Sprem Karolina

Sprem Karolina

39
žena
Chorvatsko
Datum nar.:
25. 10. 1984
Výška:
174 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 17.
čtyřhra: - / 182.

Baghdatis se stal otcem, porod nestihl

Kyperský tenista Marcos Baghdatis se stal o víkendu otcem. Krátce poté, co v sobotu vypadl v semifinále turnaje ve Stockholmu, přivedla jeho manželka, bývalá chorvatská hráčka Karolina Špremová, na svět dceru Zaharu.

Šafářová po bitvě postoupila do čtvrtfinále, čeká ji Zahlavová-Strýcová

Lucie Šafářová je na turnaji v Bastadu už mezi nejlepšími osmi. Česká jednička sice nezačala dnešní zápas s Karolinou Špremovou nejlépe, utkání ale otočila a po více než dvou a čtvrt hodinách postoupila do čtvrtfinále. V něm se utká s další Češkou Barborou Zahlavovou-Strýcovou.

Belgičanky se ve Wimbledonu přiblížily vzájemnému duelu

Na podzim chystají ve své zemi exhibici, které budou přihlížet desítky tisíc lidí, do té doby se ale ještě mohou potkat utkat "naostro". Belgické tenistky Justine Heninová a Kim Clijstersová dnes bez větších problémů zvládly své zápasy druhého kola Wimbledonu a jedna výhra je dělí od vzájemného duelu na londýnské trávě.

Hradecká je v Praze ve čtvrtfinále, Zahlavová-Strýcová nepřekvapila

Tenistka Lucie Hradecká postoupila jako první domácí hráčka do čtvrtfinále turnaje ECM Prague Open. Nasazená sedmička dnes na štvanické antuce porazila Chorvatku Karolinu Špremovou po vyrovnaném boji 6-2 4-6 6-4. Neuspěla naopak Barbora Záhlavová-Strýcová, která prohrála s turnajovou čtyřkou Carlou Suárezovou-Navarrovou ve dvou setech 1-6 4-6.

V Praze hrají dvě Češky o čtvrtfinále

Dvě české tenistky se dnes na ECM Prague Open na Štvanici pokusí probojovat do čtvrtfinále. Program na centrkurtu zahájí Barbora Záhlavová-Strýcová v duelu s nasazenou čtyřkou Carlou Suárezovou-Navarrovou ze Španělska a ve třetím utkání dne nastoupí Lucie Hradecká proti Chorvatce Karolině Špremové.

Serena znovu suverénní. Jankovičová ztratila set

WTA PAŘÍŽ - Světová jednička Serena Williamnsová se po středečním vítězství nad Ivetou Benešovou příliš nenadřela na tenisovém turnaji v Paříži ani v dalším duelu proti Chorvatce Karolině Špremové. Naopak Jankovičová postup přes Číňanku Li Na vybojovala až ve třech setech.

Vaidišová znovu neuhrála set. V Paříži končí i Kvitová

Trápení Nicole Vaidišové jako by nebralo konce. Česká tenistka prohrála čtvrtý zápas v řadě, aniž znovu uhrála set. S turnajem v Paříži se rozloučila za necelou hodinu, s domácí Emilií Loitovou prohrála hladce 1-6 4-6. Nedařilo se ani Petře Kvitové, jež podlehla kvalifikantce Špremové.

Preview: Spremová - Pironkovová

První z vrcholů nové tenisové sezóny je tady. Hodinu po půlnoci středoevropského času začne v Melbourne Parku úvodní grandslamový turnaj Australian Open. Zatímco mezi muži patří loňský vítěž Novak Djokovič znovu k aspirantům na přední umístění, dámský titul z předchozího roku obhajovat kvůli zranění nebude Maria Šarapovová.

Bad Gastein: Tři Češky jsou ve čtvrtfinále

Velmi úspěšný den zažily na turnaji v Bad Gasteinu české tenistky. Iveta Benešová nedala v dnešní dohrávce šanci Rusce Voskobojevové, Lucie Hradecká hladce postoupila přes Timeu Bacsinszky a Terezu Hladíkovou nezastavila ani Chorvatka Špremová.

V Palermu favoritky selhaly

WTA PALERMO / BUDAPEŠŤ - Semifinále turnaje v Palermu se stalo osudným turnajové jedničce Flavii Pennettaové i čtyřnásobné vítězce Anabel Medinaové-Garriguesové. Měly se utkat v repríze finále z roku 2004, místo toho v semifinále neuhrály ani set. V Budapešti si letos již třetí finále zahraje osmnáctiletá Alize Cornetová. O premiérový titul si zahraje se Slovinkou Klepačovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist