Zápas v týmovém boxu či večeře s Bouchardovou. Kanaďanka vydražila pro charitu 85 tisíc dolarů

17. 5. 2020, 23:04
Aktuality 8
Eugenie Bouchardová zkusila vybrat peníze na pomoc s následky pandemie koronaviru a díky aukci se jí povedlo vydražit přes dva miliony korun. Na tuto částku si jeden fanoušek cení večeře s kanadskou tenistkou či grandslamového zápasu v jejím boxu, vše pro dvě osoby. K tomu získá letenky, tři noci v hotelu nebo podepsanou raketu.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová

Eugenie Bouchardová v době přerušené sezony také přispívá do boje s následky pandemie koronaviru. Vybrat částku na pomoc potřebným se rozhodla aukcí, do které vložila 'zážitkový balíček'.

Bývalá světová pětka Bouchardová zahájila aukci s počáteční částkou 2.500 amerických dolarů a nakonec po 37 příhozech vydražila 85.000 dolarů (2,1 milionů korun). 

Vítěz aukce se za tuto částku může těšit na zajímavé zážitky. Pro dvě osoby získal možnost strávit čas na vybraném grandslamu s Bouchardovou, být v jejím trenérském boxu během zápasu, jít s ní na večeři a v ceně má i tři noci v hotelu a zápeční letenky.

K tomu získá podepsanou raketu a tenisky wimbledonské finalistky z roku 2014 a navíc se na 15 dní stane společně s 26letou kanadskou tenistkou tváří aplikace 15SOF (15 sekund slávy).

"85 tisíc? Jste úžasní! Tyhle peníze pomohou lidem, kteří to opravdu moc potřebují. Jsem na vás všechny pyšná. Všem děkuji za fakt, že jste toho byli součástí. Jste nejlepší fanoušci," reagovala na Twitteru dojatá finalistka z Wimbledonu 2014.

Bouchardová si tenisem vydělala na prize money 6,46 milionů dolarů (164 milionů korun). Aktuálně je až 328. hráčkou světa, letos stihla odehrát jen tři turnaje. V Aucklandu si zahrála čtvrtfinále, na Australian Open vypadla ve 3. kole kvalifikace a naposledy koncem ledna v Newport Beach v 1. kole utrpěla debakl s Alexou Glatchovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
a tak logicky brzo dojde i na tu, kterou lidstvu cíleně uchystaly slizké zrůdy typu Gates, Fauci a spol.

zvlášť doporučuji pasáž od 9:00 - a pak od 17:00 až do konce

https://d.tube/#!/v/bajbaj333/QmTF1kayX3Y5TMdeYJw4su1Jqq6jSUBbTDJtZknNeEcf4M

případně lze vygooglit přímo d.tube - a zvolit video s názvem Skrytá agenda za Covid-19 -DOKUMENT - 01

mysleme každý sám za sebe - a bude to cajk
Reagovat
Frick
Ta byla za kolik?
Reagovat
blixa
Že by ty tvoje dávky byly až tak vysoký ??? :-o
Reagovat
blixa
Že by ty tvoje dávky byly až tak vysoký ??? :-o
Reagovat
misa
Vždyť nemá žebříček ani na kvalifikaci GS. Asi bude potřebovat nějakou volnou kartičku...
Reagovat
paddy
libovolný ITF turnaj a vítěz si vlastně letenku a hotel s večeří efektivně zaplatí sám - a to se říká, že blondýny jsou blbé

přitom celý turnaj ve Wimbledonu za vlastní náklady by vyšel vítěze levněji :D

https://www.youtube.com/watch?v=wkrbO-trFzg
Reagovat
Ereinion
Bouchard je taková nová Kurnikova - celkem měli talent, byly i v TOP10, ale hlavní příjmy budou mimo tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas v hracovom boxe = Cely turnaj v hracovom boxe, v tomto pripade.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist