VIDEO: Rafova emotivní desítka triumfů na Roland Garros

12. 6. 2017, 07:30
Video dne 19
Padne na záda, nebo na kolena a obličej se slzami štěstí schová do dlaní. Taková byla už desetkrát reakce Rafaela Nadala po jeho triumfu na Roland Garros. Naposledy po včerejším vítězství nad Stanem Wawrinkou, cestou za 15. grandslamovým titulem neztratil ani seta a dohromady prohrál pouhých 35 gamů. Připomeňte si Španělovu desítku emotivních chvílí na pařížské antuce.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, rolandgarros.com

Komentáře

19
Přidat komentář
fialka
Bola som upozornená, že v mojom príspevku o 8:33 napádam Federera.

Slovo elegán som použila vo všeobecnom význame. Nemôžem však za to, že jeho fans si za slovom "elegán" predstavia jeho tvár. To je čistá paranoja. Proti Federerovi a jeho úspechom nemám nič a nikdy som ich neznehodnocovala rovnako ako jeho osobu.
Ak som ho aj v komentári vedľa spomenula, nebol to útok na jeho osobu, ale na postoj TP.
Reagovat
a.magerova
No.... 7 let vkuse TO tu musíme číst, takže tak... nějak se mi nechce věřit, žes zde ještě tuto "nadávku" haterů Federera nezaznamenala.... celý ten tvůj příspěvek, k těm pár větám Luboše Zabloudila, z 8:33 je takový dost divný a celkem mimo mísu....

02.05.2010 02:24 Od: Petr
Egoista ze Švýcarska
Doufám, že Rafa opět vyhraje. Umím si pak představit ty kyselé ksichtíčky elegánovců, fandících egoistovi. Elegán si však zaslouží ty svoje prohry, neboť je arogantní a bůh se už nemůže dívat na to, jak uraží lidi, kteří to nedotáhli tak ''daleko'' jako on.
Tomu sebestřednímu švýcarskému arogantovi z celého srdce přeji, aby ho nějakej čaroděj proklel panenkou voodoo. Elegán by tak bezpochyby ukončil kariéru z důvodu špatných výsledků a uvolnil by tedy místo mladším a talentovanějším tenistům.
[ Reagovat ]
02.05.2010 09:41 Od: QPR_Draxter14
Re: Elegán
Zajímalo by mě proč všichni co nemáte rádi či dokonce nenávidíte Federera mu říkáte "elegán" ?? Zda je to proto, jak chodí po kurtu,jak si upravuje vlasy před servisem nebo tím jak se oblíká? Vlasy před servisem si snad upravuje každý(Nadal i na returnu :-) ). No a v poslední době se na kurtech objevují tenisté výhradně v přehlídkovém oblečení - Berdych a ta jeho zelená, Verdasco a jeho celoladící zelenomodrá, Djoker a jeho komplety od té jeho slavné firmy, Roddick a jeho bílý Lacoste nebo Tsonga a k jeho pleti vždy výrazné triko
Petr: no a u tebe tipuju že 8letá nadvláda Rogera ti už leze pěkně nad hlavu a už nevíš co bys :-D

http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-mel-prvni-antukove-trable-vyhru-nad-gulbisem-mohutne-oslavoval-5741/pridat-komentar/?id=44208
Reagovat
a.magerova
20.07.2016 12:31 Od: Frantz
Elegáne elegáne, když se nechce, to je horší jak když nemůžeš :-D

http://www.tenisportal.cz/zpravy/po-murraym-se-z-toronta-odhlasili-take-federer-s-nadalem-18727/

24.01.2017 13:32 Od: Frantz
Rikam to porad, jak muze nekdo nazyvat tohle hovado eleganem a gentlemanem????
[ Reagovat ]
24.01.2017 13:34 Od: Pe3k
Eleganem ho nazyvate vy...

http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-bez-problemu-poradil-si-s-mischou-zverevem-a-zahraje-si-o-finale-19821/

11.01.2014 13:54 Od: Barney
I can knock off Nadal, Djokovic, warns Federer
Náš velkohubý elegán opět již tradičně prdí z huby.. :-D

http://www.tenisportal.cz/zpravy/v-pondeli-vstoupi-do-australian-open-berdych-i-kvitova-13532/pridat-komentar/

TO JSEM JEN TAK V RYCHLOSTI ZAGOOGLILA....
Reagovat
a.magerova
22.01.2017 10:04 Od: Frantz
Elegouni, muzete mi vysvetlit, proc ten namistrovanej kyselej ksicht nemuze po gemu micek z kapse hodit primo podavacovi a ne schvalne jen do site, kdyz si jde sednout na tu svoji arogantni prdel?

22.01.2017 10:25Od: Grigor_Murray
Proč se říká rogerovi egoista? Dyt to je úplně mimo mísu:D
[ Reagovat ]
22.01.2017 10:32 Od: Vojtiik
poprve jsem to videl pouzit barneyho po IW nebo Miami 09 jak rozsekal raketu v zapase s djokem... mr. elegan egoista rozbijraketa John McEnroe II... :D
[ Reagovat ]
22.01.2017 10:32 Od: Frantz
Prave ze to sedi jak prdel na hrnec

http://www.tenisportal.cz/zpravy/murray-australian-open-opet-nevyhraje-uz-v-osmifinale-prohral-s-mischou-zverevem-19798/
Reagovat
fialka
Prečo pod môj komentár dávaš vyjadrenia iných? Reaguješ na mňa, tak nájdi, kde tak píšem v súvislosti s ním ja. Ak si chceš ušetriť čas, tak nehľadaj, lebo nenájdeš.
fajn, budem používať synonymum slova

http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=eleg%C3%A1n
Reagovat
Frick
Už roku 2006 se na RG vzývala HáDé krišna.

Jo, přesně v tý době jsem si stahoval první samply v 720p (ne teda RG) a čuměl na to, jak je to kvalitní.
Reagovat
fialka
Emotívnosť je prejavom ľudskosti. Rafa nie je herec, aby musel svoje emócie držať na uzde a ani zo seba nerobí elegána, aby sa zapáčil všetkým.
Reagovat
smazaný uživatel
ted trochu nevim - a mas vubec z Rafy take radost? ;-)
Reagovat
fialka
Ani si nevieš predstaviť akú veľkú. Včera som fňukala s ním.
Reagovat
smazaný uživatel
uz jsem doma a koncim, ja jsem zapas nevidela a tady na TP jsem si otevrela tenhle clanek jako prvni. Otazkou se divim, proc tedy kopes. Ted uz chapu, ctu tu i dalsi - jak je clanek kratky a oslavy nedustojne male... k tomu skutecne nemam co rict. Pro me je dulezita velikost mych vlastnich pocitu.. :-)
Reagovat
fialka
Teší ma, že si pochopila. Ja nekopem. Mne len prišlo, že článok je skôr výsmechom toho, že Rafa ako muž sa tak emotívne správa. Všetci normálni víťazi šťastím plačú. Musí to byť výnimkou, že zostávajú chladní, ale takých som si veľmi nevšimla.
Reagovat
a.magerova
Vidíš v TOM, TO co není a zbytečně vyvoláváš negativní emoce.... nebo třeba jen nechápeš český text... žádný výsměch v tom není.... jen neobyčejně obyčejné štěstí jednoho sportovce... :-)))
Reagovat
fialka
aké negatívne emócie?
Reagovat
Rip.win
fialka... co to je zas... wtf
Reagovat
fialka
čo má byť? Mám ťa na háku
Reagovat
Rip.win
já tebe ne mojko
Reagovat
fialka
teší ma
Reagovat
Rip.win
aj mna teší
Reagovat
a.magerova
Místo upřímné radosti výčitky a nespokojenost.... Rafa překonal v historických tabulkách Samprase a osamostatnil se na druhém místě, ale běda napsat, kdo je první... :-/

A ještě, jako důkaz doličný, dodat odkaz na článek z ledna... pro mě celkem šokující... a to jsem JIM tam včera hodila tak pěkné fotky.... :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist