Plíškovou přejela bezchybná Vinciová, Kvitová nezaváhala

12. 4. 2013, 14:18
Aktuality 385
WTA KATOVICE - Dvě české tenistky dnes bojovaly v polských Katovicích o postup do semifinále. Karolína Plíšková se se soutěží rozloučila po debaklu s favorizovanou Robertou Vinciovou, naopak Petra Kvitová znovu neztratila set a přes Chorvatku Martičovou postoupila už do semifinále.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková už letos v únoru zaznamenala první výraznější úspěch na okruhu WTA, když vyhrála turnaj v malajsijském Kuala Lumpuru. Tento týden pak postoupila potřetí v kariéře do čtvrtfinále na antuce v polských Katovicích, kde porazila Španělku Torrovou-Florovou i nasazenou Estonku Kanepiovou.

O své druhé semifinále se jednadvacetiletá Češka utkala s turnajovou dvojkou Robertou Vinciovou, která je aktuálně 13. hráčkou singlového žebříčku WTA a zároveň nejlepší deblistkou světa, na favorizovanou Italku už však nestačila. Uhrát dokázala pouze jednu hru a po 66 minutách marného boje se se soutěží rozloučila debaklem 1-6 0-6.

Plíšková sice získala první game zápasu, jenže ten byl také jejím posledním. Česká tenistka dělala velké množství nevynucených chyb, viditelně nebyla ve své kůži a první set prohrála za 27 pouhých minut hry.

Ve druhé sadě česká tenistka předvedla několik povedených vítězných forhendů po lajně a za stavu 0-2 se mohla vrátit do zápasu, ale ani jeden z pěti brejkbolů neproměnila. Sama naopak neustále marně bojovala o svůj servis. Neudržela ani ten v posledním gamu, v němž odvrátila celkem šest mečbolů a v hezké výměně předvedla i povedený halfvolej na síti. Při sedmém už ale došel i zbytek morálních sil, neboť cítila, že Vinciová je dnes k neporažení. Na soupeřčin kraťas přímo z returnu tak vůbec nereagovala a mohla si už jen smutně podat ruku se svou přemožitelkou.



Třicetiletá Vinciová dnes hrála velmi spolehlivě, téměř nechybovala a zároveň dokázala hrát velmi variabilně. Nepříjemné technické míčky kombinovala i s plochými agresivními údery a Plíškovou tak velmi rychle srazila i psychicky.

"Hrála jsem dnes skvěle. Očekávala jsem velmi těžký zápas, ale bylo to lepší, než jsem čekala. Všechno na kurtu dnes bylo perfektní. Teď jsem šťastná, že jsem v semifinále a už se těším na to, že zítra mohu hrát další zápas," pochvalovala si Vinciová. 

Velmi povedený výkon Italky je varováním pro české tenistky, které už příští víkend čeká semifinále Fed Cupu právě v Itálii. V Palermu velmi pravděpodobně dojde už během úvodních sobotních dvouher na duel Vinciové s Petrou Kvitovou, které si teoreticky mohou odbýt generálku už tuto neděli ve finále turnaje v Polsku. 

"Samozřejmě by bylo fajn, kdybychom se obě dostaly do finále a já vyhrála," smála se Kvitová v rozhovoru pro Radiožurnál. "Klidně bych si s ní zahrála, zatím jsme tady spolu jednou trénovaly, ale zápas je něco jiného. Hraje hrozně nepříjemně. Ale stejně by to byl velký rozdíl hrát turnaj a Fed Cup, navíc u nich. Ta antuka tam bude jiná než tady v Katovicích. Je to všechno hypotetické," dodala.

Nejvýše nasazená Češka v Katovicích ani ve svém třetím vystoupení neprohrála set; po Japonce Doiové a Lucemburčance Minellaové dnes porazila dokonce bez ztráty podání 6-3 6-2 Petru Martičovou, které tak oplatila porážku z loňského Tokia.

Kvitová se dnes vyhnula výpadku, který si neodpustila v předchozích dvou zápasech. Hned v prvním gamu odvrátila dva brejkboly a o zisku první sady rozhodla v šesté hře. I ve druhém setu podala soustředěný výkon, výborně podávala, hrála uvolněně a potvrdila, že halové podmínky její hře sedí. Díky agresivní hře soupeřce ještě dvakrát vzala servis a mezi nejlepší čtyři hráčky turnaje postoupila už po 69 minutách hry.

O druhé letošní finále si třiadvacetiletá Kvitová, která se v pondělním žebříčku posune z osmého na šesté místo, zahraje s rumunskou vrstevnicí Alexandrou Cadantuovou. 117. hráčce světa se sice letos vůbec nedařilo, v Polsku však prošla kvalifikací a po šesti výhrách v řadě postoupila podruhé v kariéře do semifinále. 

Dnes sice Cadantuová v zápase se Shahar Peerovou ztratila sedmkrát své podání, Izrealku ale o podání obrala dokonce devětkrát a nakonec zvítězila 5-7 6-3 6-3. 

Vinciová si o finále zahraje s Annikou Beckou, která si dnes zajistila svou vůbec první účast v semifinále. Devatenáctiletá Němka sice čtvrtfinálový zápas s Italkou Marií-Elenou Camerinovou začala špatně a prohrávala 1-5, k setbolu ale přemožitelku Kláry Zakopalové nepustila, do konce zápasu už ztratila jen jednu hru a po skvělém obratu zvítězila 7-6 6-0.

"Mám dobrý pocit z toho, že si zítra zahraju poprvé v semifinále proti Vinciové. Ona je nejlepší hráčkou ve čtyřhře a ve dvouhře je mezi dvacítkou nejlepších. Budu muset hrát svůj nejlepší tenis," řekla Becková po svém životním postupu.

- WTA INTERNATIONAL KATOVICE -
(Polsko, antuka / hala, 235.000 dolarů)
páteční výsledky (12. 04. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (1-ČR) - Martičová (Chorv.) 6-3 6-2
Vinciová (2-It.) - Kar. Plíšková (ČR) 6-1 6-0
Becková (Něm.) - Camerinová (It.) 7-6(1) 6-0
Cadantuová (Rum.) - Peerová (Izr.) 5-7 6-3 6-3 

Semifinálové dvojice: Kvitová - Cadantuová, Vinciová - Becková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

385
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hmm..Fandina, ty excelujes...

Potlesk :)
Reagovat
Fandina
Forehand ... radši bych tu četla příznivé a super zprávy o tenise, než to jak blbě tady píše Fandina.

Tak se prosím všem omlouvám za to co se tu o mě píše. Samozřejmě za svými příspěvky si stojím, jde i o fandění.

Přeji hezký den s úsměvem a ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
kde ses toulal? ale hlavne, ze prijdes v pravy cas, jako pravy muz!! a za chvili TO zacne, kde mas amputaci, tita, spaniela a petrika.....a rogera federera? bez nich to nebude ono, ta debata pak.......tak se kluci snazte, ja nejak porad nevim, Rafa, nebo Roger? jak se to pocita, kdo ma vic gs?
Ale v mc roger startovat nebude, i tak to ale rafa nema jisty.... .....Ja tipuju andyho.

fandino, neber si to tak..klidek a zhluboka dychej.obahjovat jsi se nemusela, dokonce jsi mi venovala hned 4 prispevky, to si nemusela,ale kdyz si jinak nedala..mas jiny priority, hmm....tak jo..a Anetko? takovy mily osloveni mezi nami devcaty? .....
.........a pis dal ty svoje slinty, me to bavi a i ostatni nicky te chvali, jak si dobra!! No, delas to uz dlouho, vid mas praxi je to znat..

....pobavilo me tohle-----:)))))))))
Představ si, že jsou lidi, kteří mají doma internet, nebo ho mají sebou v kabelce, v telefonu, na chalupě a pracují na něm někdy i dvacetčtyři hodin v kuse. Pak není divu, že mohou v kteroukoli denní i noční hodinu někam kliknout. A je to realita.

aha, aha..uz to chapu..to vis, ja nemam ten chytry telefon, mam jen pitomy..:( ..dvacetčtyři hodin v kuse....to jsi dobra, ani nespis.....uz se nedivim, ze tu jsi furt....ono to neda, kliknout sem, vid? a zvladas TO, jakoze?? chapej, chci jen tvoje dobro, zkus neklikat treba tyden na tp a vubec nikde netrollovat...takhle postupne se to odnaucis, co? ne?

tohle je taky dobry ---:))))))))
ještě dodatek, také mám tablet a internet v rodinném obchodě, abych nezapomněla. ---
jeste, ze jsi nezapomela, a pripomela tydlencty vsechny tablaty a internety!! to ja nemam, jeste bych z toho mohla mit moribundus, jmenem trolling!! no fuuuj...
Reagovat
Fandina
Anetko ... ono je to v životě tak, že člověk, když si přečte nějaký příspěvek, tak zhruba posoudí o co pisateli jde. Anetko jse zvolila, protože se mi to oslovení líbí. Jinak jestli chceš mou hlavu, tak dám ti jí v tom, že někdy, když mám čas, tak sem často kliknu. Důvod je jednoduchý. Živím se prací na internetu. Ale nejen tím, proto někdy třeba několik dní se sem nemám možnost podívat. Jinak v pohodě. Píši sem ze zábavy a proto, že mám tenis a tenisty ráda. A nickové mě ani tak moc neberou. Respektuji je, ať si píší co chtějí, já to také tak dělám.

Teď jsem se dívala a dívám, zase kliknutím na internetu jak hraje Jirka Veselý ve finále. Pravní set má, tak ještě jeden a vede zatím 3:1 ve druhém, tak mám radost. Hezky se mi dívá jak Jirka hraje s lehkostí, alespoň to tak vypadá. Tak Jirko, ještě jeden set, držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že si celkom zbehlá, čo sa tunajších pomerov týka..Síce sa od nich dištancuješ, sama sa do nich zamotávaš..Buď opatrná..

Čo sa pravých chlapov týka, neviem aké máš s nimi osobné skúsenosti..Dúfam však, že u teba začínam s čistým štítom :)
Reagovat
Fandina
Anetko ... tak mě napadlo, proč ti ta vadí, že sem píšu. Vždyť je to moje věc, co je ti do mě. Já se to nechci odnačučovat, proč bych měla nedělat něco, co dělat chci. Přece kdybych to nechtěla, tak tady psát nebudu. Ale zajímalo by mě, co tobě na tom tolik vadí, že tu píši. Já si tebe vůbec nevším, kdybys mě neoslovila, tak vůbec nevím, proč bych si s tebou měla psát. Ale jinak, nevím proč bych sem neměla klikat. Když se mi sem nebudu chtít psát, tak tu psát nebudu. To je přece logické a dělá to tak každý.
Reagovat
smazaný uživatel
fandino, nechci tvoji hlavu, nech si ji, budes ji potrebovat :) ocenuju, ze konecne pises sama za sebe..a ne jako trapny kolovratek...tak vidis, ze to jde :) ja bych si te taky nevsimla....ale myslim gabina psala cosi jako doping tu noc..proto jsem pak na to reagovala, ale nejdriv jsem chtela probrat tema autorskych prav...ty ses do toho zamotala, protoze me to tema zaujalo a ty jsi opet blbe trollovala...
..... kdyz se sem dopoledne podivam, na vysledky ....najdu nekonecny vlakna, kde si dva a vice nicku cosi v noci vyrikava.....a protoze se to opakuje a me to nebavi se tim vsim prokousat, tak jsem napsala tyto prispevky..jsou vicemene zamerene na tebe, jelikoz v nich jses..a prislo mi, ze to lehce prehanis..nic osobniho .a protoze jsi mi odpovidala porad jako troll, i ma odpoved je v tom duchu..dovedena do absurdna...jak jsi jiste poznala.. protoze mas potrebu se obhajovat, sama musis snad citit, ze psat tu v noci ale i ve dne..psychedelicke vyjevy?? nebo co to predvadis...je moc!! vim, ze na to musi byt minimalne dva nicky...proto pisu o nahravani!!!
tvoje duvody, proc sem pises chapu... rozeznavam realitu, jsem si temer jista, ze jses inteligentni zenska...jen te bavi provokovat...fajn..ale prosiiiimmmm...trosku obcas uber..divala jsem se vedle na diskuzi k petra.....ano, tam se mi velmi libis..kdybych si myslela, ze jsi blba, nestojis mi ani za slovo...me nickove taky neberou..ale vsichni jsme tu pod nicky, takze nejak se rozlisujem..omlouvam se, snad jsem ti nerozbila tvoji imidz, tvyho nicku.ale delej si dal, co chces, ja jsem ti jen dala trosku maly stouchnuti...neprehravej tolik .méne je vice..:)
forehand jsem zbehla v pomerech....ano...chodim sem..pisu ale malo....ja se nedistancuju, psala jsem, ze kdyz sem pisu, stavam se soucasti tohoto panoptika.
me si neprekvapil, ze si fandine vyjadril ucast a oceneni .troll vzdycky oceni trolla...drzi pri sobe..:)
Reagovat
Fandina
Anetko, myslím že si mě s někým pleteš. Já vždycky píši za sebe a vždycky tomu tak bylo a upřímně ti řeknu, že mě ty tvé dlouhé příspěvky o mě věru nezajímají. Ps v televizi právě skončilo golfové Másters a vyhrál Adam Skott. Byl to hezký divácký zážitek. Dobrou noc a posílám úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetci sme trollovia, len ty si lietadlo..Wake up dívenko, už je ráno ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, tak zítra s Vinci. Hodně štěstí a už se těším! S tím posunem v žebříčku to tady pořád je, tak se nechám v pondělí překvapit.
Reagovat
tommr
nedělej si zbytečný naděje - žádnej posun nebude. V článku to prostě mají blbě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci se tě dotknout, ale i ty ses ve svých propočtech párkrát seknul :-)
Reagovat
tommr
nejsem samozřejmě neomylnej, ale v tomhle případě si jsem stoprocentně jistej, že v žebříčku nedojde k žádnýmu posunu. Petra jen o něco stáhne náskok Kerberový a Erraniový. Zítra půjde pouze o to o kolik to bude bodů. Nějakej žebříčkovej posun připadá v úvahu až ve Stuttgartu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Rozebrali jste to tady a i když jsem z toho úplně moudrý nebyl a utvrdilo mě to v názoru, že žebříček je příliš komplikovaný, což má negativní vliv na jeho vypovídací hodnotu, tak zřejmě máte pravdu a Petra se asi fakt nikam neposune. Zatím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by to před turnajem řekl, že postoupí do finále bez ztráty setu a ještě k tomu po nemoci! Petro, moc gratuluji a držím zítra palce u každého míče! POJĎ! POJĎ!
Reagovat
VlS
Peťa nezklame, aspoň za nehet dramatu nám musí dopřát. Mě by jen zajímalo, kolik míčů si Alexandra za zápas uhrála, tipuju tak 5 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No vida. Petra si sice vybrala slabší chvilku, ale když jí začalo téct do bot, zabrala a bez problémů to dotáhla do konce ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný, gratulace, tohle byl její nejlepší zápas tady, ten zítřejší bude doufám stejný nebo ještě lepší. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Sympatie publika - Kvitova:Cadantu 0:3. A zaslouzene.
Reagovat
blixa
A to proč, čím se o to Petra zasloužila ? Nadávala divákům nebo soupeřce ?
Reagovat
smazaný uživatel
a zaslouženě - ??? Co tím básník chtěl říci?
Reagovat
Bob
též nechápu.
Reagovat
Michaelus
Ano, nemělo to být naopak?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych věděl, co tím básník chtěl říct, ale nerad bych ho urazil ;-)
Reagovat
tommr
tak publikum obvykle fandí tomu slabšímu. Budme rádi, že to dneska byla jednoznačně ta Rumunka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
delate z komara velblouda, Petra je o parnik dal, jak pise tommr, Cadantu si vyslouzila prizen publika opravnene, sportovne fandilo slabsi a zakonite ocenilo, ze to nezabalila a srdnate bojovala do posledniho micku. Ne, ze by me extra uchvatila, ale mela navic sympaticka gesta a slusely ji dneska ty satky, s Peer si navlekla otresnou satovku.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já si teda nemyslím, že by publikum fandilo víc Cadantu. Spíš se jim líbilo, že zápas dostal nečekanou zápletku. Prostě trošku drama :) Nakonec sou určitě rádi, že se dočkají finále jedničky a dvojky :)
Reagovat
tommr
Cadantu sice není žádná kráska, ale je to velice sympatická hráčka. Přiznám se, že jsem byl docela rád, když uhrála tu první hru - dva kanáry by si určitě nezasloužila. Petra to ale s tou velkorysostí nemusela zas tak přehánět ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemusela.. :-) Mohlo ji to klidne stat set, videla jsem zaznam predchazejiciho zapasu Cadantu, Peer si uz po dotazeni (RB) za stavu 3:3 ve tretim jakoby vydechla, ze je hotovo a jak dopadla...
Reagovat
PetaM
Peťo Peťo! To bys přece nebyla ty, abys nás neušetřila aspoň jednoho infarktu za zápas! :D :D Určitě chceš, aby diváci viděli to, za co si zaplatili .. :D Myslím, že viděli dost! Doraz ji!! :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Péťo jedem! teď ji doděláme! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tradiční drama na konec..
Reagovat
Carloss
Cadantu od začátku nehraje špatně. Ale petřin nástup byl bombastickej. Ted to bude ještě napínavý.
Reagovat
kohlik
Už jenom dopodávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se to tam děje? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty auty-neauty mě začínají štvát. Zlatej jestřáb..
Reagovat
vendulkabendulka
Petra uplne ztratila koncentraci a ted hraje jak pipina. Prilis ji tech 10 gamu stouplo do hlavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má tradičně krizi ve 2. setu, snad si nebude zbytečně komplikovat 3. setem.. Cadantu chytla dech, ale snad jí brzo dojde :)
Reagovat
Jabadu
Petra má mámu. Petra mele Sašu. Máma volá: "Petro, nesmíš moc!" Fandina volá: "Ó jé, my se máme!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Petra je tak hodná, že darovala soupeřce aspoň game :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se líbilo, jak i z toho byla Cadantu nadšená :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Cadantu se raduje z každýho vítěznýho míčku pomalu, no se ani nevidím při Petřině jízdě :) Ta by to měla rychle dodělat a odpočívat na Vinci, s tou to tak jednoduché nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
no jesli to už ale nepřehání!
Reagovat
kohlik
Už jí ,,darovala" další dvě, to by už stačilo.
Reagovat
PetaM
Snad se jí nerozhodla darovat set ... To už by teda nebylo vůbec směšné! :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak tahkle drtit soupeřku jsem Petru už dlouho neviděla..
Reagovat
George_Renel
je one woman show.
Reagovat
smazaný uživatel
až je mi Cadantu líto, chudák holka se za chvíli asi rozbrečí...Peťa je jak kulomet :D
Reagovat
Bob
že Cadantu začíná nemít Petru ráda :D
Reagovat
Michaelus
Její gesta na Petřiny vítězné returny jsou vlemi výmluvné.
Reagovat
Michaelus
opr. velmi
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy měla naposledy 80% úspěšnost 1. podání a jen 2 dvojchyby? Je tohle naše Péťa? POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
v akci :')
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Peťulín nadělil kanárka, to je moc pěkné vystoupení :)
Reagovat
PetaM
Po dlouhé době nadělila kanára ... :) Už jsem si myslel, že zapomněla, jak se dává :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to vypadá, že se předhání s Robertou, kdo vyhraje rychleji :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Jen tak dál!
Reagovat
Bob
Péťo výbornej return, jen tak dál :))
Reagovat
tommr
doufám, že se s Cadantuovou nebude moc párat, aby jí ještě zbyly síly na zítřejší finále proti Vinciový ... :)
Cadantuová letos až do turnaje v Katowicích neuhrála vůbec nic a mj. prohrála na turnaji v Osprey i s Katkou Siniakovou. Tak snad se dneska zase rozpomene na to jak jí to předtím nešlo a nebude Petru moc zlobit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, doufám, že Petra pořádně pomstí Sabču ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby Petra nezlobila sama sebe :) Zatím to vypadá na sebevědomý nástup jako včera, takže moc držím palec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá moc dobře..:) Petra se zdá hlavně ve skvělé náladě..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Péťo, jdeme na to ! :)
Reagovat
VlS
znovu parádní představení, ve finále to s ní nebude lehké. Je v úžasné pohodě a klidu.
Reagovat
tommr
viděl jsem sice jen závěr druhýho setu, ale zdá se že Vinciová je v opravdu dobrý formě - hraje nepříjemný rotovaný údery, skvěle se pohybuje a navíc skoro vůbec nechybuje. Před finále v Katowicích a FC zápasem proti Itálii to není vůbec dobrá zpráva ...
Jinak mě zaujalo, že Vinciová i Becková nastoupily v úplně totožnejch dresech a ani na poměrně slušným streamu je nebylo možný rozeznat. S tím by se už mělo něco dělat. Proč se nezavede podobný pravidlo jako ve fotbale a v hokeji kde má jeden tým volbu dresů a druhej se musí přizpůsobit a vzít si odlišnej? Myslím si, že by to snad pro hráčky nebyl takovej problém - každá má jistě sadu několika různejch dresů ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... ty firmy jim dávají sadu na čtvrt roku a pak zase na čtvrt roku a oni jsou povinny jí nosit. Špatné je, když se sejdou takhle hráčky od stejné firmy ve stejnou sadou, jako teď.
Reagovat
smazaný uživatel
protože hokej je kontaktní hra, tam by se promíchali. v tenise se mění strany, ale jen tak si nezmění strany, nebi neudělí záběr z druhé strany..
Reagovat
VlS
Původně se tenisu říkalo bílý sport a všichni byli ( a všechny byly) v bílém - ve Wimblu je to tak dodnes. Víš přece která podává a na které straně hraje, v čem je problém?
Reagovat
tommr
pokud by existovalo nějaký pravidlo o povinným odlišení dresů tak by se firmy musely přizpůsobit ...
Reagovat
Fandina
V tenise hlavně napoví kdo podává, je to označené u jména, když jsou stejné dresy.
Reagovat
Fandina
tommr ... to je pravda, když by bylo pravidlo, že oblečení musí být dvoje, tak pak by se firmy přizpůsobily.
Reagovat
tommr
pokud se koncentruješ jen na danej zápas tak se to dá ještě jakžtakž uhlídat, ale jakmile přitom děláš ještě něco jinýho tak se už orientuješ jen velice těžko. Stačí chvilková nepozornost a už nevíš kdo je kdo. Zvlášt obtížný je to když tenistky vypadají velice podobně i vzhledově jako to byl právě případ u Vinciový a Beckový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Boby měla trochu jinak ramínka a vršek od toho tílka, ale zdálky to opravdu nebylo poznat..
Reagovat
VlS
A to znáš, jak dva policajti nafasovali koně a dohadují se, jak si je poznají? Dumají, dumají a pak si řeknou, že jeden ustřihne koni ocas. Jak řekli, tak udělali. Akorát oba. Tak dumají znovu a přišli na hřívu. Situace se zopakovala. Dumají znovu, až jeden dostane spásnou myšlenku: tak já si vezmu toho bílýho a ty toho hnědáka. A bylo.
Reagovat
Fandina
... teď se řehtám, jako ty koníčci :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jestli se Petra dnes do finále dostane tak Bobinu dá. Petra finále umí
Reagovat
smazaný uživatel
ve finále bych ji taky věřila.. ale musí tam nejprve postoupit a jednoduché to mít nebude! Petí POJĎ! jinak finálová bilance : 10-2 (to je šampionka!)
Reagovat
smazaný uživatel
no, jestli bude mít Boby stejnou vražednou náladu jako dneska a včera a Petra sebevražednou, jak se jí to občas stává, tak to může dopadnout všelijak..
Reagovat
pepin
Lucka s rodinou

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=559492134072468&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jak vy, já budu v zápase Beck-Vinci fandit Beck... Ale jinak fandím samozřejmě Pétě! POJĎ!POJĎ!
Reagovat
tommr
jj taky budu tlačit Beckovou ze všech sil - pro Petru by to ve finále určitě byla hratelnější soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím ji podle skore Vinci drtí.. :( Já se na to nekoukám, raději.. nesnáším ty její čopy..
Reagovat
smazaný uživatel
Boby evidetně posledních pár dní netrpí lidumilnou náladou..
Reagovat
Roger_Federer
prej Boby..:)
Reagovat
Bob
na hokeji v Plzni. Paráda :)
Reagovat
Roger_Federer
Tak hlavne ten hokej v Plzni parada..:)..Ševci, jedem..
Reagovat
gigin
A ten náš cyp golman, Sedlo, má na masce namalovaného Rogera Federera! Já z toho jednou zjankovatím... :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem někde zahlédla, že se Petra v pondělí posune na šesté místo. Více mě potěšilo shlédnutí včerejšího zápasu s Martič. Zdál se mi nejlepší z těch poslední tří, Petřino podání bylo také na velmi dobré úrovni. Tak doufám, že dnes bude tak uvolněná v zápase jako včera, jak hraje její soupeřka nevím, tu jsem ještě hrát neviděla. Petro, hodně štěstí večer a do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se nikam neposune. I kdyby vyhrála, připíše si v žebříčku 80 bodů.
Sara i Angelique si sice v podnělí obě odepíší 280 bodů za loňské turnaje, ale připočítají se jim místo toho body za turnaje, které teď nemají v žebříčku započítány. Takže Petra bude stále osmá.
Reagovat
rubens
To mě teda ty zatracený žebříčkáři (tommr a spol) nepotěšili. Si to dělají, jak se jim zachce. Petra vyhrává a vyhrává a pořád je osmá. To jste podělali. Nějaký budoucí, hypotetický, příznivější žebříček by nebyl?
Reagovat
tommr
je mi líto, jestli jsem ti vzal naději, ale spílat by si měl spíš těm kdo ti tu falešnou naději nabídli ... :)
Je zajímavý, že stejnej nesmysl o posunu Petry na šestý místo se včera objevil i na idnesu:

... Kvitová, která se v pondělním žebříčku WTA posune z osmého na šesté místo, odehrála v Katovicích ve čtvrtfinále svůj nejlepší zápas ...
Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenisove-turnaje-katovice-dc9-/tenis.aspx?c=A130412_144249_tenis_ald

zřejmě to někdo neuváženě vypustil a ostatní to od něj jen bezmyšlenkovitě přebírají ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No takova mystifikace vid? Jesteze te tu mame;-) O body nejde, hlavne at vyhrava a trochu ji to nakopne do tech dulezitejsich turnaju....
Reagovat
rubens
No jo, tak si to tak neber. Ale uvědom si, že máš vroubek a příště ať je to lepší. :)
Reagovat
tommr
v Katowicích o body opravdu nejde - těch 80 bodů by Petru nevytrhlo. O body začne jít naostro až ve Stuttgartu ... :)
To ale neznamená, že v Katowicích o nic nejde. Každej titul je cennej a Petra se hlavně potřebuje po nemoci pořádně rozehrát před FC a celou antukovou sezónou ... :)
Reagovat
VlS
Čtu zrovna zajímavej rozhovor s doktorem Janem Hnízdilem v magazínu Dnes.
Na otázku, jestli odsuzuje vrcholový sport odpovídá:" Už ani nepoužívám termín vrcholoví sportovci. Jsou to vrcholoví pacienti. To není sport pro zdraví a potěšení, ale pro výkon. Pro výkon takové úrovně, které dnes už nelze dosáhnout jinak, než za cenu sebezničení nebo dopingu".

Jen zdůrazňuji, že to je názor a výrok pana Hnízdila, nikoliv můj (i když nejsem daleko od souhlasu s ním, jen bych diferencoval u různých sportů a neházel bych vše šmahem do jednoho pytle )
Reagovat
rubens
Jo, Hnízdil je perfektní. Ten mě vždycky dostane.:)
Jinak mám několik dotazů na dálkového doktora Titana. Co je jarní únava? Je to mýtus, jak se někde tvrdí? A jak proti ní?
Reagovat
VlS
já ji m?m prakticky celej rok a nejstrašněji se projevuje, když si žena vymyslí nějaké domácí práce nebo údržbu na zahradě, to jsem na umření.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakoukl jsem vedle na diskuzi, a tam píše dokonce administrátor, že to nepsala ona, ale nějaká otravná osoba.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tohle není z oficiálního FB sester Plíškových?
http://cs-cz.facebook.com/permalink.php?story_fbid=271095556360298&id=260518760751311

Je fakt, že na webu Plíščat žádný odkaz na ten profil není...
http://pliskova.net/

Ale je divné, že to převzala i ostatní média...
http://sport.aktualne.centrum.cz/rozladena-pliskova-smeji-se-mi-pritom-svet-je-plny-utrpeni/r~49d83582a3c111e2a2840025900fea04/
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/170814/sokovana-pliskova-svet-je-plny-utrpeni-nejde-si-to-ani-predstavit.html

Mně je víceméně jedno, jestli to Karolína napsala nebo ne. Pokud ano, tak si jí vážím za to, že se vyjádřila takhle upřímně. Pokud ne, tak jsem zase rád, že se tím netrápí... Ale opravdu bych rád věděl, kde je pravda a jak mám brát ten profil na FB.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou jenom fanouškovské stránky. Vedle psal admin v diskuzi, že to Karolína nepsala.
TP to taky včera převzal, ale pak smazal.

Já jsem rád, že to nepsala. Bylo by smutné, kdyby na to takto pohlížela a trápila se.
To by se asi musel dát dotaz přímo jí, nebo její sestře, jak to je, a které stránky jsou opravdu jejich. Oficiální FB má snad jen Kristína.
Reagovat
smazaný uživatel
je mi to taky vicemene jedno, ale psala to Karolina, maji to na svych officialnich strankach....takze pochybuji, ze by to psal nekdo jiny. Ten link mi sem nejde dat z nejakeho duvodu, pise mi to "zakazane slovo" ze by to nejak zablokovali?
Reagovat
smazaný uživatel
No právě na tom zmiňovaném profilu je napsáno "Oficiální profil Karolíny a Kristýny Plíškové"... Takže jestli se za holky někdo vydává a píše tam hlouposti, tak by se to mělo dát všem na vědomí. Co si čtu ty komentáře na tom profilu, tak spousta lidí považuje ten profil za pravý. No a jestli tomu věří i média a na základě toho přebírají nějaké hlouposti, ze kterých potom dělají články, tak to už je úplný vrchol. Pak má člověk něčemu věřit...
Reagovat
tommr
já už se v tom taky moc nevyznám. Moh by si sem dát odkaz na to vyjádření admina, že jde o podvrh?
Reagovat
smazaný uživatel
Mně sem právě taky nešel dát odkaz na úvodní stránku toho profilu, tak jsem dal odkaz přímo na ten zmiňovaný vzkaz. Ale bavíme se o tom samém profilu...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je ten pravy, mne se to zobrazilo nejdriv nejak divne, tak se omlouvam....Tak tomu nerozumim, jestli to je official tak by to mely psat ony a ne nikdo jiny....to je bordel!
Reagovat
smazaný uživatel
Zlatý Twitter. Tam je "Verified account" a podle toho se bezpečně pozná, že je ta osobnost pravá. Na FB asi nic takového neexistuje...
Reagovat
smazaný uživatel
monty25 - někdo tady včera v diskuzi psal, je to ale dole, že ofiko profil má snad jen Kristína.

tommr: tady to píše Administrator vedle:

Administrator
To nepíše ona, ale spammer, který vytvořil její falešný profil.
[odpovědět]

Jak to víte admine? Vypadá dost věruhodně.
[odpovědět]

12.04.2013 19:49 #1-1436920Administrator
Všimněte si na tom falešném profilu uživatele "Sandruška Nováková", kterého to z nějakého důvodu baví. Je to jeden otravný člověk, který se občas objeví i na TenisPortálu.
[odpovědět]
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, vcera me napadlo presne to samy a ze zacnu vic pouzivat ten Twitter, je jistejsi a clovek vi na cem je:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak mozna je to podvrh...na jejich webu, keterej doufam je opravdickej ani nemaji odkaz na Facebook.
Reagovat
tommr
takže jestli jsem to pochopil dobře admin to napsal na tu hlavní Diskuzi tady na TP. Tam ale většina zdejších diskutujících vůbec nechodí. Postrádám nějaký oficiální vysvětlení tady v diskusi pod článkem ve kterým se to podvržený vyjádření Karolíny včera na určitou dobu objevilo a spoustu lidí včetně mě to určitě dost zmátlo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pochopil jsi to správně. Admin to napsal a vysvětlil do diskuze, která je tady vedle. Proč to nevysvětlili i sem, to nevím.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to profil Karolíny, založila ho sama, osobní fb nemá, jen tento pro fanoušky. Sestra osobní má, dokonce na své zdi ma odkaz na tento profil protože je sestry. Kdyby nebyl tak určitě nejsou všude články, musejí to mít ověřené. To že tu napíše nějaký ňouma do diskuse že to není její absolutně nepodložene, tak tomu může věřit jen najivita. Mají i web, ale na ten neznají ani heslo do administrace, ten web spravuje firma která s nima má smlouvu.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, ale diskuse pod tímto článkem (odkaz dole) hodně nahrává tomu, co píšou Admin a Oskar... Nebo si snad myslíte, že by sestry Plíškovy napsaly o Štěpánkovi a Hájkovi, že jsou to "ubožáci amatérští"? A jaké překvapení, v reakcích se objevuje jakási "Sandruš Nováková"... Po přečtení této diskuse mám celkem jasno. Někdo se vydává za sestry Plíškovy (hlavně za Karolínu) a pod jejich jménem píše nesmysly.

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/145560/tezka-rana-pro-cesky-tym-stepanek-s-hajkem-v-deblu-vyhoreli.html
Reagovat
smazaný uživatel
V těch diskuzích u českých tenistů se často objevují 3 jména. Sandrus Novakova, Petule Petik Pernicova a Zbynek Daffu. Dost možná je to jeden člověk, který na stránkách českých tenistek tzv trolluje. Možná i založil tyhle stránky sester Plíškových (?)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Ještě bych nezapomínal na "Dominik Škopík", ten je tam taky často. :D Je to troll, který je na TP známý pod nickem "Nagano"... No a nějaká "pernica" (že by "Peťule Petík Pernicová"?) napsala v tomto vlákně příspěvek nade mnou, to je náhoda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz.:))
Já si právě myslím, že admin odsud není žádný neználek, jak píše o příspěvek výše pernica, a má asi ke svému tvrzení nějaké důvody.
A navíc by určitě holky nepsaly taková šílená vyjádření o Štěpcovi s Hájkem....
Je to ale bordel. Protože zneužití profilu na FB je taky trestné.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) O tom příspěvku pod článkem o Davis Cupu jsem se dozvěděl právě z té diskuse, která je pod článkem o údajném prohlášení Karolíny na isport.cz... Když jsem sjel trochu dolů, tak koukám, že už se to tady řešilo včera večer a zase tady "pernica" přesvědčovala, že je ten profil pravý. "Peťule Petík Pernicová" pod článkem na aktualne.cz zase vyzývá, aby lidi psali vzkazy Karolíně a dává odkaz na ten rádoby oficiální FB...

No, já hlavně nezávidím Karolíně. Pokud si otevře internet a dočte se o sobě, co vůbec neřekla, tak bude asi hodně překvapená. Třeba na centrum.cz je zpráva s titulkem "Plíšková: Neraduji se. Svět je totiž plný utrpení" pořád na hlavní straně. Tady je vidět, jací jsou ti redaktoři z aktualne.cz a isport.cz amatéři. Vůbec nic nemají podložené a přesto klidně napíšou článek, aby měli nějakou senzaci... Ale že jsme to hezky vypátrali, co? :)
Reagovat
Carloss
hm, začíná to dávat smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
jak už to došlo tak daleko, bude z toho ještě slušná aférka. Pokud jde zjistit, kdo konkrétně ty stránky zpravuje (věřím, že ano), tak si ten dotyčný troll zadělal na velký problém. Tím spíš, když je zneužití FB trestné.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, máš pravdu, dává to všechno smysl. No, že to přebraly noviny a stále to tam visí, to je buď jejich totální arogance, a nebo to stále považují za vyjádření Karolíny. Ale v diskuzích už to lidé probírají, tak by si snad mohli zjistit, jak to vše je.

Jj, Karolínu taky lituju, až zjistí, co se o ní píše. Ale navíc je takovéto zneužívání cizí identity trestné, takže to může a mělo by mít nějaké dohry.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezka fotka Petry na jejim FB profilu:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520928207971263&set=a.188526497878104.51345.185199214877499&type=1&theater
Reagovat
dadaft
včerejšek:::::::::::::::::::::
Karolíno, gratuluji ke QF. líbila ses mi v Malajsii a i zápas s Kanepiovou byl fajn.
no a zápas s Robertou ber jako další skvělou zkušenost. Vinciová je No.13 a tyhle hráčky už zkrátka mají strašlivé zbraně - jinak by nemohly být tam, kde jsou... - - - ber to zkrátka tak nějak z té lepší stránky ))- to, že hrála Roberta od začátku nesmírně soustředěně svědčí o tom, že měla respekt a bála se, ať se jí to nevymkne z rukou.
vím, že se to lehce řekne, porážka je zkrátka porážka...
pokud jde o samotný zápas, zdálo se mi, žes tam občas prováhala příležitost přitlačit na pilu... - ale jak píše dole VlS - Vinciová hrála svou vytříbenou hru a to člověk často neví, kde mu hlava stojí a co hrát...

Petra :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hezky napsaný. Škoda že nemám facebook, tohle bych jí tam klidně zkopčil :))
Reagovat
VlS
:-) moc pěkně napsané
Reagovat
Fandina
dadaft ... já jsem Robertu dlouho neviděla hrát takhle jistě a přesvědčivě a opravdu to nebude s ní mít Peťa ani holky na FED lehké. Doufám, že to zvládnou a Robertu přehrají. Ale včera hrála super.
Reagovat
smazaný uživatel
píšeš: "Já jsem s tebou diskusi nezačala."

Tak to se pleteš, diskuzi se mnou jsi začala ty v 00:03 hodin dnes. Já bych se s tebou do diskuze, o které předem vím, že bude nekonečná a bude se točit v kruhu, nepouštěl.
Reagovat
gigin
Oskar... Diskuzi jsi začal ty a vnucuješ Fandině svůj blbý názor. Nezapomeň, že si to tu čte Kvítí&spol, tak se chovej na úrovni. Podle zákona a ze všech možných úhlů.. Oskárku, nevadí, potrénuješ a vlítneš na ni (na Fandinu).. pojď, pojď, pojď... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
to nestaci, musi jeste vymenit realizacni tym, prece.. :-)
Reagovat
gigin
Tak to každopádně. Oskar působí ve zdejších "výměnách", jako nějaká Djokovičova pinkárna. Ty nebo mistr dadaft by jste mu určitě ukázali tu správnou cestu...
Reagovat
a.magerova
Prosím sojku o profesionální názor.
Myslíš, že opravdu mají tenisté čas a náladu číst tady ty bláboly, které tu my lidé (nebo spíše anonymní nicky) sepisujeme?
Opravdu je to tak, že po zápase sednou a nemají nic lepšího na práci než zabývat se názory amatérů?
Věřím, že Ty jsi ta nejpovolanější ze všech tady, dík za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ale ještě neumím chovat na úrovni, nestíhám všechny možné úhly, nepohybuji se po dvorci tak rychle, často musím použít dlouhý skluz (alespoň že už je ta antuka teď). Jj, musím se ještě moc a moc učit. Teprve nakukuji, řekl bych, do první dvoustovky.....

Ale děkuji za tvé povzbuzení, budu si to tady číst pečlivě, hned jak přijdu ze zaměstnání! A tvé povzbuzující "pojď, pojď, pojď" mě snad nabudí, a já jí nakonec přece jen dám.....tu nekonečně upinkanou výměnu.:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, realizační tým změním určitě, na to se zeptám tommra, ten už má jisté zkušenosti....
Také bych ho rovnou poprosil, aby mi hlídal mé vzestupu a pády žebříčkem, a stanovoval cíle pro můj další postup....
Reagovat
smazaný uživatel
jezis, jsem davno mimo, co vim ja, tak po zapase rozhodne nikdy.. :-))) Ale fakt si netroufam mluvit za hrace, zalezi asi na povaze a pripoustim, ze jsou i typy, ktere si ten "rozsah skod" (Anna Geislerova) nekdy projedou osobne. Zklamu vsak kazdyho, kdo by to pokladal za pravidelne a zazite hledani zpetne vazby na vlastni vykon, jde zrejme o material pro pobaveni a hlasky, protoze uz jsem takovou i slysela, nejaky seriozni rozbor nikdy...
Reagovat
Fandina
A co je prosím zvláštního na tom, že tenisti, jiní sportovci si o sobě přečtou na internetu co se o nich píše. Všechno ostatní by bylo nelogické.
Jako je nelogická tvoje poznámka, že kvůli nicku Fandina tu kde kdo nechodí.
Reagovat
Fandina
Ale ne. Prosím neposílej na mě Oskara. Ten píše dlouhé příspěvky a plete si názor a diskusi s romány, ve kterých jen on má ten správný názor a donekonečna to druhému vysvětluje. A jinak souhlas gigine ... pojď, pojď, pojď ... úsměv.
Reagovat
a.magerova
Hele dotyční mi to psali, tak co je na tom nelogického.... prostě když Tě tu vidí (což je bohužel 20 denně 7 dní v týdnu), tak raději nic nepíší abys je zase neotravovala svými nekonečnými tlachy..... a to jim ještě i píšeš soukromé vzkazy..... fakt nepoznáš tu hranici, kdy Tě lidé mají opravdu dost?!
Reagovat
carolyn
Kůli provokatérům tu už dřív odešlo plno lidí, tak proč by neodešli kůli provokatérce Fandině.
A to se Fandina divila, proč jí ještě nikdo nezasvětil do tajů "tiché pošty" :-D Prý je ona k dispozici :-))))
Reagovat
Fandina
a.magerova, carolyn ... tak to ti kteří odsud odešli kvůli mě asi moc o tenisportál nestáli. Nikdy nikoho neprovokuji a když se zeptám na názor tak v rámci diskuse. Pokud tady existují vzkazy, tak je slušností na vzkaz odpovědět. Takže pokud tady píšete o mě co píšete, je to vaše vizitka.
Reagovat
carolyn
Nn Fandino - ta "zákulisní hra" co psala Magerka, bylo úplně o něčem jiném. Nebylo to nic o tobě a ani o tom, žeby jsme si tu na vzkazy neodpovídali. Ale to už je jedno.
A to že já neodpověděla tobě na vzkaz, mělo taky jiný důvod - o tobě je tu známo že trolluješ nejen diskuzi, ale i vzkazy, takže já jen nechtěla abys mě taky otravovala, jako to děláš tady jiným.
To jen pro vysvětlení, tak už o tom stačí, nemá to cenu nijak dál rozebírat
Reagovat
smazaný uživatel
Délku mých příspěvků nech laskavě na mě. Já na rozdíl od tebe chápu alespoň smysl slova "diskuze" i s tím, že má druhý opačný názor.
Toho ty nejsi schopna. Jak má někdo jiný názor, nejsi schopna to akceptovat, neustále melduješ o tom samým dokola. U každý diskuze a v každým vlákně jsi nasáčkovaná. Na nic neodpovíš konkrétně, vysvětluješ to, co už napsal někdo nad tebou a tak furt dokola.

To, jak se tu chováš a co píšeš, je hlavně tvá vizitka, Fandino. Ani se nedivím, žes to tu některým totálně otrávila.
Reagovat
a.magerova
Ano slušností je odpovědět, ale pokud Ty neustále lidi bombarduješ soukromými vzkazy, tak i jim zákonitě dojde trpělivost. Slušnost je, z mého pohledu, nevtírat se lidem, když o to oni nemají zájem.
Opravdu nemáš v reálném životě na práci nic jiného než pořád jen ve virtuálním světě otravovat a otravovat a otravovat.... buď v diskuzích nebo přes vzkazy?!!!
Reagovat
Fandina
carolyn ... děkuji za vysvětlení o tiché poště. Jinak budeš moc hodná, když mi vysvětlíš pojem že tady trolluji vzkazy a jak se to projevuje a že je to o mě známé. Komu všemu to dělám a budeš hodná, když konkretně. Jinak v pohodě. Pokud se týká trollování, tak nevím co to je, jestli to je, že píši jako ty a každý druhý tady tak pak také trolluji.

Oskar ... já jsem se ti k důvodu diskuse s
Reagovat
Fandina
Oskar ... odlítla mi ta věta předtím, úsměv. Souhlasím se vším co píšeš, respektive, můj názor je že píšeš dlouhé diskuse a pořád dokola obhajuješ svůj názor, ale není na tom nic špatného a už se k tomu nechci vyjadřovat. Děkuji a vše dobré.
Reagovat
a.magerova
No co je to trollování tady minule pěkně vysvětlila Aneta4..... Tys u té diskuze byla (ostatně jako u všech diskuzí na TP) a reagovala jsi, takže pokud netrpíš Alzheimerovou chorobou, tak by sis to měla pamatovat.
Reagovat
Fandina
Omlouvám se, ale nevím o jakých vzkazech píšeš. Sorry. Jinak jsem si všimla, že tady píše neustále tak jako já spousta ostatních, nevím proč bych měla být výjimkou. Nikomu se nevnucuji, píši o tenistech, fandím, když mě něco zajímá tak se dotyčného zeptám. Často mám zapnutý internet a není problém sem kliknout, předpokládám, že to tak dělá každý, kdo je takto napojen na internetu a takových lidí je hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
A neustále musíš mít poslední slovo. Doufám, že alespoň vezmeš na vědomí to, co jsem ti dnes odpověděl a o co tě žádal, děkuji.
Reagovat
Fandina
právě, že jsem si přečetla příspěvky o trollování ke mě a byly irelevantní k tomu, co dělám já ani jak myslím. Není mým motivem to co ona popisovala, ani její rozbor co píši já.
Reagovat
Fandina
přiznávám se kajícně, že jsem děsná a pořád chci mít poslední slovo ... sorry prosím, můj problém, i teď je toto důkazem tenhle příspěvek ... úsměv
Reagovat
a.magerova
V tom případě máš problém s pochopením psaného textu, což by mnohé Tvé komentáře i vysvětlovaly, Ty jsi typický příklad Trolla, tak jak to uvedla Aneta4: "Trollové neškodí, jenom jsou otravní. Trollovy úmysly jsou vedeny čistě pro zábavu trolla."

http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Reagovat
Fandina
a.magerova ... nevím, nemyslím si, že se chovám jako troll, hlavně mě to nebere, to co tam popisují. Já mám radost, když se tenistům daří a zafandím si, jinak je mi to jedno, co se tady píše. Dřív mě vadilo, že se tu hodně kritizovali, možná se kritizují pořád, já nevím, nějak to neberu. Není pravda, že pořád odpovídám, nemám ani čas. Občas sem kliknu a napíšu. Také je období, kdy celé dny a týdne se na TP nedostanu. Ale většinou sem kouknu a svým oblíbencům zafandím a ráda se na tenis dívám, chodím fandit. Ale také nemám moc času. Čekám na jaro. Teď jsme na chalupě a máme tu obrovskou zahradu a je to moc práce.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... dodatek, samozřejmě se ozvu, když mě někdo jmenuje, nebo reaguje na můj příspěvek. To je jasné. Tím se pak můj vstup tady prodlužuje, jako teďka, to je jasné.
Reagovat
a.magerova
Aha.... tak promiň, že Tě zdržuju od zahradničení. Zatím pa
Reagovat
smazaný uživatel
tak sem se sem podivala, co je novyho..a koukam vsechno pri starym. Magerko, myslis, ze kdyz me budes zminovat, a citovat, ze se tim jakoze distancujes a stavis na druhou stranu? na jakou, na tu spravnou, jakoze? zrovna tvuj nick? aha, aha..ty se nicim nelisis od F. ,,tve milostne vyznani s nickem T., je taky trollovani, to nevis? nepatri to na tenisovou diskuzi..Co? Ne?
Oskare, jses dobry nahravac a jsi nadany slohovym umenim, jsi urcite hodne empaticky, ale trosku na muze hadavy, co? ne?
.......vim, ze kdyz na vas jakkoliv reaguju, se sama stavam aktivnim ucastnikem tohoto panoptika, ....ale jen docasne, ale vy jste tu furt pod ruznymi nicky, vcelku je jedno, komu bych svuj prispevek adresovala, je tak nejak pro vsechny.
a jo..vim, ze realita je neco jineho, fandino..a ty ji zijes? a kde? na netu?
normalni clovek, ktery zije realitou, chodi do prace, nema na podobny vlakna v jakoukoliv denni, ci nocni hodinu cas, ....obcas neco napise, ale toto je fakt moc!! ...bud vklidu, fandino, ze by sem nekdo kvuli tobe nepsal..on tu stejne nikdo neni, jen 200 prispevku od trollu, navzajem si nahravajicich.....tkz ultimativni trolling..jde vam to dobre, lidi!!
pokud se budete dal snazit, ja uz to cist nebudu, nemuzu sem chodit tak casto, ale o nic neprijdu, ono je to tu stale stejne.

.....ta zminka o vzkazniku ale je vtipna, "pry nepis mi do vzkazniku..zakulisni hry!!!
..tak to jsem se pobavila :))))
skoda, ze uz to tu prestalo byt prevazne o tenise..i ja jsem drive psala vecne prispevky, ale tady bohuzel prevazuje provokace, ktera je samoucelna a zbytecne to hrotite a prehanite, co to trochu zklidnit zpet k tenisovym tematum? :/
Reagovat
Fandina
Anetko ... to jsou věci. Představ si, že jsou lidi, kteří mají doma internet, nebo ho mají sebou v kabelce, v telefonu, na chalupě a pracují na něm někdy i dvacetčtyři hodin v kuse. Pak není divu, že mohou v kteroukoli denní i noční hodinu někam kliknout. A je to realita.
Reagovat
Fandina
Anetko ... ještě dodatek, také mám tablet a internet v rodinném obchodě, abych nezapomněla. Realita jako hrom. Jinak přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a tak. Hezký večer.
Reagovat
Fandina
Anetko ... a žádných dvacetčtyři hodin tu nejsem, i kdybych někdy mohla.
Reagovat
Fandina
Anetko ... nevím, kdo jsi, ale to co si psala tady o mě o trollingu je nesmysl. Nezajímá mě to. Jen tady fandím a to je všechno. Netahej mě prosím do tvých představ o trollech. Ani nepiš o tom, jestli tady píši tehdy a tehdy. Vím kdy tu píši víc než ty. Nic ti do toho není. A propo. Nikdy jsi tu nic nenapsala o tenise. Tak tu prosím nepoučuj. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
já s tebou nesouhlasím. Já sem chodím krátce, ale co tady předvádí jistý lidi, mě znechucuje, takže i odrazuje. jen to tu čtu delší čas.
Fandino, definice trollingu je jasně daná a ty, pokud nejsi nějak nemocná, tak do ní spadáš. Vidí to tu víc lidí, tak nemel blbě. ale to tu nejsi jen ty.
Já mám taky telefon s připojením, Ale nemám při práci moc času, než abych sem občas klikla a napsala.
Na Anetu si pamatuju, její příspěvky si najdi. že sem někdo nepíše každý den neznamená, že sem občas nepíše..nebo ty to tu sleduješ denně? Zrovna tak si pamatuju na příspěvky lidí, který jsou tu sami za sebe a viditelně tu nemanipulují a nepíší zbytečný vlákna o ničem. To se po čase pozná, víš?Takový tady byli, ale už nejsou. a proč zrovna ty poučuješ, co má kdo a kdy psát? píšeš kdy chceš a co chceš..úplny hovadiny..tak je piš a ostatní se mužou vyjádřit taky. Sama o sobě bych se nevyjadřovala, ale jsem teď ráda, že tu je někdo, kdo to vidí stejně.realita je, ze vim, kdy mam prestat a jit se venovat rodine, praci atd...a kdy psat k veci. Ale když někdo píše neustále, realita a diskuze mu splynou a obhajuje neobhajitelný..zvenčí to ale vypadá jinak, ne jako nezávazný fandění, ale jako náplň tvýho života, provokovat..taky vím, že když si uděláš jiný nick a půjdeš třeba na jinou diskuzi, to klidně může být, tak budeš psát úplně jinak, to je realita a tu já odděluju. Tohle je tvá hra, kterou tu hraješ..tak fajn. jen je zajímavý, kdo všechno ji s tebou hraje. To pak hodně napovídá..z toho pak plyne, že tu prakticky nikdo sám za sebe není. Až na vzácné vyjímky, těm všechna čest.
no..to tvoje Anetko..mě by se oslovení plný falše nelíbilo, ale nejsem dotyčná, tak to vnímám já, ale jako troll si asi nemůžeš pomoct. když si povídáš s nicky, který znáš..tak si jak kolovratek a opakujes dokola to svoje. ale kdyz ti nekdo zvenci, kdo s tebou nema nic spolecnyho, začne psát vpodsatě to samý, píšeš úplně jinak..hledej 2 rozdíly. a jsou zásadní, mimochodem.
Reagovat
Fandina
Kate ... zajímavý příspěvek, až no to, že to co ty tam píšeš o mě, tak tak já vůbec neuvažuji. Mám jiní priority a jiný důvod sem psát než ty uvádíš. Ale je možné, že třeba někdo jiný tady se s ním ztotožní a bylo to na něj. V každém případě přeji hezký den a fandění.

Jirko, Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Včera se mi zdálo, že Petra měla celou dobu pozitivní náladu a už se na sebe tolik nevztekal, když něco zkazila..
Reagovat
smazaný uživatel
oprava.. nevztekala
Reagovat
rubens
Mě prípadala na výši už s Minellou.
Reagovat
tommr
na otázku, kterou soupeřku by preferovala v semifinále odpověděla následovně:

"I played Shahar a long time ago in Fed Cup, but I don't really remember much about it - and the same with Cadantu, I don't really know her game too well. But I'm hoping my coach will watch that match and then give me some tactics. And whoever wins that one will be a tough opponent for sure."

já myslel, že v Katowicích s ní Kotyza není. Nebo tam má Petra jako kouče někoho jinýho?
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba je s ním ve spojení - jako s Kotyzou.....
Reagovat
Nancy_z
V rozhovoru pro Český rozhlas říkala, že jsou ve spojení přes e-mail, a že kouká i na její zápasy...
Reagovat
Fandina
Oskar ... a když spolu komunikují e-mailem, tak se podívá Peťa i na internetu také na zprávy o tenise ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, ty jsi proste obcas "Holka na zabiti" .. :-)) Ale me se opravdu bat nemusis! (Mne tak "chybi" ten Klaus, mohla jsem napsat opravdu, ale opravdu.) :-) Musim ted litat nad Johnem, totiz...
Reagovat
smazaný uživatel
.... delam si carky za brejk, pro "nas", "hrace jednoho uderu" (servisu), jsou totiz cenne. Uz mam dve! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co teprve, když někdo brejkne Johna, to chce čáru jak kráva!:-D
Reagovat
smazaný uživatel
coz cary to nijak nezmnozuje, ale... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No je to tak trochu jak dva challengery proti jednomu GS...:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
chybny uhel pohledu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč chybný, jen jiný (a trochu nadsazený, no):-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, dobre, hlavne, ze se oteplilo! :-))
Reagovat
tito
Konečně! ( se oteplilo ). Tedy trochu mne trápí a přináší novou vlnu depresí, že pokud bude příští zima stejně dlouhá, tak se nám jarolétopodzim scvrklo do pěti měsíců.... Ale což. Teď bude lépe!!! Tenis! Antuka! -DDD
Reagovat
Fandina
soječko ... tak to jsem ráda, že se tě bát nemusím. To potěší. Ale s tím Klausem to tak neber. Podle zákona už prezidentem být nemohl. Jinak zdravím ... úsměv
Reagovat
VlS
Že Klaus podle zákona už být prezidentem nemohl? Tak to je opravdu, ale opravdu špatný zákon. ( nebo naopak výtečný - vybrat podle úhlu pohledu) Není nad objevnost internetové diskuse :-((
Reagovat
Fandina
VlS ... podle současného zákona může být prezident zvolen jen na dvě funkční období, tak jsem to myslela. Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ze z urciteho uhlu neuvidim urcity obraz je stara vesta, nic objevneho, neprehanej.. ;-)

tito: coze, antuka? Fuj, to jsem se lekla.. Ahoj! :-))
Reagovat
Fandina
Ale ne, já myslím, že VlS to ví o tom úhlu, objevil to už, když tuhle diskusi ... úsměv
Reagovat
VlS
možná znaš knížku ( už jsem jí tu jednou zmiňoval) Proč muži lžou a ženy pláčou. Někde v ní je pasáž, která mluví o mužské netečnosi ke skrytým sdělenim parafrázovatelná takto:
Jemné náznaky neřeším, hrubé naznaky neřešim, když něco chceš tak to prostě řekni. Pro dámy je tento postoj nepřijatelně přimočarý a proto ho nepoužiji a udělám to jinak. Nejsi někdy chlap?
Reagovat
Fandina
Podívej, já se omlouvám, tady je normální portál a diskuse a každý se nějak podílí, tak to tak ber. Nejde o život, zjevně spíš o zábavu a volný čas a fandění. Tak se mě neptej, kdo jsem, jen za chvíli půjdeme fandit a já teprve teď dělám sobotní rodinný oběd. Měj se fajn a s úsměvem. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
88, 98, 91, 117 to je bomba !
Reagovat
tommr
na los si Petra tentokrát opravdu nemůže stěžovat. Na rozehrání po nemoci je to tak akorát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na finále bude mít třináctku, když to dobře dopadne, tak se to tím trochu napraví.. a navíc na to Petra neměla vliv, že si všechny nasazený hráčky nechaly od těchhle devadesátek, osmdesátek a stodvacítek naklepat..
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem rád, že zatím potvrzuje roli nasazené jedničky. Petra mívá občas problémy vypořádat se s rolí favoritky a v podstatě může vypadnout s kýmkoliv, nehledě na postavení v žebříčku.
Samozřejmě je to international, tudíž jde spíš o tréninkový turnaj a né o nějaké cenné skalpy. Ty právě můžou přijít až po tom tréninku, že? :)
Reagovat
Fandina
Souhlas. Já si myslím, že Petra se projevila jako zodpovědný člověk. Když už se dostala do semifinále, tak pro ní dobrá zpráva, že se po nemoci rozehrává a pro fanoušky dobrá zpráva, že hraje každým zápasem jistěji. Přeji, aby to vyhrála a moc držím palce. Peťo, pojď!
Reagovat
Frick
http://www.novinky.cz/krimi/278689-otec-tenistek-pliskovych-ma-jit-na-pet-let-do-vezeni.html

Jak to tedy dopadlo? Na 5-letej flastr žádná amnestie nepomohla, pokud vim...
Reagovat
vendulkabendulka
Jak to souvisi s tenisem? Nebo uz jsi z toho cteni Blesku uplne vymlety?
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo by to souviset s Karolíniným pesimismem.. já mám pocit, že když se někdo nedokáže z ničeho radovat, tak v tom může hrát roli určitá nejistota, třeba získaná z domova.. a když hrozí někomu z rodičů vězení, protože se dlouhodobě věnuje ilegální činnosti, tak to je celkem slušná psychická zátěž, i pro dvacetiletou holku, zvlášť když bydlí s rodičema..
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela určitě to souvisí s jejím pesimismem...
Reagovat
smazaný uživatel
Takova otazecka: Jak se kvitova muze po dnesku posunout na 6. misto? za semifinale ma 130 bodu a na 6. potrebuje 275. To by musela vyhrat za to je 280
Reagovat
VlS
tady to máš níž popsaný - nemůže
Reagovat
tommr
tak Petra si o postup do finále zahraje s Rumunkou Alexandrou Cadantuovou, 117.hráčkou světa. Lehčí soupeřku by si asi jen těžko mohla přát ... :)
Reagovat
Frick
Nuž ať se zítra večír všichni Rumunu topí v slzách. V Katowicích a hlavně na Letné. My jsme ten klub, který má zvuk. Jsme Slavie, jébem Spartu!
Reagovat
Titan
Nebude to růžový sad. Cadantu nedošla do semifinále na potravinový lístek :-) Petra má v zásadě hru, kterou může porazit i Serenu, ale aktuální možnosti jsou otázka...
Reagovat
tommr
tak je jasný, že Petra nesmí tu Rumunku ani v nejmenším podcenit. Nicméně pokud by přes ní nedokázala postoupit tak by to bylo obrovský zklamání. Hráčka z první desítky nesmí se soupeřkama z druhý stovky prohrávat ani když není v optimální formě ... :)
Reagovat
Titan
Tady jsme u toho, forma a zdravotní stav nahrávají hráčce druhé stovky.
Obávám se, že jsem byli příliš ukolébaní úspěchem v Doha a Dubaji, to nikdo nečekal, vždyť sama Petra a její tým říkali že se mění přizpůsobení hry zátěži. Sám nevím, kde se vzalo vítězství v Dubaji, jestli relikt minulého, nebo příslib budoucího, myslím ale, že to byl spíše záchvat vzpomínek na minulost. Na budoucí formě je třeba pracovat jinak. Chci aby vyhrála pro sebevědomí, ale zároveň bych jí přál, aby si uvědomila, že je někde chyba...
Reagovat
tommr
dosavadní výsledky zase mluví jasně pro Petru. Cadantuová ještě nikdy neporazila hráčku z první čtyřicítky! Nejvýše postavená hráčka kterou kdy porazila byla Lisická (47. místo). Porážka od takový hráčky by pro Petru byla strašná ostuda ... :)
Reagovat
Titan
Před dvěma měsíci mě zde sepsuli, když jsem kritizoval zdravotní stav Petry, že prý nebyla nemocná (týká se virózy, ne ramene) a opět nemoc. Já nevím, přístup jejího týmu k životosprávě by se měl správně nazývat diverzní operací...:-)
Reagovat
pepin
Maš pravdu já jsem to zde již psal, že tým Petry je někde jinde.
Reagovat
Titan
Jsem rád, že historie a alespoň jeden čtenář tenisportálu mi dává za pravdu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle roční období je na nemoci obecně dost špatný a Představ si, že se 14 dní paříš na kurtu v 30 stupňových vedrech, pak letíš přes půl světa v letadle kde na tebe fouká studený suchy vzduch z klimatizace nastavené na 18 stupňů, překováváš obrovský časový posun, přádně se ani nenatáhneš (letadla jsou v tomhle fakt mor)a přiletíš do ČR, kde je -8 a sněhová kalamita. To by zamávalo s každým.
Reagovat
Titan
Já si to představuji, ale tohle je běžný tenisový mix, nic zvláštního. Musíte pochopit, že ona je profesionální tenistka, takže se tím živí a není to žádné překvapení. Horník asi bude těžko alergický na prach.
Ať Petra věří, komu věří, to je její pocit, ale ať pak svou nemocnost srovná s ostatními tenistkami... (A astma na mě nehrajte, to je součástí životosprávy)
Reagovat
tommr
já si taky myslím, že Petra dělá něco špatně. Na to kolik jí je let je až příliš často nemocná ...
Reagovat
pepin
Problém je v tom, že to tady nechce moc lidí slyěet. Je přece jasný, že Petra jako nasazená 1 by měla dojít až do finále. Někdo to zde iž napsal, že je to bezvýsledný turnaj a právě proto neexistuje pro Petru nic jiného než jej vyhrát.
Reagovat
pepin
Já jsem to zde již napsal, že mám dojem, že lidi, kteří se kolem Petry motají nejsou až tak na výši, aby ji organizovali plný servis. Se vším všudy.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ac si mnohych vasich nazoru ci rozhledu normalne vazim, tohle mi prijde jednoduse ABSURDNI! Kterak je neboha prosta divka z Fulneku obeti amateru a zlatokopu.. :-)
Reagovat
Titan
Se taky nezlobte, ale váš argument o zlatokopech je hodně .....
Petra prostě neví, kdy má alespoň po zdravotní stránce opustit zažitý stereotyp. Přitom stačí jeden jediný nový lékař, který by ji nasměroval a je vymalováno. Ještě začněte obhajovat bakteriální a virové infekce a já nevím... :-)))
Reagovat
Fandina
Titan ... jsi lékař a znáš Petru osobně?
Reagovat
Titan
Neznám, ale mám jisté vzděláni v oboru. Exaktní, takže žádné alternativní sračky typu vegetariánství, makrobiotika nebo něco podobného...
Reagovat
Fandina
Titan ... nejsi tedy její lékař, tak pochop, že všechno co tu píšeš je o ničem.
Reagovat
VlS
A čí obětí je asi teprve Petko, Venus, Kaia Kanepi, to musí. být velmi odporné monstrum.
Reagovat
smazaný uživatel
se nejedna samozrejme o argument, pouze o humorne nadnesenou premisu.. :-) A hlavne nevim, proc bych mela obhajovat infekce, ja se jenom pozastavuji nad tim, ze uspesne sportovkyni zrejme nezbyva jine, nez chodit si pro rady do diskuse na TP, neb ji je nikdo jiny (nez zdejsi diskuteri) neposkytne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
Titan
Nejsem její lékař, takže se tu stejně všichni bavíme o ničem. Lékaři jsou vícero typů, stejně jako nelékaři terapeuté. Transplantačního chirurga bude Petra asi těžko žádat o pomoc při zvýšené teplotě...
Reagovat
Fandina
V pořádku. Jistě, že se tady bavíme jen tak všichni. Jen mě to tak napadlo, při čtení tvých příspěvků. Jestli počítáš s tou variantou, že nemůžeš takhle od stolu vědět, jak na tom Petra je. To je všechno.
Reagovat
Titan
Váš lehkomyslný přístup k nemocem ... teď jsem chtěl napsat něco důrazného, ale.... uvidíme, zatím mám pravdu já a vy si budete muset vystačit s nemocemi ostatních...
Reagovat
Titan
Kdyby Petra chodila ke konzultacím na TP, tak nemocná není. Blbé je, že nemůžete použít protiargument typu: "Petra sem nechodí a je zdravá"...
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem to tu minuly rok a napisu to i letos. Jak psal kolega nahore: dalkove lety, zmena klimatu, pohybuje se mezi lidma- vysledek je riziko nachlazeni a nebo dostat chripku. Jiste, da se to vselijak minimalizovat ockovanim, vitaminama a byt porad izolovany(coz pri cestach nejde). A hlavne kazde telo je jine, zejme je haklivejsi na viry. Muj otec taky dostava pravidelne jednu chripku rocne ikdyz ma ockovani. Ona snad musi vedet nejlip jestli ma kolem sebe dobre lidi nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
ale zamyslite - li se nad tim, co jste prave napsal, tak musite pripustit, ze jsme na tom stejne.. :-)
Reagovat
Titan
To ale není těžké. Jestliže jsem měl v únoru historicky pravdu a v dubnu žádná změna, tak se nebavíme o pustém plácání, ale o realitě. Petra má v týmu špatný element, nebo přesněji ne špatný, ale někoho, kdo jí a jejímu tělu nerozumí. Jestli bych jí mohl pomoci? Jasně, ale jaká je šance, že dá na slova z fóra a řekne Černoškovi, že mu někdo nevyhovuje?
Reagovat
VlS
Nesuďte můj přistup k nemocem či zdraví podle mých reakcí na Vaše zasvěcená moudra.
Reagovat
Titan
Váš otec dostává chřipku díky očkování, nikoli jemu navzdory.:-) Dále je otázka, jestli je to chřipka, protože lidé si ji často mění s virózou.
To, co jmenujete je naprosto normální život tenistky, takže nevím, proč by měl být invalidizační...
Reagovat
Titan
Tak já chápu, že to myslíte s nadsázkou, ale byl jsem v zapálení a musel jsem na vás reagovat seriózně. Samozřejmě chápu, že jste chtěl žertovat, ale zrovna v tu chvíli jsem měl fighting náladu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Titan: Kde jsi vzal, že byla v Dubaji či Dauhá nemocná?

Tommr, Pepin: Nechcete si už vybrat jiné téma než je Petřin tým? Stále to tu opakujete jako kolovrátek a stále bez relevantního argumentu..
Reagovat
pepin
Od tohoto tady je, abychom se zde bavili a je jedno o čem. Podívej se, Ty se také pořád opakuješ a pořád nám něco radíš, co máme a co nemáme.
Reagovat
PetaM
Mám otázku ... V článku se píše toto: "O druhé letošní finále si třiadvacetiletá Kvitová, která se v pondělním žebříčku posune z osmého na šesté místo ... " Podle LIVE rankingu se ale Petra nikam neposune ... Může mi to prosím někdo vysvětlit? Jestli je to chyba v článku, nebo jen LIVE ranking je špatný .. ? :D :)
Reagovat
Titan
Za vítězství je 280 bodů. V případě výhry na turnaji se posune před Errani i Kerber. Jinak to sdělení je zmatené, protože ještě LIVE nevyhrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Nikam se neposune! jenom kdyby vyhrála tak bude mít +80 bodů, ale nikoho nepředběhne
Reagovat
VlS
To je špatně, Petra zůstane osmá i když vyhraje a na sedmou Earani bude ztrácet cca 50 bodů.
Reagovat
kohlik
podle mě je předběhne bez ohledu na výsledek, protože vloni se touto dobou hrály turnaje v kodani a barceloně, ty vyhrály právě
Erani a Kerber
Reagovat
Titan
Errani i Kerber odepíše 280bodů. Petra nic neodepisuje, jen získává...
Reagovat
kohlik
přesně, takže už je 6.
Reagovat
Titan
A kohlik má pochopitelně pravdu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ještě pořád je osma! :D
Angelique Kerber5395
Sara Errani5350
Petra Kvitova5225
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím teď z fleku jak je to s Errani a Kerber, každopádně Petra si zatím žádné body nepřipsala. Připíše si pouze v případě, že celý turnaj vyhraje. A to 80 bodů (nahradí se jí loňské semifinále Štutgartu, za které dostala 200 b)
Reagovat
kohlik
tos sehnal kdepak?
Reagovat
PetaM
A proč se odepisuje Stuttgart, když ten je za 2 týdny? ... Jo, LIVE ranking taky říká, že si připíše jen 80 bodů :D Ale prostě nechápu, proč se ty body odepisují teď ... :)
Reagovat
kohlik
a kde se dá sehnat ten live ranking?
Reagovat
Titan
Tyhle turnaje se nenahrazují. Nahrazují se turnaje Premier 5...
Reagovat
PetaM
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html ... Jsou tam body kolo po kolu .. :) Když jsou větší turnaje, tak pod jmény hráčů i píší, kdo se kam posune, pokud dojde do jakého kola (anglicky samozřejmě) :) :) Nikdy se nemýlil ... Tak nevím, jak je to teď :) :)
Reagovat
Titan
To je mystifikace. Žádný Stuttgart se neodepisuje, žebříček je 52-týdenní, čili hezky popořadě...
Reagovat
smazaný uživatel
vy ste odečetli errani a keber 280 bodu, ale nepřičetli 16 turnaj. u Errani 225 bodů za čtvrtfinále z dauhá/tokio a kerber 175 za olympiádu.
Stuttgart se ještě neodepisuje -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Stuttgart se jí "odepíše" protože bude mít lepší výsledek :))
Reagovat
Bob
Tak ja nevim, ale ja mam program v mobilu a ten mi ukazuje Live ranking ze je Petra 6. Ale nevim, jak to bude pristi tyden, ale body se ji pricitaji.
Reagovat
Titan
Doha už bylo, takže se nic neřeší, olympiáda nebude, takže se taky nic neřeší...
Reagovat
smazaný uživatel
Štutgart se odepíše až po Štutgartu. Nicméně Katowice můžou Štutgart nahradit. Pokud Petra Katowice vyhraje.
Reagovat
PetaM
Upřímně, je v tom, s prominutím, bordel :D No nic, tak si počkáme do pondělí a dozvíme se to na 100 % :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Řeší :D započítá se jim to...
Reagovat
smazaný uživatel
vysvětli jim to prosim tě :D
Reagovat
smazaný uživatel
..nebo dojde do finále, to by to bylo v obou případech 200bodů a započítali se Katowice, protože jsou novější, ne? :D
Reagovat
Titan
Jistě, tommr by byl vhodný, nicméně váš dojem, že se něco děje ve Stuttgartu je mylný...;-)
Reagovat
ludolf
Errani se přestane započítávat Barcelona (280), ale místo ní si započítá Tokyo (225) - přijde tedy jen o 55 bodů, což už je v live žebříčku započteno. S Kerber to bude podobné. Petra si může polepšit o 80 bodů, když teď vyhraje - nahradí se jí Stuttgart (ale zatím se neodepisuje). Pak by ztrácela na Errani 45. Na live žebříčku to má většinou (ne vždy) dobře.
Reagovat
pepin
Tak prosím tě jim to jako náš cop muter vysvětli.
Reagovat
tommr
momentálně je průběžnej žebříček následující:
...
6. Kerber (+170 bodů náskok na Petru)
7. Errani (+125 bodů náskok na Petru)
8. Kvitová
...

Kerberová tento týden nehraje, protože turnaj v Kodani byl zrušenej. Neobhájí tudíž lonskej titul, ale příjde jen o 105 bodů, protože se jí místo toho započte 175 bodů z OH ...

Erraniová tento týden nehraje, protože turnaj v Barceloně byl zrušenej. Neobhájí tudíž lonskej titul, ale příjde jen o 55 bodů, protože se jí místo toho započte 225 bodů za čtvrtfinále v Tokiu ...

Petra může v Katowicích získat maximálně 80 bodů pokud turnaj vyhraje (těch 280 bodů za titul by nahradilo 200 bodů za lonský semifinále ve Sttuttgartu). Maximum co tenhle týden může udělat je tudíž stáhnout náskok Kerberový na 90 bodů a Erraniový na 45 bodů ... :)
Reagovat
Carloss
Karol ve druhým setu držela s Vinci krok byla to pořád shoda výhoda, tahaly se, ale zkušenost Vinci rozhodla. Karol má ještě všechno před sebou. Snad se tím nenechá rozhodit. fadím ji. :) Petra dneska famózně, cejtím že tohle bude její jízda. :)
Reagovat
tommr
ze zápasu s Marticovou jsem měl trochu obavy, aby se náhodou nezopakoval výsledek z lonskýho Tokia, ale Petra to dneska měla jasně pod kontrolou. Na Marticový bylo vidět, že se jí letos vůbec nedaří a Petře to dost ulehčovala spoustou chyb ... :)
V semifinále bude Petru každopádně čekat hráčka druhý stovky a měla by proto vyhrát i kdyby zrovna neměla svůj den. Finále Petry s Vinciovou je ted už velice pravděpodobný ... :)
Reagovat
Frick
Dnes jsem prohrala 1-6 0-6 s Vinci, vic nez porazky me mrzi, kolik negativnich, sprostych, posmevujicich zprav jsem dnes dostala.

Hodne lidi me ted videlo tady v Polsku hrat poprve, takze nevi, jaka jsem, jak na kurtu pusobim. Vim, ze to vypada, ze se nesnazim, ze mi to je jedno, ze nemam chut do hry, ale takto to jen vypada, jsem introvertka a flegmaticky typ, takze nejakou radost nedavam tolik najevo, protoze mi to za to casto nestoji, jsem pesimista, vim, ze je svet zly, ze ja na cele planete tolik utrpeni, jake si nikdo nedovedete poradne predstavit (ani ja), casto myslim na ty, co nemaji nic, co denne musi trpet, takze nejaky vitezny mic, gem, set, zapas mi nikdy neda nejak obrovskou radost, ale jen uspokojeni, svet se totiz nezmeni.
Neznamena to, ze se nesmeju, nebavim s prateli, jen si vice uvedomuji nestesti nez radosti, pri hre na nic nemyslim, ale mam to v sobe, ze je svet spatny, proto ze me zadna radost nejde, jen obcas zatnu pest :)

Omlouvam za lehkou porazku, ale nerada ctu nadavky a negativa za jeden nevydareny zapas, jenze kdyz je souper lepsi a protihrac to vi, je tezke ziskat i gem.
Reagovat
smazaný uživatel
ne na svem oficialnim FB profilu....
Reagovat
Titan
No, zápas jsem neviděl, ale viděl jsem předchozí v Katovicích. Klárka vypadá skoro pořád na umření, ale o tom to není. Je to spíš o rezignaci na některé míčky, které se má hráč snažit chytit. Jestli je Karolína takhle citlivá (nebo nezkušená, že to přímo napíše), tak jí přeji výborného psychologa, protože jinak ji svět vysokých jer semele.
Nemyslím to vůbec špatně, ale měla by si zvykat na vysoké mety...
Reagovat
Fandina
Tady přece nejde o zabalení něčeho. Je jasné, že nikdo nemá zájem o sobě číst cokoli na internetu od lidí, kteří jen tak podle sebe kritizují druhého jen proto, že je to možné. Karolína není jiná a to samé říkala i Petra když prohraje, že nepůjde na internet, co tam zase bude. Já myslím, že se s tím holky vyrovnají a jede se dál.
Reagovat
smazaný uživatel
No, co na to rict? Zaprve nechapu lidi kteri na Karolinu nadavaji, sice jsem cekal vetsi boj(videl jsem prvni set), ale dala se spise cekat prohra. Bohuzel dneska Hrala Vinci fakt dobre.
Tady se projevuje ta nase "super" natura, kdy kdyz se dari ses buh, ale beda kdyz se prestane darit...to je pak "naplivano" na forech..
A za druhy si myslim, ze je docela tezky hrat tenis s takovou povahou. Mozna i proto nejsi Karolinko mnohem vys.
Drzim palce dal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Karolíny osobní fanouškovský facebebook, normální osobní ona vůbec nemá, Kritýna ano a dnes sem se jí na fb ptal, jetli o tomto ví a řekla že ano že tam Karol píše. Kdyby její nebyl, určitě by to nebylo na tenisportalu.
Reagovat
Fandina
Také bych raději, kdyby Kajá byla optimistkou a hrála ráda, samozřejmě, jít do toho pozitivně je něco jiného než jaksi trpět. Ale evidentně je vidět, že je Karolína se situací sžita a zdůvodnění má logiku.
Jinak já bych spíš nešla do tohoto zápasu tak, jak Karo, protože ona v poslední větě říká, že hráčka Vinci je lepší a protihráčka to ví, tak tam bych asi hledala důvod dnešní porážky. Tak to nemusí být, může se to překulit i během zápasu. Ale to je můj pohled.
Reagovat
Fandina
Všichni tenisti tenistky a je to pochopitelné čtou všechno všude na internetu, dělá to každý, internet nosíme v kapse. Oni čtou diskuse na idnesu, tady, Facebook, a všechno ostatní, pod různými články, to je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať hledám,jak hledám tak ten ofiko profil s jejím komentem nemůžu najít
Reagovat
Titan
Vidíte, já internet v kapse nenosím a kdybych měl dát na kdejakou kritiku, tak se zblázním. Karolíně je 20 let a vyrůstá v sociálním technu. Psycholog ji to vysvětlí ;-) Introvert se nesmí nechat ovládat virtuální společností, i když je k tomu dost náchylný. Není potřeba dalších Vaidišových...
Reagovat
Fandina
Jestli bude nebo nebude další Vaidišová není tvoje věc, to byla volba Nicol. Jinak co se týká kritiky, tak Karolína si postěžovala veřejně a možná se s tou kritikou tím právě srovnala. Nepochybuji o tom, že neví, že existují psychologové, to jak o sobě psala přesně introvert své chování svědčí, že až moc dobře zná svou psychiku. Jinak mě zaujalo, že píšeš, že kdybys měl dát na kritiku na sebe, tak se zblázníš. Tak to by mě zajímalo konkrétně, kdo a zaa co tě kritizuje. Díky.
Reagovat
Fandina
Titan ... jestli tady píšeš, nebo nosíš internet v kapse vyjde na stejno. Dneska se všichni pohybujeme ve virtuálním světě, ať chceme nebo nechceme. Samozřejmě, že lidi, kteří hrají na jedném konci světa a v okamžiku se po dohrání o nich mluví na tom druhém, mají k virtuální komunikaci blíž, než jiní. Já jen, že píšeš že virtální svět se tě netýká. Ale tady píšeš, takže týká.
Reagovat
Titan
Já dobře vím, co píši. Ale nejsem si jistý, zdali jste to pochopila. Té holce je 20, což vy i já máme za sebou a vyrůstali jsme v jiných atmosférách. Karolína se bude muset smířit s tím, že se nežije na internetu...
Reagovat
Fandina
Titan ... já doufám, že Karolína na internetu nežije a hraje v reálu na kurtu, jen se z internetu dozvěděla, že lidem se nelíbilo, že prohrála a zkritizovali jí za to. Na tom se shodneme?
Reagovat
smazaný uživatel
V dnesni dobe je tezke necist internet a pokud ho necetla, jiste ji nejaka kamaradka nebo sestra ty informace daly..
Tak co, pojedes do Katowic? Kdyby nebylo zitra derby tak bych jel.
A ted z hlavy nevim, ale pokud je v nedeli finale tak jenom na jeden zapas se tahnout takovou dalku me prijde skoda. Prece jenom to je maly turnaj. Vsak ja si zajdu letos na Spartu, kde bude i Katka na kterou jsem dost zvedavej :)
Reagovat
Fandina
Katowice jsem už vzdala. Já jsem se tady tudle rozjásala, jak byly všechny naše holky na tahu a teď už se mi tam nechce. Taky půjdu na Spartu a Katku jsem ještě neviděla. Tak fajn. Teď držím palce Peťule a podívám se na streamu. Karolínka si možná pohovoří s psychologem a bude líp. Holčinu dneska Erani opravdu přehrála. Karolínka si mohla víc věřit. Včera proti Kanepi měla jistější údery. Tak držím palce Karolíno a Peťo do Katowic. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jiste jsi myslela Vinci ne Erani :)
No tak jo, tak budem fandit na Sparte. Budu tam koukat po fandici a usmevave holce :)
Reagovat
Fandina
Wheelbow ... koukám na to, jasně, že Vinci. Tak na Spartě jasňačka pojď a úsměv. Snad bude hezky a bude to tam fajn. Mám ráda tyhle atmosfery.
Reagovat
vibbi
takže pernica rovná se zbyněk daffu? karolína nikam nepíše! navíc se na těch stránkách dost mažou příspěvky, který říkají, že to není její profil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, krasne naleteli na speka :D I tady v clanku to uz smazali :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krasne jsme naleteli*
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, že Karolínka není Karolínka nahoře popsaná. Tím líp. Kájo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěřím tomu, že je to oficiální vyjádření Karolíny. Vždyť ani oficiální stránky nemá, jsou to jen nějaký fan stránky.
A opravdu nechápu, jak může být někdo tak naivní, aby si myslel, že tenisté a tenistky si po zápasech a ve volných chvílích čtou komenty lidí na internetu (FB, twitter atd.) Vždyť někteří mají miliony fanoušků, to by nedělali nic jiného, než by všechno přelouskali.
To je nesmysl, tenisté mají plno mediálních povinností, a když mají volno, chtějí mít určitě klid a ne, aby se vrhali po tom, aby si o sobě četly nějaké plky na TP (teď myslím české tenisty).
Občas určitě někam kouknou, ale byli by sami proti sobě, kdyby se babrali ještě v takových věcech.
Reagovat
Fandina
Oskar ... proč by si nepřečetli co se o nich píše? Kdybys byl na jejich místě, tak bys to také dělal. Petra navíc jasně prohlásila, že na internet nepůjde, co se zase o sobě po prohraném zápase dozví. Lucka Šafářová prohlásila, že čte idnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych byl na jejich místě, tak bych to teda nedělal. Víš, co mají povinností a jak mají nabitý den, všechno rozplánovaný atd....? A to si fakt myslíš, že to čtou? Jestli řekla Lucka, že čte Idnes, tak možná myslela noviny, a Petra nevím, co myslela. Ale jestli prohraje zápas, a pak si o tom jde počíst, tak to je hodně nelogické a naivní.....
Navíc spousty tenistů a tenistek na toto téma mluvili, že se snaží takovým věcem co nejvíce vyhýbat, aby nebyli pod tlakem. Proč by měla být Petra vyjímka? Jasně, že něco přečtou nebo napíšou, ale jinak mají na všechno lidi, i na správu svých oficiálních stránek.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze si nekteri cesky tenisti zde nektere prispevky obcas projedou. Po viteznych zapasech by to mohla byt skoro jistota. Jiste, urcite ne kazdy den a ne po prohranem zapase.
Ostatne na idnesu, kde je forum plne plivancu atd obcas napsal treba Michal Slesinger(biatlon) a mohl bych pokracovat.
A to, ze sem obcas pisnou i tenisovy komentatori taky o necem svedci.
A taktez si neplet Djokovice atd napr. s Karolinou :)
Reagovat
Fandina
Oskar ... já ti to vyvracet nebudu. Já jen poslouchám, co říkají. Lucka mluvila o internetu a všichni mají facebook a přes něj komunikují, třeba hned po zápase a tam se vyjadřují a také tam mají různé odkazy na různé články. Na internet se dívají, když čekají na zápas a dělají to tak všichni. Já ti tvůj názor neberu, jako ty máš své zaměstnání a pak jdeš na internet, tak to dělají i oni. Píší blogy, komunikují na internetu a vyzývají k diskusi. Není tam zase tolik odpovědí, aby si to nepřečetli. Nevím, co se ti na tom nezdá. Dělají to a dělá to tak celý svět.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám píšeš, že sem možná nakouknou po vyhraném zápase a ne po prohraném.
Nepletu si Novaka s Karolínou, ale sám musíš uznat, že chodit číst nějaké chytrácké plky na svou osobu po prohraném zápase, je krajně nelogické.
Reagoval jsem ostatně na to i z důvodů, že jsem si vzpomněl, jak tu nedávno Fandina psala, že je přesvědčena, že tenisté čtou všechny reakce a příspěvky - a to i na FB a twitteru, proto ta má věto o milionech fanoušků.
Jak říkám, je jasný, že něco přečtou, napíšou atd....Ale že je to pro ně pravidlem, tomu vůbec nevěřím.
A nevím, proč by účast sportovních komentátorů zde, měla nějak dokazovat, že sem chodí i tenisté?
Reagovat
smazaný uživatel
to, že něco děláš ty a myslíš si, že to dělá celý svět, je jen tvoje domněnka.
Pro tenisty je to vše součástí PR, napíšou něco po zápase, poděkují fanouškům, vyzvou lidi, aby něco napsali, ale myslet si, že to všechno čtou? Vždyť to jsou veřejné osoby, když mají chvilku volna, jsou rádi, že si udělají klid a volno pro sebe. A ne, aby se zase rochňali v tom, co se o nich kde píše.
To, že já si projedu něco na internetu po zaměstnání, se s tím vůbec nedá srovnat.
Reagovat
Fandina
Já ti také svůj názor nevnucuji. Jen poslouchám, co říkají druzí. Petra jasně řekla, že nepůjde na internet, co se tam o sobě dozví. Věřím jí. Lucka řekla, že čte na internetu idnes. Věřím jí. Nevím proč to nechápeš. Je to tak těžké pochopit?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne urcite ne vsichni a urcite ne po prohranem zapase. Nemyslim si ze jsou tak zaneprazdneni ze by nemeli aspon na hodinu surfovani denne. A bavime se o ceskych hracich kteri moc otazek denne nedostanou, takze nebudou v jednom ohni.
Zkratka protoze si myslim ze tohle je proflakly tenisovy portal kde distkutuje v soucastnosti asi nejvice tenisovych nadsencu u nas. Proto beru logicky ze kdyz zde komentatori hledaji feedback, tak i hrace by mohlo posilit po vyhranem zapasu gratulace.
Urcire ale nejsem najivni a vim ze ne vsichni fora(toto forum) ctou. Ale myslim si ze zvlaste po vyhranem zapase, je to pravdepodobne.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jestli je těžký pochopit? Já to nikde neslyšel, že by to holky říkaly. A jestli si Lucka s Petrou čtou ty diskuzní žumpy na iděsu, tak jsou samy proti sobě. Jestli Lucka řekla, že čte Idnes, mohla tím myslet normální články.
Prostě mám svůj názor, který jsem již vyjádřil, víc k tomu nemám co dodat.
Tuhle jsi tu psala (myslím, že v diskuzi s montym), jak seš přesvědčená, že si tenisté čtou naprosto všechny příspěvky od svých fanoušků - to je prostě blbost, kde by na to asi vzali čas?
Reagovat
Fandina
Lucka jasně řekla, že čte idnes. Petra jasně řekla, že nepůjde na internet po prohraném zápasu. Přečíst si vzkazy na facebooku trvá pět minut jednu stránku. To není tak moc času. Nevnucuji ti můj názor, tak ty zase nevnucuj ty mě svůj. Díky.
Reagovat
Fandina
Oskar ... Lucka řekla, že čte idnes na internetu, doplnění. Já nevím, čemu bych už měla proboha věřit, když ne tomu, že lidi v dnešní době mají a komunikují po internetu. Opravdu tě nechápu. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, tomu rozumím, a je možné, že se sem po vyhraném zápase přijdou podívat.
Já to nepsal jenom o českých tenistech, ale globálně, vracel jsem se ještě k nedávné diskuzi.
Jasně, že vím, že mají čas na surfování na internetu. Ale prostě jsem myslel, že ve většině případů to surfování využijí pro ně nějak příjemněji, než aby se to zase točilo kolem tenisu - určitě rozumíš, jak to myslím.....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Oskarem:-)...
Odkázala bych na celkem nedávný článek zde na tp, kdy jedna tenistka (nepamatuju si bohužel jméno) měla deprese krom jiného z toho, co o sobě četla na internetu od všelijakejch chytráků...takže sdílím Oskarův názor, že jestli to tenisti a tenistky dělají, jsou sami proti sobě.
Reagovat
Fandina
Jenže tenistům píší lidi i přání fandění a sami tady dává, co píší tenisté zpětně. Představa, že Jirka Veselý bude mít rozhovor s tenisportálem a ani se nepodívá na něj, jak vůbec vypadal a co v něm bylo absolutně není logická. Je známo, že tenista trénuje třeba dvě tři a pak jde domů, představa, že nemá čas se podívat na internet je mimo mísu. Petra, Štěpec, Berda dávají na FB vzkazy a přitom by si je nepřečetli. Tak to nemyslí snad vážně ani Oskar ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nic nevnucuju, jestli nechápeš nebo nerozumíš tomu, co je diskuze, tak fakt nevím, co tu na těch stránkách pohledáváš? Pro tebe je každý odlišný názor, lišící se od tvého, vnucování....

Opravdu, při veškeré snaze s tebou nemají diskuze vůbec žádnou cenu, a člověk se s tebou točí akorát v kruhu. Už na tebe kašlu a nebudu vůbec reagovat, protože to prostě nemá naprosto žádnou cenu.
Reagovat
Fandina
doplněk ... tenisté trénují dvě čtyři hodiny a pak jdou domů ... vypadly mi tam hodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, teď jsem to taky hledal, je to smutný případ.....
Reagovat
Fandina
Oskar ... ty napíšeš, že můj názor je blbost výše a já ti na to napíšu, že ti ho nevnucuji a ty se urazíš, tak to tedy nevím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, kdyby sis pro svého oblíbeného tenistu měla vybrat, jestli si bude číst všechno (jak povzbuzování, tak hnusné sprosté nadávky) nebo si nebude číst nic, co bys vybrala? Nejlepší je samozřejmě mít někoho, kdo ty vzkazy cenzuruje...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem uraženej. Proč bych jako měl být? Ale ty mi napíšeš, ať ti nevnucuju svůj názor. Ala já ti ho nevnucuju, nechápeš snad, že tu mají lidé různé názory? Ty máš nějaký názor, já si o něm myslím, že je to blbost a to je celý. Ale nic ti nevnucuju, chápeš to?
Reagovat
Fandina
Sonja ... pochopitelně, že je potřeba cenzura, ono se také říká, že ty vzkazy na FB nepíší sami tenisté. Ale znáš to. Představ si, že seš tenistka a odehraješ zápas. Co budeš dělat? Je to jednoduché. Jako každá jiná holka. To samé.
Reagovat
Fandina
Oskar ... nevím, ale psát druhému v diskusi, že jeho názor je blbost mi připadá neslušné. Napsala jsem ti, že ti můj názor nevnucuji slušně a ty se ještě urazíš ... je to smutné
Reagovat
smazaný uživatel
Tak psát vzkazy není zas tak nebezpečné:-)
Ale já si neumím představit, jaké to je být světovou tenistkou. A myslím, že to si neumíš představit ani ty. Nedovolila bych si z nich dělat normální holky...už proto, že normální holky takovou masu lidí rozhodně nezajímaj.
Reagovat
Fandina
Sonja ... ale oni to jsou normální holky, jen se na jejich práci dívá víc lidí. Jak myslíš, že jsou jiné než ty nebo já. Část dne spí, část pracují a část mají volno. Normální holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je tady něco smutnýho, tak jsi to jedině ty. Jasně jsem ti napsal, že nejsem uražený, ani že ti nic nevnucuju. A když si o tvém názoru myslím, že je to blbost, nevím, proč bych to neměl napsat.
Ty tu píšeš jiné perličky, a nejen sem.
Prostě pro mě jsou diskuze s tebou totálně o ničem a velmi unavující. A tím končím.
Reagovat
Fandina
Oskar ... jak si přišel na to, že jsem smutná?
Reagovat
Fandina
Ještě by mě zajímalo, kam podle tebe píši perličky. Ale jinak v pohodě. Já jsem s tebou diskusi nezačala. Jestli se nepletu, tak si začal sám. A když neuneseš, když ti někdo napíše nevnucuj mi svůj názor, tak se nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Že "se na jejich práci dívá víc lidí" je ale hrozně podstatný...to není žádný "jen":-) Mají tím ovlivněnej život.
Reagovat
Fandina
Sonja ... tak to, že se na ně dívá hodně lidí je ten rozdíl mezi těmi profesemi, na které se nedívá. Ano, to je daň soukromí a s tou je nutno se vypořádat. Jinak ty funkce kolem toho, volný čas, cestování, dovolená je stejné, podobné, jako co děláš ty nebo já. Jen já při své práci se nedávám k dispozici tolika lidem. Ti mě pak buď budou podporovat nebo ne. Ale ta komunikace je určitě teď přes internet a pořád se to přibližuje. Do mobilů, do tabletů a čím dál blíž. Pořád máme spojení s celým světem. Skype, telefony, internet, kamery.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze Karolina obdrzela par nenavistnych komentaru od sazkaru. Nemela by to vubec cist, jednou jsem se zacetla do komentaru, co dostala Petra pro prohranem zapase a bylo mi na zvraceni....fakt hnus.
Reagovat
Fandina
Petra o tom také už mluvila. Řekla, že už vidí, co se zase o sobě dozví na internetu. Karolína to tedy také popsala. Holky to čtou a kluci také takže to hned ví.
Reagovat
Frick
sedí?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak samozrejme gratulace Petre k vyhre. Videl jsem zapas od druheho setu a hrala dobre :)
Reagovat
Fandina
gratulace Petře. Soustředěný výkon od začátku. Gratulace.
Reagovat
petrulinka
Zítra hraje Péťa zase v sedm, tož to asi neuvidím, jelikož jdeme na oslavu, leda, že bych odběhla se kouknout :-)
Reagovat
Frick
Tak to já se budu naživo dívat jak červenobílý gigant drtí rumunské ubrečence...
Reagovat
petrulinka
Takže ty budeš přímo v Katowicích? Se máš! Hned bych jela taky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to neuvidim:-( mozna skore na telefonu...ale to je na dve veci.
Reagovat
petrulinka
No já mám telefon takovou starou kraksnu, takže skóre na telefonu u mě nehrozí. Prostě zmizím z oslavy po anglicku, semifinále si přece nemůžu nechat ujít, že jo? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že Petra bude hrát jako dneska...
Reagovat
smazaný uživatel
Frick si spletl forum a pise tu o zitrejsim fotbalovem derby .) Ja si naopak myslim ze rudy gigant prevalcuje sesivky :)
Reagovat
petrulinka
Aha, dík, já jsem si myslela, že už dopředu ví, že vyhraje dnes rumunka a Petra s ní bude zítra hrát. Tak tím je to jasné :-)
Reagovat
VlS
proč taková nuda?:-))
Reagovat
petrulinka
Copak? Chyběl ti obvyklý zkrat ve druhém setu? Mně teda ne, konečně to byl zápas bez nervů :-)
Reagovat
VlS
To víš, že mi to nechybělo, to jen kvůli těm sejčkům.
Reagovat
VlS
To víš, že mi to nechybělo, to jen kvůli těm sejčkům.
Reagovat
Titan
Fakt to byla nuda, ta atmosféra a vůbec. Moc nevynucených chyb na obou stranách, takový lážo plážo zápas. Ale já tyhle ženské challengery moc neprožívám, prostě se pinká...:-)
Reagovat
petrulinka
Pro mě to nuda nebyla, mně se líbilo, jak Petra hrála. A raději takto, než ty nervy včera a předevčírem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja vlastne ani nechapu, proc se na ne vubec divate.. :-)
Reagovat
Titan
Protože je v tenise pauza a nic kategorie premier se nehraje, Katovice jsou premiéra a bylo am dost českých hráček. Navíc je před FED Cupem, tak jsem chtěl vidět, jestli to bude v Itálii 5:2 nebo 4:0 pro špageťáky...
Reagovat
smazaný uživatel
aha, dekuji za vysvetleni. Ja se divam jen kvuli urcitemu jmenu nebo urcitemu tenisu. DC a FC me uz emocionalne vycerpaly, povazuji je za dobyte a hledam si jine cile.. :-)
Reagovat
Titan
Oprava 3:2
Ale samozřejmě, kdyby tam nehrála Petra, tak to nesleduji. Ale Katovice zatím vypadají na jízdu Vinci...
Reagovat
tommr
Vinciová obvykle na malejch turnajích září, protože si dokáže s přehledem poradit se slabšíma soupeřkama. Když ale narazí na nějakou silnější tak to už není taková sláva. Myslím si, že Petra by jí ve finále mohla porazit pokud jí nedojdou síly - dneska vypadala po zápase docela unaveně a to strávila na kurtu jen něco málo přes hodinu ... :)
Reagovat
Titan
Vinci a antuka, no nevím jestli bude mít problém...
Potřebuji si ujasnit jednu věc. Petra je po nemoci a je to na ní znát (párkrát zakašlala) ale nejsem si jistá, jestli to má výrazný vliv na nevynucené chyby, některé míčky byly do kurtu za plentu. Jistě, hráčka má méně sil na doběhnutí míčku, ale jestli až takhle...
Reagovat
smazaný uživatel
problem by Vinci mit mohla, ja jsem zacala Petre verit, podle me se uz po chorobe sbira, doufam, ze Vinci jednoduse rozbeha a najde si sve uhly. Trochu se bojim zvladani slajzu a kombinace kratas - lob. Pokud ale bude Petre drzet servis, ma proste rychlejsi hru, to musi rozhodnout.. :-)
Reagovat
Titan
Já myslím, že na antuce a po nemoci rozhodne dobíhání míčků. Vinci nemá problém, Petra ho může (ale nemusí) mít...
Reagovat
VlS
Ale i Roberta má problémy s dobíháním míčů, pokud jsou razantní a s dobrým úhlem. Stejně jako Sojka se bojím těch odpornejch, jedovatejch slajzů, který neskočej a zůstanou prakticky na zemi. Děsivej úder a Roberta ho navíc používá chytře. S Karolínou to nebylo o náhodnejch úderech, to byla škola tenisový strategie fiftýnů a tenisový inteligence a zkušenosti. Od Roberty super zápas, Karolína se nemusí stydět, dneska by s Robertou měla problém každá.
Reagovat
Titan
Právě proto se nebavím abstraktně, ale konkrétně. Vinci a antukový tenis je jedna rodina, čili ty slajzy nejsou náhoda, ale její hra. To není žádné "kdyby" ale "jistě"...
Reagovat
petrulinka
Ten, kdo je píše, by si to měl nejprve po sobě dobře přečíst. Ve zprávě o Petře spousta chyb!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc gratuluju, dneska zase Peťulín ukázal co umí :) Pěkně jí to tam padalo, žádný drama a hezky si to pohlídala. Pěknej zápas, držím pěsti v dalším duelu:)
Reagovat
petrulinka
Super, přesně tak, a taky dobře podávala, dnes jí to psalo :-) Gratulace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim. Jela na jistotu, dalo se na to konecne koukat bez nervu, servis fungoval, peknej zapas, ted verim, ze by mohla to finale dat. Ale s Vinci nevim nevim.....
Reagovat
smazaný uživatel
má specifický styl hry, ale Peťě věřím. A už se těším! Jinak gratulace k výhře.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo trisknuti rakety:)))
Reagovat
Titan
Hezké bylo "common Petra", no jo, ale která...:-)
Reagovat
petrulinka
No jak umí anglicky téměř nic, tak to jsem rozuměla :-)
Reagovat
petrulinka
Tedy "umím"
Reagovat
smazaný uživatel
Nad tim jsem taky premyslela...ze to bylo ponekud "confusing":-)
Reagovat
VlS
Ale nebylo to confusing, dokonce ani strange to nebylo, com on přece obě Petry, stejný jméno, stejná sukně (od bezdomovkyně - au au holky, nebijte mě, já vím, že street style frči - , stejný tričko, tak prostě jedno come on, no.
Reagovat
Titan
"Ue, ue, ue..."
"Vy někam něco signalizujete, vždyť jsem toho zas tolik neřekl."
"Ne, jen počítám nevynucené chyby..."
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasná výměna u sítě !
Reagovat
vibbi
ael v podstatě všechny hry přes shodu...škoda, takhle to vypadá zle, ale hra byla docela dobrá....karolíně doporučuju jedno- větší zápal...jak říkám líná karolína...protože kdyby dobíhala o chlup víc, máme novou Peťku
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, to je fakt divný, když má Petra úplně stejný oblečení jako Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
to to teda začalo.. :(
Reagovat
Titan
Stejné oblečení od stejného sponzora :-) Stejné potítka, jen čelenka u Petry je navíc... To by Máša nedala :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky teda čumím, to se snad ještě nestalo, aby měly tenistky stejný obleček ne? Nemyslím teda doby dávno minulé, kdy měli všichni bílý sukýnky a bílý trička a vůbec všechno bílý :)) Každopádně zatím Petra válí, oproti včerejšku balzám pro fandy :)
Reagovat
smazaný uživatel
a? Petra to zas tlaci vic k lajnam.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pro Titana :-)
Reagovat
smazaný uživatel
stejne oblecky jsou videt velmi casto.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Stava se to casto celkem...:-) zalezi jestli se chtej jeste pred tim prevleknout rychle nebo je jim to sumak. Naposled to mela Radwanska s Magdou Rybarikovou...ted nevim co za turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
jde o stejne kolekce, pripadne stejne variace. Tak hlavne, ze Petry stejne nehraji.. :-)
Reagovat
Titan
Stává se to často? Nevím, možná na nižších turnajích, ale na premierech (což tenhle není) se to moc nevidí...
Reagovat
smazaný uživatel
napriklad ted v Americe me nudily ty zlutobile saty s klinem na sukni atd...
Reagovat
Fandina
Titan ... ano stává se to pořád. Třeba Peťa nosí oblečení od Nike a dostane čtyři pět kolekcí za rok a to musí vždycky nosit. Nike má takhle nasmlouváno hodně holek a těžko pořád něco vymýšlet. To samé třeba Adidas. Proto jsou potom stejně oblečené holky.
Reagovat
Titan
Jo? Tak Máša by si tohle od Nike nevzala.
http://swoo.sh/i7cdrA
Ale možná to je tím, že jsem měl štěstí na zápasy. Dnes bylo těžké hráčky odlišit...
Reagovat
Fandina
Titan ... Mária a Serena mají své zvláštní kolekce u Nike. To samé Rafa, Roger. Nike nevyrobí jednu kolekci na čtvrtletí. Má jich hodně, ale ne zase tolik, aby mohlo padesát - sto nebo kolik tenistek chodit každá jinak oblečená. To číslo jsem tak odhadla. Třeba je to méně. A to našijí na čtvrtletí a pak zase na další a tak dále. Na Wimbledon je bílá, to je další kolekce a takhle to jde pořád dokola. Svoje samostatné oblečení má jen Mária a Serena a u Šarap je myslím ještě barevná varianta, to samé, ale v jiné kombinaci, nebo malým rozdílem a to nosí také určité holky.
Reagovat
tommr
všechny tři konfrontace českejch a italskejch tenistek dopadly v Katowicích jednoznačně pro Italky. Výhry Vinciový nad Andreou a Karolínou se daly čekat, ale porážka Kláry je hodně deprimující. Ta navíc nic nepředvedla ani v deblu a její šance na úspěch při jejím případným nasazení proti Itálii ve FC se proto zdá dost malá ...
Nezbývá než doufat, že v Katowicích dojde ještě na tu nejdůležitější konfrontaci mezi Petrou a Vinciovou a že aspon ta pro nás dobře dopadne ... :)
Reagovat
Michaelus
Je hezké vidět,že poláci Petře fandí. Jak jsem u jednoho poláka četl- Polak z Czechem to jedna rodzina (:
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si získá srdce každého.. ani se jim nedivím, že ji fandí! Petí pojď!
Reagovat
Fandina
Vinci byla v prvním setu úplně přesvědčivá. Karo neměla prostě šanci. Tak nevadí Karolínko. Určitě se poučíš z této zkušenosti a příště to vyjde. Držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tím si musí projít každá hráčka, když se postaví proti špičce. Některá bojuje jak lev a některá to psychicky neunese, zcela normální. Jak se říká všechno špatné je pro něco dobré, uvidí se, jaká to bude pro Karolínu zkušenost. Doufám, že Peťa dneska psychicky obstojí a podá lepší výkon než minule, protože ta její utrápená hra by na dnešní hráčku nemusela vůbec stačit.
Reagovat
nouma
No tak je to obrovská škoda ale je vidno že by nám Karolína v nadcházejícím Fed Cupu nepomohla, teda pokud a to si myslím že na 100 % budeme hrát na tom oranžovém nesmyslu (antuka). Ale možná se mýlím. No je fakt že dnes byla proti Karolíně i síť, jasné winerry tam končili z 90% až me to štvalo. No je to sport a já se bojím že proti Vinci budeme mít ve Fed Cupu co dělat. Ale fandil sem do posledního dechu a ten kanár je až zbytečně krutej. Jinak Karolína tu uhrála pěkné zápasy a má příště na co navázat. Alespoň že je na Karolíně tolik hezkých věcí na koukání a tak sem to vydržel až do trpkého konce.
Reagovat
Frick
Nemohl jí i trochu nalomit ten debl? Hlavně ten superTB - 9 mečbolů, to je absolutně nejvíc, co v tenise jde, pokud vim...
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud je to SuperTB, tak víc než 9 skutečně nejde:-)))
Reagovat
pepin
Někdo psal vedle, že si nezasloužila prohrát tímto score, ale prostě 6-1 a 6-0 je za všechny komentáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Není kanár jako kanár. Tehnhle by mohl Karolince poomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon ten game no.
Reagovat
vendulkabendulka
Zadna ostuda, myslim ze se dal podobny vysledek ocekavat, Vinci je zatim pro Karo prilis velke sousto. Hodne stesti do dalsich zapasu.
Reagovat
Frick
Kdyby se to dalo očekávat, tak je na Vinci 1,05-1,10...
Reagovat
tommr
prohra se dala čekat, ale tak jednoznačnej výsledek asi ne. Není to ale žádná tragédie, protože Vinciová určitě není 13. hráčka světa bezdůvodně ... :)
Reagovat
Jan
Je možné, že reálná forma Vinci je v současnosti lepší než u Petry a dá se čekat, že Petra se v Katocicích do finále proti ní ani nedostane a v FC s ní prohraje. Tak to cítím. Ale předbíhám, nechme se překvapit.
Reagovat
Frick
Dobrý foto...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist