Kournikova Anna

Kournikova Anna

42
žena
Rusko
Datum nar.:
7. 6. 1981
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 8.
čtyřhra: - / 1.

Bývalá nejlepší deblistka světa Kurnikovová má dvojčata

Američanka ruského původu Anna Kurnikovová, bývalá světová osmička ve dvouhře a jednička ve čtyřhře, a španělský zpěvák Enrique Iglesias se po šestnáctiletém vztahu stali rodiči. Slavný pár včera na svět příval dvojčata.

Pavljučenkovová se překonala. Zahrála 27 dvojchyb a končí

Anastasia Pavljučenkovová dohrála na turnaji v Baku ve čtvrtfinále. Druhá nasazená hráčka, která si už v úvodním kole připsala 25 dvojchyb, jich dnes proti Galině Voskobojevové nasázela dokonce ještě o dvě víc a prohrála 7-6 4-6 a 3-6.

Kurnikovová bude Američanům pomáhat hubnout

Bývalá tenisová hvězda Anna Kurnikovová bude vystupovat jako trenérka v americké televizní soutěži, v níž půjde o úspěšné hubnutí. Stanice NBC oznámila, že někdejší osmá hráčka světového žebříčku bude na obrazovkách od září.

Kurnikovová se vrací do Wimbledonu. Zahraje si s Hingisovou

Anna Kurnikovová se po dlouhých letech objeví na grandslamovém turnaji. Někdejší tenisová hvězda se společně s Martinou Hingisovou představí ve čtyřhře veteránek na letošním Wimbledonu.

Kurnikovová vzbudila rozruch prstenem, možná snubním

Ruská tenistka Anna Kurnikovová sice kvůli zraněnému zápěstí nenastoupila k pondělnímu zápasu v americké soutěži družstev World Team Tennis, přesto byla v centru pozornosti. Mohl za to prsten s velkým diamantem, který jí zářil na levém prsteníčku, na němž se obvykle nosí snubní prstýnek.

Kurnikovová se prý poprala, teď nebude hrát ligu v USA

Ruská tenistka Anna Kurnikovová se letos nezúčastní ani americké soutěže družstev World Team Tennis, v níž v posledních letech pravidelně nastupovala.

Gimelstob nazval Kurnikovovou "děvkou"

Bývalý americký tenista Justin Gimelstob nevstoupil nejšťastnějším způsobem do role hráčského zástupce organizace ATP. V rozhlasovém pořadu urazil řadu bývalých i současných tenistek, a přestože se vzápětí za hrubá slova omluvil, ATP považuje jeho výroky za neomluvitelné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist