Ascione Thierry

Ascione Thierry

43
muž
Francie
Datum nar.:
17. 1. 1981
Výška:
187 cm
Váha:
89 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 81.
čtyřhra: - / 140.

Devětadvacetiletý Francouz Ascione ukončil kariéru

Francouzský tenista Thierry Ascione v 29 letech ukončil kariéru. Během ní vyhrál osm challengerových turnajů a v žebříčku se vyšplhal na 81. místo.

Halové mistrovství Francie začíná bez největších hvězd

Čtyři nejzvučnější jména současného francouzského tenisu se na letošním domácím halovém mistrovství neobjeví. Hrát nebude Monfils, Tsonga, Gasquet ani loňský šampion Simon. Nejvíce důvěry od fanoušků se dostává Clementovi, kterému dává šanci na titul třetina hlasujících.

Berdych postoupil. A čeká ho generálka na Davis Cup

Český tenista Tomáš Berdych zvládl úvod svého posledního letošního turnaje ATP. Dvacátý hráč světa, který v hale Bercy před čtyřmi lety vyhrál, dnes porazil domácího kvalifikanta Vincenta Millota 6-3 a 7-6. V dalším kole ho čeká španělský reprezentant Tommy Robredo, s nímž by se mohl utkat ve finále Davis Cupu.

Preview: ATP Casablanca

Nejen v Pörtschachu mají tenisté možnost generálky na nadcházející French Open. Také v marocké Casablance se tento týden hraje turnaj ATP dotovaný částkou 370.000 eur. Obhájce loňského titulu Paul-Henri Mathieu vinou zranění chybí, ale i tak pavouka turnaje okupují především tenisté z Francie - hned 5 z osmi nasazených pochází právě ze země galského kohouta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist