VIDEO: Opelkovu čepici během zápasu pokálel pták. Štěstí mu to nepřineslo

6. 1. 2022, 21:35
Video dne 2
Reilly Opelka dnes v Melbourne odehrál první zápas v roce 2022. Souboj s krajanem Maximem Cressym měl dobře rozehraný, získal první set a ve druhém byl stav 4-4. V devátém gamu se ale chvíli nehrálo, neboť Opelkovu čepici pokálel pták a obrovitý Američan odmítal hrát. Rozhodčí ho zase nenechal hrát s čepicí náhradní.
Profily hráčů

"Sorry, mám na tom (čepici) ho*no," pronesl Opelka a nesl čepici na lavičku. Z báglu vytáhl náhradní, ale rozhodčí ho v ní hrát nenechal. Kšiltovka totiž měla příliš velké logo (mimochodem s nepřípustnou reklamou měl Opelka podobné potíže už loni na US Open).

Rozhodčí po Opelkovi chtěl, aby pokračoval se znečištěnou čepicí, což Američan odmítal. Sudí se dokonce nabídl, že mu kšiltovku vyčistí ručníkem. "Ty jsi směšný. Je na tom hovno, to nosit nebudu," dal jasně najevo svůj postoj přes dva metry vysoký Američan. 

Opelka kvůli dlouhým vlasům mohl jen těžko hrát bez čepice a tak úsměvná scéna pokračovala. Rozhodčí tenistovi navrhl, že by mohl hrát s čepicí, kterou mu půjčí podavač míčků. Jenže ta byla malá. 

Game nakonec Opelka dohrál v čepici, kterou mu sehnali pořadatelé. Až do další hry zase mohl nastoupit v čepici, na kterou je zvyklý. Doručena mu byla náhradní a především pravidlům vyhovující z šatny.

Štěstí ale ptačí exkrement Opelkovi nepřinesl. I když ani jednou nepřišel o podání a měl i dva mečboly, nakonec Cressymu podlehl 6-4 6-7 6-7.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
gigin
Tady ho*na. Sezóna se rozjíždí skvěle.
Reagovat
brixner
No bóže, kousek h0vna na americký čapce, no...
Já jednou šláp vomylem do Čendovo h0vna a měl sem vobtisk skoro až u kolena! Hajzl jeden zasranej...
smile

smile

smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist