Acasuso Jose

Acasuso Jose

41
muž
Argentina
Datum nar.:
20. 10. 1982
Výška:
190 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 27.

Rok odchodů. S tenisem letos skončily tři bývalé světové jedničky

Ještě téměř měsíc mají tenisté na to, aby oznámili, že letošní sezona byla jejich poslední. I kdyby už ale žádné další 'sbohem' nepřišlo, budou mnozí fanoušci na tento rok vzpomínat jako na ten, v němž se s profesionálním tenisem rozloučilo několik velkým jmen. Pojďme si je připomenout.

Končím, oznámil Acasuso

Pouhé dva týdny po Fernandu Gonzálezovi ohlásil konec profesionální kariéry další Jihoameričan. Odchod z profesionálního tenisu oznámil na včerejší tiskové konferenci někdejší 20. hráč světa José Acasuso.

Rok a půl. Tak dlouho čekal Acasuso na další čtvrtfinále

ATP BUENOS AIRES - Kariéru Argentince Acasusa přibrzdila zranění. Jako hráč třetí světové stovky startuje tento týden na domácím turnaji v Buenos Aires, kde se mu pravidelně daří. Potvrzuje to i letos: po výhrách nad Dolgopolovem a Cuevasem si poprvé po roce a půl zahraje ve čtvrtfinále.

Dolgopolov se loučí s Buenos Aires. Wawrinka premiéru na antuce zvládl

Bývalý 20. hráč světa Jose Acasuso se postaral o největší překvapení včerejších zápasů v Buenos Aires, kde v prvním kole vyřadil nasazeného Ukrajince Dolgopolova. Ostatní favorité své duely zvládli, včetně turnajové jedničky Nicolase Almagra.

Santiago: Monaco je ve čtvrtfinále, Acasuso vzdal

ATP SANTIAGO - Čtvrteční program v Santiagu nabídl dva argentinské souboje. Ten první kvůli zranění nedohrál Jose Acasuso, naopak předloňský finalista Juan Monaco nezaváhal a po dvousetové výhře nad Chelou postoupil do čtvrtfinále.

Querreyho sebevědomí roste, v New Havenu porazil Davyděnka

ATP NEW HAVEN - Nikolaj Davyděnko si před US Open nespravil chuť ani v New Havenu, kde hrál jako nasazená jednička. Ruského tenistu ve čtvrtfinále vyřadil domácí Sam Querrey, který je již jistým vítězem US Open Series. Nezaváhal druhý nasazený Verdasco, jenž si o finále zahraje s Andrejevem.

Davyděnko i Verdasco v New Havenu postupují

ATP NEW HAVEN - Poslední turnaj před US Open zahájili výhrami oba hlavní favorité. Rus Davyděnko udolal dobře servírujícího Kendricka, Španěl Verdasco smetl Capdevillu. Vypadla už ale i řada nasazených hráčů: Robredo, Fish, Almagro nebo Chardy.

Štěpánek porazil Safina a chystá se na Murrayho. Ve 3. kole je i Berdych

ATP CINCINNATI - V Cincinnati si o postup do čtvrtfinále zahrají dva čeští tenisté. Radek Štěpánek otočil duel s bývalou světovou jedničkou Safinem a může se těšit na souboj s Britem Murraym. Tomáš Berdych bude mít po zdolání Petzschnera poprvé šanci vyzrát na Guccioneho.

Preview: Turnaj ATP 500 v Hamburku

Turnaje na evropské antuce pomalu končí, ale dnes začíná podnik ve světově známém areálu v Hamburku. Oproti loňským ročníkům však bez statusu Masters a bez tenistů z čela světového žebříčku. Jedničkou bude Francouz Simon, z Čechů se představí Minář a Hernych.

Preview: Česko - Argentina

Poprvé od roku 1996 se čeští tenisté pokusí postoupit do semifinále Davisova poháru. Berdych a spol. se o tomto vkendu utkají na domácí půdě s Argentinou, která přijela i se světovou pětkou Del Potrem, ale bez zraněného Nalbandiana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist