Cetkovská Petra

Cetkovská Petra

39
žena
Česká republika
Datum nar.:
8. 2. 1985
Výška:
172 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 25.
čtyřhra: - / 94.

Cetkovská utrpěla druhý debakl po sobě

WTA MIAMI - Petra Cetkovská ani na třetím letošním turnaji neuhrála set a dokonce podruhé v řadě prohrála se ziskem jediného gamu. Drtivě 1-6 0-6 dnes v Miami podlehla Britce Heather Watsonové.

Allertová ztratila s Cetkovskou jediný game a zahraje si s Kerberovou

WTA INDIAN WELLS - Český duel v Indian Wells skončil zcela jednoznačnou záležitostí. Denisa Allertová dovolila uhrát jediný game krajance Petře Cetkovské, která odehrála teprve druhý zápas v sezoně. Vítězka ve druhém kole vyzve světovou dvojku Kerberovou.

Karolína Plíšková nezaváhala, Strýcová vyřadila Garciaovou. Dál jde i Allertová

AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Karolína Plíšková na úvod Australian Open potvrdila roli favoritky, když porazila domácí Birrellovou. Skalp nasazené soupeřky si dnes v Melbourne připsala Barbora Strýcová, jež vyřadila Francouzku Garcíaovou. I svůj pátý grandslam začala výhrou Denisa Allertová, naopak skončily Kateřina Siniaková a Petra Cetkovská.

2. den v Melbourne: O postup do druhého kola bude bojovat sedm Čechů

Druhý den na Australian Open se představí sedm českých tenistů. Roli favoritů se budou snažit potvrdit Karolína Plíšková, Radek Štěpánek či Lukáš Rosol.

Los Australian Open: Berdycha vyzve Bhambrí, Kvitová čeká na kvalifikantku

V Melbourne byl rozlosován úvodní grandslam sezony, kterého se zúčastní minimálně jedenáct českých tenistů. Tomáše Berdycha na úvod Australian Open vyzve indický outsider Yuki Bhambrí, Petra Kvitová čeká stejně jako loni na US Open na soupeřku z kvalifikace.

Trenér Cetkovské Fassati: Petra si prošla těžkou cestu, úspěch si zaslouží

Seděl v lóži a prstem mířil na kurt. Kouč Martin Fassati ukazoval své svěřenkyni Petře Cetkovské, že ona je hrdinkou. Krátce po půlnoci ze čtvrtka na pátek porazila na US Open bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou z Dánska a završila tak svůj bolestný návrat na kurty po loňské operaci kyčle.

Kvitová přejela Schmiedlovou a vyrovnala maximum. Cetkovská a Strýcová neudržely vedení

US OPEN - Petra Kvitová v New Yorku přehrála hladce ve dvou setech Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou a bez ztráty setu postoupila jako jedná Češka do osmifinále. O své první čtvrtfinále na US Open si zahraje s šestnáct zápasů neporaženou Britkou Kontaovou. Petra Cetkovská ve 3. kole neudržela náskok setu proti Pennettaové, Barbora Strýcová ztratila dokonce vedení 5-1 v rozhodující sadě proti Lisické.

6. den na US Open: Pět Čechů bude hrát o postup do osmifinále

Pětice českých tenistů v čele s Petrou Kvitovou a Tomášem Berdychem bude dnes na US Open bojovat o postup do osmifinále. Proti favoritům, ale určitě ne bez postupových šancí, budou stát Jiří Veselý, Petra Cetkovská a Barbora Strýcová.

Cetkovská si sáhla na dno, málem skončila. Ale teď si zase užívá slastné chvíle

Výhra ve večerním zápase na US Open nad Dánkou Caroline Wozniackou a aplaus obecenstva je pro Petru Cetkovskou cennější, než se může na první pohled zdát. Před rokem musela na operaci levé kyčle, pak se skoro učila chodit a pochybovala o svém návratu. Ale vydržela a znovu ukazuje, jak skvělou tenistkou je, pokud je zdravá.

Cetkovská: Chtěla jsem, aby se lidi měli na co koukat

Unavená, ale přešťastná byla Petra Cetkovská po postupu do třetího kola US Open. Výhru pod světly na dvorci Arthura Ashe nad loňskou finalistkou Caroline Wozniackou dvanáct minut po půlnoci označila ze jednu z největších v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist