Malisse Xavier

Malisse Xavier

43
muž
Belgie
Datum nar.:
19. 7. 1980
Výška:
185 cm
Váha:
83 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 19.
čtyřhra: - / 26.

Malisse bude trénovat Coppejanse

Belgičan Xavier Malisse se stal novým členem trenérského týmu svého krajana Kimmera Coppejanse. Dvaadvacetiletému mladíkovi má pomoct s návratem do Top 100, v níž strávil zatím jen tři týdny.

Mahut je po šesti letech ve finále, o první titul si zahraje opět na trávě

ATP HERTOGENBOSCH - Nicolás Mahut se po šesti letech prodral do finále turnaje ATP a i potřetí si o svůj premiérový titul zahraje na trávě. Dnes v nizozemském Hertogenboschi jednatřicetiletý Francouz porazil Belgičana Malisse a vyhrál tak už sedmé utkání v řadě. O svůj životní výsledek se utká se Švýcarem Wawrinkou.

Hernycha zastavil v Hertogenboschi García-López

Janu Hernychovi se v nizozemském Hertogenboschi nepodaří zopakovat výsledek z roku 2006, kdy zde bojoval o titul. Český tenista letos vypadl ve čtvrtfinále, ve kterém dnes prohrál 4-6 a 1-6 se Španělem Garcíou-Lópezem.

Hernych v Nizozemsku postupuje, největší favorit Ferrer dohrál

Jan Hernych dnes v nizozemském Hertogenboschi potvrdil, že se mu letos na trávě daří, a po výhře 6-3 3-6 a 7-6 nad Belgičanem Goffinem postoupil do druhého kola. Hůř na posledním přípravném turnaji před Wimbledonem dopadl nejvýše nasazený David Ferrer, který se po porážce 6-7 3-6 z rakety veterána Xaviera Malisseho s turnajem rozloučil.

Odstartoval hlavní turnaj v Monte Carlu, Dolgopolov popáté porazil Tomiče

Třemi zápasy začal v neděli hlavní turnaj v Monte Carlu. Do druhého kola postoupil Ukrajinec Alexandr Dolgopolov, který už popáté dokázal porazit Bernarda Tomiče. Přes první kolo prošel také Philipp Kohlschreiber a Grigor Dimitrov.

Belgičanům se ve větrném Aucklandu daří, postoupili Malisse a Rochus

S trochou nadsázky belgický den zažil dnes turnaj mužů v novozélandském Aucklandu. Do hry zasáhli hned tři Belgičané a dva z nich se radovali z výhry. Xavier Malisse ve třech setech udolal sedmého nasazeného Slováka Kližana a další veterán Olivier Rochus také ve třech setech porazil Španěla Ramose.

Haas ještě neztratil set, o finále se utká s Fishem

ATP WASHINGTON - Zajímavé semifinálové duely nabídne turnaj ATP 500 ve Washingtonu. Němec Tommy Haas a Ukrajinec Alexander Dolgopolov se přes tři soupeře dostali bez ztráty set, cesta do finále však vede přes nebezpečné domácí hráče Mardyho Fishe a Sama Querreyho.

Querrey vítězí i ve Washingtonu, Fish nabírá formu

ATP WASHINGTON - Samu Querreymu se po triumfu v Los Angeles daří i ve Washingtonu. V metropoli Spojených států amerických postoupil do čtvrtfinále, stejně tak se to povedlo i dalším favoritům Mardymu Fishovi, Xavieru Malissovi a Kevinu Andersonovi.

Russell v LA vyřadil jedničku Paireho, Malissovi funguje nový servis

ATP LOS ANGELES - Michael Russell si na druhém turnaji v řadě zahraje ve čtvrtfinále. Jeden z nejstarších hráčů na okruhu ATP na domácím turnaji v Los Angeles vyřadil nejvýše nasazeného Francouze Paireho a bude usilovat o své druhé semifinále, potažmo možná i premiérové finále.

Blakeovi se znovu nedařilo, končí v prvním kole

Nevydařená sezona amerického veterána Jamese Blakea se ani v Los Angeles nezačala obracet k lepšímu. Finalista turnaje z roku 2007 vypadl hned v úvodním kole po porážce s Němcem Kamkem, kterému podlehl po boji 2-6 7-5 a 6-7.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist