela jsem to ze sebe setřást. Udělala jsem nějaké chyby, ale ona mi k nim hodně pomohla. Hrála dobře, já tak dobrá nebyla," řekla Muchová na tiskové konferenci.

Do druhé dvouhry nastoupila Karolína Plíšková, která v Glasgow prohrála dvouhru proti Polkám i čtyřhru proti Američankám. A výhry se nedočkala ani proti Belindě Bencicové, které podlehla 2-6 6-7 a nenavázala na její skalp z letošního US Open.

Plíšková neměla dobrý začátek. Proti Bencicové přišla v první sadě třikrát o servis a Švýcarka mohla za 31 minut oslavně zatnout pěst po zisku první sady. Plíšková jí k tomu pomohla 18 nevynucenými chybami.

Rodačka z Loun však duel nevzdala. Hned v úvodu druhého setu vzala Bencicové servis a díky zlepšenému podání měla za stavu 5-3 setbol. Nedokázala jej však proměnit a Švýcarka dotáhla sadu do zkrácené hry. V ní uspěla v napínavé koncovce 8-6 a mohla s týmem slavit postup. Plíškové nepomohlo ani sedm es.

"Bylo to těžké. Ani jsem nechtěla nastoupit. Celý týden jsem se tu cítila blbě, ale nakonec jsem odehrála docela dobrý zápas. Druhý set patřil k těm nejlepším v sezoně a strašně mě mrzí, že jsem se nedostala do třetího," řekla Plíšková.

Přestože po utkání v televizním rozhovoru nevyloučila, že mohlo jít o její poslední zápas v reprezentaci, později své vyjádření mírnila. "Nevím. Všichni se ke mně chovali hezky. Mám ten tým ráda, protože jsem s ním hodně zažila. Ještě se zamyslím a uvidím. Mám čas," dodala bývalá světová jednička.

Ve finále čekají Australanky
Švýcarky si finále Billie Jean King Cupu (dříve Fed Cupu) zahrají potřetí v historii a druhý rok po sobě. V roce 1998 ani loni proti Ruskám na triumf nedosáhly.

Letos narazí na Australanky, které před rokem vyřadily v semifinále. Australské tenistky postoupily do finále Billie Jean Cupu znovu po třech letech poté, co v semifinále zdolaly 2-1 domácí Britky. O vítězství rozhodly v dramatické čtyřhře.
Po úvodní dvouhře se Australanky dostaly do vedení zásluhou Storm Sandersové, jež porazila 6-4 7-6 Heather Watsonovou. Britky do hry vrátila Harriet Dartová, která porazila 7-6 6-2 Ajlu Tomljanovicovou.
V rozhodující čtyřhře uspěly Storm Sandersová a Samantha Stosurová, které zdolaly 7-6 6-7 10-6 dvojici
Alicia Barnettová a Olivia Nichollsová.
Australanky čekají na celkově 8. triumf už od roku 1974.

• BILLIE JEAN KING CUP 2022 •
Finálový turnaj v Glasgow
Velká Británie, tv. povrch / hala
sobotní výsledky (12. 11. 2022)
• Semifinále •
Česko - Švýcarsko 0-2
Muchová - Golubicová 4-6 4-6
Plíšková - Bencicová 2-6 6-7(6)
Austrálie - Británie 2-1
Sandersová - Watsonová 6-4 7-6(3)
Tomljanovicová - Dartová 6-7(3) 2-6
Barnettová/Nichollsová - Sandersová/Stosurová 7-6(1) 6-7(5) 10-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

314
Přidat komentář
A211
Dostat se mezi 4.na světě to by šlo ne ???!!!
Reagovat
tommr
postup ze skupiny přes silné USA je nesporně úspěch ... smile
Reagovat
NoletheBest
To co Plíšková řekla, tak by ji už neměl Pála nikdy postavit bez ohledu na to, zda chce skončit. Hledat chyby v Krejčíkové, která tam nebyla, že nechtěla hrát proti Bencic, ale oni ji přesvědčily hrát a že neměla hrát debla, když druhý den budou hrát singly, tak to už je fakt na Chocholouška smile
Tak to je tečka na konec, chudák Pála.
Reagovat
Drzymalski
Je to složité. Plechovka byla vždycky introvert a týmové soutěže nemusí. Mizerně hrála celou sezónu a těžko po ní chtít na konec sezóny ve Vuvuzela Černošek Cupu zázraky Udělala maximum a případná třetí sada mohla dopadnout libovolně. Vydržela s Bel i delší výměny, rozhodly maličkosti. Věřím že Kája může příští rok hrát líp.smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
tommr
Karolína je upřímná a nevyjadřuje se v nicneříkajících frázích což někteří nedokážou unést ...
Kritika Krejčíkový je na místě protože jednání Báry je často přinejmenším podivný. Loni nezvládla roli týmový jedničky a korunovala to tím že odmítla nastoupit do rozhodujícího debla. Letos se zase odhlásila na poslední možnou chvíli takže Pála za ní nemoh sehnat náhradu. Několikrát už taky podobným způsobem vyšplouchla Katku naposledy na letošním FO ...
Reagovat
NoletheBest
Atmosféru v týmu dělají hráčky svým vyjádřením, a to co Plíšková sdělila veřejně po zápase (ač upřímně) je bohužel nešťastné a bude mít vliv na příští týmové zápasy, pokud se jich bude účastnit. Osobně si myslím, že už ji v této soutěži těžko uvidíme. Ohledně Krejčíkové, měla hrát zřejmě jen debla a proto si myslím, že se Pála měl domluvit namísto s Bouzkovou vzhledem k lazaretu v týmu. Bára je silná osobnost, proto i komplikovaná, která si nenechá nic líbit, tak snad ji doufejme hrát za tým ještě uvidíme. Rozhodně tam byly chyby kapitána týmu, ačkoliv jeho situace byla s ohledem na stav a výběr hráček vysoce prekérní.
Reagovat
tommr
taky si myslím že Karolína už BJK Cup hrát nebude, ale nebude to kvůli jejím vyjádřením. Karolína podobně jako Petra už má prostě svoje nejlepší léta za sebou a místo nich budou hrát mladší a lepší hráčky ...
Co se týče Báry tak její místo v deblu spolu s Katkou je nezpochybnitelný. Bude záležet jen na ní jestli se s tím spokojí nebo jestli si bude hrát na primadonu a dělat v týmu dusno ...
K Pálovi jsem se už vyjádřil jinde. Podle mě letos žádnou vyloženou chybu neudělal a kdyby Muška totálně nepropadla tak by byl teď nejspíš oslavovanej jako hrdina ...
Reagovat
Jan
smile Muchové se nedařilo. To se stává, jednou to jde, jindy ne. Nezatracoval bych ji.
Reagovat
lars
co pise "hejty" a blaboly a klame tim ctenare TP
Reagovat
NoletheBest
Ve tvých duchaplných inteligentních výjevech ti poněkud schází jakýkoliv obsah s náznakem minimálního sdělení. Na místo obskurních glos zkus něco napsat k věci smile
Reagovat
lars
Pala:" Absence Báry byla citelná. Pořád jsme museli improvizovat".
B.K. pozde ohlasila, ze nebude hrat , takze uz neslo povolat nahradu za ni.

Pala: přišlo mu zbytečné hrát za rozhodnutého stavu 2-0 s USA v základní skupině čtyřhru. V ní nastoupila Plíšková s Muchovou, které druhý den čekal singl proti Švýcarkám. "Myslím, že to také mělo vliv. Kája Muchová se dostala do postele hodně pozdě. "
Reagovat
Alien
Po rozhovoru s naší jedničkou už jsme doma! Za všechno může Krejčíková! A my jsme kritizovali Káju!
Reagovat
com
taky sem to ted cetl smile Jo Krejcikova je ta, ktera muze za prohru.. A jeste Siniakova s Vondrousovou, protoze nechtely proti Bencic hrat, tak si to musela vyzrat Karolina smilesmile
Reagovat
hanz
Comík pořád a neochvějně za Kájískem.smilesmilesmile
Reagovat
vojta912
PÁLA ven!!
Reagovat
Drzymalski
Pála? Spíše bych provětral partu za ním. Tak početnou squadru neměl ve Skotsku snad nikdo. Někteří jako by ty fleky měli na doživotí. Nedělám si iluze, protože Černošek...
Reagovat
vojta912
Nojo copak Faltýnka kámoš, to je žába na prameni už dlouho.
Reagovat
Drzymalski
Černošek je sice Faltýnka kámoš ale pro český tenis,ale i atletiku, aspoň něco udělal. Takový Kaderka je kůň 5kolky a maká akorát pro sebe. To Vašnostovi nevadí?
Reagovat
Alien
Tak snad bude mít příští rok trenér Pála pro BJK CUP k dispozici naší dlouhodobě nejlepší a nejsympatičtější tenistku, dvojnásobnou wimbledonskou vítězku, lvici Petru Kvitovou! S ní bude zisk titule pouhou formalitou!
Reagovat
Liverpool22
Je pravda, že Kvitová jako jednička týmu zářila a do šatny vždy nějaký bodík přinesla.Letos Kája Plíšková jako jednička týmu 3zápasy a 0bodů zatímco např. Katka Siniaková 2zápasy a 2body.smile A to je ten rozdíl mezi Kvitovou a Plíškovou....smile
Reagovat
hanz
Kvítí už je uhnaný z pár zápasů, ta se na nějakej CUP vybodne.
Reagovat
Liverpool22
Ale houby. Pokud by se BJK hrál v Ostravě a Třinci jak plánoval Kaderka, tak by naše Kvítko smile hrálo - z Fulneku by to měla kousek....
Reagovat
hanz
Pro Kvítí už tyhle akce nemaj žádný význam, ta ať si vybere její nejoblíbenější turnaje v kalendáři a dál už se nehoní, nemá to zapotřebí a akorát by si na ní honily ego NONAME HRÁČKY typu Priscilka Honů, Šrámková apod.
Reagovat
lars
loni se hralo v Praze a taky tam Kvitko nechtelo hrat, ikdyz tam bydli.
Reagovat
hanz
páč už jí to zmáhá, je to vidět i na turnajích.
Reagovat
tommr
tady se mýlíš. I Petře Kvitový se už stalo že ve FC prohrála všechny svoje zápasy (2016) ...
Reagovat
Liverpool22
nemám v hlavě PC disk, abych si vše pamatoval, ale Kvitová vždy ráda reprezentovala a na kurtu to bylo vidět - pak fanoušek odpustí i nějakou prohru - nemůže se furt vyhrávat. smile
Reagovat
Dobry-den
Nemáš v hlavě PC disk, ale tvoje tvrzení znělo celkem suverénně. Skoro to pak vypadá jako úmyslná manipulace za účelem hejtu Karolíny. smile
Reagovat
Liverpool22
Fandím všem našim holkám. smile Káju jsem tady v průběhu sezóny i dost chválil, když hrála agresivně - přitlačila na pilu. smile Ve Skotsku však Kája formu neměla a tak není co chválit....Chválit můžeme Katku, Markétu a částečně Mušku. Plíšková pozici jedničky nezvládla - to snad viděl každý.....
Reagovat
Jan
Petra ve svém věku by už nedala tolik zápasů za sebou ve stejné kvalitě. Navíc za starých časů hrála max. 2 zápasy a teď by hrála 3, 4 ve 4 dnech. To už by fyzicky nedala. Ještě k její pověstné kolísavé formě, kdy jeden zápas porazí kohokoliv a druhý prohraje sama se sebou.
Reagovat
Jan
Myslím že to je také důvod proč na BJKC kašle, navíc se jí tento formát nelíbí, si myslím.
Reagovat
Jan
Navíc se asi moc nemusí s Plíškovou. Když je v týmu Plíšková, ona tam není a naopak. V roce 2019, když jsme prohráli s Rumunkami, to byl první Pálův propadák, jak utavil Siniakovou v singlu a v deblu pak pohořely. A tenkrát tam byla Plíšková a Kvitová ne. Což by pomohlo, kdyby tam byla i Petra.
Reagovat
Drzymalski
Vuvuzela Cup pro nás skončil. Svět se točí dál. Holky na pár týdnů odloží rakety, vychutnají si Dolce far niente, zasypou instáč fotkama z pláží, Hrdlica se pochlubí pekáčem buchet etc. I fanoušek si rád od kolotoče turnajů na chvíli odpočine. Aspoň já to tak mám. Na viděnou po novém roce v Austrálii smile
Reagovat
hanz
Pravdu díš, po novém roce si tu zase pěkně zanadáváme. :)))
Reagovat
patriks
Končil zápas Golubičová-Muchová a kamera zabrala českou lavičku, kde byla Vondroušová a Siniaková, a chyběla Plíšková. Pojala mě hrůza, že bude Plíšková do druhé dvouhry nasazená. Bohužel moje obavy se naplnily. Fatální chyba Pály...
Reagovat
Jan
Pála vybíral podle zdravotního stavu hráček. 3 ze 4 měly zdravotní problémy a Vondroušová řekla, že by 2 zápasy nevydržela (singl+debl). S okleštěným týmem jaký měl toho víc udělat nemohl. Je vidět, že jen plně obsazený tým má šanci dojít do finále. Kdyby tam byla Krejčíková příp. i Bouzková, mohlo to vypadat jinak.
Reagovat
NoletheBest
Myslim, ze toto bylo asi jeho nejtěžší rozhodování vubec. Ted si ale myslim, ze i on si ted mysli, ze byl vuci Markete mekky a ze ji postavit mel. Dokonce si myslim, ze kdyby mela hrat Marketa druhy zapas, ze by ji tam postavil s tim, ze by pak dohrala debla uz na adrenalin. Bohuzel hrala by první zápas a ta pauza je tam moc dlouha. Škoda, tady se to vubec nesešlo a myslim, ze to bylo fakt na hlavu jak to cely postavit.
Reagovat
paddy
nominovat zraněné hráčky je frajeřina smile
Reagovat
misa
Bouzková musí odpočívat před náročnými úkoly, které před ní stojí v roce 2023 :)
Reagovat
Patapuff
Máš pravdu, kdyby tam byla Krejčíková, tak by to dopadlo jinak, nepostoupily by ani ze skupiny. Zase by roz*ebala celej tým, pasovala by se do role národní spasitelky a po prvním škobrtnutí by se schovala do šatny.
Reagovat
Jan
Tak zase za rok. Myslím, že hrálo roli i to že Švýcarky měly v posledních 3 dnech jeden den volna. Naše hrály 3. zápasy 3. den a proto mohla být Muchová trochu ztuhlá a nešlo jí to tak jako první den. Plíšková se dnes vytáhla, bojovala, udělala naději ve druhém setu, ale Benčičová byla moc dobrá. škoda úderů Plíškové co šly do outu nebo do sítě, mohla si vynutit 3. set. Kongová při návštěve našeho týmu prohlásila, že současný formát je nejlepší, co kdy byl. Je blbá. Poloprázdné haly, domácí atmosféra je pryč, naše, kdyby vyhrály, hrají 4 zápasy ve 4 dnech, je to ozdraví hráček.
Reagovat
Jan
oprava: Kingová
Reagovat
Liverpool22
Nemyslím si, že Muška byla unavená s Amíkama hrála jen debla. Jinak souhlas, že pořádat finále BJK ve Skotsku je úlet viz. komorní atmosféra. smile Pokud tento formát, tak pořadatelství dát do země, kde je tenis populární - kromě Česka např. Španělsko, Francie, Itálie, Srbsko, Chorvatsko....
Reagovat
Jan
I v těchto zemích by na cizí zápasy hala plná nebyla.
Reagovat
Liverpool22
Jasně máš pravdu, ale vadí mi, že v USA + Británii se hrají GS a oni tam ještě narvou TM + BJK nebo-li v těchto zemích jsou tenisem přesycení. Navíc nedávalo logiku, když se TM hrál v USA hrát hned BJK v Británii - logiku dávalo po TM v USA hrát BJK někde v Jižní Americe např. Argentině nebo o kus dále v Mexiku. Prostě vše je o penězích + nyní do tenisu nezdravě vstupuje politika což škodí....
Reagovat
lvicek
Tak v Mexiku zas tesne predtim byla tisicovka.
Reagovat
Liverpool22
No právě - takže dávalo logiku hrát BJK v Mexiku, Brazílii....Prostě takhle většina holek musela cestovat přes půl zeměkoule - do Británie na BJK.
Reagovat
A211
Muchová nemá kondici a bez kondice se prohraje i B.Palicovou protože B.P tu kondici má větší bylo to tuším 12:5.Mam problém protože K.Muchova hraje pohlednej tenis prostě se musí dát 100procente dohromady zdravotně i kondičně odborníci říkají že pokud se alespoň 1.tydne po tréninku nezvrací tak je to málo.
.
Reagovat
Drzymalski
Plechovka dnes bojovala. Na své poměry nadstandardně. Nelíbilo se mi ale jak se smála po prasátku v závěru TB. Kdo to jen říkal, že Češi jsou smějící se bestie. Pálovi bych sestavu nevyčítal. Vždycky je to loterie a konec sezóny udělal své.
Reagovat
Mony
Upřímná holka.. A ráda se směje.. Nejhezčí to bylo kdysi s Ostapenko
Reagovat
Liverpool22
Škoda, že Kája nedotáhla 2. set - Benčič byla určitě hratelná. No nic - jedeme domů.
Reagovat
Dobry-den
Takový zkušený kapitán, ale dneska to prokaučoval opravdu luxusně. Raskenádu vem čert, tam už je to marný, ale toho prvního zápasu je fakt škoda. Je mi líto hlavně Markéty, která loni i letos dělala maximum, pro tým by se přetrhla, ale ostatní jí to stále kazí. smile
Reagovat
EllNino
Markéta asi nebyla fit, Pála říkal, že by nedala dva zápasy dneska, takže proto asi ta Muška
Reagovat
Mony
Pala hlavně říkal, že Muška ji nedávno porazila a má na ni hru. O Maky nic nemluvil, tedy já nic neslysel
Reagovat
Dobry-den
Aha, tak aspoň pošetřila síly...
na cestu domů. :))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Liverpool22
Po bitvě je každej generál - včera risk vyšel a dnes nikoliv. Hlavní problém byl, že jednička Plíšková neměla formu. Tahounem týmu byla Katka, která přijela z Ameriky a přesto makala pro tým.
Reagovat
Mony
To byl riskantní luxus nepostavit takhle skvělou týmovou hracku, ale věřím, že Muška hru na Holubici mela, akorát ji to nešlo.. Už ale prohra s Palicovou byla varováním a i výsledky v poslední době mluví jasně pro Maky. Ale zase, stačil bodík a v deblu bych naše holky viděl jako favoritky..
Reagovat
NoletheBest
Nemel to rozhodování Pala lehky, ale tez myslim, ze Marketa mela singla hrat, zvlast kdyz vcera hrala vyborne a nebylo videt, že by mela problém. Markéta se sice dnes necitila na dva zapasy, coz je logicke, tak to chtel Pala rozlozit mezi 4. Asi mohl byt Pala trochu sverepejsi vuci Markete, hlavne s přihlédnutím k tomu, ze Muchova nebyla evidentne ok a ze by Pliskova porazila Bencic, to bylo spise zbozne prani. Nyni lze jasne rict, ze to byla chyba. Protoze ale nevime jak na tom fakt hracky zdravotně pred zapasem byly, tak jsou to jenom spekulace. Verim vsak v to, ze kdyby Maky vyhrala singla, tak by vyhraly i debla.
Reagovat
Jan
Spíš by šla hrát debla Muchová, kdyby Vondroušová nemohla. Teď už je to jedno.
Reagovat
lvicek
A proc porad jen Maky? Katka se vcera hodne vytahla a ja bych ji proti Golubic docela verila. A do debla by mela cas se vzpamatovat. Ale tak z nejakeho duvodu to bylo tak, jak to bylo.
Reagovat
NoletheBest
Souhlas, Katka hrala s Gauf opravdu dobře. Muchova si na ni verila,bohuzel realita byla jina. Videl jsem první set a tam ji to nešlo, ani nevypadala v pohodě
Reagovat
hanz
Parádičky jí zradily jako obvykle, proto taky nikdy nic nevyhrála.
Reagovat
hanz
Myslím za titul.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
darek.vrana
To je zas den. Macháč, Muchová, Lehečka, Plíškovásmile. Jedna lepší koncovka než druhá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Machac do do stovky brzy dá. Dnes proti favoritovi hrál skvěle, ale smolně
Reagovat
NoletheBest
A Budka tomu dal korunusmile
Reagovat
Mony
Ta poslední otázka se nepovedla, nosmile
Reagovat
NoletheBest
Budka je proste budkasmile
Reagovat
Drzymalski
To máš jedno. Teď perlí s Hradeckou éééé Čapoun.
Reagovat
NoletheBest
Jj, dnes se to tam smilefakt sešlo
Reagovat
hanz
Z pohledu českého diváka prostě TFUJTAJBLDEN NA VŠECH FRONTÁCH, česká labilita zase zaúřadovala v plný kráse, jak v ženskejch, tak v mužskejch.
Reagovat
EllNino
Dobrou noc :)
Reagovat
hanz
Už jdeš, tak dobrou teda. :)
Reagovat
GrandSlamMan
bez šance ovlivnit výsledek smile
Reagovat
hanz
Bych se jim na nějakou trajdašou ve čtyřhře vybodnul, mazat domů a pilovat.
Reagovat
NoletheBest
Je skoda, ze nehrala Marketa V., otazka proč.
Reagovat
EllNino
Už mě pěkně štvou :))

Australankám budu zejtra držet všechny palce :)
Reagovat
hanz
Spíš by tě měl štvát Pála, kterej nechá dřepákovat Vondroušovou, když jí to tam nejvíc svědčilo.
Reagovat
EllNino
Pálovi nic nezazlívám, taktika byla jasná, trochu risk, ale proč ne, nikde není psáno, že by Markéta porazila Golubic atd. :)

Prostě je to daleko větší alchymie než původní formát, proti Polsku a USA to Petrovi vyšlo, dneska ne ... a tak to prostě je
Reagovat
hanz
Vondroušovic už tu hnusnou slajzačku porazila víckrát, proč by né dnes, prostě to Pála už několik let takticky nezvládá.
Reagovat
EllNino
to jsou kecy :) viz USA, které zvládl dokonale :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já Pálovi nic nevyčítám, nicméně mi taky jasný, proč v klíčové fázi nastoupí Kája, která je mimo a Maky, která v soutěži skoro neprohrála, zůstala sedět.smile I kdyby měla hrát místo výkony náladové Mušky. Ta ovšem měla Holubici porazit.
Smutný tenisový den dneska.smile
Reagovat
petrulinka
Plíšková je prostě.....
Reagovat
EllNino
A co dělá tak hrozného? alespoň bojuje
Reagovat
aape
bojuje? spíš nahrává soupeřce, ..
Reagovat
petrulinka
Bojuje? To se asi díváme každý na jiný zápas
Reagovat
Drzymalski
Plech proti Bel bojovala. To že za každým upocenym fiftynem nepumpuje a neječí neznamená nic. Když Lvice po wineru zaječí z cca 80 procent další výměnu prohrává...smile
Reagovat
petrulinka
A za stavu 4:4 třískne dvojchybu, paráda
Reagovat
petrulinka
4:1, 5:2, nic z toho ????
Reagovat
Liverpool22
smile ano to bylo klíčové smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kája si vzpomněla, že druhé sety vlastně pouští. Jenže zapomněla, že už prohrála první.
Teda vlastně to byla prohra omylem.smile
Reagovat
jirkaS
poslední instancesmile
Reagovat
tommr
Karolína nedopodávala druhej set a tím zřejmě zhasla i poslední jiskřička naděje ... smile
Reagovat
hanz
Ať už je vyučí a je klid. smilesmile
Reagovat
Liverpool22
tak 5:5 a přitom Kája mohla vyhrát set 6:0 či 6:1
Reagovat
Mony
V jedné minutě nedopodavali jak Jirka, tak Kaja
Reagovat
hanz
Ať už je vyučí a je klid.
Reagovat
EllNino
Nemám slov smile
Reagovat
hanz
Tragédi, totální, ten v Itálii je na chocholouška, o Kájískovi se snad ani nevyjadřovat
Reagovat
EllNino
Ty máš dneska žně, aby to s tebou neseklo :))
Reagovat
hanz
Dneska jsou žně, to jo, od jednoho nemehla k dalšímu.
Reagovat
EllNino
škoda, že ses nekoukal včera :)
Reagovat
NoletheBest
Z celeho zápasu je Svačina. To snad ani neni meozny, co ten tam vyvádi. Sice je to jeho standard, ale to jeho komentovani, spis popisovani je fakt strašný, to se neda poslouchat. Musel jsem vypnout zvuk. smile
Reagovat
com
nejhorsi je to troubeni.. se divim, ze jim ty trubky nekdo jeste nestrcil do (.) smilesmile
Reagovat
paddy
jó Sračina, ten nerozumím ani pokeru, který taky komentuje smile
Reagovat
Serpens
Svačina je jeden z nejlepších a nejpříjemnějších komentátorů, které česká žurnalistika už dlouho nabízí. Lepší než on je už jen Vojtěch Bidrman, ten však už před nějakou dobou zmizel někde hluboko v hnoji komerčních stanic....
Reagovat
NoletheBest
Nejsi z Petržalke? smile To opravdu neni tenisove komentování, to je popisovani stavu veci, bez tenisove hlubsi invence a znalosti. Navic s neprofesionalni osobnimi výlevy. Jinak je mozna mimo komentovani prijemnej, ale toto je fakt katastrofa. Podivej se na eurosport jak komentuji tenis.
Reagovat
Drzymalski
Libor Basík se dá poslouchat, na Eurosportu jich je víc jména si nepamatuji. Tam mi vadí akorát ten se stařeckým hlasem. Přežvaňuje a ruší při hře. Suverénní dno je ale Klára Janáčková z O2TV. Sběratelka kloboučků a žiletek. Automaticky tlumím zvuk na 1-2...smile
Reagovat
aape
ten je fakt tragickej smile
ještě mele o tom, co musí švýcarka udělat, aby vyhrála ve dvou, ,,
Reagovat
tommr
škoda že nevyšel ten brejk na 4:0. Náskok jednoho brejku je pro Karolínu málo. To prostě neudrží ... smile
Reagovat
Liverpool22
Benčič se bohužel drží na dostřel 4:2 smile
Reagovat
tommr
a ted další promarněná šance ... smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
tommr
kdyby Karolína proměnila aspon jeden z těch 4 brejkbolů tak už mohla mít set v kapse. Teď se vsadím že set nedopodává ...
Reagovat
Liverpool22
Uvidíme - je pravda, že si Kája zahrává s ohněm smile
Reagovat
tommr
a už je to tady. Já věděl že jí náskok jednoho brejku nebude stačit ... smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
jirkaS
ještě malá jiskřička
Reagovat
Liverpool22
naděje furt žije smile smile smile Benčič taky může být nervní - ve finále čekají hratelné Australanky a teď nevím kolikrát Švýcarsko vyhrálo v historii Fed cup - jestli vůbec někdy....
Reagovat
com
Australie bez Bertyovky je jako Cesko bez Kájíska smilesmile
Reagovat
hanz
Akorát že Bártyovka má jaksi GS smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Pála v šatně Káju pokropil živou vodou a možná přijde zázračný obrat - vedeme 3:0 smilesmilesmile
Reagovat
Mony
Jirka 3:2 a 30:0 při svém servisu... A dekasmile.. 9 balónu za sebousmile
Reagovat
hanz
Česká labilita v akcismile
Reagovat
com
Karolina jede smilesmile
Reagovat
hanz
Tak možná domů.
Reagovat
com
smile doma si válí šunky jedine Kvitovic-Vankovic smile
Reagovat
Alien
Vyhrála na letošním BJK Cupu Iduška Raskenovic alespoň jeden zápas, či nikolivě?
Reagovat
Liverpool22
nic nekončí smile smile smile
Reagovat
hanz
Koukám, že roste další český mentální titán - Lehečka. smile
Reagovat
Mantra
už si šel zabalit kufry smilesmile
Reagovat
Drzymalski
Pala těžko. Spíš Karel Tejkal junior.
Reagovat
miledus
Plíšková je úplně marná, nemá tam co dělatsmile
Reagovat
Mantra
nač to zdržovat žesmile
Reagovat
Mantra
namá ani na top 100 - tohle je hra tak někde na hraně 150-200 ne-li horší smile
Reagovat
EllNino
Zase neblbni, na stovku má bohatě a skoro nic neobhajuje :)
Reagovat
Mantra
to co vidím v tv není úroveň hráček v první stovce.
Reagovat
Mantra
kupříkladu hráčka číslo 99 je nějaká Vondroušová smile
Reagovat
Mantra
z rozmezí 90-100 by porazila možná ale jen možná tak tu Schmiedlovou, ta je na hlavu updnutá, ale jinak nikoho
Reagovat
EllNino
ale žebříček není o aktuální formě :) je to součet výsledků za 12 měsíců
Reagovat
Mantra
to je mi jedno, já napsal, že to co hraje dnes neodpovídá ani 100vce, to je pravda, a dlouho se to nezmění, tedy jo - k horšímu smile
Reagovat
lvicek
Zajimave je, ze ta hra neni zas tak moc jina nez kdyz se ji darilo. Jen ted je to proste traga...
Reagovat
Mantra
všechno i sport a tenis se vyvíjí, no a hráčky které s tím porážela už nehrají nebo jdou s dobou a hrají lépe, ona ustrnula a ten servis, no už taky není žádná kvín
Reagovat
lvicek
Jj, ale jake to jsou drobnosti od toho byt svetovou jednickou po "nepatri ani do Top 100", co se tu vyhlasilo vyse ;).
Reagovat
Frix211
Pála se fakt zbláznil, ne? On prostě chce domů?
Reagovat
Ela-fon-isi
Důležité asi je, že Katka s Markétou poletí domů odpočaté. smile
Reagovat
EllNino
Já bych to nedramatizoval, prostě vsadil na tuhle nominaci, nevyšlo to, vyčítalo se mu tady opakovaně, že neriskuje atd., tak včera holt risk vyšel, dnes ne, nedá se nic dělat
Reagovat
Mantra
nominaci, ale Moucha to prostě neuhrála. Měla to hrát asi jedna z těch zbylých a tenhle zápas by měla čas na regeneraci. No nejsem Pála, ale tohle šlo vymyslet. Stačilo si dát jednu známou do té rovnice, tou bylo, že Plíšek prohraje cokoliv
Reagovat
Mony
Balzám pro oči...
Přepnout na Lehecku!
.. A hned 1.game breaksmile
Reagovat
rosm
Pala ven, paneboze to je umeni takova nominace.
Reagovat
Drzymalski
Kokainista tu dnešní sestavu trochu překombinoval není liž pravda.
Reagovat
hanz
Strým na Lehiho je?
Reagovat
miledus
http://cl.freestreams-live1.com/tennis-channel-2/
Reagovat
miledus
Eurosport 2
Reagovat
petrulinka
Plíšková, tragédka číslo 2
Reagovat
hanz
Kájískové se dneska a vlastně i včera vyznamenali, Pála to zase pěkně překombinoval, nechat Vondroušovou dřepět a dát tam tyhlety tragédky.
Reagovat
petrulinka
Přesně. Šetří je na čtyřhru, která už nebude. Boží
Reagovat
misa
Belinda vypadá líp než za mlada. Ne že by teď byla nějaká stará :)
Reagovat
GrandSlamMan
její kondiční trenér jí dává řádně do těla nejen přes den, ale i v noci - je to na ní vidět, že je ve formě smilesmile
Reagovat
Mony
Jojo, znas
Reagovat
Drzymalski
Bel je kus. Kdoví jestli ji Feďa kdysi během Hopman Cupu nevyklátil ve sprše smile
Reagovat
hanz
Tak vona byla kus vždycky, jen kus nebyl vždycky ten samej kus.
Reagovat
Drzymalski
Musí být ve vztahu náladová. Když se nedaří chová se ke svému týmu jako sprostý dlaždič.
Reagovat
GrandSlamMan
jestli někdy bude mít Bel dvojčata, bude Fedex hlavní podezřelý bezpochyby smile
Reagovat
Drzymalski
Oplodňuje jenom Slovenky? Závislost? Už Milan Kundera psal že Slovenky jsou při orgasmu rozkošné. Prý to jejich jóójsmile
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
lvicek
Škoda Mušky, dneska teda celkem mimo. Zajimalo by mě, jak by zahrála Katka. Ale to už nezjistíme. Tak co Kája, chtělo by to nějaké zmrtvýchvstání...
Reagovat
Liverpool22
bohužel zatím se žádný zázrak nekoná - Kája prostě nemá formu smile
Reagovat
jirkaS
dokonáno jestsmile
Reagovat
darek.vrana
No, asi je čas přepnout na kluky. Tam se na to snad bude dát dívat a nebudou to kazit primitivní trumpeťáci.
Reagovat
GrandSlamMan
Belinda dnes absolvuje předpremiéru Avatara 2 a v dobrém na ní vzpomínat nebude smile
Reagovat
Alien
Avatár? Jakej zase Avatár?
Reagovat
Liverpool22
Plíšková teď musí zabrat a ukázat všem, že je na BJK právem naší jedničkou - věřme, že Kája zabere a vyhraje smilesmilesmile
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
petrulinka
Spíš ne, než jo. Je tragická
Reagovat
paddy
kde by byli Švýcaři bez imigrantů, i v hokeji a fotbale smile

jelikož Češi a Slováci si často vzájemně fandí a hrají si na bratry, tak se dá čekat, že Češi budou fandit Belindě

Vojta dovnitř!
Reagovat
Liverpool22
Pamatuji si jak tuším na ME ve fotbale dal nějaký Albánec v dresu Švýcarska gól a pak tam lítal v tričku propagující Velkou Albánii - byl z toho docela humbuk. smile
Reagovat
Mony
Shakiri
Reagovat
Liverpool22
smile ano - to je von - Shakiri smile
Reagovat
Drzymalski
Šakiri je vypatlaný kosovský Albánec. Teď už hraje za Chicago MLS.
Reagovat
Jon61
Obdobný případ byl u německých fotbalistů tureckého původu.
https://www.lidovky.cz/svet/erdogan-neni-vas-prezident-vztekaji-se-nemci-na-fotbalisty-ozila-a-gundogana.A180516_103959_ln_zahranici_mha
Reagovat
Liverpool22
jo - to si taky pamatuju - kauza Gundogan smile
Reagovat
Drzymalski
Golubica chytrý výkon. Se servisem jak v rekre tenisu si Mujicu namazala na chleba.
Reagovat
Mony
Tady byl hodně kritizován Kotyza, ale kvalitní trenérská práce na něm byla vidět, teď mám o Mušku docela obavy
Reagovat
Liverpool22
smile Muška má velký potenciál, ale je věčně zraněná. Kotyza je dobrej trenér, ale pokud nemáte zdravou hráčku tak to je pak těžký.
Reagovat
hanz
Moucha si nedá poradit, pořád si hraje ty svý neučinný parádičky, který buď nedoletí za síť, nebo jsou věčně mimo, z ní bohužel nic už nebude. Promrhaný talent, mnohdy stačí jen síla než vymýšlení blbostí.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
aape
no dnes neměl Pála moc šťastnou ruku, hned při nominaci mi to přišlo jako průšvih, dvě Karolíny, co jsou letos v absolutním útlumu, bohužel.. smile
proti silným švýcarkám

tak třeba zloun překvapí, ale nevím, spíš asi ne
Reagovat
Alien
Zloun? Jakej Zloun?
Reagovat
aape
rodačka z Loun
Reagovat
jirkaS
je tu nový
Reagovat
Mantra
nějakej alien
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Dobry-den
Dneska ostudně selhala, ale tak aspoň to utrpení netrvalo moc dlouho. smile

Kdo nechce sledovat Idu, jak schytá nářez, tak může jít sledovat Lehečku, který dopadne podobně. smile
Reagovat
aape
ale ve finále, to je super smile
Reagovat
aape
myslím Jirku smile
Reagovat
vladka
Kdyby Jirka prohrál, tak mně ho bude jen líto, ale nenaštve mě, protože ten aspoň HRAJE - a výborně!
Reagovat
vladka
...takhle bídnej tenis se jen tak nevidí, Golubič nic moc a Karolína peklo na zemi...teď by to ještě mohla dozahrabat Plíška a bude..To teda Pála nevychytal..
Reagovat
hanz
Dnes to bylo o tom, jak to Muchová pohnojila - returny o ničem, parádičky ostudné, základní údery nekonzistentní. GoluBička se ani moc nezapotila, stačilo to nahazovat do kurtu.
Reagovat
petrulinka
Katastrofální výkon, hrůza, děs běs
Reagovat
hanz
smile Šílenost, doufám, že už to bude rychlé, protože tohle už OPRAVDU NÉÉÉÉ.
Reagovat
Mantra
a je to v pejči smile
Reagovat
EllNino
Hodně špatný
Reagovat
Mantra
myslím, že jí čeká dost špatná sezona
Reagovat
GrandSlamMan
je opravdu geniální stratég - pošetří Maky a Katku na zápas, který se hrát nebude smilesmilesmile
Reagovat
hanz
smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Nechte Mušku na pokoji. Vždyť už uhrála víc gemů než minule proti Palicové. smile
Reagovat
hanz
No, jestli hrála stejnou šílenost jako dnes, tak to teda gratulka k dnešnímu (pseudo)výkonu.
Reagovat
Mantra
hrála smile
Reagovat
EllNino
Brejkovanou s Golubic?
Reagovat
Mantra
konečná, teď Gol udrží a fertig zwanzig
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Preview.lover
Jestřábí oko ten míček za stavu 0:2 v prvním setuukázalo, že se otřel o čáru (jen kouskem, ale i tak to bylo in)
Reagovat
Mantra
to Mouchu trochu rozlobí a bude konečně hrát tenis smile
Reagovat
misa
Golubič má naštěstí do špičkové hráčky daleko, šance na obrat je pořád velká.
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
přesně, tohle plácání a umělé sebevědomí mi fakt nějak celou sezónu nechybělo :D
Reagovat
Mantra
vo to je to horší, že se s takovou hráčkou trápí
Reagovat
EllNino
přesně :/
Reagovat
misa
Kája k té špičce má ale v současnosti taky daleko :(
Reagovat
Mantra
blíž ke konci než začátku
Reagovat
jirkaS
ty vole to je moc
Reagovat
Liverpool22
rozhodčí fakt děs, ale je srovnáno 3:3 smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Už nikdy :D
Reagovat
petrulinka
Můžete mi prosím někdo vysvětlit, co se vlastně rozhodčí nelíbilo a proč dala fiftýn Švýcarsku?
Reagovat
EllNino
že se prý dotkla sítě ...
Reagovat
petrulinka
Vždyť při opakovaném záběru byla od sítě daleko?
Reagovat
jirkaS
to ví jen onasmile
Reagovat
hanz
Pohnojeno - nejprve v 1. setu od Muchové, když si nevzala jestřába, teď díky té buřtnici.
Reagovat
Mony
Jo, napíchnout ji na klacek, uskvarit na ohni a udělat z ní jednohubky na vítězném party
Reagovat
EllNino
doufám, že už si nezapíská :))
Reagovat
EllNino
Bohužel ten gem měl bejt už dávno pro Mušku, žádný dvoják ani nic jiného tam nebylo, trapárna
Reagovat
Mony
Hra na straně souperky
Reagovat
EllNino
nesmysl, bylo skoro metr od sítě
Reagovat
jirkaS
slušnej zářezsmile
Reagovat
EllNino
F R A Š K A smile
Reagovat
Liverpool22
smile smile
Reagovat
Mantra
to bude muset změnit a proti Belindě dát jednu ze 4hry, doufat že nějak uhaluzí výhru a ustojí dva zápasy v řaděsmile
Reagovat
tommr
to snad ale pravidla neumožnují?
Reagovat
EllNino
to myslím že nemůže
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Mantra
pak je v prčicíchsmile
Reagovat
petrulinka
Ta Karolína je teda fakt marná. Žádná bojovnost, chyb jak máku, prostě hrůza.
Reagovat
hanz
Přesně, kdyby to byly alespoň chyby z těžkých pozic.smile
Reagovat
com
je to blbka smile
Reagovat
Liverpool22
Lidi kritika je předčasná - je srovnáno 2:2 smilesmilesmile
Reagovat
tommr
ale musí ten rebreak taky potvrdit ...
Reagovat
tommr
Karolína hraje pomalu, nedůrazně a hlavně strašně nepřesně. Začíná to vypadat dost beznadějně ... smile
Reagovat
hanz
Přesně, kdyby to byly alespoň chyby z těžkých pozic.
Reagovat
misa
4 nevynucené chyby v řadě, to je pak těžké...
Reagovat
aligo
Doufám, že se mýlím.. ale myslím, že prohrajeme obě dvouhry a jedeme domů
Reagovat
hanz
Bude to to nejlepší, s takovouto hrou tam nemají co dělat.
Reagovat
hanz
To české jelito ještě nepochopilo, že proti Bitče to chce hrát do forhendu.smile
Reagovat
Mony
Po včerejšku docela bolí oči dneska. Už se nemohu dočkat Lehečky
Reagovat
darek.vrana
Vypněte už prosím někdo ty retardy s trumpetama.
Reagovat
misa
Na Plíškovu a její hru na Benčič jsem zvědavý. Belinda hrála včera proti Leyle F. opravdu výborně.
Reagovat
Mantra
že to Pála hraje na vítězství Mouchy a 4hry, se nedivím. Plech by prohtála i s Holubičkou, tak je lepší jí nechat prohrát s Belindou. Jenže Moucha mu do plánu dost hází vidle. smile
Reagovat
com
zadna Holubicka, ale Golubitch smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, ani ta ti nedala?smile Co třeba zkusit nějaký kolektivní sport?smile
Reagovat
Mony
Zrovna jsem si říkal kde je ta Mušky preciznost?.. a ona už je bez Kotyzy. S Blechou, bývalým partnerem Martincove jsem se bavil na US open, když Terka hledala a střídala trenéry, tak ji v tu chvíli koucoval její bývalka. Docela sympatak, ale nevím, jestli nebude Muška potrebovat tvrdší ruku nad sebou. Dneska tedy nic moc. Sebevědomí cítit pořád je, ale těch chyb.. a rozházena hrasmile. Snad to Muška teď rozjede
Reagovat
com
Muchová smile ..a zas to bude vsechno na Karoline smile
Reagovat
Mantra
prosim tě, chybí ti soudnost, ta uhraje proti Belindě tak 5her smile
Reagovat
com
sak jo 5:0 a pak Bencic vzda smilesmile
Reagovat
Mantra
smilesmile
smile
Reagovat
lvicek
A kdo bude mit tu nulu? ;)
Reagovat
tommr
pokud by to Bencic vzdala tak by to snad bylo jedno ... smile
Reagovat
tommr
Karolína už vyrovnala hru ale trestuhodně zahazuje svoje šance a první set už asi nezachrání ...
Reagovat
Liverpool22
Hotovo 4:6. Muška musí chytit začátek 2.setu jinak bude zle smile
Reagovat
Dobry-den
Muško, přestaň vymýšlet blbosti, už jsi ji měla v hrsti. smile
Reagovat
Liverpool22
Škoda brejků na 4:4 tam fakt dělala blbosti smile, ale furt je to hratelné.
Reagovat
frenkie57
Tak tak, ty rozhodly první set. Škoda. Ale ještě bych Mušku neodepisoval.
Reagovat
hanz
To dělá furt, ty její rádoby parádičky jí to vždycky pohnojí, kdyby do toho pořádně práskla, tak by to mělo alespoň grády.
Reagovat
hanz
Opravdu hnus, základní údery a všechny do outu....
Reagovat
EllNino
Reagovat
zfloyd
Švýcarsko je poslední tenisová škola na jednoruční bekhendy , a to je škoda , vypadá to moc pěkněsmile
Reagovat
Liverpool22
smile ano za umělecký dojem má Golubič 1smile
Reagovat
com
Muchova uz prohrava smile
Reagovat
tommr
posledně taky prohrála první set ale pak ve zbývajících dvou nedala Golubicový ani čuchnout. Snad se dneska taky ještě rozjede ...
Reagovat
Liverpool22
smile Muška nechytla začátek zápasu, ale nyní už je to vyrovnané - možná 1.set projede, ale vše se ještě může otočit. smile Navíc Golubič nemusí udržet takto vysoký level celý zápas.....
Reagovat
hanz
Muchová - totální šílenost zatím !!!
Reagovat
Serpens
Hodně odvážná nominace Pálova, nechávat to nejlepší co máme na čtyrhru, ke které vůbec nemusí dojít. Jaký potenciál na výhru má Plíšková všichni víme, a Muška má proti sobě dnes podstatně lepší soupeřku než proti Polsku.
Reagovat
EllNino
zápas Mušky klíčový
Reagovat
EllNino
Zatím hrdinka australského týmu :) Skvělý tenis
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
tommr
Australanky konečně udolaly Britky a snad už nic nebrání tomu aby začalo naše semifinále ...
Reagovat
Liverpool22
Trvalo to dlouho, ale snad za pár minut začnou. Navíc to dávají na ČT což je také plus smile
Reagovat
Liverpool22
Tak ve finále čekají na naše holky smile Australanky což je hratelné. Teď jen porazit Švýcarky. smile smile
Reagovat
tommr
Britky by pro nás byly lepší protože by se aspoň hrálo v živějších kulisách ...
Reagovat
Liverpool22
Jasně z pohledu atmosféry je škoda, že tam nejsou Britky. smile
Reagovat
Alien
Kde to jako běží? Nikde jsem nedohledal!
Reagovat
smazaný uživatel
To neřeš.
Reagovat
Alien
Tebe jsem jaksi neptal ichtyle!
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.
Reagovat
com
ct sport smilesmile
Reagovat
tommr
poběží to na ČT Sport ale musíme počkat až se dohraje předchozí semifinále ...
Reagovat
Alien
Tak už jsem doma, děkuji!
Reagovat
Mony
CR -Švýcarsko už na CT4 běží..a je jdeme zatím do vedení
Reagovat
tommr
florbal je nejnudnější sport jakej znám ... smile
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
tommr
naše semifinále vypadá ve srovnání s tím druhým jako předčasné finále. Tipuju že vítěz našeho semifinále bude brát i titul ...
Reagovat
Jan
Plíšková letos porazila Benčičovou na USO, Muchová letos porazila Golubičovou v Tallinu. Jestli to tak bude i teď, tak po singlech 2:0 smile A debl by to jistil i když loni byla Benčičová s Teichmannovou velmi nebezpečná i v deblu, když porazily náš debl.
Reagovat
tommr
loni udělal Pála velkou chybu když do rozhodujícího deblu nasadil Hradeckou která už nestíhala. Letos se z toho poučil a nasazuje do deblu to nejsilnější co momentálně máme ...
Reagovat
Mony
No, jestli to holky dají, tak by meli přesunout svátek Karolíny na 12.11
Reagovat
Mony
trochu překvápko s Muškou, ale věřme, že tým ví, co dělá. Maky vypadala jako jasná jednička, tak snad to dotáhne v deblu a nějaká holka před ní ten bodík udělá
Reagovat
tommr
sestava je to dobrá a pokud se nám podaří uhrát aspon jeden bod v singlech tak by to měl náš debl rozhodnout v náš prospěch ... smile
Reagovat
aligo
Proč Plíškovásmilesmilesmile
Reagovat
tommr
a proč ne? Jako jediná z našich už letos dokázala Bencicovou porazit ...
Reagovat
lars
asi aby byla na debl neunavena hracka
Reagovat
com
Karolina smilesmile
Reagovat
horska.kraslice
Když už, tak snad Karolíny.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist