Kvitová měla namále, proti Gavrilovové ale vydřela postup

29. 9. 2015, 15:49
Aktuality 1048
Petra Kvitová udělala první krok za obhajobou loňského titulu na turnaji v čínském Wuhanu. Česká tenistka dnes uspěla v bitvě s Ruskou Gavrilovovou, kterou po více než dvou a půl hodinách udolala 6-3 4-6 a 7-5. O čtvrtfinále si Kvitová zahraje s finalistkou US Open Robertou Vinciovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová měla ve svém prvním zápase od US Open problémy od prvních míčů. S Dariou Gavrilovovou rychle prohrávala 0-2, ale úvodní set otočila a získala. Ve druhé sadě dvakrát dokázala smazat ztrátu servisu, za stavu 4-4 však neproměnila brejkbol, vzápětí znovu přišla o podání, a bylo srovnáno.

Do rozhodujícího setu vstoupila favoritka lépe než do těch předchozích, o svůj náskok ale rychle přišla. V sedmé hře si česká tenistka vypracovala pět brejkbolů, Ruska ovšem všechny odvrátila, dva z nich esem. Rozhozená Kvitová poté zbytečnými chybami darovala soupeřce následující game a prohrávala 3-5, závěr zápasu ale zvládla lépe než méně zkušená Gavrilovová. Obhájkyně titulu vyhrála osm z dalších devíti výměn, srovnala na 5-5 a pak přidala i další dvě hry. Zápas ukončila po více než dvou a půl hodinách při druhém mečbolu.

"Jsem ráda, že jsem po roce zpět a děkuju za podporu a že jste vydrželi," roztleskala Kvitová po půl desáté večer místního času fanoušky v rozhovoru na dvorci. "Zkusím určitě titul obhájit. Udělám, co bude v mých silách," dodala světová čtyřka, kterou v dalším kole čeká šestý vzájemný souboj s Robertou Vinciovou.

Jména svých příštích soupeřek znají po dnešku také Karolína Plíšková a Barbora Strýcová. Plíšková v osmifinále narazí na Elinu Svitolinovou, která dnes ve dvou setech porazila Američanku Varvaru Lepchenkovou. Turnajová osmička už hrála se Svitolinovou dvakrát a pokaždé zvítězila.

Strýcová, která v pondělí přešla přes Marii Šarapovovou po velkém boji a skreči ruské tenistky, bude o postup do čtvrtfinále hrát s Američankou Coco Vandewegheovou. S ní se utkala v lednu v Aucklandu a porazila ji ve dvou setech.

Venus si připsala 700. výhru
Parádní obrat dnes ve Wuhanu předvedla Slovenka Anna Karolína Schmiedlová. S bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou prohrávala 1-6 a 1-4, Dánku ale nakonec udolala po třech hodinách a deseti minutách 8-6 v tie-breaku třetí sady. "Jsem hrozně šťastná a hrozně hrozně unavená. Tahle sezona je pro mě jako sen," uvedla jednadvacetiletá hráčka, která letos získala dva tituly a vystoupala na 29. místo pořadí WTA.

Klub 700+:
Tenistka Počet výher
Martina Navrátilová 1442
Chris Evertová 1309
Steffi Grafová 902
Virginia Wadeová 839
Arantxa Sánchezová-Vicariová 759
Lindsay Davenportová 753
Conchita Martínezová 739
* Serena Williamsová 737
* Venus Williamsová 700
* - aktivní hráčky

Ze hry o titul jsou po dnešku ve Wuhanu i další dvě bývalé světové jedničky. Čerstvá vítězka z Kantonu Jelena Jankovičová si mohla prodloužit vítěznou sérii proti Angelique Kerberové, svůj sedmý zápas v osmi dnech však ztratila ve třech setech. Do osmifinále neprošla ani Viktoria Azarenková, která ve druhé sadě vzdala zápas s Britkou Johannou Kontaovou. Běloruska tak už potřetí během posledních čtyř měsíců opouští turnaj WTA kvůli zdravotním problémům, tentokrát potížím se stehnem.

"Nevím, jestli bylo správné rozhodnutí hrát tak dlouho, protože jsem to začala cítit hned na začátku zápasu, a taky už v prvním utkání," uvedla Azarenková. "Snažila jsem se, co to šlo, hlavně kvůli fanouškům, kteří tak usilovně fandili. Bylo těžké se jen tak sebrat a odejít z kurtu, jenže když na kurt nejdu úplně zdravá, není to jednoduché," dodala.

Výrazně lépe se dnes dařilo Venus Williamsové, která bez ztráty setu porazila Němku Julii Görgesovou. Američanka si tak nejen zajistila postup, ale také si jako teprve devátá hráčka v historii připsala 700. výhru na okruhu WTA v kariéře. Nejvíc - 1442 - jich má na kontě Martina Navrátilová, z aktivních hráček se přes sedm set výher dostala už jen mladší sestra Venus a současná světová jednička Serena Willimsová (737).

"Jsem ráda, že mi to před zápasem nikdo neřekl. Byla bych o něco nervóznější," radovala se po utkání Williamsová, kterou si výhru číslo 701 může připsat proti Španělce Carle Suárezové.

Výsledky - Wuhanu (tvrdý povrch, dotace 2.513.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (3-ČR) - Gavrilovová (Rus.) 6:3, 4:6, 7:5
A. K. Schmiedlová (SR) - Wozniacká (4-Dán.) 1:6, 6:4, 7:6 (8:6)
Muguruzaová (5-Šp.) - Stephensová (USA) 6:2, 6:0
Kerberová (6-Něm.) - Jankovičová (Srb.) 6:4, 2:6, 6:2
Suárezová (7-Šp.) - Niculescuová (Rum.) 5:7, 6:3, 6:4
Ivanovičová (9-Srb.) - Brengleová (USA) 6:0, 6:3
Giorgiová (It.) - Bencicová (11-Švýc.) 6:2, skreč
Mladenovicová (Fr.) - Keysová (14-USA) 7:5, 1:6, 6:2
Svitolinová (12-Ukr.) - Lepchenková (USA) 6:4, 6:2
Vinciová (15-It.) - Beguová (Rum.) 6:4, 6:3
V. Williamsová (USA) - Görgesová (Něm.) 6:4, 6:3
Vandewegheová (USA) - Garciaová (Fr.) 6:3, 6:7 (4:7), 7:6 (8:6)
Kontaová (Brit.) - Azarenková (Běl.) 6:4, 1:0 skreč
Čtyřhra - 1. kolo:
Görgesová/Karolína Plíšková (Něm./ČR) - Hantuchová/Vinciová (SR/It.) 7:6 (7:3), 5:7, 10:7
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1048
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Fandino sleduješ Prostřeno? Teď jsem se podíval na včerejší díl, který jsem zmeškal. Strašně mi připomínáš jednu soutěžící tohoto týdne. Možná budete i v podobném věku. Schválně se podívej. ;) Pro ty, kteří sledují, tak onou soutěžící je Šárka. Ta je zralá na vyhoštění na Kavkaz. Neskutečně protivná ženská s omezenými názory, která ale působí, že je taky se sebou naprosto spokojená a postrádá sebereflexi. :) Nechceš se přihlásit? Určitě bys připoutala k obrazovkám mnoho diváků. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pribrzdi !!
Reagovat
Fandina
Já jsem milá a hodná. Mě má každý rád. Tedy, každý, kdo je takový jako já. Hodný, milý, hezký a slušný.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak říkám, sebereflexe nulová. :))
Reagovat
Fandina
Neprojevuješ se tak, abych si mohla vzít tvoje rady nějak k srdci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já mám podezření, Fandino, že ty si nevezmeš ničí rady nějak zvlášť k srdci. :)
Reagovat
Fandina
Vezmu si rady toho, koho mám ráda, na kom mi záleží. Rozhodně si nebudu brát k srdci rady někoho jako jsi ty. Nemám k tobě žádný vztah a ani to co tu píšeš nepovažuji za nic, co bych nevěděla, neznala. Nejsi typ člověka, který mě zaujal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty znáš všechno Fandino. BANG! Vedlejší už je to, že to co víš, jsou nesmysly, ale nedokážeš přijmout, že to nesmysly jsou. V tomto směru je pro tebe přínosných mnoho lidí, ale ty to stejně nekvituješ, protože se domníváš, že ty máš pravdu a oni ne. :) Závidím ti to. Jak bezstarostné je žití v obrovské bublině, iluzi sebejistoty a sebelásky.
Reagovat
Fandina
Svět je takový, jaký ho chceme vidět. To je řeč klasika. Já s tím souhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
Někdo si ten svůj svět podle potřeby i vyžvaní... ;)))
Reagovat
Roger_Federer
Co autorska prava?, chtel bych byt osobne u toho az je budes projednavat z F.Urcite to bude pohodicka..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Poradne se zamysli!;)
Muzes to udelat tak, ze nebudes muset mit od nikoho tzv. souhlas...od TP urcite neee;) Ti si hlavne chrani vlastni material, a byliby silenci, kdyby tvorili neco jinak nez kazdy verejny web...s diskusi!
Takze se poradne zamysli, jak to jde udelat tak, ze si nikdo ani neskrtne;D)
Je to uplne jednoduche;)
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim.Predpokladam, ze pani F , ma podepsanou hodne "silnou"smlouvu s firmou vlastnici tento web TP.
Za praci, kterou zde roky odvadi, zcela jiste kasiruje nemale castky v ticicich euro rocne (ja osobne bych ji rozhodne tolik platil, pracije dobre)..
Myslim, ze si bude chtit chranit svoje duchovni vlastnictvi hlubokych myslenek a uvah.
Tohle se v zadnem pripade neobejde bez tahanic.
Reagovat
Frick
A já tu mám (vč. tohoto) pouhé tři. Jsem to ale břídil.
Reagovat
janek_da
A vida.

Opět v komentech vyhrála naše Bába Nudlovka. Iqe i přes rozsáhle podvodné zasílání dvojitých komentářů nestačil na vycházející hvězdu HH. Slacker je slacker. A já se jak symbolicky umístil s Lunej se stejným počtem komentů.

Naopak těžce zklamali ukecaný gigin a Vlk ani přes mocný finiš taky zklamal.

Fandina - 184
Herbert_Hoover - 113
Iqe - 88
slacker - 40
janekda, Lunej - 42
Reagovat
FulnekUltras
tedy ještě něco z moravského archivního sklípku... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=VxQp4Y6a4dY
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem se tak zamyslel...z nejake takove zpetne perspektivy, ze ty absurdni rozhovory tady, behem tech nekolik let by byly uzasnym nametem na knihu...vlastne by se clovek ani nenadrel. Jen zkopiroval to nej a ulozil v nejakem poradi do dilka pod titulem "rozhovory po siti";)

Myslim, ze by to byl literarni trhak...nektere co pamatuji by i predcily ty povidky Haska, a nektere zase uplne vpohode Kafku, ktery je podle mne v porovnani s timhle uplnej bridil;D)

Nazvy kapitol by uz podle mne pritahovaly pozornost:

Trebas

- Laska na prvni pohled
- Auty to je muj zivot
- Nejmoudrejsi na svete
- Mam vzdycky pravdu
- Zaloba
- To je preci logicke
- Zmiz
- To je preci jasne
- Kolik visne tolik tresni
- Mam dotaz
- Zacykleni
- Danova reforma
- Monako

Atd...atd...

Udela bych tam jen prolog, ze postavy jsou opravdu autenticke a ne smyslene a jako epilog bych tam soupl s dovolenim tu svou vizi z blazince, ja myslim, zeby to byl trhak;D)
Reagovat
smazaný uživatel
a jasne nesmela by chybet kapitola pod nazvem:

- Satelitni ucitel;D))))
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Epilog virtuálního dementa 24/7... ;)))

(rozhodně tím není myšlen nikdo reálný...;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste timhle slovem se tu sermovalo tak, ze by mne celkem zajimalo, kdo tak nazvan tady nebyl;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
tenisportálový dadaismus s prvky poetismu :-D
"Bylo tu však něco těžkého co drtí
smutek stesk a úzkost z života i smrti
...bylo tu však něco krásného co drtí
odvaha a radost z života i smrti"
Reagovat
smazaný uživatel
ano, a tohle bychom mohli pekne soupnout pred ten prolog...
...vis jak to v tech knihach byva, nejaky ten uryvek pred dilem, ktery ho ma tzv. syntetizovat;)))
Reagovat
Fandina
tvým veršům chybí poezie
taková co nikoho nezabije
a neřeší co druhé drtí
nezabývá se smrtí

jenže k tomu je třeba
vlastnictví básného střeba
což ti chlapče chybí
i když, hlavně, když se to tobě líbí
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo tě sem Nezval :-)
Reagovat
Fandina
tebe už vůbec ne
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsem si myslel, jaký jsi Edison...
Reagovat
Fandina
tak nemysli, pak nebudeš zklamaný
Reagovat
smazaný uživatel
Nebud takovy Neruda...;)
byla to celkem slusna slovni hricka;)
Reagovat
Fandina
hříčky jsou to dobré i tahle Nerudná,
jenže občas si tu přepadám ne na jako na Mácha či
ale jako u Skácela, s tím vyhazování z webu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dyk to preci nejde;D)
Reagovat
Fandina
Ale jde, záleží, proč odtud druhé vyhazuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne jeden se uz z toho tady Skacel...
ale vyhodit te muze jenom admin;D)
Reagovat
Fandina
to samozřejmě, že je to věcí admina, a je to tak správně, jeho web, jeho právo
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a ty tve rikanky by provazely cele dilko;) (misto nejakych litografii...nebo obrazku, nebo by byly w nejake te graficke podobe....)
To je jas jasu...to by tam nesmelo chybet.
Jeste bych tam soupl nejake ty prvotiny od montyho...psa atd.
ja si myslim, a to bez urazky, pecka by to byla, ne ze ne...!;)
Reagovat
Fandina
Představy některých lidí, že to co baví je, pobaví i druhé nemusí vždycky platit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jse bezvyhradny optimista:)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem
Reagovat
smazaný uživatel
Upravit interpunkci a bude krásné úvodní motto.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, podle mne take je to pekne motto;)
Reagovat
FulnekUltras
To bych klidně vrazil i na obálku... ;)
Reagovat
slacker
A bude k tomu priloha s blu-ray diskem se vsemi dostupnymi zabery neohlasenych outu PK?
Reagovat
FulnekUltras
Zpracováním ovšem určitě nebude pověřen JK
Reagovat
smazaný uživatel
no pekneee... multimedialni priloha;)
Bude to trhak;)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Na křest pozveme vítězku Wuhanu, nebo čínské rozhodčí?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud zvitezi Karolina, Garbina nebo Karenina, tak bych byl spis pro tu vitezku;) Ovsem!!! Pokud vyhraje Garbina, je treba drzet Blixu na distans tak 10 metru minimalne;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Karolíně bych ve finále přál AK, Garbine, ale klidně i Angelique )třeba by se povedla odveta).
Na zítřejší zápas Garbine x Anne Karolíně jsem zvědavý. Věřím v třísetovou férovou bitvu.
Reagovat
FulnekUltras
jj, AKS by si už taky zasloužila pořádně finálově prorazit...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jde o mne, beru jakoukoliv z nich;)
Muze byt Karol, Garbina, Karenina...
Reagovat
blixa
Nezlob, nebo ti místo koťátka zařídím ty čínsky rozhodčí ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak se neboj, pozvany budes;) Muzes se podepisovat fanouskum...urcite v ramci kapitoly Danova reforma budes mit takle sve vpisy;)
Reagovat
Fandina
Víš ale o tom, že to, co tu někdo píše, není tvoje vlastnictví a nemůžeš si s tím nakládat jak chceš?
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Cetl jsem si tu ty podminky....
....vpohode;)
Reagovat
slacker
je to verejny web, vosino
Reagovat
Fandina
na kterém platí určitá pravidla, jako všude jinde ve společnosti. Pokud někoho veřejně urážíš a napadáš, tak jak to děláš ty, tak je to žalovatelné, obvzlášť když se jedná o veřejný web
Reagovat
slacker
zaluj jen zaluj
Reagovat
smazaný uživatel
To beru, kam mám poslat objednávku? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud to vyjde knizne, tak pochopitelne ti poslem vytisk zdarma, nejsem pes;)

Ale jak se tak nad tim zamyslim...ono je to opravdu uz v kategorii lidova tvorba;D) Mozna, kdyby se to souplo na web a pekne upravilo, lide by si to mohli pekne vytisknout a mohlo by to mezi lidem volne kolovat;)
Reagovat
smazaný uživatel
- Kdo je česká jednička?
Reagovat
smazaný uživatel
;d)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo ještě: Kvitovka šílí
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně zase jednou padne tisícovka komentářů. A půjde to i bez iqeho dvojáků :)
Reagovat
slacker
tak pojd prilozit taky ruku k dilu :_D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš celkem výdrž, to smekám... :D
Reagovat
Fandina
On brzy padne.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdysi jsem někde slyšel že zlu a blbosti se nemá ustupovat. :D Ale jo, asi mě to brzy přestane bavit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pobavil jsi. Na rozdíl od nejmenovaných kolovrátků :-)
Reagovat
Fandina
Asi se budeš muset naučit rozpoznávat, co je zlo a hloupost. Podle mě o tom nemáš ani páru.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hloupost jsi ty. Zlo tu nemusíme řešit. :)
Reagovat
Fandina
Znáš to, že pro hloupého, každý hloupý?
Reagovat
slacker
pro fandinu kazdy fandina
Reagovat
Fandina
Fandina je jen jedna. Na mě nikdo nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, i Štrosmajer by potvrdil nebeskost Fandiny.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino o tvé hlouposti není pochyb, je obecně známé, že hloupost je prapodivná nemoc, kterou netrpí dotyčný, ale všichni okolo něj. Myslím, že obraz diskuzí pod články tady na TP hovoří jasnou řečí. Všichni jsou blázni, jen ty jsi letadlo. :)
Reagovat
slacker
Hloupost je sporna, nesporna je ale jeji velmi zla a zakerna povaha
Reagovat
Herbert_Hoover
Nemyslím si, že by záměrně předstírala, že nerozumí tomu, co píše a že nerozumí vztahu mezi tím, co napsala a tím, co napsal jako reakci druhý. Aneb že předstírání absenci analytického myšlení a schopnosti porzumět psanému textu. Z toho vyplývá, že není možná obecně hloupá, ale v určitém (pro tento způsob diskuze důležitém) směru prostě její značka nestíhačka. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
*předstírá absenci
Reagovat
Fandina
Ty nejsi hodný člověk, na každého útočíš a urážíš druhé. A to hodný člověk nedělá. Na TP představuješ zlo. Nic jiného tu neděláš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak chápeš zlo, Fandino? Já tu zlo třeba nevidím, tak teď když jsi obvinila někoho ze symboliky zla, tak by mě zajímalo tvé chápání? :)
Reagovat
Fandina
Já vidím zlo u toho, kdo druhého napadá, píše o něm, že je fanatik, blbec a jinak uráží druhé, to je podle mě zlý člověk. Protože hodný člověk tohle nedělá. Nemá tu potřebu druhému ubližovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Aneb nechá si lidově řečeno "srát na hlavu"? Nechá na sobě štípat dříví? :) To není moc rozumný přístup, Fandino. Je třeba určit hranice. :) Záleží pak na stylu určení těch hranic, aneb na míře a citlivosti oponování. :) Ale když je něco průkazně nevhodné, tak proč se neohradit vůči tomu. :)
Reagovat
Fandina
Ono je hlavně nevhodné, psát druhému, že je fanatik. Nesvědčí to totiž o ničem jiném, než snaze truhého urazit nebo naštvat. Takže uvědom si, že když dotyčný tady něco napíše, co se ti nezdá, tak je x způsobů, jak se s tím o tom pobavit. Ale styl, jsi fanatik, jsi blbec, to není ta pravá cesta. Tak se hodný člověk k druhému nechová.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pobavit jako s tebou? To potěš :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Fanatiku! :))))
Reagovat
Fandina
Jinak samozřejmě, pokud ty mi tady napíšeš, že jsem hloupá. Tak si z toho nic nedělám. Jednak vím, kdo jsem a jednak k tobě nemám žádný vztah, abych si z toho dělala hlavu. Jen si o tobě pomyslím, že asi moc inteligentní a slušný nebudeš. Protože inteligentní lidi se tak k druhým nechovají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmě, hlupák je se sebou vždy spokojený a nic ho nerozhodí, to je nevýhoda inteligentních a vzdělaných lidí. :/ Další indície k tvé potenciální hlouposti. :) Naopak, slušný jsem, kdybych nebyl slušný, tak tě pošlu do háje na dvě doby a nedávám ti příležitost. :) Jsem natolik slušný, že s tebou tady ztrácím celý den čas. :D
Reagovat
gigin
Bude to stačit myslíš?
Reagovat
Fandina
Kdybys byl v pohodě, tak mi tu nebudeš vysvětlovat, jak jsem hloupá, jak ničemu nerozumím. Neměl bys to zapotřebí. Ale ty v pohodě nejsi, proto pořád odpovídáš, útočíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ono ti to dělá dobře, že na tebe reaguje a neříkej, že ne. Nikdo jiný tu nemá potřebu dokazovat, že má vždy pravdu a že ví všechno nejlíp.
Reagovat
Fandina
Nedělá mi to dobře. To, že někdo jako on mi tu píše, že jsem hloupá, to nemůže dělat dobře nikomu. Jinak já si nepotřebuji nic dokazovat. Já vím, kdo jsem a k tomu nepotřebuji názor kohokoli na webu. Od toho weby nejsou, aby se druhým nadávalo. A tady se to děje. Nejde jen o mně, obecně se tu druhým nadává a vysmívá. Takové jednání nikoho nemůže těšit.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandino, nedělej ze sebe obětního beránka, sama sis o to koledovala, ze začátku jsme konverzovali docela v pohodě. :) Ale ty tu svou "zlobu" skrýváš v textu, o to je to podlejší. :)
Reagovat
Fandina
Já skrývám zlobu a ty útočíš otevřeně a myslíš jsi, jaký jsi geroj.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty útočíš tak víc žensky, je to logické, když předpokládám, že jsi žena a já jsem muž. Intriky, spřádání nitek v zákulisí, skrývání. Chlapi si otevřeně dají najevo, co si o tom a tom myslí a je to. :) Pak jsou často v pohodě a jdou třeba spolu na pivo. :))) Ale některé ženy konflikty drží dlouho a jejich pomstychtivost roste.
Reagovat
Fandina
Já neútočím vůbec, nemám to zapotřebí. K tomu, aby někdo útočil na druhého musí být vztah, musí mi na někom záležet. Pokud k někomu nemám žádná vztah, nemám důvod na něj ani útočit.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je podle mě nesmysl, spíš nemám zábrany vyčíst názor neznámému člověku, než známému. :) Vůči neznámým držím emoce méně na uzdě a víc si trvám na svém, prosazuju své pevné hodnoty apod. :) Ten důvod je taky jiný, na neznámém člověku mi nezáleží, vyčítám jen proto, že nesouhlasím. U známého jsou ty cíle jiné. Pomoci, poradit apod.
Reagovat
Fandina
Jenže pokud mi na někom nezáleží, tak mi nezáleží ani na jeho názoru. Přečtu si ho a tím to pro mě končí. Pokud mi na někom záleží, tak mu budu vyčítat, že by se měl chovat tak nebo tak. Ale nebudu to chtít na lidech, které ani neznám, jen kvůli tomu, že napsali nějakou větu na netu, se kterou mám problém.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale záleží mi na mém názoru a za něj bojuju, ten obhajuju, pokud je jeho ve výraznějším rozporu s tím mým. :) A v tomto je to snazší v interakci s neznámým člověkem. :)
Reagovat
Fandina
To každý. Jenže jsou lidi, kteří své názory vnucují druhým a pokud ho nemají stejný, jako oni, tak je nazývají fanatiky nebo blbci. Také se jim vysmívají a uráží je. Tvůj případ.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano iqe se projevil ráno jako fanatik, neschopný uznat neschopnost Petry dotáhnout 1. set za stavu 4:0. Fanaticky trval na uznávání své modly a svalil vinu zbaběle na rozhodčí. Ty jsi tvrdila, že tomu tak není. Asi ve jménu uctívání všeho českého tenisového ses ho zastala. Až jsem ti vyfiltroval důkaz, zase jsi nějak morfovala svůj postoj, jak to děláš postupem diskuze, když zjišťuješ, že tvé názory jsou splachovány. Hloupá prostě pro mě jsi svým vystupováním tady.
Reagovat
Fandina
ige to píše normálně, že rozhodčí Petře ubližují. Nejsi tu od toho, abys na komkoli vyžadoval, že se mají za cokoli omlouvat, uznávat chyby. Napsal co napsal. Napsal to za sebe a je to jeho věc. Tobě nepříšluší nazývat za to druhé fanatikem. Nejsi tu od toho.
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč mi Fandino podsouváš, kvůli čemu tu nejsem? :) Jak ty to můžeš vědět? Uvědom si, že jsi mi asi milionkrát vyčítala, že někomu něco podsouvám a sama jsi to milionkrát sama udělala. A to není jen podsouvání ale další věci, co jsi na mně kritizovala. Holt psychologická technika projekce opět v akci. Je to iqeho názor a můj názor je, že je fanatik. Taky mám na něj právo a je to moje věc. :) A napsal jsem taky slušně, že je fanatik. :) Iqe je tu od toho, aby házel vinu na sudí, když jeho modla nestíhá na kurtu, tak já tu jsem od toho tohle zkritizovat a že se to nehodí a určitě by na něj Petra jako na fanouška nebyla pyšná. :) Měříš dvojím metrem úplně stejnou věc, Fandino. Další důkaz tvé krátkozrakosti. :)
Reagovat
Fandina
ige Petře věří a fandí jí. Ten kdo tu dýl čte, tak to ví. Není to žádný fanatik a neudělá to z něj ani jeho názor, že Petře někdo ubližuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Petře někdo ubližuje x Petra prohrála díky rozhodčím

No a máme tu rozpor, který ty sama nejsi za celý den schopna uznat a to je ta odpověď, proč mi hlavně vadíš a co že to stálo na počátku naší konverzace. Proč jsme se dostali až sem. :) Iqe ráno nefandil, iqe projevoval fanatismus. Víš kdo je fanoušek? Ten, který podpoří, když se nedaří, ale umí uznat, že se nedaří a že za prohru nemůže třetí strana, přímo v takové míře nezúčastněná, tedy výsledek nemá šanci tak ovlivnit jako hráčky. :) A to je fanatismus. Krédo tenistů je "no excuses" ne? Nebo alespoň jednu dobu na to běžela reklama. No a iqe vůbec nekonal dle toho dopoledne. :)
Reagovat
Fandina
Jenže iq tu nepíše první den a to, jaký je fanda Petry ví každý, kdo tu čte. Takže zbytečné to opakovat. A není to žádný fanatik. Povrchní člověk, jako jsi ty přijde a hned útočí. To se nedělá.
Reagovat
Herbert_Hoover
Takhle se fanda nechová a nevím už jak to tvému kolovrátku vysvětlit. :)) Budeš si mlít pořád to samé, pějme píseň dokola. :) Jsi jako náměsíčný, který jde a nevnímá, ale pořád jde a jde. :) Možná to, že nevidíš ten rozdíl mezi fanouškovstvím a zaslepeností, bude tím, že jsi taky trošku fanatička. ;) Kecy žblepty Fandino, hned jsem nepřišel. ;) A bavili jsme se normálně, než jsi chtěla spasit iqeho natolik, že jsi vypustila svou slovní žumpu naplno. ;)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že kážeš víno a přitom jsi to ty, kdo začal s útočením. Nikdo jiný to nebyl.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je pouze tvůj problém se mnou. Já se sebou v tomto směru žádný problém nemám. Opět sis vykonstruovala zbraň proti mně na základě svým psycho dojmů. :) Bavili jsme se úplně normálně a hlavně jenom my dva s iqem, až ty ses do toho přisrala se svou přemoudrelostí. A kdybys nebyla žena a starší, tak tě už dávno pošlu do hajzlu. :)
Reagovat
Fandina
Přišel jsi a začal machrovat. Jak jsi objektivní, jak tu nikoho neznáš. Nediv se, že se najde někdo ti to takové jednání dá sežrat. Žádný strom neroste do nebe.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, to platí, že tu nikoho neznám. :) No tebe už o něco víc ale pořád málo. ;) Ignoruješ fakta, ta pro tebe nehrají žádnou roli. O objektivitě tedy taky nemáš ani páru, ale kritizuješ ji. Máš jen ten svůj uspávací nasírací styl konverzace. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys byla v pohodě, tak nám tu nebudeš vysvětlovat, jak jsme hloupí, jak ničemu nerozumíme. Neměla bys to zapotřebí. Ale ty v pohodě nejsi, proto pořád odpovídáš, útočíš.
Reagovat
Fandina
Já nevím, kdo tu o mně psal, že jsem hloupá, ty o mně určitě, já o tobě nikdy. Ujasni si, co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ujasni si, co píšeš: URČITĚ to NEVÍŠ :-)
Reagovat
Fandina
jen se nedělej, tvoje poznámka o nebeskosti Fandiny je co? Pochvala?
Reagovat
Herbert_Hoover
V pohodě nejsem, to máš pravdu, bolí mě zub. :) A taky se sebou nejsem zcela spokojený, takže nejspíš nebudu tedy hlupák. Pro mě dobrá zpráva. :) Pro tebe už horší. Ale slušný jsem, Fandino, to ano. Dal jsem ti šanci až do večera, nemáš mi co vyčítat. V opačném případě bych tě poslal k šípku. :) Samozřejmě o tvém renomé zde vím, nejsem tu první den, ale chtěl jsem ti dát šanci a poznat, co jsi za případ. Slušný. :)
Reagovat
Fandina
Zajímavé, ráno psal, jak tu nikoho neznáš, jak se můžeš ke všemu vyjadřovat, jak jsi jediný povolaný. Je mi tě líto chlapče, je to čím dál horší s tebou.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vím tak možná kdo komu zhruba fandí :D To, že tu nikoho neznám platí, věřím, že jsou tu i lidé, kteří se znají třeba i z reálu nebo o sobě leccos vědí díky soukromým diskuzím. Já ne. O tobě taky vím jen to, že tu nejsi moc oblíbená, chtěl jsem zjistit, proč. :)
Reagovat
Fandina
Každý nemůže být oblíbený. Tak to v životě nechodí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Člověk se nezavděčí lidem všem, tak to je. Nejde o to být u všech oblíbený, ale být skoro u všech neoblíbený je také zarážející? :) To bych se nad tím možná zamyslel, než se utěšoval tím, že takhle to v životě nechodí.
Reagovat
Fandina
Záleží na tom, jaké kdo má priority. Pokud píši na webu pro zábavu a nemám žádné jiné ambice, tak je mi to úplně jedno, jestli jsem oblíbená, nebo nejsem. Pokud mi na někom záleží, tak mu to dám najevo. A stojím o jeho přízeň. To ale není můj případ na TP. Od TP neočekávám nic osobního. Maximálně věci, co se týkají tenisu. A pak samozřejmě mě někdy vytočí, když se tu píší nesmysly a hlouposti. A to se tu děje často.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vidíš, vadí ti, když tu někdo píše nesmysly, ale už ti nevadí, že jsi neoblíbená a tedy, že ty nesmysly asi taky píšeš? :) Já mám tu zkušenost, že je velmi náročné (pro mě alespoň) docílit toho, abych štval hodně lidí. Občas na diskuzích někdy trolluju, popichuju, ale není to má přirozenost a přesto mám i své oblíbence. Neumím si představit, že jsi přirozená a nemá tě tu tolik lidí rádo. Nad tím bych se zamyslel i kdyby byl můj záměr s TP jakýkoliv. :)
Reagovat
Fandina
Asi nerozumíš česky. Nepíši tu proto, aby mě milovali davy. Je mi jedno, co si o mně kdo myslí. Jsem svobodný člověk v tomhle směru. Ať si každý dělá co chce. Nevyžaduji od nikoho potlesk, jen kvůli tomu, že jsem. A také niho neotravuji a nemoralizuji a nepoučuji druhé, jak to děláš ty. A myslíš si, jak to děláš dobře. Neděláš. Vnucuješ se.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nevím, kdo se vnucuje Fandino. Vážně máš talent odsuzovat na druhém to, co sama děláš. :)) Dávno jsi ukončila diskuzi se mnou hrdinně, ale vzápětí zase reagovala. Prázdné gesto. :) Já tu taky nejsem, aby mě milovaly davy, ale opačný extrém by mě donutil k zamyšlení. To jen asi vypovídá o tom, jak jsi zahleděná do sebe. Zkrátka hloupí lidé jsou se sebou spokojení za každé situace. Nic je nerozhodí. Obdivuju. :) Ty neděláš naoko nic špatného, ale děláš to, protože jinak by nebylo tolik lidí tady proti tobě, nebyla bys jim proti srsti, kdybys vystupovala ve jménu toho, co hlásáš. :)
Reagovat
Fandina
Nejdřív se zeptej sebe, proč ti vadím. Zodpověz si tu otázku, sám. A nepotřebuješ si tu hrát na zachránce TP, který tu odhaluje zlou a hloupou Fandinu. Protože nic jiného neděláš. Povyšuješ se nade mnou a pořád zdůrazňuješ, jak mě nikdo nemá rád. Zeptej se sám sebe, co ti na mě vadí. Jsi povrchní člověk. Jen útočíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mně se líbí Fandino jedna věc. Jak vždycky plácneš v závěru nějaký jakože termín, aby jsi mě zhodnotila a zároveň urazila, ale samozřejmě je úplně mimo, neumíš ho správně použít.
Ale udělám ze sebe hlupáka, tak proč ti připadá, že jsem povrchní? :) Jenom proto, že máš pocit, že se nad tebou povyšuju? Ale to se tu dá říct o všech, co tě nemají rádi? :)

> Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo, kapitola IV. - Fandina vrací úder :))))
Reagovat
Fandina
Proč ti tak záleží na tom, jestli mě tu někdo má nebo nemá rád. Tobě to musí být přece úplně jedno, koho já mám ráda nebo kdo mě má rád. Proč na tom pořád stavíš. Máš nějaký problém se mnou, s tím co píši. Proč ti na tom záleží. Jsem cizí člověk, na webu je takových mraky. Proč se soustřeďuješ na mě. To je moje odpověď na to, proč jsi povrchní. Kdybys nebyl, neměl bys potřebu zkoumat, co jiní.
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak Fandino. Povrchní člověk se nezajímá o druhé. Často jimi opovrhuje kvůli sobě, svým hodnotám apod. Staví na první místo sebe samého. Nechodí do hloubky, což mi přijde, že v diskuzích s tebou chodím až do větší hloubky, než bych sám chtěl. To svědčí o tom, jak jsem slušný a zlý taky nebudu úplně jak si možná myslíš. Jinak bych byl k tobě vulgární a možná tě už poslal dávno někam. :) Což taky svědčí o tom, že nejsem povrchní, protože mě zajímají podrobněji tvé názory. :) A když už něco řekneš, nějak mě nazveš, tak bych rád věděl proč tomu tak je. Já to tak mám, že jen tak neplácám do větru, ale vím, proč to a to říkám, jdu do hloubky. :))
Reagovat
Fandina
Povrchní jsi, protože dáš na druhé, sám nezkoumáš, jak to je.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty jsi pako Fandino :) Vždyť kdybych dal na druhé, tak s tebou nemám potřebu ztrácet celý den čas, ale rovnou bych tě odepsal jako trosku TP. :) To si odporuje, ale ty si celá odporuješ, takže není údivu. :)
Reagovat
Fandina
Jsi směšný, jak urážíš. Mám s tebe legraci.
Reagovat
FulnekUltras
Standa si vzal evidentně za své udržovat oheň do 1000 příspěvků a lepší palivo na přikládání nenašel... ;)))
Reagovat
Fandina
Standa si hraje na chytrého. Ale pobavil mě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fandina je topičem. :) Alespoň máš co číst, když ty jsi koule z chodníku nesebral. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A také nikoho neotravuji a nemoralizuji a nepoučuji druhé, jak to děláš ty.
DRŽ SE SVÝCH SLOV!
Nevíš, co píšeš!!!
Reagovat
Fandina
Hlavně se jich drž ty, nemoralizuj mě, nepoučuj, co mám dělat a neurážej mně s holubičkami.
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Leda Ivan: "Fandino, fandino, stůj, nijak nečaruj, musíš k nám hodná být, pomoz nám TP zachránit!"
Reagovat
Fandina
Pán se zlobí, chce zachraňovat TP. Pobavils.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Nepobavilas.
Reagovat
Fandina
Zato ty jsi tak zábavný, že se ještě pořád válím smíchy po zemi, z tvého příspěvku.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud o sobě prohlásíš, že na tebe nikdo nemá, tak jak tě někdo může urazit?
Nevíš, co píšeš.
Reagovat
Fandina
Nauč se číst souvisloti a nevytrváhej věty z kontextu. Je to jednoduché. Stačí myslet.
Reagovat
smazaný uživatel
nepoučuj, co mám dělat
Reagovat
Fandina
nápodobně
Reagovat
smazaný uživatel
nepoučuj, co mám dělat
Reagovat
Fandina
nápodobně, nepoučuj mě, nevrátí se ti to jako bumerang
Reagovat
smazaný uživatel
Nepoučuj, co mám dělat.
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
a nezapomeň to napsat ještě x krát, určitě to dodá tvým slovům váhu
Reagovat
smazaný uživatel
...nepoučuj, co mám dělat...
...a nezapomeň na to reagovat, určitě to dodá tvým nebeským myšlenkám váhu...
Reagovat
Fandina
nepoučuj co mám dělat, nejsi tu od toho
Reagovat
smazaný uživatel
neotravuj, nemoralizuj, nepoučuj, nevnucuj se
Reagovat
Fandina
nejsem ty
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
jak v čem. V urážkách máš prim ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
Na tebe nikdo nemá v urážkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
v urážení každý
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá.
Reagovat
Fandina
a teď tu o Karkulce
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nikdo nemá. Sama jsi to napsala.
Reagovat
Fandina
Jsem hodná a milá v tom na mě nikdo nemá. V nadávkách tady na TP každý.
Reagovat
smazaný uživatel
Marná snaha.
Reagovat
smazaný uživatel
On-line kurzy 41.00 na Johannu za stavu 1:5 v 3.sete ...
aúúúúú
Reagovat
Herbert_Hoover
To teda je bláznivý den..s Fandinou. :))
Reagovat
Fandina
Se mnou je všechno krásné, stačí být inteligentní, mýt smysl pro humor a nemyslet si, že nad tebe není. Takový Berďulka, to je kluk šikovná. Ten krásně umí hrát tenis. Nádhera.
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže vlastně takový opak tebe? :) Nikdy jsem nějak moc nekvitoval ono "protiklady se přitahují", ale ty možná budeš argument pro to tomu konečně přijít na chuť. :)) Takže ti v podstatě stačí, aby člověk uměl hrát tenis. :)
Reagovat
Fandina
K tomu, aby někdo měl někoho rád někdy stačí jen pohled. Cuknutí. A je to.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, třeba když spíš v tramvaji, revizor ti poklepe na rameno, ty sebou cukneš a je to. :) Vážně pozoruhodné. No mně snad jen těší, že neumím hrát tenis jako Berdych, ještě bys mě mohla mít ráda. :)
Reagovat
Fandina
Psala jsem o lásce. O tom, že některé jedince máme rádi, aniž pro to něco udělají, najednou před námi stojí a máme je rádi. Někoho třeba začneme mít rádi, protože se chová tak, že nám imponuje jeho chování. A někteří lidé nám jsou ukradení, ať dělají co dělají.
Reagovat
Herbert_Hoover
O lásce sis psala možná s někým jiným, ale to neva, není to poprvé, kdy jsi mimo mísu. :) Nedávno přede mnou stál ve frontě bezdomovec. Strašně smrděl, křečovitě svíral 2l bílého vína v plastu. Nic moc jiného nedělal, ale nepřišlo mi, že ho mám rád. :)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že neumíš číst. Psala jsem o lásce. Jenže to ty ve své samolibosti, jak moc cítíš potřebu mě urazit nevnímáš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tvůj problém je, že neumíš psát. :) A pojďme..blbá otázka nebo blbá odpověď, co neexistuje? A co bylo dřív? Slepice nebo vejce? :)
Reagovat
Fandina
Jinak tebe neznám, ale podle toho co tu píšeš, tak k tobě nic necítím, jsi mi ukradený. Nic. Nula.
Reagovat
Herbert_Hoover
No ještě aby jo. :)) To by bylo dost podezřelé a na plytké city/pocity jsi už dost velká holka ne? :) Na opravdový cit je třeba mnohem víc času a činů než pouhé stoupnutí. :)
Reagovat
Fandina
Asi ses nikdy nezamiloval na první pohled. Tam stačí ťuk.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ťuk by měl přijít u psychiatra. :) Láska na první pohled..to bych čekal u náctiletých slečen, jež uctívají virtuální sítě. :)
Reagovat
Fandina
Neznáš život. To, že tobě se to nestalo, neznamená, že to neexistuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak nestalo? :) To, že je někdo přesvědčen o tom, že se zamiloval na první pohled, ještě neznamená, že to tak je. :) Láska na první pohled je oblíbené klišé. Jde jen o fyzickou přitažlivost a dost často to končí po první žhavé noci aneb láska na první pohled = odložený sex na jednu noc. :))) A i kdyby z toho pak byl vztah, tak v té fázi se nedá mluvit o lásce v pravém slova smyslu. K prohloubení těchto pocitů v cit je třeba dalšího poznávání, schůzek. :))
Reagovat
Fandina
Právě, že se dá mluvit o lásce na první pohled. Přesně to je ten případ.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D No na jednu stranu se tomu nedivím, tyhle magické věci jsou spíše pro racionálně slabší jedince. :) Tak hodně štěstí v láskách na první pohled. :)
Reagovat
Fandina
Láska je cit, rácio je něco jiného.
Reagovat
Herbert_Hoover
V zamilovanosti nelze prakticky hledat racionalitu, ale láska je něco jiného. :) Ale už mě nebaví házet hrách na stěnu, jdu si pustit operu. :)
Reagovat
Fandina
Láska je věc citu, emocí, s rozumem nemá nic společného.
Reagovat
Herbert_Hoover
U tebe nemá s rozumem společného nic, takže se nedivím. ;)
Reagovat
Fandina
U nikoho nemá láska s rozumem nic společního. Je to cit.
Reagovat
Herbert_Hoover
Měla by sis rozšířit obzory. Možná by chtělo ve větším absorbovat informace z jiného než tenisového světa. :)
Reagovat
Fandina
Možná bys měl nastudovat, co to vlastně láska je, když to podle tebe není cit.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kde jsem to napsal? :) Láska je komplexní záležitost, balíček. :) I rozum má své místo, ne jako u zamilovanosti, která je z 99.9% chemie. :) Ty chápeš lásku dost jednoduše, už proto jí přisuzuješ ten faktor okamžiku, že ve zlomku vteřin lze mluvit u někoho o lásce. :)
Reagovat
Fandina
Láska na první pohled je otázkou okamžiku, přeskočí jiskra a už to jede. Nic jiného jsem nepsala. Láska jako toková, přátelství, kamarádství, to všechno je otázka citu, s rozumem to nemá nic společného. O tom jsem psala. Láska je cit. Rozum je něco jiného.
Reagovat
Herbert_Hoover
A jak dlouho u tebe ta láska na první pohled trvala? Alespoň dvě vteřiny? :) A už to jede :))) Jojo gatě dolů a ráno čágo bélo šílenče. :)))))) No ten zbytek snad ani nemá cenu komentovat..míchání jablek s hruškami, toho nejsem zastáncem, tak se nepřipojím. Ale vážně, jak nevíš, proč píšeš to, co píšeš a nerozumíš tomu, tak asi nevíš, proč máš někoho ráda. :)
Reagovat
Fandina
Láska na první pohled trvala dlouho. Přeskočila jiskra a pak to přetrvávalo několik let. Co se ti na tom nezdá?
Reagovat
Herbert_Hoover
Nezdá se mi na tom asi tři a půl řádku textu. :)))
Reagovat
Fandina
To je tvůj problém.
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmě, jsem rád, že mi svůj problém přenecháš. :)
Reagovat
Fandina
Obávám se, že máš problém chápání textu. Napsala jsem ti jasně, že když se ti něco nezdá, tak je to tvoje věc, ne moje. Nauč se číst.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano Fandino, to je přesně ono. Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo. :)) Gratuluji, naplňuješ formát hlupáka do nejtitěrnějších detailů. :))
Reagovat
Fandina
Tak hrozné to s tebou zase nevidím. Až takový blázen nejsi.
Reagovat
Herbert_Hoover
Lidi mají obecně nutkání věcem přisuzovat magický význam, nevím proč. Láska na první pohled, osud atd.. :) Přitom jde o docela obyčejné (někdy neobyčejně obyčejné) logicky vysvětlitelné věci v důsledku.
Reagovat
Fandina
Láska je hlavně cit, logiku v tom nehledej.
Reagovat
Herbert_Hoover
V tomto se logika hledat dá, tím spíš to nebude ta tvoje láska. :) Láska je komplexní cit, tím spíš je blbost tvůj výklad. Ale nebudu ti brát iluze. :)
Reagovat
Fandina
Neboj se, já si iluze vzít nenechám.
Reagovat
Fandina
Ale jinak mě bavíš, jak se považuješ za mého znalce. Ale nic si z toho nedělej. Nejsi jediný. Kdekdo si myslí, jak moc dobře mě zná. Zasvědceně píše, jaká jsem, co dělám, jaká bych měla být a koho bych se měla zastávat. A pak se mi div, že se dobře bavím.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já tě neznám. Víš, co všechno o tobě nevím? No jéje, toho je. Ale inteligenci jsi zapomněla v obýváku, na diskuzi ji nenosíš, nebo teda ne dnes. :) Smysl pro humor u tebe taky (zatím) neshledávám. Působíš dnes spíš jako jezevec, kterému násilně narušili zimní spánek, a on to okolí teď dává pocítit. :) Koho by ses měla zastávat nepíšu, klidně nikoho. Jen, že iqe není nejvhodnější terč, je to docela i v rozporu s tím, o čem píšeš. :)
Reagovat
Fandina
Hezky a něco pozitivního by nebylo, zatím samá negativa. Pozitivního nic neznáš?
Reagovat
Fandina
Jezevec mě ale pobavil. Myslím, že to tak je. Určitě nechodím na diskusi oslňovat davy, perlit tady, dělat chytrou. A ten iqe ti musí hodně vadit, copak copak, nesnášenlivý člověk?
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenže ono tohle právě působí jako hraní si na chytrou. Bez drajvu, jen monotónní opakované huhlání. Dokolečka dokola. Prázdné, popudlivé..připomíná mi to jeden slavný politický sólo-projev.
Reagovat
Fandina
Já chytrou nedělám, já jí jsem.
Reagovat
Herbert_Hoover
Možná ve svém imaginárním světě, plném "lásky" na první pohled. :)
Reagovat
Fandina
Víš proč se vysmíváš lásce na první pohled? Protože nechceš vypadat blbě, nezažils jí a nevíš jak se k tomu postavit. Ale nic si z toho nedělej. To je běžný postoj člověka. Neví si rady, tak začne útočit, zesměšňovat druhého.
Reagovat
Herbert_Hoover
Lásku na první pohled jsem opravdu nezažil, jak bych taky mohl, když neexistuje. Zažil jsem to, co ty vydáváš za lásku na první pohled. :) I na druhý a třetí. :)
Reagovat
Fandina
Tak to je mi tě líto, že jsi nezažil lásku na první pohled. Přišel jsi o moc.
Reagovat
Herbert_Hoover
O návštěvu psychiatra. :)
Reagovat
Fandina
Nic ti nebrání, tam jít, když cítíš potřebu. Nejeden slabý jedinec tam chodí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jako exkurzi proč ne, ale potkal bych tam tebe, to by mi za to nestálo. Setkání s blbcem na diskuzi je v pohodě, ale v reálu už je to horší. :)
Reagovat
Fandina
Ty ale nejsi v pohodě. Ty útočíš, píšeš o druhých, že jsou fanatici, úchylové, že neexistuje láska na první pohled, že láska je rácio a další věci. Návštěva by ti prospěla.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano láska má i racionální složku, protože klasická láska je z velké části přátelství, postavená na jiných základech než zamilovanost. Zamilovanost je úplně něco jiného a to je prakticky totálně zatemněný mozek, asi jako u tebe na diskuzích. :) Takže ti gratuluji, možná jsi jen zamilovaná. :) A na lidi, co budou psát nesmysly a ještě na to budou pyšní a za své nesmysly peskovat ostatní, fakt nebudu milý. :)
Reagovat
Fandina
Nejsem zamilovaná, na to jsem příliš stará. Ale vím, jak to vypadá. Nicméně láska je cit, pocit. Rozum je něco jiného. S láskou nesouvisí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Na zamilovanost jsi příliš stará, ale na lásku na první pohled ne. :))))) Nemám asi co dodat. :)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že vkládáš do úst lidem to, co neřekli, v tomhle případě nenapsali. Lásku na první pohled znám taky, zamilovanost taky a neznemená to, že jí právě prožívám. Nauč se číst.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D Ty jsi blbá až to fakt práská dveřmi. Jestli jsem psal o iqem, že postrádá sebereflexi, tak beru zpět, až ty jsi příkladem, kdy někdo totálně postrádá sebereflexi. Jsi zajímavá psychologická figurka. Projektuješ své chyby na mě, to co sama děláš, tak z toho viníš mě, tedy vkládání do úst. :) A jsi vážně tak hloupá, že ani nevíš co píšeš? Tedy nerozumíš tomu, co píšeš? Napíšeš, že jsi na zamilovanost stará, já to opíšu a ty to pak popřeš a ještě mě obviníš z toho, že neumím číst. :D Odborník žasne, laik se diví. :)) Ale nedivím se tomu, že tě tu mají tak moc "rádi". Asi to bude příklad toho, kdy čučíš na obrazovku, pak se před tebou objeví nějaký příspěvek a je to..jak ty to říkáš..blbost na první pohled :))))
Reagovat
slacker
Pozor je to past, uz zacinas byt nakazeny jejim jedem
Reagovat
Herbert_Hoover
Já vím, že jsem už dávno sklouznul od počátečních záměrů. :) Mohl bych pokračovat v nastavené laťce, ale tím by to nikdy neskončilo. :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že můžeš skončit kdykoli. Silná osobnost to dokáže. Záleží to na tobě, jak jsi silný. Podle mě moc ne. Pořád útočíš. Nejsi v pohodě.
Reagovat
Herbert_Hoover
Silná osobnost musí proti hlouposti bojovat. :) Silné osobnosti mají na světě větší poslání, skončit není umění. :)
Reagovat
Fandina
Silná osobnost s hloupostí nebojuje. Ta jí rozezná a tím to pro ní končí. Bojovat s hlupákem je zbytečná práce.
Reagovat
slacker
Takze kdyz s nami bojujes neni to proto ze nas povazujes za hlupaky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdo jiný by s hlupákem měl bojovat než silná osobnost, která si na to věří? :) Právě, že silní a morálně nepokřivení jedinci musí se záporáky bojovat. :) Mají k tomu nejlepší předpoklady.
Reagovat
Fandina
Jenže to bys tou silnou osobností musel být. A o tom u tebe silně pochybuji. Jinak by ses nenechal rozházet jiným postojem, než máš ty sám.
Reagovat
Herbert_Hoover
Naopak, silná osobnost prosazuje své pevné hodnoty a v konfrontaci s cizími tupými lidmi si můžu dovolit trošku přitvrdit. :)
Reagovat
Fandina
Ty máš dost. Evidentně pleteš páté přes deváté. Zajímalo by mě, co tě tak točí. Něco to bude.

Znovu to zopakuji, prožila jsem jak lásku na první pohled, tak zamilovanost. A nic jiného jsem nepsala. Máš to v hlavně pomotané.
Reagovat
Herbert_Hoover
Od stylu jezevce, jehož hibernace byla uměle narušena, jsem přešel k paralele Pandy. Ta na mě taky často působí stejně mimo mísu jako ty. Jak si jen tak sedí v trávě, požírá bambus a působí dost naivně, zmateně. Ale přesto je Panda mé oblíbenější zvíře, což se o tobě z hlediska oblíbenosti po dnešku říct nedá. :))))
Reagovat
Fandina
Paradox na tom je, že já vůbec o tvou přízeň neusiluji. Není důvod.
Reagovat
Herbert_Hoover
Máš talent psát od tématu, víš to? :) Vždycky napíšeš něco, co vzbuzuje pocit, že příspěvek, na který jsi reagovala, jsi ani nečetla. :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že inteligentní člověk si s mou odpovědí tobě na příspěvek o tom, že o mně nemáš valné mínění, poradil. Obávám se, že ty to nejsi. Abys byl tohohle schopen. Čím déle si s tebou píši, tak tím se mi jasněji formuluje, co jsi zač.
Reagovat
Herbert_Hoover
To mě zajímá, co se honí v tvé psycho mysli :) Povídej, jdu si udělat tousty k tomu :))
Reagovat
slacker
No abys nebyl zklamany, stejnymi slovy se Fandina "vyporadava" s kazdym kdo si ji vezme v diskuzich do parady. Slusny a pocetny klub na TP
Reagovat
Herbert_Hoover
Mají i nějaké dresy, stejnokroj? :D
Reagovat
slacker
nene, zadny dress code ani zastava. Dokonce ani predsedu jeste nemame.
Reagovat
Lunej..
Co to je tohleto? Simona vedla 5:1 a je to v zádeli. Uf, to je zase den..
Reagovat
FulnekUltras
Cítil jsem, že by ji Johanna dnes mohla pořádně otrávit...
Reagovat
Lunej..
Hm, nejvíc jsem otrávená já.
Reagovat
FulnekUltras
Já ani ne. Z posledních 22 zápasů dokázala Kontu porazit jen Petra... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
480 nepřečtených komentů... Mám to vůbec číst celý? :D
Reagovat
Lunej..
Ne, škoda času. :) Radši se dívej na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Dívat se nemůžu, jsem ve škole... Asi se vrátím ke knížce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nemáš co číst, doporučuju telefonní seznam. To je hodnotnější čtivo než zdejší diskuze :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nemáš co číst, doporučuju telefonní seznam. To je hodnotnější čtivo než zdejší diskuze :-))
Reagovat
slacker
Jen ty moje si precti :-D
Reagovat
Lunej..
když to vydělíš dvěma, protože Jirka pořád píše dvojmo, tak ti jich zbyde nějakých 240, ale i tak je to ztráta času :D
Reagovat
Herbert_Hoover
To máš lehké, iqe píše dvojitě, takže v podstatě těch komentů budeš muset číst o desítky méně. :)
Reagovat
janek_da
Ale přesto má pravdu, že je lepší číst telefonní seznam. Jenom ho sehnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ho doma ještě někde našla. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Po telefonním seznamu bych asi sáhnul až jako po jednom z posledních čtiv..nevím, radši třeba listoval Bravíčkem. :D
Reagovat
Cico93
Ja som to tiež teraz otvoril.
šalenota
Reagovat
Fandina
To je přesně pro ty, jako jsi ty, aby se měli čemu divit.
Reagovat
Cico93
Noo už len ty si mu tu chýbala.
Reagovat
d@ve
Lepší asi přejít na nové vlákno. :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Koho tipujete na vítězství ve Wuhanu? :) včera jsem měl obrovské nutkání vsadit Kerber, zdánlivě pohodovější část pavouku až do finále a kurz hodnotný. Po dnešku bych to viděl ještě reálněji. :) Skončila obhájkyně, Halepka má problémy s Kontou.. :) Počkám si na zápas Angeliky s Camilou a hyn sa hukáže! :)
Reagovat
Lunej..
Tak Simona má doufám už po problémech :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Simona má obrovský problém před sebou hned v dalším kole. :) Venuše obrodila kariéru, měla smůlu že musela Sereně "pustit" postup, aby měla šanci na kalendářní GS, ale nakonec to celé bylo stejně k ničemu. :)
Reagovat
Lunej..
Já zatím reaguju na problém s Kontou, tak ten bude doufám co nejdříve vyřešen :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Aha, no já jsem popravdě už myslel, že je konec. Nějak jsem to přestal sledovat, popravdě mě Simona spíš zklamávala poslední dobou. Prohospodařila těžce možná jedinečnou šanci na zisk GS a vůbec hraje poslední dobou divně, tak jsem od ní vysadil. :)
Reagovat
Lunej..
No já si to myslela taky a ejhle, Simča začíná Kvitovatět či co.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kvitovatět :)) Hezký termín, si ho zapamatuju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, koho budou organizátoři chtít nechat vyhrát :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Rozhodčí jdou jen po Petře přeci, už roky. :) Teď už to bude rovný boj.
Reagovat
Fandina
Občas jsou i Petře na ruku, ale jen málokdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, koho budou organizátoři chtít nechat vyhrát :-)
Reagovat
Roger_Federer
Koukam, stara temata se tady objevuji..Petra, rozhodci, nemoci..ige
Reagovat
smazaný uživatel
...;D)
Reagovat
Roger_Federer
Akorad furt ti sami saradnici...
Reagovat
Fanda67
to je fakt, ty jsi tady do té šarády ještě chyběl :-))
Reagovat
Roger_Federer
Mel jsem v noci vnuknuti...3,45 na betfairu..Vinci..
Bouzel mi to vnuknulo i Pliskovou.;)
Reagovat
slacker
no to je nadejne
Reagovat
janek_da
pozde :D

Intuice mi za stavu rikala, ze to je jako s Karlou, ale nechal jsem to tak
Reagovat
Roger_Federer
Ted to foufam dopodava.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aký bol teda kombinovaný kurz?
Reagovat
Roger_Federer
Solo oba zapasy, akovky u takovych kurzu jsou nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
On-line kurzy 41.00 na Johannu za stavu 1:5 v 3.sete ...
aúúúúú
Reagovat
Lunej..
taky dneska sledovala zápas Petry co? Samá nákaza...
Reagovat
sprchon
Nekoukám, ale nedivím se. Johanna od trávy úžasně. ;)
Reagovat
Lunej..
Hm, ve Wuhanu je nějaké divné klima, které nesvědčí mým hráčkám :)
Reagovat
blixa
Klid a nohy v teple. To pude ;-)
Reagovat
Lunej..
ok, už mám nohy v teple a jsem klidná a ono to jde :)
Reagovat
tommr
černej den našich tenistek pokračuje. Karolína od stavu 2:1 neuhrála ani jednu hru ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
JANEKDA, ELNINO. Nevsimejte ige a Fandirny, jak pravi klasik. ,Kdyz se nekdo hlupy narodi, chytry uz neumre. :D
Reagovat
Fandina
Hezky ses zhodnotil.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Proto spousta uživatelů TP neumře chytrých. A obávám se, že já ani Fandina mezi nima nebudeme.
Reagovat
Fandina
Tak tak. Co šachy, ještě je hraješ?
Reagovat
smazaný uživatel
No závodně už ne..
Reagovat
Fanda67
Nemáš náhodou bráchu Martina?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tě to zajímá?
Reagovat
Fandina
Je to psychouš a hraje si na chytrého.
Reagovat
Fanda67
Jeden Martin Kvěš je v databázi šachového svazu. Kvěšů asi u nás moc není tak mě to jen tak napadlo ....
Reagovat
slacker
Treba to bude fotr, bohuzel slechtilelsky program Bene Gesserit v dalsi generaci totalne sehnal a mista Kwisatze Haderacha se narodilo "tohle"
Reagovat
Fanda67
ročník 1990 nebude mít asi našeho Jiříka :-)
Reagovat
gigin
17

http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Kv%C4%9B%C5%A1/hustota/
Reagovat
slacker
jenze rychle vymiraji jeste v 2010 jich bylo 20
Reagovat
Fanda67
Dík za info. Pokud je to myšleno jako příjmení jednoho člověka, tak těch 17 mohou být 3-4 rozvětvené rodiny. Registrovaných šachistů je cca 15000, takže ten Martin klidně může být jeho příbuzný ( dost často se tomuto "sportu" věnuje celá rodina )
Reagovat
Fandina
Hlavně se tomu sportu věnují chytří lidé. Ne žádní psychouši.
Reagovat
Fanda67
No já je hraju závodně , což bys také mohla vědět :-)
Reagovat
Fandina
Proč bych to měla vědět, já se vůbec nezajímám, jestli hraješ šachy nebo nebo ne. A ani nevím, jak si na to přišel, že bych to měla vědět.
Reagovat
Fanda67
kdysi jsem to tu psal a tobě nic neunikne :-)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, já jsem stará pohodlná bába, já se ráda pobavím, ale abych sledovala, kdo co píše na TP, to je mi fuk.
Reagovat
Herbert_Hoover
S touhletou Fandinou bude asi švanda. :)

>nyní subjektivní pocit, jsou určité indície, na základě nichž spekuluji, jen pronáším do pléna :) žádná nediskutabilní fakta :)
Reagovat
Fandina
S mnou sranda je, ale obávám se, že s tebou vůbec.
Reagovat
Fanda67
To máš pravdu, když po pěti minutách nevíš co jsi psala a pop¨íráš sama sebe , to se fakt bavím viď babčo :-)
Reagovat
Fandina
A má být?
Reagovat
Herbert_Hoover
V jakém smyslu? Bavíš skupinu lidí a ti se s tebou vždy rádi opět střetnou a upřímně ocení tvé nadání pobavit nebo je to spíš tragikomika, kterou tvé působení produkuje? :) A v tom případě jsi spíše trpěna? Jak to vnímáš? :)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Bavím se jen tím, jak různí lidé různě na věci kolem sebe reagují.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak počkej, takže vlastně není sranda s tebou ale spíše s jinými? :)
Reagovat
Fandina
Bavit se, neznamená za každou cenu se popadat za břicho nebo sršet vtipy. Můžeš se bavit a být v pohodě třeba jen, když se s někým bavíš rád nebo se ti líbí jeho myšlenky. Ale za každou cenu dělat legraci a čekat na potlesk druhých, takovou srandu nevyhledávám.
Reagovat
Herbert_Hoover
No, ale výše jsi psala, že s tebou sranda je, takže jak to vlastně je? Je sranda s tebou, nebo je sranda spíš s jinými a ty se tím bavíš nebo jsi jen v pohodě nebo? :)
Reagovat
Fandina
Jsem veselá a mám radost ze života, takže se mnou sranda je, ale musíš jí rozumět. Mýt smysl pro humor.
Reagovat
Fandina
mít ... oprava
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže to, že bych nerozuměl tvé srandě, znamená, že nemám smysl pro humor? :) Ale konečně víme, jak to teda je, takže je sranda i s tebou, ve smyslu, že upřímně rozveselíš, pobavíš člověka. :)
Reagovat
Fandina
Kde čteš, že nemáš smysl pro humor? Já to někde psala? Zjevně jsi moc domýšlivý, nic takového jsem nepsala. Všimla jsem si i dole, že se věci domýšlíš podle svého a doplňuješ svoje myšlenky.

Jinak je to tak, že jestli se bavíš ty, to nemohu posoudit, ale já se dovedu pobavit i zasmát a nepotřebuji k tomu žádný souhlas druhého.
Reagovat
Roger_Federer
Druhy odstavec +1
Reagovat
Herbert_Hoover
Pravda, ten první je spíš na 2-, možná i 3- :O
Reagovat
Herbert_Hoover
No, že nerozumíš logické spojitosti mezi tím, co jsi napsala a tím, co vzápětí napíšu já, neznamená, že si domýšlím. Možná ani vlastně pořádně nerozumíš někdy tomu, co píšeš ty. Promiň, pocit a možné vysvětlení. :) Tak pro připomenutí.

> takže se mnou sranda je, ale musíš jí rozumět. Mýt smysl pro humor.
> sranda je, ale musíš jí rozumět
> musíš mít smysl pro humor

Z čehož inverzně vyplývá, že pokud bych tvé srandě nerozuměl, neměl bych smysl pro humor? Byla to jen otázka. :)
Reagovat
Fandina
Hlavně z toho vyplývá, že se chceš za každou cenu vybavovat a já z toho mám legraci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč ne? Mám dnes docela čas, proč se nepobavit ve smyslu nevyměnit pár názorů... :) Legraci z čeho konkrétně na té konverzaci? :)
Reagovat
Fandina
Ona to není legrace ve smyslu, že se popadám za břicho, jen se dobře bavím, jak se snažít bavit se mnou. Ale už toho nechme. Já se chci dívat na Káju.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jestli to nebylo na začátku spíše opačně. :) A taky je to většinou minimálně o dvou lidech. Těžko bych si tu psal sám. Jako teoreticky by to šlo, ale prakticky k čemu by to bylo. :)
Reagovat
Fandina
Souhlas. K diskusi je potřeba dvou. A také je normální, že když jednoho přestane diskuse bavit, tak jí ukončí. Takže díky díky a měj se fajn.
Reagovat
Fandina
ji
Reagovat
Fanda67
však o něco víš píšu že si nepamatuje co psala před pěti minutama, takže ji nesmíš brát moc vážně .....
Reagovat
Fandina
A na to jsi přešel sám, nebo ti to někdo poradil. Jasně, že si dělám legraci, to se nesmí?
Reagovat
slacker
ja sem mu to poradil prez vzkazy
Reagovat
slacker
ja sem mu to poradil prez vzkazy
Reagovat
lars
ze se asi pomerne pozde pres WC "nasackovala " na tento turnaj a rozholila tim tenis. pavouka zapasu
Reagovat
Fandina
Marfuša se nikam nehoní. TM má jistý, takže je v pohodě.
Reagovat
lars
Marfusa nebyla vcas radne prihlasena na tento turnaj.
V pohode neni, kdyz se odhlasila z PM v Pekingu
Reagovat
Fandina
V pohodě bylo myšleno, že nemusí honit body na TM, jako jiné holky. Jinak samozřejmě, že asi v pohodě není, když má zdravotní problémy a odhlásila se i z Pekingu.
Reagovat
lars
* rozhodila
Reagovat
sprchon
Už tam chodí lidi, tak snad přijdou i hráčky. :D
Reagovat
Fandina
Už tam je. Kájo pojď!!!
Reagovat
Lunej..
mi doufám dneska udělá radost, když už jí moc nemám. :)
Reagovat
Fanda67
a já myslel že jde všechno podle plánu ....
Reagovat
sprchon
Že jo? :D
Reagovat
Lunej..
:D:D jé rypáčci, já za to nemůžu. Včera to vyhrála ne? A přesně, jak jsem napsala. A dneska jsem vám nechtěla hned brát naději :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec ta věštba v podstatě vyšla, 1. set dala v TB a druhý vyhrála, akorát jméno bylo špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
karolína dneska už hrát nebude?
Reagovat
blixa
Zkusím se zeptat křišťálové koule ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Křišťálové koule se neptá, ale věští se z ní, když už chceš být vtipný.
Reagovat
slacker
strasne chce ale moc mu to nejde
Reagovat
blixa
Ty si dělej co chceš, já se jí ptám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas moc hodnotit nemůžu, takže zhodnotím rovnou celý turnaj: Stálo to za vyližprdel!
Reagovat
smazaný uživatel
No z tvojho pohľadu snáď historicky jeden z najkurióznejších turnajov vôbec..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejkurióznější asi není to úplně nejlepší slovo, ale budiž...
Reagovat
blixa
Ještě ne, ještě to může zachránit Kája ;-) Kikina proti Kajce, s tím mám problém protože oběma fandím tak stejně. Neviděl jsem to, tak snad vyhrála ta lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli lepší. Zřejmě vyhrála ta, kterou si jako vítězku vybrali rozhodčí, ti Číňani jsou v tomhle hrozné k*rvy.
Reagovat
janek_da
večer v klidu si udělám rozbor tvojeho hodnocení
Reagovat
VlS
Stejně za to můžou rozhodčí
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem Kvěš... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že tak, to bych dopadl, být ty. :-p
Reagovat
Fandina
Přesně tak ... úsměv
Reagovat
VlS
A čínský nudle si dáš?
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :(((((((
Reagovat
Fandina
Šmidlinka super. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
sprchon
Jo, hraje fakt dobře. :)
Reagovat
VlS
A vypadá taky moc pěkně. Jak do toho taková jemná slečna může tak brutálně řezat?
Reagovat
sprchon
Taky si říkám. Ale ono než o razanci jde spíš o skvělé úhly. ;)
Reagovat
blixa
Jo, úhly má dobrý. I křivky ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem psal komentář k Donně, takže nevím, proč se hádala... Ale každopádně už by si tam ty ku*vy šikmooké měli udělat jestřába.
Reagovat
sprchon
Taky nevím, nestihl jsem zapnout zvuk... Nakonec i Kiki out a zbývá ti fakt jen Donna.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně to, co bych čekal ze všeho nejmíň. :D Ale tak aspoň nějaký důvod k radosti, protože Donna ty body momentálně potřebuje z mých favoritek nejvíc... Kolikrát mě štve, že nestíhám sledovat zápasy všech mých favoritek (když jsem měl jenom čtyři, tak to bylo snadnější), ale někdy se opravdu hodí, že jich mám osm. :D Konkrétně v letošní sezoně se to hodí skoro pořád...
Reagovat
lars
jestraba maji , ale nemaji cloveka na jeho ovladani
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že zemřel. Ale tak snad by měli sehnat někoho jiného, protože hrát tak velký turnaj na hardu bez jestřába, to je fakt úlet...
Reagovat
slacker
Neni ten jestrab neco jako Cerebro ktery muze ovladat jedine profesor Charles Xavier?
Reagovat
freeteepek
Petra začala výborně a já jsem měl pocit, že hraje jak Bohyně. Až do stavu 4:0 jí tam všechno padalo. Pak se ovšem zasekla. Myslím, že ve Wuchanu se oproti včerejšímu utkání ochladilo.Navíc se hrálo pod střechou, což Petře vyhovuje.O to víc je ta prohra těžko stravitelná. Škoda, že neurvala ten první set. Počítal jsem původně i s prohrou ve třech setech. dnes to vypadalo , že jí opět přemohla únava. V zápase se dopustila několika lehkých chyb při dohrávce na síti, což jí stálo lepší výsledek. Kdyby trefila ten odkrytý kurt, mohla i vyhrát. To je bohužel celá Petra. A taky jí nepomohla absence jestřábího oka. Jestliže její hra je založená na trefování čar, byla to pro ni dost velká nevýhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem naštěstí jen nakukovala. Ale včera byla Petřina únava a nepohoda evidentní téměř od začátku. Až mi jí bylo líto. Nebejt selhání Gavrilové na podání , tak už dnes Petra nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
První čtyři gamy byla naprosto v pohodě. Sypat se to začalo v momentě, kdy si prohrála podání čistou hrou.
Reagovat
George_Renel
V kolik hraje Tomáš?
Reagovat
Lunej..
Tomáš už hraje a prohrál si podání.
Reagovat
George_Renel
Dík, už jsem taky zaregistroval.
Reagovat
slacker
dneska by nasi nemali sahat vubec na raketu
Reagovat
Fandina
Šmidlinka super. Pome Kajo!
stream
http://www.sportingvideo.net/20150927/vv56073049dde6f3.60753419-1154954.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten mi fakt nejde. Tam naběhne jenom nějaký chat a dál už nic...
Reagovat
Fandina
Mně jde super.
Reagovat
Fandina
http://www.fixalen.tv/20150927/vv-1154954-tennis-5607304aa2feb6.10775627.html

Tenhle také. Samozřejmě, nejdřív musím zavřít uvodní reklamu. A jinak to jde super. Ale třeba to je tím, že moji chlapi přešli na vysokorychlostní internet, takže všechno šlape super.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani tenhle mi nejde.
Reagovat
misa
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_location=ufi
Reagovat
smazaný uživatel
Píše mi to "MATCH FINISHED". :D
Reagovat
sprchon
http://www.sportingvideo.net/20150927/vv56073054b45321.80154708-1154956.html

Tenhle mi jde, konečně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zázrak, mně taky! Díky, už jsem myslel, že mám nějakou poruchu... :D
Reagovat
sprchon
Taky jsem tomu nemohl uvěřit. :D
Reagovat
Fandina
A nemáš poruchu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že vyrovnání z 0:4 na 4:4 přišlo vniveč... :(
Reagovat
d@ve
jj, tentokrát to nevyšlo.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
dočerta, ani ja nemám na Kajku a Kiki stream. Stále mi vypisuje RAIN RELAY! Nuž, zostáva sledovať len fiftýny. áách.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.stream2watch.co/sports/tennis/wta-wuhan-2015-live-stream-september-29
Reagovat
Herbert_Hoover
Má někdo odkaz na order of play ve Wuhanu? Na oficcial stránkách se mi nějak nedaří otevřít herní plán dnešního dne :)
Reagovat
Herbert_Hoover
už mám :) Takže dnes jen centr kurt? Jiné zápasy se hrát nebudou? :)
Reagovat
fretek
Petře vychází ten její baseball pokud je soupeřka pasivní. Když se soupeřka vzpamatovává, Petřina nervosvalová koordinace se mění na svalovou koordinaci a začínají převládat UE. (To jsem to chytře zhodnotil!)
Reagovat
freeteepek
Zajímavý názor. Já bych řekl, že ta koordinace se vytrácí úplně.
Reagovat
smazaný uživatel
Odborník přes svalovinu je tady Jabadu. Já bych počkal, co na to on.
Reagovat
smazaný uživatel
No a já bych taky řekla moudro. Petře to hlavně vychází, když nemá virozu a je zdravá. Svalovina nesvalovina.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu posoudit, ale včera "postla" fotku, kdy si dává ledovou vanu pro rychlejší regeneraci těla......
Reagovat
smazaný uživatel
Na turnaj ve Wuhanu je třeba se podívat i z jiné strany. Čínani postavili krásný areál, letos je to druhý ročník, a za dva roky těžko z toho bude tak prestižní podnik, jako ty které se hrají 20 a 30 let. Chyb tam je poměrně dost, které by měly vyladit, a to, že je tam hodně skrečí, asi taky o něčem vypovídá.
Reagovat
misa
Hodně skrečí je důsledkem končící sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo funkční stream? Já nemůžu nic najít. :(
Reagovat
tommr
ani v televizi ten zápas nedávají. Zřejmě nejsou schopný pružně zareagovat na změnu programu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je v pytli... Holt zůstanu u Donny. :)
Reagovat
janek_da
třeba to bude jako u Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíš? :D
Reagovat
janek_da
Kiki.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale co jako u Petry? :D
Reagovat
janek_da
jsem myslel, že tě otrávilo skore 0:4. Jako u Petry. A Kiki má zaděláno na brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zatím otrávilo jenom to, že není stream. Teprve teď vidím to skóre, tak snad máš pravdu... Jak se dívám na Donnu a ještě píšu sem, tak nestíhám sledovat čísla. :D
Reagovat
tommr
se odehraje na centru ...
Další zápasy na ostatních kurtech by mohly začít nejdřív v 11:30. Je ale otázka jestli počasí nebude proti ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže jsem to neviděla. Zbytečně bych se rozčílila. Ono asi tak. Už včera mohla prohrát, kdyby se soupeřka nezpaprčila a nedopodávala. Už včera bylo jasné, že Petra není na tom skvěle a dochází ji pára. Jestřábí oko - je ostudné, že nefunguje ! To jsem psala také už včera. Rozhodčí sice nestraní nikomu, ale sporné míče nejdou posoudit. Pro Petru je to zásadní, hraje hodně na riziko a tlačí míče dost k čarám. A zvlášť důležité, když nemá tolik sil jako třeba teď. Poslední věc. Jestli si ti, kteří se vezou na laciném vtipu zde pokaždé omílaného, i když tu není iqe, myslí kdovíjak jsou jejich výplody mimořádně vtipné a prudce inteligentní, tak se hluboce, ale velmi hluboce mýlí. Ta naše stádnost mě opravdu štve. No nic, Peťo, tak Peking - uvidíme....mé uznání, že i tyto zápasy dohraješ....
Reagovat
Lunej..
Petra ale dokázala hrát mnohdy trpělivě a udržet se ve výměně. Jenže jí je vlastní agresívní hra tlačená k lajnám. Podle mě jí prostě došla pára.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že jí došly síly. Nepohoda byla vidět už včera. Uvidíme Peking, jenže jestli je to viroza, tak fakt nevím....
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to viróza, může být za dva dny v cajku, toho bych se nebál. Větší průšvih by byl, kdyby to bylo bakteriologické.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, na virozu někdy bakterie nasedaj. A v Petřině připadě číhá v záloze ébévéčko, tak já se teda bojim pořád. Důležité je nepřehnat a neuhnat bratra osla. Jinak je lepší, že dnes vypadla. Evidentní je, že tělo potřebuje regeneraci. Já osobně se budu těšit na zápasy až bude Peťa fit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasedají, ale takové katastrofické scénáře si nepřipouštím. ;-)

Jinak sice chápu, jak to myslíš, ale nejsem si jist, jestli je pro Petru lepší, že vypadla. Podle mě by bylo lepší udělat tady co nejlepší výsledek a zajistit si tak TM - i za cenu toho, že by pak Peking vypustila. Takhle je tady ohromné riziko, že pokud se nezadaří ani v Pekingu, bude muset body na TM nahánět někde na turnaji v Linci nebo v Moskvě, což by při jejím stavu byla dost katastrofa vzhledem k nulovému času na nutnou regeneraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasedají, ale takové katastrofické scénáře si nepřipouštím. ;-)

Jinak sice chápu, jak to myslíš, ale nejsem si jist, jestli je pro Petru lepší, že vypadla. Podle mě by bylo lepší udělat tady co nejlepší výsledek a zajistit si tak TM - i za cenu toho, že by pak Peking vypustila. Takhle je tady ohromné riziko, že pokud se nezadaří ani v Pekingu, bude muset body na TM nahánět někde na turnaji v Linci nebo v Moskvě, což by při jejím stavu byla dost katastrofa vzhledem k nulovému času na nutnou regeneraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitko, Kvitko, ty to vedeš,
kde výkop plánuješ příště?
Doufám žes už vzdala naděj,
ň´áký GS vyhrát ještě.

Na zázrak již nespoléhej,
s tvou bídnou hrou plnou autů
sotva už něco uhraješ,
v žebři spadneš do průměru.

Při hře výraz tváře tvojí,
zná už jenom dvě podoby:
ten první nadmíru vzteklý,
a ten druhý unuděný.

Sázet na tebe se nedá,
pomalu už věky celé.
A dívat snad? No to promiň,
to je jenom pro otrlé.
Reagovat
vibbi
nechte Kvěše na pokoji...teď chyb ze strany lajnových bylo ukrutně moc!!
a opravdu to byly chyby v důležitých momentech!
Jako vymyšlený aut, v tiebreaku na 3-6. A několik dalších. A v druhém setu několik. Například za stavu 2-4 ve druhém, kdy podávala Vinci a bylo to 30-30. V tu chvíli vystřihla Roberta deseticentrimetrovej aut, který nikdo nehlásil. Mohl být breakball.

Na druhou stranu mě Petřina hra po dlouhé době (RO- Bacsinsikszszszky) zklamala. To, jakým způsobem házela auty, které auty opravdu byly, to mě dokáže neuvěřitělně nasršvat. Nicméně, jakožto čtenář twitteru vím, že je opět nemocná s nějakou virózou, kterou má jako nástavbu mononukleozy. Holt bude muset zazářit v Pekingu a tady aspoň máme zjednodušené fandění. Karolíno pojď!!
Reagovat
Herbert_Hoover
Takže od stavu 4:0 do stavu 6:6 to bylo v pořádku? :) To jsme potřebovali vědět. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
No nebylo. I když ten stav udržet měla.
Reagovat
Herbert_Hoover
:)))))
Reagovat
misa
Jako čtenář twitteru se máš s takovou informací pochlubit. Nemocí bylo a je u mých oblíbenkyň už nepočítaně :-((
Reagovat
vibbi
no bylo to ve včerejší tiskovce...že prý jí zase sužuje rýma, kašel, únava a že se včera cítila dost mizerně. Dokonce na svém twitteru se zmínila, že je "ráda, že vyhrála, ale cítí se teď pořádně unavená"
Reagovat
janek_da
Lajnoví nic moc to uznávám. Ale proč za stavu 4:0 na téčku, Vinci v jednom rohu a Petra vyvalí ránu nesmírnou za zadní lajnu doprostřed?

Zpočátku dávala winnery v pohodě dál od lajny a nebyl problém.
Reagovat
misa
ale ve Wuhanu získala pá cenných bodů pro TM. Příští týden dostane novou šanci.
Reagovat
tommr
já už Petře po dnešku nevěřím. Vypadá, že je na dně fyzicky i psychicky. Vůbec by mě nepřekvapilo kdyby letošní sezónu předčasně ukončila ... :(
Reagovat
misa
No, české hvězdy jsou na tom v závěru sezony dost bídně...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nevěříš Petře nikdy. Nechápu, že máš tu drzost se považovat za jejího fanouška.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně lidí neví, co může napáchat v těle mononukleoza, kor na astmatika.
Reagovat
FulnekUltras
dobrá poznámka
Reagovat
smazaný uživatel
Čo ty na to?
Podľa britského média talkSPORT sa medzi najkrajšie tenistky na profesionálnom okruhu zaradila aj jediná Slovenka. Sú tam aj tvoje favoritky.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=WeNGi6472Rk
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkný výběr. Jenom tu Slovenku bych tam dal Danku Hantuchovou místo Cibule... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, ja som nevyberala. :-) Priznám sa, že ma tiež jej zaradenie prekvapilo. Nemá výšku a to je handicap.
Reagovat
pockerface
Hm, tak nic. Asi jsem málo držel palce. A to Petra měla rozehraný zápas, že se jí asi o tom ani nezdálo. Měla by do týmu asi najmout nového psychologa. Petra hraje jako 18.letá holka, nahoru, dolu. Půl hodiny je téměř neporazitelná, nechybující a další půl hodinu se netrefí do kurtu. Naše holky jsou poslední měsíce zakletý, těch už "téměř" vyhraných a nakonec, tak blbě prohraných zápasů už je nějak moc. To snad nemůže být náhoda. Bára,Denisa, Lucka, Petra, Karolína - holkám těm podzim nějak nejde. A dneska se k tomu přidá i Katka. Snad se Petra a Lucka dostanou na TM, pak zvládnou FC a pak naberou dost sil do příští sezony.
Reagovat
misa
Petra by se dostat měla, pokud Lucka nebude hrát v Pekingu a nevyhraje tam pár duelů, tak se zúčastní jedině v deblu.
Reagovat
VlS
Lucka má na FB, že v Pekingu bude. Otázka je, v jaký formě po ne úplně banálním zdravotním problému.
Reagovat
misa
"a doufám, že v Pekingu už budu moct nastoupit!"
...
je přesná citace
Reagovat
rosm
jj tech zapasu je silene, driv to byla vyjimka se mi zda
Reagovat
gigin
Jmenovitě - Hoń Si Ho, Hoň si Ho Miň, Ohmatalamuho Mahomeki, Maji Jakojamu, že dotlačili Bobinu k vítězství.
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
Pani_Kostalova
Škoda, ale dalo se to čekat. Času na odpočinek bylo málo a nedostatek energie se projevil. Snad zabojuje aspoň Kája.
Reagovat
tommr
druhej set proběh přesně jak jsem očekával: Petra se už v závěru ani nesnažila předstírat, že bojuje. Výmluvná byla taky "radost" Vinciový po zápase ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale howno, Petra bojovala až do konce.
Reagovat
George_Renel
Takže Petra je venku, Katka tam má našlápnuto, vypadá to na černý den žen. Zachrání to Karolína?
Reagovat
tommr
Katka už je taky venku. Na naše ostatní zřejmě dneska vůbec nedojde ... :(
Reagovat
sprchon
Aspoň nám vydrží do zítřka. :D Ale ne, myslím si, že se začne hrát.
Reagovat
Lunej..
dnes bohužel obráceně, ale to je život. Petra působila dost unaveně, už včera. Tak se těším co předvede Barča, Radek a Tomáš. Kvitovci nesmutněte, nehádejte se, tenis je krásný sport. :)
Reagovat
sprchon
Jak obráceně? Vždyť šlo všechno podle plánu. :P
Reagovat
miledus
Vždyť byla od stavu 4-0 úplně mimo mísu
Reagovat
smazaný uživatel
Je ubrečenější než sparťani po derby. Aspoň že do konce Wuhanu tady už bude klid, ale v Pekingu to začne zase nanovo... :D
Reagovat
Herbert_Hoover
A co teprve turnaj mistryň.. :)
Reagovat
tommr
tam se Petra letos vůbec nedostane ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dostane.
Reagovat
Herbert_Hoover
Snad se tam dostane, ale její zápasy nebudou řídit tihleti zlí rozhodčí!
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by toho využít, a pořídit si novou myš, aby jeho příspěvky neměly dvojitou hodnotu. A nebo si vyčistit optiku, to by možná taky pomohlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poukazování na chyby lajnových a nejen jich není ubrečenost, to je jenom poukazování na holou skutečnost.
Reagovat
gigin
Jirko, já vím, že jsi smutný, ale sám víš, že to přeháníš. Když už jsou tak ti sudí slepí, tak by museli Petře ty balony IN a OUT vycházet plus mínus stejně. Fakt se tím tady hodně ztrapňuješ, že je celý svět proti Petře. Navíc je tam hodně oblíbená, bylo to vidět i po reakci publika po jejím zdařeném fiftýnu a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Publikum bylo na její straně, rozhodčí nikoli. Zvlášť Nouni tomu dával dobře na frak.
Reagovat
George_Renel
Jsi dnes hodně urejpaný tak malý return.
Klid je hlavně od těch největších řvounek. Rusky a Bělorusky. Doprovod Dánky a Srbky už byl jen třešinkou na dortu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice se mi to taky sype (nejen ve Wuhanu), ale zatím tam mám ještě Kiki... Ale i kdybych tam neměl nikoho, tak do brečínka Kvěše si rejpnu velice rád. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, jestli jsou větší pitomci sudí za to, že hlásí kraviny, nebo vy, že jim ty kraviny žerete.
Reagovat
George_Renel
Ovšem i rejpání by mělo mít úroveň a trochu humoru.
Reagovat
Herbert_Hoover
..doufám, že ti rozhodčí si už nikdy nepísknou, teda rozhodně ne v zápase Petry!! :))
Reagovat
janek_da
adopr
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnový Bobině zahlásil aut, ale fiftýn získala ona? :-D Ještě tady někdo chce tvrdit, že rozhodčí Petru nepoškozujou? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, totálne si na ňu zasadli...Totálna propaganda zo strany WTA ako znicit Petre kariéru..
Reagovat
Lunej..
Nicméně slovenský komentátor je opravdu fajn, teď zase zmínil, že únava může souviset pořád z mononukleózy, celkově Petře fandí. Sympaťák.
Reagovat
Pani_Kostalova
A proč by ji měli poškozovat, vždyť ji tam mají rádi. Myslíš, že je Vinci podplatila?? :D Nebo nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Kvěše nechápe nikdo, kromě Fandiny.
Reagovat
Lunej..
Já ho taky chápu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápeš jeho nemoc? :D
Reagovat
Lunej..
Nemocných tu je, já taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jdi ty. Snad jenom, kdybys ukecanost brala taky jako nemoc... :D
Reagovat
Lunej..
O kom to jako mluvíš? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
O tobě, Luďko. :D
Reagovat
Lunej..
Jak to, že tu prozrazuješ moje jméno? :D
Reagovat
slacker
Karle
Reagovat
blixa
Protože Monty už je provalenej, tak nás práskne všechny :D
Reagovat
smazaný uživatel
To já kua nevím, proč by ji měli poškozovat. Ale dělají to. Korunu tomu nasazuje Nouni, který Petru viditelně rád nemá.
Reagovat
Lunej..
Vždyť ji přiznal bod, když zahlásil Bobině out. A všude se psalo, že když tam sedí, že má Petra štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Bod přiznal Bobině, bylo to 30:30 a místo toho, aby to bylo 401:30 pro Petru, bylo to naopak.

Vzhledem k tomu, že pod Nounim Petra prohrává asi nejčastěji to pro ni rozhodně dobře není. A dneska bylo vidět proč. Třikrát se spletl v její neprospěch.
Reagovat
Pani_Kostalova
Díky za vysvětlení :) Doufejme, že v Pekingu bude jestřáb (?). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme..Roberta je po finále USO veľmi zámožnou dámou a neváhala investovať nemalé finančné prostriedky do získania tohto pre ňu existenčného zápasu!..
Reagovat
Herbert_Hoover
Měl bys letět do Wuhanu a rozbít bejzbolkou čelní skla automobilů rozhodčích. :) Jednoznačně můžou oni za to, že se složila ze stavu 4:0. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen občas kouknu na skore. Ale Petře definitivně asi došel dech. Ach jo.
Reagovat
Herbert_Hoover
..že rozhodčí Petře prohráli už tolik zápasů v kariéře. Divím se, že ještě nemají stopku, vždyť to se přeci nemůže stávat. :) Je to velká drzost zvlášť ve chvíli, kdy hráčka vede 4:0 začít pískat proti ní a ovlivnit míče, které od té doby až do konce setu šly z rakety Petry. :)
Reagovat
gedzitka
Nevíte někdo, jaktože nemá to stejné jako na US Open? Viděli jste tuhle fialovou verzi ještě na někom?
Reagovat
Lunej..
Já mám teda zápas v HD v telce 122 cm, takže já vidím outy i dobré míče. Vidím jak Bobina hraje velmi pěkně, nepustí Petře k ničemu. Síť je vysoká, kurt malý, takže běžný standard :D
Reagovat
Lunej..
A pomoc Petře od umpire, oficiálně :D
Reagovat
Herbert_Hoover
:))) To zní jako z jedné hokejové scénky komika-velikána Zdeňka Izera...puk je černý a placatý. :))
Reagovat
janek_da
Že se hýbe i síť. Při Petříných úderech jde nahoru. Mazaní číňani.
Reagovat
VlS
Myslíš, že si Petra může za auty sama, protože do toho dává takový rány? Kurt to bolí, tak se přikrčí a je to v autu a lajnoví na to dlabou.
Reagovat
janek_da
Je to všechno divadlo. Kurt je v realu bez lajn. Ty se dostávají až smícháním obrazů na pozadí. HE ve Wuhanu nefunguje právě proto, že je využit na onlajn zmenšování a zvětšování lajn v televizi. Číňani tenisu nerozumí, tak jsou v klidu.

Nechutná, špinavá hra.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že jsi vtipný, ale děláš ze sebe akorát pitomce.
Reagovat
janek_da
fandino, pomoc. iqe uráží
Reagovat
Fandina
nepros já ti nepomohu, provokuješ tak se nediv
Reagovat
janek_da
ale začal iqe
Reagovat
Fandina
reješ do něj permanentně, nejen dneska jen se nedělej
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačal.
Reagovat
Lunej..
Bobina má prostě formu, tak je to finalistka US ne? :) Jen je teda pravda, jak zhubla, tak jsem se jí docela lekla, jak zestárla v obličeji. Nicméně to nic nemění na její dobré hře a taktice Petru pěkně rozběhat, aby neměla šanci hrát svoji hru. Jenže Petru to k těm lajnám pořád nějak táhne, hlavně teda za ně :)
Reagovat
misa
Ona vypadá staře od narození :)
Reagovat
Lunej..
Tak vím, že není miss, ale teď mi přijde prostě ještě starší. Ono to zhubnutí se bohužel u žen většinou projevuje v obličeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak formu má, ale zásadní rozdíl je v sebevědomí. Nezdá se mi, že by hrála jinak než obvykle, ale je vidět, že si de za svým.
Reagovat
sprchon
Proto je každý Petřin úder překvapením nejen pro nás, ale i pro ni. :D
Reagovat
Lunej..
Řeč těla Petry a Bobiny jsou nebe a dudy :)
Reagovat
smazaný uživatel
komunisti nemohli vymazat geny zdejších kritiků, stejně jsou zbyteční.
Reagovat
VlS
Protože velká čast se narodila po sametu ?;-)
Reagovat
smazaný uživatel
měl sem napsat progenitory.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost, že v integraci mentálně zaostalých patříme ke světové špičce. Vždyť kde jinde to mohou lidé s inteligenčním znevýhodněním dotáhnout až do internetové diskuse. Významnou práci na tomto poli odvádí především tenisportal.cz, konkrétně třeba v případě pana Kvěše a paní Fandiny.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdyby jen do internetové diskuze, to by bylo snad i to menší zlo, ale oni to kolikrát dotáhnou do vysokých funkcí v managementu, politice apod. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo do fotbalu... :D
Reagovat
Fandina
Pořád lepší být v politice a managmentu, než si stěžovat na internetu na druhé, jako se to děje tady.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pro toho konkrétního člověka, kterému byl adresován tento příspěvek, je to jistě lepší, ale on si neuvědomuje, co může všechno ovlivnit. Tedy ovlivnit k horšímu. A to je zase horší pro ostatní lidi. Na Tenisportálu se toho moc ovlivnit nedá čti zkazit. :)
Reagovat
Fandina
Na TP se ovlivnit moc nedá, ale projevují se tady lidské vlastnosti a slabosti. Třeba jenom v tom, co tu druhé píší o druhých. Jak se k sobě chovají, jak se projevují.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ve virtuálním světě mže být kdokoliv kýmkoliv. Dají se tu krásně zmást či záměrně oblbnout lidé. Bral bych to s rezervou, málokdy byl ten člověk stejný v reálu, jako se jevil v mocném světě virtuality, která osvobozuje a dává křídla zejména sebevědomí. :))
Reagovat
Fandina
Proto tady mnozí píší, kvůli svému sebevědomí a proto třeba i ty tu nasazuješ na druhé jen proto, že si myslíš, jak jsi lepší. A honíš si své ego. Podívejte na toho fanatika. Jaký je. A dělá ti to dobře.
Reagovat
Herbert_Hoover
Koukněte na toho fintila...papapa :) Mně jsou tu všichni docela u zadku, nikoho osobně neznám, měřím stejným metrem. :) Nemám své oblíbence ani neoblíbence, komentuju, co vidím a co se mi nelíbí nehledě na přezdívku. :) Já to znám, taky jsem občas v naštvanosti na výsledek či průběh zaměňoval důvody prohry. Není to ale správné. Je třeba mít střízlivý úsudek i v těchto nelehkých chvílích.
Reagovat
Fandina
Nikdo není ideální a je jedno, jestli někoho znáš nebo neznáš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Není to jedno, jsem objektivní a nemám důvod někomu křivdit. :)
Reagovat
Fandina
Moc se vnucuješ se svou objektivitou. A navíc, já tu nejsem od toho, aby někoho posuzovala, hodnotila. Co vidím, to vidím a to mi stačí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale hodnotíš mě. :) Nevnucuju, jen ti opakuju že nemám důvod nikomu křivdit, když tu nikoho neznám. :) Protože to možná pořád nechceš pochopit, tím neříkám, že to pochopit nemůžeš. Ale možná se tomu bráníš. :)
Reagovat
Fandina
Vnucuješ mi svoje myšlenky. Já tu také nikoho neznám, takže nemám důvod nikomu křivdit. Napsala jsem, co si o tvém psaní tady myslím. Nic jiného se tady ani dělat nedá.
Reagovat
Herbert_Hoover
Špatně. Ty odkrýváš pozadí mého psaní, takže do toho už taháš nějakou subjektivitu. Je to jiné než hodnotit vztah toho, co vidíš v zápase a toho, co je pak napsáno. :) Nebo co nedává logiku v kontextu průběhu zápasu apod. Jak tomu bylo u Petry. :) I kdyby to, co napsal iqe napsal Papež, tak bych s ním nesouhlasil. :) To je ten rozdíl. Já hodnotím čistě fakta, ty hodnotíš nějakou auru, kterou moje psaní může vyzařovat, ale to nemá s fakty nebo logikou nic společného. To je ten rozdíl, když je člověk objektivní a kdy ho ovládají pocity. :)
Reagovat
Fandina
Nikdo není objektivní. Každý píše podle toho co cítí a jak uvažuje sám. iqe vidí, že rozhodčí dělají chyby. Ale rovnou o někom psát, že je fanatik jen kvůli tomu, že si to myslíš není nic objektivního. Je to tvůj subjektivní pocit. Fanatik vypadá jinak.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fakta jsou fakta, ta nelze morfovat podle toho, jak se nám to zlíbí. Něco je dáno a nic se s tím neudělá. Takže pokud někdo píše v souladu s tím, pak je objektivní. :) Chyby rozhodčích jsou dnes a denně, ale o ně nešlo. Šlo o dávání rozhodčím za vinu, že Petra prohrála s totálně jasného stavu 4:0. :) Což nebylo zdaleka kvůli chybám rozhodčích. A to je zaslepenost. Snížená schopnost si přiznat, že můj miláček prohrál díky vlastním chybám. :) Styl "já ne, to oni!" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podsouvat mi něco, co jsem tady ani netvrdil. Jak typické..
Reagovat
Herbert_Hoover
Pak nechápu, proč ses tak čertil kvůli rozhodčím? :) Měl jsi být předně naštvaný na Petru, že prohospodařila tak nadějné vedení. Proč odvracet pozornost od jádra problému, když jsi to tak nemyslel? :) Únik k rozhodčím jako recept na lepší zvládání zápasu? Pomyslná páska přes oči? :)
Reagovat
Fandina
Protože si vykládáš věci podle svého a vkládáš do úst lidem něco co neřekli, jak se ti to hodí. Kdybys ctil pravidlo, že komentuješ jen to, co druhý říká, pak by se ti to nestávalo. Přečti si dobře, co psal a ne to, co ty se domýšlíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale notak, pakliže by tu bylo zhruba o 300-400 příspěvků méně, pak bych se s vervou pustil a vyhledal inkriminující materiály, ale takhle nemám přebytek odhodlání. :) Právě jsem komentoval, co jsem viděl. :) iqe byl nepříčetný měrou, která se mu musela rudě odrážet až na pozadí :) Ti zlí oškliví rozhodčí, jak si jen dovolí se splést, kvůli nim Petra prohrála :) Nikomu nic do pusy nevkládám, není nutno svalovat jeho zodpovědnost na mě a je pravděpodobnější, že iqe ulítnul než že by se pletlo víc lidí, protože jsem zdaleka nebyl jen já toho názoru. :)
Reagovat
Fandina
Jenže kvůli tomu, že někdo komentuje, že rozhodčí dělá chyby, tak ho nebudu nazývat fanatikem.
Reagovat
Fandina
Navíc s výmluvou, že ostatní to říkají také.
Reagovat
Herbert_Hoover
Hehe, tak kvůli tobě jsem si dal tu práci a vyfiltroval jsem si to. Za chvíli to tu dám. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
http://img.ctrlv.in/img/15/09/30/560bce02139fc.png

Tak tady to je. Rozhodčí darovali set Vinci, rozhodčí okradli o set Petru.

> rozhodčí
> rozhodčí jsou zlí

:))
Reagovat
Fandina
A co má být? Napsal, že jí připravili o vítězství, třeba to tak bylo. Co ty víš. Nesmíš všechno brát tak vážně. Chce to trochu nadhled.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, napsal, že ji připravili o vítězství. :) Konečně, BANG! :) Takže se o něj Petra nepřipravila sama, ale rozhodčí ji o vítězství připravili, navzdory tomu, že Petra vedla 4:0 v prvním setu. Ti rozhodčí jsou ale mocní, jsou jako ilumináti. :)
No nebrat vše doslova by tedy vedle toho znamenalo nebrat doslova fakta. To by mohlo být zlé, ne? :) Každý uživatel by si měl uvědomit zodpovědnost za to, co pošle do éteru, před kliknutím na fci "Odeslat". Anebo pak uznat, že udělal chybu. Ale neopakovat stejnou chybu dvakrát, tedy vinit jiné nesprávně.
Reagovat
Fandina
V tom případě se ptám, proč si o něm psal, že je fanatik, jen proto, že napsal, že jí připravil někdo o vítězství. Tak si to myslí. A to ti nevadí, že ty odbouchneš o druhém sdělení, že je fanatik a nic to nemá znamenat? Měř každému stejným metrem. On napsal svů názor. Ty jsi místo svého názoru o něm napsal, že je fanatik.
Reagovat
slacker
Zaujata a nespravedliva Krava jako ty a vola a by se kazdemu merilo stejnym metrem. Chucpe maximus
Reagovat
Fandina
nikdo se tě na nic neptal
Reagovat
slacker
no a?
Reagovat
Herbert_Hoover
To děláš naschvál nebo u toho vůbec nepřemýšlíš? Potom by možná bylo vhodné se poohlédnout po jiném druhu zábavy, kterému budeš věnovat vícero úsilí, zejména myšlenkového. :) Snad naposledy ti to objasním, i když si naivně nemyslím, že to k něčemu bude.

Jako fanatika, zaslepence jsem ho nazval právě proto, že svaloval vinu za prohraný set na rozhodčí. Boha celý den tu o tom debatujeme a ty máš tu drzost se mě po x hodinách vysvětlování a vyměňování názorů pořád ptát na to samé. :D To už je hodně špatné. Racionální člověk schopen reflexe, uvážení všech okolností by nikdy nic takového nemohl napsat. :) Stane se, ale proč si pak trvá na svém a zarputile si jde za svou obhajobou a místo, aby sklapl papuče, tak nazve ostatní imbecily a já nevím čím? On není v právu, naopak. :) Zachoval se diametrálně jinak, než od něj okolí očekávalo.
Reagovat
Fandina
A co chceš ode mě slyšet. Jak jsi chytrý, všechno víš a ti druzí jsou hloupí nechápaví? O co ti jde. Mně je úplně jedno, co tu píšeš, já jen konstatuji, že je hodně jednoduché napsat o druhém, že je fanatik nebo úchyl. A to jsi udělal.
Reagovat
Herbert_Hoover
No to vidím, že je ti jedno, co tu píšu, vyplývá to z tvých příspěvků. Tím spíš nechápu, proč na mě pořád reaguješ, když je ti očividně jedno, co v nich stojí. :) Šlo mi hlavně o to, aby ses pořád dokola neptala na jednu otázku, když to tu objasňuji asi už posté. A ty si pořád jedeš svou. Ale už mi o to nejde, protože už vím, čím to je. Tak si dál tupě obhajuj iqeho. :)
Reagovat
Fandina
Nemáš mít ambice přesvědčovat někoho o své pravdě. Nemáš tvrdit, že jsi objektivní. Nejsi. Jsi subjektivní až na půdu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Co ještě nemám? :) Morální zkaženost by na tebe asi i seděla, jak psal slacker. Už jen to, že sis vybrala naprosto nevhodný objekt své obhajoby, to jest iqeho, může svědčit o tvé morální pokřivenosti. :) K subjektivitě jsi mě dohnala svým tupým přístupem. Jestli byl iqe zaslepený, tak ty jsi k tomu i hluchá. Nevidíš, neslyšíš a jdeš si tupě za svým, pořád dokola, i kdyby ti člověk podal milion logických argumentů, ty je spláchneš do záchodu a budeš dělat, jako by nikdy nebyly. Fakta a logika jsou tví nepřátelé, nechceš je znát. Máš jen své iracionální notičky, ze kterých neuhneš. :)
Reagovat
Fandina
A ještě nějakou jinou urážku iqeho nebo mě bys neměl? Je mi tě líto chlapče.
Reagovat
Herbert_Hoover
To nejsou urážky, to jsou závěry pozorování. Spíš shrnutí diskuzních vlastností. Fakt to ke komu ses přidala, ti nezvýšilo kredit. ;) Je hezké se umět zastat, ale v pravý čas a vybrat si vhodný terč. :) Tohle se dnes nehodilo do tvého růžovoučkého světa. :)
Reagovat
Fandina
Jen nechápu, proč se tak angažuješ, proč tě tak bere, že se někoho zastávám. Myslím, že by ti to mělo být jedno. Neznáš mě a nic ti do mě není.
Reagovat
Herbert_Hoover
Snad ti dojde, že on je ten poslední, co by potřeboval obhajovat. :) Ale spíše v to nedoufám.
Reagovat
Fandina
Neútoč na druhé a nezáviď jim. Pak budeš v pohodě a nebudeš potřebovat psát o druhých, že jsou fanatici. Jinou radu pro tebe nemám.
Reagovat
Herbert_Hoover
Od tebe vzít radu by bylo značně kontraproduktivní a dostal bych se na tvou úroveň, na které snad nikdy neskončím. :) Kdo seje vítr, sklízí bouři. Taky si žiješ ve svém imaginárním světě, kde nikdo nemůže nikomu říct nic ošklivého a každý musí demenci tolerovat. :) Uvědom si, že žiješ sice v demokracii, ale musíš nést zodpovědnost. Ne, že napíšu fanatický blábol a počítám s tím, že mi to projde a nikdo se neozve. Jsi naivní až to práská dveřmi, což bys ve své životní etapě být neměla. Ale po Berďulce už počítám snad se vším nehledě na etapu, ve které se nacházíš. :)
Reagovat
Fandina
To je slabé, ještě přidej.
Reagovat
slacker
Fandina je zdejsi ultra moralne zkazena krava uz roky vyhlasena svoji dokolecka praktikovanou metodu nasirani. Metoda zalozena prekrucovani vyroku a popirani vlasnich poucek druhym.
Reagovat
Fandina
Ale bohužel, tebe jsem neotrávila. Maximálně se vždycky vytočíš, ale nezmlkneš. A to je problém.
Reagovat
FulnekUltras
který většinou vůbec nemá smysl řešit... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože rozhodčí chyby dělali a to tak, že pořádné. Jasně, že to vedení měla udržet, jenže ono když se přestává dařit a celé to ještě korunují špatní rozhodčí, frustrace narůstá, chyby přibývají a spirála se roztáčí..
Reagovat
smazaný uživatel
Kopírovat Ježkův příspěvek na téma Limberský a aplikovat ho na TP je dobrá ubohost. Na vlastní se nezmůžeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, žes poznal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kopírovat Ježkův příspěvek na téma Limberský a aplikovat ho na TP je dobrá ubohost. Na vlastní se nezmůžeš?
Reagovat
Fandina
A něco inteligentního by nebylo? Tohle je moc primitivní na inteligentní lidi jako je iqe a Fandina. Musíš přidat. Tohle je slabé.
Reagovat
Herbert_Hoover
Spousta fanatických, slepých lidí bylo inteligentních napříč dějinami lidstva, ale na Tenisportálu jich nejspíše mnoho nebude. :)
Reagovat
Fandina
Moc inteligentů tu není. Když je vytočí jen to, že někoho vytočí i pouhá zmíňka o tom, že rozhodčí chybuje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Že rozhodčí chybuje by bylo v pořádku, tedy prosté oznámení že rozhodčí chybuje. Ale odůvodňovat si ztracený set z vedení 4:0 chybami rozhodčího je bláznivé až fanaticky zaslepené. :)) Nulová schopnost uznat neschopnost své oblíbenkyně.
Reagovat
Fandina
S fanatismem to nemá nic společného. To píšeš ty. Napsal, že to ovlivnilo zápas a to mohlo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, prohrálo jí to set z vedení 4:0. :)) Neřeknu, pokud by to byl nějaký zásadní míč v tiebreaku, ale od stavu 4:0 do stavu 6:6 vede dlouhá cesta a Petra to mohla kdykoliv vykompenzovat svými schopnostmi. Ne, rozhodčí za to opravdu nemohou, jen a jen Petra sama kdyžtak čemuž dopomohla jistě i Vinci. :)
Reagovat
Fandina
Rozhodčí mohli ovlivnit pár míčů, ale celkově hrála Vinci lepší. Takže o co ti jde?
Reagovat
Herbert_Hoover
Jde mi o to uznat, že rozhodčí za prohru Petry nemůžou. :) Že top hráčka, kterou Petra rozhodně nyní není, by si ten set za tak jasného stavu uhrála, i kdyby nějaký sporný míč přišel. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra rozhodně TOP hráčka je i nyní. Svědčí o tom tituly i postavení v žebříčku. Tohle je ženský tenis, tam takové zvraty ani na top úrovni nic neobvyklého nejsou, ani Sereně se nevyhýbají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Sereně se nevyhýbají ale spíše v opačném gardu, tedy že ona obrací z výraznějšího gemového handicapu. :) Petra byla top hráčka naposledy v Madridu. A vlastně by se dalo říci, že letos naplňovala do slova a do písmene formát top hráčky pouze tam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra rozhodně TOP hráčka je i nyní. Svědčí o tom tituly i postavení v žebříčku. Tohle je ženský tenis, tam takové zvraty ani na top úrovni nic neobvyklého nejsou, ani Sereně se nevyhýbají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jako sorry ale svádět prohraný set na nějaký sporný míč v autu? Vždyť Petra měla luxusní náskok, který si musí top hráčka udržet nehledě na nějaký sporný míč. Prohrála si to sama svou neschopností a labilitou. Je to tvrdé, ale je to tak. Spadnout z kosmu na zem je dobrá rada. :)
Reagovat
VlS
Bohužel zůstane nevyužita. Zato o chybách lajnovejch, který záměrně ničí božskej talent si toho tady ještě užijeme dost :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jim řekni, ať ty chyby přestanou dělat a bude klid. Dokud to budou prasit tak jak to prasí, budu na to upozorňovat.
Reagovat
rosm
tak na todle nemam nervy koncim se ztratou casu
Reagovat
misa
Nevím, kolik zápasu Petry jsi viděl. To je takový normální průběh u ní.
Reagovat
rosm
ja vim, ale uplne casto to nema 4:0 a svoje podani, vetsinou uhaluzi aspon konec setu, ale tady uplne zabity, navic sileny zacatek druheho setu, myslel jsem, ze to bude zapas relativne v klidu jednou zase, ale opravdu nezklame
Reagovat
pockerface
Já stejně nechápu ženský tenisový mozek :-). Petra hraje jako bůh a vede 4:0 a jde podávat na 5:0 a místo toho, aby 1.set skončil za 20 min. a bylo to 6.0 max.6:1, tak najednou zkrat a je to 6:7. Chápal bych to u hráčky, která sbírá zkušenosti, ale Petra už je 4 roky mezi absolutní špičkou a takový zkraty, hlavně takové zhoršení hry by se jí nemělo stávat. Chápal bych to na GS, ale na "obyčejném" turnaji? No nic Petro, určitě tě nebudu zatracovat a věřím, že Vinci porazíš v dalších dvou setech. Tak držím palce.
Reagovat
Lunej..
Tak za prvé ženský mozek zase nechápe mužský mozek, nejen tenisový :D a u Petry nelze chápat absolutně nic, to si ještě nezvykl? Mě naopak překvapuje, že se u Petry pořád někdo něčemu diví :)
Reagovat
pockerface
To máš pravdu, ale já té Petře tolik fandím a vždy jí přeji klidný, rychlý, pěkný vítězný zápas a ona mi z toho vždycky udělá drama, při kterém se mám nervy v kýblu :-)
Reagovat
Lunej..
máš tam hodně špatných přídavných jmen - klidný, rychlý, pěkný :D To bylo snad jedině loňské finále Wimblu. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tenis nemá logiku, stejně jako pivo a mnohokrát i ten ženský mozek. To, že ho jen nechápeme je taková berlička pro ženy, zástěra. Protože často ho nechápou ani ony samy. :)) Nicméně i mužsý tenisový mozek umí věci, ne v takové míře, ale ano.
Reagovat
Fandina
Tenis má logiku. Jen je potřeba si uvědomit, že ne každá rána se musí nutné povést.
Reagovat
slacker
to je vyhazovana, tolik netrefenych returnu druheho podani co na koukam od stavu 4:4
Reagovat
tommr
Petra přišla o set ve kterým měla luxusní náskok 4:0. To snad ani nepotřebuje komentáře ... :(
Ve druhým setu se dá čekat její úplný odpadnutí ... :(
Reagovat
EllNino
Ježiši :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš taky vůl..
Reagovat
rosm
ma pravdu, podle me taky odpadne, Bobina ji uz depta tema sliceama
Reagovat
sprchon
Můžete si podat ruce. :D
Reagovat
slacker
Tak to je dnes poprve co jsi napslal pravdu :-D
Reagovat
misa
z vedení 4-0 není moc povzbudivé, nicméně Petra se na wuhanské půdě rozhodně nevzdá bez boje.
Reagovat
Lunej..
Jde to všechno přesně podle plánu :)
Reagovat
misa
Uvidíme, uvidíme :)
Reagovat
d@ve
Podle plánu? Vždyť měla vyhrát set v TB! :/
Reagovat
Lunej..
Tak přece vám všechno hned nevykecám, vy se potřebujete hroutit, nadávat a stresovat se :D:D:D
Reagovat
sprchon
Myslíte, že se začne hrát ještě dneska?
Reagovat
smazaný uživatel
To bych taky rád věděl...
Reagovat
sprchon
Teď by tam snad až do večera nemělo pršet...
Reagovat
sprchon
Vypadá to na trochu improvizace. Ještě tři další zápasy na centru a jen Kája s Elinou a Bára s Coco na jedničce.

http://www.wtatennis.com/schedule/tournamentId/3706/title/dongfeng-motor-wuhan-open
Reagovat
smazaný uživatel
Blahopřeju Bobině, lajnoví jí svými hrubými chybami darovali set. Naposledy teď, kdy jasně dobrý míč opět poněkolikáté značili za aut.
Reagovat
EllNino
jdi už s tím doprdele fakt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako doprdele já nemůžu za to, že jste slepí jak patrony. Je to vaše chyba, ne moje.
Reagovat
EllNino
já nejsem slepej jako patrona !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak slepej jako něco jiného :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Člověk by si myslel, že jsi snad blond.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnoví děkují za tvé blahopřání a vzkazují, že se budou moc snažit i v dalším setu, abys byl šťastný.
Reagovat
mrafe
Opakovaný vtip přestává být vtipem. :-( ?
Reagovat
smazaný uživatel
Že lajnoví několikrát Petru hrubě poškodili není vtip, ale bohužel smutná realita. A nic na tom nemění ani to, že místní samozvaní odborníci před tím strkají hlavu do písku.
Reagovat
mrafe
Já zápas nesleduji, jenom mě udivuje, proč,když nikdo jiný kromě tebe to nevidí, s tím nepřestaneš a radši házíš špínu na druhé, kteří tomu rozumí a kteří mají vlastní zkušenosti, protože tenis hrají.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty jsi fanoušek jako noha ty vogo, na tebe by každý sportovec byl pyšný. Absolutně žádná sebereflexe.
Reagovat
smazaný uživatel
Sebereflexi potřebujou místní pitomci, co nerozeznají dobrej míč od autu.
Reagovat
janek_da
jenom jeden
Reagovat
EllNino
fakt vul jseš, nazýváš nás pitomcemi, když si najivně myslíš, že vidíš na rozmazaným streamu aut ...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že je to vidět i na rozmazaném streamu ukazuje, o jak velké chyby jde.
Reagovat
Haitik
Myslím, že to vidět nejde, ale ty to CHCEŠ vidět..
Reagovat
misa
Skandální je hlavně absence HE na turnaji Premier 5.
Reagovat
gigin
Mi se zdá, že aj síť je nějak vysoko. Teď jsem ten prostředek měřil na nojtbůčku a vychází mi tam nějakých 91,587 cm místo 91,4 cm.
Reagovat
janek_da
Bych řek, že je pro Petru lepší ten prohraný set. Čehose u ní děsím to je vedení 1:0 na sety a brejk k tomu navrch.
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
miledus
A má to
Reagovat
slacker
Jezisi proc?
Reagovat
rosm
no pekne to projela, predevsim stav 4:0, je trestuhodne
Reagovat
pockerface
No Petře se ten TB zatím nedaří a Katka Siniaková v TB taky teče :-(
Reagovat
aligo
Bomba!!
Reagovat
rosm
vypada to zle, df do sbirky chybel
Reagovat
pockerface
TB to je loterie. Chtělo by to parádní 1.podání a pár zabijáckých returnů a 1.set bude doma. Já Petře věřím.
Reagovat
Lunej..
Teď Petra hrála trpělivě, ale ty slice Bobiny je něco, rarita.
Reagovat
aligo
To je ten míč, kterej když uhrajes tak máš gem :DDD Dobře David :D
Reagovat
janek_da
Ještě, že Petru drží rozhodčí. Jinak nevim, nevim :D
Reagovat
Fandina
Rozhodčí jí mají rádi, to se počítá
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že jí pískají nesmyly? :-)
Reagovat
janek_da
omyl, tím že jí občas odpustí aut. Jsou hodní
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš? Petře dneska nic neodpustili, naopak.
Reagovat
janek_da
fandino, pomoc. iqe uráží
Reagovat
Fandina
poraď si sám, neprovokuj
Reagovat
smazaný uživatel
Buď tolerantní k názoru ostatních. Pak třeba budou oni hlupáčku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tolerantní, vy nejste.
Reagovat
Fandina
měli by být hodnější, Petra hraje líp než ostatní
Reagovat
rosm
presne tak, mohla jen ziskat PEtra, sposta micu jako aut byla kolem lajn
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že jí pískají nesmyly? :-)
Reagovat
Lunej..
je vtipnej, prý vrátíme se z kosmu na zem a budeme se věnovat tomu, co máš na krku :D
Reagovat
EllNino
Jojo :D :D
Reagovat
gedzitka
Musíš poznat když máš brejkbol - to je ten míč, po kterém získáš gem :-DDD
Reagovat
rosm
to mi nejak vypadl obraz :))
Reagovat
rosm
jj, docela si z Kotyzy delala srandu
Reagovat
Lunej..
Hlavně se usmála i Petra, což je pro mě dobře, že je naladěná.
Reagovat
tommr
chtělo by to brejk - TB je příliš riskantní ... :(
Reagovat
pockerface
Jestli projede set ze stavu 4:0, tak to bude síla. Petra si tímto tak strašně ubírá síly. To je děs. Už mohla být odehraná min.druhá půlka 2.setu a místo toho se tahají stále o 1.set. No je to prostě ženský tenis. Jsou to nervy ne, že ne :-)
Reagovat
ludolf
Tak chybí tu Lunej, aby nás uklinila...
Reagovat
pockerface
Už je tu :-)
Reagovat
Lunej..
Petra dá 1. set v TB a ve druhém vyhraje :D
Reagovat
d@ve
A bude i kanár? :)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Lunej..
Nene, dneska je zima, kanárci jsou zalezlí :)
Reagovat
rosm
to je nekoukatelny zapas, na siti se krouti zase shoda, jedna haluz, Vinci vraci v pohode
Reagovat
pockerface
Ach jo, poslední měsíce mají naše holky ať už je to Bára, Karolína, Petra dobře rozjetý zápas, pak najednou zatáhnout ruční brzdu a hra, psychika, prostě všechno se najednou zhroutí jak domino. Vydra asi nevěří svým očím, opravdu ženský tenis je "jiný" sport. Snad se Peťula zvedne. Držím dál palce i kdyby 1.set nevyšel. Petrooo pojď!
Reagovat
rosm
nenene strasny chyby, u site nalite
Reagovat
tommr
takovej míč se snad ani zkazit nedá?! :(
Reagovat
slacker
jerzisi tenhle mic na 15:30 to zas byla tak ZBYTECNA chyba
Reagovat
janek_da
to mas z onlajnu?
Reagovat
slacker
ze sifty
Reagovat
janek_da
Jinak myslím, že Petra tenhle zápas dá.
Reagovat
tommr
já si naopak myslím že nedá: Petra posadila Vinci na koně a ta už si to zkušeně pohlídá ... :(
Reagovat
tommr
Petra konečně po čtyřech prohraných hrách v řadě zabrala, ale moc dobře to s ní nevypadá ... :(
Reagovat
pockerface
Jestli projede set ze stavu 4:0, tak to bude síla. Petra si tímto tak strašně ubírá síly. To je děs. Už mohla být odehraná min.druhá půlka 2.setu a místo toho se tahají stále o 1.set. No je to prostě ženský tenis. Jsou to nervy ne, že ne :-)
Reagovat
janek_da
jaké ubírání sil? Dyk tenis je to bum bum. Skoro žádné běhání.
Reagovat
pockerface
Já to nevidím, jen skóre. Ale myslel jsem spíš ty psychické. Petra si prostě poslední dobou moc nevěří a to i přitom, když má dobře rozehraný zápas.
Reagovat
rosm
Rozhodci katastrofa, min.80% bylo na challenge...
Reagovat
gedzitka
Hodně to připomíná zápas proti CSN v Doha. V prvních třech hrách si CSN ani neškrtla, první sadu Petra nakonec uhrála, v druhé dostala kanára a nakonec prohrála.
Reagovat
pockerface
Bohužel můžu sledovat jen skóre, ale místo toho, aby první set skončil 6:1 pro Petru, tak z toho bude drama a Petra bude ráda jestli ho vůbec vyhraje. Škoda no, takhle zbytečně se psychicky odrovnává. Nevím tedy jestli Vinci hrála na začátku tak blbě a teď přepnula nebo Petra tak dobře a najednou zkrat a je vše špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč by to mělo být jednoduché, když to jde těžce :)
Reagovat
janek_da
Vinci nemá tento set nárok. První půlku dávala Petra Winnery, druhou půlku auty
Reagovat
Fandina
4:4 ježiš, tak znovu od začátku Petruško. Pojďme na to. Dva gemy a je set!!!
Reagovat
pockerface
Teď to snad dotáhne na 5:4 a mohla by Vinci brejknout.
Reagovat
d@ve
Povedlo se ;), povede se? :/
Reagovat
Pani_Kostalova
Chvilku to vypadalo, že to bude bez dramat :-)
Reagovat
Fandina
Vinci začíná zase rotovat svoje míčky a hraje v pohodě. Tak doufám, že se Petra nedá a pojede jako ze začátku. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A opět úřadujou rozhodčí. Nejdřív jí Nouni upřel třetí BB při podání Bobiny a teď místo 15:30 to bylo nesmyslně 0:40.
Reagovat
darek.vrana
Ty jseš fakt postiženej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. Vy trpíte slepotou, když ty zcela evidentní chyby nevidíte.
Reagovat
EllNino
jsi uchyl
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je úchylné poukazovat na to, že jste slepí jak patrona, tak asi jsem úchyl.
Reagovat
EllNino
přestaň furt ! tvl chováš se jako děcko
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi úchyl. Jsi prostě chorý a v lebce nemáš to, co ostatní lidé.
Reagovat
Fandina
Není ani úchyl ani chorý, jen mnozí nesnáší, když napíše co vidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže nejenom, že píše, co vidí. Ale i uráží ostatní.
Reagovat
Fandina
Kdybys na něj neútočil, nebude ti odpovídat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zareagoval až PO TOM, co napsal, že jsme slepí jak patrona, tak se uklidni zlato :P
Reagovat
Fandina
A rovnou jsi mu napsal, že je úchyl. A vůbec jsi ho neurážel. Pokud si myslíš, že nejsi slepý jako patrona, tak proč se ozvýváš. Proč jsi uražený.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapsal jsem, že je úchyl. Právě jsem napsal, že úchyl není. Že je jen chorý.
Reagovat
Fandina
Ať jsi napsal co jsi napsal, začal jsi na něj útočit ty. On si tě ani nevšiml.
Reagovat
EllNino
a ty nemluv za druhý furt, ty chytračko
Reagovat
Fandina
na nic jsem se tě neptala chytráku
Reagovat
janek_da
úchyl jsi, to máš pravdu.
Reagovat
Fandina
ten kdo o druhém tvrdí, že je úchyl, tak jím zpravidla bývá sám
Reagovat
darek.vrana
Všichni rozhodčí světa se spikli proti tvé Petře a celý TP je slepý, že toto zcela evidentní příkoří nevidí. Prober se už.
Reagovat
Fandina
Napsal normálně, že si myslí, že ten míč byl chybný. Všechno ostatní je tvůj výklad. Tvoje slova. Nic o křivdě tu nepadlo.
Reagovat
darek.vrana
A že to píše při každém jejím zápase asi stokrát a vždycky je to proti Petře, to sis pro změnu nevšimla ty?
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si toho, že když vidí chybu, tak to napíše. Všechno ostatní je tvůj výklad.
Reagovat
darek.vrana
A už byla někdy chyba obráceně?
Reagovat
Fandina
Chyby se dělají u každého. O tom nepochybuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Slepý a evidentně i pitomý, zvláště v některých případech.
Reagovat
EllNino
pitomej jseš leda ty
Reagovat
darek.vrana
Když je celý TP pitomý, tak na něj už prosím nelez. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Když z TP odejdu, klesne průměrné IQ zdejších přispěvatelů. :p
Reagovat
darek.vrana
Myslím, že my se s tím srovnáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Takoví bezcharakterní kreténi jako ty určitě.
Reagovat
EllNino
tvl ...ty jseš normálně hulvát
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se Darek chová vůči mě, tak se já chovám vůči němu. Až se přestane chovat jako arogantní blb a začne se chovat slušně, já budu taky slušný.
Reagovat
darek.vrana
Myslím, že každý si tady udělá obrázek sám.
Reagovat
gigin
Tvrdíš, že svaly Sereny na telce nepoznáš. Ale milimetrové rozdíly na lajně vidíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Svaly poznám, ale tvrdit, jestli je má po hormonech nebo po dřině, to si odhadovat netroufám.
Reagovat
tommr
Petra se dál hroutí: ted přišla o další servis a začíná to s ní vypadat velice zle ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím se hroutíš jen ty :D
Reagovat
miledus
Petra začíná být úplně mimo
Reagovat
smazaný uživatel
A teď se zase na ní snese vlna kritiky protože jí to přestalo jít.
Reagovat
smazaný uživatel
Kam vítr, tam plášť ... To neřeš.
Reagovat
Fandina
Je to chudinka, pořad se na ní útočí.
Reagovat
tommr
Petra začíná blbnout: ted promarnila dva BP ... :(
Reagovat
janek_da
a ted jsou 3BP. Hm, tak zas klasika
Reagovat
janek_da
křížné prohozy funguje na 1*
Reagovat
janek_da
Vinci - serv&volej
Reagovat
d@ve
Zatažena ruční brzda... Škoda, takhle zbytečně brzdit.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně z toho nedělejte, že teď Petra prohraje všechno :D :D
Reagovat
tommr
po skvělým začátku přišlo v pátý hře první velký zaškobrtnutí - Petra ztratila servis čistou hrou?! :(
Reagovat
aligo
Achjo
Reagovat
EllNino
No :D ...tak to nechápu prostě tohle, předchozí gem snový a teď odevzdá čistou hrou :D
Reagovat
janek_da
jeden autový "winner" a jeden udržovací aut, trochu se to zaseklo
Reagovat
janek_da
a další udržovací aut. tak pozor
Reagovat
aligo
Nejen že nasadila mód robokop, ale ještě k tomu mód robokop de la Asie :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom čumím ...
Reagovat
janek_da
čisté údery. dobré krokování, Vlku. úplná pohoda
Reagovat
janek_da
žádné čáry, ale v klidu 30-50 cm od nich
Reagovat
Fandina
je to holka šikovná
Reagovat
pockerface
Škoda, že na víc turnajích a hlavně na GS není povrch "ala" Wuhan :-)
Reagovat
pockerface
Petra začala dobře, jen tak dál. Každá výhra jí pomůže blíže k TM, ale hlavně Petra potřebuje nabrat herní, fyzickou i psychickou pohodu a nemít v hlavě pořád zastrčený strašák - mononukleoza. Věřím, že jí tour po Asii zase správně nakopne a na TM ji konečně po dlouhé době uvidím hrát se Serenou :-)
Reagovat
tommr
Petra měla na rozdíl od včerejška dobrej vstup do zápasu ... :)
Reagovat
janek_da
a učitelka Petra diktuje
Reagovat
smazaný uživatel
funkční stream na Petru? prosím.
Reagovat
d@ve
http://www.sportingvideo.net/20150927/vv56072ff57f31f7.03449183-1154944.html
Reagovat
Pani_Kostalova
http://www.sportingvideo.net/20150927/vv56073050675773.98283436-1154955.html
Reagovat
tmora
Jde nekomu stream na Petru? Me nejde ani jeden ..
Reagovat
janek_da
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
tmora
diky moc
Reagovat
Fandina
http://www.fixalen.tv/20150927/vv-1154955-tennis-56073050a07811.12021170.html
Reagovat
janek_da
Petra si myslí, že hraje finále USO
Reagovat
tommr
likviduje největší konkurentky našich holek: nejdřív vyřadila Agu Radwanskou a ted CSN ... :)
Zklamala mě naopak Ivanovicová, která pustila dál Muguruzu a sama se tak v podstatě odepsala ze hry o TM ... :(
Reagovat
Fandina
Petruška na place a LIVE i na SuperTennise. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré ráno,

Aké milé, že na mňa dievčatá počkali..otázka však znie, je na kurte AKS vlastne kamera?..
Reagovat
EllNino
Jeje :) ...
Reagovat
tommr
pokud se ale bude hrát jen na centru pod střechou tak je ta kamera nanic ... :)
Reagovat
VlS
Kamera tam je, AKS ne
Reagovat
Fandina
To je ale mrška
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem..tak snáď ten dážď nemá nekonečné parametre..
Reagovat
aligo
postoupily bez ztráty gemu :DD je to blbý výhra, ale pro Singapur se opravdu hodí :)))
Reagovat
tommr
a kdo jim vzdal - Dellacqua nebo Tomljanovic?
Reagovat
aligo
jj a chtělo by to aby Lucka obhájila body co má Andy z loňska s Peng...
Reagovat
Fandina
Na TM se postupuje jako pár. To, co uhrají spolu.
Reagovat
aligo
Přesně tak jsem to myslel, ty chytracko ????
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super :) Dobrá zpráva hned po ránu a jak říkáš, pro Singapur jako dělané :) Ale chtělo by to větší bodový přísun ...
Reagovat
EllNino
Skvělá Venus :) Obdivuhodné, jak vypráskla Agu, Julču a Carlu :) ...výhra číslo 701 :)
Reagovat
VlS
Venus jede jak za mlada
Reagovat
Fandina
Báře Krejčíkové k postupu na 50 tisícovce v Mexiku. Jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
by si měla opravit info o tomhle turnaji, jedná se o ITF Victoria Mexico, ne jak se píše na TP, Austrálie, například po odkliknutí vpravo v přehledu aktuálních turnajů.
Reagovat
VlS
Koťátko Aničku nakonec pěkně dodrápalo, to jsou věci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls to? Co tam Ana zase vyváděla od 2. setu? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Masha se odhlásila z Pekingu.
Reagovat
kada.tom
se dalo očekávat ... jsem hodně zvědav, jestli a pokud ano, tak v jaký formě se zúčastní TM, popř. FC
Reagovat
tommr
něco se proslýchá i o tom, že v Pekingu nebude hrát ani Serena Williams ...
Reagovat
Atoidi1
Nevite nekdo, proc uz nehraje Kiki se Smidlinkou?
Reagovat
smazaný uživatel
Dle mého názoru prší. Proto se hraje jen na centru :)
Reagovat
Pedronegro
a tam má koťátko našlápnuto na kanára, ne že bych ho Ani přál :)
Reagovat
Atoidi1
A kdo dalsi New tam psany?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď hraje Venus, pak Petra. Pak Simona a po ní Angi ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten žebř. WTA opravdu nechápu. Můžeš mi vysvětlit toto ? Petra mla minulý měsíc 5296 bodů. Toto pondělí 4380 bodů. Proč si jí ty na svém prozatímním žebři odečetl celkem 1445 bodů ? Tedy za co ? Můžeš mi to vysvětlit ?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, ale jen myslím, že už jí odepsal body za Peking ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak potom jo. Tommr je zkrátka vždy o krůček napřed. I před žebříčkem WTA.
Reagovat
tommr
Petra ted přišla o body za lonskej Wuhan (900 bodů) a lonskej Peking (650 bodů) a místo toho zatím získala jen 105 bodů za letošní osmifinále ve Wuhanu ...
Poslední letošní odpočet Petru postihne až těsně před letošním TM kdy se jí odečte 370 bodů který si na TM uhrála loni ...
Reagovat
FulnekUltras
a dneska hrrr na Bobinu !!!!! Pooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Allertová, Smitková, Koukalová, Plíšková Kr., Cetkovská

Hlavně z té Petry mám radost :o)
Reagovat
FulnekUltras
Když jí teď zdraví aspoň nějaký čas vydrží, můžeme se od Miss USO-2015 ještě dočkat velkých věcí... ;)
Reagovat
Jabadu
No jistěěě! ... Kdes byl, hombre, když jsme zde Petru na začátku třetího setu svorně pohřbívali a na konci jí dali svatozář?
:-)
Reagovat
blixa
Truchlil za Luckou ;-)
Reagovat
bIbec
http://espn.go.com/espnw/news-commentary/article/13772851/disappointed-serena-williams-not-play-again-season-coach-says

hádám, že do toho Pekingu fakt nepojde, v minulosti ho vynechávala i když je to mandatory.
Reagovat
FulnekUltras
Proč si zbytečně nabourávat sebedůvěru před turnajem mnohem prestižnějším, že? ;)
Reagovat
bIbec
no takhle.. mezi řádky se tam píše, že je možnost, že Serena už letos vůbec hrát nebude..
Reagovat
FulnekUltras
Nechci nějak předbíhat, ale mám pocit, že to prohrané sf s Bobinou na letošním USO pro ni bude tak trochu skoro až na psychiatra...přece jen to byla porážka hodně zásadní a zlomová.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě byla. A co si budeme povídat, čistý GS, ke kterému jí chyběly dva zápasy, je asi to jediné, co jí ještě ve sbírce chybí a je otázka, jestli ještě někdy bude mít příležitost to dokázat, přeci jenom jí je 34 let, čas nezastaví ani ona. Peking možná vypustí, nebylo by to poprvé, ale že by vynechala i TM, to si nemyslím.
Reagovat
Jabadu
Má náskok asi 7 000 bodů. Když teď ukončí kariéru, ostatním hráčkám bude trvat asi rok, než ji dostihnou a asi dva roky, než vypadne z 10.
Zakázal jsem si spekulovat o tom, jak ke své muskulatuře přišla.
O posilování něco vím a pozor!
Také jsem bral!
Během 4 měsíců jsem přibral 6 kg!! Ve svalech!!! (pochopitelně jsem tvrdě cvičil - denně 12 tun)
Pak mi začalo být dost blbě.
Vysral jsem se na doporučené koktejly a začal jíst normálně - rýži, těstoviny + maso + zelenina.
Pořád jsem sice hovado, pěstí bych zabil bejka, ale pamatuji si, že testosteron navíc mi nedělal dobře!
Například jsem sral v bolestech asi 5 minut.
Ty bolesti si neumíte představit.
A to bylo v době, kdy mi bylo 25 let.
Vozilo se to sem z Ruska.
Reagovat
EllNino
pokud ukončí karieru, tak ji vyškrtnou z žebříčku :) ale nemyslím si, že bude končit
Reagovat
Jabadu
Měli by ji jednou vyškrtnout. Ale je černá. A vzpouru v Americe bílí sráči nedopustí. Raději se sehnou.
Řekl jsem to právě.
Opakuji, že vím, jak se dá získat svalová hmota.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vyškrtnou.. Vyškrtnou jí, až odevzdá ta správná lejstra. Nebyl to Andy Roddick, co žebříčkem stoupal ještě asi půl roku poté, co ukončil kariéru? :-)
Reagovat
Jabadu
Jirko, její muskulatura nejde získat normálním posilováním. Arnold má štěstí, že ještě žije.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakkoliv beru, že jsi z nás tady v oboru nabírání svalové hmoty asi nejpovolanější, tak si myslím, že podobná tvrzení o někom, koho jsi (předpokládám) nikdy neviděl, jsou dost odvážná. Kromě toho si zdaleka nejsem jist, že ze ze všech holek na okruhu nejsvalnatější, že by se v tomhle nějak extra vymykala. Ostatně za největší kulturistku na okruhu je, co jsem tak četl, považována Sam, na kterou jsem ovšem podobné narážky nezaregistroval.

Kromě toho neřeším její muskulaturu, ale její hypotetické vyškrtnutí z žebříčku. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Právě Sam je klasickým příkladem svalstva vypracovaného přirozenou dřinou. Tvary a vzájemné proporce jejích svalů jsou od SW výrazně odlišné - a nemá to žádnou souvislost s genotypem...
Reagovat
Jabadu
To budu tvrdit i já. Mám sice svalstvo získané i nepřirozenou cestou, ale musím se o ně starat!
Jinak by se mi zbortila páteř.
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že jsi pořádně neviděl ani jednu z nich natolik dobře, abys mohl objektivně posoudit, jak moc se proporce jejich svalstva liší..
Reagovat
Jabadu
Je to třaskavé téma. Promiň, z tvých fotek je celkem jasné, že asi nejsi vyznavatel bodybuildingu. Já ano.
Je to vlastně určitý druh (asi obsese) nějakého magorství - těžko říct.
Má to dvě roviny:
1. Vypadáš ne dobře, ale nepřirozeně a lidé se tě přirozeně bojí
2. U normální dívky nemáš šanci, zbývají jenom kurwy. I když hezké
A vybrat si můžeš jenom mezi kurwama.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš se omlouvat, nejsem. Vím, že ty ano a vím, že o tom hodně víš. Mě jenom vadí, že tady Serenu obviňuješ z nějakých nekalostí bez jakéhokoliv důkazu. Tvar a proporce svalů jako důkaz zobání prostě obstát nemůže - kdyby to bylo tak jednoduché, asi by se to propíralo daleko víc.
Reagovat
Jabadu
Tak jinak.
Kdy byl chycen nějaký černoch?
Dva roky? Tři roky? Nebo víc?
Bílí zmr.di ve funkcích se posrali před černou mafií!
To je celý.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že se máš rád konspirace :-)
Reagovat
VlS
Jabadu, už bys měl ty svinstva vysadit, začíná se ro projevovat.
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že i z "pouhých" televizních záběrů či fotek jdou tyhle věci vidět zcela dostatečně...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdou, protože jak televize, tak fotky dost zkreslují.
Reagovat
FulnekUltras
Dám tedy jiné příklady - Ben Johnson, Justin Gatlin a Usain Bolt...na prvním byl zob vidět i přes tv jednoznačně, u druhého zůstala určitá část nepřirozeně vybudované svalové hmoty zachována i přes pozdější snížení "nadnormativních" dávek dodnes, třetí primárně využívá svůj sprintersky mimořádně příznivý typ postavy, takže pokud svaly něčím povzbuzuje, může tato dávka zůstat ve zcela rozumné a nijak zvlášť nevybočující normě, což je taky jasně vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
První dva ovšem chytli a potrestali, což tak trochu vylučuje Jabaduovu teorii tom, že po černých Američanech se nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Jakkoliv beru, že jsi z nás tady v oboru nabírání svalové hmoty asi nejpovolanější, tak si myslím, že podobná tvrzení o někom, koho jsi (předpokládám) nikdy neviděl, jsou dost odvážná. Kromě toho si zdaleka nejsem jist, že ze ze všech holek na okruhu nejsvalnatější, že by se v tomhle nějak extra vymykala. Ostatně za největší kulturistku na okruhu je, co jsem tak četl, považována Sam, na kterou jsem ovšem podobné narážky nezaregistroval.

Kromě toho neřeším její muskulaturu, ale její hypotetické vyškrtnutí z žebříčku. :-)
Reagovat
Jabadu
Sam má vypracované a vyrýsované svastvo. Serena má získané svalstvo pomocí mužských hormonů - pochopitelně už dříve a toto svalstvo si jen udržuje.
Já to mám podobně. Udržuji si získané svalstvo, aby se mi nezhroutily záda.
Nabral jsem kdysi svalstvo o které se musím starat.
To je celý, jinak nastoupí páteř a budu v prdeli.
Bez cvičení páteř tu váhu neunese.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, respektuju, že o tom něco víš, ale obviňovat někoho z něčeho takového, zvlášť když ten někdo je pod dohledem, to mi připadá trochu mimo. Kromě toho, kdyby zobala, tak by docela určitě zobala i Venus a to by vypadala jinak.
Reagovat
Jabadu
Černí Američané nejsou pod dohledem ... tedy, kdybys to náhodou nevěděl.
Sorry, nechci se pouštět do debat o amerických sprinterech, či o Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou pod dohledem? Já bych se naopak vsadil, že nebýt Serena černá, tak se její svalstvo ani zdaleka tolik neřeší.
Reagovat
FulnekUltras
Tohle je ovšem domněnka ryze "korektní"... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Právě u Sereny a Venus jsou i z odstupu velmi dobře vidět nejen rozdíly v typu postavy, ale i v charakteru. Někdy kolem roku 2010 proskočila médii spíš v komerčních souvislostech zpráva o jejich společně nově nastoupeném výživovém programu, poměrně záhy však tato záležitost opět utichla a dnes už se o ní nemluví vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolem roku 2010? Jestli snad měly něco zobat, tak daleko dřív, kdy je měl ještě plně pod nadvládou tatík. A sám nevěříš tomu, že by jedné dával zobat a druhé ne..
Reagovat
FulnekUltras
S tatíkem to právě nemá vůbec nic společného. Myslím, že za cokoliv unfair by zrovna on seřezal své dceři bez milosti prdel jako první... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No když myslíš..
Reagovat
FulnekUltras
Mamky na cestu k cíli zas tolik nehledí...a extrémní ctižádost v tomhle případě z lóže i kurtu prýští doslova proudem... ;)
Reagovat
Fandina
Mamky zase tak ctižádostivé nebývají. To spíš muži, ti mají soutěživost víc v krvi.
Reagovat
blixa
Arnold seknul s kulturistikou poměrně včas, ve 28. Jako herec už zobat nemusel, na to mu stačilo přiměřeně cvičit.
Reagovat
Frick
BTW: Víte, kde nyní přebývá?
Reagovat
smazaný uživatel
V Práglu.
Reagovat
FulnekUltras
maskován v muzeu voskových figurin...
Reagovat
smazaný uživatel
V Práglu.
Reagovat
darek.vrana
Vyškrtnou ji, pokud bude chtít.
Reagovat
darek.vrana
Dva roky asi těžko:-)
Reagovat
flex
To je přiznání jak u zpovědi. Díky za něj. Až Serena skončí, ukápne mi kapka leda tak z nosu.
Reagovat
FulnekUltras
vyjavili sa tu aj isté hudobné hviezdy - a napokon ani tá Petra dnes nehrala celkom najhoršie... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gYtDBb8v-rs
Reagovat
vibbi
https://www.facebook.com/138920589781599/videos/vb.138920589781599/168373520169639/?type=2&theater
Reagovat
Jabadu
Hvězdy na konci sezóny padají jak mouchy nad pivem.
Není se co divit. Aby obhájily, musí trénovat víc, než ostatní. Pohádkové smlouvy jim zajistí pouze stabilita výsledků.
Globální hvězdy jsou zabezpečeny na několik generací dopředu, ale nejsou to terminátoři.
Aby byly lepší, musí efektivně a tvrdě pracovat, protože těch, které chtějí na jejich místo, jsou na podobné úrovni desetitisíce.
Osobně si myslím, že reklamní činnosti a zájem o jejich osoby je nevyčerpává, ale nabíjí. O tomhle přece snily!
:-)
Reagovat
Fandina
Také jsem nedávno viděla několik padajících hvěz. Byl to super zážitek, byly krásné a rychle padaly.
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
Fandina
V noci z 12. na 13. srpna. Krásně přitom svítily.
Reagovat
VlS
Pravda, viz reklama Turkishe airlines ......
Když už není hvězda,
nebo se jen nezdá,
smlouvy letí do komína
a zůstává jen ra dřina
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že je spíš nabíjí dosaženě sportovní úspěchy než reklamy nebo zájem o jejich osobu. Na některé reklamní akce by se myslím nejradši vybodly a spolu s pozitivním zájmem o jejich osobu, který je jistě příjemný, jde ruku v ruce i ten negativní, a ten spíš ubíjí než nabíjí.
Reagovat
Jabadu
Uvedu vlastní příklad (i když na okresní úrovni).
Považuji se za zkušeného, dlouholetého kytaristu, hrajícího na určité úrovni (May, Hammett ...).
Pokud bych neuměl, nikdy bych v posteli neměl takové kočky (tedy dříve).
Úspěch mne donutil také cvičit. A tvrdě! Dobrý kytarista totiž musí mít také sílu.
Z posilování jsem si udělal koníčka, který mi pomáhá. V benči sice umím asi 100 kg, ale v 50 letech to nehrotím.
Pěkně 15 kg jednoručky, Petra na "mlýnu" a to je adrenalin.
:-)
Reagovat
gigin
Kirk Hammett?
Reagovat
Jabadu
Ano. Jeden z mých vzorů. :-)
(hraji asi 35 let, preferuji kytary zn. Jackson - mám jich pět)
:-)
Reagovat
gigin
Hmmm, tak to si hodně dobrý. Kirk je považován za pecku.
Reagovat
Jabadu
Ti nejlepší z nejlepších tvrdí, že ze všech nejlepší je Satriani. A já jim dávám z pravdu. Neexistuje kytarová technika, kterou by virtuosně neovládal.
Mmmch jedním z nejlepších kytaristů vůbec je také Prince!
Neuvěřitelný, geniální muzikant, který se zpěvem a virtuosní hrou na kytaru zároveň tvoří jakýsi jednolitý organismus.
Na této úrovni to umí asi jen Clapton a ... a můj oblíbenec maestro Brian May, Ph.D.
:-)
Reagovat
gigin
Já do toho tak podrobně nevidím, takže ti věřím :-) ještě se mi líbí Eddie Van Halen.
Reagovat
gigin
Gary Moore a na backsidu Malcom Young.
Reagovat
Jabadu
Gary už, bohužel, nežije, ale to byl mistr jednoho stylu.
Vai, Satrini, Malmsteen, May ... zahrají všechno.
A víš proč?
Protože je rodiče odmalička nutili hrát klasiku a tam je všechno.
Pokud začneš hrát v 15 letech na kytaru, nikdy nedoženeš toho, který začal v 5 letech hrát na housle a potom přešel na kytaru.
:-)
Reagovat
gigin
Jsem hrál na housle asi šest let na základce, ale s odporem. Uživatel tito by si s tebou na téma kytary určitě poklábosil, taky to valí.
Reagovat
Jabadu
Asi takto: Nikdy se ti to neztratí.
Je známo, že nejlepší sluchaři jsou houslisté (jejich nástroj je velmi chatrný a málo odolný atmosférickým vlivům - takže pořád ladí).
Mmch 5 let jsem (jako dítě) hrál na akordeon. Jakoukoliv odrhovačku na to zahraji.
Proč?
Protože jsem se to naučil jako dítě, kdy jsem musel hrát i Bachovy fugy a to byl horor.
Nějaká dechovka?
Malina.
:-)
Reagovat
Jabadu
On moc nezpívá. Měl jsem na mysli ty, kteří jsou výjimeční v tom, že zvládají obě disciplíny najednou (zpěv + kytara).
Eddie je virtuosní kytarista.
Takových je dnes hodně.
Pochopitelně patří k mým oblíbencům.
:-)
Reagovat
gigin
Jj, jas :-)
Reagovat
VlS
Umím asi 30 akordů a svým zpěvem donutím kterýhokoliv psa tklivě výt, budeš mě považovat za hvězdu? :-))
Reagovat
Jabadu
Tenhle týpek možná bude to, jak si tě představuji:

https://www.youtube.com/watch?v=cRkAwh4cbgI
Reagovat
VlS
Neotvírá se mi to - ale klasika - u ohně Dajána, Niagára, Rangers, Greenhorns a tak ... ani Jimmy Hendrix, ani Radim Hladík a ty tvoje, ty holt neznám, u ohně u bečky piva s náma nehráli - zemřou hloupí, nikdy se nedozví, o co přišli :-))
Reagovat
Jabadu
Zkus napsat do vyhledávače na YT Petri Vahvilainen - neskutečný týpek, má hlas jak Bruce Dickinson
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že je spíš nabíjí dosaženě sportovní úspěchy než reklamy nebo zájem o jejich osobu. Na některé reklamní akce by se myslím nejradši vybodly a spolu s pozitivním zájmem o jejich osobu, který je jistě příjemný, jde ruku v ruce i ten negativní, a ten spíš ubíjí než nabíjí.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že je nabijí víc než cokoli jiného sportovní výsledky. A reklamy jim určitě nabijí bankovní konta.
Reagovat
Fandina
nebo nabyjí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, ale on asi bude rozdíl v tom, jestli toho blbečka v reklamně dělají pro své vlastní konto nebo pro konto někoho jiného (myslím zejména hráčské asociace, které v tomhle směru svoje ovečky asi pěkně holí, alespoň co jsem slyšel).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, ale on asi bude rozdíl v tom, jestli toho blbečka v reklamně dělají pro své vlastní konto nebo pro konto někoho jiného (myslím zejména hráčské asociace, které v tomhle směru svoje ovečky asi pěkně holí, alespoň co jsem slyšel).
Reagovat
Fandina
To samozřejmě. Reklama na vlastní triko je něco jiného, než to, co souvisí s turnajem. Tam zřejmě má hlavní slovo ten, kdo turnaj sponzoruje.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole turnaje ve Wuhanu ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonskej turnaj ve Pekingu ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Tokiu do osmifinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11285 (+7435)
2. Halep 6570 (+2720) *
3. Sharapova 4691 (+841)
--------------------------------------------
4. Kvitová 3850 *
--------------------------------------------
5. Šafářová 3405 (-445)
6. Pennetta 3252 (-598)
7. Muguruza 3181 (-669) *
8. Radwanska, A. 3125 (-725)
9. Wozniacki 3031 (-819)
10. Plíšková, Karolína 3030 (-820) *
11. Bencic 2960 (-890)
12. Suarez Navarro 2955 (-895) *
13. Kerber 2870 (-980) *
14. Ivanovic 2755 (-1095) *
15. Bacsinszky 2508 (-1342)
16. Errani 2410 (-1440)
17. Svitolina 2395 (-1455) *
18. Keys 2380 (-1470)
19. Petkovic 2325 (-1525)
20. Vinci 2290 (-1560) *
21. Azarenka 2276 (-1574)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová sice v žebříčku zůstává i nadále na 4.místě, ale její náskok na páté místo se výrazně zmenšil ...
Předstihnout jí ale může už jen Muguruza pokud by ve Wuhanu získala titul a Petra nedošla dál než do čtvrtfinále ...

Lucka Šafářová zatím zůstává i nadále na 5.místě ...
Může jí ale předstihnout ještě 5 hráček: Muguruza, Karolína Plíšková, Suarez Navarrová, Kerberová a Ivanovicová ...

Karolína Plíšková se dočasně vrátila do první desítky ...
V závislosti na dalších výsledcích se může ještě posunout až na 5.místo nebo naopak propadnout až na 15.místo ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Suarez Navarrový a Ivanovicový z první desítky i když může bejt jenom dočasný ...
Reagovat
Fandina
Na SuperTennis právě opakují zápas Petra Gavrilova.
Reagovat
tommr
je pro českýho fanouška sestavenej velmi nešetrně. Už od 7 hraje Karolína a současně s ní hrajou Háčka debla. Hned po nich od 9 hraje Petra a současně s ní i Bára. Bude tedy nutný dělit pozornost mezi víc zápasů ... :(
V televizi se z našich objeví jen Petra na DigiSport2 ...
Reagovat
Jabadu
Těžký, wole, těžký ... :-)
Reagovat
slacker
neco bych k tomu rekl, ale kdyz ja jsme neco dole slibil :-D
Reagovat
Jabadu
Aáááá ... pán používá "plurál majestatis".
Doufám, Výsosti, že k našemu plebejskému a neurozenému humoru budete shovívavý.
:-)
Reagovat
slacker
plural gemini
Reagovat
Jabadu
Blíženci? A tak tento význam si rád nechám vyprávět ... (a asi nejen já)
:-)
Reagovat
slacker
Český jazyk používal dvojné číslo u podstatných jmen a sloves zhruba do 15. století, (např. v básni Podkoní a žák), dodnes tak obsahuje pozůstatky po jeho dřívějším širším používání. Jeho pozůstatky můžeme najít u několika podstatných jmen, číslovek a v nespisovné mluvě.
Reagovat
Jabadu
Ctrl+alt umím také. Ale zajímalo by mne, jak bys to srozumitelně použil v dnešní podobě češtiny. To by mohlo přinášet určitá úskalí.
Archaická čeština je jistě zábavná, ale těžko srozumitelná.
Kdybych chtěl dnešní výkon Petry (tedy, že vyhrála dva sety) převést do srozumitelné archaické češtiny, použil bych asi Karla Hynka Máchu:

Zpicala ji udvakráte!
:-)
Reagovat
sprchon
Já bych chtěl vidět všech 8 zápasů, ale reálně si myslím, že vstanu na Báru, které dám před Petrou přednost. A rozhodně si pak udělám čas na Angie. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych taky chtěla vidět všechny zápasy, ale reálně neuvidim ani míček. :D :/
Reagovat
VlS
Bohužel to mám stejně a jediná šance je, že mi tam holky vydrži do pátku:-((
Reagovat
sprchon
Já mám dopoledne většinou volno, takže tohle mi vyhovuje. Jen teda nejsem schopnej vstát ve 4 nebo v 5 ráno. :D
Reagovat
tommr
a od 9 hraje vedle Petry a Báry navíc i Katka Siniaková v Taskhkentu ...
Reagovat
blixa
Bože, to nemůžeš napsat Taškent ty Taskhkente :D Proč máme používat tyhle deb.ilní anglický přepisy ?
Reagovat
slacker
Bych neco napsla, ale ja slibil ze nenapisu
Reagovat
Jabadu
Dej si lázeň. To tě uklidní.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
V tričkách a košilkách utemovaných přes ramena se těžce pracující zemědělnice řekl bych mnohem víc trápí až trpí...holá ramínka naopak slibují podstatně větší poplužní pohodu i při vyšších vlhkostech vzduchu (dnes 78% při večerní teplotě 23°C).
Takže zachovat vzdušnější dresscode radši i v Pekingu, a hlavně pak v Singapuru !!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nenechala se Peťa inspirovat Simonou, že tak nahoře "zhubla"?
Reagovat
Jabadu
Zhubla celkově. Myslím, že těch 70 kg už nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
To se ti zdá, protože nosí volný tílka...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jenom fascinuje, kolik lidí si myslí, že něco takového snad lze provést na počkání..
Reagovat
FulnekUltras
Snad jen dobře stahující šprnda... ;)
Reagovat
bIbec
hlavně že to Petra urvala :-) Vzpomeňme na Madrid, kdy to zpočátku taky nebylo ono a jak to nakonec dopadlo.
Tož zítra zase good luck ,-)
Reagovat
Jabadu
Měsíc svítil jako prase,
Petry fans se těší - zase.

Někde v dáli štěká pes,
není to v prdeli - přec.

A za svitu Měsíce,
tančili tři zajíce.

Iqe, Fandina, Luďa, Iveta, Dušan ...
A Jabadu.
Ten tančil nejvíce!
:-)
Reagovat
slacker
Kunratice - malá ves, ukrad bábě kundu pes, bába křičí naříká, že pes s kundou utíká.
Reagovat
Jabadu
To neznám, ale jako ukázka naivní poezie je to dobrý. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Byl taky doktor Kundrát,
co měl asi víc kund rád...

Skutečně v 70. letech působil u fotbalové reprezentace ČSSR... ;)
Reagovat
Fandina
U fotbalistů? Já myslela, že gynekolog.
Reagovat
Jabadu
To je skoro to samý.
:-)
Reagovat
slacker
akorat jesli mist na kundy nebyl na ocasy
Reagovat
slacker
akorat jesli mist na kundy nebyl na ocasy
Reagovat
Jabadu
Pohlaví jako pohlaví ... :-)
Reagovat
FulnekUltras
A pokud objekt nezlobí,
hned jinde si ho vyrobí... ;)
Reagovat
Jabadu
Takový John Travolta by prý mohl vyprávět ... :-)
Reagovat
VlS
jako myslíš, že je tím jasný, co jsou fotbalisti vlastně zač?
Reagovat
Jabadu
Fotbalisté jsou známí svou homofobií. Jsem sice hetero, ale ví se, že homo by si nekopl.
Je to prostě sport, který muži chtějí mít "čistý".
Je několik náznaků, že například tahle hvězda a tamten je jiný, ale kdyby to přiznal, už by si nekopl.
Reagovat
FulnekUltras
Viděl jsem dnes až třetí set, ale z některých soupeřce doslova darovaných a přitom předtím jasně ofenzivně připravených míčů u sítě opravdu bolely oči. Lvici jakoby v těchto okamžicích docela scházela sebedůvěra k umístěnému zakončení výměny do otevřené strany kurtu a místo toho šel balón rovnou spokojené Rusce na raketu. Však už byla Darja hodně psychicky nahoře, její bodylanguage oproti utrápené selce ;) tomu plně odpovídala...ještě že taky občas udělala nějakou tu lacinou chybu a v samotném závěru se pak úplně - a pro nás velmi šťastně - sesypala. Takže konec dobrý, všechno dobré - ovšem Bobina bude podle mého názoru mnohem těžší práce a s dnešním výkonem by to teda jako asi nešlo... První vyhraný set je sice hezký, ale udržet potřebnou úroveň i ve druhém, abychom se pak všichni společně nemuseli klepat ve třetím, to bývá pro Petru často doslova nadlidský úkol. Pozitivně teď vidím hlavně tři věci: 1)Wu-chan a Čína vůbec mají na Peťu velmi dobrý lokační vliv; 2)na místě navíc není přítomen součaný citový rozptylovač; 3)v případě potřeby se přímo na dvorci může uplatnit Davidův koučink, přecházející s jakousi nenucenou samozřejmostí až do roviny psychologie... Takže nebojme se vlka nic ;) a především s chutí do dalšího zápasu. Poooooojď !!!!!!!!
Reagovat
tommr
jj těch jasnejch míčů co Petra dneska nedokázala na síti zabít bylo i na její poměry hodně. Zřejmě k tomu hodně přispěla nervozita Petry a dobrá předvídavost a pohotovost soupeřky ...
Reagovat
FulnekUltras
Petra někdy dokáže znervóznět doslova ve vteřině při ideálním náběhu k síti na finální úder - zkrátka ženský tenis... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je naopak na síti jedna z nejlepších. To, že to dneska tolik nešlo, bylo způsobeno především tím, kolik toho Darja doběhla - ona fakt nevypustila míček. I tak ale Petra na síti předvedla pár pěkných výměn.
Reagovat
FulnekUltras
No celkově činnost na saku v poslední době hodně zlepšila. Ale přece jen jsem si dneska chvílemi zase vzpomněl na starší časy...
Reagovat
smazaný uživatel
Chyby tam byly, neříkám, že ne. Ale spousta toho bylo o tom, že co doběhla Darja by jiná vypustila nebo neodehrála tak precizně..
Reagovat
VlS
Kriste pane, to je zas problém pro gynekologa. ( pí...vina). Úder trochu slušně zahranej na siti nedoběhne NIKDO. Když někdo doběhne úder zahranej na síti, tak jen proto, že ten co ho zahrál ho totálně zprasil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, a to jsem si o tobě doteď myslel, že máš o tenise celkem přehled.
Reagovat
slacker
Tak to dneska mame ucet:
Vlk neumi vubec pocitat a Vis nema/ztratil prehled o tenise
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě souhlasí. Válčit s nima nechci, oba je respektuju, i když oni mě ne, ale když napíšou kravinu, tak holt musejí očekávat adekvátní reakci.
Reagovat
Fandina
Člověče, ty jsi snad ještě hodnější než já a to už je co říct ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Ten Mirek Dušín tak krásně běží ... :-)
Reagovat
Fandina
Tak tak. Jen více Mirků Dušínů.
Reagovat
slacker
a mene Fandin
Reagovat
Fandina
a bez slackerů
Reagovat
Fandina
rýpavých a protivných a útočných slackerů
Reagovat
Fandina
to by bylo na světě super
Reagovat
Jabadu
No jo, ale čím bychom se potom bavili a do koho se (v rámci mantinelů) strefovali?
Slacker je tak trochu punker.
A jak známo:

Punk's Not Dead

vy volové!
:-)
Reagovat
Fandina
slacker podle toho co tu píše, tak je to rypák, který se naváží do druhých a uráží je. A mě takoví lidi nebaví. A už vůbec ne nějaké strefování do druhých. Já si myslím, že pohodový člověk tady by měl komentovat tenisové dění a to je tak všechno, o co by tu mělo jít.
Reagovat
Jabadu
To by nás brzo všechny přestalo bavit. Slacker + comp. zastupují nedílnou složku diskusí. A tou je kontroverznost, jinakost a zdánlivá namyšlenost.
To funguje všude.
:-)
Reagovat
Fandina
Že něco funguje neznamená, že se to každému líbí. Mně se to tedy rozhodně nelíbí, když tu někdo na druhé útočí a slově je napadá. Bavit se dá i bez toho. Není pravda, že to tak musí být.
Reagovat
Jabadu
Ale funguje to!

(Kemr ve filmu "Zabil jsem Einsteina, pánové")
:-)
/široký úsměv/
Reagovat
Fandina
V životě funguje hodně věcí, které se nám nelíbí.
Reagovat
VlS
Iqe, a můžeš mi odborně tenisově vysvětlit, co je důvod a účel hry na síti, když nemám pravdu? Fakt bych si to rád přečet.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by spíš zajímalo, jak jsi přišel na to, že každý trochu slušný úder u sítě se nedá doběhnout. A co je vlastně podle tebe trochu slušný úder u sítě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti to klidne vysvetlim, ikdyz neumim pocitat;D)

Ovsem na samem pocatku je si treba ujasnit hru na saku...nebot bud je to vynucene a vychazi to ze hry, nebo tam nabehnes, ikdyz mic leti tzv. na zadni a ty ho proste jdes volejem stahnout...tenhle druhy zpusob vlastne ve WTA moc casto k videni neni...tak mozna trochu Bara, CoCo, Betka...jedina, kdo to praktikuje je vlastne Mladenovic...tenhle ten zpusob je tedy dost riskantni (takhle hrala Martina Navratilova, Mauresmo trebas...) ale casto ti to nemusi vyjit, tudiz bym se tady priklanel k tomu, ze to uplne zprasit nemuzes, nebyl bych tak prisnej, proste ti to nevyjde...a je to asi nejodvaznejsi zpusob hry, jaky ty muzes praktikovat...

Jestli jde o prvni zpusob, tedy nejcastejsi...ze hra k saku se dostane z natlakove hry, tedy je vynucena, o coz se i hracky snazi...snazi se te dostat pod tlak a jak souperce nevyjde protiuder, tak, tak to ubrani, tak delka mice se prirozene zkracuje, no a nekdy az k saku;)
Potom kdyz ta hracka toho dosahne a vynuti si tzv. to sako, tak jak tam nabehne, tak fakt to muze jen zprasit;D)

Nebot pred tim se uz neda branit...staci se kouknout a davas dle libosti...jakkoliv to muzes resit, stahovat volejem do boku, smeci do protipohybu, jedno proste... tohle mel asi VLS na mysli;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za rozbor :-)

Nicméně věta "Nebot pred tim se uz neda branit...staci se kouknout a davas dle libosti...jakkoliv to muzes resit, stahovat volejem do boku, smeci do protipohybu, jedno proste... " je taková, no v zásadě asi správná, ale těžce teoretická. V praxi má ten hráč na všechno naprosté minimum času a hlavně na rozdíl od nás televizních čumilů nevidí celý kurt, o to má to rozhodnutí těžší. Co tím chci říct - to, co z pohledu nás diváků může vypadat jako hrubá chyba, z pohledu hráče naopak v danou chvíli vypadalo jako rozumné řešení.
Reagovat
smazaný uživatel
nepisi to jako TV cumil;)
Ano, jeste si te muze tzv. hrac pritahnout na sako...ale to se dela se zamerem, ze to jen tezce stihas, to potom pokud mas jeste nejaky cas, ses stastnej, to jo...;)
Ale pokud jdes na to sako s tim zamerem, a tedy nejcasteji, ze dostavas pod tlak soupere, mel bys mit prave tu vyhodu v zakonceni a vetsinou to ti hraci i zakonci a protihrac je bez sance.

Jinak souhlasim s giginem, ja tam jdu uz take jen z duvodu, ze nestiham...bud mne obhodi, nebo ne;) a to se pak fakt neda branit...
do or die;)
Reagovat
janek_da
S tím bych tak úplně nesouhlasil. Když je obránce zatlačený dozadu, ale míč má aspoň trochu v dosahu, tak se dají dělat dobré věci.

prohoz - to musí být útočník v pohybu, nepřipraven a obránce nesmí stát hodně vzadu, ten bych u těžších míčů škrtl.

rána na tělo - za bejslajnou bych řekl zbytečný úder

pomalý úder pod nohy - to je můj favorit, halfvolejem sice mohou vznikat parádní winnery, ale taky dost velké lapsy a když útočník ví, že ho obránce často hraje, tak postopupí víc dopředu, aby bral míč nad sakem nebo v jeho úrovni a pak přichází nejelegantnější úder

lob - a to kolikrát stačí opravdu průměrný a je z toho winner

když je fakt hodně vzadu, tak vidím jedinou rozumnou možnost. Co nejvyšší lob, co nejblíž k bejslajně. Na to už ale nemusí být ten švih...
Reagovat
smazaný uživatel
janekdo daji;) ale ne kazda je dela, a krom toho se na to sako nemusis ani dostat, nebot ty hracky, ktere dokazi slusne ty uhly vystihnout, jim staci, kdyz takovy uder se zkrati nekde na tecko...
a kdyz ji ten uhel rychlobezky dobehnou, tak uz se potom k tomu saku da dojit a dokoncit vymenu...to je asi taky nejcastejsi zjev...;)
Ale tak, zeby to nekdo na to hral ve WTA ((krom zminovanych)), to tedy moc ne...myslim, aby si dojit na sako pro volej, nebo cokoliv...a zakoncit...
....tak v ATP ano;)

Atletismus se hodne rozvinul v tenise, takze je to proste narocny risk...tohle si muze dovolit praktikovat takovy Isner, Raonic atd. neustale, ale trebas v ATP tohle vidis mnohem casteji, tenhle zpusob hry...nez trebas ve WTA, tam je to fakt spis rarita;)
Reagovat
gigin
Pak je ještě moja varianta, lezu na sako, když už nemožu. Do or die.
Reagovat
VlS
Hra na síti ( cílená a chtěná, ne že dobíháš dobře zahranej kraťas a nějak - " NĚJAK" ho prostě vrátíš, to jsi nechtěl, to jsi musel) má jedno kouzlo. Dostáváš se k možnosti zahrát úplně jinej úhel ( od BL máš horizontálně k dispozici tak 15 - 30 stupňů a statisticky nic vertikálně - kopcovanou nepočítám. Přechodem na SÍŤ, což není na service line, ale opravdu na síť ( mě kdysi učili, že ze SL může hrát jen blb) dostaneš možnost si vybrat v rámci cca 150 stupňů horizontálně a při trochu vyšších míčích ( typicky chop poslanej z obrany na BL) skoro neomezeně vertikálně, prostě 2 m za sako zatlučeš hřebík, kterej skonči za plotem. A to se fakt dá jen zmršit, proti tomu není obrana, stejně jako není proti esu nebo penaltě ve fotbalu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak zapomínáš, že pokud jsi na sítí, máš na všechno míň času a daleko menší rozhled.
Reagovat
VlS
No, tak tam nepolezu, ne? Na síť jdu po přípravě, abych tam jít moh. Iqe, hraješ, nebo jen čučíš na bednu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou to s tím má souvislost kromě toho, že ti došly argumenty?
Reagovat
Fandina
Zajímavé, když je to tak jednoduché, že tam málokdo na síť chodí. Ty to popisuješ, jako jít na síť je jistý bod, ale ono to tak nefunguje. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak tam take pisi, ze v histooori, timhle stylem ve WTA hrala Martina a Amelie...tecka...ted to je mozne videt jako styl u Mladenovic, ale ne az tak extremne jako u tech dvou predeslych...
Neboli jinak, volej na saku je zabijak, ten nejlehci uder, ovsem si pro nej dobre dojit, tak to uz je jina vyzva, ta nejtezsi;)
Krom toho mam pocit, ze se stale nerozlisuje to, ze i vic hracek hraje se sakem tak, ze si tzv. spis tu protihracku na nej pritahne, nez by samy letely..., a to potom je spravne, co pises,,,nebot vetsinou to beres tak tak a casto to i prestrelis za zadni;) a neni divu,,,a to podotykam, ze zamer je, aby to protihracka prave nestihala;) ale to rozhodne neni pripad, o kterem hovorim;)

Takze jednoduche to rozhodne neni, NAOPAK;) Ale kdyz uz to tak zahrajes, a ses tzv. tam, tak to fakt muzes jedine zmrsit;)

Podotykam, ze jsem vic benevolentni v situaci, kdy to je tzv. nevynucene, a obecne to povazuji za nejvic utocny a riskantni styl, ktery muzes zahrat...
V ATP je to preci jen stale vice uzivany zpusob na winner nez ve WTA...
Rozhodne najdete plno prikladu...v porovnani s WTA, kde spis to je rarita, a pochopitelne v stats. na siti se tohle vubec nezohlednuje;) Takze ty stats. jsou potom dost relativni...
Reagovat
VlS
Iqe, tak furt čekám na tvoje vysvětlení, kličkuješ jak zajíc před chrtem a tvoje vysvětlení nikde.
Reagovat
smazaný uživatel
Darja se v závěru úplně sesypala? Neřekl bych. Chyběl jediný míček a šlo se do TB, kde to mohlo dopadnout všelijak.
Reagovat
FulnekUltras
Pravdou je, že od stavu 4:5 jsem se musel dívat jenom na půl oka, ale ty v závěru o dost četnější Darjiny UE a dvojchyby přece jen asi o něčem svědčí...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že to byly spíš FE než UE, že Petra v závěru prostě víc zabrala. Neříkám, že nervy nezapracovaly, ale sesypavší se hráčka podle mě vypadá jinak.
Reagovat
Jabadu
Začala slajzovat a čekala na Petřiny chyby.
Něco vyšlo, ale nechat Petře aktivitu je jako dát jehně do tlap lvice.
:-)
Reagovat
VlS
No, někdy se stane, že ho lvice olíže a zkusí ho nakojit. Aspoň naše lvice.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že pravdu máte oba. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Darja se v závěru úplně sesypala? Neřekl bych. Chyběl jediný míček a šlo se do TB, kde to mohlo dopadnout všelijak.
Reagovat
gigin
Vedla 5:3 se servem. Nakonec nic, takže se nezesypala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedopodávala, budiž, tam asi nervy trochu zapracovaly. ostatní si ale Petra musela tvrdě vydřít, rozhodně to zadarmo nedostala.
Reagovat
gigin
Tak to každopádně.
Reagovat
Haitik
http://www.fedcup.com/en/news/215210.aspx

Jinak, už opustila Wuhan a prý letěla do Hong Kongu..
Reagovat
smazaný uživatel
ajajáj, Nasťa, Nasťa ! Iba 3 uhraté gemy, čo už. Proti Simone treba inak hrať. Ona je trieda. Tak nech sa jej darí.
Reagovat
kada.tom
Konta < Halep
Williams > Suarez Navarro
Kvitová > Vinci
Svitolina =< Plíšková
Muguruza-Blanco Giorgi
Wandeweghe =< Strýcová
Reagovat
kada.tom
Mugurza-Blanco > Giorgi
Reagovat
sprchon
To máš nějaký pomotaný, čoveče.
Reagovat
kada.tom
no jo ...

Muguruza-Blanco >= Ivanovic
Kerber > Giorgi
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že Johanna to zítra Simoně pořádně znechutí...
Reagovat
bIbec
Káji proti Svitolině vůbec nevěřím, abych pravdu řek.
Jinak těžko říct. Simona asi jo.. I když to může být zajímavé, Venus zřejmě Karličku dá, Kvítko SNAD, ale jednoduché to teda asi nebude :-)), Kamilka už další výhru nepřidá, no a Bára a Coco, to teda vůbec netuším jak bych tipnul, fifty fifty, nemám páru.
Reagovat
bIbec
a jo, je to trošku jinak. Si mě popletl.
Reagovat
bIbec
Muguruza proti Anči.. no spíš ta Muguruza. Anči většinou moc nemusí, když je pod tlakem a zápas není na její raketě. Pak víc věřím Kiki a Kerber proti Giorgi. Ale taky to může být zajímavý zápas teda :-)
Reagovat
tommr
zítra budou mimořádně zajímavý všechny zápasy. Jasnou favoritku má jen zápas Halepový ... :)
Reagovat
Lunej..
jede, krásné cross údery. :)
Reagovat
tommr
po tý divočině co předváděla Petra je to ale strašná nuda ... :)
Reagovat
Lunej..
:D pro mě ne, proč se s tím párat, když to není nutné :)
Reagovat
janek_da
nuda. Kurz 300 na Nastu. A pořád je to asi málo :/
Reagovat
Lunej..
A co jste čekali? Nasťa bohužel má útlum, i když dokáže hrát pestře, ale Simona nic nenechá náhodě :)
Reagovat
EllNino
Nasťa se teď právě herně zvedla :)
Reagovat
janek_da
jo, pestře. Do sítě, do autu vzadu, do boku ...
Reagovat
Lunej..
však píšu, že má útlum :) Asi byl moc malý kurs na ni :)
Reagovat
janek_da
O Nasťu v tom zápase zas tak nešlo. To měly před pár lety zápas v Japonsku. To byl dobrý psycho zápas.
Reagovat
Lunej..
Za mě dnes spokojenost, ani nevím, jak dopadl Ivan, nesledoval jsi ho?
Reagovat
janek_da
Sledoval s nějakým španělákem. Celkem v cajku. ... na něj.
Reagovat
janek_da
540
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je jasný, že nestranili. Ale sporné balony, které nešly ověřit byly na obou stranách. Pro Petru je to horší, protože ráda riskuje a hodně míčů tlačí na lajny. Tak asi tak. Tak Gavrilova asi talent je, ale ještě dost rozháraná - nedopodávala a to Petru měla na lopatě. Ale kdyby Petře šla hra jako v prvním setu, tak neměla šanci stíhat....
Reagovat
smazaný uživatel
Nesledovala jsem diskuzi při zápase. Kdo Peťu vehementně povzbuzoval z publika ? Nejdřív jsem myslela, že je to Nalinka....ví někdo ?
Reagovat
Jabadu
Jistá podoba tam byla, ale tahle měla tak 18 let. :-)
Reagovat
Lunej..
Byli tam čínští fanoušci, co měli nápisy POJD se srdíčkem a PETRA a českou vlajku. :)
Reagovat
Jabadu
A ještě má Petra na FB nějakého arabského fanouška, který ji tvrdošíjně podporuje výrazem PODJ. Což je pochopitelné, neboť on zná asi jen ten jejich rozsypaný čaj. :-)
Reagovat
rib
no, když si to PODJ vyslovíš, tak to skoro zní správně, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
No tahle tam byla osamocená, ale je fakt, že mi připadala mladší... V každém připadě milé....
Reagovat
Jabadu
No o hodně! Nálinka vypadá po porodu báječně, ale na 18 rozhodně ne! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pche, a ne jednu;)
A Nalinka tam byla opravdu taky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki a Angie se kvalifikovaly do Ria.
Reagovat
HayashiM
Po dnešním zápase už tam Petra je na 99%, těch výsledků, aby to nevyšlo, by se teď vážně muselo sejít strašně moc. Náskok na 9. příčku je přes 400 bodů, to je vyhraná Moskva / finále ve Wuhanu / semi v Pekingu, nehledě na to, že cokoli si Petra uhraje, to se jí započítá, zatímco soupeřky už ve velké většině nahrazují. Petra je tam :)
Reagovat
smazaný uživatel
No děs běs katastrofa. Hlavně část druhého a třetí set. Petře už docházela pára, ale Ruska se při podávání na vítězství ( ne )pochopitelně složila a dala Petře šanci. A ta už si jí nenechala vzít. Tak jsem ráda, že mé rozčilování a nervy nakonec nevyšly nadarmo a Peťa postoupila. K naštvání je absence jestřába. To fakt pořadatelé nevychytali. Při té rychlosti není možno sporné balóny posoudit a že jich tam bylo. To je celkem ostuda. Jinak jsem sledovala na digi 2. Obraz jak rys, ale ty komenty ! Stahovala jsem radši zvuk. Petřina občasná zoufalost, vzteklá soupeřka , komentátorovy komenty a absence jestřába - to byl tedy výbušnej kokteil! Ale s dobrým koncem !
Reagovat
Nancy_z
Komentátor je fakt děsnej, dokonce tvrdil, že Petru trénuje Stober... Je vidět, jak se na tenis pŕipravuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Já radši po většinu času stahovala....
Reagovat
Jabadu
Já budu "stahovat" až večer. Tedy jaksik jestli budou bohové nakloněni.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a ja nevidel ten dramaticky zaver...;(
Dalsi briefing, jenze jinej kolega neni ten briefongovy typ...na jeden dva gemy;)
Ale dobre to dopadlo;)
Reagovat
janek_da
Hele ty brifingu. Ted tlač ruskou Petru. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou ruskou Petru?;)
Reagovat
janek_da
Nastěnku :)
Reagovat
janek_da
Hm, a Simona je úplně v klidu. Tohle nesnašim.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, potalcil bych, Anastazie je fajn cupr holcina, ale asi to nebude dnes na Simonu stacit...;(
Krom toho mne ceka dalsi Briefing...;D
Ja mam dnes briefingovy den, nebot je mnoho zmen!!!
Reagovat
Jabadu
Prosím tě, Cyrile Metoději Vlku, ... co chceš vlastně říct?!!
:-)
Reagovat
Lunej..
Nasťa je fajn, ale dneska má prostě smůlu :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Neee, Petra je tu hvezda a vsechny maj smulu;) Pozenou ji k vitezstvi v turnaji a bude to takova hezka pohadka, bo nemaj hrdinku Nalinku, a Petra ji jim zastupuje;)
Nakonec i pekne cesky hezky maluji plakatky POJD;) Rekl bych roztomile;)

Ale verim, ze KiKi bude sokovat ne jednoho divaka, nejen famoooznim tweenerem a rozhodne v turnaji prekvapi;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No a zitra to bude take cinske dramo;)

Johanna =< (asi Simona)
Vee > Karlicka
Petra >= Bobina
Elina >= Karolina
Garbina >= Ana
KiKi >= Karenina
Angelika >= Kamilka
CoCo = Barus (tohle muze byt dobra supa:)
Reagovat
EllNino
viď, ten zápas Báry s CoCo, letos spolu hrály v Aucklandu a bylo to dost dobrý z obou stran :) a Báře by to mohlo vyjít zejtra :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju to podobně, akorát u Eliny s Karolínou bych dal pryč rovnítko (jestli se Karolína nezačne na kurtu i pohybovat, tak nemá šanci) a Kiki vs. AKS si nejsem jistý vůbec ničím. Asi to bude na 3 sety :)
Reagovat
kada.tom
Konta < Halep
Williams > Suarez Navarro
Kvitová > Vinci
Svitolina =< Plíšková
Muguruza-Blanco Giorgi
Wandeweghe =< Strýcová
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkný tenis z obou stran. Občas chyby, ale jinak agresivita, Gavrilova pěkně bránila, navíc vracela z neuvěřitelných pozic neuvěřitelné míče. Byl jsem sice zaujatý a fandil Petře, ale tenis to byl pěkný.
Reagovat
smazaný uživatel
To maj místo ledový koupele? :DD

https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/648862289819508737
Reagovat
rosm
Mohlo to byt na Kvitovou i horsi, chyb bylo relativne malo a konec zvladla spolehlive. Vinci celkem nic nehraje, mela by ji spis dat nez tento zapas.
Reagovat
martinek37
No nic moc, jen to finále US Open :)
Reagovat
rosm
Tak bohužel, konstelace tak vyšla, že se omylem dostala do finále, toto ale už nikdy nezopakuje, to jsem si jist.
Reagovat
smazaný uživatel
No úspěch to je, ale i přesto, že porazila v SF Serenu, tak to byla vlastně strašná haluz :D (otočka s Allertovou, zranění Genie - walkover, psycho zápas s Mladenovic a pak ještě větší psycho se Serenou, která byla psychicky v háji)

Petra by to měla zvládnout, když nic nepodcení. Head to head 3-2 (Roberta vyhrála oba zápasy na antuce), v Číně 1-0 (loni Beijing 7-6 6-4).
Reagovat
horska.kraslice
Naopak, myslím si, že Vinci je od USO stále ve formě, Petra se bude muset pořádně snažit.
Reagovat
rosm
Když to vezmeš čistě statisticky, tak Petra hrála mnohem vyrovnaněji s Pennetta.
Reagovat
smazaný uživatel
No hele hele. Vinci prosím, nepodceňovat! Dle mého názoru dost otevřené a není jestřáb !
Reagovat
rosm
Není jestřáb?? Ve Wuhanu nemají?
Reagovat
smazaný uživatel
No ja. Asi jim uletěl, či co....
Reagovat
rosm
:)) ok
Reagovat
misa
je skvělá bojovnice, v srpnu v Torontu nestačilo Lucce ani podání na ukončení zápasu ve druhém setu. Teď mě napadlo, že kdyby Lucka ten zápas dopodávala, tak by nemusela jezdit z důvodu nízkého počtu zápasů do New Havenu ... tam by se nezranila ... mohla by naplno hrát na US Open ... nejela by do Řecka ... neonemocněla by ... hrála by v Asii.
Reagovat
tommr
ale už v New Havenu jí Lucka poměrně jasně přehrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu vedle, že máš svátek... Tak všechno nejlepší! :)
Reagovat
misa
Díky a přeju ti s velikým předstihem taky všechno nejlepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
K čemu? :D
Reagovat
misa
K červencovému svátku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to děkuju. :)
Reagovat
rib
bohužel tento pokus s "kdyby" nelze realizovat a je stejně tak pravděpodobné, že by to bylo úplně jinak, všechno :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, kdyby nejela do NH ... Tak by udělala na USO větší výsledek, jela by pozdějším letem a ten mohl spadnout. No, jsem snad i rád, že byla Lucka jen nemocná.
Reagovat
misa
žádné letadlo nespadlo
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohlo, kdyby v něm seděla Lucka.
Reagovat
rusedski
Proč? To by se dalo aplikovat možná tak na Townsend :)
Reagovat
Fandina
Fotka je hezká, ale dneska měla jiné oblečení. Jinak gratulka Petře, nakonec vyhrála, i když to nebylo vůbec jednoduché. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
neřek bych, že měla jiný oblečení. Ta fotka je zcela určitě z dnešního zápasu ...
Reagovat
Fandina
teď už ano ... úsměv
Reagovat
kada.tom
Zápas jsem neviděl, jen jsem občas kouknul na vývoj skóre. Petra ve 2. setu prohrávala, dotáhla to a pak to zas ztratila. Ve 3. setu pak otočila z 3-5. Já myslím, že tohle jí může jenom pomoci. V Číně je Petra enormě oblíbená (asi i kvůli Nalince, se kterou jsou kamarádky), navíc Číňané jsou na ty usměvavé tváře, mezi které Petra určitě patří. Petra tedy ve Wuhanu ještě nikdy neprohrála ( :-D) a já věřím, že neprohraje ani zítra. S Vinci by to mohla a měla dát, snad nedopadne jako Serena, která sama přiznala, že podlehla tlaku a taky si myslela, že po 1. setu už to má v kapse. Petra dneska musela otáčet, takže to s ní nebude určitě zase tak špatný, když to dootočila :-)

Ona Darja není žádný ořezávátko a prohrály s ní jiné další hvězdy současného tenisu. A Petra to ustála.

Zítra Petře věřím a věřím, že má i na víc :-)
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně aby nám to zase předvedla... ;)
Reagovat
tommr
spíš než "udělala první krok za obhajobou loňského titulu" bych řek, že Petra odvrátila hrozící ostudu od který byla jen malej krůček ...
Pokud chce na obhajobu vůbec pomýšlet tak bude muset výrazně přidat. Už v příštím kole jí bude čekat mnohem těžší soupeřka, která se navíc veze na vlně GS úspěchu a proti Petře si bude určitě věřit ...
Reagovat
Jabadu
Gavrilova v závěru Petru na Robertu dobře připravila. Sekala jí to a nechala to na Petře. Naštěstí. Protože tak to má Petra ráda.
Udělala bum bum a bylo. .-)
Reagovat
Pedronegro
škoda, že jsem třetí set neviděl, ale hlavně, že to dobře dopadlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč by si Bobina měla na Petru výrazně věřit, na antuce se nehraje..
Reagovat
Fandina
Obávám se, že Vinci si bude věřit, Serenu také přehrála na tvrdém povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Serena se spíš porazila sama než že by ji Bobina přehrála. Bobina zaslouží uznání, že nabídnutou šanci využila, ale ta šance především vůbec neměla přijít. Ostatně ve finále proti Flavii si ani neškrtla.
Reagovat
Fandina
Faktem je, že poslední dva zápasy Petra vyhrála, tak doufám, že se s Davidem na její hru dobře připraví a zase vyhraje.
Reagovat
Haitik
S větou, že se Serena porazila sama bych nesouhlasil.. :D Dokáže hrát líp, ale ten zápas proti Vinci odehrála celkem dobře.. To Vinci spíš byla neuvěřitelná, dokázala Sereny zbraně eliminovat a byla na ní skvěle takticky připravená.. Napadají mě jiné zápasy, kde se Serena porazila sama spíše..
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas. Opravdu pořádně rozklížený byl Kong až v samotném závěru zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ten zápas odehrála "celkem dobře", tak dá Bobinu ve dvou. V závěru už to viditelně nervově nezvládala. A upřímně, kdyby hrála, na co má, tak Bobina nemá nárok cokoliv eliminovat.
Jak říkám, Bobině patří uznání za to, že šanci využila, to se rozhodně o moc lidech říct nedá (Vika s Heather by mohly vyprávět), ale opravdu to bylo především o Sereně a jejích nervech. Taky je to jenom člověk, i když z ní tady mnozí dělají kdovíco..
Reagovat
slacker
Ostudny komentar hrozice Tommra
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš toho už nechat ? A nebo si zas pro změnu rejpni do mě. Ale tommr je přes občasný pesimismus ( říkám já) , tommr by řekl realismus, v pohodě a dobrej. Už ho nech. Alespoň pro dnešek.
Reagovat
slacker
Tak jo, pro dnesek ho necham :-D
Reagovat
Jabadu
Poslechni, hombre, nechceš si náhodou přečíst něco o tom, co je to obsese?
Přece sám musíš na sobě pozorovat, že to prostě není normální.
:-)
Reagovat
slacker
Poslusne hlasim ze to opravdu na sobe pozoruju hlavne takhle k veceru.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Jabadu
Vedeš 1:0.
Umím ocenit kop do šibenice.
:-)
Reagovat
lars
A proc obsese ?
Reagovat
d@ve
Co třeba posedlost? ;)
Reagovat
d@ve
...
Reagovat
janek_da
Tak třeba ji to nastartuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle prvni vpis vypadal tak nevinne;) Vidis janekda...a nakonec z toho je pod clankem "diskuse", ktera prekrocila 1000 komentu;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist