Chakvetadze Anna

Chakvetadze Anna

37
žena
Rusko
Datum nar.:
5. 3. 1987
Výška:
170 cm
Váha:
58 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 5.
čtyřhra: - / 53.

Čakvetadzeovou znovu zradilo zdraví, v Hobartu dohrála

Zdravotní problémy někdejší páté hráčky světa Anny Čakvetadzeové jako by nebraly konce. Ruska, jež loni více než půl roku nehrála kvůli zánětu středního ucha, nezačala dobře ani letošní sezonu. V Hobartu nedohrála dnešní čtvrtfinále se Shahar Peerovou, které vzdala ve třetím setu kvůli křečím.

Zakopalová letos ani podruhé vedení neudržela, v Hobartu semifinále neobhájí

WTA HOBART - Klára Zakopalová loňské semifinále v generálce na Australian Open v Hobartu nezopakuje. Česká tenistka oba letošní zápasy ztratila po vyhraném prvním setu, dnes podlehla Rumunce Halepové.

V politice neuspěla, teď se Čakvetadzeová vrací k tenisu. Konečně jsem zdravá, hlásí

Rok plný špatných vzpomínek má za sebou bývalá pátá tenistka světa Anna Čakvetadzeová. Ruska se nedostala do Státní dumy, kam kandidovala v prosincových volbách, ovšem mnohem víc starostí jí nadělaly zdravotní problémy, kvůli kterým vynechala půlku sezony. To už je pryč, jsem úplně zdravá, tvrdí před novou sezonou Čakvetadzeová.

Čakvetadzeová političkou? Ruska chce do parlamentu

Někdejší pátá tenistka světa Anna Čakvetadzeová se chystá vstoupit do politiky. Čtyřiadvacetiletá hráčka usiluje o zvolení do ruské Státní dumy a v prosincových volbách bude kandidovat za liberální stranu Správná věc.

Favoritky v akci: Obhájkyně Serena ztratila set, Wozniacká zvítězila hladce

Loni ve Wimbledonu neztratila na své cestě za grandslamovým titulem ani jeden set, letos ho Serena Williamsová prohrála hned v úvodu turnaje. Bývalá světová jednička proti Francouzce Rezaiové nepředvedla svůj nejlepší výkon, na postup do 2. kola ale stačil. V dalším kole je i současná vládkyně ženského tenisu Caroline Wozniacká.

Čakvetadzeová vzdala třetí zápas v řadě kvůli závratím

Ruská tenistka Anna Čakvetadzeová nedohrála na třetím turnaji po sobě zápas kvůli zdravotním potížím. Bývalá pátá hráčka světa musela kvůli motání hlavy skrečovat za stavu 6-1 5-7 a 4-4 dnešní utkání prvního kola ve Stuttgartu proti Slovence Zuzaně Kučové.

Úspěch Slovenek ve Stuttgartu, Kučová se chystá na Wozniackou

WTA STUTTGART - Na antuce ve Stuttgartu si dvě ze tří Slovenek zahrají o čtvrtfinále. Na neúspěšný víkend ve Fed Cupu dokázala rychle zapomenout Daniela Hantuchová, jež si poradila s Dulgheruovou. Díky teprve druhému postupu do 2. kola se na souboj se světovou jedničkou Wozniackou může těšit Zuzana Kučová.

Čakvetadzeová zkolabovala a Wozniacké usnadnila cestu zpět na vrchol

WTA DUBAJ - Caroline Wozniackou dělí dvě výhry od návratu do čela světového žebříčku. V Dubaji s první soupeřkou příliš práce neměla, neboť Ruska Čakvetadzeová v závěru druhé sady zkolabovala a po ošetření nebyla schopna ve hře pokračovat.

Kvitová v Dubaji padla. Šafářovou poslala domů Zakopalová

Nejlepší česká tenistka a čerstvá vítězka z Paříže Petra Kvitová podruhé v této sezoně prohrála. V Dubaji vypadla hned v úvodním kole poté, co podlehla dvakrát 6-7 Japonce Ajumi Moritaové. Dál jde naopak Klára Zakopalová, která porazila hladce 6-2 6-2 krajanku Lucii Šafářovou.

Kvitová a Benešová smetly ruské soupeřky. Ve 3. kole je i Šafářová

AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Na letošním Australian Open se prosazuje česká tenisová škola. Do třetího kola postoupilo šest Čechů, z toho čtyři ženy. Jednička Petra Kvitová si dnes poradila s Ruskou Čakvetadzeovou a Iveta Benešová smetla nasazenou osmnáctku Kirilenkovou. Ze souboje krajanek postoupila Šafářová, jež zdolala Zakopalovou. Pokud však chtějí do osmifinále, musí překvapit velké favoritky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist