Chuang Chia-Jung

Chuang Chia-Jung

39
žena
Taipei (CHN)
Datum nar.:
10. 1. 1985
Výška:
168 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 177.
čtyřhra: - / 5.

Hradecká s Hlaváčkovou si zahrají o medaile!

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou blízko zisku olympijských medailí. České tenistky dnes porazily 6-3 6-4 tchajwanský pár Hsieh/Chuang a postoupily do semifinále. V něm je čekají nejlepší deblistky světa, Američanky Liezel Huberová a Lisa Raymondová.

Po Japonce Morigamiové chtěli, aby vypustila zápas

Zdá se, že končí doba, kdy se o regulérnosti v tenise nepochybovalo. Nedávno svět tenisu otřásla kauza Rusa Dayvděnka, který měl některé své zápasy odehrávat podle předem daného scénáře. Nejčerstvější zprávou o ne příliš férovém tenisu je případ tenistky Morigamiové.

Osmnáctiletá kvalifikantka Cornetová je už ve finále

WTA ŘÍM - Talentovaná francouzská tenistka Alize Cornetová dnes v Římě porazila Rusku Annu Čakvetadzeovou a podruhé v kariéře postoupila do finále turnaje WTA. O svůj premiérový titul bude hrát proti čtvrté nasazené Srbce Jeleně Jankovičové, která obhajuje titul.

Šafářová v Dauhá postoupila v deblu do semifinále

Lucie Šafářová v Dauhá sice vypadla v 1. kole, ale dobrých výsledků dosahuje po boku Rusky Věry Zvonarevové, se kterou se ve čtyřhře dostaly už do semifinále. Dnes porazili finalistky loňského Australian Open a US Open - thajský pár Chan/Chuang.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist