Caruso Salvatore

Caruso Salvatore

31
muž
Itálie
Datum nar.:
15. 12. 1992
Výška:
185 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 371. / 76.
čtyřhra: 955. / 76.

Veselý vstoupil do turnaje na trávě na Mallorce výhrou nad Carusem

ATP MALLORCA - Jiří Veselý zahájil vítězně přípravný turnaj na Wimbledon. Na trávě na Mallorce porazil Itala Salvatora Carusa po téměř dvou hodinách 7-6 6-2 a postoupil do druhého kola. V něm ho čeká čtvrtý nasazený Pablo Carreño ze Španělska.

Zverev v Acapulku začal hladkou výhrou, Korda vyřadil Čiliče

ATP ACAPULCO - Alexander Zverev na úvod turnaje ATP 500 v Acapulku potvrdil roli favorita proti sedmnáctiletému Španělovi Carlosi Alcarazovi. Do druhého kola postoupili i John Isner, který se na kurty vrátil po dvou měsících, či Sebastian Korda, jenž si připsal skalp MarinaČiliče.

Nadal je po koronavirové pauze zpět. V Římě začal demolicí semifinalisty US Open

ATP ŘÍM - Poprvé po koronavirové pauze se v soutěžním zápase představil Rafael Nadal. Na antuce v Římě 34letý Španěl začal jednoznačnou výhrou nad krajanem Pablem Carreňem, kterému povolil uhrát pouhé dva gamy.

Wawrinka v Římě prohrál s 18letým Italem Musettim

ATP ŘÍM - Stan Wawrinka na antukovém Masters v Římě na sérii sedmi výher z českých challengerů nenavázal. 35letý Švýcar v úvodním kole překvapivě prohrál s domácím teenagerem Lorenzem Musettim, jenž je až 249. hráčem světa. Italský mladík se na druhý pokus dočkal první výhry na okruhu ATP a zajistil si souboj s dalším bývalým členem Top 10 Japoncem Keiem Nišikorim.

Veselý v Puné zdolal Carusa a poprvé od dubna si zahraje čtvrtfinále turnaje ATP

ATP PUNÉ - Jiří Veselý v indickém Puné zdolal Salvatoreho Carusa a poprvé od loňského dubna si na okruhu ATP zahraje čtvrtfinále, na tvrdém povrchu se mezi nejlepší osmičku na turnajích ATP dostal naposledy předloni v lednu. Česká jednička bude o své první semifinále na hlavní tour od června 2018 útočit proti Bělorusu Iljovi Ivaškov.

Federer suverénně vstoupil do letošní sezony, Djokovič ztratil set se Struffem

AUSTRALIAN OPEN - Osmatřicetiletý Roger Federer ve svém prvním letošním zápase nezaváhal. Šestinásobný šampion v prvním kole Australian Open bez ztráty podání přehrál Američana Steva Johnsona a po suverénním výkonu za necelou hodinu a půl prolétl do druhého kola. V něm jednoho z největších favoritů vyzve Quentin Halys, nebo Filip Krajinovič.

Balázs si ve 30 letech zahraje poprvé ve finále, o první titul bude v Umagu bojovat i Lajovič

ATP UMAG - V chorvatském Umagu se rozhodne o novém vítězi turnaje ATP. Do finále totiž v sobotu večer postoupili Srb Dušan Lajovič a třicetiletý Maďar Attila Balázs, pro kterého je už překonání semifinále kariérním maximem.

Djokovič nedává outsiderům šanci. Zverev musel už podruhé do pěti setů

FRENCH OPEN - Novak Djokovič na Roland Garros potvrdil roli favorita i proti třetímu outsiderovi a po hladké výhře nad italským kvalifikantem Salvatorem Carosem je v osmifinále. V něm nechybí ani Stefanos Tsitsipas či Alexander Zverev, který má v nohách už druhý pětisetový souboj.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist