Brianti Alberta

Brianti Alberta

44
žena
Itálie
Datum nar.:
5. 4. 1980
Výška:
165 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 55.
čtyřhra: - / 68.

Hlaváčková je v kvalifikaci French Open ve třetím kole

FRENCH OPEN - Ze čtyř českých tenistek pokračuje v kvalifikaci na Roland Garros už jen Andrea Hlaváčková. Do závěrečného třetího kola se dnes naopak nedostaly Barbora Krejčíková a Renata Voráčová.

Cetkovská v Olomouci nezaváhala, o finále si zahraje s Krejčíkovou

Petra Cetkovská postoupila na turnaji ITF v Olomouci bez ztráty setu už do semifinále. Nasazená jednička dnes ve čtvrtfinále porazila Sophii Shapatavaovou z Gruzie 6-1 6-4. Její příští soupeřkou bude krajanka Barbora Krejčíková, jež ve čtvrtfinále vyřadila nasazenou šestku Renatu Voráčovou. Druhé semifinále obstarají jednadvacetiletá s kvalifikantkou Larou Michelovou ze Švýcarska.

Azarenková proti Briantiové vstala z mrtvých, otočila zápas

Byla už téměř na lopatkách, šokující porážku ale odvrátila a v Paříži po třísetové bitvě postoupila do dalšího kola. Viktorie Azarenková dnes otočila zápas s Italkou Briantiovou, s níž prohrávala už 6-7 a 0-4, a zůstává v boji o druhý grandslamový titul sezony.

Záhlavová-Strýcová si o finále nezahraje

Barbora Záhlavová-Strýcová neuspěla ve svém prvním letošním čtvrtfinále na okruhu WTA. Šestadvacetiletá Češka prohrála na turnaji v Budapešti 2-6 6-1 a 4-6 s Novozélanďankou Marinou Erakovicovou.

Divoké utkání Zakopalové ve Fezu přerušila tma

WTA FES - Klára Zakopalová byla ve svém úvodním zápase na antukovém turnaji v marockém Fezu několikrát dva míčky od vyřazení, sama podávala na vítězství, souboj s Nizozemkou Rusovou ale vítězku zatím nenašel. Zápas byl za stavu 5-5 ve třetím setu kvůli tmě přerušen.

Arvidssonová je počtvrté ve finále, z toho potřetí v Memphisu

WTA MEMPHIS - Memphis - bezesporu nejoblíbenější turnaj Sofie Arvidssonové. Švédská tenistka v hale v Tennessee, odkud si před šesti letyodvezla svůj dosud jediný titul, letos postoupila už potřetí v kariéře do finále, celkově počtvrté. O premiérový titul si proti Arvidssonové zahraje Marina Erakovicová.

Hradecká ztratila vedení, zahodila mečboly a v Memphisu semifinále neobhájí

WTA MEMPHIS - Skvěle rozehrané utkání a dva mečboly. Nic z toho dnes Lucii Hradecké ve 2. kole halového turnaje v Memphisu k postupu nestačilo. Česká fedcupová reprezentantka podlehla ve třech setech Ukrajince Curenkové a neobhájí tak loňské semifinále.

Cetkovská v Paříži postoupila, Strýcová se Šafářovou končí

Krátce po Fed Cupu se česko-německé soupeření přeneslo i do Paříže. Ve francouzské metropoli dnes Lucii Šafářovou a Barboru Záhlavovou-Strýcovou čekaly německé soupeřky, které byly tentokrát úspěšnější. Do druhého kola tak zatím prošla jediná Češka: Petra Cetkovská, která zdolala Italku Briantiovou.

Hradecká v Aucklandu odstartovala sezonu vítězstvím

WTA AUCKLAND - Českým tenistkám se zatím v úplném počátku nové sezony daří. Do 2. kola turnaje v Aucklandu postoupila Lucie Hradecká, která zdolala ve třech setech zkušenou Italku Briantiovou.

Kvitová i Šafářová v Linci hladce postoupily do čtvrtfinále

WTA LINEC - České tenistky Petra Kvitová a Lucie Šafářová oslavily svou dnešní nominaci do fedcupového týmu pro finále Moskvě postupem do čtvrtfinále turnaje v Linci. Obě vyhrály v druhém kole hladce ve dvou setech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist