De Greef Arthur

De Greef Arthur

32
muž
Belgie
Datum nar.:
27. 3. 1992
Výška:
183 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 113.
čtyřhra: - / 335.

Gengel na challengeru na Žižkově vyřadil Gabašviliho. Vyhráli i Macháč, Kolář, Vrbenský a Rosol

CHALLENGER PRAHA - Na antukových kurtech TJ Spoje v Praze na Žižkově dnes pokračoval druhý ze série čtyř letních challengerů na území Česka. Prvním kolem prošlo šest ze sedmi domácích hráčů, když na včerejší postup Jonáše Forejtka navázali Marek Gengel, který vyřadil Rusa Tejmuraze Gabašviliho, Tomáš Macháč, Zdeněk Kolář, Michael Vrbenský a Lukáš Rosol..

Listopadové finále Davisova poháru obstarají Francie a Belgie

DAVIS CUP - Finalisty letošního ročníku nejprestižnější mužské týmové soutěže se staly Francie a Belgie. Francie na domácí antuce v Lille porazila 3-1 oslabené Srbsko. Belgie uspěla na antuce v domácí bruselské hale proti Austrálii, kterou po obratu přehrála 3-2. Finále je na programu od 24. do 26. listopadu. Domácím týmem bude Francie.

Do finále Davis Cupu mají po čtyřhrách blíž Francie a Austrálie

Se dvěma mečboly půjdou do zítřejších dvouher v semifinále Davis Cupu australští a francouzští tenisté. Australané v Bruselu jasně ovládli čtyřhru a po dnešku vedou 2:1 na zápasy. Jediný bod chybí k postupu do finále i Francii, která v deblu rovněž ve třech setech zdolala Srbsko.

Cuevas titul v Riu neobhájí, prohrál už počtvrté v řadě

ATP RIO DE JANEIRO - Obhájce titulu Pablo Cuevas skončil na antukovém turnaji v Riu de Janeiro nečekaně už v prvním kole. Svůj první skalp hráče Top 60 si proti němu připsal Belgičan Arthur De Greef. Premiérovou výhru na okruhu ATP včera v Brazílii zaznamenal osmnáctiletý Nor Casper Ruud.

Štěpánek přidal další výhry a jde na Djokoviče. Berdych znovu zdolal Veselého

ATP DAUHÁ - Radek Štěpánek se v úvodu nové sezony dál veze na vítězné vlně. V Dauhá pokračuje ve čtyřhře i ve dvouhře a může se těšit na prestižní souboj s Novakem Djokovičem. Ve čtvrtfinále singlu je i Tomáš Berdych, který dnes vyhrál české derby s Jiřím Veselým.

Pavlásek vyhrál i své páté finále. Dnes slaví na Futures na Sardínii

Adam Pavlásek vyhrál turnaj Futures ve městě Santa Margherita Di Pula na Sardínii. Devatenáctiletý český tenista neprohrál ani ve svém pátém finále poté, co dnes porazil Belgičana Arthura De Greefa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist