Korolev Evgeny

Korolev Evgeny

36
muž
Kazachstán
Datum nar.:
14. 2. 1988
Výška:
185 cm
Váha:
81 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 46.
čtyřhra: - / 113.

Davyděnko neuspěl ani v Düsseldorfu, prohrál s Bedenem

S velmi špatnou formou na antuce se potácí Nikloaj Davyděnko. Nad síly ruského hráče byl dnes v Düssledorfu Aljaz Bedene ze Slovinska, který vyhrál 5-7 6-4 6-3. Davyděnko tak počtvrté v řadě neprošel přes první kolo turnaje.

Štěpánek v Mnichově prohrál s Troickým, pak vypadl i v deblu

ATP MNICHOV - Radek Štěpánek má po lednové operaci zad do ideální formy zatím hodně daleko. V Mnichově sice zaznamenal první výhru, už ve druhém kole ale nestačil na Srba Troického. Ve čtyřhře pak skončil dokonce už v úvodu soutěže.

Češi jsou v semifinále Davis Cupu!

Čeští reprezentanti postoupili do semifinále Davisova poháru. Obhájce titulu poslal mezi nejlepší čtyři týmy v soutěži Lukáš Rosol, který dnes v úvodní dvouhře v Astaně porazil za pomoci 31 es Jevgenije Koroljova 7-6 6-7 7-6 a 6-2 a získal v duelu s Kazachstánem rozhodující třetí bod. Výhra českého týmu zároveň znamená, že se v pondělí poprvé posune do čela daviscupového žebříčku ITF.

Davis Cup: O semifinále začnou bojovat Rosol s Hájkem

Čeští tenisté rozehrají čtvrtfinálový duel v Kazachstánu nejen bez Tomáše Berdycha, ale i bez Radka Štěpánka. Souboj v Astaně v pátek zahájí Jan Hájek proti Michailu Kukuškinovi, po nich nastoupí na antukový kurt poprvé v roli jedničky českého týmu Lukáš Rosol proti Andreji Golubjovovi. Rozhodl o tom dnešní los.

Navrátil: Záleží na Štěpánkovi, ale dva zápasy jsou optimální

Na trio Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Jan Hájek nejspíše rozloží kapitán českých tenistů Jaroslav Navrátil tíhu čtvrtfinále Davis Cupu v Kazachstánu. Obhájcům titulu chybí v Astaně Tomáš Berdych, Štěpánek se vrací po operaci krční páteře a očekává se, že bude hrát čtyřhru a jednu dvouhru.

Davis Cup: Do Kazachstánu letí i Štěpánek

Znovu v nejsilnější sestavě budou čeští tenisté bojovat v Kazachstánu o postup do semifinále Davis Cupu. Obhájci titulu poletí za dva týdny do Astany i s uzdravujícím se Radkem Štěpánkem, který figuruje v nominaci kapitána Jaroslava Navrátila.

Djokovič na antukovém 'oraništi' nezaváhal, Srbové v Belgii vedou 2-0

Hned pět týmů si už po sobotních dvouhrách může zajistit postup do čtvrtfinále Davisova poháru. Roli favoritů potvrzují Srbové v čele s Novakem Djokovičem, Francouzi či Američané, dobře své zápasy rozehráli i Argentinci a příští potencionální soupeři českých tenistů Kazaši. 0-2 už prohrávají v Kanadě oslabení Španělé.

Španělský 'B-tým' smetl Kazachy, obhájci titulu jsou ve čtvrtfinále

DAVIS CUP - Nový kjapitán Alex Corretja má takřka za sebou úspěšný debut v horkém křesle španělské reprezntace. I když se letos musí obejít bez obvyklých opor, v úvodním kole jeho svěřenci nezaváhali po čtyřhře už vedou nad Kazachstánem 3-0 na zápasy.

Davis Cup: Francouzi jsou v semifinále, Švédi a Američané vykřesali naději

Už dva týmy Světové skupiny Davis Cupu mají po sobotních čtyřhrách jistý postup do semifinále. Vedle Argentinců vyhráli své první tři zápasy i Francouzi v Německu. Tenisté Švédska a Spojených států zvládli deblová utkání a mají tak před nedělními dvouhrami stále šanci na vítězství.

Argentinci jsou už v semifinále. Srbové vedou 2:0 i bez Djokoviče

Prvními semifinalisty Davisova poháru se stali tenisté Argentiny. V duelu s českými přemožiteli z Kazachstánu si na antuce v Buenos Aires zajistili vedení 3:0 a postup už po čtyřhře. Obhájci prvenství Srbové vyhráli ve Švédsku obě úvodní dvouhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist