Wozniacká a McIlroy se na Silvestra zasnoubili

1. 1. 2014, 13:25
Aktuality 2
Caroline Wozniacká a golfista Rory McIlroy vstoupili do nového roku jako snoubenci. Oba slavní sportovci, kteří tvoří pár přes dva roky, informovali o silvestrovských zásnubách na Twitteru. "S Rorym jsme začali rok 2014 tím, že jsme do toho praštili. Řekla jsem ANO!!!" svěřila se Wozniacká.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká oznámila zasnoubení

Dánská tenistka stejně jako její přítel vystavila na svém twitterovém účtu společný snímek, fotografii zásnubního prstenu a fotku ohňostroje nad Sydney.

"Šťastný nový rok všem. Mám pocit, že to bude skvělý rok. První letošní vítězství mám: řekla ano," pochlubil se severoirský golfista. S Wozniackou přivítali nový rok v Sydney, kde se dánská tenistka připravuje před prvním grandslamem sezony Australian Open.

Třiadvacetiletá Dánka měla původně tento týden hrát v Brisbane, ale kvůli zranění ramene svou účast na turnaji zrušila. O rok starší McIlroy právě v Sydney zakončil v prosinci na Australian Open ziskem jediného loňského turnajového titulu nepovedenou sezonu.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratuluju!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady okomentoval a taky napsal gratulaci na Twitter. :)
Jak říkám: Moc jim to přeju, protože jim to spolu sluší a podle mě se k sobě hodí. A mám z toho o to větší radost vzhledem k tomu, že ještě nedávno je britské bulvární plátky rozdělovaly...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist