Favoritky v Tokiu: Azarenková prolétla do osmifinále, Šarapovová výhru vydřela

25. 9. 2012, 18:11
Aktuality 52
Dva rozdílné zápasy dnes v Tokiu odehrály dvě největší adeptky na titul. Světová jednička Viktoria Azarenková se předvedla ve výborné formě a Rakušanku Paszekovou porazila za hodinu hladce 6-1 6-1. Maria Šarapovová musela svůj úvodní duel v japonské metropoli otáčet a mladou Britku Watsonovou udolala až za tři hodiny 6-7 6-3 a 6-4.
Viktoria Azarenková

Právě s Tamirou Paszekovou odstartovala letos Viktoria Azarenková svou krátkou letní pouť po severoamerických turnajích. V Montrealu běloruská tenistka vzdala zápas za stavu 3-3, aby o měsíc později prošla do finále US Open. V Tokiu světová jednička s Rakušankou srovnala účty za pouhých 63 minut. První game Paszeková uhrála až za stavu 0-4, kdy favoritce prolomila podání. Svůj servis si 32. hráčka světa prohrála pětkrát v řadě, aby v následující sadě alespoň snížila na 1-2. Další čtyři hry znovu patřily světové jedničce, která zvítězila hladce 6-1 6-1.

"Být světovou jedničkou je rozhodně těžké břemeno," popsala Azarenková po postupu do osmifinále svou pozici. "Každý se chce dostat na vaše místo. Mně to ale nevadí. Aspoň je v tom víc napětí a motivuje vás to."

Nejblíž tomu, aby ji v pořadí WTA předstihla, má momentálně Maria Šarapovová. Také ona dnes v Tokiu odehrála svůj první zápas, na rozdíl od Azarenkové se ale Ruska na postup pořádně nadřela.

Loňskou čtvrtfinalistku čekala v úvodním utkání talentovaná Britka Heather Watsonová, která už před rokem na US Open Šarapovovou pořádně potrápila. Set jí vzala i dnes - Watsonová sice rychle přišla o servis, ihned si ho však vzala zpátky a vyrovnanou první sadu pro sebe získala v tie-breaku, přestože v něm prohrávala 2-5 a odvrátila dva setboly.

Ani tentokrát ale dvacetiletá Britka slibný náskok nedotáhla. Ve vyrovnaném utkání Šarapovová lépe zvládla klíčové momenty: zatímco v úvodním setu ruská hráčka nastřílela osm dvojchyb, po zbytek zápasu už servírovala lépe a po třech hodinách a devíti minutách zvítězila 6-7 6-3 a 6-4.

"Dneska jsem se cítila hodně nejistá," přiznala Šarapovová, která si připsala celkem 67 nevynucených chyb. "Je to jeden z těch zápasů, u kterých jste rádi, že jste je prostě nějak zvládli," dodala.

Ve druhém kole skončila přemožitelka Andrey Hlaváčkové Srbka Ana Ivanovičová. Bývalá světová jednička sice v utkání se sestrou světové trojky Agnieszky Radwaňské Urszulou vyhrála první set bez ztráty podání, pak ale o servis celkem šestkrát přišla a Polce podlehla 6-3 4-6 2-6.

Náročný program připravil o lepší výsledek Kaiu Kanepiovou. Estonská tenistka v neděli utrpěla debakl ve finále turnaje v Soulu a včera ještě úspěšně zvládla vstup do soutěže v Tokiu. Dnes už však 15. hráčce světa došly síly a Američance Jamie Hamptonové v duelu 2. kola podlehla 7-5 2-6 3-6.

Dvouhra - 2. kolo:
Dvouhra - 2. kolo:
Šarapovová (2-Rus.) - Watsonová (Brit.) 6:7 (7:9), 6:3, 6:4, Kerberová (5-Něm.) - Moritaová (Jap.) 6:3, 6:4, Erraniová (6-It.) - Larssonová (Švéd.) 6:3, 7:6 (7:1), Na Li (7-Čína) - Pavljučenkovová (Rus.) 7:5, 4:6, 6:2, Stosurová (8-Austr.) - Schiavoneová (It.) 4:6, 6:2, 7:5, Bartoliová (9-Fr.) - Görgesová (Něm.) 6:2, 7:5, U. Radwaňská (Pol.) - Ivanovičová (11-Srb.) 3:6, 6:4, 6:2, Cibulková (12-SR) - Zheng (Čína) 6:0, 6:3, Vinciová (14-It.) - Parmentierová (Fr.) 6:3, 6:1, Hamptonová (USA) - Kanepiová (15-Est.) 5:7, 6:2, 6:3, Petrovová (17-Rus.) - Halepová (Rum.) 7:6 (7:4), 6:0.

Čtyřhra - 1. kolo:
Hsieh/Medinaová (Tchaj-wan./Šp.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 6:0, 6:3.

 

Komentáře

52
Přidat komentář
freeteepek
Ale závidím Montymu tu jeho radost. Petra včera vyprodala 15ti tisícovou halu a dneska prohrála v prvním kole:-( To pro mě tedy není důvod k radosti, i kdyby deset dalších cizích elitních tenistek postoupilo do druhého kola. Proč si Monty neoblíbí nějaký holky na 50-70místě žebříčku. Ty naši podporu určitě potřebují víc, než ty hvězdy z top 10, které Petře konkurují v boji o přední příčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu říct? :D Anu jsem si oblíbil, když na tom nebyla zrovna nejlíp. Mashu jsem si oblíbil, když už patřila do špičky, ale nejvíc jsem jí začal fandit po tom návratu, kdy se zase musela dostávat nahoru. Viku jsem si oblíbil, když byla někde ve druhé desítce a málokdo tenkrát tušil, že bude dneska takhle vysoko. No a Caro jsem si oblíbil, když už byla ve špičce, ale ještě nebyla na 1. místě... Jinak sleduju i holky na dalších místech. V poslední době mě nejvíc zaujaly Laura Robson a Donna Vekic, protože jsou mladé, šikovné a řekl bych, že před sebou mají slibnou budoucnost. :)

Já vím, že ta prohra Petry zamrzí, ale nebuď smutný. :) Prostě takhle to někdy bývá a některým zdejším diskutérům se stejně nezavděčí, i kdyby pořád vyhrávala... Masha to měla dneska taky těžké a srbské holky, které přijedou na Fed Cup, už v Tokiu taky nehrajou. Bohužel to platí i pro Anu.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty není (podle projevů) ani tak milovník tenisu jako takového, ale je milovníkem pěkných sexy tenistek, které navíc jsou dobré hráčky. Někdy, aby se neřeklo, tak pochválí jen tak lehce i jiné, ale to je tak všechno. To není o tenisu, protože nehodnotí sportovní dění jako takové, ale tetelí se nad svojí sexy ekipou. Omlouvám se mu, ale i když nechci, je mi to dost protivné. Jeho sáhodlouhé ódy již nečtu. Ostatním tento názor nevnucuji a nikoho se nechci dotknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem už celkem imunní vůči krásným tenistkám, protože té co jsem fandil, Máša a spol sahá sotva po kolena - božská Anna K.
Reagovat
pepin
Nevím, nevím i když jsi se trefil, tak jsi si zadělal na pěknou kritiku.
Reagovat
gigin
Tím, že monty25 někomu stojí za reakci (kladnou či zápornou), tím se ukazuje, že to dělá dobře :)) Idemoooo, monty!!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsem milovník tenisu, to je otázka. Dívám se hlavně na ty zápasy, ve kterých mám komu fandit. Myslím, že to je celkem normální... Rozhodně nikoho nenutím číst svoje příspěvky. :) Ty říkáš, že už je nečteš, ale já mám pocit, že to čteš, ovšem jenom tak napůl. Jinak bys nemohl napsat některé věci, které píšeš...

Například: "Někdy, aby se neřeklo, tak pochválí jen tak lehce i jiné, ale to je tak všechno."
Já myslím, že dovedu ocenit kvality nejen mých favoritek a docela hodně. Často píšu třeba o tom, co se mi na zápase líbilo od jedné i druhé hráčky. Rozhodně nikoho neopomíjím. Jen prostě o někom píšu víc a o někom míň. Ale to tady dělá každý (podle toho, komu fandí), takže to by se ti nemohly líbit ani ostatní příspěvky...

"To není o tenisu, protože nehodnotí sportovní dění jako takové, ale tetelí se nad svojí sexy ekipou."
Nehodnotím sportovní dění jako takové? :D Já myslím, že tady hodnotím zápasy dost podrobně... Tetelím se rád, to jo. :D Jsem muž a přijde mi naprosto přirozené, že se mi líbí krásné ženy, které navíc něco umí. :) Ale můžu tě ubezpečit, že je spousta holek (a to nemluvím jenom o tenistkách), které jsou hezké a nefandím jim. Některé mi třeba ani nejsou sympatické. Když někdo hezky vypadá, tak to ještě neznamená, že mi bude sympatický... Moje "sexy ekipa" mi samozřejmě sympatická je. :) Ale jestli si myslíš, že je to jenom otázka vzhledu, tak jsi na omylu. Už jsem tady kdysi psal, že když se mi někdo má líbit, tak se mi musí líbit fyzicky i lidsky. Já se snažím sledovat tenistky nejenom jako hráčky, ale i jako lidi. Všechny moje favoritky mám rád jako osobnosti. Že jsou krásné, úspěšné a tak dál, to už je jenom bonus a taková pomyslná třešnička na dortu. :)

Kdyby ses náhodou zase někdy odhodlal k přečtení mého příspěvku, tak tě předem upozorňuju, že lepší už to nebude. Píšu věci tak, jak je cítím a nehodlám na tom nic měnit. To jenom tak na závěr... Jinak se na tebe nezlobím a děkuju za názor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: Díky za podporu! :)

janekda: Anna byla taková průkopnice tenisové krásy, ale Masha má pro mě větší charisma. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša nemá větší charisma, Máša má především větší tenisové úspěchy. Proč myslíš, že za Annou šílelo tolik chlapů včetně půlky sborné komándy :)
Jenom v kráse to podle mého nebylo ...
Reagovat
smazaný uživatel
To taky. :) Co se týče toho charisma, tak to je pouze můj osobní pohled... Jinak Anna byla super, ale já ji až tak nezažil. Přesto jsem rád, že hrála. Ona prostě úplně změnila tenis. Já jí to tak trochu i připisuju, že je dneska tolik půvabných tenistek. A jsou nejenom krásné, ale taky hezky oblečené... Anna byla první, to už jí nikdo nevezme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě dodatek. Ona změnila i svět počítačů - Anna Kurnikova virus. To byla pecka.
Reagovat
Fandina
Každá doba i tenisová má své krasavice. Co zůstává po Aně Kurnikovové nevím, ale určitě mi něco říká Gabriela Sabatini a není to jen tím, že ujíždím na parfemech, jak na ničem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem spokojený na 75%. :) Viděl jsem Mashu i Viku, zápasy Any a Caro asi k vidění nebyly. Takže pěkně popořádku...

Ana ? Ula: Mrzí mě, že to Aně nevyšlo. V průběhu jejího zápasu jsem koukal na Mashu a po očku jsem sledoval livescore, jak si vede Ana. Je to škoda, protože Ana tam měla šance. Ve druhém setu dotáhla z 1:4 na 4:4, ale pak ten set prohrála 4:6. Hned na začátku třetího setu získala Ana brejk, ale Urszula vzápětí vyrovnala. Klíčový byl asi pátý gem. Ana prohrávala 1:3 a při podání Uly měla čtyři brejkboly. Bohužel všechny zůstaly nevyužity, Ula zvýšila na 4:1 a pak už ten zápas bez větších problémů dotáhla... Věřil jsem, že Ana uhraje aspoň o kolo víc. Nedá se nic dělat, snad to bude příště lepší. Na druhou stranu, Ula má teď velmi slušné výsledky. Byla v semifinále Taškentu i Guangzhou. Srbské holky měly dneska celkově smůlu na sestry Radwaňské...
Reagovat
smazaný uživatel
Vydřené, ubojované, utrápené, ale pořád vítězství. :) Pro Mashu to byl strašně těžký zápas od začátku do konce. Dneska se jí nedařilo, prostě to tam nepadalo jako obvykle. Asi se taky trochu projevila ta pauza, protože Masha (stejně jako většina dalších favoritek) od US Open nehrála. Naštěstí je Masha bojovnice a nikdy to nezabalí. :)
Zpočátku to vypadalo, že to bude pro Mashu dobré. Hned v prvním gemu získala brejk, ale o ten hned vzápětí přišla. První set se nakonec musel rozhodnout až v tie-breaku. Přesto tam už předtím přišly nějaké setboly. Heather měla dva setboly při podání Mashy v desátém gemu. Masha zase měla setbol při vlastním podání za stavu 6:5. Předtím sebrala Heather podání, ale bohužel to nedokázala potvrdit a dopodávat set. Tie-break se pro Mashu vyvíjel dobře. Napřed vedla 3-0, pak 5-2. Za stavu 6-5 a 7-6 měla Masha další dva setboly, ale ani ty nevyužila. Až pak měla setbol Heather, která nakonec získala první set... Druhý set opět začala lépe Masha. Vedla 2:0, ale zase nedokázala potvrdit brejk. To samé se ve 2. setu opakovalo ještě jednou, až Masha získala brejk na 5:3 a pak už ten druhý set dopodávala. Rozhodnout se tak muselo ve třetím... Třetí sada začala čtyřmi brejky, když Masha dvakrát nepotvrdila brejk. Rozhodující brejk přišel v sedmém gemu. Masha ho následně potvrdila a vedla 5:3. Heather sice ještě snížila, ale Masha pak dopodávala zápas a po více než třech hodinách vyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisově to asi nebylo nejlepší, protože převažovaly chyby a chvílemi se holky opravdu trápily. Masha dala dneska velké množství dvojchyb. Přesto si Masha i Heather zaslouží pochvalu za úžasné nasazení a bojovnost, které po celý zápas předváděly. Heather je neskutečně fyzicky vybavená. Bylo neuvěřitelné, co všechno doběhla i po třech hodinách zápasu. A to ještě za sebou měla 1. kolo a těžkou kvalifikaci. Přesto si myslím, že její tenis nebyl jenom o bránění. Sice mě překvapilo, že Heather měla za první set jenom jeden winner, ale určitě tam Mashu k nějakým chybám donutila. Řekl bych, že Heather hrála takovou "aktivní obranu". Masha někdy musela běhat ze strany na stranu a to asi nebylo zrovna příjemné. On už ten loňský zápas proti Heather na US Open byl pro Mashu těžký... Masha zase ukázala, že umí vyhrávat i takové zápasy, ve kterých se jí tolik nedaří. Ale to už asi všichni ví. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady to bylo podstatně rychlejší. :) Snad jedinou slabší chvilku si Vika vybrala v pátém gemu 1. setu, když si prohrála podání čistou hrou. Ale výsledek prvního setu (a celého zápasu) to prakticky vůbec neovlivnilo... Je tedy pravda, že Tamira nehrála dobře a skoro vůbec nic se jí nedařilo. Byl velký rozdíl mezi Tamirou na Wimbledonu (popř. v Eastbourne) a Tamirou teď. Přesto Vika předvedla kvalitní výkon a byla z ní cítit jistota. Jestli si Vika udrží formu z US Open, tak určitě ještě letos něco vyhraje. :) Nejvíc se mi na Vice líbila ta její koncentrovanost. I když dala třeba skvělý úder, tak se skoro neradovala a soustředila se na další výměnu. Je úžasné sledovat, jak Vika chce být pořád lepší a lepší. Otázka je, jestli to ještě jde, protože hraje výborně. Ale všechno jde, když se chce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý zápas, který jsem dneska neviděl. Od livescore jsem odešel hned na začátku, kdy Caro vedla 2:1 v prvním setu... První set byl asi hodně vyrovnaný. Vlastně až do tie-breaku si obě holky držely podání. Jenom za stavu 4:3 měla Caro tři brejkboly, které ale nevyužila. Potom Caro získala tie-break a druhý set byl asi podstatně jednodušší. všechny gemy byly hodně rychlé a v každém z nich se odehrálo maximálně pět fiftýnů. V šesti případech byla úspěšnější Caro, v jednom Daniela...
Jsem rád, že to Caroline vyšlo a obhájila tak loňský výsledek z Tokia. Budu držet palce i zítra, ačkoliv zápasy Caro a Viky bohužel neuvidím. Jediný zápas, který možná uvidím, bude Masha s Luckou, protože ten se hraje hned ráno... Let's go Dulcinea Team! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to vydřený, do poslední chvíle neměla nic jisté, ale Heather hrála fakt dobře, sice jsem ten zápas viděla jen od půlky 2. setu, ale i tak se mi líbila, já mám pro ty Britky slabost :-)
Zápas Viky byl jednoznačný, Tamiře snad nic nešlo, vyhazovala se, tak aspoň Vika ušetřila síly, rozhovor na konci byl super a pobavil mě :-)
Petry je mi líto, ale nic tak strašnýho se neděje.. spíš se těším na finále FC a TM, čeká ji nabitý podzim, hlavně, at zůstane zdravá.
Jen mám pocit, že někteří už mají snad až škodolibou radost, když prohraje, o čem by pak psali, že :-/
Reagovat
tommr
zápas Lucky s Mashou (nebo aspon jeho větší část) by měl bejt k vidění na Eurosportu zítra od 8:30 ...
Jak to tipuješ? Já doufám, že Masha bude ještě pořád nerozehraná a Lucka z toho udělá pořádný drama - bral bych ale samozřejmě i její hladkou výhru ... :)
Ještě větší lahůdka by moh bejt zápas Wozniacki - Li Na na kterej se těším možná ještě víc, protože si ho budu moct vychutnat bez nervů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Heather je sympaťačka, podobně jako Laura. :) Ale jsem opravdu rád, že to Masha nakonec dotáhla. Snad to s Luckou bude lepší... Co se týče Viky, tak ten rozhovor mě taky pobavil. :) Vika je moc sympatická holka, i když to tak někomu nepřijde. Jak jsme se tuhle s Oskarem bavili, jaká Vika je (jestli je "frackovitá" nebo ne :D), tak si myslím, že tenhle článek vystihuje její osobnost naprosto přesně. :)
http://www.wtatennis.com/page/OffCourtNews/Read/0,,12781~2920741,00.html

Petru jsem už okomentoval vedle... Máš pravdu, Emičko. Přijde mi, že někteří na její prohry vyloženě čekají. A co je na tom nejsmutnější, tak to jsou lidé, kteří tenis asi moc nesledujou. Třeba dneska jsem si v diskusi na sport.cz přečetl, že ještě letos vypadne Petra z Top 15... Nebo tady jsem si přečetl něco v tom smyslu, že je Petra moc hodná a že by měla říct o Vice, Mashe a Sereně, že "těm kravkám nakope zadek"... Jo a pak bude s Mashou hrát exhibici. :D No, Petra je naštěstí slušná holka, na rozdíl od některých lidí tady...
Reagovat
smazaný uživatel
No, na livesportu mají zápas Masha - Lucka už od 6:30. Předpokládám, že určitě neuvidím celý zápas, tak snad aspoň část... Jak já to asi můžu tipovat? :) Samozřejmě věřím Mashe, která určitě zahraje lépe než dneska... Caro to bude mít těžké, protože Na Li je opravdu kvalitní soupeřka. Ale šance tam je a snad se to povede. :)
Reagovat
dadaft
taky 75%. ))
Petra out, Li Na, Sam, Aga in.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak narážíš na to, jak jsme si minule psali, že mi někdy přijde kapku "frackovitá", tak to jsem myslel výhradně v některých zápasech a momentech na kurtu.
Mimo kurt i po zápase se mi zdá jako milá a příjemná holka. Třeba i trochu ztřeštěná. Ale to není nic špatného. Líbí se mi její sebereflexivní postoje vzhledem ke svým výkonum a to, jak se neustále snaží zlepšovat. Dále velmi oceňuji její bojovnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu zítra Lucce fandit moc. Nechci si nechat ten zápas ujít. Ale mám obavy, že si ten "den blbec" Máša vybrala dnes a zítra už to bude na kurtu v jejím podání jiné. Dnešní zápas jsem neviděl, ale co čtu komenty, tak to asi nebylo slavné.
Pro Lucku to nevídím moc dobře, ale třeba se pletu.:)

Na ten zápas Caro s Li Na se taky těším a tam to tipuji tak, že pokud se nebude Číňanka moc dlouho zastřelovat a pokud bude mít trpělivost v dlouhých výměnách, měla by Caro porazit.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, žes to myslel při zápasech... S tím druhým odstavcem naprosto souhlasím. :)
Reagovat
tommr
no já se toho taky bojím - Mashe obvykle stačí jeden zápas na rozehrání i po delší přestávce a zítra už určitě bude hrát svůj standard. Pro Lucku by mohlo ale hrát aspon to, že dneska měla volno ...
Zápas Caro s Li Na bude určitě pořádná řežba a taky v něm mírně favorizuju Li Na ... :)
Reagovat
tommr
zápas Lucka-Masha je na pořadu jako třetí na centrkurtu. A protože první zápas začíná ve 4:00 našeho času tak si neumím představit, že by se mohly na kurt dostat už v 6:30. Vždyt jen rozehrání a příprava na každej zápas zabere skoro půl hodiny. Věřím proto, že se začne až někdy po osmý a že většinu zápasu uvidíme v telce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, já to beru podle livesportu. Ale je pravda, že se tam ty časy hodně mění... No, tak to pro mě není moc dobrá zpráva. Já bych chtěl, aby to začalo spíš dřív. Takhle možná neuvidím nic, nebo jenom hodně málo. Jaké zápasy se budou hrát před Mashou a Luckou? Jinak já jsem teď stejně odkázaný jenom na notebook, takže televizní program nesleduju. Doma už český Eurosport taky nemáme, jenom německý.
Reagovat
tommr
jako první se odehraje zápas Errani-Bartoli, pak se hraje zápas Stosur-Cibulková a pak teprve Šafářová-Sharapova. Ty první dva zápasy jsou taky velice atraktivní, ale hrajou se bohužel v nekřestanskou hodinu a nejspíš nebudou ani na internetu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, díky. Bylo by dobré, kdyby se ty předcházející zápasy odehrály nějak rychle... Ale mám pocit a obavu, že zrovna zápas Errani - Bartoli bude dlouhý. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky myslím, že ty první dva zápasy můžou být dlohé a čekám zápas Lucky až po osmé hodině.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ten den volna pro Lucku by mohl být výhodou. Máša byla na kurtu dlouho - mohla by být trochu utahaná.
Ale já mám u Lucky největší obavu z toho, že to tam bude pálit, jak je jejím zvykem a nemusí se to povést. Znáš ji, ona má někdy takové zápasy. A Máša si právě už dá asi po dnešku pozor. Když delší dobu nehraje, má někdy horší vstupy do turnajů, ale většinou to netrvá dlouho.
Každopádně se na ten zápas těším a i ostatní duely budou zajímavé.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka nic jo?
Reagovat
Heather_Fedex
alespon je tam zminka o jeji sestre ;)
Reagovat
smazaný uživatel
skvělé, ale o ní samotné je tam jenom to, že je starší sestra Urszuly Většinou to u nich bývá naopak, že tam mladší je přehlížená, teď ale ne
Reagovat
tommr
jedním okem jsem sledoval část druhýho setu Aga-Jelena a byly tam k vidění docela pěkný výměny. Obě hráčky ale mají docela problém zahrát pořádnej konečnej úder - i jejich nejtvrdší smeče jsou z kategorie papíráků ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepin
Protože jsem v práci a mám puštěnou telku tak jsem sledoval celý zápas. V prvním byla Agn. jasně lepší, ve druhém a ten jsi viděl se to vyrovnalo i když to bylo jako na houpačce. A s tím zakončením to se ví již dávno a speciélně u Agn. jsme to tu již rozebírali.
Reagovat
dadaft
na US Open byl jejich zápas ještě o dost lepší. mám rád zápasy pohyblivých lehkonohých hráček, i když tomu občas chybí silovější zakončení - dneska to ale Jelena někdy až nepochopitelně posílala Aze přímo na raketu.
P.S k Jeleně - řekl bych, že se něco změnilo k lepšímu. něco v jejím pohybu na mě křičelo, že jí to zase baví. už v Dallasu hrála dobře. dnes škoda slabé atmosféry, ale řekl bych, že do konce sezóny nebude prohrávat s hráčkami v žebříčku pod sebou...
Reagovat
Heather_Fedex
masa mela opet chvilky, kdy se vztekala a neco vycitala. tohle se u ni nevidi casto, zaregistrovala jsem to pred tim pouze v zapase proti azarence na uo. uvidime, zda-li to bude pokracovat
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivím se, že se vztekala, těch dvojchyb bylo fakt moc, to by jí mohlo stát i zápas, byla schopna dát snad tři za sebou. Tohle si pamatuju u Dinary, ta tím byla pověstná.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, já se taky nedivím. Po třech hodinách už toho má člověk plné zuby... Navíc jsem měl pocit, že i kdyby Masha vedla pokaždé 40-0, tak to prostě vždycky bude shoda. :D Holky se strašně tahaly, a proto byl ten zápas ještě delší než dva fotbalové zápasy dohromady (jak řekl komentátor britského Eurosportu).

Jinak mě pobavilo, jak si Masha právě po nějakém nepovedeném momentu dala svůj culík na temeno hlavy. To vypovídalo o všem. :D Ale líbí se mi, že Masha zůstává svá za každých okolností. Ona nemlátí raketou, to se k ní prostě nehodí. Dneska ji akorát jednou vyhodila do vzduchu, ale zase ji chytla... Anebo když se trochu zdrželi podavači míčků, jak na ně zamávala ve stylu: "Haló, tady jsem!" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Docela bych ale chtěl vidět Mashu jak demoluje raketu :D
Reagovat
Heather_Fedex
maria se v 1 rozhovoru zminila, ze rakety demoluje pocas pripravy na antukovou sezonu ;))
a s tim culikem me masa taky pobavila ;)))
Reagovat
Heather_Fedex
maria se v 1 rozhovoru zminila, ze rakety demoluje pocas pripravy na antukovou sezonu ;))
a s tim culikem me masa taky pobavila ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem taky někde četl... Tak letos ta příprava na antuku byla asi hodně dobrá. :)

Jinak se tě ještě musím zeptat: Jaké to je fandit proti své jmenovkyni? :D
Reagovat
Heather_Fedex
takhle to ja nevnimam. prezdivku heather jsem si zalozila driv, nez jsemse dozvedela o watson. ale libi se mi, kdyz tady nekdo raz za cas napise "heather go go go" ;) je to lichotive
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím, už jsme si o tom psali. :) Já se zeptal jenom tak z legrace... No jo, dneska tady Heather měla nějaké příznivce. Ono tady pár jedinců rádo fandí proti Mashe, ale nemám jim to za zlé, protože je znám. :D Anebo ti taky může lichotit, když napíšu, že Heather je sympaťačka, ne? :)
Reagovat
Heather_Fedex
jasne, mysak z rychle roty ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten culík mě taky pobavil :-)) myslím si, že musí mít smysl pro humor, v reklamě s Djokovičem působí sehraně, mám z nich pocit, že to není ani moc hraný, že mají společný smysl pro humor..a když si rozumí v tomhle zrovna s Djokovičem, tak nemůže být studený čumák :-)
Ještě k Petře: těžko může říkat, jak někomu nakope, když jí to není vlastní, prostě je upřímná, já si toho cením víc, než takových těch hlášek, co se pořád říkají dokola.
Někteří to pak zneužívají proti ní, ale přece k vůli tomu nebude říkat něco, co jí nesedí. At je svá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha určitě má smysl pro humor. Myslím, že má ráda takový suchý humor a ráda si občas rýpne. To je přesně její styl. :D

Co se týká Petry: Zaprvé jí taková slova nejsou vlastní a zadruhé nevím, proč by to měla říkat. Osobně si myslím, že ty nejlepší hráčky se mezi sebou dost respektujou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist