Zverev v Kolíně ztratil set s Harrisem. V semifinále ho vyzve Davidovich

16. 10. 2020, 20:31
Aktuality 1
ATP KOLÍN NAD RÝNEM - Alexander Zverev dnes na domácím halovém podniku v Kolíně nad Rýnem musel nečekaně do tří setů. Kvalifikanta Lloyda Harrise ale nakonec dorazil kanárem a postoupil do semifinále. V něm nejvýše nasazeného Němce vyzve Dennis Novak španělský mladík Alejandro Davidovich.
Alexander Zverev

Největší hvězda náhradního turnaje v Kolíně nad Rýnem Alexander Zverev si poradil i se svým druhým soupeřem. Po hladké výhře nad zkušeným Španělem Fernandem Verdaskem si dnes poradil 6-4 3-6 6-0 s Jihoafričanem Lloydem Harrisem

Sedmý hráč světa Zverev měl zápas dobře rozehraný. Získal první set a do druhé sady vstoupil brejkem. Do té chvíle nečelil brejkbolu, jenže ve druhém gamu přišel čistou hrou podání, soupeř vycítil šanci a vynutil si třetí dějství. V něm už však dominoval favorizovaný Němec.

"Trochu jsem ztratil koncentraci a zaplatil jsem za to prohraným setem. Ale podařilo se mi znovu zkoncentrovat a třetí set jsem, myslím, zvládl solidně," komentoval třiadvacetiletý Zverev.

V semifinále se Zverev utká s o dva roky mladším Španělem Alejandrem Davidovichem (h2h 1-0), kterého před měsícem smetl cestou do finále US Open. Jednadvacetiletý Davidovich dnes zdolal 6-3 2-6 6-3 Rakušana Dennise Novaka a podruhé v kariéře postoupil do semifinále turnaje ATP. V sobotu bude bojovat o premiérové finále.

Felix Auger-Aliassime v hale v Kolíně smetl 6-3 6-0 Moldavana Radu Albota a stal se třetím semifinalistou. O třetí letošní a celkově páté finále, v němž by usiloval o premiérový titul, 20letý Kanaďan svede souboj s Robertem Bautistou (h2h 1-0).

Druhý nasazený Španěl ve večerním čtvrtfinále zdolal zdolal po dvou a půl hodinách boje 7-6 5-7 6-0 Poláka Huberta Hurkacze a třetí ze čtyř čtvrtfinálových duelů ukončil kanárem.

• ATP 250 KOLÍN NAD RÝNEM •
Německo, tv. povrch / hala, 325.610 eur
páteční výsledky (16. 10. 2020)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
A. Zverev (1-Něm.) - Harris (JAR) 6-4 3-6 6-0
Bautista (2-Šp.) - Hurkacz (6-Pol.) 7-6(4) 5-7 6-0
Auger-Aliassime (3-Kan.) - Albot (Mold.) 6-3 6-0
Davidovich (Šp.) - Novak (Rak.) 6-3 2-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Pe3k
Felix včera nadělil kanára, dle místních to znamená jediné GOAT smile
Btw. dnes končí smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist