Nakamura Aiko

Nakamura Aiko

40
žena
Japonsko
Datum nar.:
28. 12. 1983
Výška:
163 cm
Váha:
56 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 47.
čtyřhra: - / 64.

Největší favoritky na Bali nezaváhaly

Se svou soupeřkou i tropickým vedrem na Bali si dnes poradila ruská tenistka Nadia Petrovová. Turnajová čtyřka na indonéském ostrově ve dvou setech porazila Japonku Nakamuraovou a postoupila do druhého kola. Podobně si vedla i třetí nasazená Flavia Pennettaová.

Kvitová postoupila, čeká ji Ivanovičová

WTA MONTREAL - Česká tenistka Petra Kvitová postoupila do druhého kola v Montrealu, když si na úvod turnaje poradila s Japonkou Nakamuraovou. V dalším zápase si zahraje se světovou jedničkou Ivanovičovou. Úvodní zápas už zvládla i Slovenka Cibulková nebo patnáctiletá Portugalka De Britová.

Morigamiová: Nikdo nechtěl, abych vypustila zápas

Zásadní obrat nastal v případě Akiko Morigamiové, po které reprezentační kouč údajně chtěl, aby na French Open vypustila zápas čtyřhry. Japonská tenistka včera prohlásila, že nic takového se nestalo.

Tenisová federace bude vyšetřovat kauzu Morigamiová

Slova japonské tenistky Akiko Morigamiové, podle které reprezentační trenér chtěl, aby vypustila zápas na French Open, nezůstala bez odezvy. Případem se začala zabývat Mezinárodní tenisová federace (ITF).

Po Japonce Morigamiové chtěli, aby vypustila zápas

Zdá se, že končí doba, kdy se o regulérnosti v tenise nepochybovalo. Nedávno svět tenisu otřásla kauza Rusa Dayvděnka, který měl některé své zápasy odehrávat podle předem daného scénáře. Nejčerstvější zprávou o ne příliš férovém tenisu je případ tenistky Morigamiové.

Francouzky a Italky se už zachránily

Francouzské a italské tenistky dokázaly uspět v barážovém utkání o setrvání v elitní Světové skupině. Tým Francie uspěl v Japonsku, Italky si doma poradily s Ukrajinkami.

Cibulková s Kuzněcovovou prohrála, ale herně nepropadla

Osmnáctiletá Dominika Cibulková se o překvapení na úkor Rusky Světlany Kuzněcovové nepostarala. Za svůj výkon se však stydět nemusí, s turnajovou dvojkou dokázala vyhrát alespoň jeden set.

Bengalúr: Obhájkyně končí, nasazené pokračují

Na turnaji WTA v indickém Bengalúru se dnes odehrály 4 zápasy úvodního kola. Favoritky nezaváhaly - pátá nasazená Maďarka Szavayová porazila domácí Uberoiovou 6-1 6-4 a turnajová šestka Bammerová z Rakouska si ve třech setech poradila s Japonkou Morigamiovou. Naopak neuspěla loňská vítězka - Ruska Švedovová. Ta nestačila ne Uzbekistánku Amanmuradovovouu a podlehla ji ve třech setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist