VIDEO: Zapamatujte si mé jméno, prosím. Niši-oka!

1. 10. 2018, 09:36
Video dne 6
Třiadvacetiletý Jošihito Nišioka v neděli v čínském Shenzhenu získal svůj první titul na okruhu ATP a během přebírání trofeje pobavil publikum. "Prosím, zapamatujte si mé jméno. Nejsem Nišikori. Jsem Niši-oka!" řekl nesměle a s výrazem malého chlapce Japonec, jenž je krajanem nejúspěšnějšího tenisty v historii země Keie Nišikoriho.
Profily hráčů
Jošihito Nišioka

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Krisboy
Prostě Nishi, no.
Reagovat
ttopi
Sympatické. Japoncům v podstatě nejde nepřát.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
Dobry-den
Všechno jde, když se chce!
Reagovat
Aussie
No, kdybys viděl, jak zacházeli za války s australskými (a jinými) zajatci, možná bys mluvil jinak. Krutost mají v sobě zabudovanou - stačí se podívat na jejich populární televizní pořady, jde tam skoro vždy o to, někoho co nejvíc znemožnit. A smát se tomu!
Reagovat
Fandina
Pěkné, ale spíš šlo o to, aby si ho nepletli s Nišikorim než o to, aby si jeho jméno někdo zapamatoval, jak to evokuje nadpis.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist