Kvitová se v dubnu poprvé představí na turnaji v Charlestonu

14. 12. 2016, 09:43
Aktuality 31
Dvojnásobná grandslamová šampionka Petra Kvitová si poprvé v kariéře zahraje na zelené antuce v americkém Charlestonu. Bývalá světová dvojka oznámila informaci prostřednictvím svého twitterového účtu a následně ji potvrdila i WTA. Svou účast již dříve přislíbily například Venus Williamsová, Caroline Wozniacká a Johanna Kontaová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Česká tenistka Petra Kvitová se poprvé zúčastní dubnového turnaje Volvo Car Open v americkém Charlestonu. Na zelených antukových dvorcích v Jižní Karolíně si zahraje poprvé. Informaci poskytla skrze svůj twitterový účet a následně ji potvrdila i WTA.

"Na svou premiéru v Charlestonu se moc těším," řekla Kvitová. "Slyšela jsem, že Charleston je skvělé město a Volvo Car Open skvělý turnaj," dodala.

"Už přes čtyři roky se snažíme Petru nalákat, aby náš turnaj hrála," sdělila manažerka turnaje Eleanor Adamsová. "Jsme šťastní, že konečně potvrdila účast. Petry levoruká hra je pro naše kurty jako stvořená. Už se nemůžeme dočkat. Fanoušci budou ohromeni jejím talentem a osobností."

Před dvojnásobnou grandslamovou šampionkou potvrdily účast další hvězdy jako Venus Williamsová, Caroline Wozniacká, Johanna Kontaová, Madison Keysová, Sloane Stephensová, Monica Puigová nebo Jelena Vesninová.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

31
Přidat komentář
ZerekSu
Reagovat
ZerekSu
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fandina
Hezky :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
nejdřiv poliká dopink aji píchá apak sy klydně jede na vejled do portirika a tam se vystavuje a děla chudinku malou sebral byh ji všecky pálky aby už nikdy nemohla hrád víte
Reagovat
Frick
http://hokej.idnes.cz/adam-musil-hokej-020-/reprezentace.aspx?c=A161214_2292577_reprezentace_ald

A s tenisem to souvisí.
Reagovat
smazaný uživatel
I s volejbalem.
Reagovat
smazaný uživatel
tady nejsmé na hokejy ale na tenisu zas syto asy splet ty si asy pletež sporty víte
Reagovat
mrafe
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/836364-kvitova-a-safarova-ziskaly-potreti-v-rade-oceneni-od-souperek.html#section-artcl
Reagovat
Haitik
Maruš už je v Portoriku.. :D

https://twitter.com/team_sharapova/status/808961726473379841
Reagovat
George_Renel
Zatímco dopingová hříšnice se předvádí v Portoriku, Lucka Šafářová s Petrou Kvitovou opět obdržely lidskotenisové ceny a uznání hráčského kolektivu.
Co je více?
Reagovat
smazaný uživatel
A co dopingová hříšnice a národní hrdinka Strýcová? :D
Reagovat
EllNino
ta je momentálně šťastná jak blecha bych řekl :) nejvyšší karierní maximum, kvalifikace na Elite Trophy, Fedcupový titul, milovaný přítel, pata drží, dobré vyhlídky na novou sezonu, jedem ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že už jí nem*dá v hlavě... :D
Reagovat
EllNino
tak občas tam po*ebává nebo kraví, sviní, ale už nem*dá :D
Reagovat
George_Renel
Ta už si trest odseděla. Ruska ještě ne....
Reagovat
Haitik
Pro mě dopingová hříšnice, předvádějící se v Portoriku.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1

BTW: Doufám, že to bude exhibice současné a budoucí olympijské vítězky. :) Nevíš, od kolika hodin našeho času se to má hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak Monča píše na Twitteru od sedmi a v San Juanu je o 5 hodin míň než u nás. Takže o půlnoci našeho času...
Reagovat
Haitik
Tak jsi si na to našel dřív :DD
Reagovat
Haitik
Hele má se to hrát od 19:00 jejich času.. A teď je v Portoriku 1 odpoledne, to je pět hodinn rozdílu, takže u nás o půlnoci? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem na to přišel. :)
Reagovat
Haitik
Budeš čekat do půlnoci, jestli bude stream? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. :D
Reagovat
Krisboy
v Čeljabinsku je zima jaxviň, vítej!
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/836274-neznama-tenisova-kraska-touzi-hrat-pod-ceskou-vlajkou-uspeje.html#hp-sez
Reagovat
babolat.cz
"Cokoliv dáte ženě, ona z toho udělá něco víc. Dej jí semeno, bude mít dítě, dej jí dům a udělá vám domov, dej jí potraviny a udělá vám jídlo, dej jí úsměv, ona vám dá svoje srdce. Ona rozmnožuje a rozšiřuje to, co je dané. Takže jak jí dáte ho*no, buďte připraveni přijmout tunu sr*ček. My ženy jsme andělé. A když nám někdo poláme křídla, prostě v létání pokračujeme na koštěti. Jsme flexibilní."
Reagovat
Andrew89
:DDDDDD
Reagovat
fialka
vyzerá hrozne, uff

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/411628/vidite-tu-spejli-vlevo-to-je-misa-ochotska-z-novy-ztraci-se-pred-ocima.html
Reagovat
Krisboy
Vždycky byla vošklivá jak noc a blbá jak tágo. Ten Lukáš musel zešílet, probíralo se tu několikrát. Ale asi už zase přišel k sobě a probudil se. Naštěstí.
Reagovat
Marduch
tak jako obecně si myslim, že to vystihla dobře.
Reagovat
Krisboy
Zelená antuka je o něco rychlejší, než klasická oranžová, to by Petře mohlo/mělo vyhovovat. Tak pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist