Huber Liezel

Huber Liezel

47
žena
USA
Datum nar.:
21. 8. 1976
Výška:
180 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 133.
čtyřhra: - / 1.

Serena otočila zápas s Jankovičovou, Šafářová získala v Charlestonu titul ve čtyřhře

Suverénní favoritka turnaje v Charlestonu Serena Williamsová sice ve finále prohrála první set, Srbku Jankovičovou však porazila 3-6 6-0 6-2 a titul z loňského roku obhájila. Ve čtyřhře obhájila titul Lucie Šafářová, když společně s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou porazily ve finále nejvýše nasazené Andreu Hlaváčkovou s Američankou Liezel Huberovou 6-3 a 7-6.

Paříž dobyla nenasazená Němka Barthelová

I když na halovém turnaji v Paříži startovalo sedm hráček z Top 20, titul favoritkám vyfoukla nenasazená Mona Bartehelová. Dvaadvacetiletá Němka už ve svém druhém letošním finále zdolala nejvýše nasazenou Italku Saru Erraniovou a po loňském Hobartu si připsala druhý titul. Ve finále čtyřhry neuspěla Andrea Hlaváčková.

Kvitová v Paříži začne proti Vögeleové, ve čtyřhře už dohrála

WTA PAŘÍŽ - Petra Kvitová se dnes poprvé od vyřazení z 2. kola Australian Open objevila na kurtech, z vítězství se ale neradovala. Na halovém turnaji v Paříži však bojuje na dvou frontách a kufry tak balit ještě nemusí. Ve čtyřhře dnes s Belgičankou Wickmayeorovu nestačily na Hlaváčkovou s Huberovou, ve dvouhře českou jedničku čeká Švýcarka Vögeleová.

Hlaváčková s Hradeckou jsou ve finále Turnaje mistryň!

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká si v Istanbulu zahrají finále Turnaje mistryň! České tenistky při svém debutu na prestižním klání porazily v dnešním semifinále 7-6 6-1 americké obhájkyně titulu Liezel Huberovou s Lisou Raymondovou. O titul se v neděli utkají s Ruskami Kirilenkovou a Petrovovou.

Hlaváčková s Hradeckou na Turnaji mistryň vyzvou obhájkyně titulu

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se v semifinále Turnaje mistryň v Istanbulu utkají s obhájkyněmi titulu Liezel Huberovou a Lisou Raymondovou z USA. Dnešní los rozhodl, že druhou semifinálovou dvojici tvoří Italky Roberta Vincová a Sara Erraniová a Rusky Maria Kirilenková s Naďou Petrovovou.

H+H: Chceme zůstat v hale bez porážky

S cílem udržet letošní halovou neporazitelnost zamíří Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou na Turnaj mistryň. V Istanbulu se poprvé představí mezi elitní čtveřicí deblových párů sezony a v případě triumfu by se staly prvním ryze českým párem, který by vrchol sezony ovládl.

Hlaváčková s Hradeckou titul z New Havenu neukořistily

WTA NEW HAVEN - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká ve čtvrtém finále v řadě potřetí nestačily na favorizované Američanky. Zatímco ve Wimbledonu a na olympiádě padly se sestrami Williamsovými, dnes v New Havenu prohrály se světomými jedničkami Liezel Huberovou a Lisou Raymondovou.

H+H jsou ve finále a mají jistou medaili!

Český tenis nevyjde na olympijských hrách medailově naprázdno. Jistotu minimálně stříbrného kovu máme díky Andree Hlaváčkové a Lucii Hradecké, které dnes ve dvou setech porazily nejlepší pár světa Huberová/Raymondová a postoupily do finále.

Hradecká s Hlaváčkovou si zahrají o medaile!

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou blízko zisku olympijských medailí. České tenistky dnes porazily 6-3 6-4 tchajwanský pár Hsieh/Chuang a postoupily do semifinále. V něm je čekají nejlepší deblistky světa, Američanky Liezel Huberová a Lisa Raymondová.

VIDEO: Huberová v Melbourne nehrála fair-play

Liezel Huberová po letošním Australian Open padla v očích mnoha fanoušků v nemilost. Deblová světová jednička ve čtvrtfinálovém duelu při odvracení mečbolu vrátila míček, který už předtím dvakrát spadl na zem. Rozhodčí hru proti pravidlům nezaznamenal a zkušená Američanka se nepřiznala. Spravedlnost ale nakonec slepá nebyla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist