Behar Ariel

Behar Ariel

34
muž
Uruguay
Datum nar.:
12. 11. 1989
Výška:
180 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 823.
čtyřhra: 39. / 37.

Čtyřhry nehraje, nebyl v nich úspěšný. Teď je Macháč v deblovém semifinále Australian Open

AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Macháč (23) na Australian Open pokračuje v povedené deblové premiéře na grandslamovém turnaji. a navazuje na nejlepší výsledek ve dvouhře. Ve čtvrtfinále s Číňanem Zhizhen Zhangem (27) smetli 6:3, 6:1 Adama Pavláska (29) s Uruguaycem Arielem Beharem (34) a na první společné akci postoupili mezi čtyři nejlepší páry turnaje. O finále si zahrají s druhým nasazeným australsko-indickým duem Matthew Ebden a Rohan Bopanna, nebo šestými nasazenými Argentinci Maximem Gonzálezem a Andresem Moltenim.

Pavlásek si finálový debut neosladil, bratři Tsitsipasovi slaví první společný triumf

ATP ANTVERPY - Deblista Adam Pavlásek (29) si v hale Antverpách první finále na okruhu ATP titulem neokořenil. První společný triumf v Belgii slaví bratři Stefanos (25) a Petros Tsitsipasovi (23), Řekové zdolali českého tenistu s Uruguaycem Arielem Beharem (33) po obratu 6:7, 6:4, 10:8. Ve dvouhře zvítězil Kazach Alexander Bublik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist