Alves Thiago

Alves Thiago

41
muž
Brazílie
Datum nar.:
22. 5. 1982
Výška:
178 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 88.
čtyřhra: - / 151.

Češi ve čtvrtfinále poletí do Kazachstánu. Španěly čeká baráž

Čeští tenisté po výhře nad Švýcarskem poletí ke čtvrtfinálovému duelu Davisova poháru začátkem dubna do Kazachstánu, se kterým předloni v domácím prostředí prohráli. Kazaši postoupili z 1. kola po výhře nad Rakouskem, které dnes dorazil Andrej Golubjov.

Djokovič na antukovém 'oraništi' nezaváhal, Srbové v Belgii vedou 2-0

Hned pět týmů si už po sobotních dvouhrách může zajistit postup do čtvrtfinále Davisova poháru. Roli favoritů potvrzují Srbové v čele s Novakem Djokovičem, Francouzi či Američané, dobře své zápasy rozehráli i Argentinci a příští potencionální soupeři českých tenistů Kazaši. 0-2 už prohrávají v Kanadě oslabení Španělé.

Sao Paulo: Rumuny do semifinále doprovodili Bedene a Pella

Slovinský tenista Aljaz Bedene a Argentinec Guido Pella si v přímých soubojích zajistili postup ze druhých míst svých skupin do semifinále challengerového finále v Sao Paulu. V něm vyzvou Rumuny Haneska a Ungura, kteří již s vidinou jistého postupu prohráli se soupeři bez šance na další setrvání v soutěži.

V Paříži začíná kvalifikace French Open i se třemi Čechy

Včera byla v Paříži rozlosována kvalifikace mužů a dnes začne tříkolový boj o 16 volných pozic v hlavní soutěži. Čtveřici českých tenistů, kteří mají účast mezi elitou jistou, se pokusí doplnit ještě Rosol, Pospíšil a Vaněk.

Robredo svůj první zápas v Brazílii zvládl

ATP COSTA DO SAUIPE - V šestadvaceti letech se Španěl Tommy Robredo poprvé objevil na turnaji v Brazílii a vstup do podniku v Costa do Sauipe zvládl, když vyřadil domácího Alvese. Z nasazených nezaváhali ani Acasuso a Devilder.

Federer zvládl koncovky setů a postupuje

US OPEN MUŽI - Švýcarský tenista Roger Federer pokračuje na US Open v cestě za pátým titulem v řadě. Dnes si ve druhém kole poradil s Brazilcem Thiagem Alvesem, přestože znovu nepodal ideální výkon. Suverénním způsobem postoupili do třetího kola čtyřhry čeští deblisté Damm s Víznerem, kteří soupeřům nadělili dva kanáry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist