Kicker Nicolas

Kicker Nicolas

31
muž
Argentina
Datum nar.:
16. 8. 1992
Výška:
178 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 600. / 78.
čtyřhra: 821. / 215.

Obrat z 1-5, skalp jedničky i odvrácené mečboly! B. Fruhvirtová, Bejlek a Svrčina jsou ve 3. kole kvalifikace AO

AUSTRALIAN OPEN - V kvalifikaci Australian Open o sobě dnes dali vědět hned tři čeští tenisté a postoupili do závěrečného třetího kola. 15letá debutantka na grandslamovém turnaji Brenda Fruhvirtová dnes v rozpáleném Melbourne předvedla parádní obrat proti Ukrajince Darje Snigurové, proti které překonala nepříznivý vývoj 5-7 a 1-5 i potíže s lýtkovým svalem. 16letá Sára Bejlek po obratu z 5-7 a 2-4 zaskočila nejvýše nasazenou Američanku Alyciu Parksovou a 20letý Dalibor Svrčina dokonce odvrátil dva mečboly proti Argentinci Nicolási Kickerovi.

Nejvýše nasazený Lehečka i Kopřiva na challengeru v Santiagu postoupili do čtvrtfinále, Rosol uspěl v Itálii

ATP CHALLENGER TOUR - Jiří Lehečka na antukovém challengeru v chilském Santiagu znovu potvrdil roli nasazené jedničky, dnes ve třech setech porazil Portugalce Goncala Oliveiru a postoupil do čtvrtfinále. O pár hodin později ho napodobil Vít Kopřiva. V italském Rosetu se mezi nejlepší osmičku probojoval Lukáš Rosol.

První finále, první titul. Lehečka na challengeru v Tampere slaví největší úspěch

CHALLENGER TAMPERE - Jiří Lehečka na antuce ve finském Tampere zdolal 5-7 6-4 6-3 Argentince Nicolase Kickera a hned své první finále na challengeru proměnil v titul. Ve světovém žebříčku se 19letý Čech posune na 212. místo a o více než čtyřicet pozic vylepší své maximum.

Lehečka v Tampere smetl Jacqueta a prolétl do prvního challengerového finále!

CHALLENGER TAMPERE - Jiří Lehečka na antuce ve finském Tampere smetl 6-3 6-0 Francouze Kyriana Jacqueta a bez ztráty setu postoupil do svého první finále na challengeru. O titul si 19letý Čech zahraje s Argentincem Nicolasem Kickerem.

Argentinec Kicker se po tříletém trestu vrátil porážkou s krajanem Bagnisem

ATP CÓRDOBA - Nicolas Kicker se po odpykání bezmála tříletého trestu za ovlivňování zápasů vrátil porážkou. Na domácí antuce v Córdobě 28letý Argentinec startující na divokou kartu prohrál 1-6 4-6 s krajanem Facundem Bagnisem.

Kicker si natáčením výchovných videí o čtyři měsíce zkrátil trest za korupci

Argentinský tenista Nicolás Kicker si stále odbývá svůj trest za manipulování výsledků. Tříletý distanc si ovšem bývalý 78. hráč světa o čtyři měsíce zkrátil díky natáčení videí s protikorupční tematikou. Na kurty se tak bude smět vrátit již v úvodu nadcházející sezony.

Kicker si kvůli zmanipulování dvou zápasů tři roky nezahraje

Nicolás Kicker dostal za podíl na ovlivnění dvou zápasů na challengerech tříletý zákaz startů. Distanc na další tři roky má podmíněně. K tomu 100. hráč světového žebříčku zaplatí pokutu 25.000 dolarů (557.000 korun). Pětadvacetiletému Argentinci hrozil až doživotní trest.

Kicker ovlivnil zápasy na challengerech. Argentince čeká trest

Nicolás Kicker si pravděpodobně dlouho nezahraje. Jednotka pro bezúhonnost tenisu (TIU) mu totiž prokázala, že ovlivnil dva zápasy na challengerech, zároveň TIU neinformoval o korupčním jednáním a nespolupracoval s ní při vyšetřování. Pětadvacetiletý Argentinec odteď nesmí hrát žádné profesionální turnaje. Výši trestu by se měl dozvědět v nejbližších týdnech.

Veselý prohrál počtvrté v řadě. V Indian Wells nestačil na Kickera

ATP INDIAN WELLS - Jiří Veselý ani na Masters v Indian Wells nezvládl úvodní zápas. Český tenista v prvním kole podlehl argentinskému antukovému specialistovi Nicolasovi Kickerovi a zaznamenal už čtvrtou porážku v řadě. Debutanta Kickera ve druhém kole čeká nasazený Damir Džumhur.

Fucsovics je prvním Maďarem v osmifinále Australian Open. Odměna? Zápas s Federerem

Po téměř 34 letech postoupil maďarský tenista do osmifinále grandslamového turnaje. Zasloužil se o to Márton Fucsovics, který dnes ve třetím kole Australian Open porazil Argentince Nicoláse Kickera. Jeho dalším soupeřem bude favorizovaný Švýcar Roger Federer.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist