Vallverdú je pro lehké zvýhodnění hráčů po přísné karanténě

20. 1. 2021, 12:17
Aktuality 12
Tenisový trenér Daniel Vallverdú by chtěl vyjednat pro hráče, kteří jsou před Australian Open v přísné karanténě, některé úlevy a výhody pro nadcházející turnaje. Podle bývalého kouče Karolíny Plíškové, jenž je zástupcem trenérů v hráčské radě ATP, by jim mohli pořadatelé například vycházet vstříc při přednostním přidělování časů tréninků či v nasazování jejich zápasů do období mimo největší vedra.
Dani Vallverdú

"Cokoliv, co můžeme udělat, aby to pro ně bylo o něco férovější. Úplně fér to nikdy být nemůže," konstatoval Vallverdú v rozhovoru pro agenturu Reuters s odkazem na 72 tenistů, kteří jsou kvůli pozitivním testům na palubách jejich letadel v přísné izolaci bez možnosti opustit hotelový pokoj. Ostatní hráči mají možnost během dvoutýdenní karantény odcházet z hotelů až na pět hodin denně a trénovat na kurtech.

Čtyřiatřicetiletý Vallverdú, jenž v současnosti spolupracuje s trojnásobným grandslamovým šampionem Stanem Wawrinkou, je přesvědčen, že určitá protekce je v tomto případě namístě. "Jakmile vyjdou z karantény, budou mít před prvním zápasem maximálně jeden dva dny na kurtě. Takže jakýkoliv den navíc, který mohou získat, přednost nebo výhoda, co se týká plánování programu, bude myslím více než fér a doufám, že ostatní hráči to cítí stejně," prohlásil.

Problémem se už zabývala hráčská rada, která podle Vallverdúa předložila pořadatelům několik návrhů, jak tenistům návrat po skončení přísné izolace usnadnit. "Například při nasazování zápasů, aby nehráli v době, kdy nejvíce praží sluníčko, ale v chladnější části dne. Nebo odložený vstup do turnaje, můžou začít o den dva později, pokud to bude možné," vypočítal další možné úlevy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
FulnekUltras
https://cnn.iprima.cz/sukl-o-umrtich-v-norsku-u-13-pripadu-slo-o-pacienty-i-s-jinym-zavaznym-onemocnenim-17498?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=qCwruBrmmWb-202101201601&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat
gigin
Ty si jeblý hovnem přes míchu? Tady to nikoho nezajímá, nebo teda většinu. Začni se chovat jako dospělý komunista už konečně.
Reagovat
blixa
Já bych si tipnul, že ho asi vyobcovali i smilekomouši, protože ten jeho zkroucenej mozek byl moc i pro ně ...smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
a jak se vy holoto nebudete poslušně očkovat, tak na vás pošleme ještě něco horšího - vyvinutého už speciálně jenom na bílou rasu smilesmilesmile
Reagovat
Grape
Je mi jasné, že ten tvůj fanatickej mozeček to asi nepobere, ale zkus se zamyslet - to si vážně myslíš, že kdyby měl někdo v plánu mezi lidi vypustit nějaké svinstvo, použil by k tomu virus, který nemá smrtnost ani 1%?
Reagovat
FulnekUltras
kvůli změně šéfa vajthauzu a otrokotvornému zadlužení svých živitelů po celém světě je dneska kdekterý parazitní kripl s miliardami bohužel schopen udělat cokoliv smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
15-16.1 prileteli lietadlá, 8.2 začína turnaj. Po skončení karantény maximálne 1-2 dni na kurte?

Niečo mi tu nevychádza.
Reagovat
EllNino
Jeste pripravny turnaj
Reagovat
Hector.Salamanca
Dává to smysl, i tak ale nikomu nezávidím jít do plnýho zápasovýho nasazení po dvou tejdnech na hotelovým pokoji. Nechci to samozřejmě přivolávat, ale nedivil bych se, kdyby letos bylo podstatně víc zranění.
Reagovat
Grape
To zní rozumně. smile
Reagovat
paddy
plané řeči, ať to přidržtaška zkusí v politice

to je jako "chci aby se všichni lidé na planetě měli dobře"
Reagovat
Nola
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist