Arevalo-Gonzalez Rafael

Arevalo-Gonzalez Rafael

37
muž
El Salvador
Datum nar.:
4. 7. 1986
Výška:
180 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 374.
čtyřhra: - / 520.

Favorité na zlato bez problémů postupují

Tři největší favorité na zisk olympijského zlata si bez komplikací zajistili cestu do třetího kola. Roger Federer, Rafael Nadal ani Novak Djokovič neztratili ani set a přiblížili se nejcennější medaili. Zřejmě největším překvapením dneška je vypadnutí čtvrtého nasazeného Nikolaje Davyděnka, který nestačil na Francouze Mathieua.

Berdych postoupil, čeká ho nejspíš Federer

Tomáš Berdych je na olympiádě už ve třetím kole. Sedmnáctý nasazený hráč si dnes v Pekingu poradil s Italem Andreasem Seppim po setech 6-3 a 7-6 a oplatil mu tak nedávnou porážku ze Cincinnati. V dalším kole ho čeká pravděpodobně Roger Federer, kterého vyřadil na minulých olympijských hrách.

Cara Blacková dostala divokou kartu pro OH

Vítězka šesti grandslamových titulů ve čtyřhře Cara Blacková ze Zimbabwe dostala od takzvané tripartitní komise divokou kartu pro účast na olympijských hrách v Pekingu. Spolu s ní se mohou na turnaj pod pěti kruhy těšit tenistka z Lichtenštejnska a tenisté ze Salvadoru a Toga.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist