Tetreault Valerie

Tetreault Valerie

36
žena
Kanada
Datum nar.:
21. 1. 1988
Výška:
170 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 112.
čtyřhra: - / 307.

O semifinále v Quebeku si zahrají Američanky Glatchová a McHaleová

WTA QUEBEC - Talentované Američanky Alexa Glatchová a teprve osmnáctiletá Christina McHaleová v kanadském Quebeku přešly přes domácí naděje do čtvrtfinále. O semifinále se utkají v prvním vzájemném souboji.

Quebec: Šafářová se úspěšně vydala na cestu za obhájením finále

WTA QUEBEC - Lucie Šafářová vykročila za obhajobou finále na halovém turnaji v Quebeku dvousetovým vítězstvím nad Američankou Varvarou Lepchenkovou. Naopak stejně jako před rokem vypadla už v prvním kole Záhlavová-Strýcová.

Šarapovová opouští Melbourne! Nestačila na Kirilenkovou

Aréna Roda Lavera byla hned na začátku letošního Australian Open svědkem překvapení. Vypadla šampionka Australian Open z roku 2008 Maria Šarapovová, jež po více než tříhodinovém boji nestačila na krajanku Kirilenkovou. Další bývalá světová jednička Justine Heninová na úvod turnaje nezaváhala a v taháku druhého kola se utká s pátou hráčkou světa Jelenou Dementěvovou.

Šafářová si v Kanadě zahraje o první letošní semifinále

WTA QUEBEC - Lucie Šafářová ani ve druhém kole turnaje v Quebeku neztratila více jak čtyři gamy. Domácí Tetreaultovou porazila hladce 6-2 6-2 a dnes večer si zahraje s Američankou Mattekovou-Sandsovou o první letošní semifinále.

Petrovová zatím problémy nemá. Dnes bude hrát Šafářová

WTA QUEBEC - Ruska Naďa Petrovová i nadále plní roli největší favoritky turnaje v Quebeku. V noci ze středy na čtvrtek porazila Američanku Brengleovou a v pátek ji čeká souboj s Maďarkou Czinkovou o postup do semifinále. Petrovová obhajuje loňský triumf.

Šafářová v Quebeku nezaváhala. Čeká ji další Kanaďanka

WTA QUEBEC - Lucie Šafářová postoupila na turnaji WTA v Québeku přes domácí hráčku Stephanii Duboisovou do druhého kola. V něm se utká s jinou Kanaďankou Valerií Tetreaultovou, která v prvním kole vyřadila Barboru Záhlavovou-Strýcovou.

Zahlavová-Strýcová v Quebeku uhrála jen tři gamy

WTA QUEBEC - Barbora Zahlavová-Strýcová se s turnajem v kanadském Quebeku loučí už po svém úvodním vystoupení. V místní hale nestačila na domácí Tetreaultovou, které podlehla hladce 2-6 1-6.

Trojka Bammerová už v Quebecu dohrála

WTA QUEBEC - S turnajem v kanadském Quebecu se už po prvním hracím dnu rozloučila turnajová dvojka Sybille Bammerová. Zkušená Rakušanka ve třech setech podlehla talentované Američance Oudionové. Do druhého kola postoupila i domácí Valerie Tetreaultová, hráčka až šesté světové stovky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist