V Montrealu řádí kati favoritů, venku je už i Federer!

12. 8. 2011, 08:11
Aktuality 75
ATP MONTREAL - V úterý Murray, ve středu Nadal a ve čtvrtek Roger Federer. S takovouto pravidelností z turnaje Masters 1000 v Montrealu vypadávají hvězdy současného tenisu. Poslední zaváhání si na sebe vzal Švýcar, který stejně jako ve Wimbledonu nestačil na Tsongu.
Roger Federer

Aby se do čtvrtfinále turnaje Masters 1000 nedostali tři ze čtyř nejlepších tenistů světa, to okruh ATP dlouho nepamatuje. Ve druhém kole vypadl dvojnásobný úřadující šampion Andy Murray, kterého o den později následoval senzačně i Rafael Nadal. A o překvapení diváci nezůstali ochuzeni ani v kole třetím: vítěz turnaje z let 2004 a 2006 Roger Federer prohrál s Jo-Wilfriedem Tsongou.

Čtvrtek v Montrealu:

Berdych nezaváhal, cesta do finále je otevřená

Federer v prvním setu nečelil žádnému brejkbolu, sám ale taky žádný nevyužil a v tie-breaku prohrál. Vyrovnaná byla i druhá sada, Švýcar se ale ve třetí hře postaral o první brejk zápasu, v osmé zažehnal tři hrozby ztráty servisu a vyrovnal. Jenže rozhodující dějství už patřilo Tsongovi, který po podání pustil jen tři fiftýny, odskočil do vedení 5-0 a Federer už jen stačil odvrátit 'kanára'.

Roger Federer gratuluje Jo-Wilfriedu Tsongovi k postupu"Hodně si věřil a ve třetím setu hrál excelentně. První dvě sady byly těsné, možná jsem tu první i mohl vyhrát, měl jsem několik dobrých příležitostí. Ve druhém se mi dařilo na podání, ale on dokázal skvěle zápas ukončit," komentoval Federer.

Čerstvě třicetiletý Švýcar tak s o čtyři roky mladším Francouzem vypadl na druhém turnaji v řadě. Ve Wimbledonu prohrál čtvrtfinálový souboj přesto, že vedl 2-0 na sety. A poprvé s Tsongou padl před dvěma lety právě v Montrealu, byť vedl v rozhodujícím setu 5-1. V celkové bilanci slavný rodák z Basileji vede už jen 4-3.

"Před dvěma lety si to vítězství příliš nezasloužil. Ale věřím, že dnes hrál o moc lépe a postoupit si zasloužil. Myslím, že předloni měl trochu štěstí, že vyhrál. Já hrál dnes dobře, ale on předváděl mimořádné údery. Já to nebyl schopen napodobit," uznal Federer.

"Ale porazil mě už ve Wimbledonu, tak nevím, jak moc velké je to dnes překvapení. Teď tu pár dní budu trénovat a pak se vydám do Cincinnati," uvedl šestnáctinásobný grandslamový šampion směrem k turnaji, kde bude obhajovat titul. "Zatím jsem hrál jen dva zápasy, fyzicky se cítím dobře. New York je ještě daleko, ale US Open teď ještě není můj cíl. Soustředím se na další turnaj," dodal.

Jo-Wilfried TsongaTsonga byl pochopitelně z vítězství nadšený. "Tohle byl můj nejlepší zápas proti Federerovi. Dnes jsem hrál opravdu velmi dobře, neztratil jsem žádnou šanci, kterou jsem měl. Jsem velmi šťastný, jak jsem dnešní zápas zvládl," radoval se. "Jsem rád, že si teď zahraju ve čtvrtfinále, protože narazit ve 3. kole na Federera, to byl velmi těžký los. Teď si odpočinu a doufám, že odehraju dobrý zápas i zítra."

O semifinále se Tsonga utká se Španělem Nicolásem Almagrem, který postoupil přes 10. nasazeného Francouze Richarda Gasqueta.

Jubilejní 50. výhra roku pro Djokoviče
Jediným hráčem z 'velké čtyřky' tak v Montrealu zůstává Novak Djokovič. Suverén letošní sezony, jenž hraje na prvním turnaji v kariéře jako světová jednička, zatím neztratil ani set. Ve 3. kole porazil 7-5 6-2 Chorvata Marina Čiliče a připsal si letošní 50. vítězný zápas. Vítěz osmi letošních turnajů prohrál pouze v semifinále French Open s Federerem.

"Asi to dnes nebyl moc hezký zápas. Ale v důležitých chvílích jsem soupeře dokázal přinutit k chybám," řekl komentoval Djokovič a ve vyřazení favoritů nehledal velké senzace.

"Když si hráči ze špičky vezmou pár týdnů volno, dá se to očekávat. Chvíli to trvá, než se dostanete do zápasového rytmu, takže první kola jsou pak pro ně vždycky ošidná," řekl lídr žebříčku Novak Djokovič, který je posledním zástupcem elitní čtveřice v montrealském pavouku. "Nicméně dát si občas pauzu je potřeba. Doteď jsme hráli prakticky sedm měsíců v kuse, takže každý volný týden je jako splněný sen. V podstatě každý rok tenisté ze špičky mezi Wimbledonem a Montrealem nehrají," dodal. 

Teď ho čeká Francouz Gael Monfils, který po setech 3-6 7-6 7-6 udolal Srba Victora Troického.

- ATP MASTERS 1000 MONTREAL (Kanada, tv. povrch, 2.430.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (11. 08. 2011)

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (7-ČR) - Karlovič (Chorv.) 6-3 7-6(3)
Djokovič (1-Srb.) - Čilič (Chorv.) 7-5 6-2
Tsonga (13-Fr.) - Federer (3-Švýc.) 7-6(3) 4-6 6-1
Monfils (5-Fr.) - Troicki (12-Srb.) 3-6 7-6(0) 7-6(5)
Fish (6-USA) - Gulbis (Lot.) 4-6 6-3 6-4
Almagro (8-Šp.) - Gasquet (10-Fr.) 7-6(5) 6-3
Wawrinka (14-Švýc.) - Anderson (JAR) 6-4 4-6 6-4
Tipsarevič (Srb.) - Dodig (Chorv.) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Janko Tipsarevič mne trošičku překvapil, myslel jsem, že bude po včerejších 2zápasech unavený aby Berdycha porazil a on to zvládl.
Je to machr. Škoda Berdycha mohl se dostat i do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty ses normalni zm.rd, kryp.l a dusevni chudinka. Je mi te lito. Tenisu rozumis asi jako koza petrzeli, kdyz dokazes psat takovyhle srac.ky. Ale tobe o tenis vubec nejde... Zanadavat si na Rogera, to je asi to jediny co dokazes, kdyz si lecis rany z toho, ze se Rafikovy taky zrovna nedari. Uvedom si, ze at se ti to libi nebo ne,Roger je nejepsi hrac tenisovy historie a ty ani tvoje ubohy keci na tom nic nezmeni. Blbecku:)
Reagovat
atptour
Běžte už s tím, kdo je nejlepší tenista historie někam. Každá generace bude mít toho nej ve své době. Podle čeho je Federer nej tenista a ne Sampras, Borg, Laver, Connors, Lendl, Nadal atd.? Každý má jiné měřítko a pohled. Například na stránkách http://www.atpworldtour.com/Reliability-Zone/Reliability-Outdoor-Career-List.aspx najdete v jednom ze sloupků kariérní index na základě mnoha kritérií. Zanechte, vy zaslepenci, trapných diskusí o tom, kdo je nej, a buďte rádi, že těch skvělých je víc a máte na co koukat a vzpomínat :-)
Reagovat
ladka
som fans RF,ale s tymto tvojim nazorom suhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
noo asi podle toho, ze byl nejdyl v kuse svetova jednicka a podle poctu GS:), to jsou fakta ktery nejde poprit... Po tyhle strance toho dokazal absolutne nejvic:). Samozrejme se muzem hadat o to, co by bylo kdyby. Ale to co tady pise, ten deb.ilek NADALISTO je neuveritelny, me to prijde jako, ze si vylejva vztek na Rogerovi, protoze mu ten jeho spanel zkazil tiket:DDD
Reagovat
Frantz
A na tomhle "faktu" si byl kde? Ze jsou RF fanatici zaslepeni je jiz znamym pravidlem,ale ze se ohaneji necim,co neni pravda je pomerne novinka :-) PS: nevyhral nahodou taky kalendarni GS,coz by se ti jiste k tvym zarucenym "faktum" naramne hodilo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
byl 237 tydnu nepretrzite svetova jednika, 2 misto ma Connor 160 tydnu v rade ja myslim, ze to mluvi za vse ne? celkove ma 285 tydnu tenysoveho kralovani. Pete ma 286 tenisoveho kralovani. Kalendarni GS nikdy nevyhral, i kdyz ho od toho 3x delil jediny zapas...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Berděm to nevypadá dobře,já nechápu-ten chlap na tom kurtu nic nevymyslí.Tipsa mu namaže a on hraje zase na něj.Snad se ještě stane zázrak.
Reagovat
Tomasito
..Tak to co dneska predvedl Wawrinka to uz jsem dlouho nevidel!! ..nevim,jestli byl nejak zdravotne indisponovan..ale bolely me z toho oci! :-)
..doufam,ze ted uvidime lepsi tenis v podani Beda-Tipsa ??
Reagovat
smazaný uživatel
6:0 fish:D
Reagovat
smazaný uživatel
celý druhý set měl brejky 4:1 double break 5:4 break a nakonec v tiebreaku odvrátil mechboly na returnu a tiebreak získal 10:8 po skvělé koncovce bravo!! myslím si že 3tí set zničí fishe
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ti Skochu nevyšlo,třetí set totálně projel.Mardy mu v něm nedal šanci,ale to se dalo čekat.Po slušných výsledcích v Torontu dnes propadla Voskoboeva,na Azarenku neměla ani náhodou,byla asi vyčerpaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka 2:1 djoko.. 2:1 Berdych 2:0 Tsonga 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Jen do nich ! Pe3k je každopadně rasisticky motivovany extremista spolu se svym schizofrenickym duchem armstrongem.

Je vysoce pravděpodobne, že se těm psychoušům podařilo tu oblibenou 99.9 opravdu zlikvidovat......a tím take upozornuji na nespravedlivost Administratora, ktery davá prostor daleko "výživnějším komentům
Reagovat
smazaný uživatel
ty tvé kecy mi začínají lést na nervy nechápu tě nech už armstronga P3ka být psychopate..:-//
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se jdi radši vyonanovat u toho tvého jugošského šaška a nezvracej tu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty morgoši, ty jsi schopen se obejmout i se špíňakama Pe3k-armstrong. Pochop, že Novak je takřka neporazitelny
Reagovat
smazaný uživatel
Když tak vidím tvůj styl psaní (mix slov s diakritikou a bez, "špíňák", použití jen jedné uvozovky v ironickém termínu), tak bych spíše řekl, že milacek = 99.9. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi to ted tak připadalo:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar, a zpatky do kanalizace ! Třetí kolo bylo až dost

( hmm, jsi znalec
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě si mi zapomněl napsat něco o Nadalovi, protože ty ve své tuposti asi nikdy nepochopíš, že mu nefandim. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, zpátky do kanalizace, už pospíchej.

Kdybys sem takhle chodil pouze jednou za měsíc, prostě bys jednou za čas vylezl, hezky nás pozdravil a potom zase zpátky zalezl, to by se krásně žilo, to by byl ráj. :-)))) A vlastně by to nebylo špatné ani u některých Nadalovců, no ne? :-))))

Já taky zdravím do kanalizací, ve kterých se nyní pohybuješ (a doufám, že ještě dlouho budeš) a už (doufám) nyní si užívám chvil strávených na TP bez tebe. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D
Reagovat
a.magerova
Dnes má 40 let Pete Sampras, tak vše nejlepší a hlavně zdraví !!!

Nočně-ranní zápas mě neuspokojil :-))!!!
Vítěz si zaslouží gratulaci.
Reagovat
Teo
Nezbývá, než heldat jiné uspokojení:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Připojuji se k narozeninové gratulaci, neb Pete Sampras byl můj nejoblíbenější tenista; prožil jsem s ním pěknou dekádu 1990-2000 a krásnou tečku za veleúspěšnou kariérou na UO 2002. Btw, já jsem se narodil 11. srpna, takže jsme oba Lvi. :-))

Plus jsem zvědav, zda se Federerovy taky podaří grandslamová tečka za kariérou; zatím se o zdá čím dál míň pravděpodobné, ale bůhví, co se všechno může stát, že? U Samprase se to v r. 2002 jevilo asi ještě méně pravděpododobné, s tou ovšem výjimkou, že kromě Agassiho, kt. na UO a ve Wimbledonu zásadně porážel, tam neměl žádné soupeře kalibru Djokoviče, Nadala atd (no, možná ještě thedejšího Hewitta, ale myslím, že plně motivovaný a po úspěchu hladový Sampras ala UO 02 by si hewitta "pohlídal") -- počátek oné poněkud slabé éry. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je docela síla,nevím proč takhle hrotit.Teo má naprostou pravdu.
Co takhle zkusit tipovačku s malým komentářem?

Fish-Wawrinka 2-0,vzhledem k tomu v jaké je američan formě,
jasný zápas.
Berdych-Tipsarevič 2-1,mám to tady 50:50,ale jsem čech a Tomáš
po boji postoupí.
Tsonga-Almagro 1-2,španěl je můj oblíbenec a dnes předvede
skvělý výkon i na tvrdém povrchu.
Djokovič-Monfils 2-0,to co předvedl francouz minulou neděli ve
Washingtonu,nemůže na Djokera stačit
ani náhodou.
Tak o ostatní,kdo uhodne vše?
Reagovat
smazaný uživatel
Fish 2:1
Berdych 2:0
Tsonga 2:0
Djokobitch 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka 2-1
Berdych 2-1
Tsonga 2-0
Djokovič 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych 2:0, Djokovič 2:0, Wawrinka 2:1, Tsonga 2:1.
Reagovat
Teo
Bože, tady je zase semene. Kluci, najděte si konečně ženskou a přestaňte to napětí ovolňovat tady a takhle.
Reagovat
Pe3k
Napsat o ženě, že uvažuje vagínou může jen ten největší imbecil. Páni admini probuďte se!
Reagovat
Frantz
Ze te hanba nevyliska,zrovna dobytek jako ty se tady bude odvolavat na adminy,vzdyt ty bys mel mit BAN uz stokrat!
Reagovat
Pe3k
Ban for Nadalisto and Frantz please.
Reagovat
smazaný uživatel
ten me nezastavi, uz jsem tu mel BAN a stejne jsem ho obchazel.

Navic ja nebo Frantz si BAN z principu nezaslouzime, protoze nic neporusujeme. To spis z principu vy komunisti a antagonisti byste potrebovali dlouhy BAN, skoda Te nebude Peťko.

Kdyz uz jsme u toho, kde je 99.9? Toho se taky elegofanatici na objednavku zbavili?
Reagovat
smazaný uživatel
99.9 byl stejnej ko.kot jako ses ty
Reagovat
smazaný uživatel
Opět se prokázala omezenost a hlad po konfliktech Nadal fans. Když včera Nadal vypadl, nečetl jsem zde žádné komenáře, které by jej urážely či ponižovaly. Když dnes vypadl Federer, hned se zde objevili de*ilové z řad nadalovců a začali urážet a snižovat kvality Rogera.

To jen pro některé zdejší nestranné (i pro Nadalovce samotné), kteří se Nadalovců neustále zastávají a vše házejí na fandy Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
jedinej kdo tu dlouhodobe urazi jsi ty, tve druhe ja Petka a dalsi rada agresoru a psychopatu made in Schweiz. Vy Federerovci jste fanatikove, kteri si ani neuvedomuji, ze jedini agresori jsou oni sami. Fandove Nadala se jenom brani neustalym atakum. My se ale vas elegofanatiku nebojime!

A jeste neco, youtube je taky pekny podvod. Z youtube bylo smazano toto video - http://www.facebook.com/video/video.php?v=1839022349082

youtube ho smazalo na popud fanatiku z ATP a vas psychoelegošů. Je to dalsi dukaz diskriminace fandu Nadala ze strany Federerovcu. A to tohle video ani zdaleka neukazuje vsechno, jak odporny a veliky ubozak a pokrytec Federer ve skutecnosti je. Nekolik lidi ze zahranici, ktery nemaji radi federera mi rikalo na FB, ze se nemohli prihlasit a dat palec dolu na nektera videa s Federerem. Youtube je z tohohle duvodu blokuje nebo Nadalovce vypatrali nejak jinak. To je to same jako s videem darkside of Roger Federer. To zase youtube smazalo, protoze youtube je fanaticky server, ktery zkresluje informace o svycarske narodni ikone a material, ktery o federerovi rika pravdu je nicen a lidi stihani a blokovani. Nastesti se video darkside zachranilo a je na internetu dal.

Takze zamette si pred svym vlastnim prahem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak lidi nemaji zadny duvod snizovat kvality Nadala nebo ho nejak kritizovat, ale u Federera jsou duvody naprosto jasne. Federer je nadhodnocovan a dela se z nej neco, co neni. Pan gentleman jenom kdyz vitezi, prumerny pinkalista, navic pere sve spinave penize diky charite v Africe. Pekne povedenej synacek to je. Dalsi negativa uz o Federerovi ted nebudu psat, protoze bych se asi pozvracel. Pokracovani jindy, fanatici tveho typu Armstrongu musi byt konecne vyleceni z tech bludu a zkresleneho pohledu na Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vážně tuplovaný deb*l. To ty by ses měl jít léčit, nebot´ jsi nebezpečný svému okolí, pokud teda to, co píšeš, myslíš vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Môžem vedieť o aké video ide?..rád by som ho videl, resp. ak to nie je možné, čo z neho bolo zrejmé?..
Reagovat
smazaný uživatel
:))..Veď tam bol link..Každopádne, zaujímavé a ešte zaujímavejšie je, že dnes v 21. storočí si niekto dovolí zmazať video, pripomína mi to minulý režim, kedy sme si mali účelovo myslieť to, čo si myslíme...Vo videu je vidieť plno negatívnych emócii Federera, čo mu až tak nevyčítam, hoci Nadal raketu na zem nehádže, čím má ďalší plusový bod..Každopádne najviac ma šokovalo to arogantné hádzanie flašiek zberačom loptičiek, ako by boli najväčšie handry, otroci, no proste fuuj..
Reagovat
spaniel
Ó, 5 incidentů za 13 let tenisu? :D To měl Koellerer za 1 turnaj. Z toho 2x vyhození rakety, 1x rozmlácení rakety, 1x sh*t a házení flašek :D Vážně hrůza hrůzoucí. Jseš trapnej retard, co tady věčně píše nejblbější příspěvky jako třeba že Federer ovládá youtube :D Ty musíš mít půl mozku.
Na každého hráče něco najdeš, i na Rafu, který je mimořádně slušný a klidný. Třeba zrovna incident s Berdychem.
Reagovat
smazaný uživatel
jaký ted nějak nevíím
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ať Federer radši o zápase v Montrealu 2009 pomlčí. Že si Tsonga nezeasloužil vyhrát? A on si to zasloužil, když vedl 5:1 e 3. setu a dvakrát nedokázal dopodávat zápas? Tsonga zabojoval a vyhrát si plně zasloužil, tak ať nesnižuje jeho kvality. Bohužel v důsledku kolapsu všech kabelových společností ve městě jsem tento zápas neviděl, ale jsem rád, že dopadl tak, jak dopadl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pani Jaroslavo, uprimne receno je ponekud usmevne, kdyz zrovna vy mne budete neco rikat ci me chcete o necem poucovat.

O vas je vseobecne zname, ze jste neobjektivni a pri hodnoceni napr. Berdycha myslite vice vaginou nez mozkem. Tudiz Vas chci poprosit o to, abyste si zametla pred svym vlastnim prahem. Ja zde totiz predkladam jasna fakta a pravdy o tom smesnem svycarskem "hrdinovi".
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre prejdeme na vykani,at to ma nejakou uroven. Je jasne, ze ten text byl jen proto, aby se nekdo chytl a Vy jste mohl dal spinit vsechny kolem sebe. Kazdy muze vyjadrit svuj nazor, ale jde o tu formu, jak se to poda.A ta Vase je hodne uboha a sprosta a to je konec a tecka,
Reagovat
smazaný uživatel
Federer jde čím dál tím víc do větších sraček , vždycky se mi líbí jak to své vypadnutí něčím obhájí. Sedět měsíc na koulích a hrát si s fakanama doma to by šlo. Nadal ten aspon hrál naplno ale ten tulpas ve třetím se složil jak kdyby teprv začínal a je ho úspěch teprve začal. Přitom je v totální prdeli , vyhraje jeden zápas a dělá machra jak kdyby vyhrál bůh víc co. Federer by měl hrát kvalifikaci a ne mu dávat hned volný los , jste mu mohli dát rovnou volný los do finále a 10 milionu dolarů za účast na turnaji a jedeno mega že se dostal do finále díky volnému losu . Federera zachrání jen africké děti jak se o ně hezký stará a dělá že ho zajímají a přitom ve skutečnosti na ně vesměs sere z vysoka tak jak na ten tenis .
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiter co to meles ?
Reagovat
smazaný uživatel
Melu jen pravdu , přijde jak král po měsíci a myslí si že je king !
Reagovat
Frantz
Presne tak,souhlas se vsim,je to loser kterej nedokazal odejit na vrcholu!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím,proč by měl odcházet?Jen proto,že není světová jednička?Co to proboha melete?To by měl odejít Štěpánek,Nadal,Del Potro a ostatní,jen proto,že spadli o pár míst žebříčkově?Naopak,v konfrontaci s nastupující generací jsou jejich zápasy oživením(viz.Roger-V.Pospíšil).Trapné je to co předvádí Muster,ale v tomto případě ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, světový tenis už má jen jednoho krále.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle říkáš po jednom špatném Masters?:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne tohle řikám po jednom půl roce, tady to jen vyvrcholilo.
Reagovat
Jiri
Prilis kratka doba na tak "velke reci", ale momentalne to tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
momentalne mas pravdu no, uvidime jak to dokaze obhajit pristi rok:)..
Reagovat
smazaný uživatel
NO nezaškodila by mu menší serie porážek. Myslim, že tak 10 by mohlo stačit. :D
Reagovat
hatatytla
Tehnhle turnaj nemá výsledkově hlavu ani patu, a nejsou to jenom ti tři favoriti, ale spoustu dalších. Osobně to přičítám ubráním jednoho kolo oproti Indian wells a miami.
Reagovat
Jiri
Fedex uz ma v kariere splneno a jeho rekordy se budou prekonavat tezko. I tak verim, ze v americe nejaky vetsi uspech prida. Snad na US. Co se tyce te kritiky, je videt, ze jde spis o nesnasenlivost a zavist, nez objektivni zhodnoceni, takze souhlasim, ze je to ubohost, ale lepsi uz to nebude :) (to plati i pro kritiky ostatnich hvezd)
Reagovat
steve79
No tak další favorit vypadl a to zaslouženě. U fedexe to je pořád stejný, nezvládá klíčové okamžiky a jeho return nic moc. Podle mě, jestli chce něco změnit tak by měl ukončit spolupráci s trenérem. Jedině co dokázal trošku Annacone zlepšit v jeho hře je hra na síti, ale řekl bych, že pokrytí dvorce a return zůstal stejný né-li horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Hadam, ze chodici kus masa bez charakteru ze Svycarska pujde ted nakupovat, ze? Tak jak je jeho dobrym zvykem, kdyz dostane nakladacku a potrebuje si uklidnit svoji nestabilni psychiku. 8-)

Kasparek Federer se asi boji mocneho Novaka Djkovice a o svoji pozitivni bilanci s nim. I to se podepisuje na jeho chatrnych vykonech s jinymi hraci + jeho tenisove diletantstvi.

Rafa si ho vodi, Novak si ho vodi, Tsonga si ho vodi, Potro si ho vodi, Murray si ho vodi a mnoho dalsich prumernych hracu si z neho taky dela stale vic a vic trhaci kalendar. Tak se mi to libi.
Reagovat
Teo
Musím říct, že jako fanoušek Federera jsem se už dlouho takhle nepobavil. Bravo!:o)
Reagovat
Pe3k
Federer je nejlepší hráč historie a Nadal, kerý vyhraje 2 turnaje za rok se tomu nikdy ani nepřiblíží. Všiml sis, že Nadal vypadnul v prvník kole jo? Asi ano a proto zde o5 píšeš tyhle blitky :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to je teda uroven, s takovym slovnikem bys mel prispivat na jinych strankach,kde spise resi stav hnojiste a vykalu na nem. Proste ubohost,kdyz nedovedes trochu kultivovane zhodnotit zapas.
Reagovat
Frantz
Nadal vyhral jen 2 turnaje (GS + Masters) a zdaleka se ani nepriblizi arogantnimu maestrovi za zenitem,kterej vyhral jeden turnaj 250,no to je aspon JOKE :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupáku, Federer už je právě za zenitem, kdežto Nadal prožívá nejlepší léta své kariéry. Když bylo Federerovi přibližně stejně, jako je nyní Nadalovi, dosahoval obrovských úspěchů a téměř neprohrával (viz jeho bilance v sezonách 2005 a 2006).
Reagovat
Frantz
Zapomnels ses prihlasit za Pe3ka,blbecku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neres toho schizofrenika, nestoji za tu namahu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl argument jak noha, ty de*ile.
Reagovat
smazaný uživatel
Franta ma pravdu ty imbecile. Ty se tu porad ohanis tim, ze Federer v letech 2005 a 2006 nemel konkurenci, ale to je tim, ze mel slabe protivniky. Jediny Rafa Federera jasne drtil i jako adolescent a to byl Federer v TOP forme. To je ostuda pro toho vaseho "nejlepsiho intergalaktickeho sampiona", ze ho porazelo dite. A Djokovic, Murray, Potro, Tsonga atd. v te dobe teprve rozjizdeli karieru, to se to Federerovi vyhravalo. Dyt ti jeho souperi byli smesni, Hewit, Safin... LOL. A dokonce i labil Safin nebo labil Nalbandian ho drtili kdyz byli ve slusne forme... tomu ja rikam ostuda, ze Federer extra nedominoval i pres tak slabou konkurenci. Je ostuda, ze nevyhral vsechno. Ted kdyz ma velikou konkurenci, tak by dostava nakladacky a neni schopnej se dostat do finale nejakeho turnaje. Kdyby byl v dobe Borga, Mcenroa, Lendla, COnnorse nebo Samprase a Agassiho, tak by mel pravdepodobne jenom jeden GS ziskany navic diky benevolenci rozhodcich, kteri by mu umetli cesticku az do finale. Federer se narodil do nejslabsi ery v dejinach tenisu a navic mel stesti, ze jeho konkurenti meli casta zraneni... to pro me neni nejlepsi hrac. Federer dokonce ani nepatri mezi nejlepsi hrace posledni dekady natoz vsech dob. Ten vas kaspar nebyl schopnej dlouho vyhrat FO, nebyl schopnej vyhrat olympiadu single a v poslednich 3 letech je jako pate kolo u vozu. A ostuda je jeste i to, ze jeste pred 2 roky navic konkurence nebyla tak silna, ale uz i tak dostaval nakladacky. Takze nam tu nevypravej pohadky Peto Armstrongu. :) Jsi demagog, kterej prekrucuje fakta.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je zkratka obycejna uplakana vyrizena velicina, ktera se ztrapnuje a predvadi stupidni tenis. Kdyby aspon mel sebereflexi, hrdost a soudnost, tak skoncil mnohem driv, ale tupec se nechce smirit s tim, ze v soucasnem kvalitni tenisu nema sanci a nema na to kvalitu, aby byl na vrcholu. Dyt ten hrac je zralej na challengery, nezaslouzi si porad tak lehky los, cele ATP stoji za Federerem, protoze to jsou fanatici a pomahajimu... samozrejme pravda se vzdy ukaze na kurtu a tam se Federer vzdy slozi jako domecek z karet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty hlupáku, ty si myslíš, že Federer hraje nyní na 100 procent? Vždyt´ je mu již 30 let.

Navíc kdyby se všichni hráči, kteří mají dejme tomu 10 a více GS narodili a hráli v jedné éře, tam by se možná skutečně ukázalo, kdo je nejlepším tenistou všech dob. Federer by možná taky nezískal tolik GS, které jej zdobí nyní, avšak myslíš si, že by jich měl Sampras 14 či Nadal 10?

Jinak je směšné, že ty mě kritizuješ z překrucování faktů, když sám meleš nesmysly, které ani nejsou pravdivé.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že má Federer 30 nie je výhovorka..Ešte pred pár dňami mal 29..V tomto veku Agassi a Sampras vyhrávali Grandslamové turnaje, takže ak to Federer nedokáže, pravdepodobne nie je tak dobrý..Nadal nemá dobrú sezónu, napriek tomu vyhral GS a má 25 rokov, takže nad lámaním palice je ozaj priskoro..Federer je skvelým tenistom, avšak prívlastok best player ever je maximálne krátkozraký, každý kto sa tenisu rozumie a vidí súvisloti s tým nemôže súhlasiť z objektívnych príčin...Roger vyťažil z obdobia vybrakovaného rebríčka, avšak až éra po Nadalovi a neskôr aj s ďalšími velikánmi dala odpovedať na ukvapené závery, ktoré pasovali Federera na vrchol pyramídy..Paradoxne však Roger mohol zostať v pamäti ako šampión, stačilo skončiť v pravej chvíly a lúčil by sa ako Sampras, on však ďalej pokračuje a každým hraným týždňom si pod sebou podpiluje konár..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist