Abduraimova Nigina

Abduraimova Nigina

29
žena
Uzbekistán
Datum nar.:
7. 7. 1994
Výška:
182 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 239. / 144.
čtyřhra: 247. / 175.

Češky v Dauhá zvládly vstup do kvalifikace. Uspěly Plíšková, Bouzková i Martincová

WTA DAUHÁ - České tenistky dnes byly na úvod tříkolové kvalifikace turnaje WTA 500 v Dauhá stoprocentní. Bývalá šampionka Karolína Plíšková otočila duel s Rumunkou Anou Bogdanovou, Marie Bouzková a Tereza Martincová přerušily série porážek a zajistily si vzájemný souboj.

Jovanovská si po roce zahraje v Taškentu o titul. Ve finále ji čeká Knappová

Srbská tenistka Bojana Jovanovská vyhrála v Taškentu už svůj jedenáctý zápas v řadě a po roce znovu postoupila do finále. Nasazená jednička a loňská vítězka dnes porazila domácí Niginu Abduraimovovou ve dvou setech a s Italkou Knappovou si zahraje o další titul.

Jovanovská v Taškentu vyhrála souboj bývalých šampionek proti Kudrjavcevové

WTA TAŠKENT - Divoký dvou a půlhodinový souboj dnes v uzbeckém Taškentu předvedly dvě bývalé šampionky Bojana Jovanovská a Ruska Alja Kudrjavcevová. Z postupu do čtvrtfinále se nakonec radovala srbská obhájkyně titulu.

Největší favoritky v Baku nezaváhaly, dál jde Cirsteaová i Svitolinová

Bez ztráty setu zvládly své úvodní zápasy na turnaji v Baku jeho dvě největší favoritky. Rumunka Cirsteaová porazila v prvním kole Tunisanku Jabeurovou dvakrát 6-3 a podobně si vedla i obhájkyně titulu Elina Svitolinová, která do osmifinále prošla po výhře nad Niginou Abduraimovovou.

Cetkovská se dočkala, vyhrála poprvé od Wimbledonu

Petra Cetkovská si v Taškentu připsala první vítězství od červnového Wimbledonu. Česká tenistka, která prohrála posledních pět zápasů, zdolala na úvod turnaje domácí Niginu Abduraimovovou 6-2 a 7-6.

Birnerová po dvou měsících zvítězila

Eva Birnerová si připsala první výhru od červencového turnaje v Budapešti. Česká tenistka si v Taškentu poradila s Japonkou Namigataovou a postoupila do druhého kola. V něm ji čeká sedmá nasazená Jevgenija Rodinová z Ruska.

Pavljučenkovová v Baku: 25 dvojchyb a postup

S velkými problémy postoupila v Baku do dalšího kola turnajová dvojka Anastasia Pavljučenkovová. V souboji s krajankou Solovjevovou zahrála těžko uvěřitelných 25 dvojchyb a až po téměř dvou a půl hodinách zvítězila 7-5 a 6-4.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist