Češky v Pekingu vyhořely. Plíškové se vzdaluje účast v Singapuru

4. 10. 2015, 09:15
Aktuality 1135
WTA PEKING - Stačilo pár hodin druhého hracího dne a turnaj v Pekingu je bez českých tenistek. Ty navíc neuhrály ani set. Karolína Plíšková si po prohře s Američankou Sloane Stephensovou výrazně komplikuje boj o Turnaj mistryň, Petra Kvitová vinou první porážky s Italkou Sarou Erraniovou neobhájí loňské finále a Barbora Strýcová se v čínské metropoli ani na čtvrtý pokus nedostala přes první kolo.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková měla velmi dobrou první polovinu sezony a i když se jí nedařilo na grandslamech, poprvé v kariéře se posunula do Top 10 a do poslední chvíle má možnost usilovat o premiérový start na Turnaji mistryň. Jenže ve vzácně vyrovnaném boji o Singapur, ve kterém je na hraně postupové osmičky, začala v posledních týdnech ztrácet.

Třiadvacetiletá Češka po náročném úvodu roku postrádá energii a na kurtu jí chybí zanícení do hry. Od červnového finále v Birminghamu pouze jednou vyhrála víc jak dva zápasy po sobě a z krize se nedostane ani v Pekingu. 

Dnes v utkání prvního kola Plíšková nestačila ani v druhém vzájemném střetnutí na Američanku Sloane StephensovouČeskou tenistku nepodržel servis, který si prohrála čtyřikrát, zatímco sama z deseti brejkbolů proměnila jediný. Povedlo se jí to v prvním setu za stavu 2-4, vzápětí však znovu ztratila podání a od té doby měla o rok mladší Američanka průběh zápasu pevně ve svých rukou. 

Svěřenkyni Jiřího Vaňka je do konce sezony přihlášena už jen do Tianjinu, kde by měla hrát v týdnu od 12. října. V Pekingu pokračuje alespoň ve čtyřhře společně s Julií Görgesovou, když odstartovaly výhrou 7-6 3-6 10-6 nad sedmým nasazeným americkým tandemem Raquel Kopsová-Jonesová a Abigail Spearsová.

Na druhou Italku během pěti dnů nestačila Petra Kvitová. Poté, co ve středu ve Wuhanu prohrála v osmifinále s Robertou Vinciovou a přišla o šanci obhájit titul, podlehla dnes v Pekingu Saře Erraniové a nezopakuje tak loňské finále. 

Kvitová vyhrála s Erraniovou všech šest vzájemných zápasů, sedmička ale byla šťastná pro Italku. Pětadvacetiletá Češka v první sadě spáchala 28 nevynucených chyb, v úvodu druhého dějství se nechala ošetřit levé rameno. V obou setech sice dvakrát smazala manko brejku, ale potřetí už zareagovat nedokázala a po více než dvou hodinách boje padla 5-7 4-6.

Erraniové stačilo 15 vítězných úderů, nevynucených chyb měla jen 14. Finalistka Roland Garros z roku 2012 poprvé v sezoně a potřetí v kariéře zdolala soupeřku z první pětky světového žebříčku. "Ještě nikdy jsem ji neporazila a mám velkou radost, že se mi to konečně povedlo na tak velkém turnaji. Rozhodlo pár míčů. Snažila jsem se udržet v každé výměně a co nejmíň chybovat, to je konec konců moje hra," uvedla 22. hráčka žebříčku WTA. 

Světová čtyřka Kvitová přišla o možnost zajistit si v čínské metropoli účast na Turnaji mistryň. A i když jí v hodnocení letošní sezony patří čtvrté místo a má nejblíže k další volné letence do Singapuru, stále nemá zdaleka nic jisté. Na nepostupové pozice má náskok zhruba jen čtyři sta bodů a v Pekingu je ve hře velká porce bodů pro její konkurentky.

"Moc jsem chtěla vyhrát a kvalifikovat se tady do Singapuru. Ale prostě to nevyšlo," uvedla Kvitová. "Nebyla jsem na ten zápas připravená psychicky ani fyzicky. Navíc mi ve druhém setu nešlo podání. Ničím jsem si nepomohla, zatímco ona využívala své šance. Bylo to složité," řekla Kvitová, která sice zahrála 42 vítězných úderů, ale zároveň měla 49 nevynucených chyb. 

Po brzkém vyřazení z Pekingu má před sebou Kvitová dva týdny volna. Týden před startem Turnaje mistryň je přihlášena do Moskvy (od 19. října).

Přes první soupeřku v Pekingu nepřešla ani Barbora Strýcová, která v čínské metropoli skončila v prvním kole i při své čtvrté účasti. Také letos se loučí bez zisku jediného setu, s Ukrajinkou Katerynou Bondarenkovou prohrála snadno 3-6 2-6.

Se soutěží se rozloučila také nasazená jednička Simona Halepová. Rumunská tenistka skrečovala utkání se Španělkou Larou Arruabarrenaovou za stavu 4-5 kvůli obnoveným potížím s Achillovou šlachou. Během druhého dne turnaje vzdaly zápasy hned čtyři hráčky.

"Myslela jsem, že to půjde, ale nešlo. Nechtěla jsem to pokoušet. Potřebuju volno a vyléčit to," uvedla Halepová, která doufá, že se stihne dát do pořádku do Turnaje mistryň.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 4,720,380 dolarů
nedělní výsledky (04. 10. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Erraniová (It.) - Kvitová (2-ČR) 7-5 6-4
Stephensová (USA) - Kar. Plíšková (9-ČR) 6-3 6-2
K. Bondarenková (Ukr.) - Strýcová (ČR) 6-3 6-2
Arruabarrenaová (Šp.) - Halepová (1-Rum.) 5-4 skreč H.
Pennettaová (3-It.) - Chan Sin-jün (Čína) 7-5 4-6 6-4
A. Radwaňská (4-Pol.) - Vandewegheová (USA) 6-3 skreč V.
Suárezová (7-Šp.) - Curenková (Ukr.) 6-3 skreč C.
Wozniacká (8-Dán.) - Jovanovská (Srb.) 6-2 6-4
Svitolinová (16-Ukr.) - Putincevová (Kaz.) 7-5 6-2
Van Uytvancková (Belg.) - A. K. Schmiedlová (SR) 6-2 6-4
Barthelová (Něm.) - Čang Šuaj (Čína) 6-3 6-2
Pavljučenkovová (Rus.) - Görgesová (Něm.) 6-2 6-4
Puigová (Portor.) - Dijasová (Kaz.) 6-4 skreč D.
Falconiová (USA) - Gavrilovová (Rus.) 7-5 2-6 6-4
Duqueová (Kol.) - Pironkovová (Bulh.) 6-3 6-3
Garciaová (Fr.) - Saisai Zheng (Čína) 6-2 6-2
Matteková-Sandsová (USA) - Cornetová (Fr.) 6-3 6-3
Cibulková (SR) - Jankovičová (Srb.) 6-1 1-6 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Görgesová/Kar. Plíšková (Něm./ČR) - Kopsová-Jonesová/Spearsová (7-USA) 7-6(5) 3-6 10-6
Liang Čchen/Wang Ja-fan (Čína) - Bencicová/Strýcová (Švýc./ČR) 4-6 6-1 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1135
Přidat komentář
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po nekompletním druhém kole turnaje ve Pekingu (chybí odehrát jeden zápas) ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské turnaje v Hongkongu, Linzi a Tianjinu ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila ve Pekingu do třetího kola; dvě hvězdičky znamenají, že hráčka má ještě k dobru i zápas druhýho kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11285 (+7425)
2. Halep 6580 (+2720)
3. Sharapova 4691 (+831)
--------------------------------------------
4. Kvitová 3860
--------------------------------------------
5. Muguruza 3700 (-160) **
6. Šafářová 3405 (-455)
7. Pennetta 3372 (-488) *
8. Radwanska, A. 3245 (-615) *
9. Kerber 3235 (-625) *
10. Wozniacki 3151 (-709) *
11. Suarez Navarro 3075 (-785) *
12. Williams, V. 2982 (-878)
13. Plíšková, Karolína 2950 (-910)
14. Bencic 2900 (-960)
15. Ivanovic 2875 (-985) *
16. Vinci 2655 (-1205) *
17. Bacsinszky 2627 (-1233) *
18. Keys 2495 (-1365) *
19. Petkovic 2445 (-1415) *
20. Errani 2430 (-1430) *
21. Svitolina 2410 (-1450)
22. Azarenka 2276 (-1574)
...
Reagovat
tommr
Na letošní turnaj v Pekingu fanoušci českých hráček asi nebudou vzpomínat v dobrým. Naše hráčky v něm totálně vyhořely a značně si tak zkomplikovaly cestu na letošní TM ...

Petra Kvitová sice zatím v žebříčku zůstává i nadále na 4.místě, ale její náskok před konkurencí se zase zmenšil a bude dál klesat.
Předstihnout jí může ještě 6 hráček i když ne všechny najednou. Muguruze k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Pennetta by k tomu potřebovala postup do finále a Aga Radwanska, Kerberová, Wozniacká a Suarez Navarrová se před Petru dostanou jen pokud v Pekingu získají titul ...

Lucka Šafářová sice zatím zůstává v žebříčku na 6.místě, ale platí pro ní v podstatě totéž co pro Petru.
Předstihnout jí může ještě 8 hráček i když ne všechny najednou. Pennettaový k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Aga Radwanska, Kerberová a Wozniacká by k tomu potřebovaly postup do semifinále, Suarez Navarrová a Ivanovicová by k tomu potřebovaly postup do finále a Vinci a Bacsinszky se před Lucku dostanou jen pokud v Pekingu získají titul ...

Nejhůř je na tom z našich Karolína Plíšková, která už vypadla z první desítky na 13.místo a může ještě dál klesat.
Předstihnout jí může ještě 6 hráček i když ne všechny najednou. Ivanovicový k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Vinci, Bacsinszky, Keys, Petkovic a Errani by k tomu potřebovaly postup do finále ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně téměř beznadějná pozice Azarenkový, která se letos zřejmě nedostane ani na ET ...
Reagovat
VlS
Hlavně že už je z toho venku a tenisově to buď půjde, nebo ne, ale na tom záleží až po zdraví. Lucka je bojovnice, už to prožila několikrát, a bylo i daleko hůř.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/248658/safarova-o-nemoci-nemohla-jsem-jist-ani-pit-zhubla-jsem-tri-kila.html
Reagovat
VlS
Tak je dobrý, že za ní přiletí Rob, pro Lucku to hodně znamená, hodně mu věří.
Reagovat
Frick
Pozn.: Na letišti zabavit veškerá záznamová zařízení.
Reagovat
Frick
Škoda, že když padla řeč na váhu, tak nezmínila i tu celkovou.

Docela jsem zvdav, zda to třeba na Lucce bude nějak vidět - např. že bude mít ochablejší paže atp.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-tenis-rozhovor-nemoc-d7u-/tenis.aspx?c=A151006_151244_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi hrozba za nami-zprava z twitteru....Belinda Bencic has withdrawn from the @ChinaOpen due to a right hand injury.
Reagovat
misa
Závěr letošní sezony je otřesný. Hráčky vysílají jednoznačné signály, že takto dlouhá sezona je nad limity ženského těla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen letošní. Ten problém je dlouhodobý a stále se stupňuje..
Reagovat
misa
Ano, taky je tenis čím dál víc fyzicky náročnější.
Reagovat
smazaný uživatel
To bezesporu. Otázka je, jak na to bude WTA reagovat.
Reagovat
gigin
No chlapi padají taky jak hrušky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš je na místě se zamyslet nad změnami, které dřív nebo později budou muset přijít. Současný stav dlouhodobě nemůže vyhovovat nikomu ze zúčastněných stran, zvlášť když prognóza je taková, že to lepší nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla by omezit ty všelijaké povinné účasti. Pořadatelé turnajů by z toho asi radost neměli, ale když pak ta "jejich" unavená hráčka vypadne v 1. kole nebo se zraní, také spláčí nad výdělkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Omezit počet povinných akcí, ideálně povinnou účast rovnou zrušit, a snížit počet započítávaných turnajů. Organizátoři možná budou chvíli prskat, ale i pro ně bude ve finále lepší, když tam budou mít holky, co hrajou naplno a předvádí to nejlepší co umí než holky, které přijedou odehrát zápas, aby se vyhly pokutě a pak to zabalily, nebo holky, co jsou tak zničené, že jejich jedinou ambicí během zápasu je dožít se jeho konce..
Reagovat
smazaný uživatel
Nijak. Můžou reagovat tím, že zruší povinnou účast na turnajích, ale to neudělají, protože se bojí, že by pak měly turnaje pořádané WTA slabší účast a tím pádem míň peněz.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jim časem stejně nic jiného nezbyde. Na ty největší akce stejně bude většina hráček jezdit i bez toho, aby jim to někdo nařizoval, protože body, peníze a prestiž. A na těch menších je už dneska účast taková všelijaká.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě může být podle mě akorát ITF, protože GS nikdo nevynechá, ale PM? Taková Serena je schopná tam nehrát jen proto, že má zrovna špatnou náladu. Ale ještě dejme tomu, že tam by ta účast zase o tolik slabší nebyla, jenže od P5 níž už by to asi vypadalo úplně jinak. Jako určitě to WTA bude muset řešit, určitě budou ze strany hráček tlačeni k tomu, aby zrušili povinnou účast, ale z druhé strany budou tlačit pořadatelé, na které budou tlačit jejich sponzoři. Spíš čekám, že by WTA mohla dát hráčkám top 20 zákaz hrát Internationaly (a nižší turnaje), než že by v blízké budoucnosti zrušili povinnou účast na vyšších turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Však se nemusí povinnost rušit úplně, stačí ji omezit - dneska ty holky ze špičky musí povinně odehrát až 13 turnajů ročně (a to WTA od roku 2017 snad chystá vlastní týmovou soutěž, která by taky měla být povinná), to číslo je prostě absurdně vysoké. Třeba něco ve smyslu 2/4 GS, 2/4 PM, 2/5 P5, TM.

Jinak to, co tady ohledně tlaků z různých stran poměrně přesně popisuješ jenom ukazuje na to, co já tady tvrdím už dlouhou dobu, že není možné, aby WTA, potažmo ATP, dostatečně efektivně hájily zájmy hráčů/ek, pokud se přímo podílí na organizaci turnajů. Zvlášť u WTA, která už z podstaty nemá tak silnou pozici jako ATP, to může být do budoucna velký problém.
Reagovat
VlS
Co znamená, že WTA už z podstaty nemá takovou pozici , jako ATP? Já bych řekl, že mají úplně stejnou pozici.
Pozici či pislání jak ATP, tak WTA je nahnat do profi tenisu maximum peněz, co jen jde, je to v podstatě cech. Obě jsou v tom úspěšné. Diskuse by musela být o tom, jestli z toho holjy a kluci profitují, nebo ne. Konkurence není ITF, ale jiné sporty.
Jestli chceš veljé a silné sponzory, musíš nabízet patřičnou protihodnotu, tj. zábavu pro lidi celej rok a možnost sázkařskýho businessu celej rok jen s minimální přestávkou.
Ano, 13 turnajů je povinnejch, 16 započítávanejch a 25 - 30 běžně holkama odehranejch, čili 10 - 15 nad ty povinný. No, tak holky taky musí mít svůj rozum, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají už z toho důvodu, že mužský tenis a sport obecně jaksi táhne víc než ten ženský.
Posláním obou organizací je především hájení zájmu hráčů a hráček, alespoň s tím byly založeny. Že na tento zájem postupem času totálně rezignovaly, to je jiná věc (mimochodem někdo tady kdysi psal, že jedním z poslání WTA kdysi bylo zajistit svobodu výběru turnaje - jak se s tím u všech tenisáků slučuje 13 povinných akcí do roka?). Mezi elitou je běžně odehraných turnajů během roku okolo 20, ty nejpilnější jich mají tak 25. Čili je to tak 5-10 akcí nad rámec povinností. Bylo by jich míň, kdyby těch povinných a započítávaných nebylo tolik. Důsledek je ten, že ty holky jsou věčně zraněný a konec sezony bývá úplný lazaret. Současný stav je prostě dlouhodobě neudržitelný.
Reagovat
klarat
Letos je to ale fakt extrémní. Nebo mám krátkou paměť.
Reagovat
smazaný uživatel
Sluší jim to spolu :)

https://instagram.com/p/8fesh7QX-O/
Reagovat
misa
Petra je úžasná. Na kurtu se její krása často ztrácí, ale mimo něj patří rozhodně mezi nejhezčí tenistky na světě. Meidl si vybral dobře :-)
Reagovat
FulnekUltras
Čert aby vzal Wu-chan, Peking,
místo mol si dejme dur,
teď stokrát lepší bude petting,
a pak už jen vyhrát Singapur... ;)
Reagovat
misa
úterní chvilka poezie
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám pořád, že je nádherná. A přitom když si člověk vezme 6-7 let staré fotky, tak to úplně nevypadalo, že by mohla soutěžit o titul Miss tenis :-)
Reagovat
misa
Juniorky se nepočítají :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.579526975445457.1073741827.437408476323975/1015399518524865/?type=3&theater
Reagovat
misa
Najednou se ten den tak hezky rozjasnil :)
Reagovat
misa
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/1540279
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/1540519

Díky za upozornění nicku martinek37.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepsila mi den! Uz jsem se fakt bala jak to s ni vypada. Diky!
Reagovat
tedi
diky obema.
Reagovat
tommr
tak konečně nějaká dobrá zpráva. Snad se dá Lucka aspoň natolik do kupy, aby mohla závěr sezóny důstojně odehrát. Žádný zázraky se ale od ní po měsíci nicnedělání asi čekat nedají ... :)
Reagovat
tommr
zatímco Češkám došel dech tak Italky, Španělky a Němky mocně finišujou a s každou další výhrou budou na naše hráčky dál získávat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, zas tak zlý to není. A zas tak moc získávat nebudou, protože to ani není technicky možný.
Reagovat
misa
Petra může být v klidu. Karolína už se na TM nedostane a Lucka pořádně trénovala někdy na konci srpna, takže je taky bez šance. Taky už začala 9. den bez jakékoliv zprávy na soc. sítích. Kdyby byla v pohodě, něco by poslala...
Reagovat
tommr
jj to ticho okolo Lucky začíná bejt už zlověstný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No v klidu asi úplně ne, i když jsem někde četl, že i přesto, že v Pekingu vypadla hned v prvním kole, může mít TM jistý. Lucky je mi líto, že se to na konci takhle podělalo, Kája snad někdy příště. Stejně je to trochu smutný, že to ještě nedávno vypadalo, že na TM budou tři Češky a teď to naopak vypadá, že budeme rádi, když tam bude aspoň jedna.
Reagovat
misa
Tak to někdy v životě chodí... Kája si zvolila pořádně nahuštěný program, sama asi čekla, že když takhle hrála v minulosti, že vydrží i letos, ale nevydržela. Lucka podle mě udělala velkou chybu, když po návratu z NY nezůstala doma a zraněná a asi i vyčerpaná hned zase letěla pryč. Tvrdě za to zaplatila.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Kája to poněkud "přepálila" a dalo se čekat, že to takhle dopadne, Lucce bych to, že si chtěla dát pár dní voraz někde pryč, nevyčítal, člověk si tak alespoň trochu vyčistí hlavu. Že se to takhle podělalo, to je holt smůla, není jediná, kdo si takhle bere volno a ani to nebylo poprvé ani naposled, co si ho takhle vzala.. Koneckonců ani nevíme, jestli si tu infekci přivezla z ciziny.
Reagovat
Fanda67
Pánové přes to všechno je to celkově nejlepší sezóna našich hráček - Lucka a Karolína nejlepší sezóna v životě a Petra odehrála svůj standart ... asi jsme se v první polovině roku namlsali a mysleli že to tak bude pořád ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, asi bych neřekl, že Petra odehrála svůj standard. Jakože, nebyla to špatná sezóna, 3 tituly, to je slušné, navíc žádné bezejmenné Internationaly. Po roce 2011 měla ve dvou následujících letech vždy jen po 2 titulech. Loni to zvedla na 3 a letos zatím taky 3, takže podle vývoje by příští rok měly být 4, no ale to sem nepatří :D Kdybych měl říct, že to letos byla standardní sezóna, musela by více uhrát ve Wimbledonu. ČF nebo SF, ale s 3. kolem ve Wimblasu to je pro mě lehce podstandardní sezóna. Naproti tomu vítězství na TM by to vyrovnalo :D Možná trochu převýšilo :D
Reagovat
Fanda67
možná jsem měl dodat Petra vzhledem ke svému zdraví ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nooooooooo, ale tak dobře :D Na druhou stranu ... Aspoň toho pro příští rok nebude tolik obhajovat :D :D
Reagovat
Fanda67
v tom případě měla raději prohrát všechno :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl jsi tu dřív pod jiným nickem?
Reagovat
smazaný uživatel
Však nikdo neříká, že je to špatný, ale přeci jenom to vypadalo, že to bude ještě o něco lepší ;-)
Reagovat
martinek37
Dnes mluvila na Radiožurnálu. Ještě to nevzdává, Jirka Novák jí prý rozehrává. Tak uvidíme, byl by to pech v takové sezóně.:(
Reagovat
misa
Výborně, pamatuješ si zhruba v kolik hodin, abych si to mohl najít v archivu?
Reagovat
misa
Díky, už jsem si to našel. Super!
Reagovat
EllNino
Venus vypadla :) jedna hrozba odstraněná, ikdyž zrovna tuhlejsem odstranit nechtěl :(
Reagovat
martinek37
Došel jsem až teď. Musel jsem se věnovat zákazníkovi a taky čučel na Anče s Venus. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teoretickou šanci )před dnešními zápasy) kvalifikace do Singapuru mělo ještě 19 hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoretickou ano, prakticky mluvíme o pár jménech, které se beztak od zítřka začnou požírat mezi sebou..
Reagovat
blixa
Víte jakej je rozdíl mezi pesimistou a optimistou ?
Pesimista říká (ponuře): "Je to špatný že horší už to být nemůže !"
a optimista říká (jásavě): "Ale může !!!! :D"

PS. Já byl vždycky optimista ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pesimista vidí tmu, optimista světlo na konci tunelu, realista vlak a strojvůdce tři pitomce na kolejích :-))
Reagovat
Cico93
A ten čo vidí neexistujúce outy sa volá ako??
Reagovat
misa
SlepězamilovanýdoPetrušky
Reagovat
smazaný uživatel
To zní jak indiánský jméno :-))
Reagovat
d@ve
Tak to mne pobavilo.. :D
Reagovat
VlS
Jen parafráze: Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo bejt ještě daleko hůř.
A jeden význačný český manažer kdysi na otázku " kdy už bude líp" optimisticky odpovídal " líp už bylo"!
Reagovat
slacker
Ten Peking to je velepruser. Tohle se nemelo stat. Skvela sezona nasich holek bude znehodnocena jednim nepovedenym turnajem. Takovy presypani poradi Road v tehle fazy sezony je fakt nehorazna smula
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/karolinapliskova18/photos/a.1587024554905798.1073741828.1587022131572707/1643617382579848/?type=3&theater
Reagovat
blixa
No aspoň že dobře vypadá, když teď hraje kulový ;-)
Reagovat
Lunej..
splnilo se bohužel mé očekávání, Samička je taky v háji, takže fandím Aze a pak nevím. :)
Reagovat
Lunej..
to dnes nebude mít lehké, držím palce.
Reagovat
Lunej..
Andreo díky za dárek. :)
Reagovat
gigin
AJMO PETKO!! :))
Reagovat
Lunej..
Zmiz cype !! :)
Reagovat
slacker
zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Lunej..
to je na mě?
Reagovat
slacker
na fan dinu
Reagovat
Lunej..
Ona tu někde je nebo si mě s ní pleteš?
Reagovat
slacker
Hned 3 prispevky dole je
Reagovat
d@ve
Dneska je v Pekingu kanárkový den? :)
Reagovat
d@ve
Zatím jen 6 kousků.. Bethani předvedla zajímavej obrat.:)
Reagovat
Fandina
Háčka vyhrály první set nad Kichenok L. / Kichenok N. Tak ještě jeden prosím. Bodově by měly poskočit o jedno místo v cestě na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
No snad to dotáhnout už v tom druhém a nebudou muset jít do STB. Rozhodující asi bude, jak se budou využívat brejkové šance, zatím totiž jsou obě dvojice na podání docela suverénní. Blbý je, že Chan/Chan postupují bez boje. Sice těm bodů a celkově žebříčku nerozumím, ale pochopila jsem tu, že naše holky docela ohrožují. :D
Reagovat
Fandina
Předpokládala jsem, že by mohly přeskočit Carlu s Garbine, protože ty tu nehrají a Háčka by měly za čtvrfinále dostat o něco víc bodů, než je momentální rozdíl mezi nimi. Ale třeba to tak není, protože nevím, kolik turnajů se počítá do Road a mohou jen nahrazovat neúspěšné a připsat si víc bodů. Takže by teď mohly být v road na devátém místě. A Chan/Chan osmé.
Reagovat
Fandina
Vyhrály ve dvou setech. Gratulkaaaaaaaaa!!! Super!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hacka by uz mela preskocit i Kops-Jones\Spears. Takze uz by mely byt na 8. miste ... :)
Reagovat
Fandina
tommr píše níž, že zatím jsou desátí. Já to spočítat neumím, takže nevím, spíše jsem to odhadovala.
Reagovat
Fandina
desáté
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Nedalo mi to a alespoň jsem si zjistila, že se počítá maximálně 11 turnajů. Takže si opravdu počkám, až co se objeví na offiku.
Reagovat
tommr
Háčka zatím zůstávají v Race desátý za Tchajwankama, ale trochu stáhly náskok Američanek a Španělek. Aby se dostaly na postupovou pozici musí v Pekingu dojít minimálně do semifinále ... :)
Reagovat
d@ve
Tchajwanské sestry zlehka postupují.. :/
Reagovat
Frick
Docela se divim, že Švýcaři nemají zájem o WTA turnaj. Bohatá země, mají Timeu s Belindou....
Reagovat
Fandina
A třeba Rakousko má dva WTA turnaje a přední tenistky momentálně ne.
Reagovat
Frick
Tak, tak. prodat licenci z Linze do Basileje nebo z Gasteinu do Ženevy.
Reagovat
EllNino
Gastein ne ! Tam jezdím ! :)
Reagovat
blixa
Tak si to rozsekl. Bude to Linz ! :D
Reagovat
VlS
A z Bazileje a Ženevy do Nunawuku, tam by Petře nebylo teplo.
Reagovat
Frick
Nemyslíš Nuuk?
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Nunavut, nejsevernější teritorium Kanady. Akorát nevím, jestli tam mají kurty.
Reagovat
VlS
Jo Nunavut - kurty nekurty, ledu je tam fůra, tak v bruslích na ledě, tam budou slajzy ještě jedovatější, než na travičce. A hrát se bude v přilbách a chráničích. A když lajnoví udělají chybu, hoděj je medvědům. A umpira polejou vodou, zamrzne a bude z něj ledová socha.
Reagovat
Frick
Co myslíte, kdyby Lucka nedala TM v singlu, tak by asi na ET nejela, co?

Linz, Moskva, Singapur, Zhuai, Fed Cup... to je moc.

Nebo byly by tak nějaký sankce za to?

Naopak u Káji doufám, že tam pojede.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Elite je povinný turnaj, takže pokud by tam měla jet (a nejela), tak by se to bez sankcí asi neobešlo.
Reagovat
Frick
Předpokládejme, že by do Singapuru letěla současná TOP 9, 9. je Aga...

Co pronásledovatelky?

10. Carla - V OF by jí čekala asi Timea, to bude otevřený. A bohužel, otevřený by to bylo i dále. V případném ČF Petkovič, Stosrur, Garcia nebo Errani. Šanci by měla proti každý. A postupem do SF by se dostala před Lucku. Výhodou budiž to, že její nejhorší nepovinný zápis má hodnotu 100 bodů, takže si snadno na další nepřijde.

11. Venus - V R32 otevřený zápas proti Aně, pak Kuzněcovka, následně ve ČF pak Pavlu nebo Flavia. Věřím, že únava přijde a zas tak daleko se nedostane. "Problém" je však v tom, že nejhorší turnaj je za jeden bod, takže co si v Hong-Kongu nahraje, to bude mít. Postaví se jí tam (dle původního startlisu) Mugu, Sabine, Vika, Alize....

13. Belinda - V R32 Mirjana, tu asi dá, pak by tam měla být Mugu (nastoupí-li) nebo Falconi ve ČF by to vycházelo na Vinci. Uvidíme tedy. Nejhorší nepovinný zápis je za 55....

Dale už je sec jenom propad. 14. Vinci ztrácí na Lucku už 566 bodů...
Reagovat
smazaný uživatel
Sába asi na Venus nečeká, když ukončila sezonu..
Reagovat
Frick
Ok, neuvědomil jsem si.
Reagovat
smazaný uživatel
že i kdyby došlo na tommrův katastrofický scénář ohledně Pekingu, tak Petra nevypadne ani z elitní osmičky. Pokud dobře počítám, hůř než šestá by v race skončit neměla (čili při absenci Sereny pátá). O poznání hůř je na tom bohužel Lucka a Kája už je ze hry..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucy na TM uz je...;)
Jestli to bude tzv. double ucast, tak jen houst, jak ne...myslim, ze i tak si to s Betkou uzijou...
...a mozna kdo vi, trebas to bude pro ni po navratu po zraneni i lepsi...reseni.
Take si myslim, ze Petra se tam dostane...a kdo vi...porad je pred nami tyden a stat se muze absolutne vsechno, nikomu nic nepreji zleho...ale kdo vi, kdo nakonec na to TM pojede, a kdo se jeste odhlasi, kvuli pretizeni, nebo zraneni...podle mne se tu dost spekuluje o Lucce, ale kdo vi jak to s ni opravdu bude, trebas ze singlu odstoupi sama proste...a trebas tim uvolni misto Karoline...tech scenaru je stale celkem hodne...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne nema smysl o Lucy uvazovat, vzdyt jeste nesahla poradne na mic, az se dostane na kurt, to se teprv uvidi;)
Reagovat
Roger_Federer
Lucka by si za to finale RG by TM zaslouzila vic nez nektere jine hracky.Bouzel jak vime, neni to za zasluhy.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by fajn, kdyby se na TM Lucka dostala i v singlu, zasloužila by si to a aspoň by nemusela cestovat na WTA Elite, měla by před Fed Cupem alespoň čas si oddechnout. U Káji se obávám, že jí ani případné odstoupení Lucky moc nepomůže.

Doufám, že alespoň Petra se tam dostane. I přes nevydařenou Asii to má slušně rozehrané.
Reagovat
Frick
Řekl bych, že Petřina neúčast je pouze teoretická.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr vidí jako teoretickou její účast. :-) Já si ale samozřejmě myslím, že to dá.
Reagovat
rusedski
Petra je jasná, tommr se podíval, kolik bodů se dá udělat v Pekingu a zděsil se, ale už mu asi nedošlo, že vyhrát může jen jedna, udělat finále dvě apod... )
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to na mě dělá ten dojem :-)
Reagovat
George_Renel
Je to s ní opravdu na pováženou. A protože ani do tenisových mrtvolek se nekope tak malý dárek.

http://m.youtube.com/watch?v=cxI1f5rSHSM&wide=
Reagovat
Fandina
Tak tohle musí potěšit každou ženu ...................
Reagovat
Fandina
a zapomněla jsem :-)))))))))))))))))
Reagovat
George_Renel
Pokud to nefunguje tak zde:
http://www.jirischelinger.cz/jiri-schelinger-evzenie/
Reagovat
Fandina
Mně to fungovalo, a je to krásné vyznání od ctitele, závidím.
Reagovat
gigin
Ses nějak rozněžnil dneska :)
Reagovat
George_Renel
Když jsem byl odpoledne na bicyklu a pouštěl si něco do ucha, tak zazněl song mládí.
A když jsem ráno viděl tu trosku co z Evženie momentálně je, tak jsem změknul .-).
Reagovat
gigin
:)) rozumím, chápu... Navíc jeden z posledních teplých dnů... jak přijdou ty podzimní depky.. no raději na to nemyslet.
Reagovat
smazaný uživatel
Příjde konečně normální počasí. :D
Reagovat
George_Renel
Já tomu od půlky listopadu do začátku března říkám doba temna...
Reagovat
FulnekUltras
Začátkem února už to světelně jde...ovšem zima by nemusela být nic moc ani potřetí za sebou... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tomhle tydnu sice nemuze davat Frick ty sve palce nahoru nebo dolu...;)

Ale za tohle rozhodne klobouk dolu a PALEC NAHORU;)
Reagovat
George_Renel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
2. kolo - potvrdit H2H a pak si vzpomenout na Prahu 2009.
Reagovat
Fandina
Ježiš Sloane 4:2 ve třetím a nakonec 4:6.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedina sty trojky je prave Lucka S.ktera do Singapuru poleti s mattek S.
Reagovat
smazaný uživatel
A Kvitova je vubec posledni dobou tragicka
Reagovat
smazaný uživatel
Pliskova mela tenhle rok jen stesti
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tu byla Lucka Safarova vsechno by dopadlo jinak
Reagovat
Fandina
Sloane Kuznecova na place i na SuperTennise.
Reagovat
Fandina
Sloane koukej hrát dobře, když už jsi musela vyhrát nad Kájou.
Reagovat
Fandina
Musí tam být vedro. Sloane je úplně mokrá, obličej, tělo, ruce.
Reagovat
Fandina
Sloane první set vyhrála 6:3, ale ve druhém je zase trochu lepší Světlana. Sloane přišla o podání a je to 4:1.

Světlana má zajímavé a hezké oblečení. S růžovou maskáčovinou na sukynce a rukávkách trika.
Reagovat
Fandina
Sloane si teď na setbol nevzala oko a vypadalo to, že to dala na základní čáru u Světlany. Škoda. Třeba to bylo in.
Reagovat
tmora
Tak Kuzna začíná hrát ten svůj inteligentní tenis a na Sloane to platí. Sice nemá co Sloane v nohách, ale její změna rytmu a kratasy super ...
Reagovat
Fandina
Je to tak. Obě mají po setu a Světlana ve druhém dost přitlačila. Tak jsem zvědavá, jak bude vypadat třetí.
Reagovat
Fandina
A zase, aut na základní čáře u Světlany a vypadalo to, že nebyl. Nevím, proč si Sloane nebere oko.
Reagovat
EllNino
Nasťa výborně ! :) Jen tak dál :)
Reagovat
Fandina
Aga s Monou si každá vyhrála set a teď hrají třetí. A jsou tam občas pěkné výměny obou nebo jedné na síti.
Reagovat
janek_da
Věděli jste, že
* Karolina je nejlepší hráčka, co nedosáhla GS osmifinále, natož čtvrtfinále?
* Denisa Allertová je 2. nejlepší hráčka po Linette, co se zatím neobjevila na Premieru?

* Norbert Gomboš (119) nejlepší hráč, co nehrál GS a Pavlásek(147) 3.
* Pavlásek nejlepší hráč co se neobjevil na ATP turnaji
Reagovat
lars
A proc tam mas dovetek natoz ctvrtfinale ?
Reagovat
janek_da
aby ses zeptal
Reagovat
lars
zrejme vymysl :)
Reagovat
tmora
Tak pekelnej zápas což se dalo ocekavat, doufám ze Nastata Svitolinu zdola. Pěkné zkracování hry, lajny - kdyby Nasta ještě zapracována na fyzicce ... Zatím super hra
Reagovat
dadaft
tak Nasťa Elinu ukraťasovala.............
Reagovat
tommr
tak konečně přišla z Pekingu i nějaká dobrá zpráva. Doufám, že Pavlyuchenkova dojde co nejdál ... :)
Reagovat
Cico93
že v posledných 6 rokoch stačilo cca 4000 bodov len na 8 miesto a dnes úplne v pohode na 3 miesto.

napr. v roku 2012 skončila Petra na 8 mieste s vyše 5000 bodmi.
Tak ale asi lepšie byť 4 s 3900 ako 8 s 5000.
Reagovat
Fandina
hodně holek hraje vyrovnaně
Reagovat
Cico93
alebo nevyrovnane by som skôr povedal.
Reagovat
Fandina
nebo tak :-))) všechny hrají podobně pokaždé jinak
Reagovat
smazaný uživatel
Protože dominuje Serena. Žebříček by vypadal úplně jinak, kdyby letos aspoň 2 další holky dostaly 2.000 bodů za vyhraný GS ... :)
Reagovat
Cico93
Túto odpoveď som nechcel počuť teda.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak samozřejmě nejde jen o Serenu :) Na turnajích, kde Serena není nebo nevyhraje, tak vyhraje pokaždé někdo jiný, takže se body rozdělí mezi spoustu hráček a pak jsou mezi nimi tak malé rozestupy a mají připěřeně stejně bodů :)
Reagovat
tommr
přesně tak - Peking je toho názorným příkladem ...
Reagovat
janek_da
kromě Sereny, ta vyrovnanost pro mě znamená - Baczinszka (v Mexiku toho dost posbirala), prvni polovinu sezony Karlička bodovala, Karolina na malych turnajich taky bere dost bodů. Pennetta a Vinci sebrali hodně bodů na USO. Na GS se hodně měnily semifinalistky/čtvrtfinalistky
Reagovat
Cico93
Aj Angie je od toho marca vyrovnanou tenistkou. Tých zbytočných prehier je tam minimum.
Reagovat
janek_da
Zase ale měla celkem hrozivý začátek roku
Reagovat
lars
asi az od aprila
Reagovat
Cico93
tak dobre od dubna.
Reagovat
ludolf
Taky hraje určitou roli, že se teď dává méně bodů - např. za semifinále GS bylo 900 bodů, teď 780.
Reagovat
tommr
všechny naše holky jsou už po prvním kole venku zatímco všechny jejich soupeřky v turnaji pokračujou a pilně sbíraji body. Zatím ještě ani jeden zápas nedopad v náš prospěch! Takhle katastrofální průběh turnaje nemoh čekat ani ten největší pesimista ... :(
Reagovat
VlS
Nebreč a zemři jako chlap.
Reagovat
tommr
o mě nejde, ale naše holky by si snad toho štěstíčka aspon trochu zasloužily ... :(
Reagovat
lars
asi si stesti uz vybraly :(
na 1. kolo mely pomerne tezky los krome Bary
Reagovat
blixa
:D :D +100
Reagovat
tommr
no hlavně že se bavíš zatímco se naše holky budou propadat. A to si říkáš fanoušek Karolíny číslo 1 ... :)
Reagovat
blixa
No co už, mám snad brečet nebo se tady rozčilovat ? Nemá formu, nemá, já jí ji asi nevylepším. Já nad neúspěchy svých favoritek nenaříkám, to už sis mohl všimnout ;-) Dala si pro sezonu výkonnostní cíl první dvacítku, to myslím že splní, snad i první šestnáctku, takže OK. Já zase nevyžaduju zázraky.
Reagovat
tommr
no já už jsem taky smířenej s tím, že Petra, Lucka a Karolína budou letos hrát jen ET. Přesto mě ale trochu štve, že ten závěr sezóny tak ošklivě nezvládly a že se od nich na poslední chvíli odvrátilo i to štěstí ... :(
Reagovat
misa
Petra se na TM dostane.
Reagovat
lars
Petra se na TM asi dostane
Reagovat
bIbec
Petra se na TM zřejmě dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude na TM, a ty budeš mít minimálně 3 zápasy na to, abys tady mohl psát ty svoje komenty, jen se neboj :D
Reagovat
lars
Asi budem muset tlacit Cibuli :)
Reagovat
VlS
Neodepisuju ani Petru, ani Lucku. Nebude to lehký, ale Lucka bude mít šanci si ještě pár set bodů připsat a Petra taky. Kája holt asi moc ne.
No a když se jim to nepodaří, tak tam holt budou holjy, který si ty body uhrály. Přeju holkám, aby se tam dostaly, ale vlastními dobrými výsledky, ne tím, že jiné budou mít taky smůlu.
Reagovat
LukasH
Nejvíc líto je mi v tomhle ohledu Lucky, protože tu takhle zbrzdilo zranění a asi bych jí jinak věřil nejvíc, že by mohla něco uhrát. Je to pro ní životní sezóna a tenhle konec je dost trpkej. TM bych jí přál.
Karolína má pořád na čem pracovat a může bejt se sezónou docela spokojená. Když nevyjde TM letos, příští rok by vyjít mohlo.
Petru bych samozřejmě na TM viděl moc rád, ovšem pokud tam nepojede, nebude to zas taková katastrofa vzhledem k tomu, jak letošní sezóna probíhala. Výsledky nemá špatný - 3 tituly, ale na rozdíl od jiných sezón letos turnaj buď vyhrála úplně nebo prohrála hned nebo vůbec nehrála (snad kromě Říma, GS nepočítám) - Dubai, Doha, IW, Miami, Stuttgart, Eastbourne, Toronto, Cincy, Wuhan, Peking - celkem 3 výhry. Když se to takhle řekne, tak je vůbec zázrak, že má pořád (a ne úplně malou) na TM šanci.
Reagovat
lars
Iw, Miami, Eastbourne se odhlasila
Reagovat
LukasH
Já vím. Napsal jsem to takhle záměrně - že buď prohrála nebo vůbec nehrála a proto má teď oproti minulým sezónám tak málo bodů...
Reagovat
VlS
Vzhledem k prodělané mononukleóze a navazujícím problémům s únavou, omezeným tréninkem a tak je to stejně super sezóna. 3 tituly, držení se v užší špičce.
Reagovat
FulnekUltras
Petra TM vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo zakončení sezony jak se patří :-)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud nás na poslední chvíli nezradí vlhkost, mělo by to vyjít... ;)
Reagovat
misa
Stojí to za hov.no!
Reagovat
tommr
to je bohužel výstižný zhodnocení ... :(
Reagovat
slacker
stojis za hov.no tak zemri jako chlap
Reagovat
tommr
neotravuj demente ...
Reagovat
slacker
nebrec
Reagovat
Fandina
Aga s Barthel 3:3. A Mona má na sobě šaty jako obvykle s nějakým květovaným motivem. Pokud by se jí dařilo, svými ranami a švihem by měla Agu přehrát, ale obávám se, že se zase bude vyhazovat, jak to Mona umí. Ráda bych jí někdy viděla hrát bez toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga teď dostala warning, neví někdo za co? Něco tam pokřikovala na rozhodčí, tak ledaže to bylo něco ostřejšího, jinak si to nedokážu vysvětlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je to s náhradnicema na TM? Můžou jet potom na Elite, nebo si musí vybrat to nebo to???
Reagovat
sprchon
Nevypadala moc dobře, ale nakonec to urvala... :)

A Nasťa má první set, super. :)
Reagovat
sprchon
A další MTO se urodil. Tentokrát Nasťa. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Madison zahrála dnes nadstandardně. Jediný problém mívala se zabíjením balonů, při důležitých momentech, které Madison vracela a Belinda si s s tím neuměla poradit.
Reagovat
tommr
sice postupujou, ale proti potrhlejm Rumunkám měly namále a málem to dopadlo jako posledně. Tentokrát naštěstí přežily všechny 3 mečboly ... :)
Boj o TM ale ještě není zdaleka rozhodnutej, protože sesterský duo Chan/Chan nejspíš taky postoupí ...
Reagovat
smazaný uživatel
když už odsunuly CSN/Mugu, tak by to teď chtělo odsunout i Kops/Spears ... Kája s Julčou se naštěstí postaraly o jejich vyřazení, takže body připisovat nebudou ... Ale teď se půjde na sestry Kichenok :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak ještě, že nebyl stream ... Tohle bych snad ani nechtěl vidět. Hrůza, jak Háčka prohrávala ... 2:5, 7:9, oboje v STB ... No, naštěstí vyhrály 11:9 ... Do prdele ale ty nervy u těch čísel ...
Reagovat
tommr
bylo to dokonce 6:9 a Háčka musela odvracet tři mečboly v řadě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo dokonce? Já jsem na praxi, tak jsem se překlikl až za stavu 7:9, tak to ještě větší klobouček, když to bylo 6:9 ... :)
Reagovat
tommr
stav 6:9 v STB byl úplně stejnej jako v jejich posledním zápase proti Rumunkám ve Wuhanu. Tam Háčka odvrátily dva mečboly ale ten třetí už Rumunky proměnily po nevydařeným returnu Lucky. Tentokrát se našim poved husarskej kousek ... :)
Reagovat
Fandina
Háčka 9:9 v STB
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooo je to tááááááááááááááá. Ale daly mi tedy. To byly nervy.
Reagovat
sprchon
Taky se vám ztratil stream? Nemůžu najít žádnej, kde by ten zápas běžel...
Reagovat
sprchon
Už zase jede...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale dost srandy holky. Hezky vyhrát STB a bez řečí! Ne jak minule ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak CSN/Muguruza odstoupily ze čtyřhry, vinou Garbine. Takže velká šance pro Háčka, dostat se přes ně :)

Navíc to zřejmě znamená, že Garbine odstoupí i z dvouhry, tak že by singl ještě nebyl bez Češek ...? :)
Reagovat
smazaný uživatel
*před ně
Reagovat
sprchon
Snad šance i pro Hráďu v singlu, když už teda další odstoupení...
Reagovat
sprchon
Jen aby si to Garbine do zítra nerozmyslela. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě :) Ale třeba se Garbine necítí jen na debla, třeba do singlu nastoupí.
Reagovat
d@ve
Reparát.. ;)
Reagovat
tommr
škoda, že není nějakej stream ...
Reagovat
d@ve
Hm, tak opět ztratili vedení.. :(
Reagovat
d@ve
Tak to nakonec holky urvaly. Ale bylo to teda o chlup. :)
Reagovat
tommr
málem to dopadlo jako posledně, ale tentokrát naštěstí přežily všechny 3 mečboly ... :)
Reagovat
kada.tom
další skreč, tentokrát Bouchard, hmm
Reagovat
dadaft
strašně rád tě vidím zpátky,
a navíc zápas se Samičkou (jak říká Lunej :)) by byl parádní.......
Reagovat
smazaný uživatel
Má nového trenéra >

https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/eugenie-bouchard-working-with-noted-coach-thomas-hogstedt-in-asia-035259088.html
Reagovat
dadaft
jo, koukám,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Hogstedt je klasa, to by mohlo pomoct.

jenže teď jsou tady slzičky, MTO a měření tlaku. (((((((((
Reagovat
dadaft
takže skreč.

to je děs.
byla by obrovská škoda, kdyby to Eugenie nezvládla a skončila s tenisem.
Reagovat
Lunej..
Eugenie skrečovala? to mě mrzí, nějak se to na tu holku hrne, snad bude v příštím roce v lepší pohodě.
Reagovat
dadaft
jo, a vypadá to na psychosomatiku, což je mnohem horší, než nějaký natažený sval.
Reagovat
sprchon
Achjo, to snad ne... :/
Reagovat
VlS
No, chtělo by to ubrat na představách o sobě a hned by bylo líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos už toho asi moc nestihne, uvidíme co příští rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska při pohledu na žebříček do Singapouru jsem trošku zmatený a vlastně na každém webu to je jinak... Myslíte si, že nejvěrohodnější je wtatennis.com? Mimochodem, na live-tennis už se docela razantně snížil CUT :)
Reagovat
tommr
web WTA je každopádně oficiální ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá tam Kája nějak moc bodů? :D
Reagovat
slacker
Myslis v oficlani WTA Race to Singapore? Tak to je proto ze samotna WTA slepe aplikuje ranking pravidla i kdyz je jasne ze se musi zapocitat povinne turnaje ktere se jeste nehrali a zatim se do vyberu dostane turnaj ktery stejne po odehrani pekingu (posledni povinny turnaj v roce) se bude muset vyloucit (a tim body v race zase paradoxne klesnou). Proto nektere weby rezervuji dopredu 0 pro povinne zapocitane turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, chápu...takže za Peking se Káji přičte povinně 10 bodů, ale zase nějaký turnaj se ji škrtne.
Reagovat
tommr
tady máš dokonce samotnou WTA korigovaný pořadí:
http://www.wtatennis.com/news/article/5045337/title/a-numbers-game-the-rts-leaderboard
Reagovat
mrafe
1
Reagovat
dadaft
do třináctého místa je to pěkně našlapaný.
jsem fakt zvědavý, kdo nakonec pojede............
Reagovat
slacker
tak to snizeni cutu je kvuli Serene
Reagovat
Lunej..
tak doufám, že půjde dál, je jediná, která mi tam zbyla. :)
Reagovat
Frick
Má nějaká tenistka silikony? Asi ne, co.
Reagovat
Frick
BTW: Víte, že existuje sport nebo spíše "sport", kde je to zcela nutné?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si myslím, že jsme od holek učekávali až moc, především od Plíškové, která je na hraně možností a schopností, musíme být pokornější a ono to třeba přijde a dopředu půjde i ségra!
Reagovat
FulnekUltras
jj, držme se raději pěkně při hladině kalů v jímce... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co vy na to ? Už , aby byl konec listopadu a začala biatlonová sezona když ted to v tý tenisový nějak nejde ?
Reagovat
sprchon
Na biatlon se těším, ale doufám, že teniasovým úspěchům není letos ještě konec... ;)
Reagovat
Frick
Ale stejně - kolik je těch závodů do chvíle, co se začne hrát v Austrálii? Dva, tři...
Reagovat
bIbec
jj, já hlavně doufám, že nějaké ty holky druhého sledu ještě něco ukážou.. teď myslím hlavně Denisu a Katku.

Ten první sled už mi přijde, že mele z posledního, nebo co. Ale to celá ta špička, takže nakonec i ten TM, pokud tam aspoň jedna holka bude (přál bych si Lucku!), může být zajímavý.
Reagovat
Frick
Zítra bude pondělí, v Číně Mandatory turnaj a nikde žádná Češka.
Reagovat
slacker
nejsi originalni, ani trochu
Reagovat
gigin
Sviňa týden no.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tezko delat za tyden palce, kdyz od zitrka do konce tydne zadna v akci...takze od zitrka zacina tyden bez palcu:)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo tu pro ty neštastníky bude vymýšlet program? Už ve středu nebudou vědět co roupama :)
Reagovat
lars
Karol hraje debla.
akorat mela hrat s Barou
Reagovat
Frick
debl - nezájem
Reagovat
tommr
u mě je to právě naopak. Debl je ted to jediný v čem máme v Pekingu ještě šanci uspět. Pokud dojdou Háčka dostatečně daleko tak se můžou kvalifikovat na TM ... :)
Reagovat
Frick
Se ku.rví obstojně, to je třeba říct.

Odstpupení Halepový, která doplnila Serenu, Mašu a vypadnuvší Petru je samozřejmě veleprůšvih. Snad se bude dařit hráčkám, co už jsem na ten TM "pustil" - Angie, Garbine...

Hlavně ať se "nezblázní" někdo od toho 10. místa dole...
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Lunej..
zato tvoje vlakna jsou hooodne vyzivna.
Reagovat
slacker
Frick mi chce dat pry facku :-D
Reagovat
Frick
Tommr by ti jí měl dát.
Reagovat
slacker
A ne ja jemu?
Reagovat
Frick
ne.
Reagovat
slacker
v tom pripade ty ji mas dostat od Cernoska
Reagovat
FulnekUltras
ale od své poslední osmipromilové příhody s traktorem a požární jímkou zatím ještě nedostal zpátky papíry, takže si prý tu místní žumpu může klidně vyvézt někdo jiný - a dá se údajně i svépomocí... ;)

Důležité je, že ačkoliv valná většina zúčastněných již jakýsi blíže neidentifikovatelný zápach zpod nadzvedávajícího se deklu pocítila, stále ještě zůstává nejméně padesát procent těch, kteří o skutečném smradu nemají ani ponětí. ;)))

Slovy klasika: i když se ti třeba i oprávněně zdá, že už těch fekálií nemůže být více, nikdy se nad nikoho nepovyšuj a před nikým se neponižuj...nedbej fujtajbl povyku, buď hrdým členem septiku !!! ;)
Reagovat
slacker
fekalie jsou prave takovehle prispevky jako jsi sem ted postnul
Reagovat
FulnekUltras
nevoní, co ? ;)))
Reagovat
gigin
Jako moc nezbývá. Téma? Ale něco nového, né slabá, silná éra, Monako a tak.. napadá vás něco originálního? Mě velice nic. Jedině jestli je Bobina vaginální nabo klitoriální typ...
Reagovat
smazaný uživatel
BAN Ti nedaji, zbytecne se snazis...
Reagovat
gigin
Já ale nemluvím vulgárně teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak kaficko taky nemluvil vulgarne...
Reagovat
FulnekUltras
Chce to prohrábnout všechny struny... ;)
Reagovat
a.magerova
A které ty ženské typy máš raději?
Reagovat
gigin
Na rankingu níže postavene.
Reagovat
janek_da
Julča je na rankingu hodně vysoko, ne?
Reagovat
gigin
Kahan aj tu, tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ze mas rad ostravsky Kahan?;)
Reagovat
gigin
On s tím vyhrožoval vedle :-D
Reagovat
janek_da
to byla jenom nabídka "kvalitního pití"
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
a.magerova
Hele nadhodíš téma a pak se zabýváš postavením tenistek v žebříku?!
Já se ptala na Tvé postavení :-P
Reagovat
gigin
Hlavně aby měla dobrou povahu ;-)
Reagovat
a.magerova
No samo, že povaha, ale vnitřní nebo vnější ;-)
Reagovat
gigin
Nemám povahu někoho zkoumat hloubkově ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
sprchon
Všichni uživatelé povinně, třeba se tím úroveň konverzace na TP zvedne. ;)
Reagovat
blixa
A to jako myslíš, že TP můžu číst střízlivej ? :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne se nenalevej nejakou zumpou:)
Reagovat
blixa
To ne, dobré červené víno - mléko starců ;-)
Reagovat
sprchon
Je pravda, že dneska po dlouhý době nepiju a TP jsem nečetl. Asi máš pravdu, jinak to nejde. :D
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
a.magerova
Maj první živé chodící WIFI, to jsou věci..... chci být taky bezdomovcem v Praze :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš chodit s wifi? Pamatuj, že se blíží zima ....
Reagovat
gigin
Magu? Kde? To musí být kšeft!! Uděláme to v Ostravjěnce?
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem ve zprávách. Vypadalo to na kulaťák. Vy v Ostravě? No tak já zase v našem zapadákově....
Reagovat
marekv
To by stálo za článek, ne ?
http://www.fedcup.com/en/news/217158.aspx

Jinak tady fotky i rozhovory (rozbalte si vse), Vondrousova asi pekny cislo (i kdyz treba v Praze vypadala spis zakriknute).
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe? Stačí jenom malinko. Nereagovat. Prostě všichni tady ví, jaký má názor a že nemá smyslu ho vyvracet. Ovšem najdou se tací, kteří ho musí provokovat a pak s gustem obě strany plivají vulgaritami. Je třeba si uvědomit, že plevelíme to tady všichni. Mě taky vadí, že to Petře ( vůbec našim holkám) prostě nejde. Zkrátka měla blbou infekci, která se tahne dlouho, nemůže naplno trénovat a teď ač tu o tom není zmínka měla potíže s levým ramenem. Pro mě jen byla otázka, proč dnes radši nevzdala, třeba jako Mária např. Protože dnes to bylo fakt utrpení.
Reagovat
gigin
to býval super portál. Sojka, pes, J.M. a jiní tomu dávali tady určitý punc. Jenomže přijde iqe, nastolí tu mravy z idnes a jiných žumpáren a už se to celé posralo. Raketu a míček viděli akorát tak z ponorky, to jim ještě na okno srala chobotnica a rozhazujou tu rozumy, to snad ani není možné. To se nebavím o tom, že tu měli zájem diskutovat basa a woytha, kteří komentují tenis na telkách v přímém přenosu.... Basa nás tu zdravil dokonce v přímém přenosu... jenomže příchodem těchto šulínů se to všechno zesralo. Kveš nejdřív ujížděl na Farné a pak to bohužel přenesl na Kvítovou. Přitom tomu piču rozumí...
Reagovat
smazaný uživatel
Býval to tady super portál. Ale zesrali jste si ho vy sami, já ne.
Reagovat
gigin
A čím Jirko? Čím?
Reagovat
smazaný uživatel
Svým chováním?
Reagovat
gigin
Jo? Co tu předvádíš ty tě netrkne? V životě si nestál na dvorci a budeš tu pičovat? Sojka hrála GS, chodila tu ráda, jenomže už tu ráda nechodí. Proč myslíš? Co myslíš o ostatních tady, kteří hráli tenis vysoko? Tady jich bylo. Jenomže číst ty tvoje nesmysly otráví aj profíky, tvl....
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je přesně ono. Tohle je přesně to, o čem jsem mluvil níže - neschopnost slušné diskuze, urážení, používání pseudoargumentů ("nikdy jsi to nehrál, proto tomu nemůžeš rozumět" je ten nejpitomější a nejubožejší pseudoargument, který existuje a jenom ukazuje zoufalou situaci toho, kdo ho použil).
A že sem chodili profíci, to vyprávěj někomu jinýmu, já už jsem na pohádky starej.
Reagovat
EllNino
chodili sem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná sem občas někdo omylem zabloudil, ale že by sem chodili pravidelně? Možná v hodně dávné minulosti. Ale odešli dřív, než jsem sem přišel já.
Reagovat
a.magerova
Libor Basík tu chodil často a není to zas tak dávno, jak by sis přál.
http://tv.eurosport.cz/tenis/rozhovor-komentator-libor-basik_sto4082100/story.shtml
Reagovat
smazaný uživatel
Basu znám, ale to byl jeden z mála, které bychom mohli označit za profíky, co sem fakt chodil.
Reagovat
a.magerova
Takže jsi opět kecal, když jsi napsal:
"Možná sem občas někdo omylem zabloudil, ale že by sem chodili pravidelně? Možná v hodně dávné minulosti. Ale odešli dřív, než jsem sem přišel já."
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecal. Vy jste to tady pojali tak, že tu byl profi hráčem každý druhý nick. Což nebyl, ostatně ani Libor nebyl profi tenista, pokud vím.
Reagovat
EllNino
sojka hrála ale ...
Reagovat
smazaný uživatel
A kam to dotáhla? Víte aspoň, kdo se za tím nickem schovával?
Reagovat
gigin
Flavia, tvl... to je úplně jedno, kdo je sojka. Svou identitu si velmi dobře chránila. Ale každý soudný ví, že tomu rozumněla jak nikdo tady. V komentech,
se pouštěla do taktiky, provedení úderů, věděla proč a jak. Ale tak třeba kecala a já jsem zase sedl na lep nějakému šarlatánovi... teda šarlatánce...
Reagovat
slacker
a ty vis urcite se sojka nebylo alter ego zase nejakeho "jirky"? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Není to jedno. Když tvrdíte, že to hrála, někdo tu dokonce zmiňoval GS, měli byste mít tucha, kdo to je. A aby bylo jasno, proti sojce nic nemám, neznám ji a jsem bez problému ochoten připustit, že je to člověk, co tomu skutečně rozumí a že je to někdo, kdo to fakt na úrovni hrál. Jenže takových lidí tady bylo poskrovnu.
Reagovat
VlS
Ty si uvědom, že kde kdo je zde daleko větší odborník, než jsi ty. Každej, kdo si chodí, nebo chodil jen tak rekreačně zahrát je větší odborník, než diletant, kterej to nikdy ani nezkusil. Tvoje závěry a názory by občas byly zábavný, kdybys je nemyslel smrtelně vážně.
Souhlasím s Giginem absolutně.
Reagovat
slacker
a jak si stoji Iq mezi temi co to nehraji?
Reagovat
Lunej..
Já se k žumpě dobrovolně hlásím, přece v tom PetruFans nenechám samotnou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
KZFFPK musí držet při sobě. ;)
Reagovat
Lunej..
Přesně, navíc tě mám ráda, protože jsi tu jeden z nejhodnějších a nejméně konfliktních nicků, i když nemáš ráda Lucku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky fajn. ;)
Reagovat
Lunej..
Není to super? Ostatní si tady nadávají a řeší nesympatie, zato my máme jasno. Bezva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kazíme jim vlákno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obě jste fajn :-)
Reagovat
Lunej..
Hele, vlákno lásky a sympatií, to tu dlouho nebylo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to hlavně nepokazit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si laskavě uvědom, že ten tvůj nadřazený nafoukaný arogantní přístup je jedním z hlavních důvodů, proč šla tahle diskuze do kopru. Je naprosto dementní představa, že rekreační pinkal tomu rozumí víc než někdo, kdo to třeba nehrál. A vůbec nejhorší bývají ti, kteří to dotáhli o něco dál než rekreační pinkalové, ale ne tak daleko, aby se tím mohli živit jako profíci. Ti mají nejčastěji pocit, že když jim to teda trochu jde, můžou do toho kecat těm nejlepším.
Reagovat
slacker
a jeste horsi nez rekreacni pinkalove jsou profici. Na vrcholu stojime my, nedrzici raket :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Profíci? Ti jsou ze všech skupin jediní, kdo mají skutečnou představu, jak to ve vrcholovém tenise vypadá.
Reagovat
VlS
Je naprosto dementní představa, že rekreační pinkal tomu rozumí víc, než někdo, kdo to nehrál :-))).
A ty mě budeš nadávat do arogantů?
A ví toho o sexu víc tatík, máma se třema dětma než panic ( panna), i když nebyli pornoherci?
Protože se ti ten argument nelíbí, nehodí se ti do krámu, tak to neznamená, že není relevantní a zcela na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo, sedis v letadle a najednou prijde letuska a rika, jsme bez pilotu a na palube nam chybeji profici...
...tak vazeni, ten kdo lita rekreacne at se ani nehlasi...zkusime radeji ty, kteri se radi na letadla vasnive divaji...jiste to bude lepsi pro nase bezpecnejsi pristani. Tak uz vidim ty ideologisty s tim argumentem, ze to je jedno jestli zkusis v praxi nebo ne...jak jsou v tom letadle ledove klidni a koukaj, jak si to bere nadsenec do koukani na letadla;DD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Příměr zajímavý, ale naprosto scestný. Přesněji je to tak, že v případě potíže s pilotáží dopravního letounu ti člověk, co má zkušenosti leda s pilotáží ultrarightu, nebude o nic platnější než člověk, co nepilotoval nikdy nic.
Reagovat
smazaný uživatel
tomu sam neveris, co pises:) Krom toho jsem nespecifikoval jakym letounem rekreacne lita;)))
Znal jsem dokonce jednoho, ktery lital v tech malych letadelech...tech prtolach, ale nemel ridicak:) Amerika...
Pochopitelne bych to spis sveril jemu nez tomu, kdo jen vasnive sleduje...a ani bych dlouho nepremyslel...
Reagovat
Roger_Federer
Me osobne by docela i zajimalo, kde Jirka ve svem veku pozbiral zkusenosti, jistotu ze zrovna on tomu tenisu rozumi ze vsech nejvic, z televize?
.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka ale netvrdí, že tenisu rozumí nejvíc ze všech, na to jsou tady jiní "experti."
Reagovat
Roger_Federer
Ano Jirko, nikdy si to sice nerekl, ale rozhodne tak vystupujes a sam se tak prezentujes..mozna ti to ani nedochazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechovej se arogantně a nebudu ti to vyčítat. Rekreační pinkal tomu rozhodně nerozumí o moc víc než někdo, kdo to nikdy nehrál (což je mimochodem něco úplně jiného než mi předhazuješ. A pak kdo tady překrucuje fakta). K těm naprosto pitomým přirovnáním se ani nemá smysl vyjadřovat.
Reagovat
darek.vrana
Mně se ta přirovnání náhodou moc líbí a jsou naprosto na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou, ale co už.
Reagovat
slacker
Uz jste zase jirku dostali do situace ze kolem sebe zoufale sermuje rucickama.
Reagovat
smazaný uživatel
Šermujou oni, oni nemají argumenty, já jsem v klidu.
Reagovat
janek_da
tohle je Žumpa odpověď
Reagovat
smazaný uživatel
Na Žumpa příspěvek.
Reagovat
gigin
Mám ti vyjmenovat tvé urážky? Kdy sedíš doma, čumíš do nojtbůčku a nazýváš své oponenty rádobyodborníkama, kteří nic nechápou? Ano, ty si jeden z průpokníků, kteří tu to celé zesrali. A dnes bojuju o ban, tak snad vyhraju.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji ze vyhrajes...BAN ti nedaji, a ikdyby te nekdo nahlasil...tak spis ti smaznou prispevek, jestli tak uz...musel bys na tom celkem slusne maknout...a tyden by nestacil, podle mne. Pochybuji, ze dokazes jet tyden v takovym modu;)
Reagovat
gigin
Zapnu turbo. Snad to bude stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si, ze nemas moc sanci, pokud to neudelas ty sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby. Nejsem svatej, ale házet všechno na mě je dost ubohost, už proto, že já rozhodně nejsem ten, kdo by to tady zasíral, na to jsou tu jiní specialisti.
Btw. kvůli mě se nemusíš nechat zabanovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kteri specialisti jsou tady na to, ze to zasiraji?
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker, R-F a jejich sáhodlouhé debaty s Fandinou naprosto o ničem, například..
Reagovat
FulnekUltras
o nesmrtelnosti senkruvny... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker, R-F a jejich sáhodlouhé debaty s Fandinou naprosto o ničem, například..
Reagovat
gigin
Jiřino, udělaj už něco s těma tuplama. Zkoušel si aspoň něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vyměnit prohlížeč.
Reagovat
smazaný uživatel
Co Opera?
Reagovat
smazaný uživatel
Tu jsem nezkoušel, zkoušel jsem Chrome a Edge nebo jak se ten novej microsoftí bazmek jmenuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne se to stavalo obcas v Chromu...
Potom jsem zacal pouzivat Operu, nebo obcas pouzivam take FF, tam by to melo byt take vpohode...pokud ovsem aktualizujes, pokud, neee i tam jsem to zazil...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tip, prubnu ho.
Reagovat
Lunej..
Operu nemusím, ale občas tam krásně zpívají :D
Reagovat
janek_da
já mám rád sborový zpěv

https://www.youtube.com/watch?v=mtH2NRS1k2o
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Operu mohu, ale ne jakoukoliv;)))
Reagovat
janek_da
Bych tipl, že problem může být v myši.
Reagovat
slacker
spravny tip. uz jsem o tom taky premyslel, protoze mi obaca vyber pomoci misi dela psi kusy.
No ale proc se potom nezdvojuji prispevky Queshe na i-dnesu? Tp v tom ma taky svuj dil viny.
Reagovat
janek_da
možná na idnesu mají fičuru zákazu posílání zdvojených příspěvků
Reagovat
slacker
no ale pak by to melo jit nasimulovat. Co takhle se snazit o nejrychlsji dvojkklik na Odeslat? Podle selskeho rozumy by rozumny program prece mel dalsi klik ignorovat.
Nebo je to rychla sekvence klik, stop/storno/escape, klik?
Reagovat
janek_da
Minimálně by se mohlo zkusit Tabem z textové pole přejít na "Odeslat" a dát Enter. Jestliže několik dnů by to nezdvojovalo příspěvky, tak je velká pravděpodobnost, že to je v myši.

Určitě je nějaký softík na kontrolu myši. Tam by ty kliky byly vidět. Případně použít Fiddlera a tam by zas bylo vidět, že se fakt posílá příkaz k odesílání příspěvku.
Reagovat
slacker
Dobry ten neznam, ja sem si zvykl na Burp Suite
Reagovat
janek_da
hm, tak pro zajimavost jsem nasimuloval klik v intervalu 0.001s a příspěvek se odeslal jednou
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky možný.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky, konecne neco konkretniho, tedy Slacker, R_F, Fandina svymi dohady to tady zasiraji...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je to to VY!
Reagovat
Dobry-den
Luxusní stěr :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nedelas to poprve...ale to zobecnovani je dost fatalni...
Jako muzes mne vysvetlit, KDO konkretne tady tu zumpu jako tvori??? Protoze to zobecnovani, ze vetsina jsou tupci, nebo ze tu je zumpa, kterou tu lidi tvori...je podle mne dost slaboske, zbabele, prinejmensim fatalni neb vubec neni konkretizovano, a je to tak trochu na urovni "trefovani se klacikem do zaby".
Reagovat
gigin
žumpa je on iqe, těmi svými urážkami a jeho pravdami, pak Fandina, která mu přitakává, i když sama o sobě umí být objektivní, Fulnek (?), jako tam aby se v tom čert vyznal :DDD

Samozřejmě o žumpárně jako takové, co se týče tady nahodilých blbečků, o tom snad ani musit nemluvím.
Reagovat
EllNino
je to bordel :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se taky nelíbí, že musím zobecňovat, ale ono to ani jinak nejde. že ta úroveň diskuze tady jde dlouhodobě do kopru, to si myslím nejen já a větší či menší podíl na tom máme všichni včetně těch jinak rozumných. Sáhodlouhé diskuze o ničem, neschopnost přijmout argumenty oponenta, vylévání si frustrace na hráčích/kách, trenérech, nebo na jiných uživatelích, to je bohužel věc tady hojně rozšířená. Smutné je, že kolikrát stačí prkotina aby to té doby celkem slušná debata šla úplně do kopru.
Fakt nemá smysl, abych ti tady dával jmenný seznam, ve větší či menší míře se podobných chyb dopouštíme všichni. Mě nevyjímaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano kolektivni vina to nejlip snese. Takze tim vlastne rikas ze vsichni???
Dobre tomu rozumim???
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli úplně všichni, ale většina. Ve větší či menší míře.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze trebas EllNino tady tu zumpu tvori nebo ne?
Reagovat
gigin
A to víš Vuku jak Jirka někdy nazývá ostatní hráčky? Děvky, ku*vy, prasata?
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, mne ted zajima jestli EllNino tvori tu zumpu?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to prr, ten první výraz jsem tady nikdy nepoužil. Ty druhé dva asi párkrát ano a nejsem na to zrovna dvakrát hrdej.
Reagovat
gigin
Jiřino. Kvítová je fajn. Moc fajn. Važ si toho. Všichni tady jí máme moc rádi. Fakt ale. Najdi mi jednoho hejtra. Jako samožrejmě nepočítám ty piče, kteří provokují. Ale Petru snad musí mít každý rád. Fakt ale, věř m.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti mám na to říct. Většinou je v pohodě, ale taky někdy dokáže sklouznout do módu, který rozumné diskuzi moc nepřispívá. Byť je to zrovna u něj spíš výjimečné.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze rekneme, ze tu Zumpu EllNino netvori...
...mne tu nejde o absurdni dokonalost, hledat absolutni dokonalost je tak trochu silene...

A PetraFans tu zumpu tvori nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš tady probírat každého uživatele zvlášť. Tak to tady budeme do rána. PetraFans je na tom obdobně jako EllNino.

Tvoří, netvoří.. má na ní svůj podíl, byť třeba ne tak velký.
Reagovat
smazaný uživatel
To, co pises je absurdni, nebot a zaroven timhle zpusobem mohu rict, ze vsichni jsou tu prasata vcetne mne, kazdy ve vetsi nebo mensi mire...
Nemas zadny jasny postoj k tomu co pises, lepe receno je to jen placnuti do vody...nebo dokaz v praxi, ze ne, ja mam cas...

Takze PetraFans tu zumpu netvori...ani ELlnino...to se myslim da prijmout...
Pokud mas na mysli, ze Zumpa je to, ze lidi tu nadavaji tenistkam, pisi nesmysly a nadavaji prispivatelum...

A sojka tu zumpu tvori nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je o ničem, já k tomu řekl svoje a buď to budeš respektovat, nebo si klidně jeď dál tu svou o tom, že já jsem tady největší zlo. Jo, tahle diskuze je v kopru, jo, mám na tom svůj podíl, ale ne, zdaleka nejsem jedinej. Což nejlépe dokazuje to, že jsem tady loni půl roku nebyl a na změnu kvality diskuze směrem vzhůru to nemělo ani ten nejmenší vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doted v tehle rozmluve jsem byl slusnej!!!

Tak za prve nikde jsem tu nepsal o nejakem zlu a ja nevim co jeste...takovehle svinarny ani na mne nezkousej, podsouvat mi nejake tve fantasmagoricke projekce.

Za druhe ty si klidne napises, ze jsme vsichni zumpa a my to mame jako respektovat, nebot PANOVI se to tak libi...to co pises neni o nic min nebo vic absurdni, nez to, ze se te ptam konkretne...nebot jedno pravidlo v psychologii i rika, ze casto diky jedne negativni zkusenosti jsem schopni zavrhnout celek, ktery nemusi byt az tak spatny...

Ty ovsem neumis jak vidno ani diskutovat a jen tu hazis obecnym osocovanim jak se ti zamane.
To, ze ty si zamanes, ze mas take podil na Zumpe, jeste neznamena, ze ho musi mit vsichni...

Ale zeptam se dal...a porad jeste v nejakych slusnych mantinelech

... a Fandina, tady take tvori tedy tu Zumpu? Nebot logicky podle toho co pises ano.
Reagovat
gigin
Tvl Vuku, já sa tu nervuju a přitom Domi hraje v Pekingu s Dlouhým Jankem? No tvl, tak škoda mluvit, hanba plut :DDDD
Reagovat
Lunej..
nemáš chlastat, gigine :D
Reagovat
gigin
Tvl Lunejko, od tebe to sedí :DDD Na kašičku obden a budeš mi kázat :DDD
Reagovat
Lunej..
nech si voly jo? Jako matka Tereza si to můžu dovolit, takže synu, žehnám ti, nechlastej věčně, nepičuj a necypuj a bude to cajk :D

Jak na kašičku? U nás v Práglu tomu říkáme jinak? :D
Reagovat
gigin
Tak ty si zmasená obden z piv a budeš mi tu kázat. To máš z tej Stosúrovej ale.
Reagovat
Lunej..
co kecáš, jak to můžeš vědět, mě stalkuješ nebo co? Bacha, to je už trestný :D Kdyby jen ze Stosurovej, mám jiné adeptky. Nicméně na tvého lotyšského cypa nemá celé WTA :D:D
Reagovat
gigin
:DDD
Reagovat
Lunej..
taky si myslím :D:D
Reagovat
blixa
Já se hlásím do Žumpy dobrovolně ;-) Ať má Tykve nějaký materiál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se mě dotlačit k tomu, že za všechno můžu já. A nedělej, že ne. A když říkám, všichni, tak i Fandina, i když ta je jeden z nejrozumnějších nicků tady.
Reagovat
slacker
Hochu zeptej se Tommra kdo je tady nejvetsi zumpa :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No vy dva si můžete podat ruce :-))
Reagovat
slacker
jo ty ruce si podavame kdyz mu vymenuji ty klice
Reagovat
gigin
Fandina je jeden z nejrozumnějších nicků tady. To říkáš dobrovolně, střízlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Nenechává se vytočit, co říká, má smysl a je vidět, že fandí, protože chce fandit, a ne proto, aby si skrz ty lidi něco dokázala a případně jim vynadala, když se to nepovede.
Reagovat
gigin
Ukaž mi Jirko, kdo si tady honí ego přes tenisové hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Hádej, jistě na to přijdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Nenechává se vytočit, co říká, má smysl a je vidět, že fandí, protože chce fandit, a ne proto, aby si skrz ty lidi něco dokázala a případně jim vynadala, když se to nepovede.
Reagovat
a.magerova
Proč nám tu ty svoje komenty posíláš zdvojeně?
Jen v pod tímto článkem máš minimálně 4x zdvojené komenty.... chce to míň agrese při odesílání !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvoje interpretace skutecnosti....

A FASINUJE MNE, ZE TY VIS, CO JA CHCI.
ANI SE NEZEPTAS...PORAD BUDU OVSEM SLUSNEJ...
A pominu tuhle tvou "malou" sebestrednost...

Zadane otazky maji pouze za cil, abychom jsme se zamysleli nad tim, jestli tady opravdu vsichni tu Zumpu tvorime nebo ne...

Muj nazor je, ze ne. Proto se ptam.

Ty rikas, ze jo, takze se nebudu ptat na Tebe, ptam se na jine...

Takze jeste jednou, co sojka, i ta opravdu tady take tvori tu Zumpu?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co chceš, do tvé hlavy nevidím, jenom na základě toho, co děláš, tipuju. Btw. nemáš důvod být neslušný, nijak tě nenapadám, neurážím, snažím se věcně diskutovat.
Sojku jsem tady neviděl ani nepamatuju, netuším, proč do toho taháš zrovna ji.
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze ty se tady bavis v katogorich let, ne jednoho tydne!
Naposledy byla na USOpen.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tady byla, tak to nějak vylučuje tvrzení některých, že jsem ji odsud vyhnal.
Reagovat
smazaný uživatel
Co mne ted zajima co pisi jini...ja se tady v tom vlaknu bavim s tebou...
ted a tady...a nezatahuji tu jine spory...takze si tu "neperme pradlo, ktere tu nepatri..."
Reagovat
smazaný uživatel
ok
Reagovat
smazaný uživatel
Dale...zobecnovani neni vecna diskuse.

A tohle rozhodne neni tipovani:
"Snažíš se mě dotlačit k tomu, že za všechno můžu já. A nedělej, že ne."
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tipování. Třeba se pletu a sleduješ tím něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle se tipovani jazykove nevyjadruje...
Reagovat
smazaný uživatel
A jak tedy? Rád se poučím.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne se nepise, "nedelej, ze ne" coz umocnujest do imperativu...timhle rikas, ze ses si jistej...
...poucovat te nechci, jen pripominkuji, namitam...od poucovani mas rodice, a to si myslim kazdemu celkem staci, nebo ucitele,...nejsem ani jeden z nich.

Tipovani....jak ty rikas, se spis vyjadri...
"Predpokladam, ze se Snažíš mě dotlačit k tomu, že za všechno můžu já."
A podobne...i jinak...
Nebot tip je nejaky predpoklad...ale muzes pouzi i jine konstrukce...jasne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co chceš, do tvé hlavy nevidím, jenom na základě toho, co děláš, tipuju. Btw. nemáš důvod být neslušný, nijak tě nenapadám, neurážím, snažím se věcně diskutovat.
Sojku jsem tady neviděl ani nepamatuju, netuším, proč do toho taháš zrovna ji.
Reagovat
janek_da
Napsals to pěkně, ale jako hrách.
Reagovat
smazaný uživatel
...a co fazole? trebas by pomohly fazole;) Ty maji lepsi vybusne vlastnosti...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čočka bude nej.
Reagovat
slacker
Krupp Essen - jezte kroupy. V tom nejak syci. To bude asi soulet.
Reagovat
smazaný uživatel
Žumpa je moje specializace přece ;)
Reagovat
janek_da
no jo tobě šlo učení

2 chlapi opravují žumpu. Ivan vleze do těch hoven, nadechne se a ponoří se. Za chvilku se vynoří a povídá Voloďovi: ?Podej mi klíč číslo 12.?
Ivan vezme klíč, nadechne se a ponoří se zpět do těch hoven. Za chvíli se vynoří a chce klíč číslo 10. Poté, co žumpu spraví, vyleze ven a povídá: ?Vidíš, Voloďo, kdyby ses ve škole pořádně učil, nemusels jenom podávat klíče...?
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
VlS
Hele konkurence, na to teda děvče rozhodně monopol nemáš.
Reagovat
smazaný uživatel
dost tezko...jedine, ze bys tu jak dlazdic nadavala hrackam, prispivatelum a psala nesmysly a plevelila komentare...noooo, tak toho jsem si nevsiml, nebo mne neco uniklo...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že zrovna ty se tady jako žumpařka moc neuživíš:D (snad neplánuješ kariérní růst:D)
Reagovat
gigin
Plánuje kariérní GS. Akorát jí to zesere Bobina pak.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD nechci vědět, kdo tady bude ta "Bobina"
Reagovat
gigin
za chvílu přijde předčasně zmoudřelý Herbert a Frick a rozjedem TO na plný pecky.
Reagovat
sprchon
Novej rekord? Kolik příspěvků bude potřeba? :D
Reagovat
Lunej..
Já si dám raději škopek.
Reagovat
slacker
skopek cideru :-D .. ja sem vyslopl uz sedmicku co jsem se vratil z roller skatingu :-D
Reagovat
Lunej..
cideru ani náhodou, ale pravého dobrého piva. :)
Reagovat
gigin
Tož bez toho ani krok. Toto se normálně vstřebat ani snad nedá.
Reagovat
a.magerova
Pro ženy a Radegast,
půjdeš bránit svoji Vlast?!
Reagovat
gigin
http://quesh.rajce.idnes.cz/Pivni_slavnosti/#DSCF1836.JPG

S Jirkou jsem propařil celý víkend, tak snad asi pochopíš, že teď se z toho budu sbírat tak měsíc.
Reagovat
a.magerova
Z gambrinusu?!!

No asi jsi jen pil a nic jsi nejedl :-/
https://www.youtube.com/watch?v=7qdUK3iYl7Y&feature=youtu.be&t=1h22s
Reagovat
FulnekUltras
tak se to taky zkur.wí...

Holky, teď rychle domů, otřepat, potrénovat a pod dohledem Vladimíra Iljiče to za 14 dní zase zkusíme.

Celkově je bohužel vidět, že letos ke konci sezóny toho už mají plné kecky všechny... ;(
Reagovat
Frick
Už se tešim domu, až si to prečtu. Bude to jistě hezké povídání. Kvěšovy lajny jsou tam taky?
Reagovat
smazaný uživatel
https://instagram.com/p/8atRYHtVY5/
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Ale nějak hodně diváků na českou ligu, to začali Číňani asi rozdávat vstupenky zdarma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kolik lidí chodí na českou ligu, fotbal je mi šumák. Zajímá mě jenom, kdy prohraje Baník, abych si mohla rejpnout do táty. :D
Reagovat
misa
Baník? Skoro vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, dělají mi radost. :D
Reagovat
a.magerova
Bla bla :-P
http://img3.ask.fm/assets2/017/817/492/480/normal/8e0f5b15bc_32457386_u.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Slavia měla na zápas s Duklou akci 1+1.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani radši nebudu číst ty hádky dole. Smutné - možná by bylo lepší kdyby Petra rovnou skrečovala. Rameno ji určitě dost limitovalo a první podání nestálo za nic. Sára, kromě toho, že jsou mi protivné její projevy na kurtu, nic moc nehrála. Bohužel Petra se vyházela sama. Bude to lepší za čtrnáct dní v Moskvě ? V každém případě forma není, tak jen vydržet a nenechat se otrávit. Káju s Bárou jsem neviděla.... No nic moc tenisový den.
Reagovat
smazaný uživatel
Oplatí sa mi všetkých 600 komentárov čítať ? :-)
Reagovat
blixa
Jedině pokud se ukrutně nudíš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, dneska je ta o tom, jak rozhodčí ubližujou Petrušce.
Reagovat
smazaný uživatel
No, o tom sa tu točí stále, takže pasé, vďaka.
Reagovat
misa
Snad ti ještě komentáře queshe neznechutí Petru :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nehrozí :)
Reagovat
Roger_Federer
http://abload.de/img/quesh75sd8.jpg

Kdo je autor?

Jirko, tys jim pujcil fotku?
Reagovat
smazaný uživatel
monty :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je moje práce... Pořád aktuální. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje ubrečené komenty? Tak určitě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Vyhazování mě z TP. A ještě navíc obrázkem ve stylu "poprvé v životě mě pustili k Malování" :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhodit tě nemůžu, jenom tě tady nechci (a myslím, že nejsem sám)... :D
Reagovat
Lunej..
Není náhodou demokracie a svoboda projevu? Ty sem taky píšeš svoje hodnocení a některým tu vadí :)
Reagovat
Roger_Federer
V poradku, jsme na verejnem webu a kazdy muze projevit svuj nazor..rikala jedna pani tady.
Reagovat
smazaný uživatel
Viz reakce na Míšu.
Reagovat
misa
... a mě tu chceš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím tě, ale aspoň tady nespamuješ o rozhodčích při každé prohře tvojí favoritky...
Reagovat
misa
Tak to jsem rád, že ještě nějakou dobu můžu zůstat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kam bys chodil? :D Že s někým nesouhlasím, to ještě neznamená, že ho tady nechci. To si Lunej špatně vykládá... Mně vadí výhradně lidi, co tady zasírají diskusi a mezi ně Kvěš rozhodně patří (ale musím říct, že nepatřil vždycky).
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zas vadí lidi jako Monty, kteří nemají nic lepšího na práci než se do mě obouvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, na práci mám spoustu lepších věcí... Proto bych to tady ukončil a jdu se dívat na Synot ligu. :D
Reagovat
Lunej..
Já si nevykládám nic špatně. Na obranu Jirky nutno říct, že tu dělá binec jen když hraje Petra, zato někteří tu zasíraji diskuse mnohem častěji.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš smůlu, kamaráde, mě se jen tak nezbavíte. Navíc žumpu z toho zvládnete dělat i beze mě, jak bylo loni ověřeno.
Reagovat
smazaný uživatel
No, rozhodně by té žumpy aspoň bylo míň...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to jde do kopru už delší dobu...
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Ale aspoň malinko se to zlepšilo, když zabanovali Kvitovku... :D
Reagovat
gigin
Monty, stačí se podívat na TP 2012, 2013...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo.
Reagovat
slacker
tak Monty se snazil zachovat styl kterym byla vutvorena ta puvodni ikona. tazke vlastnak jako brno
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
slacker
Fascinujici je i ta puvodni debzo ikona
Reagovat
smazaný uživatel
waw, Dominika, je to tam, bravooo! A teraz do Angie. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://smiles24.ru/data/smiles/smiles-emocii-263.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam!!! Markét s Annou vyhrály čtyřhru 6:0 6:2 a Česko vítězí v juniorským Fed cup. Gratulace holky! :)
Reagovat
sprchon
Super. :) Já chvíli koukal na tu Vondroušici, ale to byla samá chyba, nebavilo mě to. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na returnu byla lepší než na servisu.
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííí. Gratulkaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
VlS
No, tak aspoň nějaká fajn zpráva
Reagovat
Roger_Federer
Muze mi to stemi auty nekdo vysvetlit, oco mu vlastne jde.
Nejsem schopny pochopit jeho logiku.
Takze..Petra hraje na riziko, tlaci mice k lajnam, takze diky tomu je nachylna vice k chybam(nejvice na okruhu, jsem cetl), k chybam rozhodcich, kteri ji diky tomu na kazdem turnaji poskozuji..
A ve finale quesh stale ty chyby vidi v televizi nebo streemu lepe, nez ti chybujici rozhodci a sama hracka..Ted mi nekdo objasnete tu pointu.dekuji.
Reagovat
d@ve
Dost těžko objasnitelné.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba je majitelem hodně kvalitní obrazovky, uhlopříčka 197 :) Víc bych v tom nehledal.
Reagovat
Roger_Federer
Podle me ty chyby vidi i kdyz sleduje jenom scorebord.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty toho nechápeš víc. A já nemám sílu ti to stále dokolečka vysvětlovat.
Reagovat
Roger_Federer
Jirko, ty si nikdy nic nevysvetlil.Vzdyvky jenom napises to co ty povazujes za pravdu a jedes si pak svoje, kdyby ti 100 lidi dalo normalni, inteligentni argumenty, ze se pletes, tak to neni , strjne budes klickovat a tvrdit si ze je to bile, ikdyz je to 100% bile.
Ale klidne me pouc.
Reagovat
Roger_Federer
100% cerne
Reagovat
Fandina
X krát tu napsal, že mu jde o to, že u Petry je větší riziko, že dojde k omylu, když svým stylem hraje k čarám. Nic jiného tu nepíše.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te, vzdyt to neni pravda.V kazdem zapase primo naznacuje, ze rozhodci obraly Petru o vitezstvi, nebo pomohly souperce..Posledniho pul roku je to skoro kazdy prohrany zapas.
Reagovat
Fandina
Tak si přečti nějaký jeho příspěvek. Ono je potřeba také číst v souvislostech a ne vytrhávat věci z kontextu.
Reagovat
darek.vrana
Ale nikdy ještě nevysvětlil, proč chyby jsou jen proti Petře a ne naopak.
Reagovat
Fandina
Já to pochopila tak, že chyby jsou oboustranné u Petry víc a také mi to takhle dneska tady někde dole napsal.
Reagovat
Fandina
U Petry víc, kvůli stylu.

arek.vrana
Nevím, nikdy jsi neřekl, že by rozhodčí Petře pomohl nebo třeba nezahlásil její aut. Vždycky tvrdíš, že jsou zaujatí proti ní, že je to mafie apod.
[ Reagovat ]
04.10.2015 15:47Od: iqe
Řekl jsem, že ji poškozují častěji, protože častěji hraje styl lajna lajna, kde se to holt projeví. Ale rozhodně jsem nikdy netvrdil, že je to mafie, proti tomu jsem se naopak vždycky stavěl.
Reagovat
darek.vrana
Jasně, kvůli stylu je víc chyb, ale proč vždycky na úkor Petry??
Reagovat
gigin
Píše. Že rozhodčí jsou slepí a poškozují Petru.
Reagovat
Fandina
To je tvůj výklad. Možná, že to takhle někdy napsal, ale píše spoustu dalších věcí. viz tohle dneska.

darek.vrana
Nevím, nikdy jsi neřekl, že by rozhodčí Petře pomohl nebo třeba nezahlásil její aut. Vždycky tvrdíš, že jsou zaujatí proti ní, že je to mafie apod.
[ Reagovat ]
04.10.2015 15:47Od: iqe
Řekl jsem, že ji poškozují častěji, protože častěji hraje styl lajna lajna, kde se to holt projeví. Ale rozhodně jsem nikdy netvrdil, že je to mafie, proti tomu jsem se naopak vždycky stavěl.
Reagovat
Roger_Federer
To z nejakym stilem"lajna-lajna" je jeji problem, jeji hra.
Navic opet neni pravda , ze by to ige tvrdil vzdycky, vytshl tuhle teorii tak pred tydnem max.
Do te doby primo a dohledatelne tvrdil, ze rozhodci piskozuji Petru K., ta prohrava zapasy.Nic vic, nic min.
Reagovat
Fandina
Dneska psal tohle. Takže já to beru, že je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Lžeš.
Reagovat
Roger_Federer
;),si jisty?
Reagovat
slacker
ten isty?
Reagovat
gigin
Tak si přečti jeho komenty během zápasu, když Kvítí teče.
Reagovat
Fandina
Já jsem se dneska ptala, jak to myslí a odpověděl mně takhle.
Reagovat
gigin
Je fakt, že jeho live komenty jsou zatíženy emocemi nebývalých rozměrů.
Reagovat
slacker
Ty mas dojem ze jeho aftematch komenty jsou zatizeny mensimi emocemi?
Reagovat
gigin
:-DD záleží na konečném výsledku
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Aspoň někdo, kdo to chápe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už vysvětloval několikrát. Bohužel vysvětlovat tak, aby to pochopili i tříletí, to mi ještě nejde, na tom musím zapracovat.
Reagovat
slacker
ano jen trileti to "pochopi" protoze nemaji vyspeli rozum a slepe veri "autoritam" jako je dospeli
Reagovat
smazaný uživatel
U tříletých je ale šance, že někdy rozum dostanou. Nebo alespoň zvládnou pravopis. :-p
Reagovat
gigin
Furt lepší totálně, pravopisně znetvořený příspěvek, který má obsahově jakýs takýs smysl, než tvoje gramaticky vyšperkované polopravdy až lži.
Reagovat
smazaný uživatel
Slackerovy příspěvky mají smysl? V kterém vesmíru?
Reagovat
Roger_Federer
Jirko, je me uplne jasne, jaka si ve skutecnosti ponizena osubku, ktera se v realnem zivote vubec nedokaze prosadit.
Takze jedine v cem vynikas je poloanonymni, spisovani fanatickeho obdivovani jedne ceske tenistky a blahove doufani, ze by si te treba nekdo vsiml..
Pokud potrebujes, napismi mi do vzkazu, rad ti porafim, jak se prodrat realnym zivotem, vydet nejake penize, dokoncit si vzdelani a mozna i prijit k nejake slecne.
Reagovat
LukasH
Já to ale tentokrát taky nechápu. Kamera zkresluje hlavně obě zadní lajny. Tam se mi třeba zdá, že je to dopad na čáru a přesto je to aut. A ne úplně malej, což je např. následně potvrzeno okem. Ten ůhel kamery je na každým turnaji jinej, takže je i odlišná velikost zkreslení. Rozhodně bych si já ze svojí pozice (z obrazovky) netroufl tvrdit, co jsou nebo nejsou auty. Pokud se tedy vrátíme k Petře, tak mi fakt nepřijde, že by její míče hlásili čároví blbě, i když se může zdát, že její aut je dobrej míč. Pokud by to byl skutečně aspoň spornej míč, tak by se Petra vzala oko. Dalíš věc je umpire. Petra s ním obecně komunikuje málo. Řada hráčů se v případě nejistoty podívá na umpirovýho a ten jim naznačí, že to byl opravdu aut nebo pokrčí rameny s tím, že neví a že si má dotyčný vzít oko.
Původní pointa nebyla asi žádná. Jen to, že iqe téměř po každý Petřině porážce píše, že navíc soupeřce pomáhali rozhodčí. Já si myslím, že to není pravda a navíc těch zápasů, který jsou o pár míčích a kde by skutečně mohl mít vliv jeden špatně zahlášenej aut, je jak šafránu. Většinou to Petra projede sama, svojí vinou, kdy navíc promarní řadu příležitostí...
Reagovat
Roger_Federer
Smekam..+1
Reagovat
smazaný uživatel
No budiž, v čem se ale neshodneme je tvrzení, že pokud by to byl sporný míč, Petra by si vzala oko. Petra obecně s oky šetří, navíc pokud by se sekla, tak o jedno přijde a je to fiftýn pro soupeřku. Výsledek je ten, že pokud si není stoprocentně jistá, oko si nevezme a radši se nechá ošidit, zvlášť kdyby kvůli tomu měla přerušit výměnu.
Reagovat
misa
Největší problém Petry nejsou sporné míče a rozhodčí, ale to, v jak se po té jarní mononukleoze cítí. Sama přiznala, že málo trénuje, takže jí asi není moc dobře. To jí samozřejmě nepřidá ani na náladě. A mně taky ne. Musím přiznat, že jsem od poloviny září tenisem (nebo spíš problémy mých oblíbených hráček) znechucený jako už dlouho ne.
Reagovat
bIbec
hmm, ale jak z toho ven? Víme, že nemůže přípravě dávat maximum. Nebylo by pak lepší se prostě od teďka až řekněme do prosince fyzicky nezatěžovat a raději se úplně uzdravit? Prostě do toho momentu, kdy už tomu to maximum bude moct dávat?
Jak pak bude vypadat její příprava na rok 2016, když z toho kolotoče teď nevypadne. Mononukleóza se přeci léčí omezením fyzické zátěže. Aby si to pak nepřetáhla i do další sezóny.
Samozřejmě nevíme přesně, jak to s ní je, co jí doktoři říkají, ale přijde mi to celé takové čudné. Bylo by tak nějak lepší, kdyby to letos zabalila a v roce 2016 mohla hrát a trénovat bez omezení, než se trápit ještě tento rok, když to může negativně ovlivnit i tu sezónu příští. Samozřejmě je to jenom taková moje dedukce.. ale toho času mezi FC a prvním turnajem roku zas tak moc není.
Reagovat
misa
Podle mě Petra vůbec neměla po Wimbledonu hrát, dát se do pořádku a odpočívat. Teď to je těžké, protože na ni asi bude velký tlak, aby hrála finále Fed Cupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt blbnete s tou mononukleózou? Prošla si jí na jaře, nikdy se ovšem ani slovem nezmínila, že by ji měla i nadále. Právě proto, že hraje dál a sezonu nezabalila, je zřejmé, že mono nejspíš nemá, neboť, jak tady bylo několikrát správně zmíněno, ta se s aktivním sportem, zvlášť vrcholovým, vylučuje. Čili zřejmě léčí následky a tady se nabízí otázka, jak moc a jestli vůbec by něčemu pomohlo, kdyby seděla doma na zadku a nedělala nic. Psychicky by to pro ni asi bylo dost utrpení, to, že hraje dál, ukazuje, jak moc ji ten tenis baví, i když se na kurtu někdy tváří jako boží umučení.
Reagovat
misa
Soderling asi taky neměl nepřetržitou několikaletou mono. a stejně se už nevrátil. Nevím, jak se člověk po té nemoc cítí, ale určitě to nebude žádné plus pro profesionálního sportovce.
Reagovat
smazaný uživatel
Söderling je dost extrémní případ. Mezi sportovci není mono úplně neobvyklá věc a většina z nich se z toho dokázala bez výraznějších problémů vyhrabat. Takovej biatlonista Foucarde, tuším, měl před loňskou sezonou taky mono a nakonec vyhrál křišťálový globus. Pokud zůstaneme u tenisu, tak třeba Federer ji měl taky a pořád je světová extratřída.
Reagovat
misa
Na každého působí nemoc asi jinak. Uvidíme, co se bude dít dál, stejně nic jiného nejde dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Ty zdravotní komplikace jsou jistě nepříjemné a omezující, ale jenom o nich to není. V létě jsme viděli, že dokáže hrát dobrý tenis i s tímhle, naopak podobně otřesně jako dneska dokázala hrát i před mono. Nechal bych to rozhodnutí na ní.
Reagovat
slacker
Ze se Petra casto vyhazuje nijak nesouvisi s nejakou nemoci. To by ji uz musela mit 4 roky
Reagovat
misa
Však je Petra chronicky nemocná už od roku 2009.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty naše mladé kotata vypadají, že ten juniorský Fed cup asi vyhrajou. Ve čtyřhře v prvním setu 6:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhém už 4:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávat! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ony se té výhry snad ještě zaleknou :)
Reagovat
smazaný uživatel
nakonec to ustály :)
Reagovat
darek.vrana
Na druhou stranu iqe tě šlechtí, že jsi ohledně své hry (resp. nehry) nelhal. Sice jsi neodpověděl, ale i tak, asi bychom ti nedokázali, že tenis nehraješ. Takže přece jen nejsi lhář, ale jen zaslepený fanatik;).
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker, tys vskutku ubožák,
pověz, tebe rád někdo má?
Když se posmíváš někomu,
jenž nemá zdraví jedna A?

Pokoru jen milý brachu,
ač nevím kolik ti roků,
jseš si jist, že za dvacet let,
nemoc nepřikvačí, chudáku?

Pak se třeba budeš modlit,
by vše bylo tak jak dříve,
nebude kdo podpořil by,
nafoukanost - hloupé hříbě.

Přeju ti z celého srdce,
nechť čas budoucí tě ztresce!
Reagovat
slacker
mam te na salamu. Zdravotni potize zda se nikoho k pokore jeste neprivedli a pro me to neni duvod k falesne litosti a prehlizeni toxicity co takovy postizeny pise,
Reagovat
Lunej..
maká na ně stream Shifty, kdyby to někoho zajímalo.
Reagovat
Pedronegro
Díky za info, už bych ho byl odepsal :)
Reagovat
Pedronegro
Jinak ještě snad, že prohrát takhle se Sárou by už možná stálo za zamyšlení účastníků zájezdu...
Reagovat
smazaný uživatel
Až do stavu 6:2, 5:0 pohodový zápas. Potom se to nečekaně zdramatizovalo a Caro přišla o dva brejky (přičemž neproměnila jeden mečbol), ale naštěstí to ukončila na returnu... Věřím, že by Caro v Pekingu mohla uhrát dobrý výsledek. Wang by měla určitě dát a pak se uvidí...

Taky jsem rád, že jsem po dlouhé době viděl Bojanu. Měla teď náročný program, protože v Taškentu hrála semifinále a pak ještě kvalifikaci v Pekingu (vyhrála dva zápasy během jednoho dne). Dneska se to možná taky trochu projevilo... Jenom škoda, že Bojana neměla stejný hořejšek jako v Taškentu. :)
http://abload.de/img/bojanawysv2.jpg

Tady ještě statistiky zápasu (na winnery pěkně srovnáno)...
http://abload.de/img/caro_bojana9fk8j.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas jsem koukal a Bojana dneska pálila hodně dobře. Až mi ji bylo líto, když prohrávala 5:0, protože to neodpovídalo obrazu hry. Pak se zvedla na svém podání, a byl to hodně dobrý tenis. A za stavu 5:4 klasicky neustála :). Caro dneska na rozehrání kvalitní hra.
Reagovat
kada.tom
Uff, Caro ... už to ale začínalo vypadat, že se Jovanovski dostane zpátky, ale zaplať bůh, že alespoň nějaká vysoce nasazená postoupila dál (Flaviin postup mně taky těší) ... :-)
Reagovat
kada.tom
no, snad alespoň Caro dneska postoupí, WTA se s blížícím se koncem sezóny začíná měnit v neuvěřitelně početnej lazaret :-/
Reagovat
d@ve
No, Caro taky váhá.. :/
Reagovat
d@ve
Naštěstí to ukončila brejkem.. ;)
Reagovat
freeteepek
Ještě štěstí, že jsem vsadil na Erani2:0 přikurzu 9. :-(
Reagovat
tommr
poslední ránou do vazu byla pro naše zřejmě prohra Halepový. Petra, Lucka i Karolína už to totiž nemají ve svých rukou a musí spoléhat na výsledky ostatních. A vyřazení Halepový znamená, že se v Pekingu budou rozdělovat velký body téměř jistě jen mezi největší konkurentky našich ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kája už je asi ze hry, Lucka si ještě může nahrabat v Linci a Moskvě, Petra v Moskvě. Obě to tedy ještě ve svých rukou mají. Nahrabou si akorát finalistka a vítězka, semifinalistky si na Lucku s Petrou zas tak moc nenahrabou, je dost možný, že to ani nebude stačit na jejich dohnání.
Reagovat
tommr
snad nevěříš tomu, že by Petra a Lucka mohly v Moskvě něco uhrát? Petra je úplně z formy a Lucka bude po dlouhým tréninkovým a zápasovým výpadku. Je tudíž mnohem pravděpodobnější, že si tam nějaký body nahrajou jejich konkurentky ... :(
Reagovat
EllNino
Petra byla úplně z formy i Před New Havenem a pak vyhrála a udělala čf na US Open :) u ní to není o formě, ale o psychice ...a Lucka může klidně překvapit, ta "falešná" forma se klidně může dostavit :D
Reagovat
LukasH
Přesně tak. U Petry se dá forma posuzovat v horizontu max. 2 tejdnů a i to je někdy moc...
Reagovat
freeteepek
A taky o vzduchu. Ten stálv číně za prd.
Reagovat
LukasH
A jak jinak se Petra dostává do formy než způsobem, že jí to na dalším turnaji začne zase jít? Celou kariéru to Petře jde nejlíp po období, kdy je to naprostá katastrofa...
Reagovat
tommr
jenže tentokrát bude poprvé od roku 2011 v situaci kdy bude muset v Moskvě uspět, aby si zachránila TM. Žádnou další šanci na reparát už nedostane. A to Petra v jejím současným rozpoložení neustojí ... :(
Reagovat
lars
uz po finale v Pekingu muze mit jistotu TM
Reagovat
LukasH
Petra nás za svojí kariéru už tak překvapila jak v dobrým, tak ve špatným, že bych opravdu těhle prognóz nechal...
Reagovat
bIbec
neviděl bych to tak černě. Když tam holky nebudou, tak bude TM takový pohodový. Člověk se nemusí nějak extra emocionálně přepínat (či jak to říct.. stresovat) u těch zápasů. Prostě pohodička.
Reagovat
bIbec
a vůbec. "Stresovat" se kvůli holkám z televize? Pffff.. nasrat.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, já na rozdíl od tebe těm holkám fandím, nemám je jako prostředek k léčbě frustrace z vlastního posraného života, tudíž jim i věřím.
Reagovat
tommr
tím, že budeš okolo sebe kopat Petře na TM nepomůžeš ...
Reagovat
smazaný uživatel
No tím, že ji tady neustále srážíš, tomu taky moc nepomáháš.
Reagovat
slacker
Posrany zivot mate oba
Reagovat
tommr
starej se o sebe demente. Úchylák jako si ty, kterej je posedlej pronásledováním jiných nicků na webu má tak co kafrat o podělaným životě ...
Reagovat
slacker
nekopej kolem sebe
Reagovat
tommr
reaguješ opravdu rychle. Děláš vůbec něco jinýho než, že tu na mě neustále číháš? Takovej život ti opravdu nezávidím ...
Reagovat
slacker
Mysli si co chces tvoje reakcni doba je 5 minut, opravdu ti nezavidim ze cihas na moje reakce.
Reagovat
tommr
umíš taky něco jinýho než slepě papouškovat demente?
Reagovat
slacker
tak na pokryteckeho zmr.dika tveho razeni je to ucinna metoda
Reagovat
VlS
tommre, nestahuj kalhoty předem. Uvidíme, co to udělá. No, a když tam nebudou, tak tam tam nebudou. Lucka to má v deblu jistý.
Reagovat
misa
Petra má určitý náskok, pokud bude schopná hrát, tak v Singapuru bude. U Lucky záleží na tom, jestli ještě přidá nějaké body v Evropě, zatím ani není jisté, zda letos ještě bude hrát :-( Karolína už asi nemá žádné síly k vybojování postupu.
Reagovat
tommr
já už jsem smířenej s tím, že na TM nebude letos žádná nebo maximálně jedna naše hráčka. Jen doufám, že budou mít dost sil (fyzických i psychických), aby mohly hrát aspoň na ET a neudělaly si tam nějakou ostudu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby někdo chtěl, tak stream (kvalita skvělá) na Markétu Vondoušovou (JFC), první set vyhrála 7:5. ... ČR po první dvouhře prohrává 0:1.

http://www.tennisjuniortv.com/live/eng_partido_live_2.asp
Reagovat
EllNino
Markétka :)
Reagovat
sprchon
Díky, vypadá to dobře. :)
Reagovat
Fandina
Markéta teď vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být ošklivý, ale tomu nejde odolat... :D
https://www.youtube.com/watch?v=GV7HcHLVgns
Reagovat
aligo
:DDD
Reagovat
sprchon
Souhlas. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to tak čtu, tak by se asi vážně měly počítat nejen winnery a UE, ale rozdělil bych to na víc kolonek:

winners
FE
UE
UmE (umpire errors)
LE (linesmen errors)

U Petry dnes:
W - 42
FE - 3
UE - 9
UmE - 20
LE - 20

A možná bych zvážil i HE (hawk-eye errors).
Reagovat
dadaft
chybí ti iqeE.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten je bezchybný, ze svého místa vidí líp než všichni přítomní na kurtu, takže v něj mám plnou důvěru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten TM bude komedie...

Serena - už to zabalila
Máša - zraněná
Simona - zraněná
Petra - nemocná (minimálně na hlavu)
Lucka - po nemoci
Garbine - skrečovala poslední zápas
...

Nakonec tam může postoupit i hráčka z 15. místa...

Ale Petra může být relativně v klidu, náskok pořád má. Naopak Karolína je asi definitivně ze hry, je to škoda, sice by tam těžko něco uhrála, ale i 210 bodů zadarmo by se hodilo.
Reagovat
sprchon
Jo, no. To bude něco. :D Kája si to pěkně zavařila.
Reagovat
Kytka
Jó to bude seance invalidů.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude hrůza. :D Když to dobře dopadne, tak TM ani neuvidim. :D
Reagovat
tommr
začíná to vypadat, že letošní TM bude v režii italský tenisový mafie, který budou sekundovat Španělky, Němky a Švýcarky ... :(
Reagovat
Fandina
Gratulka. 6:1 6:4. A druhé semíčko se ještě hraje. A vypadá to na Garciu Lopeze. Ve třetím vede 4:1. Moc držím palce. Berďo pojď!!!
Reagovat
misa
Berďulinka má na dosah mimořádně cenný titul. Kam se na něj hrabou Federer nebo Djokovič!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Ani jeden z nich v Shenzhenu nikdy nevyhrál - ne titul, ale ani jeden zápas. Ostuda.
Reagovat
Kytka
Hlavně kdyby nějaký titul, byl. David Ferer a Rafa Nadal také jiné tituly než z 250 nemají letos.
Reagovat
Kozoroh
Nadal letos vyhrál 500 v Hamburku a Ferrer 500 v Acapulcu, takže se pleteš v tvrzení, že tito dva letos vyhráli jen 250!!
Reagovat
Fandina
Kdybys neryl, udělal bys lépe.
Reagovat
slacker
kdybys nepsala udelala bys jeste lepe
Reagovat
Fandina
na nic jsem se tě neptala
Reagovat
slacker
No a? nevadi.
Reagovat
misa
Na podzim se má zahrádka zrýt :)
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, my rejeme zahrádku zjara.
Reagovat
Lina
Zahrádka se má rýt na podzim, ovšem rýt do Tomáš, je blbost.
Reagovat
gigin
Zásadně nenecháváme rytí na jaro ? jarní rytí je polovina úrody. V přerytém záhonu se přes zimu všechny organické části dokonale rozloží. Také vzešlé plevele přerytím a obrácením ztratí sílu pro další vegetaci.
Reagovat
Lina
Já jsem se ve škole učila, že se má rýt a orat půda na podzim. Pole se taky ořou na podzim, na jaře se potom už pouze vláčí.
Reagovat
gigin
Lina sorry. Jsem to blbě zkopčil. Určitě se má rýt na podzim. Rytí na jaro je jen poloviční úroda. Omlouvám se.
Reagovat
Lina
Nemáš se proč omlouvat, nic jsi mně neudělal.
Reagovat
Fandina
Našla jsem si teď na netu, že se má raději rýt na podzim, ale je tam i o rytí zjara a bylo tam i něco o nerytí vůbec. Záleží o jakou zahrádku a s čím je.
Reagovat
Lina
Rytí na jaře neva, ale lepší je to na podzim.
Reagovat
Fandina
My sice máme velkou zahradu, ale na ní je tráva a na zahrádce máme hlavně kytky, takže moc rytí se u nás nepěstuje. Ale jinak díky za radu, to jsem ani nevěděla, že rytí napodzim je lepší. I když je fakt, že pole se také orají napodzim.
Reagovat
slacker
Vy jste holt divna rodina, Cesti Addamsove
Reagovat
Lina
Tady je divných rodin i jedinců. :)
Reagovat
Fandina
Rodiny nevím, ale o jedincích nepochybuji :-)))
Reagovat
a.magerova
http://nasezahrady.blogspot.cz/2011/12/nenechavame-ryti-na-jaro-jarni-ryti-je.html
Reagovat
gigin
Tady na TP je nejlepší celoroční rytí.
Reagovat
a.magerova
Jj, čím víc ryješ, tím víc sklízíš ;-)
Reagovat
gigin
Přesně tak :DDD
Reagovat
Lina
Ještě není vyhráno, pozor totiž na nezvané hosty. :)
Reagovat
Fandina
Krtečky?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kytka
Zatím to vypadá na Garciu-Lopeze. Nevím co by bylo lepší. Garcia-Lopez v poslední době jede. Kdy se má hrát to finále. Nevíte někdo?
Reagovat
EllNino
zítra říkala ta paní :) ...tak nevím ..
Reagovat
Fandina
Původně jsem četla že ne dříve než v 11:30 a bylo to dvě a čtvrt hodiny po tom, kdy se začaly hrát semifinále a potom byl déšť. Tak předpokládám, že by to mohlo být i hodinu dvě až dohrají to druhé semi.
Reagovat
tommr
bude se hrát zítra ráno v 6:30 našeho času ... :(
Reagovat
LukasH
S těma autama nemáš pravdu. Kamera hrozně zkresluje. Já si často myslím, že je dobrej (lajna v dolní polovině obrazovky) a je to aut. A naopak. Rozhodčí tohle vidí daleko líp. A sám hráč, to spíš vidí než cítí, tedy aspoň Petra, která pokud si bere oko, tak se většinou neplete. Ona (a hráč obecně) celej kurt vnímá a z neustálýho trénování pozná i jestli je ten míč dobrej (na lajnu), kdy si bere oko nebo šel za, byť třeba málo.
Já tě docela beru, jako fanouška Petry, ale jak neustále mluvíš o rozhodčích, je prostě ujetý. Jestli se občas stane, že zahlásí Petře aut, tak mi nepřijde, že je to častějc než u jiný útočný hráčky. A nikdy Petra neprohrála vinou rozhodčích, to je blbost. A jak říká Vlk, i ona by se tomuhle tvrzení zasmála...
Reagovat
misa
Máš samozřejmě pravdu, některé míče mi taky připadají jako špatně zahlášené a oko - pokud je hráčkou vyžádáno - pak ukáže, že jsem se mýlil.
Reagovat
slacker
jak vis ze oko ukazalo ze jsi se mylil? Treba se myli oko.
Reagovat
LukasH
chtěl jsem napsat, že to hráč spíš cítí než vidí....
Reagovat
dadaft
souhlas jak se zkreslením kamery, tak s tím, že hráč vidí dopad mnohem líp, protože trojrozměrně, než můžeš uvidět na tv nebo monitoru.
Reagovat
smazaný uživatel
S těsnými lajnami/auty mají problémy i samotní rozhodčí, kteří stojí (alespoň většinou) přímo na lajně a sledují jenom tu lajnu. Hráč, který tam lítá jako hadr na holi, na sledování lajn nemá čas a míčky kolikrát dopadají mimo jeho zorný úhel, opravdu nemá moc šanci něco posoudit.
Reagovat
slacker
No zato ty to mas sanci posoudit 10x lip, co tvurce reality?
Reagovat
gigin
Ale furt to vidí lepší jak ty, Jirko. Myslím normální záběr, né pak detailní opakovačka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jí to spadne k nohám, tak ano. Jinak sotva.
Reagovat
gigin
Na kurtu je spousta jiných úhlů, kde vidíš perfektně, kam ten míček dopadl. Navíc máš určitý feeling v ruce, často cítíš, kam to poletí. Jestli je to moc, nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Když stojíš, tak ano, když tam lítáš, tak sotva.
Reagovat
gigin
To je jedno tvl. On prostě neustále sleduje ten míček. Pořád. Od nadhozu až po ukončení výměny. Já nevím no, třeba se mýlím, ale myslím si, že to tak je.
Reagovat
LukasH
A hraješ tenis? Já jo a znovu ti opakuju, že hráč to spíš cítí než vidí. Podle svýho úderu. Já třeba nejsem moc vysokej (177) a nevidím úplně druhou půlku kurtu. Přesto vím, kdy se jedná o sporný míče, většinou lajny a kdy jsou to auty, byť těsný. Petra je v tomhle obzvlášť dobrá a většinou si bere oko "správně". Jestli někdy nepřiznají rozhodčí dobrej míč a Petra to tak nechá, budiž, to je asi nevyhnutelný, ale proboha, nikdy jí tohle neprohrálo zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím cítěním souhlas, ovšem to se bavíme vyloženě o pokažených míčcích, které skončí daleko mimo, ale žádnej hráč na světě nemá v ruce takovej cit, aby dokázal odhadnout dopad míčku na milimetr přesně. A co se týče správnosti odhadu, neřekl bych, že v tom Petra nějak výrazně lepší než většina hráček ze špičky.
Reagovat
gigin
Mají takový cit, že jednou dali schválně Nadalovi jeho raketu o gram lehčí a on ten cyp to hned poznal. Oni dokážou cítit, že to letí do autu a nejedná se o mega auty, jak říkáš.
Reagovat
a.magerova
Šak na ten kurt i ty míčky "čumí" dvacet let z různých úhlů, tak to už by bylo, kdyby nevěděli/nepoznali..... poznaj, i když maj kurt špatně nalajnovanej...
Reagovat
smazaný uživatel
Řešíme tady schopnost odhadnout místo dopadu míčku, ne hmotnost náčiní. To druhé je o poznání snazší, neboť do toho nevstupuje ani zdaleka tolik cizích faktorů.
Reagovat
LukasH
To je pravda, ale pokud to milimetr lízne čáru a Petře to neuznají jako dobrej a ona si nevezme oko, tak to beru jako daň za ten spornej míč. Kdysi jsem dokonce četl článek od nějakýho trenéra kterej říkal, že to nejsou dobrý údery - tyhle úplně těsný. Myslím jakože nejsou úplně správně provedený. Petra těch lajn má opravdu hodně. Třeba taková Maria hraje taky agresivně, ale ty údery jí většinou padají do kurtu ještě těsně před čáru.
Mně vadí jen to, že posuzuješ, co je tak sporný a je to i daň za tu rizikovost hry a co ti v podstatě nikdo správně nerozhodne kromě oka, který tedy podá konečnej verdikt. A pokud by to takhle měla i Petra, proč si tedy oko nebere častěji? Vždyť ho nikdy nevyčerpá...
Třeba v budoucnu zavedou elektronický lajny a samo se posoudí, jestli se ten míček otřel...zatím to ani nemůže bejt dokonalý...
A stojím si za tím, že to Petře nikdy zápas neprohrálo. Pokud prohrála, tak si to zasloužila. A naopak...
Reagovat
LukasH
Neuteklo mi nic, že ne?:-):-)
Reagovat
a.magerova
Zatím ne, ale blíží se to ;-)
Reagovat
LukasH
:-)
Reagovat
a.magerova
Ale i tak si tu pak určitě přečteme, že to maj špatně seštelovaný na zápasy Petry ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si nebere oko častěji? Po té zkušenosti z Wimbledonu se jí ani moc nedivím..
Reagovat
LukasH
Nevím, co myslíš...
Reagovat
smazaný uživatel
To, jak si Petra v samém závěru zápasu s Jelenou byla tak jistá, že Jelena zahrála aut, že přerušila slušně rozehranou výměnu a vzala si jestřába. Jenže on to aut nebyl, takže místo dvou brejkbolů pro Petru to bylo 30:30. V podstatě jí špatný odhad stál pokaženou koncovku a potažmo celý zápas.. Ponechme teď stranou, že ten zápas do takové koncovky ani dojít neměl.
Reagovat
gigin
ITF ve svých pravidlech rozhodla, že rozdíl dopadu míčku v realitě a potom, co ho ukáže Jestřábí Oko nesmí být větší než 5mm. Představitelé společnosti, která JO provozuje, uvádějí rozdíl 3,6mm a samozřejmě provedli tisíce testů a ani jeden nevyšel chybný.

Třeba tam ten rozdíl byl no...
Reagovat
smazaný uživatel
5 mm je zatraceně hodně, i těch 3,6. Ale mám pocit, že v tom Wimbledonu to bylo víc a byl to spíš Petřin špatný odhad.

Btw. když se jestřáb zaváděl, tak byl při testování párkrát z chyb usvědčenej, ale tam šlo o špatné nastavení.
Reagovat
slacker
NOo 3.6 i 5mm je voda na Iqeho mlyn :-DD ... ale uz mi vazne ten ohybac reality sere ze to tady musi virit kazdy zaps
Reagovat
LukasH
Ale tohle se hráčům občas stane, no...
Jenže my jsme se bavili o úderech Petry - jestli jsou in nebo out, tzn. že buď nezařvou - líp pro Petru nebo jo a pak má možnost si Petra vzít oko, což jí v tomhle případě nic nestojí na rozdíl od míčů soupeřky (Jelena). Takže to je jiná situace. Občas jsou lajnoví na pěst, to souhlasím, ale většinou to platí všeobecně, že špatně hlásí všem. Dneska tam od Petry bylo spoustu lajn, který by některý čároví hlásili jako auty....
To je jedno. Mně prostě nepřijde, že by byla Petra znevýhodněná, můžou se stát chyby a Petřin styl lajna lajna k tomu vybízí nejvíc, ale jak jsem psal, to je prostě ta daň za to a Petra to ví sama.
Reagovat
smazaný uživatel
No my se původně bavili o tom, jestli je hráč schopný posoudit, jestli míč spadl do autu nebo ne, na konkrétně Petřiny údery se to zredukovalo později.. Petru znevýhodňuje právě ten lajna-lajna styl a ona vzhledem ke svým parametrům s tím stylem těžko může něco radikálně dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to jsem schopen citit jen po uderu tzv. po lajne a nesmi jit moc k zadni a nesmim vyfailovat v krokovani...jeste krizem ....ale jak stojim za teckem, uz ne...jestli jde o zadni, dost tezko se mne to tzv. citi, hlavne dobihane mice...odhad sily, odhad dopadu jestli je jeste in, jak jde k zadni lajne skoro zadny...
Jestli jde o profika, tak si dokazu predstavit, ze ma tak natrenovano, ze zvlada i ty zadni, ale nerekl bych, kdyz je to v behu, nebo failuje v krokovani...ale to je spis jen predpoklad...
...ale rozhodne nebudu tvrdit, ze to neciti...to by bylo dost odvazne...tvrzeni, i z faktu, ze opravdu maj natrenovano...to se proste jen myslenkove od stolu neda vubec nejak zvladnout tohle posuzovat, coz mne tedy tady udivuje, ze to nekdo vubec zkousi.
V kazdem pripade souhlas s tim, ze vic citi nez vidi...profik urcite.
Reagovat
LukasH
Ale vždyť jo. Třeba mě se ještě nestalo, že bych dal dobrej, protihráč mi to potvrdil a já se tomu divil a tvrdil bych, že jsem si myslel, že je to aut. Když je dobrej, i na čáru, tak to vím. Naopak kolikrát řeknu "to byl asi aut, co?" a protihráč řekne..."byl, ale malej, tak cenťák". A to jsem amatér. Co potom profík. Ten ty centimetry pozná bezpečně...
Reagovat
Fandina
Brďa sebral Robredovi podání po dešťové pauze. Vede 4:3. Ještě dva game Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
to dá, hraje dobře dneska. Oboustranně dobrej tenis.
Reagovat
Fandina
5:3 a 30:15 na podání Tommyho. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě jeden game :D
Reagovat
Fandina
5:4 a 30:15 ještě dva fiftýny.
Reagovat
Fandina
Na závěr eso. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam. Brutální přestřelka, chvílema to vypadalo, že se předhánějí v tvrdosti forehandů. Tomáš by na ten svůj měl mít zbrojní pas :-))
Reagovat
Fandina
Dneska hrál úžasně. Doufám, že si tenhle svůj strojově přesný tenis nechá i do finále. Jinak pěkný mač. Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to ani nezvladl do konce, byl to jeden z takovych tech absurdnich zapasu...ktery se casto nevidi. Ono podle mne Sara je takovym testerem inteligence souperky, ale mne se tedy dnes ani ta Sara nejak nepozdavala, jestli jde o jeji vykon, a mam pocit, ze dnes nebylo ani co testovat.
To ze je Sara schopna na returnu se ovsem potvrdilo...ze serviruje zpusobem, ze servisem rozehrava hru je u ni take znamo,...tak kazdy to hraje jak umi...s tim problem nejak nemam, ale dnes se podle mne takt trochu trapily obe devcata ((pisu spis za prvni set)) A obe mely pouze takove male dobre chvilky.

Jestli jde o rozhodci...no k tomu se snad nema cenu ani vyjadrovat. Rozhodne myslenka, ze Petra, ktera hraje na riziko, a tim ji rozhodci skodi je ponekud zvlastni a dost sebestredna. Timhle zpusobem by mela mit problemy i Masa, Serena,...nebudu jmenovat ty dalsi, trebas Garbinu, nebot zde necham jen ty, ktere maji na svem konte vice GS...ale nezda se mne, zeby tohle ta myslenka padla i u tech hracek...
...nakonec tam je ten jestrab ((tedy pokud je, ze...ale vetsinou je)), aby ho hracka pouzivala, no rozhodne neni na okrasu... ale to tady uz receno jaksi nekolikrat bylo, jedine co se k tomu da dodat, ze kazdy hrac je odpovedny sam za svou hru, kterou produkuje, a nikde neni psano, jak se tenis ma hrat, z cehoz vyplyva, ze si Bobina muze slajsova klidne celou hru, uplne stejne, jako si Petra celou hru muze lajnovat...rozhoci neposuzuji styl, ale jestli tam ten aut je, nebo neni...u te Bobiny to riziko muze byt uplne stejne, nebot ji to casto jde slajs na zadni lajnu...
Reagovat
smazaný uživatel
pokud jako ty hracky nic jineho hrat nebudou, tak tedy nevim, ale spolehat se na to, ze to bude vzdy lajna je ponekud sileny...a pokud by se jen spolehaly na ty lajny, tak by ty jestraby mely fakt vyuzivaly furt...jenze NIKDE, OPRAVDU NIKDE JSEM SI NIKDY NEPRECETL OD SAMOTNE AKTERKY KVITOVE, ZE JI POSKOZUJI TIM, ZE HRAJE TAKOVYM STYLEM...nebot, kdyby to rekla, tak by spis potvrdila, ze je naivni....nebo spise hodne slabomyslna...timhle zpusobem jednat a jit do kazdeho zapasu.

Ono podle mne, kdyby nekdo tenhle nazor Petre rekl, tak bud by si tukala na celo, nebo by se tomu mozna i vysmala...nebot pouze hracka moc dobre vi jak hrala...a dost pochybuji, ze nekde Petra napise, ze rupla, ponevadz ji nepocitaji tzv. lajny...

Na zaver je treba urcite podotknout, ze vypadnutim Petry uz v nedeli, je pro Cinany dost spatne, nebot troufnu si rict, ze to je jedina zeme na svete, kde ta Petra bude popularnejsi nez Masa (nepocitam Cesko)...a to pro navstevnost turnaje, asi dobre nebude...takze s prohrou se budou muset smirit nejen Petra, ale i Cinane a jeji fandove...to je zivot...takt to proste je...
Reagovat
smazaný uživatel
Myšlenka, že hráčka, v tomto případě Petra, která hraje na riziko, je holt poškozována víc než hráčky, které na ně nehrají, je naprosto logická a správná.
Že si Petra nestěžuje je rovněž logické, z pozice hráčky se totiž strašně blbě posuzuje, jestli lajnový udělal chybu nebo ne, což je mimochodem jedním z důvodů, proč je jestřáb, jakkoliv užitečný, spíš alibismem než skutečnou pomůckou - zodpovědnost za správné rozhodnutí přesouvá na hráče ("myslíš, že se sudí spletl? Měl(a) sis vzít jestřába), kontrola sudích ze strany federace či hráčských asociací veškerá žádná.
Reagovat
dadaft
rozhodčí jsou nezávislí, v žádném sportu je nekontroluje hráčská asociace nebo někdo podobný, ale zase jiní rozhodčí.
a vyhodnocování samozřejmě probíhá, ne že ne.
Reagovat
gigin
Samozřejmě. Navíc toho chybujícího lajnového může umpire vyměnit. A hodnotí se všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnové nekontroluje nikdo, protože není jak je kontrolovat - sami mi tady předhazujete, že z TV se nic nedá poznat, takže jediná možnost by byla všechny momenty prohnat jestřábem, na což ovšem není čas ani prostor, a umpire je to tak, že hráči mají právo veta. O nějaké kontrole nebo nezávislosti se nedá moc mluvit.
Reagovat
LukasH
Na Idnes byl před časem rozhovor s naší lajnovou rozhodčí, která tvrdí, jak je to těžká práce. Musíš se rozhodnout v setině vteřiny, jestli vykřiknout nebo ne. A jestli míč lízne 2 mm čáru vně, se fakt špatně posuzuje.
Reagovat
slacker
a jak ty 2mm muze posoudit "oko"?
Reagovat
LukasH
Nemusí, může se "splést", ale je vždycky jednodušší, když to rozhodne přístroj než člověk...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť to je to, o čem celou dobu mluvím.
Reagovat
slacker
ne, ty mluvis ze to posuzujes lepe a spravneji. A ze ti druzi to delaji umyslne a zasadne v neprospech Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle myslenka spis vyjadruje paradox kata...cili je to priklad selhani logiky. Tenhle paradox patri mezi nejznamejsi...ale je jich vice...ktere se uvadi jako priklad.
V cestine je znam pod nazvem paradox lhare...pochazi od Epimenida, tedy pise se, ze si takoveho paradoxu poprve vsimnul...no rekneme bylo to uz pekne daaavno;)

Pro nezasvecene popisu...na zaklade toho prikladu z katem a odsouzenym.

Je odsouzeny ve vezeni na trest smrti. A kat mu rekne, ze ho odsoudi, tedy jeho exekuce bude pristi tyden do konce tydne a zaroven bude prekvapen ve kterym dnu to bude.
Odsouzeny se usmeje, a rekne...super, takze v nedeli mne hlavu odseknout nemuzete, nebot bych nebyl prekvapen, protoze to je uz posledni den, kdy muzete tu exekuci provest, z cehoz vyplyva, ze mne nemuzete odseknout hlavu ani v sobotu, nebot uz vim, ze to nemuzete udelat v nedeli a z toho vyplyva, ze v sobotu to budu ocekavat, diky tomu, mne nemuzete useknout hlavu ani v patek...atd. atd. az z usmevem zakonci, ze diky tomu, nemohou provest exekuci nikdy...protoze nebude prekvapeny...
No a kat k jeho velkemu prekvapeni, mu odsekl tu hlavinku ve stredu...

***

Cili z toho vyplyva, ze vzdy budes prekvapeny a udiveny, kdyz Petra prohraje. Nebot tvuj predpoklad je, ze jeji hra je zalozena na hre na lajny a diky tomu ji musi rozhodci poskozovat...

Ale neboj...tomuhle paradoxu podlehame dost casto...nekdo ve vetsi, nekdo v mensi mire, nevyjimam se z toho sam pochopitelne, ale je to podle mne paradni priklad na to...jak casto mame pocit pravdy, ovsem ona ta "pravda" jaksi kulha na tom paradoxu, cili selhava na predpokladu...ze kterym neco ocenuji...ja si myslim, ze to je celkem jednoduche pochopit...huuuur ovsem s praxi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten paradox je bezpochyby zajímavý, ovšem s naším problémem nemá vůbec žádnou souvislost.
Reagovat
smazaný uživatel
A to jako proc...?
Kdyz neco negujes, tak podej duvod proc.
Negovat bez vysvetleni muzu cokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to, že obecně hráčka hrající k lajnám je "náchylnější" na chyby rozhodčích než hráčka, co to hraje doprostřed kurtu, to není žádný paradox, ale naprosto logický fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne stejny fakt jako ten logicky predpoklad, ze ho nemuzou odsoudit...aniz by byl prekvapen...
Reagovat
darek.vrana
Ale chyby vždy jen proti ní? Hmm, fakt logické. Mně přijde mnohem logičtější z pohledu lajnového nekřičet nic, když si nejsem jistý, takže bych naopak řekl, že Petra ze svého stylu spíš profituje.
Reagovat
gigin
Anebo je to minimálně 50/50. Ale všechno proti je fakt výsměch realitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že lajnoví nemají čas dumat nad tím, jestli jsou nebo nejsou si jisti, kam ten míček dopadl. Proto to hlásí tak, kam si myslí, že ten míček dopadl.
Reagovat
darek.vrana
A proč myslí vždycky opačně?? Právě že nemají čas dumat. Já když jsem párkrát rozhodoval, tak pokud jsem si nebyl jist autem, tak jsem spíš nenahlásil nic.
Reagovat
darek.vrana
Navíc nad tím, jestli jsem si jist, nemusím "dumat". Buď si jist jsem, nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že nemají čas dumat, hlásí automaticky, co vidí.
Reagovat
darek.vrana
Ale ještě jsi nevysvětlil, proč vidí vždycky aut? Nějaký speciální program implantovaný protikvitovskou wta do mozku?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říká, že vždycky vidí aut?
Reagovat
darek.vrana
Nevím, nikdy jsi neřekl, že by rozhodčí Petře pomohl nebo třeba nezahlásil její aut. Vždycky tvrdíš, že jsou zaujatí proti ní, že je to mafie apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl jsem, že ji poškozují častěji, protože častěji hraje styl lajna lajna, kde se to holt projeví. Ale rozhodně jsem nikdy netvrdil, že je to mafie, proti tomu jsem se naopak vždycky stavěl.
Reagovat
smazaný uživatel
H+H mají opět o něco větší šanci na TM. Dvojice Goerges + Ka. Plíšková jim právě odstavila jednu z konkurenčních dvojic (Kops-Jones + Spears).
Reagovat
tommr
jj aspoň jedna dobrá zpráva dneska. Háčka tomu ovšem budou muset taky nějak pomoct a dojít co nejdál ...
Reagovat
EllNino
Tsurenko, Vandeweghe nebo Simona tam mohly poslat zdravou Lucku Hradeckou ...alezase kdo by se vzdal peněz no :) ...
Reagovat
sprchon
Simona taky? Achjo, to je den... Ale třeba ještě někdo odstoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie, Garbine nebo Venus tipuju
Reagovat
sprchon
Nebo Belinda. Možností je spousta...
Reagovat
Cico93
To som veľmi zvedavý na ten TM. Tie tenistky čo tam najskôr pôjdu nevyzerajú najlepšie. Môj tip už teraz Angie!
Reagovat
LukasH
Bude to hrozná divočina. Navíc bodově bude 4 - 10. místo hrozně blízko...
Reagovat
smazaný uživatel
Neopič se :P ;)
Reagovat
Cico93
prepáč.
Reagovat
lars
Lucka vyhraje TM pac nemohla chytit cinsky virus "odpadnuti" vykonu :))
Reagovat
misa
Lucčino mlčení na sociálních sítích nedodává optimismu. Jestli vůbec už může nějak trénovat...
Reagovat
aligo
už trénuje :)
Reagovat
misa
Viděl jsi trénovat?
Reagovat
lars
treba nema cas se rozptylovat soc. sitemi :)
Reagovat
kada.tom
Tvl, i Halep skreč ...

... to je děs, to zase bude QF/Sf obsazení ... :-(( :-//
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to nehraje to karet našim hráčkám, nakonec místo tří nemusí být v singlu na TM ani jedna :-(
Reagovat
EllNino
možná by tu pár lidí spadlo na zem :)
Reagovat
tommr
přesně tak - vypadnutí Halepový je pro naše holky katastrofa, protože to ted může vyhrát nějaká jejich konkurentka ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Když si nejsou schopný TM uhrát samy, tak tam nemají co dělat.
Reagovat
LukasH
+1
Reagovat
misa
nestojí výsledky na ženských turnajích za NIC. Děs, děs, děs :-((
Reagovat
EllNino
Simona skreč, všechno špatně ...
Reagovat
Lunej..
no to snad ne.. už se těším na příští sezonu, holky dejte se do kupy, kašlete na body, hlavně buďte zdravé a při tenisové chuti..
Reagovat
lars
3 Cesky neuhraly ani set
Suarez postupuje po skreci Curenko :((
Reagovat
slacker
cinka chripka
Reagovat
Kozoroh
Petřina prohra je obrovským zklamáním. U Petry nerozhoduje, jaký má s kým match-up, když hraje výborně, je schopná porazit kohokoliv, i Serenu. Pokud však hraje špatně, rupne s Erraniovou, s kterou měla H2H 6:0, častokrát však s horší hráčkou.
Období, kdy hraje Petra jsou krátké, naopak současné mizerné období trvá moc dlouho...
Reagovat
smazaný uživatel
Dva turnaje mi "moc dlouho" nepřipadají.
Reagovat
Roger_Federer
Nic neuhrala od Madridu..To je dost dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul v NH a ČF na US Open je nic??
Reagovat
Kozoroh
NH je malý turnaj a na USO hrála dostatečně, ale její hra na optimální úrovni nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Malý turnaj to je, s tím souhlasím, ale porazila tam dvě hráčky Top 20 a dvě Top 10...
Reagovat
aligo
souhlas :) 1*
Reagovat
FulnekUltras
S letošní kvalitní účastí NH rozhodně žádný malý turnaj nebyl. Petra měla možná smůlu, že sem jezdí opravdu tradičně, a na USO jí pak už přece jen došly síly. Snižovat hodnotu vítězství právě v letošním NH bych si netroufl ani omylem.
Reagovat
aligo
nic neuhrála od Madridu?? :D nechtěj mě rozesmát :D , vlastně už se stalo :DDD
Reagovat
LukasH
Pokud nebudeš Madrid považovat za dostatečně prestižní, tak můžeš říct, že nic neuhrála do loňskýho Wimbledonu..:D:D
Reagovat
Lunej..
Tak bacha abys nedostal tenisákem do hlavy, pokud budeš sedět někde blízko kurtu :D
Reagovat
Lunej..
pardon, to patří Lukášovi pod FC :)
Reagovat
Roger_Federer
Ja pouze vychazim z katerizovani turnaju, ktere tady ige predvadi, prezentuje kdyz se mu to hodi do kramu.
Napr ze finale granslemu je onicem, pokud hracka nevyhraje..
Takze mi z toho vyslo, ze titul v NH je onicem a 1/4 na Us.open je tim tuplem onicem.Takze posledni prestizni a solidni titul je Madrid a porazka Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty jenom opět dokazuješ, že jsi nic nepochopil.
Reagovat
Roger_Federer
Tak mi vysvetli co jsem nepochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec nic.
Reagovat
Roger_Federer
:):), rikam, tak me pouc mudrlante.
Reagovat
Roger_Federer
Navic jsem Petre pridal na us.ooen jedno kolo...1/8 je uplne houby.
Reagovat
Kozoroh
Od Madridu není hra a forma Petry v optimálním stavu. Nic na tom nemění ani ČF US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Před Madridem nebyla forma Petry taky bůhvíjaká.
Reagovat
Kozoroh
To máš pravdu. Jak píšu výše, období, kdy hraje Petra výborně, jsou strašně krátká :-(
Reagovat
lars
neblabol. v zapase s Coco v Madridu nemela optimalni formu :))
Reagovat
LukasH
Stejně Petře pořád věřím. Mohlo by to teď probíhat jako po tý katastrofě v Torontu a Cincy, kdy se pak rozjela. Kolikrát jenom Petra působila, že už nikdy nebude hrát dobře, všichni ji odepsali a pak to zase rozbalila....
Reagovat
Lunej..
Já jsem hlavně zvědavá, jak bude Petra hrát na FC, sama řekla, že je ráda, že může hrát. :)
Reagovat
LukasH
Jestli bude hrát, v což doufám, tak tam "vo to strach nemam".:-):-) Tam se Petra vždycky namotivuje bez ohledu na předchozí i následující formu...:-)
Reagovat
FulnekUltras
Mimořádně pozitivní šok čekám v Singapuru... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Petra tam oznámí, že je těhotná.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova very disappointed not to lock down #WTAFinals spot herself. Still could qualify this week based on other results. Entered in Moscow.

https://twitter.com/WTA_insider/status/650617467606163456
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím tomu správně, že za určité konstalace výsledků může mít Singapur jistý už po Pekingu?
Reagovat
petrulinka
Já nevládnu angličtině :-(
Reagovat
gigin
The match numbers told the story. Kvitova was the aggressor, hitting 42 winners to 49 unforced errors, while Errani was just too solid, finishing with a +1 differential (15 winners to 14 unforced errors).

And a stat that could haunt Kvitova? The Czech converted just four of her 17 break point chances.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara 15 winnerů? Tak to ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
U příštího zápasu Petry si budeme počítat W/UE u ubou hráček a pak to porovnáme. (Za předpokladu, že ten zápas budu moct sledovat)
Reagovat
slacker
tak si najdete nejaky zaznam na YT a pocitejte :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně můžem. Ačkoliv statistika UE je špatná už od základu, protože nelze jednoznačně určit, co je nebo není UE, resp. FE. Měly by se tedy chyby počítat jednotně, ne rozděleně.
Reagovat
dadaft
ani náhodou?
opět předpokládám mluvíme o tvých pocitech,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem set a půl. Pokud tam ty winnery nesázela ze začátku zápasu, tak jich 15 ani náhodou neudělala. Tak 7, možná 8 by odpovídalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem set a půl. Pokud tam ty winnery nesázela ze začátku zápasu, tak jich 15 ani náhodou neudělala. Tak 7, možná 8 by odpovídalo.
Reagovat
dadaft
aha, takže o pocitech, myslel jsem si to.
a kdyby to náhodou byla pravda -- jako že asi je, protože winner je na počítání bezproblémový a ty máš oči jen pro Petru, takže nejsi nijak schopen posoudit hru Sáry -- tak bys to nějak skoulel jako s těmi auty, kdy ses velmi pružně dostal od tvrzení, že rozhodčí záměrně tlačí soupeřku k tvrzení, že díky tomu, že hraje k lajnám, tak je větší možnost, že ji někdy poškodí............
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že winnery lze dobře měřit jsem si celkem jist, že těch 15 winnerů Sary je pitomost.
Reagovat
dadaft
aha, takže údaje z webu WTA jsou špatně protože ty sis celkem jist.

dobrá, už toho nechám, nemá to smysl,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
sprchon
Teda to je probuzení... :( Co mi to děláte?
Reagovat
Fandina
tak jdi ještě spinkat :-)))))))
Reagovat
sprchon
Padá net a prší, tak možná jo. :D
Reagovat
sprchon
U Báry to bylo 50 na 50, ale Sloane hraje kulový a Petra na Saru přece umí... No aspoň že to bylo rychlý.
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry to rychlý nebylo. :(
Reagovat
sprchon
Pro ni a pro vás, co jste koukali ne. Já to naštěstí prospal. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Závidim. :D
Reagovat
sprchon
Navíc net tady vždycky tak 10 min jde, pak 20 min nejde. Ještěže tak, když si představím, že bych vstával v 7 ráno a nervoval se jednak u netu a druhak u tenisu. :D
Reagovat
Bob
S Eranni.. gratulace..
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu ty, kdo Tommra napadá,
hlavně slacker v "oboru" vyniká,
mně Tommrovy příspěvky pomáhají,
čas šetří mně, dobrý úsudek dají.

Po moj´mu je Tommr objektivní,
příspěvky zkušenostmi dýchají,
přehledy, hodnocení svědčí jen,
že je tenisovým znalcem.

Přiznávám, pro mě je tenis dvojka,
sport můj vždy byla, je cyklistika,
Tour de France vždy byl můj ideál,
přesto mám ženský tenis rád.

Přeju si aby dva Frankenštajni,
byli už z kurtu vyneseni,
jen úchyl hermafrodity chce pozorovat,
hnusnými ksichty se znechucovat.

Abych se vrátil na začátek,
s nikým se nechci přátelit,
jsem jak moje princezna Máša,
snaží se každého oddálit.

Příspěvků Tommra ač si cením,
při Fedcupu se od něj odpojím.
Vím, že palce drží Češkám,
já z celého srdce Ruskám.

Nicméně Tommra respektuju,
z nejlepších chlapů na portálu,
proto je pro mě záhadou,
proč slacker hraje s ním "pinkanou".
Reagovat
gigin
Tvl, ta po tobě jede jako blázen. Běž do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, právě teď,
volají mě na oběd,
pročež odpověď si tedy,
nechám někdy na později.
Reagovat
a.magerova
Tvl, to je TEN či ni?!
A ani nedělní oběd nevaří, to není partie pro tommra :-/
Reagovat
slacker
Tommr ma stejne nedelni obedy zakazane od doktora
Reagovat
gigin
Já nevím magu co to je :DDDD
Reagovat
a.magerova
Jo tak se domluvme na označení TO, tím nemůžeme nic zkazit :-)))
Reagovat
gigin
Jj, uvidíme, co sa z toho vyklube ;) chudák tommr :DD
Reagovat
a.magerova
No.... i když..... i já ráda chodím bosa.....
http://tv.blesk.cz/video/1964811/norrie-52-nechce-byt-muzem-ani-zenou-soud-uznal-treti-pohlavi.html?page=11
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel další zápas kdy porazila sama sebe..pokolikátý v poslední době už??..je hrozná škoda vidět prohrávat tenistku s tak neuvěřitelným potencionálem..a úplně zbytečně..holt všechno je to v hlavě.
Reagovat
FulnekUltras
Zvyknout se dá nakonec na všechno - ještě je tu ale Singapur... ;)
Reagovat
EllNino
Petro achjo ...New Haven a US Open paráda a teď tě porazí 3 Italky zasebou ...to mě pokašli teda :D
Reagovat
lars
vzdyt mezi Italkami porazila Gavrilovou
Reagovat
slacker
Gavrilova je italka? Nebo se ji ma brzo stat?
Reagovat
lars
Neni
Reagovat
EllNino
no 3 porážky utrpěla s Italkama :)
Reagovat
flex
Už si začínám myslet, že pro Karolínu je lepší, že se na TM nedostane. S pozicí TOP hráčky se zatím nesrovnala, potřebuje víc klidu.
Petra má hlavně guláš v hlavě. Mono, únava a kdejaká výmluva - kdepak. Dneska fyzicky to dala, skvělé herní momenty taky nechyběly, nejvíc ji děsí představa, že může vyhrát..
Reagovat
Lunej..
mi doufám spraví náladu, i když má nějak tendenci Petru napodobovat.
Reagovat
Lunej..
Jé, tak Simona má zápal šlachy, takže není OK, no snad to nějak letos dohaluzí.
Reagovat
tommr
Petra už na třetím turnaji za sebou vypadla s Italkou: Na USO s Pennettaovou, ve Wuhanu s Vinciovou a v Pekingu s Erraniovou. Všechny tři zápasy měla přitom dobře rozehraný a proti průměrnejm soupeřkám je měla bez problémů vyhrát. Při její tragický formě ovšem soupeřkám stačilo jen vracet a čekat na chyby a Petra se nakonec zničila sama. Obzvláště patrný to bylo dneska kdy už Petra v závěru působila vyloženě trapně. Výmluvy na zdravotní stav neberu ... :(
Reagovat
Lunej..
Ty nebereš nic, i kdyby tam Petru vynášeli nohama napřed.. Jak ty si můžeš říkat Petřin fanda, na jednu zaslepený iqe na druhé straně ty jako totální odsuzovač. Jste fakt dvojka.
Reagovat
Michaelus
Vždyť ji shazuje při každé příležitosti a píše, že nemá šanci...navíc to vypadá, jako by se mu měla za něco odvděčovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Průměrný soupeřky? První dvě jsou finalistky US Open..
Reagovat
LukasH
Zápas s Vinci jsem neviděl, ale dneska si to prostě prohrála sama. Možná nepodávala tak dobře, ale ve výměnách to zvládala. Ovšem dělala takový hlouposti, že by jeden brečel. Dva winnery - O:30, tři chyby - 40:30. O ničem jiným to nebylo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký hlouposti? Byly tam laciný chyby, to jo, ale taky tam byla spousta těsnejch míčů.
Reagovat
LukasH
Kolik měla na konci brejků? A zazdila to vždy svojí chybou. Bylo to takový netrpělivý. Třeba ten moment, kdy Saru úplně zatlačila, ta to jakž takž vrátila za síť a Petra místo toho, aby to nechala spadnout tak se tam natáhla pro volej, kterej zkazila. Neříkám, že to je jednoduchý, ale v tý chvíli bylo třeba hrát víc trpělivě a na jistotu a Petra to taky umí, ne že ne. Celou šňůru v NH a na USO mimo zápasu s Flavií jsem Petřinu hru obdivoval a asi to byla nejpovedenější šńůra za tenhle rok. Hrála krásnej celedvorcovej tenis a hlavně s trpělivostí, kdy čelila těžším soupeřkám a dostala se z těžších chvil.
Dneska ten druhej set nehrála až tak zle, ale v rozhodujících chvílích působila jako když nemá zkušenosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy jo? :-/
Hrát proti Saře trpělivou hru je cesta do pekel, ostatně Petra se i o to dneska párkrát pokusila a nepřekvapivě to nikam nevedlo. A jestli nebyla fyzicky úplně OK, tak je jasný, že chtěla výměnu co nejrychleji ukončit, aby ušetřila síly. Co je platný dostat míček 20x přes síť, když to po jedenadvacáté stejně pokazí..
Reagovat
LukasH
Hele já to beru. Sara už dlouho figuruje ve světový špičce a ne náhodou. Ona soupeřky donutí k chybám. A pokud agresivní hráčka nemá svůj den, tak s ní prohraje. Mluvil jsem o Petřině herním projevu. A trpělivou hrou jsem nemyslel vracet to Saře, ale na ty brejkboly to chtělo víc si výměnu rozehrát.
Ne, nechci to zas tak hodnotit. Na twitteru píše, že se pořád cítí "sleepy".
Štve mě prostě, že většinu roku jí pořád něco brání, aby hrála svůj dobrej tenis. Ale jí to asi štve víc...:-)
Reagovat
LukasH
Na USO jí došly fyzický síly, to bylo evidentní, tam to fakt beru vzhledem k předchozí nemoci musela bejt po šňůře z NH a pak z USO už vyšťavená.
Ovšem v Číně působila spíš tak, že jí je to jedno. Vůbec nebojovala v důležitý momenty. Dneska ten konec mluví za vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Na konci hrála možná nejlíp v celém zápase.
Reagovat
EllNino
Uff...ještě že jsem byl ráno potit se na tenise a nic neviděl :D ...děs
Reagovat
milik254
Italské prokletí nu
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, špatný výkon Petry + rozhodcovská tlačenka Sary, to jinak dopadnout nemohlo.
Reagovat
milik254
lol
Reagovat
tommr
no hlavně, že si před zápasem tvrdil, že s Erraniovou Petra nemůže prohrát ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdil.
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdil.
Reagovat
tommr
máš krátkou pamět ...
Reagovat
smazaný uživatel
To spíš ty.
Reagovat
gigin
Od: tommr
Petra i Karolína mají na úvod těžký soupeřky a nedivil bych se kdyby při jejich současný formě obě vypadly už v prvním kole ... :(
[ Reagovat ]
02.10.2015 12:11Od: iqe
Ale no tak, Petra na Saru umí, navíc ta bůhví jakou formou taky zrovna neoplývá ;-)
[ Reagovat ]
02.10.2015 12:23Od: tommr
a Petra snad nějakou formu má? V posledních dvou zápasech proti Italkám shořela jak papír a to nejsou Pennetta a Vinci ani zdaleka tak nebezpečný jako Errani ...
[ Reagovat ]
02.10.2015 13:08Od: iqe
Flavia i Bobina jsou daleko nebezpečnější než Sara. Zvlášť Bobina. Se podívej na to, jaké má s nima vzájemné zápasy. A ano, Petra celkem formu má. Nebo přesněji na tom není ani zdaleka tak špatně, jak si myslíš ty.
[ Reagovat ]
02.10.2015 13:25Od: tommr
no budu doufat, že máš pro jednou pravdu a Petra tu výhru nad Erraniovou nějak uhaluzí. V opačným případě by to byl totiž velkej průšvih ...
[ Reagovat ]
02.10.2015 13:45Od: iqe
Sara je z Italek pro Petru jednoznačně nejsnazší soupeřkou a rozhodně jednou z těch lehčích, kterou mohla dostat. Prohrát s ní samozřejmě může, ale moc tomu i vzhledem k formám obou hráček, nevěřím.
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je tam doprdele napsaný, že Petra se Sarou nemůže prohrát?
Reagovat
Roger_Federer
:):):)
Reagovat
slacker
No vsak tam Iqe pise ze prohrat MUZE :-DDD
Reagovat
gigin
A já tvrdím opak? Jen jsem to sem švácl bez komentu. Ano iqe tvrdil, že Petra prohrát může.
Reagovat
slacker
me je jedno kdo z dvojce Tommr-Iqe ma tentokrat pravdu. Oba zasluhuji aby jim vetsinu jejich tvrzeni nekdo omlatil o hubu
Reagovat
slacker
to jsme tvrdil ja, ale pridal jsem kdyz nedostane astmaticko-mononukleozni zachvat. To je pak jedno kdo s ni bude hrat.
Takze mela zachvat nebo ne?
Reagovat
Lunej..
Jo vím, žes rýpal. Kdybys nedej bože tu mononukleózu dostal nebo dostal astma, tak sem pak napiš, jak jsi fit a jde ti všechno bez nejmenších problémů. Neobhajuju Petru tímto způsobem, ale jak je vidět, vliv to na ní má.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že Saru někdo tlačil. Proč by to dělali. A jinak souhlasím, že při hraní k čarám, které Petra provozuje, tak vždycky je riziko omylu velké.
Reagovat
smazaný uživatel
Přímo tlačit Saru, to asi ne, to nebylo přesné, ale že Petru poškozujou, protože hraje víc na riziko, tudíž ta možnost omylu nebo "omylu" rozhodčích je zkrátka větší.
Reagovat
Fandina
Já ale píši to samé, jinými slovy, že Petra má svým stylem hraní v tomhle nevýhodu, že víc dochází k omylům. A je jasné, že na druhou stranu zase až tak nevidí, aby si pořád brala challengery. Něco jiného je když vidí aut od protihráčky na své polovině. Pak je ten chalenger jednodušší si ho brát. A je jasné, že při stylu hraní Petry na riziko k čarám tam může dojít k mnohem větším nepřesnostem, navíc, když to hraje rychle, což je také problém rozeznávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Už to začíná být trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapný jsou chyby rozhodčích. Ještě trapnější je, že ty chyby hájíte, abyste si do mě mohli kopnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele já do tebe rejt nechci, ale neustále svaluješ prohry Petry na rozhočí místo toho, abysis přiznal, že taky může být chyba na straně Petry. A navíc od čeho tam mají jestřába? ...
Reagovat
Lunej..
Navíc jestřáb potvrdil verdikt čárových.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já neříkám, že Petra dneska hrála bůhvíjak excelentně, ale pokud sudí hlásí aut ještě dřív než míček dopadne, pokud umpire po autu Sary místo Petře přizná bod Saře (obojí se dneska stalo), tak to se mi prostě nelíbí.
Reagovat
slacker
Tak jestli hlasi out drive tak si pust jiny stream ktery ma synchronizovany zvuk
Reagovat
Lunej..
Je jen zajímavý, že to píšeš pořád, takže to znamená, že pořád poškozují Petru, ani jednou jsi nenapsal, že taky poškodili soupeřku. Já trávu růst nevidím, ty ano. Kdybys to pořád tak urputně neopakoval u každého zápasu, člověk by ti něco i věřil. Takhle už jen mávne rukou, i když můžeš mít zrovna pravdu. Takže tím škodíš nejvíc sobě, že ti pak ostatní nevěří a mají z tebe dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak Petru sleduju nejvíc, jednak Petra hraje na maximální riziko. Proto vidím nejvíckrát poškozenou Petru (i když poškozujou i ostatní hráčky, nejen ji, to už jsem taky viděl) a proto je taky Petra jednou z nejpoškozovanějších hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudinka Petruška...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. A přitom je to tak zjevné a logické, že by to pochopil i oragnutan po lobotomii.
Reagovat
dadaft
nebyla to ze začátku tlačenka a záměrné nadržování soupeřce?
Reagovat
Lunej..
Jenže je zvláštní, že ji poškozují, podle tebe, v každém zápase, to ti nepřijde divný? A že ten názor máš jen ty a přitom nejsi určitě jediný, kdo Petře hodně fandí a kouká se na ni. Zkus si přehodit a představit si, že budeš při každém zápase číst od někoho stále stejnou písničku, taky tě to otráví.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní mi to ani nepřijde, vždyť hraje na riziko pořád. Tudíž pořád na nepřesnosti sudích doplácí. Hele, já neříkám, že je tady nějaké mezinárodní spiknutí rozhodčích za účelem likvidace Petry K., jenom konstatuju, že protože hraje na riziko možná nejvíc ze všech, tak tím holt nejvíc trpí.
Reagovat
gigin
A bereš v úvahu, že se můžou mýlit i naopak? Petra hraje na riziko, sází to na lajny, sem tam jí to uletí a oni to nechají tak? Nebo vyloženě jí jen řežou autama?
Jinak jako hráč to vidí daleko líp, než ty na obrazovce. Věř tomu. A pokud má pochybnosti, bere jestřába, když je teda.
Reagovat
smazaný uživatel
První část ti dejme tomu uznám, i když jsem přesvědčen o tom, že spíš zahlásí dobrý míč jako aut než naopak.

Druhá část je kravina. Už z podstaty věci (je v pohybu, špatný zorný úhel) hráč vidí nejhůř ze všech, kam ten míč dopadl. Kor když se řeší míček na druhé straně kurtu.
Reagovat
gigin
Ze všech? Blbost Jirko. Vidí ho jako jeden z mála nejlíp. Stoupni si na kurt a zkus si to. Jen tak ze srandy, uvidíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikam si stoupat nemusím abych věděl, že co píšeš je totální kravina. Kromě toho oni tam nestojí, ale běhají. Takže samozřejmě ti hráči obecně mají nejmenší šanci posoudit, kam ten míč dopadl.
Reagovat
gigin
To je zbytečné. Prostě vidí to daleko líp než ty. Když si tam v životě nestál, tak to nemůžeš posoudit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jsi nehrál na profesionální úrovni, tak ty taky ne.
Reagovat
darek.vrana
Hele hrál jsi vůbec někdy tenis?
Reagovat
slacker
Myslim ze ho spolu jednou hrali s Tommrem, ale Tommr skrecoval.
Reagovat
tommr
a kolik si toho odehrál ty? Vůbec si mě neber do huby demente ...
Reagovat
slacker
dokud se nezmeni tvoje vyjadrovani tak budes na paskale furt.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele a kolik jsi toho ty odehrál mezi profesionály?
Reagovat
darek.vrana
Proč neodpovíš na otázku? Leccos to vysvětluje.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je naprosto irelevantní.
Reagovat
darek.vrana
Není. Tady zaníceně poučuješ, jak to vidí hráč, přitom jsi v životě nestál na kurtu. To je fakt vtipný:).
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je. Srovnávat amatérské pinkání, byť třeba na o něco lepší úrovni než totálně rekreační tenis, s tenisem vrcholovým a ještě z toho něco vyvozovat, to je směšné.
Reagovat
gigin
Stojíš na tom kurtu, vidíš to, dovedeš si to představit. Určitě relevantnější..
Reagovat
smazaný uživatel
Nedovedeš, protože ty ani soupeř nedovedete ani zdaleka hrát tak, jako profíci.
Reagovat
darek.vrana
Ale určitě si to dovedeme představit líp než gaučoví kvitoteoretik:).
Reagovat
darek.vrana
A navíc nevím, kde bereš jistotu, že jen amatérsky pinkám a nejsem třeba ligový hráč?
Reagovat
smazaný uživatel
A jsi?
Reagovat
darek.vrana
Nejsem, ale udivuje mě, jak kategoricky vždycky všechno říkáš?
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nějak nepočítám s tím, že by profíci a vůbec lidi, co se motají kolem profesionálního tenisu, by byli takoví masochisti, aby chodili zrovna na tenisportal :-)
Reagovat
darek.vrana
Myslím, že vyloučené to není.
Reagovat
smazaný uživatel
To úplně ne, ale rozhodně vysoce nepravděpodobné.
Reagovat
darek.vrana
gaučový pardon
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zvuk v pořádku.
Reagovat
Fandina
:-))) ale klidně se to může stát, že rozhodčí hlásí aut a míček teprve sedá. Stejně tak jako třeba dlouho mlčí a pak se teprve ozve. Stát se může ledacos.
Reagovat
Roger_Federer
:)...tlacenka.
Reagovat
Lunej..
na co teď narážíš? Jsem nějak mimo :)

Iqe - nemám důvod do tebe kopat, ale když nemáš sebereflexi a nevidíš sám, že už to od tebe není normální, tak jen reaguju. :) Chápu tvoje zklamání, ale nauč se vidět věci jak jsou, budeš mít možná lehčí život, teda ten virtuální určitě. :)
Reagovat
Roger_Federer
Sory, to bylo Igemu, tvuj nick mi zustal omylem.
Reagovat
Lunej..
Aha, ok.
Reagovat
darek.vrana
Jdi už s tím do říti fakt.
Reagovat
LukasH
Tak Čajna letos vůbec....ale Petra úplně bez šťávy a bojovnosti. V NH a na USO přestála daleko složitější chvíle než dneska, co si budeme povídat, se Sarou si mohla dělat, co chtěla a to, jak to na konci zazdila, bylo fakt k pláči.
Jakou má teď šanci dostat se na TM?
Zase si myslím, že pokud by se držela letošního pravidla "houpačka", mohla by tam překvapit, tedy jestli je zdravá, což si nejsem jistej...
Reagovat
tommr
její šance na TM po dnešku výrazně poklesly. A hlavně už to nemá ve svých rukou a musí doufat, že se jejím konkurentkám nepovede ... :(
Reagovat
cyrda
Každý to viděl, můžou za to rozhodčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik udělala dneska nevynucených chyb??
Reagovat
petrulinka
hodně =D
Reagovat
smazaný uživatel
já vím že hodně ale zajímá mě přesný údaj..
Reagovat
bIbec
myslím, že 49
Reagovat
slacker
to je rekord na 2 sety bez TB
Reagovat
tommr
to měla už na začátku třetího setu. Na konci jich bylo určitě mnohem víc ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
Vsechny
Reagovat
smazaný uživatel
Tak odhadem o pětinu míň než má ve statistikách.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
To k smíchu není, spíš k pláči.
Reagovat
Michaelus
To si děláš p*del ne? :DDD to chceš jako říct, ře ty metrové auty byly v pohodě nebo co? :DDD
Reagovat
slacker
Jo v pohode protoze se mel piskat out uz o uder driv :-DD
Reagovat
Lunej..
Na digisport2 jsou krásné střihové momenty tenistek. :)
Reagovat
slacker
kterych? jestli jsou ze sapasu Sara Petra tak to bude velmi kratky sestrih aby to mohlo byt krasne
Reagovat
Lunej..
ale ne, celého WTA, jak Jelena hraje golf, radost hráček při vítězstvích a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Už mám tenisu letos plný zuby, to se mi ještě nestalo... :(
Reagovat
gigin
Klid. Můžeš čeprat energii ode mne. Podívej se jakou máme s Ernestkem sezonu. Nebo takový Dimitrov. Klídek, tvl...
Reagovat
Lunej..
V prosinci budeš psát, už aby se hrálo :D ale chápu, já to mám taky, navíc když tvoje favoritky a favoriti hrají tužku.
Reagovat
smazaný uživatel
V prosinci budu šílet z ročníkovky, na tohle nebude čas. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted doufám , že Peking vyhraje BMS
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ta bída, sakra Kvitko,
kolik chceš si naložit?
Nebylo by pro tebe líp,
sezónu už ukončit?

Ty vejprasky co dostáváš,
od outsiderek slabých,
lítost zde není namístě,
tady zbývá jenom smích...
Reagovat
gigin
Pár minutek po prohře Kvítové to sem rubneš. Nevěřím, žes to vymyslel za ty tři minuty. Toto sis musel připravovat celé dopoledne. O to víc tě to usvědčuje, jaký si dement a šulín.
Reagovat
Michaelus
však on se na to těšil, to je jasné že chce jenom provokovat a s*át.
Reagovat
tommr
no upřímně řečeno o výsledku nemohlo bejt pochyb už od konce prvního setu takže na přípravu měl času dost ... :(
Reagovat
gigin
No právě, že ta demence spočívá v tom, že si to připravuje, aby to sem mohl pak hned po maču dát. To mi přijde až úchylné, tvl...
Reagovat
rusedski
Vždyť to jsou slátaniny, skoro nic se tam nerýmuje, rytmus taky silně pokulhává...tohohle ti na*eru kýble :)
Reagovat
slacker
tak pojd nasrat taky jedno Baladsu o Tommrovi a A Salckerovi
Reagovat
gigin
Asi jo no... mi to ale i tak přijde ujeté..
Reagovat
slacker
nerymovany petistopy jamb
Reagovat
tommr
Petra po katastrofálním výkonu končí už v prvním kole a je ted vydaná na milost a nemilost svejm soupeřkám. V její současný formě si ale účast na TM snad ani nezaslouží ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Přesto vůbec není vyloučeno, že letošní TM vyhraje... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivte se , že prohrála prostě Eranni házela servisy neuvěřitelnou rychlostí a Petra je prostě nedokázala zreturnovat .
Reagovat
Michaelus
doufám, že je to ironie :DDD
Reagovat
Michaelus
Tak tohle je hrozivé. Vyhodit 2 servy Sary za sebou může jenom blbec v takhle důležitém gemu. Petře se Asie hrubě nepovedla.
Reagovat
slacker
Uz od FO rikam ze PK je proste nechytra.
Reagovat
slacker
Fo2013
Reagovat
deLaFere
Myslím, že to je jasný už dost dlouho
Reagovat
kada.tom
Hmm, a je po "srandě". Peking je bez Češek v singlu. Hrůza.
Petře se dneska opravdu nedařilo. Škoda - čínský dvojboj tedy vůbec nezvládla narozdíl od loňského roku.
Reagovat
Lunej..
Petry i nás skončilo, je prostě bez síly, unavená, jasná řeč těla. Lepší ať odpočívá než ji vidět takhle zmoženou na kurtu. Škoda, co se dá dělat.
Reagovat
gigin
Přesně tak.
Reagovat
dadaft
až tak zmožená mi nepřišla.
prostě jí to nešlo.
Reagovat
Fandina
Souhlas, až tak hrozně zase nevypadala. Nešlo jí to na podání, ale už jsem jí viděla hrát mnohem hůř než dneska.
Reagovat
Lunej..
Mně jo, už ve Wuhanu, sice se chvílemi snažila, ale byla odevzdaná, víme přece, že dokáže otáčet. A navíc Sára jí dokázala utahat svojí skvělou obranou a hlavně nabuzeností. Petře nešlo dneska skoro nic, nechci ji obhajovat, ale mně opravdu příjde unavená a věřím, že tam mononukleóza má vliv. Spolužačka kvůli ní vynechala celý ročník na střední škole, takže to podceňování této nemoci asi není na místě.
Reagovat
ludolf
Jj.
Reagovat
petrulinka
Proto si myslím, že měla raději ukončit sezonu a doléčit se. Mononukleoza je svinstvo, člověk bývá hodně unavený, natož ještě hrát vrcholově tenis nebo jakýkoliv jiný sport. Pak jí lidi nadávají, že je neschopná, že hraje hrozně apod. Takže fakt nechápu, že jí to stojí za to.
Reagovat
petrulinka
Hrůůůza, děs, běs.
Reagovat
slacker
Tak a ted mi zmiz z oci. Jsi hroznaaaaaaaaaa
Reagovat
Kozoroh
Nedělám si iluze, na TM bude Petra v roli fackovacího panáka...
Reagovat
tommr
pokud se tam ovšem vůbec dostane což je po dnešku velice nejistý ... :(
Reagovat
petrulinka
Šestnáct brejkballů a téměř žádné využití, katastrofa
Reagovat
petrulinka
Hm, tak sedmnáct už a je tady matchball
Reagovat
petrulinka
Myslím si, že se po zjištění, že prodělala mononukleozu, neměla vůbec vracet a raději se doléčit, dát se do pořádku a vrátit se plná síly v nové sezoně. Ale tak bylo to její rozhodnutí
Reagovat
Lina
Jsem stejného názoru. Chápu, že se stím chtěla poprat, jenže když to nejde, tak jaký má smysl tohle trápení. Hrát TM? Ráda bych se mýlila, ale šance na lepší výsledek je 0, podle zatím předvedených výkonů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vypadne ted nebo v dalším kole na tom se už nic nezmění o TM by přijít neměla . Víc mě určitě bude mrzet vypadnutí Karolíny .
Reagovat
tommr
Petra nemá TM ani zdaleka jistej - spíš naopak ... :(
Reagovat
kada.tom
Neděle a vypadá to, že v následujícím týdnu to bude bez Češek v singlu ... :-(
Reagovat
dadaft
to byl zase gem. ((((((((((((((
Reagovat
petrulinka
Já jsem si raději sundala brýle, nevidím to tak ostře
Reagovat
smazaný uživatel
To v prdeli, tohle. Tenhle game Petra pohnojila sama, ale přeedtím jí rozhodčí upřeli dva BB, když přehlídli snad 10 cm Sařin aut.
Reagovat
petrulinka
Ježíš, přestaň s tím už taky furt. Kdyby Petra chtěla, mohla si vzít jestřába a prohrála si to sama svoji úděsnou hrou
Reagovat
lars
mela by chodit na sit
Reagovat
Michaelus
je to marné je to marné
Reagovat
petrulinka
To už se fakt dělá srandu
Reagovat
slacker
dela a hodne blbou.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si prohraje servis... :(
Reagovat
milik254
njn
Reagovat
smazaný uživatel
Znám ji jak vlastní boty.
Reagovat
petrulinka
Asi máš pravdu
Reagovat
petrulinka
No a je to tady, je to prostě koza
Reagovat
petrulinka
Petře by měli vždycky přidat metr kurtu z každé strany
Reagovat
slacker
to by jednak na neketre outy nestacilo a za druhe by pak nestihala ten metr navic obehat
Reagovat
smazaný uživatel
smutne čo peťa predvadza
Reagovat
FulnekUltras
žiaľbohu, pán stojka... ;)
Reagovat
dadaft
Elina v prvním se štěstím odvrátila tři setboly, ale teď už to tam sype,,,,,,,,,,,,
nicméně dál dost těžký los - Pavljučena, Pennetta, Ivanovič/Venus,,,
Reagovat
slacker
ta neuveritelna uspesnost Saey na druhem servisu, co ta petra s toho podela
Reagovat
Michaelus
To podání je jak od malého děcka a stejně je to nakonec výhoda pro Saru
Reagovat
petrulinka
No prosím, teď si nechala míček spadnout, a pak zasmečovala a hned to bylo do kurtu
Reagovat
slacker
mo ale smec dopadl blizko za sit, tazke div ze to nenaprala do site
Reagovat
petrulinka
43 UE, mazec
Reagovat
petrulinka
Tak sakra když několikrát zkazím smeč z voleje, tak to nezkouším pořád dokola, nechám si míček spadnout a teprve pak ho odehraju. Fakt nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej pokus Saro. :D
Reagovat
Michaelus
To není možné
Reagovat
Lunej..
zatím rozhodčí dle jestřába bezchybně :)
Reagovat
Michaelus
tojo, ale teď jsem myslel ty palby ze smeče :))
Reagovat
Lunej..
myslíš ty do sítě? :D
Reagovat
Michaelus
no ty do sítě i ty do diváků
Reagovat
slacker
a zase to trdlo zkousi zleva podani na telo a ani se prvnim podanim netrefi
Reagovat
Roger_Federer
Petra vypada dost hrozne..mela by tuto sezonu odpiskat, jako Serena.
Reagovat
Lunej..
A o kom bys pak psal a kritizoval ho?
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem ji nekritizoval pul roku.
Reagovat
Lunej..
tak ona taky toho moc neuhrála, nicméně mohl jsi to ještě vydržet :)
Reagovat
majkl005
Petra už z toho má sama srandu :D aspoň, že tak :)
Reagovat
slacker
Kotyza a ja jsme ti rikali zleva do leva
Reagovat
Michaelus
Tvl ty smeče to jsou fakt pseudoúdery
Reagovat
Lunej..
Petře se evidentně ulevilo, že ji ted zvládla :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je v háji. :(
Reagovat
slacker
a jejej ocekava dalsi vlnu od Iqe na tento overrule
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo? Sára zahrála aut, ale výhoda jí zůstala?!
Reagovat
smazaný uživatel
korekšn od hlavneho rozhodcu
Reagovat
petrulinka
Ten výraz ve tváři Petry není dobrý, hodně utrápený
Reagovat
slacker
KOtyza taky radi zleva zatacku. No a pak ze tomu nerozumim.
Reagovat
smazaný uživatel
zavri si už papulu
Reagovat
Lunej..
Hrát u sítě a čopy, to by mohlo jít. Jenže Petra je bez šťávy, totálně.
Reagovat
slacker
Proc tam na te leve styrane nedavas na prvni servis levackou zatacku?
Reagovat
petrulinka
Tak Čilič s Lopezem hrají a Tomáš ne? Nějak nechápu
Reagovat
d@ve
Taky teď přerušeno.. ;)
Reagovat
milik254
A Sárinka začíná dělat chybičky!
Reagovat
milik254
Petra drží Sářino podání a pokusí se brejknout své.
Reagovat
Fandina
Takže to podání 49 procent asi nějaký důvod mělo.
Reagovat
slacker
takze pristy tyden se hraje PM turnaj a nase hracky se z neho sami vyhazi uz tyden predem
Reagovat
tommr
vypadá to, že je po zápase ... :(
Reagovat
petrulinka
furt
Reagovat
smazaný uživatel
Petra další adeptka na skreč na konci sezony ?
Reagovat
petrulinka
Petru jsem ještě nezažila, že by ukončila zápas skrečí
Reagovat
Kytka
Petra je bojovnice.
Reagovat
smazaný uživatel
No to je pravda Petra tohle vážně nedělá .
A k další dlouhé pauze také doufám nedojde.
Reagovat
rusedski
Petra a Federer nikdy nekrečují...ale Roger na rozdíl od Petry nebyl snad 20 let zraněný :)
Reagovat
Kozoroh
A co loňský TM? Nebo Dauha 2012??
Reagovat
Fandina
Žádná dobrá zpráva, Peti ošetřují rameno.
Reagovat
smazaný uživatel
MTO - rameno ... a sakra
Reagovat
gigin
To bude nějaká prasárna asi.
Reagovat
slacker
fulnecka finta
Reagovat
bIbec
jj, snaží se Sáru vyvést z tempa. Uvidíme, jestli tahle taktika zabere.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě varianty:
1) pokus rozbořit Sáru
2) alibi na případnou prohru
Reagovat
smazaný uživatel
*rozhodit
Reagovat
Fandina
šprýmařko :-)))
Reagovat
Lunej..
Tady by měl iqe regulérně napsat, že je to od Petry prasárna. Proto já osobně MTO nehodnotím, protože je to tenký led. :)
Reagovat
Fandina
Pokud se na TP pořád bude přistupovat na komentování stylu, ten komu fandí, tak ten se toho dotyčného zastává, tak si nikdo nikdy nikam nedostaneme. Viz příklad proč iqe, tady se obecně o MTO píše a tu kdykoliv, jak jsem si všimla, že jde o podvod. Což samozřejmě nemusí být pravda. O tom jak to s MTO a proč si ho bere ví vždycky jen a jen ten dotyčný. Pravdu zná jen on.
Reagovat
Lunej..
Já reaguju na ige, protože naposledy psal, že je to prasárna, tuším u Mugu s Angie. Není jediný, co to píše, já vím. Pak ale je logické, že když MTO nekritizuje u své oblíbené hráčky, že je zaujatý. Já MTO nekomentuju, protože se můžu plést. Je dovolené, tím to končí. Jak ho která hráčka využívá nebo zneužívá je individuální věc.
Reagovat
slacker
ja to nepisu a nikdy nepsal. Kdyz vim ze je to mozna finta tak se tomu prece musim jen zasmat a hrat si dal svoje
Reagovat
petrulinka
Petra se nechává ošetřovat, asi nějaký problém s levou rukou, což není dobré
Reagovat
milik254
Tak to je nepříjemné:(
Reagovat
petrulinka
Petra bojuje jak blbec, aby si vzala zpět podání, a pak velmi lehce dává Errani opět velkou šanci, asi by měla hodit ručník do ringu
Reagovat
Kytka
Tak na tohle nemám nervy. Parádní úder a pak takové auty. Přičemž slabé podání Erani by měla zabíjet.
Reagovat
slacker
neeeeeeeeeeeeee ... prohrat servis prori Sare 4x za sebou?
Reagovat
petrulinka
No jo, když nemá první servis, který si šel asi někde na špacír, to se pak těžko hraje, nechá se tam honit jak koza, všechno vyhazuje, tak to se pak těžce vyhrává i proti Errani. Je vidět, že si Petra vůbec nevěří
Reagovat
slacker
Sara byla posledni "jistota", asi taky padne.
Reagovat
FulnekUltras
I to poslední je jednou poprvé...
Reagovat
slacker
A proc proboha na te leve starne vymyslis furt neco jineho nez levackou zatacku?
Reagovat
milik254
Jupí
Reagovat
slacker
a naprosto hloupe a nedurazne umistovani tech nalitych micu, neeeeeeeeee ja tohle asi nepreziju
Reagovat
Lunej..
Ze bychom se konečně dočkali? :D:D
Reagovat
A.R.R.
nech bejt, mráz kopřivu nespálí :-D
Reagovat
slacker
jako nechat bodovat Saru po jejim druhem podani
Reagovat
petrulinka
To je taková hrůza od Petry, tolik brejkballů měla a není schopná je využít, pro jistotu všechno vyháže, katastrofa a nechápu, proč za ní ještě nepřišel Kotyza.
Reagovat
tommr
proč by měl za ní chodit? Vždyt je to úplně zbytečný ... :(
Reagovat
slacker
2xBP - druhe podani a misto winneru z returnu, kratka vymena a pak rychle veleout
Reagovat
George_Renel
Čilič už dávno hraje a Tomáš ještě nezačal.
Reagovat
Fandina
Už se rozehrávají.
Reagovat
milik254
Hrajou oba, ne?
Reagovat
Kytka
A zase jen rozehrávka a zpátky do šatny. Přerušeny oba zápasy. Ale Čilič s Garciou-Lopezem jsou dál. Chvíli hráli. Včera něco jsem na streamu zaslechla, že je tam monzun.
Reagovat
Kytka
A prší a prší a prší.
Reagovat
Kytka
Tak Čilič už zase hraje a tady pořád nic.
Reagovat
Kytka
Ale Čilič s Garciou budou hrát třetí set.
Reagovat
slacker
Ty vole, zase takovy veleout
Reagovat
A.R.R.
:-D
Reagovat
milik254
Teď to byl out a oni pomohli Petře jako :(((((
Reagovat
Lunej..
Kde byl out? Sára si jestřába nevzala.
Reagovat
milik254
byl tam, jsem to viděl!:D
Reagovat
Lunej..
Jsi umpire nebo čárový? Nejsi tak prostě kecáš :D:D
Reagovat
Fandina
Úspěšnost prvního servisu 49 procent, to je málo. Doufám, že Petra zase brejkne. A nějak pak zlepší podání. Jinak bída.
Reagovat
Jabadu
Tak jsme si malovali letošní TM a ono to vypadá, že se tam nedostane ani jedna.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Petra tam bude a letos jede na druhý TM-titul !!! ;)
Reagovat
r176
asi nikdo nečeká že by Petra obhájila finále ale za to co zatím předvádí tak si další kolo hrát nezaslouží
Reagovat
tommr
naše holky se dneska předhánějí v tom, která zahraje hůř. Karolína nasadila latku hodně vysoko, ale Petra se snaží ze všech sil, aby jí ještě trumfla ... :(
Reagovat
d@ve
Co to s těma holkama dneska je? :/
Reagovat
kada.tom
běžně bych byl rád, za takhle vydřený set v podání Sáry, ale dnes tedy ne ... nicméně Petra to prohospodařila sama, měla vést 5-3, ale to ona, no ... teď jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet ..
Reagovat
slacker
Asi blbe, prece jen to astma a monukleoza ... a rozhodci
Reagovat
Fandina
Ach jo Peti. Takové pěkné rány a tak nepřesné. Ne. To je škody, to je škody.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Sárinka nemůže, rozhodčí jí pomůže. Teď jí teda pomohl hodně okatě.
Reagovat
Michaelus
Challenge je co?
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi s tím už někam fakt!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to těm rozhodčím toleruj, já to dělat nehodlám.
Reagovat
slacker
a tady zase nebudeme tolerovat tyhle tvoje pindy
Reagovat
dadaft
ne, ty chceš všem ukázat svoji vyhrabanost.
je tam jestřáb a tím debata končí.
když je blbá a neumí si ho vzít, její chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co, že je tam jestřáb? To snad rozhodčí opravňuje dělat chyby?
Reagovat
dadaft
dovedeš pochopit, že ty NEVÍŠ jestli to byla chyba nebo ne a jenom si to MYSLÍŠ?

asi ne,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Lunej..
Ty zase nechápeš, že někteří ví a vidí jen co chtějí? :D
Reagovat
Fandina
A někteří dokonce i píší jen co chtějí.
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že někdo někomu nadržuje a je jasné, že při Petry hře na riziko a na čáry je u ní možnost chyb daleko větší než u jiných hráček, které tak k čárám nehrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět v režimu: "Petra je piča, ukážu to všem."?
Reagovat
milik254
To už je fakt moc tohle:DDD
Reagovat
Lunej..
Už zase začínáš? Např. jestřáb ukázal Petry out, jinak Petra si ho tady vzít může, že to někdy nevyužije a my si myslíme, že by měla je věc jiná, určitě to vidí lépe než my.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráč to líp než my vidět nemůže, když tam lítá jak hadr na holi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi právě dokázal, že jsi nikdy tenis nehrál.
Reagovat
Lunej..
Já to vidím v telce určitě mnohem líp a ostřeji než ty, přesto si netroufám tvrdit jen tak spatra, že nadržují Sáře, to je prostě blbost. Ty to píšeš u každého zápasu, který Petra hraje, takže už to vypadá opravdu na tvoji posedlost a neobjektivitu. Kdyby to bylo jen občas, neřeknu, ale tohle už přeháníš.
Reagovat
dadaft
jeho nepřesvědčíš, mistra světa.
Reagovat
Lunej..
Já ho nepřesvědčuju, dělá tu ze sebe toho pasáčka ovcí, co pořád křičel, že je tam vlk :) Sára hraje, co potřebuje, s takovou hráčkou je těžké hrát, ale Petře nefunguje servis, nohy atd. Nicméně ještě není konec.
Reagovat
FulnekUltras
a furt na ten balón čumí a čumí... ;)
Reagovat
bIbec
Pěkně Sára. Věřil jsem, že to dneska konečně zlomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně? Myslíš ty dva neexistující auty od Petry?
Reagovat
dadaft
tvl nezačínej............
Reagovat
slacker
Naprosto darovanej set
Reagovat
Michaelus
Tvl to podání Errani je tak nezreturnovatelné, že Petro
Reagovat
Jabadu
"Mámvpičistka" podle předpokladu a Petra už nedá ani Errani. Ou máj gáááát!
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo jako co? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ukázala, že je větší chlap, než většina chlapů tady.
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď zase ukazuje trochu té holky v sobě :D
Reagovat
Fandina
doufám, že se zase ukáže jako chlap na 6:6.
Reagovat
slacker
lez jako vez
Reagovat
Fandina
Berďa teďka úžasný prohoz Robreda za stavu 2:3 proti výhodě.
Reagovat
Fandina
tahali se tahali v šesté hře, ale nakonec 3:3. Tommy přitalčil. Snad Berďa také přidá a bude to ve dvou. První set byl za 21 minut 6:1 teď hrají už 32 minut.
Reagovat
Fandina
Škoda, začalo pršet, přerušeno, zrovna když se tahali o Tommyho podání za stavu 3:3 ve druhém setu.
Reagovat
Fandina
a 40:40
Reagovat
smazaný uživatel
Já se z ní zcvoknu... -_-
Reagovat
slacker
Takze misto 5:3. je to 4:5, nadhera pojistena 2 DF za sebou
Reagovat
Michaelus
Aha
Reagovat
Michaelus
Jediné co Sáru drží v tomhle setu jsou tvoje chyby.
Reagovat
dadaft
pohyb u Petry prostě není nejlepší a lepší už asi nebude. ((
ty metrové auty, které z toho rezultují, to rve srdce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
No z ní běhačku něuděláš.
Reagovat
milik254
Sem si myslel, že to teď Petra zkazí, ale né :)
Reagovat
slacker
z40:0 se zase pekne vyhazet na 40:A
Reagovat
George_Renel
mezi SF a F v Shenzenu?
Reagovat
Fandina
Na protennislive se uvádí, že finále ne dříve než v 11:30
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
dadaft
tak já nevím, Novasport bude dávat na jedničce ATP Peking a na dvojce ATP Tokio,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mnohem víc bych ocenil, kdyby dávali jenom Peking, na jedničce ATP, na dvojce WTA.
Reagovat
Lunej..
ty nemáš Digisport2?
Reagovat
dadaft
ne, přešel jsem před časem od O2 k UPC a teď jsem líný se vracet.
Reagovat
Lunej..
Já naopak, ale teď mi v tom 02 udělala pěkný bordel, jak mi tam naházela ty svoje programy, stejně vysílá jen na některých, třeba teď mi jde Tomáš na programu 02, žádný Novasport nemám. Prostě binec :)
Reagovat
kada.tom
Pánové se rozhodli, že pospíchaj na jiný turnaje, a tak soupeře smáznou snadno a rychle ... :-)

Tomáš už má 1. set a Marin od toho není daleko. Snad si to nebudou zbytečně komplikovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím hraje velmi slušně první set bude patřit určitě ji.
Tom dělá radost a ve finále ho rád uvidím .
Reagovat
Michaelus
no tak to se asi díváme na jiný zápas
Reagovat
Fandina
Berďaaaaaaaaaaa6:1. Super. Tak ještě jeden set!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Hmm, Karol venku, Bára venku, Petra si taky nevede zrovna dobře ...

... výpadek AKS velmi potěšil :-)
Reagovat
dadaft
safra, Bára je bojovnice, po prohraném prvním jsem věřil, že to otočí,,,,,,,,,,,,,,,, tak nic no. ((
Reagovat
slacker
Nejak ti vlakno zeje praznotou
Reagovat
Lunej..
Pořád lepší než číst tvoje tommrovské komenty. :P :)
Reagovat
slacker
ja mam kommenty slackrovske
Reagovat
Lunej..
to je jedno, někdy jsou stejně blbý
Reagovat
slacker
dneska ne
Reagovat
Lunej..
jsem zvědavá, jak to dlouho vydržíš, hlavně sem zatím tommr nepíše, takže nemáš na co reagovat.
Reagovat
Michaelus
No takže Petra v lese
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, v Pekingu :)
Reagovat
slacker
tak proc strili na jeleny?
Reagovat
dadaft
viděl jsi někdy jelena?
Reagovat
slacker
nevim,. asi ano. V zoo urcite a v TV a na obrazku taky
Reagovat
George_Renel
Ne každý paroháč je jelen.... ;-)
Reagovat
slacker
No proto rikam asi ano, jsme jisty jen tam kde je napsano u toho Jelen lesni/travni/sibirsky/...
Reagovat
slacker
aha Takze Petra Kvitova se dneska taky hodla kompletne vyhazet
Reagovat
Frick
Nebude o moc lehčí než TM. Pokud to hráčky nebudou odhlašovat, tak to tam bude samá hvězda a jedna porážka ve skupinový fázi bude, narozdíl od TM, znamenat vyřazení (pravděpodobně).
Reagovat
Serpens
Jenže je to prostě druhořadý turnaj těch, které se nedostaly na turnaj mistryň nedostaly a bude mít podle mě stejný neúspěch jako turnaj Šampionek
Reagovat
dadaft
největší blbost, která trvá, je, že je až po TM. ((

mělo by to být naopak a sezóna by prostě měla končit turnajem mistryň.
Reagovat
Lunej..
Přispívejte sem jen vy, kteří Petře dneska věříte a nemáte potřebu u každého pokaženého gemu psát, jak prohraje. :) díky a Kvítko jedeme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kanár to nebude, dobrý. :D
Reagovat
Lunej..
Petra se potřebuje rozehrát, možná 1. set prohraje, ale pak to bude lepší. :)
Reagovat
Fandina
Já Petře věřím vždycky, tedy i dnes. A doufám, že vyhraje.
Reagovat
Lunej..
No vida, jsme tři jezinky, to by bylo, abychom Petru nedotlačily :)
Reagovat
Lunej..
Kvítko pěkně, nenechat se uhonit Sárou, i když to je těžké, když skoro všechno vrací nedivím se, že to Petra hraje na riziko, protože v delších výměnách víc chybuje. Tak vydržet :)
Reagovat
A.R.R.
Dneska to Petra dá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
PŠT!!!
Reagovat
Lunej..
Taky jedete po horské dráze? :D
Reagovat
A.R.R.
Holky jak to hlídáte, odejdu za stavu 3:4 a přijdu a ono to 7:5 :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš odcházet :D
Reagovat
Lunej..
Tys taky zdrhla někam nahoru, zrádkyně :D
Reagovat
A.R.R.
No vidím, žena vás není spoleh, jak nehlídám, jde to do kopru :-D
Reagovat
miledus
Petra taky dobrý začátek
Reagovat
Serpens
Nezoufejte, dvě holky na tM stačí. Karolína by tam stejně jen dělala ostudu.
Reagovat
Frick
Kdyby tam byly tři holky, tak by byla jistota, že aspoň jedna neodjede se třema prohrama.
Reagovat
Fandina
Berďa na place, Petruška na place. Tak držím palce. Pojďte!!!
Reagovat
Frick
I při výhře v Tianjinu maximálně 175 bodů v plusu.

Prostě si to Kája strašlivě podělala těma výsledkama na GS.

Jestli ještě je možnost o Wild Card do Moskvy... Ale to by tam musela udělat aspoň finále a i tak by to potom bylo jen +120 bodů...

Bohužel... po tom úvodu sezóny to jde tak nějak lezavě po spirále dolu. Vlastně tak trochu Kája ukázala, že z hovna lze uplést bič a snadné losy jí vynesly úspěchy v Praze, Birminghamu a Londýně.
Reagovat
Frick
...tedy Stanfordu.
Reagovat
rusedski
Jj, výborný byl jen začátek sezóny, pak to tak nějak "udržovala" díky tomu, že objela kdeco a měla dobré losy, teď se vše obrátilo proti ní, přišla únava z náročného programu a i ty horší losy, TM si bohužel nezaslouží :/
Reagovat
Frick
Ale když si to člověk spočítá, tak ono by fakt asi stačilo udělat na všech GS aspoń to třetí kolo. Kája udělala 2x 70 + 130 + 10 = 280, udělat 4x 130 = 520, tak má o 240 bodů více, což klidně může bejt ten rozdíl v konečnym race účtování.
Reagovat
Frick
...takže součet jejich výsledků na GS je totožnej s jednou Prahou. Chjo.
Reagovat
dadaft
ona je vlastně opak tý Bušardovic holky, když se jí dařilo -- ta nehrála nic moc kromě GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa postupuje, paráda. A teď ještě Petra... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Tm by se možná dostala pokud by vyhrála Tanjin , ale ani to ji nemusí pomoct.
Reagovat
tommr
to by ale ostatní hráčky co bojujou o TM nesměly udělat ani bod ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom případě ještě nějaký předčasný ukončení sezony ( jen aby to nebyla Petra či Lucka )
Reagovat
dadaft
no nevím, Muguruza, Bencic i Wozejk půjdou před ní, ne?
,,,,,,,,,,,,,,,,,, já na ty žebříčky teda moc nejsem, ale nevidím to ani na náhradnici.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist