Berrer Michael

Berrer Michael

43
muž
Německo
Datum nar.:
1. 7. 1980
Výška:
190 cm
Váha:
99 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 42.
čtyřhra: - / 134.

Montpellier: Zverev vyřadil Čiliče, Gasquet vyhrál první zápas sezony

ATP MONTPELLIER - Osmnáctiletý Němec Alexander Zverev si v hale ve francouzském Montpellier připsal svůj třetí skalp hráče Top 20, když si vyšlápl na nasazenou dvojku Chorvata Marina Čiliče. Vypadl i Gaël Monfils, naopak nejvýše nasazený obhájce titulu Richard Gasquet porazil Lotyše Gulbise a zvládl tak svůj první letošní zápas.

Gulbis si v Montpellier připsal první výhru v sezoně a vyzve Gasqueta

ATP MONTPELLIER - Ernests Gulbis si v hale v Montpellier poradil s francouzským mladíkem Halysem a připsal si první letošní výhru. O čtvrtfinále si zahraje s dalším domácím hráčem - nasazenou jedničkou a obhájcem titulu Richardem Gasquetem.

Mannarino si v Bogotě zahraje o první titul, Štěpánek je ve finále čtyřhry

ATP BOGOTA - Francouz Adrian Mannarino v Bogotě vyřadil nasazenou jedničku Iva Karloviče a podruhé v kariéře postoupil do finále. O premiérový titul se utká s obhájcem prvenství Australanem Bernardem Tomicem. Po téměř dvou letech si finále zahraje také Radek Štěpánek, kterého čeká boj o deblovou trofej.

Štěpánka v Bogotě přibrzdil déšť. Pak neproměnil mečbol a s Karlovičem padl

ATP BOGOTA - Radek Štěpánek v Bogotě loňské semifinále neobhájil. Stejně jako před rokem skončil na raketě Chorvata Iva Karloviče, byť byl jediný míček od vítězství.

Berdych a po boji i Rosol v Indian Wells postupují. O čtvrtfinále svedou vzájemný souboj

ATP INDIAN WELLS - V osmifinále turnaje v Indian Wells se střetnou dva nejlepší čeští tenisté současnosti Tomáš Berdych, který dnes nezaváhal v duelu s domácím Stevem Johnsonem, a Lukáš Rosol. Ten v Kalifornii udolal po odvrácení mečbolu Nizozemce Haaseho, poprvé od loňského srpna vyhrál dva zápasy po sobě a podruhé v kariéře postoupil do osmifinále podniku Masters 1000.

Berdych vítězí i v Dauhá. Nadalovi návrat nevyšel, prohrál s Berrerem

Tomáš Berdych zůstává v novém roce neporažený. Vítěz exhibice v Hua Hinu odstartoval "ostrou" sezonu v Dauhá hladkým vítězstvím nad Uzbekem Istominem, kterého za 62 minut porazil 6-1 6-4. Nezaváhal ani první hráč světa Novak Djokovič, naopak Rafael Nadal první zápas od podzimní operace slepého střeva nečekaně nezvládl.

Delbonis ve Stuttgartu porazil Mónaka a ukončil sérii čtyř porážek

ATP STUTTGART - Federico Delbonis po návratu na antuku ukončil téměř dvouměsíční čekání na výhru. Argentinský tenista ve Stuttgartu porazil hladce ve dvou setech zkušenějšího krajana Juana Mónaka.

Djokovič ztratil set, ale postoupil. Nemocný Ferrer zápas vzdal

Velké problémy provázely v Pekingu vstup největších favoritů do turnaje mužů. Nejvýše nasazený Novak Djokovič i trojka Jo-Wilfried Tsonga ve svých úvodních zápasech ztratili set a postup do dalšího kola museli vydřít. Druhý nasazený David Ferrer pak neodehrál ani set a kvůli nemoci z turnaje odstoupil.

Hájka zradilo zápěstí, v Métách skrečoval

Jan Hájek si nezahrál na turnaji ve francouzských Métách ani jeden celý zápas. Českého tenistu dnes v duelu s Němcem Berrerem trápilo bolavé zápěstí, kvůli kterému ve druhém setu z utkání odstoupil.

Tomic ukončil sérii sedmi porážek, v Torontu vyzve Djokoviče

ATP TORONTO - Sedm zápasů v řadě nepoznal Bernard Tomic radost z vítězství, až na turnaji Masters 1000 v Torontu zdolal Němce Michaela Berrera. Zajistil si tak možnost vyzvat světovou dvojku a obhájce titulu Novaka Djokoviče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist