Donaldson Jared

Donaldson Jared

27
muž
USA
Datum nar.:
9. 10. 1996
Výška:
188 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 48.
čtyřhra: - / 328.

Federer nezaváhal a čeká ho souboj s Wawrinkou. Ten uspěl v brejkbolové loterii

ATP INDIAN WELLS - Roger Federer týden po zisku 100. titulu vstoupil vítězně do turnaje Masters 1000 v Indian Wells, když si poradil s Němcem Peterem Gojowczykem. Ve třetím kole narazí v repríze předloňského finále na krajana Stana Wawrinku, který udolal po bezmála třech a půl hodinách boje Maďara Mártona Fucsovicse. Oba tenisté čelili dohromady 48 brejkbolům. Suverénně do soutěže vstoupil Rafael Nadal.

Dimitrov si na úvod French Open poradil s náhradníkem Safwatem

FRENCH OPEN - Grigor Dimitrov teprve podruhé za posledních pět let úspěšně absolvoval první kolo French Open. Egypťana Mohameda Safwata, který na poslední chvíli nahradil Srba Troického a odbyl si grandslamovou premiéru, porazil 6-1 6-4 7-6. Pouze čtyři gamy ztratil ve svém úvodním zápase druhý nasazený Němec Alexander Zverev.

Del Potro v Acapulcu porazil i Zvereva, ve finále se utká s Andersonem

ATP ACAPULCO - Juan Martín Del Potro si v mexickém Acapulcu poradil s dalším těžkým soupeřem. Po výhře nad Němcem Alexanderem Zverevem postoupil podruhé v sezoně do finále, v němž se střetne s Kevinem Andersonem. Osm zápasů neporaženým Jihoafričanem, se kterým vede ve vzájemné bilanci 6-0.

Korda premiéru na okruhu ATP prohrál. Na černém kurtu v New Yorku podlehl Tiafoemu

ATP NEW YORK - Sebastian Korda, syn bývalé světové dvojky Petra Kordy, si na černém kurtu v New Yorku odbyl premiéru na okruhu ATP. Sedmnáctiletý reprezentant Spojených států, který v lednu vyhrál juniorku na Australian Open, v prvním kole podlehl 1-2 na sety krajanu Francisi Tiafoemu.

V Miláně se rozhodlo o semifinalistech. Hyeon Chunga doplnili Čorič, Medvěděv a Rubljov

NEXT GEN ATP FINALS - Dnešní poslední den skupinové fáze na Turnaji mladých nadějí v Miláně zahájil rozhodl o semifinálových dvojicích. Neporaženi zůstali Korejec Hyeon Chung a Chorvat Borna Čorič, druhé místo ve skupině si vybojovali Rusové Andrej Rubljov a Daniil Medvěděv.

Hyeon Chung je v Miláně v semifinále, Chačanov přerušil sérii porážek

NEXT GEN ATP FINALS - Turnaj mladých nadějí v Miláně pokračuje druhým hracím dnem. Karen Chačanov na úvod středečního programu porazil Jareda Donaldsona, přerušil sérii pěti porážek a udržel šanci na semifinále. Do něj se jako první dostal Korejec Hyeon Chung, který smetl nasazenou jedničku Andreje Rubljova, nakročeno k postupu ze skupiny má po druhé výhře Chorvat Borna Čorič.

Začalo Next Gen ATP Finals. Výhry slaví Medvěděv, Hyeon Chung, Čorič a Rubljov

NEXT GEN ATP FINALS - Premiérový ročník Turnaje mladých nadějí v Miláně odstartovalo ruské derby, v němž Daniil Medveděv porazil Karena Chačanova. Své úvodní zápasy v Itálii vyhráli také Korejec Hyeon Chung a Chorvat Borna Čorič.

Next Gen ATP Finals je téměř kompletní. Dalšími účastníky jsou Donaldson a Čorič

Jared Donaldson a Borna Čorič se stali dalšími dvěma účastníky premiérového ročníku turnaje Next Gen ATP Finals, akce pro osm nejlepších tenistů sezony do 21 let, která je na programu od 7. do 11. listopadu v Miláně. Zbývá tak obsadit poslední sedmé místo. Osmým účastníkem bude domácí divoká karta.

Šanghaj: Nadalovi k postupu stačila necelá hodina hry, nezaváhal ani Federer

ATP ŠANGHAJ - Nejlepší tenisté letošní sezony Rafael Nadal a Roger Federer zvládli vstup do turnaje Masters 1000 v Šanghaji. Španělský tenista pod zataženou střechou nedal šanci americkému mladíkovi Jaredu Donaldsonovi, Švýcar pak rovněž ve dvou setech, nicméně o poznání vyrovnanějších, porazil Argentince Diega Schwartzmana.

Berdych schytal "kanára", přesto v Pekingu postupuje. Nadal odvracel mečboly

ATP PEKING - Tomáš Berdych v prvním kole turnaje ATP 500 v čínském Pekingu schytal "kanára", ale nakonec roli favorita proti Jaredovi Donaldsonovi potvrdil a Američana ve třech setech přehrál. Do tří sad musela také světová a nasazená jednička Rafael Nadal. Španěl musel na rozdíl od české jedničky likvidovat dva mečboly Lucase Pouilleho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist