Šafářová je v Cincinnati po skreči Bencicové poprvé ve čtvrtfinále, Plíšková nezvládla závěr proti Jankovičové

20. 8. 2015, 17:53
Aktuality 871
WTA CINCINNATI - Lucie Šafářová si na turnaji WTA Premier 5 v Cincinnati zahraje poprvé v kariéře ve čtvrtfinále. Sedmá nasazená Češka do něj postoupila poté, co ji skrečovala za stavu 6-2 utkání třetího kola Švýcarka Belinda Bencicová, kterou trápilo zraněné zápěstí. S turnajem se naopak rozloučila Karolína Plíšková, jež nezvládla závěr utkání s Jelenou Jankovičovou, proti které vedla ve třetím setu už 5-2!
Lucie Šafářová

Minulý týden prohrála Lucie Šafářová v Torontu dobře rozehraný zápas, když proti Gavrilovové ztratila vedení 6-3 5-4 a 30-0 při svém servisu a s turnajem se tak rozloučila již ve druhém kole, tento týden však aktuální světová šestka své zaváhání napravila a v Cincinnati je už ve čtvrtfinále.

Sedmá nasazená Češka včera ve druhém kole přehrála domácí Vandewegheovou a dnes v osmifinálovém duelu vyzvala vítězku torontského podniku Belindu Bencicovou. Šafářová sice byla v utkání papírovou favoritkou, nicméně rozjetá Švýcarka, jež si do dneška držela sérii osmi výher v řadě a v neděli odjížděla z Toronta s trofejí šampionky i řadou cenných skalpů soupeřek z čela žebříčku (Wozniacká, Ivanovičová, Serena Williamsová, Halepová), pro ni byla těžkou výzvou.

Světové šestce Šafářové však osmnáctiletá Bencicová nevzdorovala příliš dlouho. V úvodní sadě ji sice jednou brejka, už od začátku utkání ji ale trápilo zraněné zápěstí a úvodní dějství proto rychle ztratila poměrem 2-6 a o obrat se ani nepokusila. Několikrát si pravé zápěstí nechala ošetřit, do druhého setu už ale nenastoupila, čímž posunula Šafářovou poprvé v kariéře do čtvrtfinále prestižního podniku v Cincinnati.

"Taková výhra moc netěší. Doufám, že bude Belinda brzy v pořádku a stihne se připravit na US Open," řekla osmadvacetiletá Češka v rozhovoru na kurtu. "Já jsem se v utkání cítila dobře, hrála jsem svou hru a mám z toho dobrý pocit. Je škoda, že jsme ten zápas nemohly dohrát dokonce, ale to tak někdy prostě je. Už teď se těším na další utkání," dodala brněnská rodačka.

"Nebyla jsem dneska ve své kůži a nemohla jsem tak podat maximální výkon. Proti sobě jsem měla velmi těžkou soupeřku. Lucie je skvělá hráčka, a pokud ji chcete porazit, musíte hrát na sto procent, což já dnes nezvládla. Je mi líto, že jsem musela poprvé v kariéře ze zápasu předčasně odstoupit, ale věřím, že to není nic vážného. Doufám, že budu brzy fit, a že to neohrozí přípravu na US Open," konstatovala po zápase Švýcarka.

Šafářová si v Cincinnati zahraje ve čtvrtfinále vůbec poprvé v kariéře, letos už prošla mezi nejlepší osmičku na turnaji WTA pošesté.

"Letos se mi opravdu daří, z čeho mám velkou radost. Hodně na tom s trenérem pracujeme a jsem moc ráda, že ta dřina přináší dobré výsledky. Užívám si každý moment na kurtu a to je podle mého názoru jeden z důvodů, proč hraju tak dobře," komentovala Šafářová, jež si letos zahrála finále antukového Roland Garros a v Dauhá vybojovala svůj nejcennější titul.

O postup do semifinále si Šafářová v Ohiu zahraje s turnajovou čtrnáctkou Elinou Svitolinovou z Ukrajiny, jež ve třetím kole smetla přemožitelku Petry Kvitové Caroline Garcíaovou.

Plíšková neudržela nadějné vedení
Zatímco Šafářová své pochybení z Toronta v Cincinnati alespoň částečně napravila, Karolína Plíšková dnes znovu ztratila dobře rozehraný zápas. Minulý týden vedla v Kanadě 6-3 4-0 proti Chorvatce Lučičové a zápas i přesto prohrála, dnes osmá nasazená Češka proti bývalé světové jedničce Jeleně Jankovičové ze Srbska neudržela vedení 5-2 ve třetím setu a utkání nakonec ztratila 2-6 6-3 5-7!

Plíšková neuhrála od stavu 5-2 v rozhodujícím dějství ani jednu hru, pokaždé však měla při podání Srbky šanci na brejk. V deváté hře měla dokonce na returnu mečbol, ten však nevyužila - return napálila mezi diváky. Jankovičová získala díky kolapsu české hráčky pět her v řadě a utkání po více jak dvou hodinách uzavřela na returnu proměněním svého druhého mečbolu.

Mezi nejlepší osmičku hráček postoupila v Ohiu bývalá světová jednička a šampionka turnaje z roku 2009 už posedmé v kariéře. V příštím kole ji vyzve rozjetá Slovenka Anna Karolina Schmiedlová, která zažívá v Cincinnati povedený týden.

Dvacetiletá Slovenka, jež se v Ohiu prodrala kvalifikací, ve třetím kole přehrála domácí Varvaru Lepčenkovou 6-3 3-6 6-4 a postupem do čtvrtfinále tak znovu vylepšila svůj nejlepší výsledek na turnaji kategorie WTA Premier 5.

Serena zaznamenala 45. výhru v sezoně, Halepová se znovu nadřela
O semifinále si v domácím prostředí zahraje podle očekávání také světová jednička Serena Williamsová, jež mezi nejlepší osmičku prolétla poté, co ve třetím kole deklasovala Italku Karin Knappovou, s níž ztratila za hodinu hry pouhé dva gamy. Serena se díky dnešní výhře stala první hráčkou, která v letošní sezoně pokořila metu 45 vyhraných utkání.

"Mým cílem bylo zůstat pozitivní a užít si zápas, což se povedlo," řekla po utkání Američanka, která v zápase nastřílela 15 vítězných úderů a dopustila se jen osmi chyb. "Vloni jsem tu hrála velmi dobře a jsem tak ráda, že jsem stále ve hře."

Williamsová si dnes navíc připsala již 41 výhru na amerických betonech v řadě, naposledy na domácím tvrdém povrchu prohrála před dvěma lety ve finále v Cincinnati s Běloruskou Azarenkovou. "Hrát doma v Americe je úžasné. Mám na domácí turnaje spoustu krásných vzpomínek, které mi dost pomáhají," konstatovala vedoucí žena žebříčku WTA.

Ve čtvrtfinále vyzve světovou jedničku turnajová šestka Srbka Ana Ivanovičová, jež ve třetím kole otočila duel s domácí Sloane Stephensovou, kterou přehrála 2-6 6-4 6-1. Williamsová vede vzájemnou bilanci s Ivanovičovou 8-1.

"Není tajemstvím, že Serena hraje výborně. Sledovala jsem některé její zápasy v Torontu a mluvila jsem s Andreou Petkovicovou poté, co s ní hrála. Řekla mi jen, že Serena má opravdu velkou hru. Pro mě ten zápas bude velkým oživením, pokusím se předvést své maximum. Musím si věřit a držet se své hry, tím bych ji mohla dostat pod tlak," míní Ivanovičová.

Světová trojka Simona Halepová musela o postup znovu bojovat ve třech setech. I druhé náročné utkání však Rumunka v Cincinnati zvládla a po výhře 4-6 6-4 6-2 nad Němkou Andreou Petkovicovou postoupila mezi nejlepší osmičku hráček. Pouhé dvě výhry nyní dělí Halepovou od návratu na druhou příčku v žebříčku WTA, kde by mohla sesadit Rusku Šarapovovou, v Ohiu by ale musela dojít až do finále.

"Bylo to hrozně těžké a vlastně ani nevím, jak jsem vyhrála. Jsem teď opravdu unavená," řekla po výhře Rumunka. "Chtěla jsem vyhrát a bojovala jsem až do konce. Možná jsem si v zápase sama se sebou moc povídala, zítra bude radši zticha," vtipkovala finalistka z torontského podniku.

O postup do semifinále si Rumunka zahraje s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, které v osmifinále skrečovala Viktoria Azarenková. Bývalou jedničku, jež vyhrála úvodní dějství 6-1, v zápase limitovalo zranění levého stehna a za stavu 0-3 ve druhé sadě z utkání odstoupila.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.400.490 dolarů
čtvrteční výsledky (20. 08. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Šafářová (7-ČR) - Bencicová (Švýc.) 6-2, skreč
Jankovičová (Srb.) - Plíšková (8-ČR) 6-2 3-6 7-5
Schmiedlová (SR) - Lepčenková (USA) 6-3 3-6 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Knappová (It.) 6-0 6-2
Ivanovičová (6-Srb.) - Stephensová (USA) 2-6 6-4 6-1
Pavljučenkovová (Rus.) - Azarenková (Běl.) 1-6 3-0, skreč
Svitolinová (14-Ukr.) - Garcíaová (Fra.) 6-0 6-3
Halepová (2-Rum.) - Petkovicová (15-Něm.) 4-6 6-4 6-2

Komentáře

871
Přidat komentář
peggy
Lucko,to se to postupuje,kdyz nekdo skrecuje,ale i kanarek krasne zpiva.
Reagovat
gigin
Tebe kaj sebrali.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si jak dadaft rekl po tom druhem sete, ze to uz vypoustim, to bude uz dobry...a Lucinka to asi vypustila taky...:D)))....
...za nejakou chvilku jsem si jen rekl kouknu co se deje, a najednou supa jako hrom.... koukam a 5:0 :D) a ten posledni gem ulet;)))
No si myslim, ze v NY nas ceka taky pekny ulet;)))
Reagovat
freeteepek
Jestli bude Svitolina hrát v New Havenu jako dneska s Luckou, tak Petra vyletí opět hned v úvodu. Ani nemrkne:-(
Reagovat
slacker
aspon si dostecne odpocine a zvysi se sance ze na US open bude ve 3 kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé Jelina ještě nepřešla přes Keysovou, zadruhé je v NH daleko rychlejší povrch než v Cincinnati.
Reagovat
misa
Neeeeeee, zase se dívat na tuhle odpudivou tenistku :-(
Reagovat
freeteepek
První set jsem neviděl, ve druhém se Lucka oklepala, ale byl to boj až do konce. Ve třetím bych řekl nedostatek koncentrace a pokažený první game. Pak už to byla bída s utrpením. Jen výjimečně zahrála Lucka nějaký pěkný winer. Pořád musela makat a se Svitolinou bojovat. Hlavně to hrála blbě takticky. Na síti pokazila snad 9/10 míčů. Až za stavu 0:4 přestala hrát ty pitomý nabíhaný voleje. Proč to ty ženský pořád hrajou? Vždyť kolikrát stačí počkat na dopad a pak zahrát do otkryté části kurtu. Zezadu se tlačit musí, ale na kříži to chce hrát víc hlavou:-(
Reagovat
slacker
Ellnino by ti rekl ze jsi nekdy strasne moc chytrej
Reagovat
EllNino
co si bereš moje jméno do huby ? S freetepekem souhlasím do posledního slova, ty umíš akorát mudrovat
Reagovat
slacker
No kdyz ses sam pasoval do toho hodnotitele inteligence druhych
Reagovat
EllNino
já jsem se do ničeho nepasoval, jsem řekl, že někdy z tebe lezou pěkný "moudra"
Reagovat
smazaný uživatel
No coco, aspoň vtáka si odveze, holt dneska Monako vs. Ukrajina bída pro Monako.
Reagovat
misa
U Svitoliny by se mělo ověřit, jestli Ukrajina nebo "Novorusko".
Reagovat
slacker
Spise jestli Luhansko nebo Donecko
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Zde si počkáme, jsem prozatímně pro Oděskou lidovou republiku. No, inspirace Dolgopolovem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom, co dadaft napsal, že už to Lucka snadno zvládne, jsem naložil Svitolinu a dneska jsem se tak přiživil na neštěstí Lucky i Tomáše. Hned ty prohry nejsou tak hořký.

Jinak Lucka bude mít před Us Open aspoň víc času na odpočinek, když ještě musí mazat d NH.
Reagovat
horska.kraslice
A co by se trápila se Serenou v nějakým Cincinnati, což?
Reagovat
dadaft
tak kdyby vyhrála Lucka, taky bych měl radost.
ale vyhrát si nezasloužila.

gratulace Elině.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nalité smeče, hned mi bylo jasné, která bije.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže kánárek, jo? Alespon tím potešila soupeřku.
Reagovat
misa
Takhle se o TM nehraje.
Reagovat
slacker
Ten poslwdni game to bylo na nejaky trest pro Safarovou
Reagovat
misa
Trest třeba přijde v závěru sezony nepostupem do Singapuru o pár bodů.
Reagovat
d@ve
Buďme ale optimisty. Došla tam dál, než kdy před tím a v RACE se posunula dokonce už na 4. místo... ;)
Reagovat
misa
To jo, ale mohla přidat další body navíc. Takhle má v race náskok na 9. místo jen 429 bodů. A to je 9. bohužel Petra...
Reagovat
misa
Zatím, Svitolina snad zítra vyletí.
Reagovat
d@ve
Ta poletí i s tím kanárkem. :D
Reagovat
VlS
Lucko, třetí set hroznej, fuj
Reagovat
smazaný uživatel
Další zkur*enej turnaj !!
Reagovat
EllNino
a co si proboha čekal v USA ? ...je to každej rok stejný :D říkám, radši tam nejezdit
Reagovat
smazaný uživatel
No nwm :D Ono mě neštvou ani ty výsledky , ale spíše , že ty hráčky jsou tak labilní .
Reagovat
EllNino
fakt nevím, čemu se ještě ve WTA světě divíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
:D Taky pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí počkat tak 10 let, to už budou turnaje jen v Emirátech a v Číně.
Reagovat
stopan
Dve kanariky na ceste pre Gasqueta a Luciu :D :D :D
Reagovat
d@ve
Lucko, zaber, to ještě votočíš! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
by byla moje smrt :)
Reagovat
d@ve
Nu což, není holt Serena. :/
Reagovat
smazaný uživatel
No vážně nechápu proč tam ten trenér nepřileze
Reagovat
dadaft
trenér je na srandičky a videa, proč by někam lezl?
Reagovat
kohlik
takovej býdnej výkon, no fuj
Reagovat
misa
myslel jsem, že ti to finále FO pomohlo k větší uvolněnosti, psychické odolnosti. Ne, není tomu tak :-(
Reagovat
Jabadu
Promiňte, pane trenére, neměl byste pro nás nějakou zatracenou, zkurvenou práci?
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Tomu se už musím vážně smát
Reagovat
stopan
Bude pribaleny kanar pre Lucku na cestu do New Yorku? :D
Reagovat
stopan
ako vidite zapas Karoliny s Jelenou odbornici? :D
Reagovat
Jabadu
Vyřízeno. Srbská hrdost a česká předposranost? To má jen jedno řešení.
Reagovat
blixa
Forma na hov.no. Asi by to chtělo vyměnit trenéra, kondičáka, psychologa, maséra, manažera, tenistku , ukončit kariéru, život .. no prostě jak se to obvykle tady na TP píše .. ;-)
Reagovat
VlS
No,skoro to na něj začíná vypadat, strašnejch UE a strašně moc jasnejch winerů nahranejch Elině na raketu. Robe, hoď prosím kamwry a foťáky do kanálu.
Reagovat
dadaft
to jsem teda mizerný věštec, 4-0 jsem vážně nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
abys teď neskončil na pranýři, ještě na sebe upozorňuj :)
Reagovat
Jabadu
6:1 ... to už je mi jasný.
Reagovat
horska.kraslice
Bude kanár?
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsem napsal včera, když Goffin vedl nad Djokovičem 3-0. Snad to bude dnes mít stejný efekt :)
Reagovat
Serpens
A ještě tam pouštějte Biebera, jako bysme toho vzteku neměli dost :O
Reagovat
slacker
nezaskosdil by kompenzace a pro zmenu by mohla tentokrat ceska otocit 2 breajky dole
Reagovat
VlS
používáš oči? Ty nevidíš, kde stojí?
Reagovat
misa
Řekněme, že dvě nové české zástupkyně v top 10 ničí tlak očekávání.
Reagovat
EllNino
spíš všechny 3 ...
Reagovat
slacker
Ten tlak je furt stejny i kdyz nebyly v top10 , vyhravat a vyhravat
Reagovat
misa
to asi ne...
Reagovat
EllNino
to je pěkná blbost
Reagovat
slacker
Blbost je si vymyslet nejaky tlak z top10
Reagovat
EllNino
to není žádný výmysl, jsou víc vidět, holky se na ně chtěj vytáhnout, protože jsou to hráčkyz desítky, pociťují tlak toho, že musí a že jsou favoritky a to se pak hraje jinak, než když hraješ bez zábrat proti žebříčkově lepšíš a nemáš co ztratit ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ale jak chceš vysvětlit, že ještě začátkem roku byla Karolína při big pointech jako terminátor a dnes se rozklepe, když má dopodávat zápas? To, že je teď favoritka, má velký vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak když se z lovce stane lovná zvěř..
Reagovat
smazaný uživatel
Opět potvrzuješ, že vůbec nevíš, o čem mluvíš..
Reagovat
slacker
A jka se tlak z top 10 lisi od tlaku z top5 nebo top 30?
Reagovat
EllNino
top 10 je taková ta vysněná meta, top 10 něco znamená, top 30 neznamená oproti tomu nic ...
Reagovat
slacker
Vysnena meta je top1, na te mete je nekoli zastavek a proto je nutne jak rikaval Ivan Hlinka se s toho nepo.srat
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda jak tady o tlacích na vrcholové sportovce nejvíc mudruje někdo, kdo za celej život nezvedl pr.el z gauče :-p
Reagovat
slacker
a ty jsi zvedl jednou a jel na exkursi do pivovaru a cetl divci casopis ve vlaku
Reagovat
smazaný uživatel
Nezáviď :-p
Reagovat
EllNino
jono, ty seš občas hrozně chytrej fakt ...
Reagovat
Jabadu
Proč leze na tu síť?!
Doublebreak je konečná. Přitom Elina není lepší. Jenom nahazuje.
Reagovat
EllNino
To je otravná Elina fakt, měl jsem ji rád, protože byla nespoutaná a útočila, ale tohle hra je děs, zprotivila se mi ...
Reagovat
slacker
A me se protivi zase vyhazovacky
Reagovat
misa
můžou upřít pozornost k New Havenu.
Reagovat
slacker
Cuuuuuuuuuuuum
Reagovat
misa
To už SLEPOTA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chybí sloveso :D :D
Reagovat
misa
je :)
Reagovat
EllNino
!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
A je to v hajzlu!
Reagovat
EllNino
tvl
Reagovat
misa
návrat k vyhazování
Reagovat
slacker
Kdo ji to uci?
Reagovat
EllNino
Lucka ........
Reagovat
misa
Lucka se už dokonce bojí zahrát smeč.
Reagovat
slacker
a chyby jsou zpet :--(
Reagovat
misa
Opravdu "povedený" start do 3. setu.
Reagovat
dadaft
1:1
Lucka už si zvykla jak to Elina hraje a třetí set bude zřejmě formalita, tipuju 6-2 pro Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj, to zavání zakřiknutím.
Reagovat
misa
jasně :-(
Reagovat
EllNino
ty seš pako viď :)
Reagovat
misa
vede 5-2. Získá set? :-)
Reagovat
d@ve
Nesejčkuj! ;)
Reagovat
misa
jooooooooo!
Reagovat
d@ve
Lepší odpověď nemohla přijít, což?! :D
Reagovat
misa
Dobré, Lucka redukovala chyby a přidala na returnu. Třetí set ale začíná od nuly.
Reagovat
blixa
Výjimečně ano :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byla brnkačka:
1.nemusela doservírovat
2.útočila jen na vyrovnání, ne na vítězství
Reagovat
Jabadu
Lucinko, jestli myslíš na nějakou "kájovinu", tak si mě nepřej!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový pocit, že jednou z toho bude taková "mnemotechnická pomůcka", něco jako Tildenův gem :)
Reagovat
Jabadu
Notpč ... česká hlava začíná býti pojmem.
Reagovat
slacker
Stejny jako ceske rucicky :-D
Reagovat
Jabadu
... sem zas tolik neřek, ne? :-)
Reagovat
d@ve
Teď ten brejk hlavně potvrdit!
Reagovat
d@ve
Uff... a to jsem doufal v ten čistej game.
Reagovat
slacker
no slava ted Lucka se zdrzela chyb a je to break
Reagovat
misa
jj, chyb je míň a skore je hned jiné...
Reagovat
d@ve
Lucko, tak jí to teda nandej!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ví svý :-)
Reagovat
misa
Lucka se povzbuzuje, což je dobrá zpráva.
Reagovat
Jabadu
...nandey!
:-)
Reagovat
d@ve
Nanday baby!
Reagovat
Serpens
Neskutečně mě vytáčí, když anglicky nemluvící hráčka řve Come on >:(
Reagovat
EllNino
mně se to hrozně líbí :D
Reagovat
slacker
A kdyz neruska krici davaj :_D
Reagovat
misa
Mně se na E. S. nelíbí vřískot při důležitých výměnách
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky někdy řvu come on, a nevidím na tom nic zlýho. Někdy i uvažuju v angličtině, prostě když to člověk slyší každej den...
Reagovat
slacker
Hnus bejt asimilovany anglickym borgem
Reagovat
smazaný uživatel
tvůj názor :)
Reagovat
slacker
nemohla by taky zacit kazit Svitolinovova?
Reagovat
EllNino
ta to neumí :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne ta nekazí, dneska se jí to nehodí
Reagovat
Serpens
Baví mě poslouchat ty komentátory, kteří taky kapánek nechápou tu
(ne)taktiku Lucky :D
Reagovat
misa
Lucie mimo, otřesné chyby...
Reagovat
smazaný uživatel
byl k Petře krutý, Petra oproti Lucce a Káje má obrovskou smůlu na los. Keys nebo Shit no to potěž. Ale na druhou stranu, Shit bude unavený a Keys ta se umí vyházet. Uvidíme, New Haven je Petry nejoblíbenější místo na Americkém kontinentě tak snad tam udělá pořádný výsledek, nejlépe titul
Reagovat
EllNino
Jestli se Keys umí vyházet, tak co pak dělá Petra ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Petra se umí brutálně vyházet ale i Klíče. Klíče všechno nedoběhne a bude chybovat, což Petře více sedí než hráčka co vše doběhne a nic nepose.re
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc, Havláte.
Reagovat
smazaný uživatel
co nic moc a Havláte mi neříkej já ti také neříkám třeba Alžběto nebo Lenino
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nejhorší return v Top 20, děs.
Reagovat
EllNino
proč se díváš na její zápasy, když ji nesnášíš ?
Reagovat
smazaný uživatel
to nemůžu??? musím se dívat jen na hráčky které mám ráda?? to nedává smysl, v Cinci se stejně jiný zápas nehraje tak co.
Reagovat
EllNino
dělej si co chceš, je divný, že najednou tady mužeš bejt furt viď ? :) Neříkala si, že tě sem táta"děda pouští jen na chvíli ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D píšu z mobilu :D
Reagovat
misa
ze sklepa?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no, ale já třeba zápasy hráček, které nemám ráda, nevyhledávám...
Reagovat
smazaný uživatel
já jo ráda se podívám na hráčky co nemám ráda, občas ano.
Reagovat
EllNino
abys pak mohla psát ho*na na TP :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka bez servisu a bez returnu :( dneska to nedopadne, ikdyž já věřím dokud nepadne poslední míč
Reagovat
slacker
a zase levaqcky servise a misto do druheho rohu trapne na stred
Reagovat
dadaft
tak setík by byl.
slušná práce se spinem od Eliny, někdy dává víc rotace, někdy míň, Lucce dělá problém trefovat míčky čistě.
jestli bude servis jakž takž držet jako dosud, snad to urve ve dvou.
do třetího bych šel nerad.
Reagovat
EllNino
zalezla do pasivity děsně za ten pul rok se mi zdá ...
Reagovat
misa
co by nezalezla, když jí k tomu pomalé povrchy vybízejí
Reagovat
slacker
Ta je blba zase to hraje primo na reketu kdy je odkryty cely kurt
Reagovat
EllNino
Lucino vážně ? Volný kurt a ty to zahraješ na ní ? ...
Reagovat
misa
nedívá se...
Reagovat
slacker
a neuci se to uz v tensiove skole sledovat mic a soupere?
Reagovat
misa
Už zase hrála na soupeřku, kurt volný :(((
Reagovat
EllNino
3 čistý zasebou ? ...return nenalezen
Reagovat
smazaný uživatel
Aničko :(((( Minulý týden v Cincinnati Ana Johannu porazila 6:0 7:6 ... Snad aspoň Lucka H. postoupí.
Reagovat
Serpens
Return - stěžejní úder
Svitolinová trefí každý, Šafářová netrefí žádný (s nadsázkou)
Reagovat
misa
Lucka má jeden z nejhorších returnů v top 50.
http://www.tennisforum.com/showthread.php?p=59714177
Reagovat
slacker
TY vole to je kvitovina na tom returnu
Reagovat
EllNino
Šílenej turnaj, ten hlahol z centrkurtu je šílenej ...
Reagovat
slacker
Doprdele to jsou haluzacke moonbaly a doskakuje to nekam kam se na to ani neda dosahnout
Reagovat
misa
Desetimetrové kopce, které padají k základní čáře, bože :-(
Reagovat
d@ve
To je opravdu těžko stravitelné, až nechutné... :(
Ani se Lucce nedivím, že je z takové hry rozladěná. Taky bych byl votrávenej. :/
Reagovat
misa
Svitolina u mě kandiduje na jednu z nejméně oblíbených hráček na světě.
Reagovat
slacker
Zase dalsi zapas kdy ceska hracka bude vyhazovat sama.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou prostě naše holky z Mónaka :D Člověk si buď zvykne, nebo to s ním bude každý zápas šlehat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo si bude muset každý zápas (něčeho) šlehnout :-D
Reagovat
misa
Karolína se už taky přestěhovala?
Reagovat
blixa
Zatím ne, dej tomu čas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už má sbalené kufry :D
Reagovat
kohlik
Lucino to je děs, chyba za chybou
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako smečovat do místa, kde stojí soupeřka a přitom mít prázdný kurt, to je na velký úsměv. Takhle hrála Andrea se Simonou a díky tomu třikrát prohrála svůj servis, který měla dobře rozehraný. A světe div se, Lucie jak přes kopírák.
Reagovat
misa
Svitolina běhá a vrací a Lucka se vyhazuje, tak jako v Indian Wells.
Reagovat
Jabadu
Koukám, že to do té první desítky je celkem nával. Takových 50 -60 hráček na to má. WTA by s tím měla něco udělat. Třeba zavést padesátkovou soustavu nebo tak něco. Aby se dostalo na všechny. :-)
Reagovat
COMEON
trošku preháňaš :D
Reagovat
FulnekUltras
je prý tam docela nával na tu školu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sentinel byl neúprosný... a nyní další zápas s Ukrajinou!
Reagovat
Jabadu
Lucino!
Vopovaž se!
:-)
Reagovat
VlS
takhle se zametá Lucce cestička? Jdi ty!
Reagovat
smazaný uživatel
Anča zametla sama se sebou..
Reagovat
smazaný uživatel
Jake zametani...;)
Ja chcu Sercu, odvetu!!!;)
Ale jeste musi Lucinka prejit prez Elinu, a to nebude jen tak...
Reagovat
MarcelPersch
Serena hraje na 10%, možná by to mohlo Lucce vyjít, pokud teda postoupí :)
Reagovat
Nola
Ana zaber, hras super, AJDE
Reagovat
Jabadu
Pokud princeznička Lucy nehodlá trojčit, tak Ana jí právě odklízí cestu do finále. :-)
Reagovat
Jabadu
Přesněji řečeno zametá.
Reagovat
smazaný uživatel
V druhém setu čekám postupné přihazováni do kotle lokomotivy, než stroj nabere potřebnou rychlost k překonání všech překážek :)
Reagovat
Pedronegro
no tak nic, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nerikej hop...bo nic z toho nebude...
Reagovat
Jabadu
" ... a co kdybych si například přál tyhle slečny, he?"
"Hop!"
"No, to snad ...no to snad není možný?! ... Jak jste to udělal, člověče?" :-)
Reagovat
MarcelPersch
Serena měla odstoupit a už se jen připravovat na Open, hlavně šetřit ruku.
Reagovat
dadaft
Elina Svitolina by se měla servis učit od Dolgopolova - nizoučký nadhoz a velmi rychlý švih -- parádní, jedovatý servis, ke kterému člověk nepotřebuje nadstandardní fyzické parametry,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to by ji pošouplo do top10.
Reagovat
smazaný uživatel
jedovatý, naprosto výstižné slovo pro jeho podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Potential 2R matches to watch: Kvitova-Keys; Wozniacki-Bouchard; Pennetta-Bacsinszky #CTOpen15

masakr...
Reagovat
smazaný uživatel
#CTOpen15 1Rs to watch: Safarova-Gavrilova; Cibulkova-Pironkova; Bacsinszky-Garcia; Wozniacki-Riske; Radwanska-Vandeweghe; Keys-Svitolina
Reagovat
smazaný uživatel
Halep - Pliskova
Safarova - Errani
Wozniacki - Bacsinszky
Kvitova - Radwanska
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, letos je ta soupiska hodně nabitá, Petra to bude mít těžké. :-)

Ale počítám, že Simona se ještě odhlásí, divil bych se, kdyby zrovna ona se svým křehkým tělíčkem riskovala nějaké zranění před US Open, už teď jede dva turnaje v kuse, což u ní není zvykem.
Reagovat
smazaný uživatel
Keys-Svitolina v prvním kole a ve druhém vítězka s Petrou? No to mě po ...
Reagovat
lars
Klid Halep se odlhasi asi se zmeni pavouk, tak Petra bude hrat s Barou nebo Giorgi
Reagovat
EllNino
Kája to má dobrý, okolo má 3 kvalifikantky :) Bára Camillu porazit může, ale asi je to spíš přání :) ...U Lucky se bojím 1. kola, ale pak by to mohlo být i na semíčko :) ...No a Petra to je fakt masakroidní :) ..
Reagovat
Frick
Pokud budou v TOP 10 tři Češky, tak Petra je asi jasná....

- Kája je domácí hráčka, ale tak všichni už ji tam viděli, vyhrála to, tak by to nechala jiným....

- Lucka, tak tam je to snadný. Na malý turnaje kašle, no tak tam nebude. Lepší jak se dívat na její další vypadnutí s nějakou nounejmkou.

- Petra, pořád největší tenisová hvězda za poslední dvě dekády. Jasný magnet na diváky.

Zdá se, že se loni skutečně prošvihla unikátní možnost domácího turnaje s kompletní českou špičkou. Dosti amatérské - nejdřív ty výmluvy na omezený Internationalů a když to "prasklo", že v tom by problém nebyl, tak už se to okecávalo únavou nebo čim...

Nemůže být ve hře i zdvojnásobení dotace na 500 000 USD a pak by mohla hrát Kája i Petra?

Jo a mělo by se to hrát na Štvanici. :o)
Reagovat
Frick
Jinak si myslím, že šance na to, že by ve ČF opět mohla hrát kupa Češek, není zcela malá.

Může být Nicole, Terka M., Petra C., Bára K....
Reagovat
Frick
Tedy - to vyjmenovávám zálohu za to letošní ČF šestici.
Reagovat
EllNino
Tak když jsou teď tady populární ty tipy, taky zkusím :D

Nastěnka - Simča 2:1
AKS - Jeca 0:2
Lucy - Sweetolina 2:1
Seree - Anička 2:1

Nasťa zkusím, včera sice nehrála dobře, ale moc se na kurtu nezdržela, Simona má zasebou 2 tříšeťáky a tak nějak cítím, že by to mohlo vyjít :)
Jelena má Cincinnati ráda, Anna dneska podle mě nebude mít, jak ji porazit, obě hrají podobný styl, ale Jeleně tak nějak víc věřím :)
Lucka to má s Eli 0:1 na zápasy a nečekám nic lehkýho, snad nebude jenom hloupě vracet na střed jako v IW :)
Serena nepodá extra výkon, ale nakonec to jako vždy udělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti nevím, jak to má Simona s tím zraněním, ale včera šlapala jako švýcarské hodinky. Hodně pěkný zápas. Nastu jsem ještě neviděl, ale že by zahrála líp jak Andrea, to se mi nechce věřit.
Jelenu tipuji, že bude trochu utahaná, AKS jsem viděl s Agou, pokud předvede něco podobného, tak vyhraje.
Lucy pokud chce vyhrát, tak si dneska mákne, Garcia než se rozkoukala prohrála devět her zasebou.
Anča měla včera ve třetím setu úlohu usnadněnou, to dneska nemůže čekat, ale jeden set by mohla....
Reagovat
VlS
Nasťa - Simona 0:2
Kajka - Jeca asi 0:2, přál bych si opak, poslední 2 roky je mi Jeca výslovně protivná,
Lucy -Svitolina Přeju si 2:0, ale zadara to nebude.
Serena - Ana 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to podobně. Akorát u AKS-Jelena si nejsem jistý. Lucce věřím, že to ve dvou těsných setech zvládne a zítra zvládne to, co se nepovedlo na RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa 2:1
Jelena 2:1
Lucka 2:0
Ana 2:1
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš přání než tipy:
Nasťa > Simona
AKS < Jelena
Lucie < Elina
Serena > Ana
Reagovat
dadaft
Nasťa - Simona 0:2
Kajka - Jeca 1:2
Lucy -Svitolina 2:1
Serena - Ana 2:0
Reagovat
COMEON
Seeree vs. Ana 2:0
Lucka vs. Elina 2:0
Nasťa vs. Simona 2:1
AKS vs. JJ 1:2
Reagovat
smazaný uživatel
moc se te Karenine neveri;)
Ale take jsem na pochybach;)
Neeeee dobre, verim, ze ji udela!!!!
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CM4yHAAWIAAIzny.jpg:large

Výška přes 180, váha přes 70 a vono "koťátko"...
Reagovat
blixa
Prd víš o koťátkách ! ;-)
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
VlS
On neví, že koťátko definuje hravost a roztomilost, (chuť se s ním ňuchňat), velikost, váha a výše bankovního konta na to nemají ani nejmenší vliv. U Mugu mě koťátko vůbec nezaráží.
Reagovat
Pedronegro
mně to taky sedí :)
Reagovat
Jabadu
Vždyť je to ještě kotě (kříženec lva a tygra) :-)
http://img.blesk.cz/img/1/full/1907760-img-ligr-tygr-lev-krizenec.jpg
Reagovat
dadaft
hmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bára je fakt kočka.
Reagovat
blixa
Jaká Bára ????
Reagovat
bIbec
Bára taky .-)
Reagovat
blixa
Pravda ;-)
Reagovat
dadaft
ajajaj, jsem to hlava dubová, tohle je Garbine ,,,,,,,,,,, ale dost se Báře Strýcové podobá, řekni že ne.
Reagovat
blixa
Nooo .. to mi až tak nepřijde, hlavně Bára neměří přes 180 a neváží přes 70 kilo jak píše v úvodu Frick :D
Reagovat
dadaft
to mi nedošlo. ))
ale myslím, že kdyby bez ničeho napsal "fotka B.Strýcové", že by to hodně lidí vzalo.
Reagovat
dadaft
anebo taky ne.
možná jsem se příliš soustředil na jiné partie a na obličej koukl jenom zběžně. )))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť je to jasná Garbine :D asi ses fakt díval jen tam kam většina
Reagovat
Jan
A kam se kouká většina ? :)
Reagovat
slacker
Na more
Reagovat
Jan
Už jsem četl No more :)
Reagovat
blixa
Taky bych řekl :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to napsal takhle, tak jo. Ale jak napsal "koťátko", hned jsem věděl, o koho jde aniž bych se na tu fotku musel podívat. :-)
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034637

Koukalová, Cetkovská, Voráčová, Vaňková, Vaidišová (MDO)
Reagovat
Frick
Čili by se dalo říct, že je to turnaj jen pro zkušené. Nicméně věřim, že Nicole bude hrát tu WTA 125k v Číně.

Kláru zase bude čekat OF na USO, ta tam taky nebude.
Reagovat
janek_da
A hele kočoláda jedničkou
http://sport.idnes.cz/tenistka-pernilla-mendesova-dge-/tenis.aspx?c=A150819_2185352_tenis_hlt
Reagovat
janek_da
+ zajímavý komentář od Tomáše Motla v diskuzi
Reagovat
Frick
A ten Motl chodí i sem?
Reagovat
slacker
Muzes prosim vytvorit tabulku jak prekladat nicky mezi TP a idnes?
Reagovat
bIbec
myslím, že hodně komentuje české hráčky na youtube. Má je hodně všecky zmáklé a ke každé má zajímavé poznatky.
Reagovat
bIbec
nemyslím... vím.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném třetím kole v Cincinnati ...
Vzhledem k posunu kalendáře už byly všem hráčkám odečteny body za lonskej New Haven i když se tam hraje až příští týden ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v Cincinnati do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 12011 (+7485) *
2. Sharapova 6036 (+1510)
3. Halep 5735 (+1209) *
4. Wozniacki 4735 (+209)
-------------------------------------------
5. Kvitová 4526
6. Šafářová 3550 (-976) *
-------------------------------------------
7. Ivanovic 3500 (-1026) *
-------------------------------------------
8. Plíšková, Karolína 3335 (-1191)
-------------------------------------------
9. Muguruza 3245 (-1281)
10. Suarez Navarro 3190 (-1336)
11. Kerber 3150 (-1376)
12. Bencic 3035 (-1491)
13. Makarova 2920 (-1606)
14. Bacsinszky 2896 (-1630)
15. Radwanska, A. 2760 (-1766)
16. Errani 2610 (-1916)
17. Petkovic 2450 (-2076)
18. Svitolina 2370 (-2156) *
19. Keys 2275 (-2251)
20. Azarenka 2271 (-2255)
21. Stosur 2135 (-2391)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová v žebříčku klesla na 5.místo za Wozniackou ...
Nikdo jinej jí už v Cincinnati nemůže předstihnout ...

Lucka Šafářová zatím zůstává na 6.místě ...
Její náskok na Ivanovicovou je ale jen minimální a pokud si chce Lucka 6.místo udržet musí v Cincinnati udělat minimálně stejnej výsledek jako Ivanovicová.
Nikdo jinej jí už v Cincinnati nemůže předstihnout ...

Karolína Plíšková v žebříčku klesla na 8.místo za Ivanovicovou ...
Nikdo jinej jí už v Cincinnati nemůže předstihnout ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně posun Wozniacký na 4.místo (i když svůj jedinej zápas v Cincinnati prohrála) a posun Ivanovicový na 7.místo. Směrem nahoru má našlápnuto i Svitolinová, která by se v případě zisku titulu mohla dostat až na 12.místo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra zase klesla? Hm, ale může být ráda, včera se rovnou propadla ...to je úleva.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker =< Stan
Serena > Anicka
Richard =< Andy (tak zkusim prekvapeni:D)
Feli =< Roger
Anastasia >= Simona
Dolgopo =< Rebel
Elina =< Lucy
Jeca =< Karenina (snad Karenina udrzi lauf a prekvapi Jecu:)
Reagovat
lars
Co mas proti Tomasovi ?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že proti němu nic nemá a Dolgo si rovnítko zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze uz ted chapes, PROC je tam to rovnitko;D)
Reagovat
sprchon
Jestli bude Karenina ve stejném laufu jako včera a prohraje si zase 8 servírovacích gamů, tak nevím. :D
Reagovat
sprchon
No, tak to rozhodně nebude jednoduché, hodně silné obsazení...

Hráďa má v prvním kole Marinu Erakovic.
Ana Konjuh má v prvním kole Larsson, pak nejspíš Chirico a ve finále Vinci nebo Polonu.
Julča má Ulu.
Laura má neznámou hráčku, ale nedivil bych se, kdyby ji neporazila. No a dál McHale/Gasparyan a ve finále nejspíš Magda.
Reagovat
sprchon
Ty jo, to vypadá, že to byl hezkej zápas. :)

https://www.youtube.com/watch?v=LPcuGE2yFZA

Bohužel si nedokážu představit, že by Nasťa dneska zahrála lépe než Petko...
Reagovat
smazaný uživatel
včera jsem psala email mirjan nebo tak něco je v Petry týmu aby jí vyřídil můj vzkaz napsala jsem jí tam: Že je super že s ní budu navždy.... a on po mě chtěl adresu prý mi něco pošle od Petry, tak jo dala jsem mu adresu. Úchyl ani zloděj to není když je v Petry týmu takže nevim jestli si dělá srandu nebo mi vázně od Petry něco pošle
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se pak nezapomeň pochlubit, co ti od ní přišlo. Tipuju fotku s podpisem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neboj nezapomenu :) také si myslím že to bude podepsaná fotka a dopis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom mi ještě řekni, komu jsi to vlastně psala, že bych taky zkusil něco vyškemrat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
psala jsem marijn.bal@img.com, tak hodně štěstí ať také něco vyškemráš :) psala jsem i Katie katie@katiespellman.com ale ta mi neodepsala :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dík :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že asi anglicky, což není moje nejsilnější stránka. Ale zkusím se s tím nějak poprat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nene já to psala Česky :) ale jen ten vzkaz Petře. Napsala jsem: Marijn Please tell this message to Petra a pak jsem napsala Petro jsi skvělá hráčka, sport není jen o vítěztví ale i o prohrách.... a dnes mi anglicky napsal abych mu napsala adresu
Reagovat
smazaný uživatel
Super! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je od tebe super, snad Petra nemá v týmu hloupé lidi a ten vzkaz jí vyřídí.
Reagovat
smazaný uživatel
tady je celá zpráva: Petro nevadí jedem dál sport není jen o výhrách ale i o prohrách. Jsi skvělá hráčka a budu ti fandit do konce tvé kariéry a je mi jedno kolik zápasů vyhraješ vždy budu s tebou a věřím že zase vyhraješ nějakou tu mísu, talíř nebo vázu :) Hodně štěstí Petro. Máš na to. POJĎ
Reagovat
sprchon
Pokud ten dopis bude tikat, tak víš, co máš dělat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
To jako že pošlou ty hodinky, co teď Petra tak vehementně propaguje? :-))
Reagovat
sprchon
Pokud ten email nespravuje nějakej muslim, tak možná. Ale spíš to bude jen podepsaná fotka. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já narážel na to tikání, ony dopisové bomby většinou moc netikají. :-)

Jinak jasně že to bude nejspíš podepsaná fotka, ale i to potěší, no ne? :-)
Reagovat
sprchon
Jasně že potěší, ale z fotky a podpisu z osobního setkání bych měl o dost větší radost... Ale jestli bude Petra za rok na Stromovce, tak s tím moc nepočítám, že se k ní dostanu. :D Jedině ráno na tréninku, když tam ještě nebude takovej nával.
Reagovat
slacker
Petra ve Stromovce nejspise bude muste byt, nebude totiz na konci roku v top10 na rozdil od Lucku a Karoliny a Cernosik svuj tahak jen tak nepusti.
Reagovat
sprchon
To by bylo dobrý, kdyby byla chvíli třeba 11. :D Bychom tam měli Petru + českou hráčku top 10.
Reagovat
slacker
Petra ma sice jeste nahrabano s lonske Asie ale ted je az 9. v Race (a mezera na 8 je vetsi nez smecku za ni) a zacina se propadat do nejvetsi krize od roku 2011
Reagovat
smazaný uživatel
Nadáváš tommrovi a sám tady vykládáš stejné cypoviny jako on. Na nějaká prohlášení o krizi je ještě dost brzo.
Reagovat
slacker
Prohrala s hrackami ktere v nasledujicim kole vyletely jako blesk. V Asii ji vysly 2 sezony po sobe ale jinak tam byla stejne neuspesna jako v americe (kde zase ji vysla sezona 2012). Upinat se na to ze to zachrani v Asii je stejne blahove jako ze da minimlane ctvrfinale Wimblednu kazdy rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké. Ale furt mi v tom nějak chybí to zdůvodnění toho, že jde o krizi. Tvoje spekulace o tom, že to v Asii podělá, nikoho nezajímají.
Reagovat
slacker
Zduvodneni jeste jednou. Prohrava jeden zapas za druhym s hrackami ktere nemaji formu, nema vysledky na GS a uz i ve Wimbledonu.
Spekulace je ze to nejak zazracne zachrani.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála tři zápasy v řadě, z toho dva proti bývalým světovým jedničkám, dva poté, co byla nerozehraná a navíc kvůli mononukleóze nebyla v plné tréninkové zátěži a dva na turnajích, kde obecně nikdy žádné výsledky nedělala. Závěr: o krizi se zatím hovořit nedá.
Reagovat
Roger_Federer
"co byla nerozehraná a navíc kvůli mononukleóze nebyla v plné tréninkové zátěži" :)

Uz je to tady, uz je to tady.
Osobne bych rekl krize jako Brno.
Reagovat
smazaný uživatel
Co na to říká takový tenisový analfabet jako ty je mi naštěstí putna. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Chlapce, ja jsem jezdil po turnajich, kdyz ty sis cucal palec u nohy a drzel se maminy sukne..
Navic ty bys nasel duvody jak to na neco svest i kdyby ti sama Kvitova rekla ze hrala spatne a je v krizi.
Reagovat
smazaný uživatel
Dost blbý, když jsi po turnajích jezdil takovou dobu a stejně ses nic nenaučil..
Reagovat
Roger_Federer
Ano, ja narozdil od tebe jsem si tady nikdy nehral nato ze bych tomu rozumel a vedel vsecko nejlepe. co se PK tyka, je jasne, ze ty si jediny informovany a se spravnym nazorem na vsecko, dokonce i na jeji mestruaci, jak jsem si precetl v odkazu na tvuj osobni blok.
.:):).
Neprekvapilo by me, kdychom te casem videli v televizi, jak ses ji vloupal do baraku..a odnesl si par suvenyru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ty jsi jenom nebetyčný lhář, co se umí akorát navážet do ostatních. Já jsem ten poslední, kdo tvrdí, že ví všechno nejlíp a už vůbec si nevybavuju, že bych kdy řešil její menstruaci, takové věci jsou mi fakt putna.

Navíc zřejmě nejsi duševně úplně v pořádku, když mě podezříváš z toho, že bych měl potřebu se jí vloupávat do baráku. Beztak ani nevím, kde bydlí. :-p
Reagovat
slacker
V Monaku
Reagovat
dadaft
souhlas s iqe -- na řeči o krizi, vzhledem k tomu, co má Petra teď za sebou, je opravdu příliš brzo.
Reagovat
misa
Kvěši, jestli ti to ještě nedošlo, tak Petra je v nejhlubší krizi posledních let. Dnes se nerozhoduje o tom, jestli se udrží v desítce, ale jestli bude vůbec příští rok hrát...
Reagovat
smazaný uživatel
a) větší krizi měla i v životním roce 2011
b) proč by proboha neměla příští rok hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by neměla být v top 10? Osobně si myslím, že z top 10 do konce roku vyletí spíš Kája než Petra.
Reagovat
slacker
Vsadime se?
Reagovat
smazaný uživatel
Radši ne. Bys vsadil boty, musel bys chodit bos a ještě by ses nastyd. To si na triko nevemu. :-))
Reagovat
lars
o co se chces vsadit ??
Reagovat
gigin
Když slacker prohraje, bude rok na TP tommrovi pochlebovat.
Reagovat
slacker
TY nebo Tommr se chcete vsadit>
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, já už mám doma 4 Petřiny podpisy a nejvíc si vážím toho, který jsem si přivezl letos z Ostravy, protože je jediný, který jsem získal osobně. :-)

Na Stromovku jsem zvědavý, tam může hrát jenom jedna top 10 hráčka a pokud v top 10 vydrží všechny tři, jsem zvědavý, která z holek se tam nakonec objeví. Nejlogičtější by asi byla Kája coby obhájkyně, ale Černošek asi bude nejvíc stát o Petru, která je - při vší úctě k Lucce a Káje - pořád největší českou singlovou hvězdou. No, uvidíme.
Reagovat
sprchon
Podle mě tam Petra bude, když je slíbená... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže když ji slíbili, tak asi nepočítali s tím, že budeme mít tolik hráček v top 10 :-)
Reagovat
sprchon
No tak pokud se tam ty hráčky udrží, tak prostě bude muset Černošek některé oželet. Ale Petra by tam měla být. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jde o to, jestli do toho bude nějak zasahovat nebo uplatní pravidlo "kdo dřív přijde..." Hlavně aby se nerozhodovali moc dlouho, aby jim to nakonec nevyfkoukl někdo úplně jinej :-))
Reagovat
sprchon
Tak třeba takovou Angie bych viděl snad ještě raději než naše holky. :) Nebo Aga, to by byl taky zážitek... Ale s tím nepočítám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle asi ne, ale co třeba Carla nebo Belinda? Obě tam už letos byly a obě jsou/mají šanci na to být na konci roku v top 10..
Reagovat
sprchon
Carla v Praze nebyla. Belinda doufám že za rok přijede. Ale jestli bude v desítce Kája, Lucka, Belinda i Petra, tak to bude dilema. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Carla nakonec nehrála, ale přihlášená myslím byla.

Já bych tam chtěl vidět Petru, přeci jenom to asi příští roku bude jediná šance, jak ji vidět hrát doma, když FC se budou hrát venku. :-)
Reagovat
sprchon
Já nevím, no... Na Petru by bylo od začátku narváno. Minule se mi líbilo, že tam bylo dost místa, kolem hráček se moc lidí nemotalo, takže byla šance je odchytit. :D Hlavně teda v to úterý. Ve čtvrtek už se to slušně zaplnilo, to bylo pěkně. A pak pátek a víkend, to bylo asi úplně plno.

Ale je ještě čas. Kdoví, co bude za půl roku. ;) Třeba bude Lucka 5., Petra 11., Kája 12., Belinda 13. a přijedou všechny čtyři. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo panečku obsazení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A v kvaldě Evžena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, todle vyřizuje Tejkal a posílá fotku černoška s nahým pupkem. Prostě se to musí líbit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Už se máme začít smát? :-p
Reagovat
smazaný uživatel
černoškoj? Jen to ne!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě a tomu tvému trapnému pokusu o vtip.
Reagovat
janek_da
Nemáš náhodou někde zapsáno, kolik bodů měla v posledních letech hráčka na 8.místě před TM? Myslím 8., ne která postoupila na TM jako osmá. Viz loni Na Li.
Reagovat
janek_da
Tak za poslední roky je to od 4000 - 4 900.

Lucka má 2900 a náskok cca 430 bodů na 9.
Reagovat
sprchon
No jo, ale letos většinu velkých bodů bere Serena, takže bude stačit třeba jen 3500. :D
Reagovat
VlS
Těch 4900 mi připadá moc, teď je cut ( a nad ním jen Serena) cca 5500 bodů, nesekl ses o 1000?
Reagovat
VlS
Dokonce už jen 5015, Simona se může kvalifikovat už v Cinci
Reagovat
sprchon
http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/2012/
Na konci roku, tedy sice až po TM, ale 8. hráčka má přes 5000. ;)
Reagovat
VlS
Jo, bylo by potřeba odečíst TM a loni se změnilo bodování, letos by 4000 mohly stačit ( plus minus)
Reagovat
slacker
na lempla tommra se vyser, to neni zadny odbornik. WTA ti tyhle informace poskytne sama zde
http://www.wtatennis.com/press-center
Reagovat
slacker
abych predesel protestu ze to je vcetne WTA Final, tak i tady na TP mas zebricky archivovane po tydnu http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/
Reagovat
janek_da
Ale no tak. Po tydnech to je jasne, jenomže lempl jsem já a nechce se mi hledat, který týden byl TM.

Jinač k tomu, že Serena bere většinu bodů, to je jas. Jenomže kdyby to nebyla Serena, tak by to byla Máša nebo Simona, Lucka a ty jsou by byly tak jako tak v tej osmičce. Možná tak Bacza na FO by měla ve finale naději.
Reagovat
Lunej..
gratulka, jsem ráda, že to dala. :)
Reagovat
Pavol
Este jedno kolo a mas zarobene na rok dopredu. A Pliskova ukazala znova co vsetko dokaze prehrat a od teraz kazda jej superka bude hrat az dokonca a cakat na kolabs .
Reagovat
smazaný uživatel
myslel jsem, že nedá jedinej zápas v kvalifikaci, když tekla s Townsend 1:6. No ale potom... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tý fotce je opravdu Lucka
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/nejlepsi-videa/319507-vaidisova-zacala-jsem-od-nuly-a-jdu-spravnym-smerem/

Natočeno po 1. kole na štvanické 75k
Reagovat
Frick
Čtvrtfinále v Cincinnati! Belinda Benčič to po setu 6:2 skrečovala kvůli zranění zápěstí. Přeji jí brzské uzdravení! Není to taková radost, ale vítězství se počítá. Večer ještě deblík! Pěkný den vám všem!
Reagovat
smazaný uživatel
zvladla pouze tri gemy...
Reagovat
janek_da
tak je rozdil hrat proti legende a tuctove hracce
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne, a tady se jeste potvrdilo, ze tu Garciu proste ti lajnovi s empajrem protlacili na fest;)))
Reagovat
dadaft
jsem takhle po ránu, když točím klikou lanovky, příjemně překvapen.
zdá se, že Elina Caroline nedala šanci. ))))))))))))
to jsem nečekal.
Reagovat
VlS
a kýval na tebe větvi jasan?
Reagovat
dadaft
v mém případě olše. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ad Karolína neboli Kája: zdá se, že se české tenistky rozhodly mezi sebou soutěžit, která prohraje "vyhranější" zápas. Kdo měl tuhle vsazeno na Báru, tak to snad ani nemohl přežít (v druhém setu vedení 5:2, ve třetím dokonce 5:1), takovou kaskádu infarktů. Mohly by, obzvlášť na USO, začít raději předvádět něco v opačném směru.
Reagovat
COMEON
Serena to zvládla , opäť. Za stavu 6:0 3:0 som myslel , že ma na to aby dala Knappovej 'double bagel' ale nevadí, výsledok 6:0 6:2 poteší tiež :)

Sloane to po prvom vyhratom sete bohužiaľ nedotiahla a z výhry sa teší Ana , ktorá narazí v QF na Serenu. Re-match z minuloročného finále bude snáď víťazný pre Serenu.

Zápas medzi Vikou a Nasťou som nevidel ale po prvom sete by som určite Viku netipoval na skreč nie to na to že je zranena. Snáď sa dá doporiadku a na US Open obháji QF (a možno uhraje aj niečo viac). Každopádne Nasťa je v QF čo ma teší a dúfam, že tam narazí na Petko, pričom by dnes Andrea mohla vyradiť Simonu. Simona je fajn dievča ale celkom ohrozuje Mašin post svetovej dvojky.

AK-47 dnes otočila nádherne v treťom sete za stavu 0:3 na 6:4. Proste nádhera čo to dievča hraje v Cincy. Veril som , že Kaja Plíškova zvládne zápas s JJ a v QF sa stretnu ale nevyšlo to. Hádam Anna Karenina pomstí Kaju :)

Zápas Lucky a Belindy mohol byť nádherny , škoda, že na Belinde sa prejavila únava z minulého týždna a musela to skrečnuť no výhoda je že Lucka už je v QF kde môže naraziť buď na Elinu alebo na Garciu. Proti obom bude ale favoritka. Dúfam, že to zvládne, rád by som videl re-match z finále RG :)
Reagovat
janek_da
POZOR, POZOR. 1GSL: Lucka je aktuálně v race na 4.místě!!!

Pamatujete na dobu před 3 lety? Lucka někde na 25.místě a to bylo ještě super...
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/?country=ceska-republika&season=2013&date=2013-09-09

9.9.2013 (Tedy pořád to nejsou ani 2 celé roky!!!)

11. Kvitová Petra
34. Koukalová (tehdy Zakopalová) Klára
48. Šafářová Lucie
Reagovat
VlS
No, ještě letos na jaře zde někdo vydával soudy, že se Lucy v životě nedostane do desítky. Příjemně letos překvapuje děvče.
Reagovat
lars
Proc tu uvadis skoro 2 roky stary umisteni v zebricku, kdyz janek_da pise o 3 letech ??
Reagovat
janek_da
Petkovič - Halep. Teď, bez ničeho, mám pocit, že Simona skončí, sorry Měsíčku.
Reagovat
smazaný uživatel
bude to maraton....prehozu;)
Reagovat
janek_da
to mi stačí :))))

Jasná Petko.

Vlku pozor na 29.8
http://www.slunecno.cz/lunarni-kalendar
Reagovat
smazaný uživatel
No ja sleduji stejne Andy x Grigor....;)
A na ty mesice...ehhhh.....s tim se peru porad;)
Reagovat
janek_da
Grigora mi znechutil JM :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, co ted Andy predvedl na servisu, to dokazu taky;D)))
Toz ten DF...s temi auty....jsem hledel....toz servisy do tribun...;))) vcetne druheho;D))) Fakt ulet;)))
Reagovat
janek_da
já dneska vzpomínal na Mayka. Bo jsem klepal koberce a potom tenis stál za ... ,,,,, prd. Sítě, občas homeruny :(

Pochopil jsem význam "trepač kobercov"
Reagovat
smazaný uživatel
Proste po tomhle vykonu na servu by se Andy v Cvokhausenu neztratil;)
Grigor hraje dost agresivne...jsem zvedavy jak dlouho mu to vydrzi...
Reagovat
janek_da
Necpi mi ho tam :) V Cvokhausenu mám harém. Jedna lepší baba než druhá.
Reagovat
smazaný uživatel
No ted ma Andy fazi, ze by se tam dost hodil tedy;)))
Ale dobre, je treba zalozit muzskou obdobu....trebas Svihlohausen;)
Reagovat
janek_da
Ale jinak. Andy je v tomhle trochu horší Troickij. Celkem mu přicházím na chuť.

Jenom, ať se proboha nesnaží pinkat! Dyk on má tak ultimátní rány. I tím horším 2.servem je mi sympatický :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim je Andy stale priserny;)
Jinak koukam na cisla, a Elinka tu Garciu dost drzi;)
Reagovat
janek_da
až asi 10.servis dal jako 1.
Reagovat
smazaný uživatel
;D) jede v desitkove soustave...co deset prvni IN;)
Reagovat
janek_da
tak ať jede aspoň v dvojové. zatím ma Andy pinkací mod
Reagovat
smazaný uživatel
je najeky mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
je najeky mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
chvilu to vypadalo, ze se tam Andy jeste zvedne a srovna brejk tam mel, ale zahodil...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Garcia dostala pekny darek v kleci...
JInak zapas Andy x Grigor....uf....tezka sichta na sledovani;)
Reagovat
janek_da
V tomto tydnu me zachranila na bf ta moznost, že jsem si dal Tomiče i STephens za 1.9 a nikdo to nebral. Níž jsem si říkal to je blbost, a dobře jsem udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
tento týden se dalo slušně vydělat, když se tak ohlídnu zpátky. Dával jsem Shvedovou proti Mugu za 4, Verdasca za 3,6, Garciu za 2,6, Dolga za 2. Akorát to chtělo nekombinovat s blbostma.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže mi postupuje jenom Ana, kterou ve čtvrtfinále čeká Serena. To jsou teda vyhlídky... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Sice mám radost, že Nasťa postupuje, ale byla bych radši, kdyby vyhrála bez skreče... Vice přeju brzké uzdravení. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Nastěnce k postupu, může tu uhrát životní výsledek :) Vice brzké uzdravení.
Reagovat
janek_da
jj, kdyby kaďák fandil Nasťe, to by tady bylo zas komentů.

Jak jsem psal. Upřímně Vice přeju, ať je v aspoň v top8 a straší Serenu. Nikdo jiný na ni nemá. U Belindy to byl malý zázrak.
Reagovat
VlS
Ale hezkej, No Lucka ji na RG taky vylekala, Petra jí v Madridu dala, ale pravda, Vika na ní platí nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika že na S. platí nejvíc? Bejvávalo..
Reagovat
VlS
Hele, ani Janek, ani já nejsme Petra hateři, ale ty si fakt občas koleduješ o nějakou ostrou odpověď a schytá to chudák Peťa, bez vlastního zavinění. Jinak výsledkově vzato na ní má nejvíc Alizé, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Co do toho taháš Petru? Vika se Serenou letos hrála třikrát, třikrát ji měla na lopatě a třikrát se vysypala a podělala to. Že ji v Americe dokázala porazit? Ano, ale to už je dva roky stará historie, od té doby se mnohé změnilo.
Reagovat
tommr
v tomhle má ale quesh pravdu. Azarenka má se Serenou bilanci 3:17 a naposledy jí porazila v roce 2013 kdy měla životní sezónu. Momentálně má plno starostí s tím aby se vůbec dostala do první dvacítky a k tomu aby porážela Serenu má stejně daleko nebo ještě dál jako kterákoli jiná top-hráčka ...
Reagovat
janek_da
Kdo má lepší bilanci se SW za posledních 5 let, kromě Alizé?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nikdo. Ale sám vidíš, že ta bilance je i tak natolik tragická, že ti to jako argument v žádném případě nemůže projít.
Reagovat
janek_da
Tommre, nevšímej si iqeho. Mě by zajímalo jestli fakt má někdo lepší bilanci.
A psal jsem hlavně o tom, že Vika Serenu straší, tedy nepsal jsem o výhrách. A to, že se Serena hodně nadře na dost zápasech s Vikou, i letos, se snad shodnem.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos se Serena nadřela i proti spoustě jiných hráček. A víc než proti Vice. Vika určitě Serenu nestraší víc než kdokoli jiný, není k tomu absolutně žádný důvod.
Reagovat
janek_da
Jo, Lucka byla v laufu, no škoda. Aspoň máme pořád cíl.
Reagovat
tommr
po prvním setu bych jí od Azarenkový rozhodně nečekal ...
Doufám, že ted Lucka nastoupí k deblu bez zbytečně dlouhý prodlevy. Pavlyuchenková snad nemusí po tak krátkým zápase příliš odpočívat - pokud vůbec ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo to, co asi přijít muselo. :( Hodně mrzí, že to Vika musela skrečovat za takového stavu, ale podle mě udělala správně. Byla viditelně zraněná a zhoršit si to před US Open by nebylo vůbec dobré... Brzy se uzdrav, Viko!
Reagovat
janek_da
jj,Viky je mi tak trošku i líto.
Reagovat
janek_da
Vážně jsem dal Nasťu za 16. Ani mi Vika nedala šanci jistit.
Reagovat
smazaný uživatel
ale za skreč stejně ostrouháš, ne?
Reagovat
janek_da
neee :D

leda před koncem prvního setu. TS je samozřejmě jiná :(
Reagovat
smazaný uživatel
aha, já sázím u tipáče, za skreče mi hážou pomlčky.
Reagovat
janek_da
v Livku jsem to zkousl, ale u klasiky je to celkem podraz
Reagovat
sprchon
Takže se ti vrátí vklad nebo z toho máš nějakou výhru? :D Na tipáči se vrací vklad při skreči.
Reagovat
janek_da
na tipáči se vrací vklad. Na bf jsem dostal supr premii za 16 kurz.
Co mě soukromě dere, že to tipáč vyhodnocuje jako VÝHRU v kurzu 1. Prostě vložené peníze při výhře označuje za výhru.

No jo vyplati se popit po tenise
Reagovat
sprchon
To jo, to je podraz s tím kurzem 1. :D
Reagovat
janek_da
btw: u TS jsem snad ani neviděl kuz 16, to radši stáhli z nabídky
Reagovat
smazaný uživatel
jo, jsou tam dost...teď mě nenapadá slušný slovo :)
Reagovat
janek_da
Hmmmm, škoda Viky. Takovehle skreče nemám rád, ale respektuju.
Reagovat
janek_da
Snad to neskrečne Vika, ona je správná holka. :)
Reagovat
sprchon
Myslíš, že by nekzazila soupeřce radost? :)
Reagovat
janek_da
Ne, že by nezkazila moji radost na Tipsoprtu :DD
Reagovat
janek_da
btw: Už Makarova ji naraz skrečla v SF Washingtonu
Reagovat
janek_da
KOukám jak blbec na kurzy na Nastěnku. Z 16 to kleslo na 3 :-O
Reagovat
sprchon
Vika je zraněná, vždyť tam sotva chodí...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vůbec nedivím. Vika je očividně limitovaná v pohybu a sám si říkám, jestli by to neměla radši skrečovat. Pokud dneska vyhraje, tak si myslím, že do dalšího kola možná stejně nenastoupí...
Reagovat
smazaný uživatel
to chtělo naložit...
Reagovat
sprchon
Já už mám na tiketu 2:1 pro Viku, ale spíš to vypadá, že se to ani nedohraje...
Reagovat
sprchon
Nojo, fakt konec. :(
Reagovat
smazaný uživatel
mě připravila o bank Camila, takže dneska jen celej den říkám, co bych vsadil. A jak na potvoru to najednou vychází ;)
Reagovat
sprchon
Já dneska ze srandy vybral do komba 5 zápasů, které mají skončit 2:1. Zatím vyšla akorát Ana. Pak dvakrát skreč a jednou to těsně nevyšlo (Karlovic). Zatím jsem ze 30 kč vyhrál 16 kč. :D Ještě tam mám Simonu 2:1, to by se výhra zvýšila někam kolem dvoustovky. Škoda těch skrečí, no.
Reagovat
smazaný uživatel
mně snad kombík ještě nikdy nevyšel, tak ho ani moc nedávám :) ale ta vidina velkých peněz, škoda že je to nakonec jenom vidina :)
Reagovat
janek_da
já anikombík neznám a nechcu znát :D. Mi stači live Bary s Lepčenkou :D
Reagovat
sprchon
Já ho jinak nedávám, nedal jsem ho asi dva roky. :D Ale tohle byly zápasy, kde jsem prostě třem setům věřil, tak aspoň za drobný jsem to výjimečně zkusil. ;)
Reagovat
sprchon
Jen škoda, že ty skreče jsou zase vyhodnoceny s kurzem 1.
Reagovat
sprchon
Dost často dávám výhru v kombinaci s ovarem, to mi docela jde. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no já většinou výhru, set anebo kolik uhrají gamů, to se mi zdá tak nejjistější, protože člověk třeba vítěze často tuší. Teď ale čekám na peníze, blbý že tipáč nemá v tom svým výpisu mou banku a musím čekat obvykle dva dny, než mi tu zábavu pošlou :)
Reagovat
janek_da
Já Nastě věřil, takže jsem v poho :)
Reagovat
janek_da
to byste nevěřili, jak dokáže klepání koberců zmršit technickou tenisovou ručičku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Představovala jsem si to jinak, asi to zabilim a půjdu spát... :)
Reagovat
smazaný uživatel
teďka 6:3 pro Nasťu, spánek je jenom pro unavený lidi.
Reagovat
sprchon
Nasťa minimálně 2. set dá. :)
Reagovat
sprchon
Nasťa uhrála celý jeden game, je potřeba ji rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice má 1. set, ale není fit... :(
Reagovat
EllNino
Nasťa jí dost pomáhá ...proč jámusím mít oblíbeňkyně takový psychoholky :D ...
Reagovat
sprchon
Neboj, nejsi sám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na LTC Janekdy oba nemate ani nahooodou;)
Reagovat
janek_da
je to těžke ...

Naštěstí i Monty má Monču Puig. Ta bude blahoslavená. Co dokáže projet, přesto je super.
Reagovat
smazaný uživatel
Monča? vliv latinsko-amerických telenovel je znatelný. Někdy mám pocit, že ten tenis má pouze jako doplnkovovou činnost.
Reagovat
janek_da
Monča je živel. Kura, kdyby byla letos v Praze, tak si ji zamilujete.
Reagovat
smazaný uživatel
Smitkovou ale nemáš, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, všichni její ultras už prý skončili v blázinci.
Reagovat
smazaný uživatel
To se nedivím... :D
Reagovat
janek_da
ale teď konec řečí. Nasťa musí zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
No to musi...;)
Reagovat
sprchon
2. set bude Nasti. :)
Reagovat
tommr
já už jsem smířenej s tím, že je po zápase - Azarenková to už nepustí. Ale aspoň bude mít Pavlyuchenková pořádnou motivaci do debla s Luckou ...
Reagovat
EllNino
Tak a jedem Nasti, pasoval jsem tě na druhou nejoblíbenější tenistku po Jarušce, tak se snaž :D
Reagovat
smazaný uživatel
U m? je na děleným druhým místě společně s Luckou Hradeckou a Anou Konjuh. :)
Reagovat
EllNino
U mě je to 1.Jarka G., 2.Nastěnka, 3.Petra,4. Lucka ...:))
Reagovat
janek_da
Kdybys tam vrazil ještě Angie a nakonec dal Monču (Puig), tak nemám s tebou nejmenší problém.
Reagovat
sprchon
A takhle je tam problém? :D
Reagovat
janek_da
nooooo :D
Reagovat
sprchon
Až tak, jo? :)

No s Jarkou si moc neužiješ, tak snad to Nasťa dneska dá. :D
Reagovat
EllNino
Jono Jarka teď nic moc, ale ona přijde její oblíbená Asie a pak zase Austrálie, v tomhle období hraje nejlepší tenis :) naopak Evropa a Amerika jí moc nejde, bohužel ...ale je to prostě zlato :))
Reagovat
janek_da
Chápu Jarka. Já mám zase Jarku Švédku.
Reagovat
EllNino
ta taky ujde :) ale úsměv Jarky a bum bum tenis, kdyžse daří, to mě totálně dostalo :)
Reagovat
janek_da
taky chápu :) Jarka G.je sluníčko, líbí se mi.
Reagovat
sprchon
To se na ni budu muset někdy podívat, já ji ještě pořádně hrát neviděl. :)
Reagovat
EllNino
zkus :D aleono se jí většinou nedaří :D :D ...
Reagovat
tommr
to chceš říct, že jim fandíš víc než Petře nebo Lucce? No ale aspoň tě nikdo nemůže nařknout, že si svoje oblíbenkyně vybíráš podle výkonnosti jako třeba monty ... :)
Reagovat
EllNino
:) jojo těmhle dvěma, jinak vždycky Češkácm víc :D
Reagovat
smazaný uživatel
no řekl bych, že monty vybírá ještě podle něčeho jinýho... protože ty výkony tam jsou dlouhodobě dost špatný ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, třeba loni jsem měl tři favoritky na TM. :D Ale jinak je tommr úplně vedle a nevím, jak na to přišel...
Reagovat
smazaný uživatel
já jen tak co sleduju letos, tak se mi zdá že nic moc ;) Pokaždý když jsem vsadil na Monču Puig, tak jsem mohl jen litovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to bereš podle Monči a Donny, tak nic moc je asi ještě mírné hodnocení...
Reagovat
smazaný uživatel
já to samozřejmě myslím trochu s nadsázkou :) ale ty dvě nechápu co dělají, teda hlavně Donna... i když to částečně objasnil Kyrgios :-)
Reagovat
tommr
o tom by se dalo hodně polemizovat - vždyt si vybírá skoro výlučně jen samý světový jedničky - Katka Siniaková je snad jediná výjimka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki Mladenovic, Monča Puig a Donna Vekic taky zatím nebyly jedničkami...
Reagovat
tommr
tahle rozšíření tvý stáje z poslední doby mi nějak unikla. Já mám pořád nějak zafixováno, že fandíš hlavně Sharapový, Azarenkový, Wozniacký a Ivanovicový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je asi dva roky, co proběhl draft. :D
Reagovat
sprchon
Celkem jich má 8 a to už docela dlouho, to ti teda hodně uniklo. :D
Reagovat
slacker
no podle me ta nevsimavost ke zmenanm a jiste ignoranstvi je pro autisty typicke
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo jestli ti ty neustálý slackerovy bláboly o autistovi opravdu připadají tak vtipný ...
Reagovat
janek_da
tvl, okolo Siniakové bylo velké haló, že je i u Montyho
Reagovat
EllNino
Teda Vika má tejp ...
Reagovat
smazaný uživatel
To už měla v 1. kole...
Reagovat
EllNino
ale vypadá to docela hrozivě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že ji to asi trochu omezuje... :(
Reagovat
Frick
Neporazila ta Kája slušnou hráčku, od 15.3.

To, že se vyhaluzila na 7. nísto, že zázrak nebi spíš ukázka toho, že ženský tenis je cvokhausen?
Reagovat
EllNino
obojí najednou :)
Reagovat
tommr
jj člověk někdy žasne jak se mohla po těch výkonech z poslední doby dostat tak vysoko. Dneska předvedla těžko uvěřitelnej kolaps a přesto si zajistila nasazení na USO mezi první osmičkou, protože jí po vypadnutí Bencicový už nikdo nemůže předstihnout ...
Reagovat
darek.vrana
Co furt děláte, vždyť hraje pořád stejně. Akorát máte větší očekávání. V podstatě ani neprohrála se žádnou loserkou, snad jedině Mitu v Paříži na antuce. Jinak těsné prohry se skvělou Kerberovou, Jankovičovou, Garciovou, to není žádná ostuda. Výhry nad Suarez, Gavrilovou, Mladenovič, Diyas a Konta v laufu. Finále na dvou velkých turnajích a jeden titul z menšího, co ještě chcete?
Reagovat
EllNino
jono, očekávání jsou velká a nejen u Káji, Petra s Luckou jsou na tom stejně :) jde o to si přiznat, že je tenis nahoru dolů a tohle k tomu patří :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak všechno se dá pochopit, samozřejmě prohrává s daleko zkušenějšími hráčkami. Dneska makala i ve třetím setu, měla tam i pěkné winnery a po fyzické stránce si holky určitě sáhly do rezervoáru sil. Ale co se nedá pochopit, za stavu 5:2 ztratit úplnou koncentraci v zápase a v podstatě se vyházet. Když to Jelena zaregistrovala, chytla šanci za pačesy a už ji nepustila. A co jsem zaregistroval, to je u Karolíny v nedávné době druhý podobný zápas.
Reagovat
Frick
že Lucka nezpomněla na svoje tradiční "tuly tuly" u sítě :o) Je to anděl.
Reagovat
misa
Však taky nosí andílka na krku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je kure*sky důležitá výhra! :) Přiznám se, že po 1. setu jsem byl docela otrávený, protože Ana začala hodně špatně, měla problém udržet si servis a když už snížila na 2:4, tak zase nepotvrdila brejk... Druhý set byl dlouho vyrovnaný a když Ana prohrála ten maratónský osmý gem (neproměnila 9 brejkbolů a kolik bylo shod, to už radši ani nepočítám :D), tak jsem se obával, že ji to zlomí. Naštěstí se tak nestalo a Ana začala být od toho stavu lepší. Podržela servis a vzápětí ukončila set na returnu.. Ve 3. setu už bylo vidět, na čí stranu se převážily misky vah. Ana byla v pohodě, zatímco Sloane už si vůbec nevěřila a hodně se vyhazovala. V závěru ještě malinko zabojovala, ale Ana to nakonec bezpečně dotáhla... :)

Statistiky vypovídají o tom, že převažovaly chyby nad winnery (u Any asi hlavně v 1. setu, u Sloane ve třetím) a taky to využívání brejkbolů na obou stranách je hodně zajímavé... :D
http://abload.de/img/ana_sloane44s77.jpg

Jinak se ale rozhodně bylo na co koukat (nejen po tenisové stránce)... :)
http://www.self.com/wp-content/uploads/2015/08/tennis-star-ana-ivanovic-secrets-1170-830x1093.jpg

Tak teď ještě Vika... :)
Reagovat
sprchon
Taky jsem se trošku bál, že ji ten nekonečný game zlomí. Ale zapůsobilo to kupodivu přesně naopak. :D
Naštěstí jsem koukal až od toho nekonečného gamu, takže jsem se neměl čeho obávat, Ana hrála dobře, bylo na co koukat (tenis i netenis) a Sloane už pak smetla.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. :) Jinak teda Sloane taky moc hezká v těch bílých šatech, abych na ni nezapomněl... :)
Reagovat
janek_da
byl u Slonae ten její trener? On ji dokaze neskutecne nabudit a uklidnit.I když jeho řeči typu,"hraj to nejlepší,co umíš" mě rozesmívaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl u ní po 2. setu, ale moc jí asi nepomohl...
Reagovat
janek_da
Tady v tom jsem neutrál. Já chtěl jenom vsadit Sloane za 2.1 a on byl kurz nakonec 1.8. To mi přišlo hodně dehonestující vzhledem k Ančí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl dneska vsazeno na Spartu, to mi stačilo. Dobil jsem si účet za kilo jenom proto, abych mohl sledovat streamy na tipáči... :D
Reagovat
EllNino
Anička vyhrála, ještě že aspoň ona :) Sloane bych v dalším kole nemusel :)
Reagovat
sprchon
Přesně tak, taky jsem rád. :) A zvládla to rychle, Nasťa na scénu!
Reagovat
smazaný uživatel
teď odpálit Konga.
Reagovat
tommr
škoda, že to Stephensová nedotáhla - Lucka mohla mít jistý 6.místo. Ted se o něj bude muset s Ivanovicovou dál přetahovat ... :(
Reagovat
EllNino
nojono, tak o ta místa se přetahují holky každý týden, to šestý místo je stejně hrozně vachrlatý ...
Reagovat
misa
Podstatnější je to, že Lucii už do konce Cincinnati nikdo nepředběhne v race. Takže po skončení turnaje číslo 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejpodstatnejsi je to, ze se Lucy stale usmiva...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana jede v Cinci na titul, to má Lucka holt smůlu.
Reagovat
tommr
přes Serenu nepřejde (doufám) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo nyní vsadí na Sloane? Nabízím príma kurzy 7000:1!!!!!
Reagovat
sprchon
Dobře, sázím 0,49 kč v hotovosti.
Reagovat
sprchon
Potenciální výhra 3430,- ;) Už jen 22 míčků a bude to.
Reagovat
smazaný uživatel
Spršku, už nmáš co:)))) Vše jsi prohrál!!! Tě zaměstnám exluzivně jako antitipéra23 ... nebo jako sprchstandu tipéra!!!
Reagovat
sprchon
Dneska jsem prohrál jen těch 0,49 kč. :D A to hodně bolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nebul, buď velkej kapitálistickej kluk!!! Místo na zisk se upni na Markét, zkus to se soucitem:)))) Krásnej víkend přeju!
Reagovat
sprchon
Nebyl jsi dneska se slackerem na dvou pětipivech? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě ze dva gamy Sloane na 3:5, a on ti klesne hřebínek :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Nic neklesne!
Reagovat
smazaný uživatel
dávám dvacetník
Reagovat
smazaný uživatel
Markétko, tu měnu neznám:))))
Reagovat
smazaný uživatel
http://vlast.cz/soubory/nahrane/20h.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Mám doteď 500 v rámečku ... měl jsem to ve všech kabátech, kdybych zapomněl portmónu ... pak se zrušily, kabáty ne!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěří Cicak a dobře dělá... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že zlomová byla 8.hra 2 setu, sice ji prohrála, ale od té doby Sloane přestala hrát a nevyhrála žádnou hru....
Reagovat
sprchon
To je zajímavý... Sloane tu nekonečnou hru vydřela a od té doby nic. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale byl to výstavní game zápasu :)
Reagovat
sprchon
Aby ne, to jsem zrovna začal koukat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Jsem rád, že to Anu nezlomilo... :)
Reagovat
sprchon
Tak jestli tohle Ana nevyhraje, tak ...
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš, dneska už žádné psycho :D
Reagovat
sprchon
... tak předčí Goffina, Káju a Varvaru. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Alespon u Any, zdá se, je svět v pořádku :)
Reagovat
Frick
I když to minulý týden s Mirjanou bylo hodně ostudné, tak si člověk říkal, že má Kája nahráno ze Stanfordu, pavouk byl nepřízniv atp.

Nyní ale tohle vůbec neplatí, Kája to měla (min.) do toho SF krásně otevřené a mohla konečně něco uhrát.

Uvidíme, co New Haven.
Reagovat
smazaný uživatel
no a nezdá se ti, že má teď Kája hubenější nohy?
Reagovat
FulnekUltras
V NH se už budou holky podvědomě šetřit na USO... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto tam Karolína může něco uhrát, ona se nemá na co šetřit.
Reagovat
Frick
Jedna, která vyhraje, se bude šetřit nejméně.
Reagovat
tommr
v New Havenu to bude nejspíš stejný jako v Cincinnati - těžko předpokládat, že by se Petra a Karolína během pár dní daly dohromady - u nich je ten výkonnostní pokles dlouhodobá záležitost ... :(
Reagovat
Frick
Karolína jen "blbla"....

Může klidně zase uhrát finále - podobně jako ve Stanfordu...
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
makro99
Přesně tohle si psal předevčírem o Lucce...
Reagovat
tommr
to těžko. Lucka se sice od FO taky trochu trápí, ale na rozdíl od Petry a Karolíny slaví aspoň velký úspěchy v deblu ... :)
Reagovat
makro99
"Jinak s tebou samozřejmě souhlasím, že hráčka jako je Lucka by měla soupeřky jako je Vandeweghe jasně porážet a neměla by se bát ani Kerberový/Bencicový, ale poslední dobou se jí bohužel v singlu nedaří tak jak bychom si přáli a těžko předpokládat, že by se to zrovna v Cincinnati mělo náhle obrátit k lepšímu ..."
Reagovat
tommr
já bych s tím tvým předhazováním mých starších výroků ještě počkal až po čtvrtfinále. Dnešní zápas proti indisponovaný Bencicový nám toho o singlový formě Lucky moc neřek ...
Reagovat
Patri.k
Už mě to přestává bavit, jak naše holky ztrácí vyhrané zápasy
Reagovat
tommr
jj je to opravdu otrava. Karolína mi dneska zkazila celej den i když tak krásně začal výhrama Lucky a Tomáše ... :(
Reagovat
EllNino
moc to hrotíš :)
Reagovat
sprchon
Má 2. set. Tak snad přidá i třetí. Po delší době ji vidím a hraje pěkně, sluší jí to. :)
A dost často chodí do kolen. Není se čemu divit, hraje se hodně rychle a tvrdě. ;)
Reagovat
sprchon
Ale na tu Nasťu si teda počkám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jestli budu čekat, chce se mi spát. Ale pustila jsem si hudbu, třeba mě to probere. :D
Reagovat
sprchon
Mě poslední dobou hudba spíš uspává. :D
Ale třeba Anča Sloane teď smázne a za půl hodiny už bude Nasťa drtit Viku. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
třetí set vyhraje, zápasů Serena-Sloane už bylo letos dost
Reagovat
Lunej..
prohrala a na TP je kolaps. A budou padat hlavy.... :)
Reagovat
A.R.R.
jo a jako první o ní přijde slacker :-D rejpal jeden urejpaný :-D
Reagovat
Lunej..
Slacker, Vanek, rozhodci, podavac to bude dlouhy seznam :)
Reagovat
A.R.R.
Mi budeš muset pomoct :-D
Reagovat
Lunej..
Ja ne, ja se nehroutim a je mi to jedno :)
Reagovat
A.R.R.
Já se také nehroutím, páč mi bylo jedno kdo vyhraje, obě holky mám rád. ale příště slackera přetáhni půllitrem po hlavě, aby mě nerozčiloval :-D ale prázdným, škoda píva :-D
Reagovat
Lunej..
Proc ja? Si ho prasti sam az vystojis frontu:))
Reagovat
A.R.R.
já s ním na pivo nejdu, jsem uražený :-D Leda by mi ho zaplatil :-D
Reagovat
slacker
ja bych zaplatil pivo ty zase hermelin :-D
Reagovat
A.R.R.
A tak jo, to je férová nabídka, beru ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudou, milá Lunejko. To je prostě tenis ... kolikrát kdokdy měl 5:2 ve třetím a odjížděl. V tom se tenis podobá životu, proto je sledovanej:)))
Reagovat
sprchon
To už je dneska třetí zápas, kterej jsem sledoval, kde hráč/ka ztratil/a vedení dvou brejků ve třetím setu a nakonec prohrál/a. Ale jediná Kája byla v tom utkání favoritka (teda aspoň podle kurzů). Každopádně je to ostuda, tohle se nemá prohrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň máš vyděláno, ne? :)
Reagovat
sprchon
Nevsadil jsem půl baráku. :D Ani půl prasete. Ale lepší než nic, to zase jo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kecinky, Spršku, vsadils vše a loudíš inzeráty o luxus stan pro rodinu na vytápěným pozemku (bacha za vytápění vodou - to nebrat!!!!).
Reagovat
sprchon
Jen nevím, jestli Stan je ten pravej člověk pro rodinu... :) Ale třeba půjde po vzoru Fedexe a bude muset nechat postavit pro děti šapitó. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
vendulkabendulka
Neuveritelne. Normalne me ta holka vytocila.
Reagovat
smazaný uživatel
Stavy 5:2 ve třetím jsou na WTA jedny z nejošidnějších stavů vůbec, ani nespočítám kolikrát jsem se s tím už v nedávné době setkal. Za to Kája nemůže, to je vyšší moc :-) A ona jen ubohý pěšák.
Reagovat
Serpens
Nebyl to vůbec hezký konec.
Plíšková evidentně není zralá na tak vysoké postavení a očekávání.
Jakoby v tom finále s Kerberovou přišel nějaký zlom, který její veškerou sebedůvěru vysál. Chybí u ní ten silný druhý úder po servisu, chybí tam ten ledový klid na podání ve vypjatých momentech, často hraje jako její nenapravitelná ségra, tzn. netaktické údery na raketu soupeřky, nedostatek důrazu, pasivita, a hra na síti? Škoda slov.
Otázka čím to je? Doplácí konečně na svůj ještě nezralý tenis? Padla na ni top10 deka? Nebo je to prostě jen výpadek formy? Doufejme, že ten třetí případ
Reagovat
FulnekUltras
jak přijdou na tenistku po období strmého vzestupu silné vnější tlaky, bývá často po žížalkách... ;)
Reagovat
slacker
jedinej tlak je prisel sem na kurt abych vyhral a ten je stejny bez ohledu jestli sem podle nejakych statistik jednicka nebo stovka
Reagovat
FulnekUltras
asi nejseš tenistka... ;)
Reagovat
Serpens
Máš pravdu, snad nebude Karolína Evženovatět, protože s tím jejím "mám to v pi" tenisem podle mě to možné rozhodně je
Reagovat
smazaný uživatel
to spíš ukáže příští sezóna, pokud to letos nebude vyloženě otřesný.
Reagovat
FulnekUltras
vyprovodil po Petře i Karolínu - a zase ta nešťastná nedotažená koncovka. Teď je to v Cinci Tvoje, Šafi !!!
Reagovat
freeteepek
Ve třetím setu jsem sázel na Jelenu, abych Karolínu podpořil. Když už to bylo 5:2 pro Karolínu a šla podávat, tak mi došly peníze. Při kurzu 17, že vyhraje Jelena. Neměl jsem na účtu ani pětikorunu. Kdybych jí tam měl a vsadil opět proti Karolíně, neprohrála by:-( Co to s ní je? Tak pevná v hlavě byla. Ale v Americe jí to nějak nejde. To už je druhá ztráta vyhraného utkání v krátké době. Tohle bych tedy nečekal:-(
P.S. Už jsem si říkal, že na tiebreak vložím na účet peníze a vsadím větší částku ne Jelenu, aby to Karolína zlomila. Jenomže na to už nedošlo. Neříkám, že ve třetím setu hrála skvěle, ale přinejmenším dobře podávala. Jak mohla prohrát tři servisy v řadě???
Reagovat
smazaný uživatel
no trefit tu 17ku by bylo luxusní, škoda že jsem měl na účtě taky vymeteno. Po sérii pitomostí :-)
Reagovat
sprchon
Taky se mi ten kurz líbil, ale měl jsem vsazeno na Jelenu už před zápasem a za stavu 5:2 jsem věřil, že to Kája dá. :D
Reagovat
FulnekUltras
ženský jsou všechny stejně labilní... ;)...a Kong jen o něco míň... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ženský jsou spíš náladový, i když to s tím souvisí no... :)
Reagovat
Lunej..
Chlapi maji taky svoje dny jen to popiraji a mluvi o zenske labilite. :)
Reagovat
sprchon
Reagovat
FulnekUltras
načež s tím taky souvisí,
zda visí či nevisí... ;)
Reagovat
slacker
No mas mit dost penez na ucte
Reagovat
smazaný uživatel
Se smiřte, že jediná ženská tutovka je Ronda:))) Ta ještě do TB nešla.
Reagovat
A.R.R.
No Kájo, tys tomu dala na prdel, dvakrát nedopodávat proti Jeleně, to si říkalo o potrestání......
Reagovat
misa
Zatím je to sice daleko, ale nevím, kdo bude získávat body :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil bych se, že TP.
Reagovat
VlS
Zas to tak neprožívej, není první, co takhle projela vyhranej zápas. Zrovna Jelena vedla ve třetím 5:1 a 30:0 s Kim a projela to. To je tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, Váňa jí neříkal "jsi lepší". To nemohlo jináč dopadnout!!!!
Reagovat
sprchon
Řekl jí, že nemůže hrát špatně, když chce takovéhle zápasy vyhrávat. A to byla určitě chyba. :D
Reagovat
freeteepek
Vaněk jí dobře radil. Jenomže Jelena se na konci zápasu opět zvedla. Tím, že K. prohrála za stavu 5:2 servis...
Reagovat
FulnekUltras
Jelena je poslední dobou zase hodně dobrá (i zdravotně) - jde si vytrvale za svým a vydrží...uznávám ji nejen jako jednu z nejlepších Petřiných kamarádek ;), i když dnešní zápas jsem celý neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Markét, ale nejlepší Peťulilinky kámošky podle Tejkala (odpovídá i na FB) jsou všechny. Byť by se musela prohlášení přepřeložit - viz.Li Na:)))))
Reagovat
smazaný uživatel
zklamala. Ale ta Jelenice se neumí chovat a v oblibě jsem ji neměla, nemám a nebudu mít nikdy. Konec.
Reagovat
slacker
co bys chtela od vychlastane devky za vychovani?
Reagovat
gigin
Ty pičo jedna, Jeca je Dáma.
Reagovat
dadaft
kapku respektu smrade.
Reagovat
EllNino
de.bile
Reagovat
A.R.R.
Aleno tak, Jelena nemůže za to, že Kája psychicky zkolabovala.
Reagovat
slacker
Vychlastaane devka je diky tomu svymu chraplaku (a nikdy me pred tim za to nesupsul, tak proc ted?) a chovani dneska bylo otresne. to jeji neustale povidani
Reagovat
FulnekUltras
extrémně vzrušující hlas... ;)
Reagovat
gigin
Ty si taky takový šulín. Tvé stupidní narážky na SW a další hráčky...
Reagovat
FulnekUltras
stupiditou proti veřejnoprávnosti... ;)
Reagovat
A.R.R.
slackere, já už ti to jednou psal,napíší ti to znova. na rozdíl od většiny tady si nemyslím, že si blb, ale naopak, že si inteligentní člověk. To tvoje rýpání do některých lidí mě občas štve, ale beru,je to tvoje věc. Ale napsat o někom, že je vychlastaná děvka, kvůli hlasu, to je fakt moc. O.k. Jelena se občas na kurtu chová dost divoce, je hodně emotivní....ale když se podíváš na videa mimo kurt, je to fajn holka, která nezkazí žádnou legraci. Já jí dřív také neměl rád, ale po tom co jsem jí začal více sledovat jsem názor změnil. Když udělá na kurtu nějakou "srandovní" chybu, tak se jí zasměje,umí si ze sebe udělat i legraci.
Reagovat
slacker
mam ti udelat kazani na tema nadavka vs nadsazka?
Reagovat
Lunej..
Smajly maji svuj vyznam obcas bys je mel pouzit kdyz pises nekdy nadsazku. :)
Reagovat
sprchon
Zase o to větší je to zábava, když si člověk není jistý, jak to slacker myslí.
Reagovat
slacker
ja uz to pouzil pred tim asi 2 nebo 3 a zatim to vsichni pochopili jako vtip a dneska se vsichni asi zblaznili a pustili se do me
Reagovat
A.R.R.
Víš co by ti řekl můj syn? "A máš to!" :-D
Reagovat
A.R.R.
Hele já nejsem žádný puberťák, abych potřeboval nějaká kázání. Prostě a jednoduše si mě tou vychlastanou děvkou nas.ral.
Reagovat
sprchon
Však je to fajn holka, ale při Player's party ji tu někdo ze srandy nazval vychlastanou děvkou. :) Já to chtěl nejdřív taky napsat, ale psal jsem o ní takto nedávno, tak jsem to nechal na jiných. :D
Reagovat
slacker
To jsem byl ja a tehdy jsem to poprve pouzil byl to jasny vtip a dneska vsem ruplo v palici asi ne?
Reagovat
sprchon
Dneska jsi k tomu přidal otřesný chování Jeleny a to už je asi moc. :D
Já to beru jako srandu a s tím chováním to je pravda. Asi se potřebovala vykecat nebo vynadávat...
Reagovat
A.R.R.
ne on slacker ví, že Jelena je moje tajná láska, navádí měk tomu, abych se jí vyznal a pak jí tady takhle "osloví", to si prostě žádá odvetu :-D
Reagovat
FulnekUltras
nejspíš davová psychóza trefování do terče, no... ;)
Reagovat
FulnekUltras
v rámci jemně inteligentního britského humoru to nakonec má své kouzlo... ;)
Reagovat
tommr
tak tohle byla opravdu mimořádně ošklivá porážka. Prohrát pět her v řadě po sérii nepochopitelnejch chyb to se na takový úrovni jen tak nevidí. Z Karolíny se začíná stávat kandidátka na labilku roku ... :(
Reagovat
d@ve
Čekal jsem možná nějaké to zaváhání, ale že si Karolína nechá takhle sebrat další vyhraný zápas, tak to už jsem vážně nečekal. :(
CO Káju určitě teď už nezdobí je spolehlivý servis. A to je možná ten problém..
Reagovat
tommr
v poslední době jí nejde skoro nic. Hraje strašně nedůrazně a netakticky a její pohyb se taky hodně zhoršil - dneska třeba na některý backhandy Jankovicový vůbec nereagovala. Začíná mi čím dál tím víc připomínat Kristýnu ... :(
Reagovat
darek.vrana
Ale zas tak špatně nehrála. Jankovičová je špička a Karolina ji chvílemi úplně deptala.
Reagovat
tommr
Kristýna má ve většině zápasů taky dobrý momenty, ale pak skoro vždycky odpadne. Bojím se, aby se od ní Karolína nenakazila ... :(
Reagovat
tmora
Ted je trend jako prohravat vyhrane zapasy, nebo co??? No HRUZAAA
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to takhle půjde dál, tak jediná Češka na TM bude Lucka Šafářová...

BTW: Mně ale Anička taky nedělá bůhvíjakou radost... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Však ti na tom nezáleží, tak proč se o tom bavíš? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky chtěl původně napsat jinak: "Jestli to takhle půjde dál, tak budete rádi, že vám na TM postoupí aspoň Lucka Šafářová." Ale to by zase někteří mohli namítat "Ty nejsi Čech?" a na to já nejsem zvědavej... :D
Reagovat
misa
Fuuuuuuuuj
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že východiskem bylo nenapsat nic :D :D Já ti na to chtěl napsat: "Jo, ale jenom v deblu." :D :D Ale asi by tady pár lidí nepochopilo srandu a už by to jelo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to zajímavé, že Karolína už podruhé v krátké době ztratila vyhraný zápas. To nemůžu nechat bez povšimnutí... :D
Reagovat
sprchon
Snad to Anča otočí. :)
Reagovat
sprchon
Mimochodem o dost hezčí tenis než v utkání Káji s Jelenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu už Ana hraje líp, ale těch brejkbolů je teď hrozná škoda... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať už je konec (zápasu Sloane-Ana). Chci vidět, jak Nasťa porazí Viku. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, no to bych chtěl teda taky vidět :D :D Ale jdu už spát, tak třeba ve snu :D :D
Reagovat
sprchon
To bych chtěl taky vidět, ale myslím si, že Ana dá 2. set. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám, že neuvidíš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když usnu, tak neuvidim. ;D
Reagovat
darek.vrana
To je hlásek.
Reagovat
sprchon
Jako konipásek. :D
Reagovat
VlS
Po kariéře se může živit dabingem ježibab
Reagovat
darek.vrana
Nejenom dabingem:)
Reagovat
JaQuiLo
Karolíno, to si ze mě už děláš prdel ale..
Reagovat
smazaný uživatel
To bude asi moje vina. Protože od chvíle, kdy jsem to zapla, začala Jelena otačet. :DD
Reagovat
tommr
Jankovicová nic neotočila - ta ani neví jak k tý výhře přišla - Karolína se vyházela úplně sama ... :(
Reagovat
darek.vrana
No za stavu 5:5 Karolina hrála podle mě nejlepší tenis, ale Jankovičová zahrála úplně bezchybně a vrátila všechno.
Reagovat
sprchon
Ale Jelena zabrala a hrála dobře.
Reagovat
vrabejka
Kvitova a Pliskova po US k psychiatrovi! tvl ti uz neni mozne
Reagovat
EllNino
a mužeš za to ty
Reagovat
smazaný uživatel
Se tam třeba potkáte :D

PS.: Požádej je o podpis a pošli, dík :P
Reagovat
smazaný uživatel
PS: požadej je o dva a pošli mi taky :D
Reagovat
vrabejka
toto uz neni sranda. Pokud na tom nezapracuji nikdy zadny velky.turnaj v pristich letech nevyhrajou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hlavně jejich problém :D A jsou obě ještě dost mladé, aby něco vyhrály :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jich vyhrála dost, není důvod si nemyslet, že nevyhraje další. Když jí hrábne, může letos vyhrát Wuhan i Peking a nikdo se nebude divit. U Karolíny to bude větší problém, tam je ten psychický blok evidentní. A nejhorší je, že to už není jen o těch velkých zápasech, ale i o úvodních kolech. Jankovič sice není slabá hráčka, ale ze stavu 5-2 s 2 brejky by to asi jiná hráčka top 10 neprojela (zvlášť když Jankovič nehrála nic oslnivého ani v tom závěru). Navíc se jí to stalo 2. turnaj po sobě, takže to není náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Noooooo, možná by to zvládla i Petra :D :D
Reagovat
EllNino
:) neprojela by to žádná jiná top 10 hráčka ? ...já myslím, že minimálně Petra a Lucka by to klidně projely :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná proti dobře hrající hráčce, ale to dnes Jelena nebyla :) Ale ok, změna: neprojela by to žádná hráčka z top 10, která nemá český pas.
Reagovat
misa
žádná zahraniční hráčka
Reagovat
VlS
tys to teda zrychtovala, bože tohle, no nic, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlý sen...
Reagovat
slacker
Do prdele do prdel do prdele,
Reagovat
darek.vrana
Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Sranda :D :D
Reagovat
EllNino
Už jděte do háje fakt
Reagovat
smazaný uživatel
Ten, kto má dnes v rozhodujúcom sete double break prehrá...Zeny, muži, to je jedno..
Reagovat
tommr
to je neskutečný co tam ta Karolína vyvádí za blbosti. Kde jsou ty doby kdy měla nervy ze železa ... :(
Reagovat
EllNino
vstup do top deset sebou nese zodpovědnost a Kája to teď pociťuje na vlastní kůži
Reagovat
d@ve
Takhle se tam ale moc dlouho neudrží.. :/
Reagovat
darek.vrana
Zas to ten slovenskej dment zakřiknul za stavu 5:2. Prý definitivní konec.
Reagovat
d@ve
Svým způsobem měl pravdu.. Žel. :(
Reagovat
VlS
na ní. Co to je prohrávat vyhraný zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
Totální kolaps.
Reagovat
darek.vrana
Dejte jí roubík.
Reagovat
d@ve
Ach jo. Tolik promarněných BB.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Půlka WTA je zralá na psychiatra, ale je zajímavé, že Karolína k ní ještě před pár měsíci nepatřila. Nějak ten tlak nezvládá, když se od ní najednou výhry očekávají.
Reagovat
sprchon
Já teda mírně favorizoval Jelenu, ale ještě není konec. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já před zápasem taky, ale za stavu 5-2 už jsem tipoval na výhru Karolínu :)
Reagovat
sprchon
To já taky... Ale bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, to je jako přes kopírák, jako s Kerbrovou, zdá se, že nejen tlak z top 10 působí, ale hodilo by se trochu zvednout kondičku. i z ní pramení chyby.
Reagovat
vrabejka
ma nekdo labilnejsi hracky nez cesko? Nemyslim si :D
Reagovat
smazaný uživatel
USA podle mě.
Reagovat
smazaný uživatel
no jedině proto , že je jich víc , ale kdybych to měl vzít průměrně tak asi ne .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rusky.
Reagovat
EllNino
tak ku.va nezakřikávej furt
Reagovat
sprchon
Němky možná.
Reagovat
darek.vrana
Že by se z mentální titánky stal druhý Veselý?
Reagovat
smazaný uživatel
TVL Jankovic křičí , Plíšková sprominutím pi*í
Reagovat
slacker
Z karoliny se stava nejaky nervak. Takhle nezvladat konce
Reagovat
EllNino
bože ...
Reagovat
EllNino
bože ...
Reagovat
tommr
tak ani na příjmu to Karolína nedokázala ukončit i když jí Jankovicová devátou dvojchybou v zápase nabídla mečbol. Karolína ale zdvořile odmítla returnem do hlediště. Začíná to vypadat zle ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem rád, když jsou naše holky zdvořilé. Nevím, co bych dělal, kdyby za nás hrálo podobné stvoření, jako je třeba taková Šarapova ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti řeknu, co bys dělal. Fandil bys jí jako všem ostatním Češkám... :D
Reagovat
d@ve
Ajajaj, tak to se Káje moc nepovedlo.. S Jelenou si neradno zahrávat. :/
Reagovat
tommr
tak napoprvé se to Karolíně doservírovat nepovedlo - zahrála to opravdu hodně špatně ... :(
Reagovat
vrabejka
to bude sranda az ten komentator bude tlacit Schmiedlovou :D o to sladsi bude postup.
Reagovat
EllNino
Kája ještě neporazila ani Jelenu, nemusíš furt předbíhat tvl ..
Reagovat
smazaný uživatel
A momentálně to vypadá na repete z minulého týdne.
Reagovat
sprchon
To snad ne. :(
Reagovat
tommr
tohle už vypadá slibně - doufám, že to Karolína doservíruje hned napoprvé a nebude nám hrát na nervy ... :)
Reagovat
d@ve
je to ale napínavé...
Reagovat
sprchon
Spíš doreturnuje. :D
Reagovat
d@ve
Kéž by..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se tež vynervuješ z každé hlouposti :D I z té, která se tě netýká :D :D
Reagovat
EllNino
z té hlavně :D :D
Reagovat
HayashiM
To fakt Jelena dostala ten warning až teď? :o
Reagovat
sprchon
To už byl druhý, ne?
Reagovat
HayashiM
Taky se mi zdá...
Reagovat
HayashiM
Ale fiftýn jí nesebrali...
Reagovat
smazaný uživatel
waaaw, super dievča !
Reagovat
smazaný uživatel
Kája Conviction je vskutku neúprosná:)) Gratulka bratiulke Káje.
Reagovat
freeteepek
Ještě že jí Jelena pomáhá těma chybama. Občas má otevřenej kurt a netrefí se. Karolína některý míče hraje ledabyle. Z jejího skvělýho servisu by měla vytěžit líp. I když ho Jelena dobře čte:-)
Reagovat
EllNino
Anna Karolína zase vyhrál, super ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
a je v Top 32!
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna Anna ve 1/4finále mi stačí. Teď ještě jednu KKKarolínu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.cas.sk/clanok/327452/emocionalnu-bencicovu-zlomila-ceska-tenistka-plac-na-kurte-i-hadka-s-otcom.html
Reagovat
sprchon
Super, ale bylo to teda náročnější, než jsem předpokládal. :)

A Kája break.
Reagovat
smazaný uživatel
V každom sete vyhrala AKS viac gemov cez return, než sez servis..To je šialené.
Reagovat
sprchon
Fakt šílený. :D No hlavně že to dala. :)
Reagovat
freeteepek
Když do toho Kája chodí, jak jí radil Vaněk, je to znát:-)
Reagovat
tommr
tak tohle byl nejspíš zlomovej okamžik: Karolína trestuhodně prováhala šanci na brejk i když jí k tomu Jankovicová úpěnlivě vyzývala. 4 dvojchyby soupeřky v jedný hře by se měly využít ... :(
Reagovat
freeteepek
Vaněk super, ale teď to Karolína podělala. Tenhle game se dal zahrát lépe. Dalo se zahrát chytřeji. Nebyla to žádná řežba. Prostor na to byl.
Reagovat
sprchon
To už je lepší. :)

Ale s Kareninou to vypadá zle. :((
Reagovat
sprchon
Kareninka z 0:3 na 4:3. Prosím dokonat obrat. :)
Reagovat
tommr
druhej set už byl od Karolíny mnohem lepší zatímco Jankovicová šla s výkonem prudce dolů. Doufám, že ve třetím tenhle trend vydrží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaknovič mě úplně vytáčí tím jak si neustále "povídá s koučem nebo kdo to je tam s ní"!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že to dělá jen, když prohrává.
Reagovat
sprchon
Tak musí někomu vynadat za ty dvojchyby. :D
Reagovat
smazaný uživatel
mě to přijde hodně nesportovní chování, když si může kouče zavolat na kurt ale nesmí si s ním takhle povídat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já nevím, jestli si s ním povídá. Podle mě mu jen říká, jaká je to pi*a :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ted jí na to upozornila konečně i rozhodčí
Reagovat
tommr
že by se Karolína přece jen ještě vzpamatovala? Jankovicová jí ted hodně pomáhá ... :)
Reagovat
George_Renel
Přesně jak to Vaněk předpověděl. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho chlapa by měli prošetřit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli černé magii, samozřejmě :D
Reagovat
Lunej..
Po shlédnutí hovoru Bencic s tátou je pro mě rozhovor Vaňka s Kájou jako oáza :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak táta se na svou dceru asi nevyse*e, když je na něj sprostá. Kdežto prakticky cizí člověk (trenér) na svou svěřenkyni může :D
Reagovat
Lunej..
Já bych své dítě trénovat prostě nemohla, neměla bych na to nervy. A možná, že na cizího trenéra si toho svěřenkyně zase tolik nedovolí ne? Ale líbí se mi, jak na něj Kája reaguje. To samé Lucka vs Steckley. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, někdy se divím, že ji na kurtu nepropleskne ...
Reagovat
Lunej..
Tak těžko bude fackovat svoje dítě veřejně, ještě ho pak bude žalovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsou ta hloupá práva. Jak jsem byl malý, na něco takového jsem nikdy nepomyslel. A teď aby se člověk bál uhodit své vlastní dítě.
Reagovat
Lunej..
Jedině zmydlit někde v koutku, aby tě u toho nikdo neviděl. :) tak dneska se zastává americký styl výchovy, ovšem já bych tam zařadila chybějící prvky :D
Reagovat
FulnekUltras
z dílny pana učitele Hnízda... ;)
Reagovat
sprchon
Já o tom hodně přemýšlel jednu dobu. Že kdybych měl dceru, tak ji dám na tenis a že bych ji třeba sám trénoval. Ale nakonec jsem usoudil, že bych na to fakt neměl nervy. :D
Reagovat
misa
trenér je pro řadu tenistek jeden z nejbližších lidí na světě
Reagovat
smazaný uživatel
Běžně nadávám lidem, kteří jsou mi nejbližší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bejt na tátu sprostá, tak by se na mě asi vybodl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem četl "probodl", už jsem se lekl, co že to máš za tatínka :D
Reagovat
Lunej..
Právě proto není drzá :D
Reagovat
Lunej..
pardon, napsala jsem kravinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? :D Není drzá, protože by ji probodl, to je jasný :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte toho, jo? Nic takovýho jsem nepsala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale však my víme, tvůj taťka je hodný :) A už končíme :)
Reagovat
Lunej..
no takovej blbej humor, nějak jsem to nedomyslela :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, ale Karolína od IW (15.3) neporazila pořádnou soupeřku (když nepočítám na trávě tragickou Karlu). S ohledem na to je její postavení v race i žebříčku skoro zázrak, ale na TM se s touhle výkonností dostane jen těžko. Nakonec tam bude Lucka sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Však to neva, když tam bude Lucka sama ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to nevadí. Ale hlavně, ať je tam aspoň ona :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je tam v deblu, tak aspoň něco :D
Reagovat
EllNino
nakonec budem rádi, když tam vubec jedna bude :D ...při těch řečech, že dvě je málo, jsem říkal, abychom se pak nedivili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si staví vzdušné zámky, může lehce spadnout a zabít se. Nejlepší je držet se při zemi :)
Reagovat
tommr
je to takovej paradox: čím výš Karolína stoupá žebříčkem tím hůř hraje ... :(
Reagovat
EllNino
proč paradox ? ...je to pochopitelný, je to pro ni nová situace ta top10, hráčky se na ni chtějí vytáhnout a ona je daleko víc nervozní než v době, kdy hrála bez respektu a pocitu, že musí ...
Reagovat
Lunej..
Přesně jako Petra, nevím, proč se tomu někteří diví. :)
Reagovat
EllNino
přesně ...strašně divná věc ;)
Reagovat
Lunej..
po některých lidech prostě pochopení nemůžeš chtít ani za boha :)
Reagovat
sprchon
Zajímavé, no. A přesto od té doby udělala dvě finále docela velkých turnajů plus titul z Internationalu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To jí taky drží :) Ale já psal konkrétně o soupeřkách, ne o výsledcích. V B'hamu mimo Karly neporazila hráčku top 30, ve Stanfordu dokonce top 50. Prostě se to nějak zaseklo.
Reagovat
EllNino
Tak nikdo se jí zapul roku nebude ptát, jaký soupeřky porazila ...:)
Reagovat
darek.vrana
Ale porazila hráčky, co byly zrovna v laufu a to je ještě těžší.
Reagovat
darek.vrana
Nesejčkuj, ještě není konec.
Reagovat
VlS
pomůže to?
Reagovat
sprchon
To je jediná naděje. :)
Reagovat
VlS
Pomohlo
Reagovat
tommr
tak zatím je to od Karolíny neuvěřitelná slabota a Jankovicová jí přehrává rozdílem třídy ... :(
Reagovat
EllNino
podle očekávání :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nějak, ať si to Kája schová na Us Open.
Reagovat
Nancy_z
To jí nemůže vydržet celou dobu... Petře to ve W. taky celou dobu nevydrželo :-)
Reagovat
sprchon
2014? :)
Reagovat
Nancy_z
Myslím v zápase proti Jeleně... Vypadala neporazitelná a najednou to bylo fuč...
Reagovat
sprchon
Aha. :D
Reagovat
Serpens
CO s ní je? Hraje jako před třemi lety, to znamená - hrozně
Reagovat
freeteepek
Karolína by se už potřebovala probudit. A zrychlit:-(
Reagovat
EllNino
Jankovic, Kerber, Radwanska, Wozniacki ...to jsou soupeřky, který bude mít Karolína vždy problém porazit, možná, že je nikdy neporazí :D neudolá je a sama to neuběhá
Reagovat
tommr
Kerberovou už sice dvakrát porazila, ale jinak máš bohužel pravdu ... :(
Reagovat
sprchon
Djoker teče, Karenina teče... Co se to děje, konec světa?
Reagovat
Kozoroh
Djoker už neteče :-)
Reagovat
tommr
Karolína je ted na kurtu v roli pouhý statistky ... :(
Reagovat
misa
JJ zatím školí další Češku ve 3. kole velkého turnaje.
Reagovat
EllNino
Jelena hraje skvěle teda :)
Reagovat
sprchon
že se kus Karloviče přenesl do Jeleny (ta část, která dává esa) a kus do Káji (ta část, která chodí na síť). :)
Reagovat
EllNino
3 esa a není, co řešit :D
Reagovat
tommr
Karolína si zatím s Jankovicovou pinká a to nemůže dobře skončit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak je fandina? Už jsem jí tu dlouho neviděla....
Reagovat
sprchon
Pravděpodobně s vnoučaty. ;)
Ale občas sem něco málo napíše...
Reagovat
Serpens
Mě vždycky zamrazí, jak Plíšková leze k té síti... vždycky to zavání průserem :D
Reagovat
sprchon
Jojo, před chvílí tam dohrál Karlovic, tak o to víc jsem na to háklivej. Chvíli jsem na něj koukal. :D
Reagovat
sprchon
Hezký první game. :)

Vypadá to na slušnej tenis.
Reagovat
George_Renel
Tomáš stále be velké pohodě.
Reagovat
VlS
má set, Berďa má set, jen Barča vypadá, že má po žížalkách :-((
Reagovat
tommr
Tomáš zatím Robreda pěkně drtí. V prvních třech hrách mu dokonce nedovolil uhrát ani jeden míček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo, chtěl jsem ho dotlačit ke zlatýmu setu; ale nakonec se spokojím i s kánarem, co už... :-) Tommy má zatím slušně rozhozený mířidla.
Reagovat
sprchon
No sláva. :D A teď Kája s Jelenou na scénu. :)
Reagovat
Frick
Co znamenají tyto tři jména? Jsou to jediná tři jména, které jsou v aktuálním race před Luckou. Po 2/3 sezónách.

V lednu by tomu nikdo nevěřil ani za mák....
Reagovat
VlS
To máš pravdu
Reagovat
misa
počkal bych na konec turnaje
Reagovat
misa
poskytuje soupeřkám velmi lákavý boj o 4. příčku žebříčku.
Reagovat
sprchon
Esovič/Dvojchybič k tomu nechce Káju pustit. :D
Reagovat
sprchon
Proč raději nehraje šipky? :D
Reagovat
Jabadu
Právě. Nahnul by se dopředu a házel by do terče ze vzdálenosti 20 cm. Pro Iva ideální sport. :-)
Reagovat
sprchon
Že jo? A nemusel by řešit return, jenom by podával. :)
Reagovat
misa
Karlovič zdržuje přívalem tiebreaků každý program :(
Reagovat
smazaný uživatel
letos už má načatou šestou desítku tajbrejků. Ale i tak díky tomu, kdo vynalezl tb.
Reagovat
sprchon
To jo, jinak by hrál třicetigamové sety. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě že nejsou ti Ivošové dva, takový zápas Karlovic-Karlovic by byl jako perpetuum mobile.
Reagovat
Kozoroh
Tajbrejk vymyslel James Allen - https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Van_Alen
Reagovat
smazaný uživatel
díky, udělám si nějakou mnemotechniku a snad už si to budu pamatovat.
Reagovat
Jabadu
Nejlépe to vyřešily některé naše Celé Brity. Používají příjmení v mužském rodě a jsou v pohodě.
... a v neposlední řadě taky naše Petra Svoboda a Emma Smetana, kurwa ne?! :-)
Reagovat
George_Renel
Mně daleko více vadí například Masha, Elena, Youzvnyi a pod.
Reagovat
FulnekUltras
tohle je ovšem perverzní... ;)
Reagovat
darek.vrana
A jak je skloňuješ? Byl jsem na kafi se Svobodou, řekni to Svobodě?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, řekneš včera jsem ojel Smetanu a budeš za buznu :/
Reagovat
darek.vrana
Ale zase když řekneš manželce včera jsem si dal po obědě smetanu, tak mluvíš pravdu a jsi v pohodě:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo za nekrofila ...
Reagovat
EllNino
Peťo :DDD
Reagovat
Jabadu
Tuhle jsem byl na Slavíně a nějaký jména jsem i znal. Třeba Dvořák. Si říkám: desetibojař a už je mrtvej? Tak on ten desetiboj je hokna, to je fakt. :-)
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jemná Smetana má ovšem v občance napsáno Ema Smetanová.
Reagovat
FulnekUltras
na tv hnovna ovšem musí být "světová"
Reagovat
misa
zajímavého ani na dvou turnajích premier 5 a má před sebou velké obhajoby, chce-li se udržet alespoň v padesátce. Z NY má 240 bodů, z Wuhanu dokonce 585, už teď se může rozloučit s 210 body z loňského TM. Hodně těžká situace...
Reagovat
Kozoroh
Koho dnes zajímá namyšlená princezna Evžénie?
Reagovat
misa
Celý svět to musí zajímat, jinak její sponzoři nebudou spokojeni!
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to zajima...mam ji na farme ZTC Nechtene!!!:)
Takze klid...Kozorohu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pán zla se vrátil ve 4. díle, tak Genie dejme pár let a ona to taky zmákne.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem ji hrát v prvním zápase, a nebylo to zase tak špatné. Zápas měl vysoké tempo a zahrála pár pěkných winnerů. Ale na druhou stranu, měla velké mezery v koncentraci a v přístupu. Lonská Genie je nenávratně pryč, její přednosti, kterými se pyšnila, jsou značně otupeny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli pojede stejným způsobem dál, tak po AO je venku ze stovky a to si myslím, že už by asi s tenisem sekla definitivně.
Reagovat
blixa
Z iDnes : "Caroline Garciaovou" :D No nádhera ! Ti přechylovací fanatici jsou čím dál roztomilejší :D
Reagovat
slacker
ne tak jako antiprechylovaci fanatici
Reagovat
Jabadu
Bohužel přechylovat se musí. I když nevěřím, že by si to dovolil například moderátor, když by oslovoval nějakou známou osobnost. Tam by ji ze slušnosti oslovil tak, jak to má napsáno v občance.
Reagovat
blixa
Že musím ? Nic nemusím !!! Jsem královská princezna, zavaž mi střevíc ! ;-)
Proč by se přechylovat "muselo" ? Ani Ústav pro jazyk český netvrdí že se musí, jen to že to doporučuje. Samozřejmě že jde především o první pád j. čísla a oslovení, při skloňování nám nic jiného nezbývá pokud jméno nevezmeme jako nesklonné.
Reagovat
slacker
a "Caroline Garciaovou" je v prvnim pade? Sis prave nasral do huby antiprechylovaci.
Reagovat
Jabadu
Pokud je pravda, že to Ústav pro jazyk český pouze doporučuje, pak je to průlom. Zvláštní, že v ČT se tím moc neřídí a přechylují, až se jim kouří od huby.
Gwyneth Paltrowová, slyšel jsem i Angelina Jolieová (i když je to špatně, protože Jolie je křestní jméno) ... :-)
Reagovat
Kozoroh
" , slyšel jsem i Angelina Jolieová (i když je to špatně, protože Jolie je křestní jméno) ... :-)"

Ano, Jolie je druhé křestní jméno této filmové superhvězdy. Příjmením je Voightová.
Reagovat
slacker
a Mata Hari co z toho je prijmeni. Mata Hariova, Matiova Hari
Reagovat
Kozoroh
Mata Hari je pseudonym, cucáku ... Její pravé jméno bylo Margharetha Geertruida Zelleová.
Reagovat
darek.vrana
Jak bys chápal Williams porazila Lisicki? Kdo koho porazil?
Reagovat
sprchon
Vidíš, to je dobrý. :)
Reagovat
VlS
Proč popisuješ, co je problém? Snadné řešení - Williams zvítězila nad Lisicki - a je jasno.
Reagovat
blixa
Buď, nebo doplnit křestní jména. Nehledě na to, že čeština podobné případy má i zcela mimo příjmení ( třeba "stroj zničil strom" ). Tenhle oblíbený argument přechylovacích fanatiků je zhola nesmyslný.
Reagovat
darek.vrana
Mně spíš přijde problém muset si furt vypomáhat křestními jmény.
Reagovat
darek.vrana
Tak jinak: Sabine Lisicki porazila Caroline Garcia. Kdo koho?:)
Reagovat
darek.vrana
Ono je těch problémů mnohem víc s ohýbáním. V podstatě každé skloňování zní divně.
Reagovat
Kozoroh
Co je na přechylování divného? Je to součást našeho jazyka.
Reagovat
smazaný uživatel
mě upřímně víc vadí, že mi tu teď lítá Mouchaová a když ji plácnu, budu mít další flek na stěně :-)
Reagovat
rib
není povinné v běžné řeči, je to jen naše konstrukce jazyka. Jinak by tomu bylo v právních dokumentech, ale znám hodně žen, které i tam používají mužskou verzi a jde to
Reagovat
smazaný uživatel
já říkam taky jenom české výrazy u všech sportovkyn...
Reagovat
VlS
V právních dokumentech je důležitá jednoznačná a přesná identifikace subjektu, takže například přechýlení Smith - Smithová by mohl bejt problém, protože takovej subjekt podle žádnejch dokladů neexistuje. Přechylování přijmení je pitomost. Za sto let budou stejně všichni mluvit už jen anglicky a češtinou se budou zabývat jen historici a budou se divit, proč někdo používal tak komplikovanej jazyk.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby to nebylo arabsky
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že je to Mouchaová a ne pan Moucha? To máš takové zoologické znalosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Na určitý věci nepotřebuješ školu. Prostě koukneš, a vidíš. V tomto případě teda zrovna nevidíš ;)
Reagovat
misa
dostala kartu do New Havenu a nakonec třeba vydrží v Cinci dél než původně čekala.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Péťa, Lucka i Kája bude hrát v New Havenu??
Reagovat
misa
Měly by.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud se Lucy dostane do finále, NH by možná měla přehodnotit.
Reagovat
misa
Je zvláštní požádat o kartu a za pár dní ji odmítnout.
Reagovat
smazaný uživatel
to máš pravdu. Ale mezi NH a Us není přestávka, ne? A to by hrála před grandslamem 2 týdny v kuse. Ale je to její volba, ona ví sama nejlíp, co a jak.
Reagovat
misa
Toronto-Cincinnati-New Haven-US Open, takže by hrála dokonce tři týdny v kuse před gs, i když v Torontu to byl jen jeden singl.
Reagovat
FulnekUltras
z NH případně nějak šikovně halepovsky vycouvat... ;)
Reagovat
tommr
nepřeháněj to s tím optimismem. Lucka je teprve ve čtvrtfinále a i kdyby z něj postoupila dál tak přes Serenu do finále neprojde... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se mi moc nezdá, mohla by ji klepnout Anička.
Reagovat
tommr
to by nám moc nepomohlo - Ivanovic ted představuje pro naše holky nebezpečí číslo jedna. Mnohem lepší by bylo kdyby Serenu vyřadila dneska Knappová nebo ve čtvrtfinále Stephensová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytecne kombinujes...
...nase Lucy muze porazit vsechny...;P
je to jedno, ktera tam bude,,,hlavne at ji to jde;)
Reagovat
tommr
mě nejde o to, že by se Lucka měla bát Ivanovicový jako soupeřky na kurtu. Postup Ivanovicový do semifinále by ale ohrozil postavení všech našich hráček jak v žebříčku tak v Race a to je s blížícím se koncem sezóny stále důležitější ... :)
Reagovat
slacker
Petru musime obetovat na oltar, aby se do Singapuru dostaly Kaja a Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommre, ty jsi plašan. Na bodové úrovni Ani je asi 5 hráček, které si můžou na tomto turnaji bodově polepšit v Race. navíc největší porce bude na US open. Následně bude vše jasnější.
Reagovat
misa
US hodně napoví. Pokud by se Lucce povedlo uhrát sf. Cinci a čf. US open, její sen by byl už na dosah ruky.
Reagovat
slacker
Petra nic prehodnocovat ale nemusi. 3 pripravne zapasy na betonech pred US open ji asi staci.
Reagovat
slacker
Petra nic prehodnocovat ale nemusi. 3 pripravne zapasy na betonech pred US open ji asi staci.
Reagovat
FulnekUltras
bohatě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čistě teoreticky - kdyby hrála v Cincinnati finále a chtěla se na NH vybodnout, tak za to bude mít penalizační nulu (+ pokutu)? I když ona by tam asi spíš jela a vypustila 1. zápas.
Reagovat
misa
Tak to nevím, ale vždy jde říct, že mě bolí záda :) Připsat si zbytečnou nulu by byla v její situaci velká hloupost, takže by spíš ten NH pojala tréninkově.
Reagovat
Frick
Nepředbíhat. Svitolina nebo i Garcia budou težký soupeřky.
Reagovat
misa
Garcia jí posledně dělala veliké problémy, ale spolu s ostatními diváky v hale jsem Lucce dodal spoustu sil k překonání mečbolů :)
Reagovat
tommr
NH nejspíš pojme tréninkově v každým případě. A je docela možný, že když tam bude hrát uvolněně a bez obav o výsledek tak tam může dojít daleko ... :)
Reagovat
EllNino
mohla by tam hrát i Bára, má usvého jména Main Draw Only ...takže pokud se někdo odhlásí, může tam hrát taky ...ale do kvaldy asi nebude moct teda ne ? :)
Reagovat
Frick
Tak Lucce skrečovala soupeřka naposledy před třemi lety a jedním dnem.

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=999127
Reagovat
smazaný uživatel
Ve čtyřhře naposledy na letošním AO, pokud si vzpomínám.
Reagovat
Frick
Neřikej, že i tobě nebylo jasný, že myslim singly.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo, ale doplňující informace přece není na škodu, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte, proč jsou přerušené čtyřhry?
Reagovat
smazaný uživatel
jo já su koko, to je ze včéra...
Reagovat
Frick
nevíte, oni už maj v Praze Déčko?

já su koko, to je Vltava
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Těšil jsem se na zajímavý zápas, ale zápěstí Belindy bylo proti. Odehrála v poslední době dost zápasů a není se čemu divit, že nechtěla dál riskovat, protože US Open se blíží...
Reagovat
Oin
Nějak mně to ani nevadí :-)
Reagovat
Jabadu
Mně to taky neva. Ani Babičku jsem nečet. :-)
Reagovat
blixa
No to bys měl ale napravit ;-)
Reagovat
Jabadu
To je přece hláška pana Kadlece z filmu Kamarád do deště. :-)
Reagovat
slacker
"No to bys měl ale napravit ;-)" a tohle byla zase hlaska pana blixy z divadelni hry na prknech tenisportal.cz
Reagovat
Jabadu
To bylo dobrý. :-)
Reagovat
blixa
Neviděl. A nehodlám napravovat :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist