Radwaňská v Tokiu ukončila roční čekání na titul a vrátí se do Top 10

27. 9. 2015, 07:16
Aktuality 83
WTA TOKIO - Agnieszka Radwaňská ukončila v Tokiu více než rok dlouhé čekání na titul. Světová třináctka si ve finále poradila se Švýcarkou Belindou Bencicovou, kterou porazila dvakrát 6-2, a získala tak již svou 15. trofej v kariéře. Díky výhře si Polka navíc zajistila návrat do Top 10.
Agnieszka Radwaňská (© Getty Images)

V polovině loňského srpna ovládla Agnieszka Radwaňská prestižní podnik v Montrealu, od té doby však na titul z turnaje WTA nedosáhla. Letos se šestadvacetiletá Polka probojovala do finále na travnatém turnaji v Eastbourne, v boji o trofej tam však podlehla Švýcarka Belindě Bencicové.

Právě na Bencicovou narazila Radwaňská i ve svém druhém letošním finále v Tokiu, kde tento týden předváděla skvělé výkony a do finále postoupila bez ztráty setu.

Ve finálovém střetnutí se sedmá nasazená Radwaňská, jež turnaj vyhrála už v roce 2011, prezentovala výbornou hrou. Za celý zápas, jenž trval necelou hodinu a půl, zahrála Polka celkem 28 vítězných úderů, zatímco Švýcarka 'jen' 21. Radwaňská nakonec zvítězila hladce dvakrát 6-2 a oplatila tak Bencicové finálovou porážku z Eastbourne. Polka v Japonsku vybojovala již svou 15. trofej v kariéře.

Podnik v Tokiu je nyní prvním turnajem, který Polka vyhrála podruhé. Díky vítězství se navíc vrátí mezi deset nejlepších tenistek světa. Ze 13. pozice se v novém vydání žebříčku WTA posune na 8. příčku. Cenné body si připíše také do žebříčku hodnocení letošní sezony, kde se rovněž posune do Top 10 a v příštích týdnech tak zasáhne do boje o místo na Turnaji mistryň.

"Byl to dobrý zápas. Belinda hraje skvělý tenis a je těžké proti ní hrát. Hodně mě tlačila a já jsem tak musela hrát na dvě stě procent. Bylo to finále, takže jsem prostě chtěla vyhrát. Bojovala jsem o každý míč a snažila jsem se chodit si pro body," konstatovala po utkání Radwaňská.

Po zápase Polka nevěděla, že se díky výhře vrátí do Top 10. "Vážně? Tak to jsem nevěděla," radovala se. "Všichni hrajeme tenis proto, abychom byli nejlepší, takže jsem moc ráda, že budu zpátky v desítce. Udržet se tam ale nebude nic snadného, protože se v poslední době prosazuje čím dál tím více mladých hráček, které hrají skvěle a zaslouží si tam být také. Bude to boj," dodala bývalá světová dvojka.

"Tento týden jsem si opravdu užila a jsem moc šťastná, že jsem to dotáhla až do konce a odjíždím s titulem. Je to dobrý krok směrem k Singapuru, ale ještě není nic rozhodnuto, musím bojovat dál."

• WTA PREMIER TOKIO •
Japonsko, tv. povrch, 1.000.000 dolarů
nedělní výsledky (27. 09. 2015)
• Dvouhra - finále •
A. Radwaňská (7-Pol) - Bencicová (8-Švýc.) 6-2 6-2

Komentáře

83
Přidat komentář
Davor1
V Albuquerque vyhrala vo finále ITF turnaja Michaela Krajicek, ktorá sa vracia po dlhej pauze, prešla do finále z kvalifikácie a proti Naomi Broady to urvala v neskutočnom zápase, na ženské pomery, výsledok 6-7, 7-6, 7-5. V celom zápase jediný brejk, v predposlednej hre v treťom sete, dovtedy obidve držali servisy, to je u žien naprosto nevídané, aby 36 gamov po sebe nebol žiadny brejk. Za stavu 4-5 v treťom Michaela odvrátila 2 MP na svojom servise, potom brejkla a čistou hrou dopodávala, gratulácia :))
Reagovat
horska.kraslice
No tak to je potěšující zpráva, Míše bojovnici gratuluji.
Reagovat
EllNino
:) to je super pro Míšu :) Už jsem myslel, že už je její singlová kariéra u konce a bude se věnovat jen fdeblu ...ale tohle je supr :) jen tak dál :)
Reagovat
tommr
no zatím to vypadá právě naopak - už ani nepamatuju kdy hrála naposledy debla s Bárou ...
Reagovat
EllNino
na US Open bychřekl :)
Reagovat
tommr
ve Wuhanu je Bára psaná s Bencicovou i když by s Krajicekovou ještě mohly zabojovat o TM nebo aspoň o ET ...
Reagovat
rusedski
No těžko může být brejk v TB :)
Reagovat
Davor1
Aga konečne !! Po dlhom, predlhom čase hrá zase výborný tenis a pripomenula mi tú minuloročnú jazdu v Montreale, kde vyhrala naposledy. Vyzerá to tak, že sa zase dostáva do normálu a tá spolupráca s Navrátilovou priniesla oveľa viac škody ako úžitku, od rozchodu sa zase začala zlepšovať a momentálne má opäť herne na top10, už len sa tam stabilizovať. Chcelo by to prebojovať sa aj na TM, bude to ťažké, ale ak udrží formu, tak by to mohlo výjsť...
Reagovat
A.R.R.
Těžké to bude, ale věřím že Aga zabojuje :-) I když zítra s Venus to bude hodně těžké, pák případné ČF se Simonou nebo Vikou....doufejme, že v Pekingu bude ten los lehčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden turnaj jaro nedělá. Na trávě to taky vypadalo, že se vrací do normálu, ale v Americe to byl návrat do bídy první poloviny sezony..
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden turnaj jaro nedělá. Na trávě to taky vypadalo, že se vrací do normálu, ale v Americe to byl návrat do bídy první poloviny sezony..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te....ty se konecne hlavne nauc pracovat s pocitacem;D)))
Jako ty tve doubly nekdy i triply, to je uz fakt na povazenou...
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
slacker
MOzna by mel konecne po puil roce restartovat browser nebo pocitac
Reagovat
A.R.R.
Však tu také nikdo nepíše, že Aga bude útočit na post světové jedničky. Já nevím jak moc Agu sleduješ, tedy její zápasy. Já tu Ameriku nevidím až tam černě, co bych tam považoval za vyložený výbuch po herní stránce, to byla prohra s Keys. Petra je ranařka, proti těm Aga pravidelně vyhrávat nebude nikdy, ale slušně jí potrápila, zápas s Angie super podívaná, holky hrály obě náramně, zápas rozhodlo pár míčků. Se Simčou hrála slušně, ale celkově to byl takový divný zápas od obou holek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nesleduje Agu ani kdyz hraje s Petrou, spis hlavne sleduje auty...
...ale zase diky tomu bezpecne vsichni vime, kdy aut byl a kdy ne, ikdyz si holka nebere jestraba...to zase jako jo...;)
Reagovat
A.R.R.
:-D 1*
Reagovat
smazaný uživatel
Však ani já nepíšu, že by měla útočit na post světové jedničky. Ale je to, či alespoň donedávna byla, hráčka top 10.

Petru dokázala trápit akorát v prvním setu, v druhém už se moc nechytala. Btw. Kája je možná větší ranařka než Petra a přesto si s ní Aga dokáže bez problémů poradit..
Reagovat
smazaný uživatel
Agu hlavne Petra nebavi...s Kajou se i docka nejaky ty vymeny a hra neni tak trhana, takze se vetsinou otravi a pak na to hazi bobek...

Ze Agu moc nesledujes, je videt i z tohto komentu
"ale v Americe to byl návrat do bídy první poloviny sezony.."

Aga na trave letos hrala priserne, prave az v Americe zacala poprve v teto sezone rochu neco predvadet...z Japonska jsem toho moc nevidel, ale to, co jsem videl, tak rozhodne jeste neni v optimalni sve forme....ale i to zatim stacilo...
Reagovat
smazaný uživatel
tedy pokud si mel na mysli jen vysledky, tak mozna...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom výsledky? Výsledky jsou to nejdůležitější. A až teď do Tokia mimo trávu letos nikde žádné kloudné neměla.
Reagovat
A.R.R.
Vlk to vysvětlil velmi dobře, já bych k tomu ještě dodal, že mi všeobecně vadí tvé podceňování hráček nebo snižování jejich výkonu, tedy pokud se nejedná o Petru. Když některá vyhraje turnaj nebo má úspěšnou sérii, ty hned přispěcháš s odborným vysvětlení, že to vlastně nic nebylo i když o tom víš prd.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mozna s tim priserne na trave jsem to kapanek prehnal;D) Jenze nebyla schopna na svem nej povrchu vyhrat ani ten blby Nottingham...a to mela furu casu, bo vyhucela hned v 1.kole na RG...
...nevim, ale nechat si dat kanara od Niculescu na trave...a s ni vyhucet. Mam pocit, ze potom ji spis sedl los a okolnosti...ale herne nenadchla, tak jak dokaze na trave nadchnout...ja su na ni prisnej;D)
Ale jak jste tu psali, ze trava ji vzkrisila, tak to asi jo...;) V Americe se mne celkem libila, ale porad to nebylo jeste ono, tady v Japonsku stale jeste nejake ty herni mouchy...mno, ale pokud se dostala z toho nejhorsiho, tak jen dobre pro tenis...uvidime, co bude dale.
Spoluprace s Martinou ji celkem znicila, rekl bych psychicky...blby tlak jeji vlastni rodiny, medii a tak...

Snad v nove sezone to bude uz uplne za ni;)
Reagovat
smazaný uživatel
V Tokiu jí taky sedl los..
Reagovat
smazaný uživatel
V Eastbourne na svem nej. povrchu rupne s Bencic, a necha si dat kanara, a tady ji ve finale smete...prave, ze na trave od ni ocekavam jen to nej...a ne to, ze neni schopna vyhrat ani Nottingham...

Ano vysledky jsou fajn, ale vetsinou se prave pocitaji jen ty vitezne turnaje, potom prihlizim pochopitelne i k jinym kriteriim ...povrch vs. styl hracky, los, souperky...atd.

Rekl bych, ze to je casto osidne...posledni USOpen
...ti udelam takove srovnani...KiKi Mladenovic fanoozni turnaj, blbe se vysypala na vinci...Petra turnaj priserny, prvni vaznejsi souperka a cus ((obe QF))...no ale rozdil nebetycny.....a neomluvis to ani tim, ze to byla pozdejsi vitezka USOpen, ta Flavia...je mi jasne, ze za par let to je fuk, a bude se pocitat pouze ta vitezka, ale nebudu psat, ze Petra hrala paradni turnaj...bo nehrala...vysel ji maximalne paradne los...haluz proste, ale tu haluz ji clovek prat, nebot se potykala se zranenim...tak samo jak preji tu haluz Aze, aby se jen sebrala psychicky...

V Tokiju se podle mne konecne nasla, ale rozhodne to vnimam jako postupne zlepsovani, vysledky nevysledky...
Reagovat
smazaný uživatel
*ji clovek musi prat
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho napsat, ze v USA se vratila do te bidy, co predvadela s Martinou je minimalne odvazne...nebot to byla fakt hruza, ale ta holka byla fakt psychicky zdeptana...ja Agu nemam moc rad ((nemyslim herne)), ale tady mne ji bylo dost lito teda...bylo to ze strany jeji rodiny dost prez caru, psycho proste.
A to co potom predvadela na kurtu, to byla hruza...to je podle mne uz jedno co i prijde po Tokiu, bo to uz tak strasne snad nemuze byt jake to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Odvážné? Neřekl bych. Já beru, že angažováním Martiny na sebe upletla bič a že to neměla jednoduchý v rodině a vůbec, ale přeci už je to zkušená harcovnice, ne žádná vyjukaná juniorka..
Reagovat
slacker
Petra turnaj paradni (viz napriklad 4 kole proti Kontaove), posledni zapas hrany v podminkach ktery ji nucene prepnul do modu hruza. Vypadla s pozdejsi vitezkou a kdyz by s ni hrala v NS tak mohla treba US Open vyhrat misto ni ona.
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledky jsou to jediné důležité, tenis se na krásu nehraje. A právě výsledky z trávy u Agy byly až doteď to jediné, co její letošní sezonu posouvalo z hodnocení "totální průs.." do "nic moc". Jestli se v Tokiu našla, to se uvidí. Každopádně ji to vrátilo do hry o TM a top 10 na konci sezony. Ale těch zájemkyň je tam ještě hodně.

Jinak co se týče tvého příkladu s US Open, tak Kikinu jsem neviděl, nemohu sloužit, ale s hodnocením Petřina vystoupení jsi totálně mimo. Jak s tvrzením, že vyletěla s první silnou soupeřkou - podle místních "expertů" měla vyhučet už s Kareninou, tak s tím, že to byl od ní příšerný turnaj - až do ČF neztratila set (jako vůbec jediná hráčka na turnaji) a uhrála tam svůj doposud nejlepší výsledek. A jestli jsi měl snad pocit, že měla lehký los, tak právě v ČF si ten tvůj lehký los vyžrala i s úrokama. Kombinace počasí na houby, únavy a soupeřky, která všechno vrátí a prakticky neudělá chybu, je přímo vražedná.
Reagovat
A.R.R.
Ta tráva nebyla příšerná, ale vím jak to bylo myšleno :-D Herně nic moc, ale lapla tam dech. Nottingham pro mě bylo zklamání, ten turnaj vyhrát měla, finálový zápas to byla opravdu ostuda. V Eastbourne, tam bych byl v hodnocení finálového zápasu trochu méně přísný, alespoň z mého pohledu odešla fyzicky, po tom předchozím náročném zápase se Sloane,kdežto Bel byla odpočinutá, jelikož jí Caro vzdala. Vím, že máš vůči Aze dost výhrad, ale já to beru, jelikož v drtivé většině jsou ty tvé poznámky pravdivé, takže já po tobě nebudu vřískat i když se mi třeba nelíbí, že napíšeš něco "negativního" vůči Aze.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zase vadí, když mi někdo podsouvá, co jsem neřekl. Nikoho nepodceňuju, že letos má Aga sezonu nic moc, na tom se snad shodneme oba a jakkoliv je vyhraný turnaj pro ni nesmírně důležitý, teprve následující dny a týdny ukážou, jestli jde o vzestupný trend nebo jenom o náhodný záchvěv.
Reagovat
A.R.R.
Já psal všeobecně, tam už o Agu nešlo vůbec :-) Aga měla příšerný první půl rok, na trávě to bylo lepší a v té Americe, zase o něco lepší. Ale já to beru po herní stránce, ty to bereš po výsledkové. Ale pokud budeme brát pouze výsledky, tak tu sezonu mají na nic skoro všechny tenistky, jelikož konzistentní po celou sezonu je snad jen Serena.
Reagovat
A.R.R.
Jinak mám samozřejmě velkou radost z Agy, po té nepodařené první části sezony se sebrala, tak snad už je vše zlé zažehnané a bude to ještě o kousek lepší :-)
Reagovat
A.R.R.
Tak já teda navrhuji, zrušit všechny ty podřadné turnaje a ponechat jen GS, Serenu pasovat na doživotní světovou jedničku a všechny ty prudilky v TOP 10 bez vyhraného GS nahnat do Kaufu za kasu :-D
Reagovat
blixa
Konečně nějakej štěpnej program !!! Ale s kým ta Serena bude kurňa hrát, když všechny skončí v Lidlu ? :D
Reagovat
A.R.R.
Serena si vystačí sama, servis- oběhne síť zreturnuje si to, pak si sama sobě vynadá, že zdržuje na returnu, rozstříská pár raket a potáhne dom s trofejí :-D
Reagovat
Lunej..
Co by si Kauf nebo Lidl počal s tolika pokladními? :D
Reagovat
A.R.R.
No co, chodili by je vočumovat chlapi, to by byly tržby :-D
Reagovat
slacker
Billa, CarreFour, Walmart, Tesco, Albert, Julius Meinl, Jednota - nebojim se ze se vsechny neuchyti
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by to mela obihat, staci, kdyz si bude pinkat o stenu!
A poradne do toho valit...;)

Vsak trend soucasneho fandy je, aby holka do toho rezala jak reznice v reznictvi a mohl potom spocitat ty sve famooozni stats winner vs. UE;)
Ono nakonec Seree by si mohla davat o tu stenu absolutne famozni winnery, ne ze ne...;) Takze Seree ke stene, zbytek do obchodaku...

...nektere do Lidlu, ale trebas Angeliku, Petru, Masu urcite do reznictvi, tam by lepe zapadly...mno...ona i ta Aga by mohla jit do toho reznictvi, jak by jim nesla elektrika, tak by fajne krajela uheracek na jemne platky...no ni;)
Reagovat
A.R.R.
Vlku ty jsi geniální, Serenu jsi vyřešil famozně a já si jdu zítra stoupnout frontu na uheráček :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska jsem tu daval nejake video jak ceske mlade holky trenuji na Floride a v tom videu dokonce o stenu trenuji Tweenera;D)))
Reagovat
A.R.R.
No jo, to je potom inspirace jak to vyřešit se SamoSerenou :-D
Reagovat
tommr
Tokio jí zastihlo v opravdu dobrý formě ...
Její vítězství je určitou satisfakcí i pro Karolínu, která se tak aspoň může utěšovat tím, že vypadla s budoucí vítězkou a v prvním setu s ní hrála poměrně vyrovnanej zápas ...
Reagovat
d@ve
Přál jsem jí to. A když už porazila tu Karolinu...
Navíc Belindě neuškodí menší lekce pokory.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Agnieszce k prvnimu letosnimu titulu. Udelala mi opravdu obsrovskou radost :-) Na zapas jsem se vzbudil i bez budiku. Aga hrala fakt dobre a nektere loby byly jako z pohadky. Byla dnes take silna na servuisu a dala myslim 6 es (nejsem si jisty) a ztratila pouze jedno podani coz je parada..
Posun do desitky na miste a rozhodne tam patri a taky si dost polepsi co se tyce TM myslim na 6 misto.
No a ted se uvidi ve Wuhanu. Nastooupi proti sobe moje fav. S Venus to bude hard. Vic fandim Aze s ohledem na TM
Reagovat
smazaný uživatel
V Race je desátá i po zisku Tokia.
Reagovat
smazaný uživatel
V Race je desátá i po zisku Tokia.
Reagovat
jackiec
průměrná tenistka bez šance vyhrát grandslamový turnaj, turnaj vyhraje jednou za uherský rok ale bohužel na top 10 to stačí...smutné
Reagovat
Lunej..
Prumerny koment od prumerneho uzivatele bez sance napsat neco inteligentniho. Smutne..
Reagovat
jackiec
ale pravdivé!
Reagovat
blixa
Panáček by mohl chtít vrátit školné za ZDŠ. Ani ho nenaučili, co je to průměr ... ;-)
Reagovat
jackiec
u mě je průměr hráčka bez grandslamu, která celoročně hraje prd a jednou za uherský rok vyhraje turnaj, je jednou z mnoha průměrných v top 10, v historii tenisu žádnou stopu nezanechá, akorát si to někdo neumí přiznat, strašně přeceňovaná hráčka
Reagovat
EllNino
a co jako ?
Reagovat
jackiec
a nic jako, jen si to vychutnejte, třeba za rok možná vyhraje další bezejmnenný turnaj:-)
Reagovat
EllNino
na co ta ironie, vyhrála turnaj, který má označení Premier, takže žádný bezejmenný ...a promin, já nemám rád, když se uznávají jenom grandslamoví vítězové a zbytek se nazývá průměr, to to můžou ty ostatní hráčky rovnou zabalit, je to nesmysl...
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
blixa
"je jednou z mnoha průměrných v top 10", hmmm, tak to je věru perla hodná duševního giganta ! Hochu, já tě přecenil, ty si tu ZDŠ nikdy nedokončil, viď ? :D
Reagovat
jackiec
tak v top 10 je polovina rychlokvašek co tam nemaj co dělat a brzy vyletí
Reagovat
blixa
Další "myšlenka" hodná lidového génia ! A které jsou ty, co nejsou rychlokvašky a mají tam co dělat a proč tam nejsou ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Treba takova Serena...
Reagovat
blixa
Nevím, to jsi mě asi nepochopil. Já se ptám na ty, které by tam měly být místo těch údajných "rychlokvašek" a taky se ptám, proč tam nejsou. Serena je v TOP10 trvalka.
Reagovat
slacker
kadrovak blixa opet zasahuje
Reagovat
smazaný uživatel
To je hotový oxymoron... :D
Reagovat
smazaný uživatel
...jen abych si to ujasnil, tvou logiku.
Takze do te top 10 rozhodne nepatri dalsi prumerne hracky jako:
Simona Halep
Lucy Safarova
Karolina Wozniacka
Garbina Muguruza
Angelika Kerber
CSN

A z tech prisernych rychlokvasek, co byla vubec ostuda, ze tam byly... mas na mysli:

Karolinu Pliskovou
Saru Errani
Andreu Petkovic
Anu Ivanovic
Katu Makarovou
Jelenu Jankovic
Evzenie Bouchard
Dominiku Cibulkovou
Danielu Hantuchovou
Nicol Vaidisovou
a nemel byc jeste zapomenou, Helenu Sukovou, takovy peiklad z historie, ja jen, ze tohle mi rika ta tva logika...o prumernosti...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Safarka je rýchlokvaska :p
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak si nasad bryle;) Vzdyt je na seznamu, a az vyleti z top10, tak to nebude jen smutny pohled, ze tam je prumerna hracka, ale take se potvrdi, ze to byla rychlokvaska...;P
A krom toho dotaz nebyl smerovan na Tebe;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anča má aspoň 1 GS, tu by mohl jackiec uznat :D I když nevím, on má trochu vyšší nároky, protože neuznává ani 14násobného GS vítěze.
Reagovat
smazaný uživatel
Oj, to se Anicce omlouvam, jsem zapomnel;)
Tak tu muzeme sktrtnout, ono by takovych s jednim GS bylo vic, Sam, Fran, Sveta atd.;)

Mne z toho vychazi...z te logiky, ze v te top 10 by mely byt vlastne:

Serena
Veneuse
Viktorie
Petra
Ana
Flavie
Sveta
Sam
Fran

Mno, ale o tohle muze byt spatne;) proto ten dotaz;)
Reagovat
smazaný uživatel
A pochopitelne jeste Marie tam chybi;) aby jich bylo 10;)
Reagovat
COMEON
Sveta, Sam a Fran? :D really? :D možno tak 6 rokov dozadu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by se tak ten žebříček měl sestavovat. Nejdřív budou seřazeny aktivní GS vítězky v pořadí podle počtu GS (při shodném počtu GS by jako pomocné kritérium rozhodovaly body, případně tzv. "Iqeho metoda", podle které by měla přednost hráčka s titulem z prestižnějšího GS). Teprve za GS vítězkami by se řadily další hráčky podle počtu uhraných bodů. Já věřím, že se tady k té spravedlnosti nějak dopracujeme a snad to pak pochopí i WTA (příp. ATP).
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
blixa
Aneb, světovou jedničkou na věky věků a nikdy jinak !!! :D
Reagovat
Nola
zaujimava debata :D WTA ma aspon tych 10 aktivnych hracok, co vlastnia GS titul, u ATP by jackiec TOP10 ani nenaplnil.......smutne,no...
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ano, ale myslim, ze ty co maji jen jeden, dva GS asi take zahrne do tech prumernych...;D) Nakonec tam zustane Vee a Serena. No mozna jeste uzna Mase ty dva antukove skvosty, aby to nevypadalo tak blbe;D)
Reagovat
bIbec
Světlana vyhrála grand slamy 2. + měla další 2 finále. Singlově je na podobné úrovni jako Petra Kvitová.
Ale pokud budeme brát žebříček, který je odvislý jenom právě od těch grand slamů, tak by měla být před Petrou.

A ještě si zapomněl na jednu 5 násobnou GS šampionku, hm :-)
Reagovat
Lunej..
Ano, můj koment je velmi pravdivý.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
EllNino
No titul jí moc sluší, gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Odveta sa podarila. Aga do Top 10 patrí. Bel zabudla, že sa s ňou nemá púšťať do dlhých výmien, čo už
Reagovat
Lunej..
Zrovna jsem to chtela napsat, ze tam Aga patri, jsi byla rychlejsi :) Gratuluju a doufam, ze se zase zvedne a bude hrat tak jak ji zname.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist