Veselého v Indii zastavily žaludeční potíže, v Bengalúru vzdal čtvrtfinálový zápas

11. 2. 2022, 09:42
Aktuality 9
CHALLENGER BENGALÚRU - Jiří Veselý poprvé v sezoně tři zápasy po sobě nevyhrál. Ve čtvrtfinále challengeru v indickém Bengalúru nejvýše nasazený vzdal po prohraném prvním setu (4-6) Francouzi Enzu Couacaudovi a propadne se na pozici české trojky.
Profily hráčů
Jiří Veselý (© Bengaluru Open)

Jiří Veselý v uplynulých dnech absolvoval dva turnaje v Indii a na obou skončil ve čtvrtfinále. Minulý týden na podniku ATP 250 v Púne prohrál s Finem Emilem Ruusuvuorim, po dvou letech vypadl z Top 100 a přišel o pozici české jedničky.

Tento týden na challengeru v Bengalúru vyhrál dva třísetové zápasy, dnešní čtvrtfinále ale po prvním setu vzdal. Nejvýše nasazený Čech se v souboji s Francouzem Enzem Couacaudem dostal do vedení 2-0, ale náskok neudržel, úvodní dějství prohrál 4-6 a do druhé sady už kvůli žaludečním potížím nenastoupil.

28letý rodák z Příbrami se tak znovu po týdnu propadne v pořadí českých tenistů. Po 21letém Tomáši Macháčovi se před něj dostane i 20letý Jiří Lehečka, kterého dnes čeká čtvrtfinále na podniku ATP 500 v Rotterdamu a bude novou českou jedničkou.

Pokud mu to zdravotní stav dovolí, měl by se Veselý přesunout na dva turnaje na Blízký Východ. V příštím týdnu má startovat na turnaji ATP 250 v katarském Dauhá a následně v Dubaji, kde bude muset do kvalifikace.

• CHALLENGER BENGALÚRU •
Indie, tv. povrch, 53.120 dolarů
páteční výsledky (11. 02. 2022)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Couacaud (6-Fr.) - Veselý (1-ČR) 6-4 / skreč V.
Gojo (Chorv.) - Coppejans (Belg.) 7-5 6-4
Chun Hsin Tseng (Tchaj-wan) - Decamps (Braz.) 6-4 6-4
Muller (Fr.) - Ilkel (Tur.) 6-4 7-6(7)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
brixner
Se jen někde posral? Nebo jen lehce vrhnul šavli? No bóže, to je toho, mě se jednou stalo vobojí najednou, to když sem byl s jednou sousedkou, která zrovna před půl rokem vrhla a přemluvila mě, abych šel s tim jejim novym fakanem na koupák, jako že ho bude učit cachtat se ve vodě a plavat a potápět a tak. Byli jsme v dětskym brouzdališti, sousedka najednou dostala chuť na klobásu, tak ať prej jí toho jejího budoucího Phelpse pohlídam, že vona pro ní skočí do stánku. Já řeku Proč ne a v sedě na dně bazénku sem zálibně pozoroval, jak de a houpají se jí ty její čtveřičky plný papání a už sem si představoval, jak si večír taky drobet cucnu, když v tom do mě vrazil jeden malej spratek s kruhem, já se lek, napil se vody, v břichu mi zabublalo a hopla-včerejší véča vyjela ven jako torpédo a vyplavalo hned vedle mě a já se ho znova tak lek, že sem vomylem hodil šavli na malou holčičku na matračce, která si toho ale všimla, až sem po tom dnu vodhopsal na druhou stranu bazénku, takže sem byl mimo podezření, ale kupodivu se mi dost ulevilo a s povzdálí sem pozoroval, jak si dětičky s tim mym torpédem zvesela hrály a postrkovaly ho jako lodičku a ponorku a tvářily se spokojeně, stejně jako já. Takže jestli se to u J2rky stalo taky s takovejhle důvodů, ať je v klidu, příště spokojeně může vyhrát, i když u něj sou ty samý vejhry už asi nuda, no...
smilesmilesmile
Reagovat
GaelM
Hrozná p*čovina, ale chlámu se u toho jak jeden z těch fakanů smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Včera se J1rka ožral žalem, když viděl hrát J2rku.smile
Reagovat
majkl005
už i jemu je z jeho hry na blití? smilesmile
Reagovat
bardunek666
Je vyžraný jak vepř a měl by s tím něco dělat nebo se na to úplně vypadnout.
Reagovat
Krisboy
Ná té fotce nahoře vypadá trochu jako Pavel Horváth v nejlepších letech smile
Reagovat
Mantra
vždyť se jenom poblib po-l pochcal smile
Reagovat
Teo
Ten Jirka je snad prokletej, ne? smile
Reagovat
blixa
J1rko, to ses musel tak přežrat toho karí ????!!!smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist