Thiem měl den po comebacku pozitivní test na Covid-19

30. 3. 2022, 19:51
Aktuality 10
Předloňský vítěz US Open Dominic Thiem byl den po svém návratu k tenisu po dlouhé zdravotní pauze pozitivně testován na Covid-19. Je tak ohrožen start rakouského tenisty na turnaji ATP Tour v Marrákeši, kde se chtěl představit příští týden.
Profily hráčů
Dominic Thiem (© AFP)

Osmadvacetiletý Thiem v úterý na challengeru v Marbelle absolvoval první zápas od loňského června a prohrál 3-6 4-6 s Argentincem Pedrem Cachínem. Tři čtvrtě roku bývalá světová trojka nehrála kvůli problémům se zápěstím.

"Vypadá to, že dobré zprávy v poslední době moc dlouho nevydrží. Včera večer jsem se po večeři necítil dobře a neměl jsem dobrou noc. Poté, co se u mě objevily slabší příznaky, rozhodl jsem se nechat si dnes ráno udělat test, který vyšel pozitivní na Covid-19. Teď musím počkat, jak se to vyvine," uvedl na Instagramu Thiem ke svému dalšímu programu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Teo
3x očkovanej beztak smilesmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tohle jakoby kopírovalo Nadala. Ten taky první zápas po zranění v Abu Dabi projel (on tedy dva), hned potom dostal covid, ale pak se vrátil v lednu jako král. Tak třeba to je znamení i co se týče Thiema. Třeba i jemu koviďák dodá potřebné síly smile
Reagovat
FandimRF
Chudák, hrát mu nešlo, tak musel zaumout něčím jiným.
Reagovat
soloo
smile
Reagovat
Nenela
Chudak, fakt je mi ho lito, po tak dlouhe dobe, co se mu zraneni porad vracelo, ted tohle smile
Reagovat
elsky
Chudák, taková vážná nemoc smile
Reagovat
vergus
A bude ještě někdy chodit, pane doktore?
Reagovat
paddy
i přes prohru aspoň něco pozitivního smile
Reagovat
Fandina
jj být negativní je občas potřeba
Reagovat
Teo
Bejt negativní vůči těm poztivním s_ačkám, co se dějou, je naprostej základ smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist