Mertinak Michal

Mertinak Michal

44
muž
Slovensko
Datum nar.:
11. 10. 1979
Výška:
185 cm
Váha:
92 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 128.
čtyřhra: - / 12.

Druhý turnaj už Nadal v titul proměnil, slaví v Sao Paulu

ATP SAO PAULO - Rafael Nadal už na druhém turnaji po svém návratu po sedmiměsíční pauze slaví titul. Zatímco před týdnem ve Viňa del Mar ve finále ještě neuspěl, dnes na antuce v brazilském Sao Paulu porazil Argentince Davida Nalbandiana a získal celkově 51. titul.

Čermák po roce ovládl čtyřhru v Moskvě, 29. titul získal s Mertiňákem

František Čermák po roce znovu vyhrál čtyřhru na turnaji ATP v Moskvě. Zatímco loni triumfoval s Filipem Poláškem, letos uspěl po boku dalšího Slováka Michala Mertiňáka a získal celkově 29. titul v kariéře.

Slováky v 'II. lize' Davis Cupu skolil Brit z 3. světové stovky Evans

DAVIS CUP - Britští tenisté se proti Slovákům museli v zápase 1. kola evropsko-africké zóny I Davisova poháru obejít bez Andyho Murrayho, i bez něj ale uspěli. O dva důležité body se postaral 276. hráč světa Daniel Evans, který porazil Lukáše Lacka a v dnešním rozhodujícím souboji i Martina Kližana.

Čermák si na závěr partnerství s Mertiňákem v Londýně nezahraje

Česko-slovenský tenisový pár František Čermák, Michal Mertiňák vypadl na turnaji série Masters v Paříži v semifinále a přišel o šanci zahrát si na Turnaji mistrů. Loňští účastníci londýnského vyvrcholení sezony ATP dnes ve svém posledním společném utkání podlehli 3:6, 3:6 indicko-běloruské dvojici Mahéš Bhúpathí, Max Mirnyj.

Čermák po dvou sezonách končí s Mertiňákem

Česko-slovenská deblová spolupráce Františka Čermáka a Michala Mertiňáka na okruhu ATP končí. Čermák bude od příští sezony hrát s německým tenistou Christopherem Kasem, Mertiňák se domluvil s bývalou deblovou jedničkou Markem Knowlesem z Baham.

Čermák s Mertiňákem mají letošní první titul a jsou ve hře o Londýn

ATP KUALA LUMPUR - Český tenista František Čermák získal v Kuala Lumpuru spolu se Slovákem Michalem Mertiňákem první letošní titul ve čtyřhře. Ve finálovém souboji dvou nejvýše nasazených párů porazili turnajové jedničky Mariusze Fyrstenberga a Marcina Matkowského z Polska dvakrát 7-6.

Friedl po třech letech slaví, s Poláškem vyhráli v Umagu

ATP UMAG - Leoš Friedl se na antuce v chorvatském Umagu dočkal po třech letech titulu ve čtyřhře na okruhu ATP. Třiatřicetiletý deblista porazil v dnešním finále spolu se Slovákem Filipem Poláškem 6-3 7-6 jiný česko-slovenský pár František Čermák a Michal Mertiňák.

Južnyj v Kataru dohrál, Federer s Nadalem zahájí zítra

ATP DAUHÁ - Bez hlavních hvězd Federera a Nadala dnes začal turnaj v katarském Dauhá. O největší překvapení se postaral Sergej Stachovský, jenž vyřadil nasazenou čtyřku Južného. Své první soupeře v nové sezoně zdemoloval pár Čermák/Mertiňák.

Slovenskými tenisty roku byli vyhlášeni Mertiňák a Cibulková

Nejlepším slovenským tenistou za letošní rok byl na Slovensku vyhlášen Michal Mertiňák, ženskou kategorii ovládla podruhé za sebou Dominika Cibulková. Po loňském úspěchu Filipa Poláška se mezi muži dostalo opět na deblového specialistu.

Tažení Čermáka s Mertiňákem se zastavilo v semifinále

Čermák s Mertiňákem premiérový start na Turnaj mistrů ve finále nepřetavili. Česko-slovenské duo v semifinále zastavili Bělorus Mirnyj s Izraelcem Ramem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist