Bozoljac Ilija

Bozoljac Ilija

38
muž
Srbsko
Datum nar.:
2. 8. 1985
Výška:
193 cm
Váha:
86 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 101.
čtyřhra: - / 99.

Štěpánek: Srbové nechali ferrari v garáži, ale to je jejich věc

Ve čtyřhře předvedli parádní výkon a po zásluze v Bělehradu zvítězili. Přeci jenom ale Tomáši Berdychovi a Radku Štěpánkovi nahrál fakt, že proti nim nenastoupil druhý hráč světa Novak Djokovič. Dobře pro nás, řekl po zápase Berdych.

Češi vyhráli čtyřhru, v Bělehradu vedou 2:1!

Čeští tenisté mají velkou šanci obhájit loňský triumf v Davis Cupu. Tomáš Berdych s Radkem Štěpánkem výborně zvládli dnešní čtyřhru, ve které porazili pár Bozoljac/Zimonjič 6-2 6-4 a 7-6, a získali pro svůj tým mimořádně důležitý druhý bod. Svěřencům kapitána Šafaříka nyní stačí k zisku druhé trofeje v řadě vyhrát jednu ze dvou zítřejších dvouher.

Preview: Djokovič dnes nenastoupí, Zimonjiče doplní Bozoljac

Přesně podle papírových předpokladů se zatím vyvíjí finále letošního Davis Cupu. Obě týmové jedničky včera potvrdily role favoritů, a vzhledem k předpokládané nedělní dělbě bodů dnes uvidíme čtyřhru, která dost možná rozhodne celé finále. "Hrajeme o vítězství," potvrzuje důležitost deblového zápasu Tomáš Berdych, který spolu s Radkem Štěpánkem nastoupí proti páru Bozoljac/Zimonjič.

Zítra hrajeme o vítězství, má Berdych jasno

Pokud chtějí čeští tenisté obhájit titul v Davisově poháru, musejí vyhrát čtyřhru. V Bělehradu hrají po pátečních dvouhrách se Srbskem 1:1 a sobotní debl nejspíše finále rozhodne.

Srbská média: Tipsarevič zřejmě hrát nebude

Srbští tenisté zřejmě nastoupí ve finále Davis Cupu oslabeni o týmovou dvojku Janka Tipsareviče. Podle deníku Večernje Novosti, který cituje lékaře družstva Zdeslava Milinkoviče, Tipsarevičovi pravděpodobně nedovolí nastoupit chronické zranění nohy. "Konečné rozhodnutí padne před losem," říká Milinkovič.

Češi chtěli do Kanady, ale Srbska se nebojí

Poslední krok k obhajobě titulu v Davisově poháru čeká české tenisty v Srbsku. Kapitán Jaroslav Navrátil si myslí, že v Bělehradu se bude 15. až 17. listopadu hrát na tvrdém povrchu s vyšším odskokem a cesta k vítězství vede osvědčenou českou cestou - přes dvojku soupeře a výhru ve čtyřhře.

Kanada v Srbsku vyhrála čtyřhru a je bod od finále

Mnohem vyrovnanější druhé semifinále mezi Srbskem a Kanadou má v Bělehradu před nedělními dvouhrami nečekanou zápletku. Kanaďané, kteří jsou poprvé v semifinále Davisova poháru, totiž vedou 2-1 na zápasy poté, co Daniel Nestor a Vasek Pospisil vyhráli dnešní deblovou bitvu nad domácím duem Bozolac/Zimonjič.

Djokovič poslal Srbsko do semifinále Davis Cupu

V semifinále Davisova poháru jsou i Srbové, kteří budou hrát s vítězem zápasu Kanada - Itálie. Třetí bod podle očekávání získal první hráč světa Novak Djokovič, jenž porazil Sama Querreyho 7-5 6-7 6-1 6-0.

Bratři Bryanovi prohráli čtyřhru a Srbové vedou 2-1

Nečekané rozuzlení měla čtyřhra čtvrtfinálového duelu Davisova poháru mezi Amerikou a Srbskem. V zápase trvajícím téměř čtyři a půl hodiny poslali svůj tým do vedení 2-1 Srbové Bozoljac se Zimnonjičem výhrou 7-6 7-6 5-7 4-6 15-13 nad domácími favority a párem číslo jedna Bob Bryan, Mike Bryan.

Tipsarevič ukázal fotku, pro Zimonjiče je Štěpánek jeden z nejhorších

Tenista Radek Štěpánek se bránil, že neurážel Srba Janka Tipsareviče po páteční dvouhře čtvrtfinále Davisova poháru v Praze. Osmý hráč světa Tipsarevič ale tvrdil opak a fakt, že mu český hráč po mečbolu podával ruku a ukazoval prostředníček, se snažil dokázat fotkou umístěnou na sociální síti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist