Také pořadatelé turnaje ve Washingtonu jsou optimisté: Máme slušnou šanci, že se letošní ročník uskuteční

14. 4. 2020, 08:35
Aktuality 8
Spojené státy jsou momentálně koronavirem nejhůře postiženou zemí na světě. Přesto pořadatelé letních amerických turnajů věří, že o letošní ročník svých podniků nepřijdou a zvládnou je odehrát ve stanoveném termínu. Po US Open a Winston-Salemu jsou optimističtí i v hlavním městě Washingtonu.

Předseda a výkonný ředitel turnaje Mark Ein tvrdí, že přípravy nadále pokračují. Pořadatelé samozřejmě počítají i s variantou, že se letošní ročník Citi Open, který zaštiťuje podniky ATP 500 a WTA International, kvůli pandemii koronaviru neuskuteční.

"V této době je vše nejisté, ale pokračujeme tak, jako kdyby se měl letošní ročník normálně uskutečnit. Máme ještě spoustu práce s přípravami a jedeme naplno. Je tu slušná šance, že letošní ročník odehrajeme v termínu," řekl Ein.

"Lidé i hráči se určitě těší na návrat do normálního života. Bylo by fantastické, pokud by se to povedlo zrovna ve Washingtonu," dodal.

Letošní ročník Citi Open je na programu od 1. do 9. srpna. Loni v hlavním městě triumfovali Nick Kyrgios a domácí Jessica Pegulaová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Mayo
Skoda, že tento turnaj nikoho nezaujíma.
Reagovat
Cico93
Keby to mal byť jediný turnaj do konca roka, tak by si videl akoby zaujímal...
Reagovat
gigin
Prosím tě, je nějaký GS a on ve finále napíše, že neviděl ani loptičku.
Reagovat
Cico93
Tak ale on už dopredu vie, že kto koho vyfacká, tak načo by pozeral;-)
Reagovat
gigin
Ano. Je to zaujímave.
Reagovat
steve79
Na 90% si myslím, že letos nebude US OPEN. V New Yorku je teprve začátek nákazy. Bylo by nejlepší letošní sezonu odpískat
Reagovat
smazaný uživatel
V USA to bude největší Mordor na světě.
Reagovat
Cico93
Vidím, že každý si ide svoje sny:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist