Diatchenko Vitalia

Diatchenko Vitalia

33
žena
Rusko
Datum nar.:
2. 8. 1990
Výška:
180 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 735. / 71.
čtyřhra: - / 60.

Jastremská po útěku z Ukrajiny přidala v Lyonu druhou výhru pro svou zemi

WTA LYON - Ukrajinka Dajana Jastremská vybojovala na turnaji v Lyonu po emotivním postupu z prvního kola další výhru a na druhé akci po sobě si zahraje čtvrtfinále. Španělku Cristinu Bucsaovou včera večer porazila 6-2 6-3 a její další soupeřkou bude pátá nasazená Italka Jasmine Paoliniová.

Keninová přerušila sérii tří porážek, Garciaová po 9 měsících vyhrála dvakrát po sobě

WTA LYON - Vítězka Australian Open Sofia Keninová po dvou nepovedených turnajích a sérii tří porážek konečně zvítězila. V hale v Lyonu si nejvýše nasazená Američanka poradila s Ruskou Djačenkovou.

Siniaková v Petrohradu proti Rybakinové nepřekvapila a prohrála i třetí letošní zápas

WTA PETROHRAD - Kateřina Siniaková v prvním kole halového podniku v ruském Petrohradu nestačila na nasazenou osmičku Jelenu Rybakinovou a ani ve třetím letošním zápase neuhrála set, přičemž zaznamenala už šestou porážku v řadě. Další soupeřkou Kazašky bude Anastasija Sevastovová, nebo Caroline Garciaová.

Bouzková slaví na turnaji ITF v Istanbulu druhý triumf ve čtyřhře

ITF ISTANBUL - Marie Bouzková si na turnaji ITF 60k v Istanbulu došla pro celkově druhý a dosud nejcennější deblový titul. Opět ho získala společně s Nizozemkou Rosalií Van Der Hoekovou, s níž po čtyřech letech spojila síly a také druhý společný start proměnily v triumf.

Bouzková a Muchová jsou na US Open ve třetím kole kvalifikace

US OPEN - Z deseti českých nadějí prošly dvěma ze tří kol kvalifikace US Open pouze Marie Bouzková a Karolína Muchová. Obě tak nyní dělí jediná výhra od premiérového startu na grandslamovém turnaji.

Muguruzaová ve Wimbledonu vykročila za obhajobou

WIMBLEDON ŽENY - Garbiñe Muguruzaovou ve Wimbledonu vykročila za obhajobou loňského vítězství. Světová trojka vstoupila do letošního ročníku vítězstvím 6-2 7-5 nad domácí Britkou Naomi Broadyovou. Ve druhém kole ji vyzve Belgičanka Van Uytvancková.

Allertové se na turnaji ITF v Shenzhenu povedla odveta proti Djatčenkové

ITF SHENZHEN - Denisa Allertová na turnaji ITF 60k v čínském Shenzhenu zdolala 2-1 na sety Rusku Vitaliu Djatčenkovou, oplatila jí týden starou porážku ze Zhuhai a obhájila loňské čtvrtfinále. V něm se nejvýše nasazená Češka utká s další Ruskou Annou Blinkovovou.

Kvitová měla v Paříži namále, Šafářová byla suverénní

Petra Kvitová na úvod French Open potvrdila roli favoritky, byť málem promrhala výborně rozehraný zápas. Danku Koviničovou z Černé Hory udolala navzdory tomu, že ztratila vedení 6-2, 3-0 a 40-15 a při podání soupeřky se ocitla pouhé dva míčky od porážky. Mnohem snadněji začala loňská finalistka Lucie Šafářová, jež ztratila pouhé dva gamy.

1. den na Roland Garros: Druhý grandslam odstartují čtyři Češi

Čtyři z celkově třinácti českých tenistů dnes v Paříži vstoupí do French Open. Představí se desátá nasazená Petra Kvitová, loňská finalistka Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Adam Pavlásek, jehož čeká grandslamová premiéra.

Los French Open: Rosol se utká s Wawrinkou i v Paříži

Dvakrát během několika dní se Lukáš Rosol utká se světovou čtyřkou Stanem Wawrinkou. Českému tenistovi, který dnes se Švýcarem hraje v Ženevě, poslal los Roland Garros do prvního kola právě obhájce titulu. K českým hráčkám byl milosrdnější; žádná z nich se neutká se soupeřkou z nejlepší světové padesátky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist